Top Electronice

Precomandă noile iPhone 15 și IPhone 15 Pro. Care sunt prețurile?

precomanda iphone 15

Precomenzile pentru iPhone 15 au început vineri (15 septembrie). Magazinul Apple, eMag și Flip sunt doar câțiva comercianți care și-au confirmat precomenzile pentru iPhone 15. Aceste modele de telefoane au fost lansate oficial în 12 septembrie 2023 în SUA.

Există mai multe motive pentru a fi entuziasmat în legătură cu gama iPhone 15 din acest an. De la îmbunătățirile aduse camerei la iPhone 15 și 15 Plus, la design-ul actualizat al iPhone 15 Pro, și chiar la obiectivul telefoto periscop pentru iPhone 15 Pro Max, gama din acest an este, fără îndoială, cel mai mare salt de la iPhone X.

Precomenzile pentru iPhone 15 încep de la 5500 lei pentru iPhone 15 Plus de bază și cresc la 10.000 de lei pentru iPhone 15 Pro Max de 1TB. Toate cele patru telefoane vor fi disponibile pentru cumpărare în magazin cel mai probabil la finalul lunii septembrie 2023. Iată tot ce trebuie să știi despre precomanda iPhone 15.

Prețul precomanda iPhone 15 în România: cât costă?

Prețul iPhone 15 standard va rămâne neschimbat față de predecesorii săi, cu o excepție. Baza iPhone 15 Pro Max vine acum cu 256GB de stocare și un preț mai mare de 7200 de lei. Acesta este cu 500 de lei mai mult decât iPhone 14 Pro Max de 128GB, cu toate că primești dubla capacitate de stocare cu noul model. Aceste prețuri rămân aproape la fel ca și anul trecut.

În ceea ce privește iPhone 15 Pro, acesta are un preț de pornire de 4700 lei pe eMag, iar Iphone 15 Plus îl vei putea găsi la prețul de 5500 lei. Dacă vrei să fii sigur că obții primul telefonul atunci când este lansat este important să îl precomanzi cât mai repede deoarece acesta se va distribui în funcție de disponibilitate.

Câte modele din seria iPhone 15 există?

La fel ca anii trecuți, există 4 noi modele de iPhone 15: Atunci când Apple lansează noi modele de iPhone, acestea pot include variante precum iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max, în funcție de strategia lor de produs. Pentru informații actualizate despre modelele iPhone 15 disponibile, ar trebui să verifici site-ul oficial al Apple sau surse de știri de încredere după data mea de cunoștințe pentru cele mai recente actualizări.

Fiecare model vine cu diferite capacități de stocare (128 gb, 256 gb, 512 gb sau 1Tb), fiind influențat și prețul din acest punct de vedere. De asemenea, telefonul se găsește în 4 culori, și vine cu o tehnologie impresionantă.

Merită să-i fac asigurare noului meu iPhone 15?

Meritul de a-i face asigurare noului iPhone 15 depinde de mai mulți factori și de preferințele individuale ale fiecărei persoane. Iată câteva aspecte de luat în considerare atunci când decideți dacă vrei să asiguri noul iPhone 15:

 1. Valoarea dispozitivului: Dacă iPhone 15 este un dispozitiv foarte scump și dificil de înlocuit pentru tine, o asigurare ar putea oferi o protecție financiară în caz de furt, daune sau pierdere.

 2. Utilizare și stil de viață: Dacă sunteți predispus la accidente sau la a vă pierde frecvent telefoanele, o asigurare ar putea fi o investiție bună pentru a acoperi astfel de situații.

 3. Costul asigurării: Ar trebui să comparați costul asigurării cu valoarea dispozitivului și cu probabilitatea de a avea nevoie de ea. Uneori, costurile asigurării pot fi semnificative.

 4. Asigurare existentă: Verificați dacă aveți deja o poliță de asigurare care ar putea acoperi daune sau pierderi pentru dispozitivele electronice, cum ar fi asigurarea locuinței sau asigurarea de călătorie.

 5. Garantia producătorului: Luați în considerare și garanția oferită de producător pentru iPhone 15. Aceasta poate acoperi anumite defecte sau probleme tehnice în primele luni sau ani de la achiziție.

 6. Polița de asigurare: Citiți cu atenție termenii și condițiile poliței de asigurare pentru a înțelege ce este acoperit și ce nu este acoperit. Asigură-te că înțelegi costurile, perioadele de așteptare și procedurile de revendicare.

În cele din urmă, decizia de a asigura sau nu noul iPhone 15 este o alegere personală și depinde de nivelul de confort al fiecăruia în ceea ce privește riscurile și protecția financiară. Este important să evaluezi atent opțiunile disponibile și să iei în considerare nevoile și stilul tău de viață înainte de a lua o decizie. Alte caracteristici importante legat de IPhone 15 sunt camera foto/video, având un zoom mai mare și calitate mai bună, culoarea vie, precum albastru, dar și un negru imaculat.

Ce sa aleg între iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max?

Alegerea între iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max depinde în mare măsură de preferințele și necesitățile individuale ale utilizatorului. Iată câteva aspecte de luat în considerare pentru fiecare dintre aceste variante:

 1. iPhone 15: Dacă ești în căutarea unui iPhone care oferă performanțe solide și funcționalitate de bază, iPhone 15 poate fi o alegere potrivită. Este probabil să fie cel mai accesibil dintre variantele disponibile.

