Top Electronice

Ce aspirator Dyson deții? Iată de ce este bine să știi

Ce aspirator Dyson deții? Iată de ce este bine să știi

Când vine vorba de cele mai bune aspiratoare, anumite mărci se evidențiază în fața celorlalte. Una dintre aceste mărci este Dyson. Este distinsă pentru oferirea celei mai recente tehnologii în această categorie, inclusiv funcții precum detectarea laser a prafului și afișaje LCD pentru a arăta ceea ce colectează. Performanța sa este recunoscută ca una dintre cele mai bune — cu o colectare excelentă atunci când este folosită pe podele dure sau covoare, indiferent dacă se ocupă de firimituri sau de temutul păr de animale de companie.

Ca urmare, aspiratoarele Dyson au continuat să fie o achiziție populară de-a lungul anilor. Cu toate acestea, odată cu lansarea regulată a modelelor noi, gama Dyson a ajuns să aibă aspiratoare care arată foarte similar unele cu altele, în ciuda diferențelor în performanță, tehnologie și preț. De fapt, uneori poate fi dificil să faci diferența între modelul pe care îl ai acasă și cele proaspăt lansate.

Indiferent dacă folosești un design fără fir sau unul vertical, să știi modelul aspiratorului Dyson pe care îl deții te poate ajuta în mai multe feluri. Interesat să afli ce model deții? Iată cum poți afla ce model Dyson deții și cum îți poate fi de ajutor.

De ce este bine să știi ce model de aspirator Dyson ai

Este important să știi ce model de Dyson folosești acasă din mai multe motive bune.

Știi ce accesorii ar trebui să ai și ce poți cumpăra în plus — Fiecare Dyson vine cu propriile accesorii, unele mai multe decât altele. În funcție de modelul pe care îl alegi, accesorii comune pot include o unealtă pentru fisuri, o unealtă combinată și o perie moale mini pentru praf. Dacă ai un aspirator fără fir, ai putea avea și capete de podea suplimentare, cum ar fi o perie curată sau o unealtă mai mică pentru păr.

Odată ce știi ce model deții și știi ce accesorii ar trebui să ai, poți învăța scopul fiecăreia pe site-ul Dyson, pentru a înțelege mai bine când să le folosești. Poți, de asemenea, să cumperi o înlocuire dacă lipsește vreun atașament sau să găsești unelte suplimentare pe care le poți cumpăra pentru a îmbunătăți versatilitatea aspiratorului tău.

Tot ce trebuie să faci este să navighezi pe secțiunea de piese de schimb de pe site-ul Dyson, alegând modelul tău pentru a găsi piesele și uneltele disponibile. Acest lucru te poate ajuta, de asemenea, să găsești părți permanente ale aspiratorului care pot necesita înlocuire, cum ar fi bateria sau tija.

Există și o secțiune dedicată accesoriilor pe site-ul Dyson, care te poate ajuta să găsești unelte generice pentru designurile cu fir și fără fir. Accesând direct pagina pentru fiecare accesoriu dedicat, poți vedea cu ce model de aspirator este conceput să funcționeze. Pe pagina principală a accesoriilor, poți găsi și oferte, soluții de depozitare și seturi de instrumente specializate pentru modelele fără fir. Asigură-te doar că ceea ce cumperi este întotdeauna compatibil cu modelul tău.

Poți verifica caracteristicile și specificațiile oferite de modelul tău — Cu orice aparat electrocasnic, este prea ușor să continui să folosești aceleași setări odată ce te-ai obișnuit cu ele, iar aspiratoarele nu fac excepție. Odată ce știi ce model de aspirator Dyson deții, poți vedea exact ce are de oferit.

Ultimele modele sunt capabile de mai mult decât știi, inclusiv niveluri de putere dedicate pe care le poți regla. Modul Eco în special ar putea fi de interes pentru cei care se preocupă de sustenabilitate. S-ar putea să nu profiți și de una dintre cele mai recente funcții ale aspiratoarelor fără fir Dyson — detectarea laser a prafului. Aceasta ajută la vizualizarea prafului ascuns pe podelele dure.

Poți înțelege mai bine și oricare caracteristici speciale la care ai acces, cum ar fi ce reprezintă numărul de bare de pe afișaj pentru oricare dintre modelele Detect. Poți descoperi și opțiunile disponibile. Pentru unele modele, cum ar fi Dyson V15 Detect, poți regla dacă vrei să fie activat numărul de particule, precum și sensibilitatea motorului. Așadar, aceste aspiratoare sunt adesea capabile de mai mult decât te aștepți.

Este bine să iei în considerare și specificațiile aspiratorului Dyson al tău. Căutând modelul tău pe site-ul Dyson, poți vedea timpul de încărcare, timpul de funcționare și volumul de praf, precum și filtrarea și puterea de aspirație. Acest lucru te poate ajuta să înțelegi limitările modelului tău și să dezvăluie posibile defecte, de asemenea.

De exemplu, dacă durata de funcționare a aspiratorului tău este mult mai mică decât ar trebui să fie, acest lucru ar putea indica o baterie defectă, deși merită să reții că timpurile de funcționare specificate pentru modelele fără fir se bazează adesea pe niveluri minime de putere. În realitate, durata de funcționare va fi în general mai scurtă.

