Top Electronice

Perii rotative

Cea mai bună perie rotativa din 2024: Top 8 recenzii de perii rotative pentru tine

Când cumperi prin link-uri de pe site-ul nostru, este posibil să câștigăm un comision de afiliat care ne ajuta la finanțarea activităților noastre și la testarea celor mai bune produse pe care să le achiziționezi.  Detalii aici.

Tabel de conținut
cea mai buna perie rotativa

Dacă ești pasionată de coafură și dorești să încercrci ceva nou, încearcă să pui mâna pe cea mai buna perie rotativ pentru uscător de par disponibilă online. Nu numai că îți oferă avantajul unui uscător, ci adaugă și confortul unei perii rotunde rotative. Te ajută să-ți usuci parul și să-l coafezi simultan, fără a pune mâna în poziții incomode. Dacă ești gata să îți actualizezi jocul de coafare a parului, alege una dintre cele mai bune 10 perii rotative pentru uscător de par enumerate mai jos. Aceste perii îți vor oferi un par matasos si stralucitor.

După ce am ales sugestiile experților care au recomandat alegerile lor de top, am testat 8 perii rotative în laboratorul nostru timp de aproximativ 24 de ore în total. Le-am testat pe oameni cu cinci tipuri diferite de par, de la fin la natural și gros. Fiecare tester a evaluat apoi fiecare perie pe o scară de la unu la cinci pentru ușurință în utilizare, performanță de alunecare, performanță de uscare, performanță de coafare și durabilitate.

Astfel, pentru a ne asigura că acoperim toate categoriile, am inclus în topul nostru cele mai bune perii rotative pentru mai multe tipuri de par. Periile rotative sunt din ce în ce mai populare și mai utile în zilele noastre.

NumePreț
1.Multistyler Dyson HS01 Airwrap CompleteVezi Prețul
2. Perie electrica fixa REVLON Pro Collection One-Step Hair Dryer & VolumizerVezi Prețul
3.Perie rotativa BaByliss AS960EVezi Prețul
4.Perie rotativa Rowenta Brush Activ’ Premium Care CF9540Vezi Prețul
5.Perie rotativa cu aer cald Remington Hydraluxe AS8901Vezi Prețul
6.Rowenta x Karl Lagerfeld Pro Stylist CF961LF0Vezi Prețul
7.Hausberg HB-191AUVezi Prețul
8.Perie rotativa BaByliss 2735EVezi Prețul
 
4.8/5

Cea mai buna perie rotativa profesionala pentru par per total

Dyson, care este cunoscut pentru aparatele sale de uz casnic de înaltă tehnologie, a făcut o mare explozie în lumea frumuseții atunci când și-a lansat uscătorul de rufe techy în 2016. De atunci, marca a făcut valuri de frumusețe cu aparatul de îndreptat parul și acest dispozitiv polivalent. Acest aparat de stil care îți poate usca, ondula sau netezi parul. Această perie rotativa este, de asemenea, favorită colegei noastre, care spune că este cea mai bună din punct de vedere al calității și al versatilității. Toți testerii noștri au fost de acord.

Airwrap a obținut note mari la toate nivelurile: o medie de 4,8/5 pentru ușurința în utilizare și performanță de alunecare, în timp ce performanța de coafare și uscare a înregistrat o medie de 4,6/5. De asemenea, a primit puncte suplimentare în cartea noastră, deoarece vine cu șase atașamente care îl pot transforma într-un uscator de par, o baghetă de ondulare sau o perie de netezire.

Singurul lucru pe care ne-am dorit să fie diferit a fost că a venit cu o perie pentru butoi mai mare (Trebuie să achiziționați butoiul separat). Cu cilindrul mai mic (5,5 cm), toți testerii noștri au reușit să pătrundă adânc în rădăcini, în special cei cu par de lungime scurtă până la medie, pentru a crea volum, dar nu pentru o buclă mare și voluminoasă. Nu ne înțelege greșit, totuși – asta nu ne împiedică să acordăm acestuia cel mai bun titlu general.

