Top Electronice

Cel mai bun PC de gaming din 2024: Top 6 Calculatoare (Desktop) de jocuri

| Verificat de Raluca Sas

Când cumperi prin link-uri de pe site-ul nostru, este posibil să câștigăm un comision de afiliat care ne ajuta la finanțarea activităților noastre și la testarea celor mai bune produse pe care să le achiziționezi.  Detalii aici.

Tabel de conținut
cel mai bun pc de gaming

Cele mai bune PC-uri pentru de gaming pot face față celor mai solicitante resurse și cele mai intense jocuri video – și fac acest lucru în cel mai mare și elegant design posibil. În timp ce aceste PC-uri de gaming oferă multe beneficii, ele pot veni adesea cu cele mai mari prețuri de pe piața PC-urilor. Dacă nu ne mai găndim la prețul mare, să ai unul dintre cele mai bune pc-uri de gaming se rentează din mai multe aspecte. Comparativ cu o consola de jocuri, un PC este mult mai puternic.

Tastaturi și mouse-uri sunt aspecte importante cănd vine vorba de gaming. Așa că am creat ghiduri pentru tastaturi gaming și mouse-uri gaming. Avem și un ghid pentru volan gaming și controllere gaming.

Pe lângă faptul că vei juca jocurile tale preferate la rate de cadre extrem de rapide și rezoluție ultra-înaltă, aceste calculatoare de gaming la prețuri premium se pot ocupa și de design grafic, animație și streaming de filme în 4K pe televizorul tău. Desigur, le poți folosi și pentru lucruri de zi cu zi, cum ar fi munca. PC-urile de gaming sunt extrem de versatile.

Noi testăm toatePC-urile de gaming noi pe care putem pune mâna pentru a vedea dacă sunt destul de bune pentru această listă și actualizăm pagina pe măsură ce sistemele devin disponibile. Citește în continuare și vă vom ajuta să îți găsești următorul PC pentru gaming.

Mai jos vei găsi lista noastră cu cel mai bun PC de gaming pentru fiecare tip de persoană în funcție de prefințele și nevoilor tale. Dacă ești în căutare de cele mai bune monitoare de gaming poți verifica lista noastră aici.

Menționăm că avem și ghiduri create pentru mai multe componente precum hard disk-uri, placi video, placi de sunet, UPS și sursa pc.

Cele mai bune pc-uri gaming: Top 6 desktop-uri pentru jocuri

ProdusPreț
1.Sistem Desktop PC Gaming Serioux Powered by ASUS cu procesor Intel® Core™ i5-11400Vezi Prețul
2. Sistem Desktop PC Gaming Serioux Powered by ASUS cu procesor Intel® Core™ i5-10400F…Vezi Prețul
3. Sistem PC Gaming Serioux Powered by ASUS cu procesor Intel® Core™ i3-10100F pana…Vezi Prețul
4. Sistem PC Gaming XSGW9Vezi Prețul
5. Sistem Gaming Alienware Aurora R14Vezi Prețul
6. Desktop PC Hackford IG-Force PerformanceVezi Prețul
 

Cel mai bun pc de gaming per total

5/5

Sistemul Desktop Gaming Serioux alimentat de ASUS este un PC de gaming puternic și de încredere, care oferă o experiență de joc excepțională. Cu un procesor Intel Core i5-11400 care poate ajunge până la 4,4 GHz, 16 GB de memorie RAM DDR4 și un SSD M.2 PCIe de 1 TB, acest PC de gaming este capabil să gestioneze cu ușurință cele mai solicitante jocuri și aplicații. Placa grafică NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti cu 8 GB GDDR6 LHR asigură imagini fluide și uimitoare care îți vor cufunda în jocurile preferate.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale acestui PC de gaming este calitatea sa de construcție. Placa de baza și componentele ASUS sunt de înaltă calitate, asigurând o performanță fiabilă și stabilă, care nu te va dezamăgi. În plus, Pc-ul de gaming vine preinstalat cu Microsoft Windows 10 Home, ceea ce facilitează începerea imediată din cutie.

Un alt avantaj al acestui PC de gaming este posibilitatea de actualizare. Carcasa PC-ului are mult spațiu pentru componente suplimentare, ceea ce înseamnă că poți face upgrade sau personaliza cu ușurință PC-ului pentru a se potrivi nevoilor tale sau preferințele tale.

