Top Electronice

Căști wireless

Cele mai bune căști wireless din 2023: Top 11 modele de căști fără fir pentru tine

Când cumperi prin link-uri de pe site-ul nostru, este posibil să câștigăm un comision de afiliat care ne ajuta la finanțarea activităților noastre și la testarea celor mai bune produse pe care să le achiziționezi.  Detalii aici.

Tabel de conținut
cele mai bune casti wireless

Spune la revedere cablurilor și salută cele mai bune casti wireless.

Cele mai bune casti wireless pe care le poți cumpăra astăzi vin cu un audio excelent, caracteristici smart și un design confortabil care permite conectivitate bluetooth cu ușurință. Nu mai este nevoie să conectezi dispozitivul tău prin cablu ca să asculți muzica ta favorită, podcast-uri sau serialul tău preferat de pe netflix.

A existat o perioadă în care casti Bluetooth nu funcționau la fel de bine ca versiunile cu fir datorită progreselor tehnologice. Nu mai este cazul. În această listă vei găsi cele mai bune tipuri de casti wireless potrivit ție și nevoile tale.

În acest ghid ne uităm specific la cele mai bune casti wireless over ear. Dacă ești interesat de recomandările noastre pentru casti wireless in ear precum apple airpods pro, samsung galaxy buds sau wf 1000xm3 de la sony, poți vedea recenziile noastre aici. Fiecare pereche de căști wireless de aici a petrecut multe ore la urechile recenzenților noștri profesioniști și au fost testate cu orice fel de muzică în orice mediu de ascultare pentru a descoperi care sunt cele mai bune casti wireless de pe piață acum.

ProdusPreț
1. Sony WH-1000xm4Vezi Prețul
2. Sony WH-CH510bVezi Prețul
3.Sennheiser momentum 4 wirelessVezi Prețul
4.Bowers & Wilkins PX8Vezi Prețul
5.Sony WH-1000xm5Vezi Prețul
6.Apple Airpods MaxVezi Prețul
7.Bose 700Vezi Prețul
8.Jabra Elite 45hVezi Prețul
9. Bang & Olufsen Beoplay H95Vezi Prețul
10. Bowers & Wilkins PX7 S2Vezi Prețul
11. Bose Quietcomfort 45Vezi Prețul
 
4.8/5

Cele mai bune casti wireless pentru majoritatea oamenilor, chiar dacă există modelul mai nou WH-1000xm5

Chiar dacă există modelul mai nou WH-1000xm5, considerăm că XM4 este o opțiune mai bună pentru majoritatea oamenilor. Aceste casti wireless oferă o anulare excelentă a zgomotului și o calitate a sunetului într-un design wireless. Căștile au fost extrem de confortabile și ușoare în fiecare pas al testării noastre. XM5 face toate acestea mai bine, fără îndoială, dar o fac și pentru mult mai mulți bani și credem că XM4 oferă cel mai bun echilibru în acest moment.

Sony XM4 este plin de caracteristici, inclusiv un audio impresionant și formatul Sony 360 Reality Audio, care oferă sunet spațial pe căști stereo. Codecul LDAC poate trimite un bitrate de până la 990 kbps. Nu este aptX sau aptX HD, astfel încât kilometrajul tău de suport audio de înaltă rezoluție poate varia.

Sony WH-1000XM4 sunt căștile noastre wireless preferate, deoarece oferă exact ceea ce promit. Caracteristicile remarcabile sunt anularea excepțională a zgomotului, care am găsit că a funcționat incredibil de bine în toate tipurile de medii. Chiar și în navetă și avioane zgomotoase.

De obicei, ești forțat să alegi între o pereche de casti wireless cu anulare activă a zgomotului care fac o treabă bună de a bloca zgomotul din exterior sau cele care excelează la redarea audio. Căștile Sony WH-1000XM4 sunt excelente la ambele, ceea ce înseamnă că nu trebuie să faci o alegere.