Specificații:

 • Setări de căldură: aer rece, mediu, ridicat, aer rece și trei presiuni ale aerului
 • Voltaj: 120
 • Lungimea cablului: 266 cm
 • Garantie: 2 ani
 • Dimensiune butoi: 5,5 cm
 • Trepte de temperatura: 3
 • Trepte de viteza: 3
 • Test de temperatură: 99 Grade celsius

Avantaje:

Dezavantaje:

4.1/5

Cea mai buna perie rotativa în funcție de buget (raportul calitate – preț)

Considerăm această perie cea mai bună din această categorie. Cu o formă ovală și margini rotunjite, este concepută pentru a oferi parului tău un volum foarte mare, sporind firele la rădăcină și lăsând lungimile cu mult corp și îndoire. Testerii noștri au fost de acord că acest produs este puțin voluminos și are un mâner mai scurt, dar, în general, au crezut că este ușor de utilizat – i-au acordat o evaluare medie de 4/5 în acea categorie.

În ceea ce privește performanța de alunecare, deși a funcționat bine pentru testerul nostru cu parul fin, testerul nostru cu parul mai gros a simțit că a dat un pic de dificultate. Toți testerii noștri au fost mulțumiți de cât de repede le-a uscat parul (a obținut o medie de 4,2/5 în acea categorie), dar au crezut, de asemenea, că s-a uscat atât de repede din cauza de cât de fierbinte s-a făcut – ceea ce poate să nu susțină sănătatea parului în timp. În general, totuși, testerii noștri au fost foarte impresionați de această alegere, mai ales având în vedere prețul scăzut.

De asemenea, merită remarcat faptul că Revlon a lansat o versiune mai nouă a acestei perii rotative: One-Step Volumizer Plus. De asemenea, am pus acest produs la încercare în laboratorul nostru și, în timp ce acesta a avut un scor bun, de asemenea, testerii noștri au fost de acord că le-a plăcut mai mult originalul. Cu toate acestea, versiunea actualizată are un cap detașabil, ceea ce îl face deosebit de grozav pentru călătorii.

Este ideală pentru un par scurt, dar și pentru părul lung. De asemenea, acest dispozitiv vine și cu o geanta de depozitare și peri naturali.

Specificații

 • Setări de căldură: rece, mediu, ridicat,
 • Voltaj: 120
 • Utilizare: parul umed, par uscat
 • Lungimea cablului: 182 cm
 • Garantie: 4 ani
 • Invelis Ceramic
 • Dimensiune butoi: 11 cm
 • Trepte de temperatura: 3
 • Trepte de viteza: 2
 • Test de temperatură: 98 Grade celsius
 • Accesorii incluse: o perie rotunda pentru volum, o perie moale, Multistyler, Perie pentru netezire, Accesoriu de uscare pentru pregatirea coafurii, Ondulator de 30mm, Ondulator de 40mm

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

Cea mai buna perie rotativa: ușor de folosit

Peria rotativă BaByliss conferă volum, strălucire și lifting parului. Dispune de un butoi rotativ bidirecțional și un mâner pentru degetul mare pentru controale ușoare. Tehnologia nanotitanului cu microparticule de titan este un excelent conductor de căldură.

Căldura ceramică etanșează umiditatea parului prin generarea de ioni de condiționare care protejează parul de deteriorare. Filtrul detașabil ajută la prevenirea acumulării de scame, prelungind astfel durata de viață a motorului. Această perie rotativă are trei setări de temperatură și peri antistatici care ajută la reducerea încrețului.

Totuși, unul din defectele pe care le-am obervat este că poate face ca parul să se încrețească. Însă cu siguranță este cea mai ușoară de folosit periete rotativa de până acum. Cu siguranță Babyliss este cea mai buna perie rotativa pentru nivelul de ușurință al uzului.

Specificații

 • Putere: 500 W
 • Utilă pentru: Parul umed, par uscat
 • Greutate: 450 g
 • Culoare: Roz, gri
 • Trepte de temperatura: 2
 • Invelis Ceramic
 • Trepte de viteza: 1
 • Funcții perie rotativa: Control temperatura, Ionizare, Functia de Aer rece, Schimbare sens rotatie, Capete interschimbabile, Cablu rotativ

Avantaje:

Dezavantaje:

4.4/5

Cea mai buna perie rotativa pentru funcții

Modelul de perie rotativa Rowenta Brush Activ Premium Care CF9540 vine cu un cap rotund pentru un aspect mai voluminos și un cap de perie cu palete pentru un aspect elegant și drept. Are, de asemenea, un generator de ioni negativi care produce 10 milioane de ioni negativi pe secundă – o caracteristică care este concepută pentru a lăsa parul strălucitor și neted.