În timp ce acest PC de gaming poate să nu fie cea mai accesibilă opțiune de pe piață, oferă un echilibru excelent între performanță și valoare, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru jucătorii care caută un PC fiabil și puternic, care să-și poată face față nevoilor de jocuri de ani de zile..

Recomandăm acest Sistem Desktop Gaming Serioux alimentat de ASUS este o alegere excelentă pentru jucătorii care caută un PC de gaming puternic și de încredere, care poate face față chiar și celor mai solicitante jocuri și aplicații. Calitatea construcției, capacitatea de actualizare și performanța excepțională îl fac o investiție excelentă pentru orice jucător serios.

Specificații:

 • Sistem de operare: Microsoft Windows 10 Home
 • Producător procesor: Intelr
 • Tip procesor: i5
 • Cache: 12 MB
 • Chipset: Intel® B560
 • Porturi Back panel: 1 x RJ-45, 3 x Audio jacks, 1 x D-Sub, 1 x PS/2, 1 x DisplayPort, 1 x HDMI, 4 x Usb 2.0, 1 x USB 3.2 Gen 1 Tip-C, 2 x USB 3.2 Gen 2 tip-A
 • Capacitate memorie: 16 GB
 • Chipset video: nVidia geforce GTX
 • Tehnologii placa video: VR Ready, NVIDIA G-Sync, nVidia GeForce Experience, Ray tracing, nVidia DLSS, LHR (Limited Hash Rate)
 • Putere sursă: 700 W

Avantaje:

Dezavantaje:

Cel mai bun pc de gaming - best seller

4.4/5

În primul rând, aici vorbim despre un pc de gaming excepțional. Cu un procesor Intel Core i5-10400F și placa grafică NVIDIA GeForce RTX 3050, se face o combinație imbatabilă care oferă puterea și performanța necesare pentru a gestiona cu ușurință chiar și cele mai solicitante jocuri și aplicații.

Memorie RAM DDR4 de 16 GB și stocarea SSD de 500 GB sunt caracteristici impresionante care contribuie la viteza și eficiența PC-ului. Am fost încântat să văd că SSD-ul este un PCIe M.2, care oferă viteze de citire și scriere fulgerătoare, ceea ce asigură o experiență de calcul mai fluidă și mai rapidă.

Designul PC-ului este elegant și stilat, cu o schemă de culori care îi conferă un aspect rece și emoționant. Calitatea construcției este de top, cu componente de înaltă calitate care sunt construite pentru a dura.

Un lucru de reținut este că este un pc desktop care nu vine cu un sistem de operare instalat, ceea ce poate să nu fie pe plac la unele persoane. Pe de altă parte, acest lucru înseamnă și că utilizatorii au libertatea de a instala sistemul de operare preferat și de a-l personaliza după bunul plac.

Recomandăm cu încredere Sistem de gaming PC Serioux Powered by ASUS oricărui jucător serios sau utilizator puternic care are nevoie de un PC de gaming de înaltă performanță. Oferă o valoare incredibilă pentru prețul său, iar combinația de componente de top și designul elegant îl fac un produs cu adevărat unic și impresionant.

Specificații

 • Sistem de operare: Fără sistem de operare
 • Producător procesor: Intelr
 • Tip procesor: i5
 • Cache: 12 Mb
 • Chipset: Intel H510
 • Porturi Back panel: 4 x USB 2.0, 1 x RJ-45, 1 x D-Sub, 1 x PS/2, 3 x Audio Jack, 1 x HDMI, 2 x USB 3.2 Gen 1 Tip A
 • Capacitate memorie: 16 Gb
 • Chipset video: nVidia Geforce Rtx 3050
 • Tehnologii placa video: nVidia G-Sync, VR Ready, GeForce Experience, Ray tracing, Direct X12
 • Putere sursă: 600 W

Avantaje:

Dezavantaje:

Cel mai bun pc de gaming ieftin

4/5

În primul rând, să vorbim despre performanța acestei pc de gaming. Cu un procesor Intel Core i3-10100F care poate atinge viteze de până la 4,30 GHz, 8 GB memorie RAM DDR4 și o placă grafică nVidia GeForce GTX 1650 de ultima generatie cu 4 GB de memorie GDDR5, acest desktop este o alegere solidă pentru jucătorii care doresc un sistem de încredere și puternic în acelaș timp. SSD-ul de 480 GB asigură timp de pornire și încărcare rapidi pentru jocurile și aplicațiile tale preferate.