Singurul dezavantaj pe care l-am găsit este că nu sunt ideale pentru antrenament. Acest lucru se datorează faptului că nu stau pe loc cu multă mișcare și nu există un rating IP. Înseamnă că nu sunt suficient de rezistente la apă pentru transpirație sau chiar pentru ploaie ușoară.

Specificații:

 • Raspuns in frecventa: 4 – 40000 Hz
 • Raza de actiune: 10 m
 • Timp incarcare: 3 ore
 • Durata de viata a bateriei: 30 ore de autonomie
 • Diametru difuzor: 40 mm
 • Greutate: 254 g

Avantaje:

Dezavantaje:

4.1/5

Cele mai bune casti wireless ieftine

Dacă îți place ideea casti wireless Sony on ear, dar nu ai nevoie de un set de calitate superioară, cum ar fi căștile Sony WH-1000XM4 de mai sus, atunci căștile Sony WH-CH510 on ear este o opțiune mult mai accesibilă. Au toate caracteristicile majoritatea oamenilor vor avea nevoie și sunt cu siguranță cele mai bune casti wireless ieftine.

Sony WH-CH510 oferă sunet calitativ, durata de viata a bateriei excelentă și conectivitate Bluetooth, ceea ce înseamnă că au un raport calitate-preț excelent. La acest preț, calitatea de construcție sau gama de frecvență nu se compara cu casti wireless care au un preț aproape zece ori mai mult, dar sunt o pereche excelentă per total la un preț foarte impresionant.

Acest model este o pereche de casti wireless on ear. Rezultatul acestui lucru este că sunetul nu este la fel de captivant ca la casti wireless over ear. S-ar putea să auzi unele sunete ambientale, dar pentru cei care lucrează într-un birou sau au nevoie să rămână concentrați cât lucrează acasă, acesta ar putea fi un plus mai degrabă decât o critică.

Există un microfon încorporat pentru apeluri, pe care l-am folosit și funcționează perfect în timpul testării noastre. Sony spune că te poți aștepta la până la 35 de ore de redare și că timpul a fost precis atunci când le-am revizuit. O încărcare completă durează aproximativ patru ore, dar poți obține aproximativ 90 de minute de ascultare din doar 10 minute de încărcare. Nu există mufă audio de 3,5 mm pentru ascultare dacă rămăi fără baterie, ceea ce este destul de enervant.

În timpul testării noastre, am constatat că conexiunea Bluetooth a acestor căști wireless on ear este solidă. Nu sunt cele mai dure căști wireless pe care le-am încercat vreodată. Au fost ușoare, confortabile și extrem de plăcute pentru a fi purtate toată ziua. Dacă ești în căutare de cele mai bune casti wireless ieftine, îți recomandăm cu încredere aceste Sony-uri.

Specificații

 • Raspuns in frecventa: 20 – 20000 Hz
 • Raza de actiune: 10 metri
 • Timp incarcare: 4.5 ore
 • Durata de viata a bateriei: 35 ore de autonomie
 • Lungime cablu: 20 cm
 • Diametru difuzor: 30 mm
 • Greutate: 132 g

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

Cele mai bune casti wireless over ear pentru durata de viata a bateriei

Aceste căști wireless Sennheiser Momentum 4 Wireless over ear sunt incredibil de impresionante. În recenzia noastră, le-am numit excelent în raport calitate-preț și am notat: „Anularea adaptivă a zgomotului este puternică, setul de caracteristici este la fel de exhaustiv pe cât îl vei găsi la nivel, designul este minimalist, dar atent luat în considerare, iar sunetul este extrem de impresionant.”

Sunt cu siguranță unele dintre cele mai bune căști wireless over ear pe care le poți cumpăra astăzi și unele dintre cele mai bune casti wireless de până acum, punct.

Există o mulțime de motive pentru care ne-a plăcut să testăm Momentum 4 Wireless, durata de viață a bateriei este cea care iese în evidență ca excepțională, mai ales în comparație cu concurența. Vei avea 60 de ore întregi, chiar și cu ANC activat. Pentru comparație, căștile wireless XM4 de la Sony din partea de sus a acestei liste, precum și cele mai noi XM5, oferă doar jumătate din aceasta la 30 de ore.