Testerul nostru cu parul aspru i-a plăcut atât de mult modelul de perie rotativa Rowenta Brush, încât este acum preferatul ei acasă. „Nu am avut abilitățile de a recrea aspectul ondulat al periei rotunde până când am început să folosesc acest instrument.”, ne relatează un ea. Din acest motiv, i-a acordat acestuia un 5/5 pentru ușurință în utilizare; scorul său mediu în această categorie a fost de 4,7/5.

Cu toate acestea, un alt tester a observat că acest instrument a durat puțin mai mult pentru a-și usca parul lung decât celelalte perii. După testarea temperaturii, totuși, a avut mai mult sens – am constatat că peria a atins doar 87 grade Celsius, care era a doua cea mai scăzută temperatură maximă dintre instrumentele pe care le-am testat. Peria rotativa Rowenta Brush Activ Premium este cu siguranță un model care oferă funcții foarte bune și își merită locul în topul celor mai bune perii rotative.

Specificații

 • Putere: 1000 W
 • Utilă pentru: Parul umed, par uscat
 • Lungime cablu : 1,8m
 • Culoare: Roz
 • Invelis Ceramic
 • Trepte de temperatura: 2
 • Trepte de viteza: 2
 • Funcții perie rotativa: Ionizare, Schimbare sens rotatie, Capete interschimbabile

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

Cea mai buna perie rotativa pentru strălucire

Acest model dispune de tehnologie ionică care promite să contribuie la prevenirea deteriorării (în timp ce previne orice încrețire sau static), precum și peri infuzați cu cărbune, care sunt proiectați pentru a asigura un finisaj neted și pentru a vă menține parul. proaspăt – chiar și pentru parul din a doua zi. Când testerii noștri au încercat peria rotativa Remington, au descoperit că toate aceste afirmații erau adevărate și au menționat că oferă un par matasos si stralucitor.

Toți testerii noștri au fost șocați de cât de strălucitor și neted s-a simțit parul lor după ce au folosit această perie rotativa, mai ales având în vedere prețul accesibil pentru peria rotativa Remington. În general, testerii noștri au acordat acestei perii un 5/5 pentru performanța sa de alunecare și uscare, în timp ce performanța sa de coafare a avut o medie de 4,3/5. Deși fiecărui tester i-a plăcut cât de strălucitor îi făcea parul să se simtă, căldura se simțea uneori prea intensă. (Când am testat temperatura maximă a acestei perii, am constatat că a ajuns la 126°C.). Totuși, putem spune că nu este un așa mare risc pentru firele de par.

Specificații

 • Putere: 1200 W
 • Utilă pentru: Parul umed, par uscat, par scurt
 • Lungime cablu : 1,8m
 • Culoare: Alb, bej
 • Trepte de temperatura: 3 de temperatura
 • Trepte de viteza: 2 trepte
 • Invelis Ceramic
 • Funcții perie rotativa: Control temperatura, Ionizare, jet de Aer rece, Cablu rotativ

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

Cea mai buna perie rotativa pentru parul plat

Dacă parul tău are nevoie de un plus de volum, testerii noștri au observat imediat volum, netezime și încrețire minimă atunci când au încercat acest model de perie rotativa Rowenta – mulțumită parțial periei sale de formă ovală, care ajunge până la rădăcini. , și plăcile sale generatoare de ioni.

Testerii noștri au remarcat, de asemenea, că peria rotativa Rowenta le-a uscat parul în timp record – când testerul nostru cu parul lung a folosit acest dispozitiv, a fost nevoie de doar două treceri pentru a-l usca complet. De asemenea, l-au evaluat cu 4,4/5 pentru ușurința în utilizare datorită designului său simplu și ușor de utilizat.

Performanța de alunecare a ajuns, de asemenea, la o medie de 4,4/5 – testerul nostru cu parul aspru a avut mai greu să se adapteze la cilindrul de 3,3 inci, dar, în cele din urmă, a înțeles-o și a fost mulțumită de bucla pe care a lăsat-o în parul ei. Modelul de perie rotativa Rowenta s-a remarcat în ultimii ani, și cu siguranță își merită locul în topul de cea mai buna perie rotativa pentru diferitele tipuri de par.