Un lucru care diferențiază cu adevărat acest desktop de alte pc-uri este designul său. Carcasa neagră elegantă este atrăgătoare și elegantă și va arăta grozav pe orice birou. În plus, sistemul este ușor de actualizat, astfel încât să îl poți personaliza în funcție de nevoile tale pe măsură ce nevoile tale de joc evoluează.

Un alt lucru grozav despre acest PC este că vine fără un sistem de operare instalat. Acest lucru poate părea un dezavantaj, dar îți oferă de fapt libertatea de a alege sistemul de operare care funcționează cel mai bine pentru tine. Indiferent dacă preferi Windows, Linux sau altceva, îl poți instala pe PC-urile de gaming de la Asus fără nici o problemă.

Recomandăm acest PC de gaming în funcție de raport calitate preț, pentru jocuri Serioux oricui caută un sistem de încredere, puternic și personalizabil. Este o valoare excelentă pentru preț și îți va oferi cu siguranță ore întregi de distracție.

Specificații

 • Sistem de operare: Fără
 • Producător procesor: Intelr
 • Tip procesor: i3
 • Cache: 6 Mb
 • Chipset: Intel H510
 • Porturi Back panel: 4 x USB 2.0, 1 x RJ-45, 1 x D-Sub, 1 x PS/2, 3 x Audio Jack, 1 x HDMI, 2 x USB 3.2 Gen 1
 • Capacitate memorie: 8 Gb ram
 • Chipset video: nVidia Geforce GTX
 • Tehnologii placa video: nVidia G-Sync, nVidia PhysX, nVidia Adaptive VSync, nVidia Ansel, nVidia FastSync
 • Putere sursă: 500 W

Avantaje:

Dezavantaje:

Cel mai bun pc de gaming performant

4.6/5

Să începem cu performanța acestei pc de gaming fantastic. PC-urie de gaming XSGW9 sunt alimentate de un procesor Intel Core i9-11900KF care poate atinge viteze de până la 5,3 GHz, 32 GB de memorie RAM DDR4 și o placă grafică GeForce RTX 3060 cu 12 GB de memorie GDDR6, făcându-l un PC de gaming puternic chiar și pentru cele mai solicitante jocuri și aplicații. SSD-ul de 1 TB asigură timp rapid de pornire și încărcare, iar sistemul vine cu Windows 11 Pro preinstalat.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale acestui desktop este designul său. Carcasa neagră cu panou lateral din sticlă călită și iluminare RGB nu este doar elegantă, ci și funcțională, deoarece îți permite să vezi funcționarea interioară a acestui PC de gaming. Carcasa are spațiu amplu pentru upgrade-uri suplimentare și personalizare.

În ceea ce privește conectivitatea, acest desktop oferă o gamă largă de opțiuni, inclusiv Wi-Fi, Bluetooth, HDMI, DisplayPort, USB 3.2 și multe altele. Acest lucru îți asigură că te poți conecta cu ușurință toate perifericele și accesoriile fără nicio bătaie de cap.

XSGW9 este un desktop de gaming de ultima generatie, care oferă performanțe de top, design elegant și opțiuni excelente de conectivitate. Deși poate fi puțin costisitor, merită investiția pentru jucătorii serioși și profesioniștii care au nevoie de un PC de gaming puternic pentru a-și gestiona sarcinile solicitante.

Specificații

 • Sistem de operare: Microsoft Windows 10 Pro
 • Producător procesor: Intelr
 • Tip procesor: i9
 • Cache: 16 Mb
 • Chipset: Intel H510
 • Porturi Back panel: 1 x DVI, 1 x HDMI, 2 x USB 2.0, 4 x USB 3.0, 3 x Conectori audio
 • Capacitate memorie: 32 GB
 • Chipset video: nVidia Geforce GTX
 • Tehnologii placa video: NVidia G-Sync, nVidia PhysX, nVidia Ansel, nVidia FastSync, nVidia Simultaneous Multi-Projection, nVidia GameStream, nVidia Adaptive VSync, nVidia CUDA, nVidia 3D Vision, nVidia Surround
 • Putere sursă: 650 W

Avantaje:

Dezavantaje:

Cel mai bun pc de gaming premium/ high-end

5/5

În primul rând, designul este elegant și modern, cu o estetică „Dark Side of the Moon” care îl face să arate super cool. Calitatea construcției este de top și îți poți da seama că Alienware s-a gândit mult la construcția acestei PC de gaming.