 2. iPhone 15 Plus: Dacă apreciezi un ecran mai mare și o baterie cu o durată de viață mai lungă, iPhone 15 Plus ar putea fi o opțiune bună. Ecranul mai mare este potrivit pentru vizionarea de conținut multimedia și navigarea pe web.

 3. iPhone 15 Pro: Dacă ești interesat de performanțe superioare, calitatea camerei foto și alte caracteristici premium, iPhone 15 Pro poate fi o alegere potrivită. Acest model vine, de obicei, cu mai multă putere de procesare și funcții foto avansate.

 4. iPhone 15 Pro Max: Dacă vrei cel mai bun de la Apple, iPhone 15 Pro Max ar putea fi varianta potrivită cu o performanță excepțională. Acesta oferă toate caracteristicile premium ale lui iPhone 15 Pro, dar cu un ecran mai mare și, de obicei, o baterie cu o durată de viață mai lungă.

Alte aspecte de luat în considerare includ bugetul disponibil, preferințele privind dimensiunea telefonului, nevoile de stocare și preferințele pentru fotografiere și videografie. Este important să compari specificațiile și prețurile modelelor disponibile pentru a alege varianta care se potrivește cel mai bine nevoilor și preferințelor tale personale.

iPhone 15 în sfârșit compatibil cu USB-C!

Noul iPhone 15 marchează o schimbare semnificativă în ceea ce privește porturile de conectivitate, deoarece este primul model iPhone care dispune de compatibilitate cu USB-C. Această tranziție reprezintă o veste bună pentru utilizatori din mai multe motive:

 1. Universalitate: Portul USB-C este utilizat pe scară largă în industria electronică, astfel încât utilizatorii iPhone 15 pot utiliza cabluri și accesorii comune cu multe alte dispozitive, cum ar fi laptopuri, tablete și alte smartphone-uri.

 2. Încărcare rapidă: USB-C permite încărcarea rapidă a dispozitivului. Acest lucru înseamnă că utilizatorii pot încărca bateria iPhone 15 mult mai rapid decât cu porturile tradiționale.

 3. Transfer rapid de date: Portul USB-C oferă o viteză de transfer de date mai mare, ceea ce face transferul de fotografii, videoclipuri și alte fișiere între iPhone 15 și alte dispozitive mult mai eficient.

 4. Conexiuni mai simple: Schimbarea către USB-C face viața utilizatorilor mai simplă, deoarece nu mai trebuie să aibă grijă de orientarea corectă a cablului când îl conectează la dispozitiv.

Această compatibilitate cu USB-C reprezintă o îmbunătățire semnificativă în ceea ce privește funcționalitatea și versatilitatea iPhone 15, aducând utilizatorilor mai multă ușurință în utilizarea și conectarea dispozitivului lor.

Precomanda modelul de iPhone care ți se potrivește

Timpul se scurge pentru a reduce costul tău pentru o precomandă a iPhone 15. Planificarea ta ar trebui să înceapă acum, înainte să fie prea târziu. Iată doar câteva sfaturi despre cum îți poți planifica în avans pentru precomenzile iPhone 15:

Ia în considerare schimbarea furnizorului de servicii wireless: Știm că acest lucru ar putea fi mai dificil de realizat în funcție de faptul dacă sunteți încă angajat printr-un contract sau închiriere de orice fel, dar dacă nu ești, ppți folosi ocazia pentru a obține un preț mai bun pentru iPhone 15, deoarece furnizorii de servicii wireless le rezervă adesea pentru clienții noi.

Postează anunțuri pentru vechiul tău iPhone: În timp ce ofertele de schimb par atractive, este posibil să obții și mai mulți bani pentru telefonul tău vechi listându-l pe o piață online, cum ar fi OLX, Facebook Marketplace și eBay.

Curăță-ți telefonul: Dacă intenționezi să vinzi telefonul vechi, este înțelept să-l curățați corespunzător înainte de a-l da noului proprietar. Nu doar că ar trebui să resetezi telefonul, dar este util și să-l cureți astfel încât să arate impecabil. Cumpărătorii sunt mai dispuși să plătească mai mult dacă este într-o stare excelentă.

Apple pare să aibă unul dintre cei mai buni ani din mult timp, datorită tuturor îmbunătățirilor aduse iPhone 15. Am văzut cum iPhone-urile lor sunt printre cele mai bune telefoane din jur, dar am văzut și cum sunt principalii concurenți în listele noastre de cele mai bune camere foto și cea mai bună durată de viață a bateriei la telefoane. Asigură-te că urmărești Top Electronice pentru recenzia noastră completă a noilor telefoane Apple.

Un Wi-Fi mai rapid și un nou cip Ultra Wideband

 1. Wi-Fi mai rapid: Acest lucru indică faptul că dispozitivul sau produsul beneficiază de o îmbunătățire a vitezei și performanței conexiunii Wi-Fi. Acest lucru poate însemna suport pentru standarde Wi-Fi mai noi, cum ar fi Wi-Fi 6 sau Wi-Fi 6E, care oferă viteze de transfer de date mai mari și o conexiune mai stabilă.

 2. Nou cip Ultra Wideband (UWB): Un cip Ultra Wideband este un component electronic specializat care permite comunicarea wireless la distanțe scurte cu o precizie de locație foarte mare. Acesta poate fi utilizat pentru funcții precum urmărirea precisă a dispozitivelor, comunicații securizate și alte aplicații care necesită localizare precisă.

Distribuie

ABONEAZĂ-TE!

Cele mai recente știri hi-fi, home cinema și tehnologie, recenzii, sfaturi de cumpărare și oferte, direct în căsuța ta de e-mail!

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.