Specificații

 • Putere: 750 W
 • Tensiune alimentare: 220 V
 • Lungime cablu : 1,8m
 • Trepte de temperatura: 2 trepte de temperatura
 • Culoare: Roșu, negru
 • Invelis Ceramic
 • Tehnologie: Pro Dual Motion

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

Cea mai buna perie rotativa pentru descurcarea parului

Peria rotativă Hausberg se rotește atât înapoi, cât și înainte, adăugând volum și luciu parului. Dispune de două accesorii de perie acoperite cu turmalină de 5 cm și 4 cm.

În timp ce se aflau în laboratorul nostru, testerii noștri au remarcat că aceste două tipuri de peri au făcut alunecarea foarte ușoară și, da, au dublat rolul de destâlcire a parului tau.

Această perie rotativa calmează încrețirea și îmblânzește părul rebel. Acesta generează ioni concentrați pentru a proteja părul de deteriorarea termică. Cele două setări de căldură și o setare rece ajută la realizarea unor coafuri de lungă durată.

Singura plângere reală cu privire la peria rotativa Hausberg este că atunci când l-au pornit pentru prima dată, a existat un pic de miros de plastic – cu toate acestea, odată ce instrumentul a fost folosit, mirosul a dispărut.

Specificații

 • Puterea periei rotative : 750 W
 • Tensiune alimentare: 220-240 V
 • Lungime cablu : 1,8m
 • Culoare: Auriu, negru
 • Invelis Ceramic
 • Trepte temperatura si viteza: 2 trepte
 • Funcții perie rotativa: Control temperatura, Capete interschimbabile, Protectie supraincalzire, Cablu rotativ

Avantaje:

Dezavantaje:

4.5/5

Cea mai buna perie rotativa pentru par natural

Dacă ai par natural, peria ovală pentru uscător cu suflat de la Babyluss este perfectă pentru tine. Testerul nostru cu par 3b/c i-a plăcut felul în care arăta și cum se simte părul după ce a folosit modelul de perie rotativa Babyliss. „Am reușit să-l trec prin par de mai multe ori în mai puțin de câteva minute”, a spus ea.

„Capul periei are atât peri de silicon, cât și peri normali, care rămân prinse de par în timp ce miști peria, dar e perfect ca să nu te blochezi.” În plus, testerii noștri au acordat acestui instrument o evaluare medie solidă de 4,6/5 pentru ușurința în utilizare. Această perie rotativa este ideală firelor de par naturale.

Singura noastră plângere asupra modelul de perie rotativa Babyliss – și toți testerii au fost de acord – a fost că peria se simte foarte fierbinte când este aproape de rădăcină. Cu toate acestea, a făcut o treabă fantastică uscandu-le părul și a conferit sărituri și strălucire. Din acest motiv, a obținut o medie de 4,4/5 pentru performanța de uscare și alunecare.

Specificații

 • Putere de 1000 W
 • Greutatea periei rotative : 550 g
 • Culoare: Negru
 • Accesorii incluse: Geantă
 • Invelis Ceramic
 • Trepte de temperatura: 2 trepte de temperatura
 • Funcții perie rotativa: Control temperatura, Intensitate reglabila, Ionizare, jetul de Aer rece, Schimbare sens rotatie, Capete interschimbabile

Avantaje:

Dezavantaje:

Ghidul cumpărătorului: cum să alegi cele mai bune perii rotative pentru tine

Mai jos de vom îndruma pentru a fi sigură că îți achiziționezi cea mai buna perie rotativa pentru nevoile tale. Poate fi dificil în găsirea cele mai bune perii rotative astfel, îți recomandăm să citești ghidul de mai jos înainte de a face o achiziție, deoarece există mai multe tipuri de perii. Unele modele de perii rotative sunt sofisticate și dispun de multe funcții, așa că vom încerca să fim cât mai expliciți.

Comutator rotativ: o perie rotativă ar trebui să aibă un comutator care să o pornească și să o oprească funcțiunea periei rotative, astfel încât să o poți folosi ca perie de par atunci când nu îți ondulezi părul.