Specificațiile hardware sunt cu adevărat impresionante. Cu un procesor AMD Ryzen 9 5950X, 32 GB memoria RAM DDR4, un SSD M.2 PCIe de 1 TB și un hard disk de 2 TB, acest calculator de gaming este capabil să gestioneze cu ușurință chiar și cele mai solicitante jocuri și aplicații. În plus, placa grafică Radeon RX 6800 XT cu 16 GB de memorie GDDR6 asigură că grafica să arate uimitor.

Vorbim ca cineva care iubesc jocurile solicitante, pot să îți spun că performanța acestui sistem de PC de gaming este excepțională. Jocurile rulează fără probleme și nu am avut nicio întârziere sau bâlbâială chiar și atunci când jucam jocuri cu grafică intensivă, cum ar fi Cyberpunk 2077 sau Assassin’s Creed Valhalla. Capacitățile Wi-Fi sunt o atingere plăcută, permițându-ți să te conectezi la internet wireless fără nicio bătaie de cap.

În concluzie, recomandăm cu încredere sistemul Alienware Aurora R14 PC Gaming tuturor celor care vorbesc serios în privința jocurilor sau au nevoie de un calculator de gaming puternic pentru sarcini solicitante. Este bine construit, arată grozav și funcționează ca un vis. Dacă ești în cautare de cele mai bune calculatoare de gaming per total, aceste PC-uri sunt alese pentru tine!

Specificații

 • Sistem de operare: Windows 11 Pro
 • Producător procesor: AMD
 • Tip procesor: Ryzen 9
 • Cache: 72 MB
 • Chipset: AMD A320
 • Porturi Back panel: 1 x RJ-45, 6 x Audio Jacks, 1 x Optical S/PDIF, 2 x USB 2.0, 2 x USB 3.2 Gen 1, 1 x USB 3.2 Gen 2 Tip-C, 1 x Coaxial S/PDIF port, 1 x USB 3.2 Gen 2×2 (pana la 20Gbps) Tip-C, 2 x USB 2.0 cu Smart Power
 • Capacitate memorie: 32 GB
 • Chipset video: AMD Radeon
 • Tehnologii placa video: VR Ready, Radeon™ Chill, Radeon Boost, AMD FidelityFx, AMD FreeSync™ Technology, DirectX® 12 Ultimate, Radeon™ Image Sharpening, AMD Radeon™ Anti-Lag
 • Putere sursă: 750 W

Avantaje:

Dezavantaje:

Cel mai bun pc ieftin

4/5

Hackford IG Force Performance este un PC de gaming solid care oferă performanțe de încredere pentru utilizarea de zi cu zi. Alimentat de un procesor Intel Pentium G3220 de 3,0 GHz și 8 GB RAM, acest PC de gaming este capabil să gestioneze cu ușurință sarcinile de calcul de bază, cum ar fi navigarea pe web, editarea documentelor și redarea media. Unitatea de disc de 500 GB oferă spațiu amplu de stocare pentru fișierele și aplicațiile tale, în timp ce Intel HD Graphics 4600 poate gestiona jocuri ușoare și sarcini multimedia.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale acestui PC desktop este accesibilitatea sa. Oferă un echilibru excelent de performanță și valoare, făcându-l o alegere excelentă pentru consumatorii atenți la buget, care caută un PC de încredere care să poată face față nevoilor lor de calcul de zi cu zi. În plus, includerea unei unități DVD-RW îți permite să accesezi și să transferi cu ușurință date de pe mediile fizice.

În timp ce acest pc de gaming ieftin poate să nu fie cea mai puternică opțiune de pe piață, oferă performanțe solide la prețul său. Designul compact și ușurința de utilizare îl fac o opțiune excelentă pentru cei care sunt începători în PC-uri sau caută un PC de gaming simplu și fiabil, fără să cheltuiască prea mulți bani.

Hackford IG Force Performance este o alegere solidă pentru cei care au nevoie de cel mai bun calculator de bază pentru utilizarea de zi cu zi. Accesibilitatea sa, performanța fiabilă și ușurința în utilizare îl fac o opțiune excelentă pentru consumatorii atenți la buget, care caută un PC fără pretenții care să poată face față nevoilor lor de zi cu zi.

