Top Electronice

Jurnalistă

Raluca Sas

Raluca Sas, o jurnalistă de succes originară din România, și-a pus amprenta în mod indelebil în domeniul jurnalismului prin devotamentul ei neclintit față de adevăr, simțul ei pronunțat al curiozității și prin căutarea neîncetată în informarea corectă a publicului. Călătoria ei în lumea reportajului nu numai că i-a modelat cariera, dar a avut și un impact profund asupra societății pe care o slujește.

Raluca aduce peste 5 de ani de experiență ca expert în produse de larg consum în rolul său de jurnalistă al platformei Top Electronice. Folosind teste analitice profunde și expertiză în scriere în aparate electronice și produse organizatorice, ea produce sfaturi de succes pentru Top Electronice. A scris numeroase articole pentru diverse platforme de știri și ne mândrim cu ea ca și partener, deoarece toate articolele publicate sunt verificate de către ea, asigurând un conținut de calitate și profesional.

Studii

Diplomă de licentă: Departamentul de Jurnalism și Media digitală FSPAC UBB, Cluj-Napoca (2015-2018)
Diplomă de disertație: Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, Bucuresti (2018-2020)

Experiență

Raluca a colaborat pe parcusul anilor cu mai multe publicații importante de știri:

Publicații

Mai jos puteți găsi câteva publicații importante din cariera Ralucăi:

ABONEAZĂ-TE!

Cele mai recente știri hi-fi, home cinema și tehnologie, recenzii, sfaturi de cumpărare și oferte, direct în căsuța ta de e-mail!

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.