Setări de căldură: asigură-te că peria rotativă a uscătorului de par are mai multe setări de căldură. Acest lucru se datorează faptului că diferite tipuri de par necesită setări diferite de temperatură pentru coafare. Părul subțire și fin necesită o temperatură scăzută; în caz contrar, îți poate arde părul și scalpul.

Dimensiunea cilindrului: O singură dimensiune a cilindrului nu este potrivită pentru toate tipurile și lungimile de par. Un butoi mare ar putea să nu funcționeze pentru părul scurt și fin, deoarece butoiul și perii sunt prea mari pentru a ține părul. Un butoi rotativ ajută la ondularea parului gros (firul gros) și voluminos. Alege o dimensiune a butoiului potrivită pentru lungimea și tipul de par.

Setări în mai multe direcții: o perie de par rotativa ar trebui să aibă setări în mai multe direcții – asta înseamnă că țeava se poate întoarce spre interior sau spre exterior. Acest lucru este important dacă vrei să îți coafezi parul în moduri diferite. Reglarea direcției cilindrului îți permite să utilizezi uscătorul pentru diferite tipuri și stiluri de par.

Preț: Doar pentru că o perie de uscator de par are o funcție de rotație nu înseamnă că trebuie să fie scumpă. Compară prețurile pieței și găsește un produs bun la un preț accesibil. Asigură-te că are setări de căldură reglabile, o opțiune cu mai multe direcții și atașamentele necesare, astfel încât să nu investești separat în ele.

O perie rotativă are multiple beneficii. Consultă secțiunea următoare pentru a afla care sunt acestea.

Care sunt beneficiile unei perii rotative?

Cele mai bune perii rotative vin cu multe beneficii în ceea ce privește aspetul și sănătatea parului tau. Iată de ce ai nevoie de o perie rotativa:

Finețea: o perie rotativa cu aer fierbinte este mai blândă cu parul decât un placă de par. Căldura nu este atât de puternică și uniform distribuită, ceea ce asigură mai puține șanse de ardere. De asemenea, o poți folosi aproape de scalp pentru a volumiza parul fără a se opări.

Compact: Aceste dispozitive sunt prietenoase pentru călătorii și compacte.

Multifuncțional: o perie rotativa funcționează și ca uscător și ondulator. Peria rotativă vine ca atașament și poate fi îndepărtată pentru uscarea parului. Acest instrument îți permite să creezi diverse coafuri.

Setări de temperatură: Peria vine de obicei cu două setări de căldură pentru a îți usca și a coafa parul și o setare rece pentru a îți bloca coafura.

Economie de timp: o perie rotativă funcționează mai repede decât plăcile de par plat sau alte uscătoare de ondulare, deoarece se rotește automat. Alte bigudiuri îți cer să îți rulezi părul în jurul butoiului, ceea ce consumă mai mult timp.

Rezultate de tip salon: o perie rotativă te ajută să creezi coafuri asemănătoare unui salon care durează mai mult decât uscătoarele de par și ondulatoarele obișnuite. Recomandăm modelul de perie rotativa Rowenta Activ Premium Care CF9540 dar și peria rotativa Babyliss pentru saloane.

Consultați secțiunea următoare pentru a afla diferența dintre periile rotative și alte instrumente de stil.

Perii rotative vs. Perii non-rotative

Există doar o diferență de bază între o perie rotativa pentru par și cea nerotativă. Butoiul unei perii rotative rulează automat părul, în timp ce într-o perie cu aer nerotativă, trebuie să rulezi și să înfășori manual părul în jurul butoiului.

Perii rotative vs. Placă ondulată

Periile rotative creează bucle moi sau valuri care sar. De asemenea, volumizează părul și trebuie folosite pe părul ușor umed. Plăcile de par creeaza bucle strânse si trebuie folosite numai pe părul uscat, altfel riști să strici firul de par.

Aparate de stilare cu aer cald vs. Îndreptatoare

Plansele de îndreptat presează părul între două plăci fierbinți de temperatură ridicată. Temperaturile ridicate pot usca părul, provocând daune termice, în timp ce punctele fierbinți pot arde părul. Pe de altă parte, o perie rotativa are o placă încălzită cu o perie cu peri de nailon sau silicon. Acest lucru diminuează contactul părului cu plăcile fierbinți. Perii alunecă ușor prin firele de par în timp ce descâlcește și usucă părul. De asemenea, volumizează părul în timp ce îl îndreaptă.