Specificații

 • Sistem de operare: Fără
 • Producător procesor: Intelr
 • Tip procesor: Pentium
 • Cache: 3 MB
 • Model placă de bază: Lga1155
 • Porturi Back panel: 1 x VGA, 4 x USB 2.0, 1 x Audio 5.1, 1 x RJ 45
 • Capacitate memorie: 8 GB RAM
 • Capacitate HDD/SSHD: 500 GB
 • Tehnologii placă video dedicată: 3D Vision Ready
 • Putere sursă: na

Avantaje:

Dezavantaje:

Oferte și Promoții

Cu aceste oferte și promoții, cumpărătorii pot beneficia de reduceri, pachete promoționale sau alte avantaje pentru a achiziționa pc-uri gaming la prețuri mai accesibile. Poți găsi oferte speciale pentru pc-uri gaming pe următoarele magazine:

Ghid de cumpărare 2024: Cel mai bun pc de cumpărat astăzi

Mai jos am prezentat la ce ar trebui să fi atent inainte de a cumpăra un PC nou.

Cum va fi folosit PC-ul?

Pentru ce va fi folosit în principal PC-ul? Calculatoarele desktop sunt disponibile într-o gamă largă de specificații și modele. Un PC desktop pentru uz de familie va avea specificații diferite față de o PC de gaming de mare putere de exemplu. Dacă trebuie doar să il folosești pentru lucruri de zi cu zi, cum ar fi email-uri, navigarea pe web, vizionarea videoclipurilor sau un pic de muncă de rutină la birou, vestea bună este că aproape toate PC-urile de nivel de intrare sunt mai mult decât capabile să gestioneze astfel de sarcini.

Ca un ghid aproximativ, caută un PC cu un procesor Intel Pentium, intel core i7, Core i3,Core i5 sau procesor intel core i7(sau un procesor AMD ryzen 7, AMD A8, A10 sau procesor AMD Ryzen 5). Cele mai multe PC-uri de nivel de intrare sunt livrate acum cu cel puțin 8 GB memoria RAM, care este minimul pe care l-am recomanda pentru un PC care rulează pe Windows 10. În ceea ce privește stocarea, vei găsi de obicei PC-urile din această categorie de prețuri cu 256 Gb sau 512 Gb de spațiu pe disc. Cu excepția cazului în care ai intenția de a salva o mulțime de fotografii de înaltă rezoluție, videoclipuri HD sau alte fișiere mari, acest lucru ar trebui să fie adecvat pentru majoritatea oamenilor.

PC-uri de calitate business

Deși de multe ori există puține distincții între PC-urile de acasă și PC-urile concepute pentru uzul de afaceri obișnuite, PC-urile de calitate business includ adesea caracteristici suplimentare de securitate și de gestionare. Calitatea generală a construcției și tipul de componente utilizate sunt uneori superioare la PC-urilor de consum, ceea ce permite producătorului să le susțină cu garanții mai lungi.

Acest lucru le oferă proprietarilor de afaceri liniște și facilitează întreținerea computerelor de afaceri de către administratorii IT, dar înseamnă că ar trebui să te aștepți să plătești mai mult pentru un PC mai sigur și mai rezistent. Un PC cu procesor intel core i7, procesor AMD ryzen 5 sau AMD ryzen 7 de exemplu.

PC-uri de gaming și sisteme de operare de ultimă generație

Dacă ești în căutarea unui PC pentru o utilizare specifică, cum ar fi gaming, editare foto/video avansată, CAD/CAM sau pentru a rula alte aplicații solicitante, vei avea nevoie de un PC cu o mulțime de cai putere, inclusiv un procesor puternic, multă memorie RAM și, eventual, o placă video grafică dedicată plus opțiuni de conectivitate mai bune. După cum te-ai putea aștepta, cu cât specificațiile PC-ului sunt mai mari, cu atât prețul este probabil să fie mai mare. Consulta specificațiile recomandate enumerate de noi pentru aplicațiile software pe care trebuie să le rulezi pe PC-uri de gaming înainte de a cumpăra unul.

Factori de formă PC

PC-urile vin în diferite forme și dimensiuni (uneori denumite factor de formă), inclusiv turn, mini PC, all-in-one și personalizat. PC-urile turn sunt de obicei cele mai mari și mai voluminoase, necesită cel mai mult spațiu și de obicei stau sub un birou. Au cel mai mult spațiu pentru adăpostirea componentelor interne, deci sunt cel mai personalizabil și upgradabil tip de PC.