Ne-a plăcut foarte mult sunetul clar și detaliat pe care îl oferă aceste căști over ear la apeluri și ANC solid pe care îl oferă. Designul simplu a fost un plus în ochii noștri, dar ar putea fi puțin de bază pentru cei cărora le place tehnologia lor să facă cu adevărat o declarație. Nu intră în categoria căști wireless ieftine, dar oferă calitate și un raport calitate-preț excelent. Recomandăm!

Specificații

 • Raspuns in frecventa: 6 – 22000 Hz
 • Timp incarcare: 2 h
 • Durată de viață: 60 h
 • Diametru difuzor: 42 mm

Avantaje:

Dezavantaje:

4.4/5

Cele mai bune casti wireless pentru design și confort

Dacă ești în căutare unei perechi de căști wireless de lux dar în acelaș timp să aibă un sunet excelent, atunci recomandăm Bowers & Wilkins PX8. Ceva magic s-a întâmplat când le-am testat, am notat: „A pune aceste căști pe urechi este o mândrie de proprietate rar simțită, chiar și la acest nivel”.

Pe lăngă că este fantastică construcția, sunetul este absolut uluitor pentru detalii, claritate, energie și agilitate. În comparație cu Sennheiser Momentum 4 Wireless de mai sus, am găsit că energia, profunzimea și imersiunea lui PX8 le pun într-o ligă diferită. Din punct de vedere sonor, sunt incredibile.

Desigur că nu este o comparație complet corectă, având în vedere că prețul este dublu față de Momentum 4. În recenzia noastră, am explicat de ce unele dintre alegerile de aici au dus la un preț atât de mare: „o nouă unitate de antrenare cu con de carbon de 40 mm înlocuiește driverul din bio-celuloză în modelul mai accesibil Bowers & Wilkins PX7 S2 și brațele din aluminiu turnat sub presiune, Detaliile din metal strălucitor tăiate cu diamant și ornamentele din piele Nappa ridică construcția la un teritoriu de ultimă generație.”

Dacă dorești casti wireless de lux cu un sunet de calitate excepțional, aceasta este opțiunea pentru tine.

Specificații

 • Raza de actiune: 10 metri
 • Durată de viață a bateriei: 30 h
 • Diametru difuzor: 40 mm
 • Greutate: 320 g

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

Cele mai bune casti wireless pentru anulare activă a zgomotului(ANC)

Acestea sunt printre cele mai bune casti wireless pe care le-am testat vreodată – dar prețul lor ridicat înseamnă că există opțiuni mai bune pentru unele persoane.

Modelul anterior Sony WH-1000XM4, sunt în fruntea listei noastre pentru că apreciem că specificațiile și prețul se vor potrivi pentru mai multe persoane în general care caută căști wireless de ultimă generație. Dar XM5-urile oferă un design wireless mai ușor, drivere noi, o gamă întreagă de microfoane pentru o calitate mai bună a apelurilor și o încărcare super-rapidă. Există o procesare mai robustă pentru anularea activă a zgomotului, care era deja bună și acum este grozavă. Dacă ești în căutarea celor mai bune căști cu anulare a zgomotului pe care le poți cumpăra astăzi, aceste casti wireless sunt pentru tine.

În timpul testării noastre, am fost surprinși plăcut de faptul că căștile over ear Sony WH-1000XM5 oferă exact ceea ce promit și datorită reducerii zgomotului lor excepțional și suportului de codec de ultimă oră, care oferă o calitate audio și mai mare în aplicațiile compatibile.

Driverele din aceste modele sunt mai mici decât înainte, la 30 mm, dar calitatea sunetului rămâne spațios și oferă tuturor elementelor unei camere de mixare să respire și să strălucească. Am fost bucuroși să constatăm că există foarte puține scurgeri de sunet, chiar și atunci când asculți muzică tare. Ne-am așezat lângă un coleg la birou, cu volumul la maxim, și nu au auzit nimic – aceasta este o îmbunătățire mare față de modelul anterior.