Poți găsi manualul și instrucțiunile relevante, dacă este nevoie — Uneori, Dyson oferă doar copii digitale ale manualelor sale de instrucțiuni cu cele mai recente aspiratoare. Acestea sunt, de obicei, accesibile printr-un cod inteligent găsit în ambalaj. Dar dacă nu mai ai ambalajul sau ai pierdut manualul original furnizat cu aspiratorul tău, va trebui să știi ce model ai pentru a descărca manualul online.

Manualele pot fi descărcate prin intermediul paginii de suport Dyson. Trebuie doar să urmezi pașii de pe această pagină, introducând numărul tău de serie sau selectând modelul potrivit, și vei fi îndrumat către manual, împreună cu câteva sfaturi de depanare care pot fi utile.

Este întotdeauna util să ai o copie a manualului de utilizare la îndemână. Manualul poate oferi multe dintre informațiile menționate mai sus într-un singur document, pe care poți să-l tipărești dacă nu ți s-a dat o copie fizică. În plus față de a te ajuta să înțelegi mai bine aspiratorul tău Dyson, manualul de utilizare poate oferi sfaturi valoroase pentru a obține cea mai bună utilizare a aspiratorului tău. Există și ghiduri despre cum să cureți un aspirator Dyson, precum și accesorii, în interiorul acestuia.

Poți decide dacă este momentul să faci un upgrade — În cele din urmă, odată ce știi modelul, vei putea să compari ceea ce are de oferit cu cele mai recente modele. Acest lucru te poate ajuta să decizi dacă este momentul să faci upgrade la aspiratorul tău Dyson. Făcând acest lucru, poți îmbunătăți puterea de aspirație, precum și timpul de funcționare, dacă te uiți la modelele fără fir. Poți avea, de asemenea, acces la unele dintre funcțiile mai noi pentru a îmbunătăți și a-ți îmbogăți experiența de a face curat.

De exemplu, bateriile înlocuibile sunt foarte utile dacă aspiratorul tău Dyson fără fir se descarcă constant. Modelele mai noi, inclusiv Dyson Outsize+, V15 Detect, V15 Detect Absolute și V12 Detect Slim, au baterii detașabile și înlocuibile, astfel încât poți cumpăra baterii suplimentare pentru a îmbunătăți timpul de funcționare. Modelele mai vechi au baterii cu șuruburi care nu pot fi îndepărtate.

Poți dori, de asemenea, acces la tehnologia de ultimă oră, cum ar fi un afișaj LCD. Acesta numără invers timpul rămas pentru a te ține la curent cu starea bateriei. În plus, poate afișa avertismente utile și informații de întreținere, precum momentul în care este necesar să cureți filtrul și cum să o faci.

Un afișaj LCD este disponibil pe modelul V11 și ulterior. Dacă optezi pentru unul dintre modelele Detect, vei avea, de asemenea, acces la diagrama în timp real pentru a arăta dimensiunea particulelor pe care le colectezi.

Cum să afli ce model Dyson deții

Nu trebuie să cauți prea departe pentru a afla ce aspirator Dyson deții — informația ar trebui să fie listată pe aspirator însuși, sub formă de număr de serie.

Pentru un design fără fir, locația numărului de serie depinde de vârsta modelului tău. Modelele mai vechi îl vor avea amplasat direct în spatele coșului, în fața mânerului. În designurile mai moderne, vei găsi numărul de serie pe partea inferioară a bateriei.

Dacă ești în România, modelele mai recente cu baterie detașabilă au numărul de serie tipărit în interiorul mânerului, astfel încât va trebui să înlături bateria pentru a-l vedea.

Pentru aspiratoarele verticale cu fir, există câteva locuri unde ai putea găsi numărul de serie. Acesta va fi fie pe partea inferioară a capului de podea, în spatele coșului sau direct sub mâner, în partea din spate a aparatului. Pentru aspiratoarele cu canistră, din nou, te uiți după un număr de serie fie în spatele coșului transparent, fie sub bila pe care se manevrează. Pentru ghiduri privind găsirea numărului de serie pe mai multe modele Dyson, verifică pagina de ajutor privind numărul de serie de pe site-ul Dyson.

Odată ce ai numărul tău de serie, trebuie doar să îl introduci pe pagina de suport a site-ului Dyson. Numărul modelului aspiratorului tău va fi apoi dezvăluit. Dyson va lista, de asemenea, suport suplimentar specific modelului tău.

Veți avea nevoie, de asemenea, de numărul dvs. de serie pentru a vă înregistra aspiratorul pe pagina My Dyson. Odată ce ai făcut acest lucru, vei avea acces la numărul modelului ori de câte ori este necesar, precum și la informații despre garanție și sfaturi de întreținere.

Asta este tot ce trebuie să faci pentru a afla ce aspirator Dyson deții. Dacă te gândești să investești într-un aspirator Dyson pentru prima dată, iată 5 lucruri la care să te uiți înainte de a cumpăra un aspirator Dyson.

Distribuie

ABONEAZĂ-TE!

Cele mai recente știri hi-fi, home cinema și tehnologie, recenzii, sfaturi de cumpărare și oferte, direct în căsuța ta de e-mail!

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.