Dacă ești nemulțumit de procesul de uscare a parului, sunt șanse să faci unele greșeli frecvente în timp ce o utilizezi.

Greșeli frecvente la utilizarea unei perii cu aer cald

1. Nu îți usuci părul cu prosopul

Uscucă-ți părul cu prosopul înainte de a folosi o perie pentru uscător de păr. Dar nu-ți ține părul învelit în el prea mult timp. De asemenea, evită prosoapele de bumbac, deoarece provoacă frecare și fac părul predispus la rupere, astfel riști să îți pierzi firele de par. Cel mai bine este să folosești un prosop din microfibră – stoarce ușor excesul de apă și usucă-te

2. Nu aplici un protector termic

Aplică un ser de protecție împotriva căldurii înainte de a utiliza o rolă fierbinte. Serul formează un strat protector pe par și minimizează daunele provocate de căldură a periilor rotative.

3. Nu utilizezi duza concentratorului

Duza de concentrare conferă parului o textură netedă. Utilizează o duză concentratoare pentru a îmblânzi încrețirea și a face părul neted înainte de a-l pune în rolă.

4. Folosești peria greșită

Alege-ți peria de par în functie de tipul tău de par pentru o fixare puternica. Asigură-te că dimensiunea cilindrului periei cu role se potrivește cu lungimea și textura parului.

5. Volumizarea greșită a parului

Rulează părul de la rădăcini până la vârfuri dacă vreu un aspect mai plin și voluminos.

Urmează pașii de mai jos pentru a îți curăța corect peria rotativa.

Cum cureți o perie cu aer cald?

Notă: Nu scufunda întreaga perie în apă sau în orice lichid. Periile rotative se pot defecta din această cauză.

 • Deconectează peria de par rotativa de la priza electrică.
 • Îndepărtează părul care este încurcat în perii periei. Poți face acest lucru cu degetele sau cu o pensetă.
 • Șterge suprafața periilor rotative cu o cârpă umedă.
 • Atinge marginile și colțurile dificile cu un tampon de bumbac.
 • Utilizează o soluție de curățare dacă murdăria este încăpățânată.

Întrebări frecvente despre cele mai bune perii rotative

părul tău depinde de mai mulți factori, cum ar fi tipul și textura părului tău, buclele sau dreptul, și gradul de volum dorit. Ar fi recomandat să consulți un stilist sau un specialist în îngrijirea părului care îți poate oferi o recomandare personalizată.

Aceasta depinde de preferințele și nevoile tale de îngrijire a părului. Dacă dorești să-ți faci bucle sau să adaugi volum părului tău, atunci o perie rotativă poate fi mai potrivită pentru tine. Dacă, în schimb, dorești să-ți îndrepți părul, atunci o placă de îndreptat părul poate fi o alegere mai bună.

Pentru a utiliza o perie rotativă, trebuie să îți speli părul și să-l usuci parțial cu un uscător de păr. Apoi, trebuie să împarți părul în secțiuni și să folosești peria rotativă pentru a-ți aranja părul în direcția dorită. Este important să folosești peria rotativă în mod corespunzător pentru a evita deteriorarea părului și a obține cel mai bun rezultat.

Pentru a curăța peria rotativă, este recomandat să îndepărtezi părul din ea după fiecare utilizare. De asemenea, poți curăța peria rotativă cu o perie mică și apă caldă cu săpun sau cu un produs specializat de curățare a periei. Este important să ai grijă să nu zgârii sau să deteriorezi suprafața periei în timpul curățării.

Friendly and carefree funny bearded gay man in grey sweater edit profile picture online dating app

Marcel Popa

Blogger

Marcel Popa este editorul șef  al Top Electronice și a acoperit tehnologia de peste 5 de ani. În plus față de supravegherea direcției Top Electronice, Marcel Popa este specializat în acoperirea tuturor lucrurilor mobile, după ce a revizuit zeci de smartphone-uri și alte gadget-uri.

Abonează-te!

Obține acces instantaneu la știri de ultimă oră, cele mai tari recenzii, oferte excelente și sfaturi utile.

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.

ABONEAZĂ-TE!

Cele mai recente știri hi-fi, home cinema și tehnologie, recenzii, sfaturi de cumpărare și oferte, direct în căsuța ta de e-mail!

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.