Dacă deți deja un monitor, tastatură și mouse, un PC turn îți poate economisi bani în comparație cu alte tipuri de PC-uri, cum ar fi un all-in-one, de exemplu. În mod normal, se livrează cu o tastatură și un mouse standard, dar un monitor trebuie achiziționat separat. PC-urile Tower sunt o alegere excelentă dacă aveți nevoie de un PC de înaltă performanță pentru gaming, editare media, producție muzicală sau lucrări de design.

Mini PC-urile sunt computere cu adevărat compacte, economice și portabile, ceea ce le face ideale pentru călători și pentru utilizare în locații în care spațiul este redus. Mini PC-urile conțin un procesor, memorie RAM, placa video dedicata, stocare și porturile esențiale de care aii nevoie pentru a conecta o tastatură, un mouse și un monitor, dar amprenta lor mică înseamnă că există puține posibilități pentru a adăuga componente suplimentare, înlocui piese sau face upgrade în viitor. Dacă aii nevoie de un PC pentru sarcinile zilnice, navigarea pe web sau pentru streaming media, un mini PC ar putea fi ideal.

Multifuncționalele combină atât un PC, cât și un monitor într-un singur șasiu elegant. Precum Asus rog. Unele modele au un ecran tactil pe care îl poți atinge sau glisezi pentru a naviga pe web și a controla PC-ul, dar toate modelele îți permit să conectezi o tastatură și un mouse extern pentru un control mai tradițional. Trebuie să reții că acestea nu sunt de obicei incluse ca standard și trebuie achiziționate separat. Multifuncționalele sunt ușor de configurat și au mai puține fire decât PC-urile turn, ceea ce ajută la menținerea birourilor mai ordonate. Pot fi plasate oriunde unde s-ar potrivi un monitor, iar ecranele lor mari le fac potrivite pentru lucrătorii creativi.

PC-urile personalizate sunt realizate la comandă și adoptă, de obicei, șasiul PC-ului turn. Ideale pentru gameri care au în vedere o specificație stabilită, PC-urile personalizate pot funcționa mai ieftin decât cumpărarea unui PC preconstruit, mai ales dacă deți deja componentele. De asemenea, oferă cea mai mare flexibilitate și extindere în viitor și vor atrage oamenii cunoscători în tehnologie care doresc să construiască un PC personalizat, cu o carcasă distinctă, LED-uri și clopotele care le plac. Dacă ești în căutarea unui PC plug and play, un turn, un mini PC sau un echipament all-in-one s-ar potrivi mai bine.

Vezi și ghidul nostru pentru cele mai bune calculatoare second hand.

Întrebări frecvente despre PC-uri gaming

Un PC performant ar trebui să aibă un procesor puternic, o placă grafică dedicată, o cantitate suficientă de memorie RAM și spațiu de stocare, precum și un sistem de răcire eficient. De asemenea, este important ca dispozitivul să aibă un ecran de calitate, o tastatură confortabilă și un trackpad precis.

Bugetul pentru achiziționarea unui PC performant poate varia foarte mult, în funcție de nevoile și preferințele utilizatorului. De obicei, un PC de gaming performant poate costa între 5000 și 10000 lei, în timp ce un laptop de afaceri de top poate costa peste 10000 lei.

Un PC de gaming este conceput să ruleze jocuri și aplicații care necesită o putere mare de procesare și o placă grafică dedicată, în timp ce un PC de birou este conceput pentru sarcini de birou, precum editare de texte și navigare pe internet. PC-urile de gaming sunt de obicei mai scumpe decât cele de birou, dar oferă performanțe superioare.

Există multe mărci bune de PC-uri, cum ar fi Dell, HP, Asus, Lenovo și Acer. În general, aceste mărci sunt bine-cunoscute pentru calitatea produselor lor și pentru suportul tehnic oferit clienților.

Friendly and carefree funny bearded gay man in grey sweater edit profile picture online dating app

Marcel Popa

Blogger

Marcel Popa este editorul șef  al Top Electronice și a acoperit tehnologia de peste 5 de ani. În plus față de supravegherea direcției Top Electronice, Marcel Popa este specializat în acoperirea tuturor lucrurilor mobile, după ce a revizuit zeci de smartphone-uri și alte gadget-uri.

Abonează-te!

Obține acces instantaneu la știri de ultimă oră, cele mai tari recenzii, oferte excelente și sfaturi utile.

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.

ABONEAZĂ-TE!

Cele mai recente știri hi-fi, home cinema și tehnologie, recenzii, sfaturi de cumpărare și oferte, direct în căsuța ta de e-mail!

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.