Specificații

 • Raspuns in frecventa: 20 – 40000 Hz
 • Timp incarcare: 3.5 ore
 • Durata de viata a bateriei: 30 ore
 • Lungime cablu: 1.2 m
 • Diametru difuzor: 30 mm
 • Greutate: 250 g

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

Cele mai bune casti wireless pentru IPhone

Apple AirPods Max au fost căștile cele mai așteptate de ani de zile și când au ajuns în sfârșit, nu ne-au dezamăgit.

Sunt multe de iubit când vorbim despre Apple AirPods Max. Lucrurile pe care le-am evaluat cel mai bine în timpul testării noastre au fost: anularea activă a zgomotului remarcabilă, calitatea audio superbă și un design care le diferențiază de majoritatea căștilor wireless cu anulare a zgomotului de pe piață.

în timp ce performanța lor audio excepțională și ANC de înaltă calitate ne-au impresionat serios în timpul testării, castile vin cu un preț mare și o lipsa de suport pentru codecurile audio Hi-Res.

Ceea ce creeză confuzie aici, în ciuda prețului lor ridicat, AirPods Max nu sunt tocmai destinate pentru oameni obsedați de audio. Dacă ar fi, ar avea un port audio de 3,5 mm. În schimb, credem că aceste casti audio sunt direcționate direct către persoanele deja cumpărate în ecosistemul Apple, deoarece sunt pline cu funcții interesante pentru utilizatorii iOS și vin într-un design inconfundabil „Apple”.

Pentru utilizatorii de Android, AirPods Max nu au aceleași caracteristici ca pe iOS, așa că nu putem justifica prețul ridicat al acestor căști dacă nu le vei conecta la hardware Apple.

Dar dacă îți plac produsele Apple și le folosești deja zilnic, nu te deranjează prețul mai ridicat la o pereche de căști wireless și nu-ți pasă de lipsa sunetului de înaltă rezoluție, nu credem că vei găsi casti bluetooth care sună mai bine sau sunt mai ușor de utilizat decât AirPods Max.

Specificații

 • Culoare: Space Gray
 • Durata de viata a bateriei: 20 ore
 • Greutate: 384.8 g

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

Cele mai bune casti wireless pentru fanii Bose

Căștile Bose Noise Cancelling 700 sunt o pereche excepțională de casti audio pe care ne-a plăcut foarte mult să le testăm.

Există o mulțime de caracteristici remarcabile despre care putem vorbi aici, dar cel mai bun trebuie să fie anularea lor sofisticată a zgomotului, care se aplică atunci când asculți muzică și în timpul apelurilor. Când am urmărit această funcție, am constatat că există o calitatea a apelului remarcabil de clară, chiar și atunci când mergem pe o stradă aglomerată din Londra. Există și 11 moduri diferite de anulare a zgomotului oferite, așa că există ceva pentru fiecare scenariu potențial.

Cu un sunet atât de fantastic oferit aici, căștile Bose sunt o alternativă serioasă la căștile over ear Sony WH-1000XM5 și XM4-urile aflate în fruntea listei noastre. Evaluăm foarte mult caracterul lor vibrant și plin de viață și sunetului bine echilibrată. Le-am testat pe piese, inclusiv cel mai recent album al lui Mark Ronson, Late Night Feelings. În Truth (feat. Alicia Keys și The Last Artful, Dodgr) a transmis cu forță subbasul clocotitor în timp ce vocea fumurie se înălța deasupra bătăilor zgomotătoare ale tobei industriale.

Aceste căști nu au aceeași dexteritate ca Sony WH-1000XM5 și durata de viață a bateriei este cu 10 ore mai mică, în ciuda faptului că au prețul mai mare, ceea ce este dezamăgitor. Dar sunt cele mai bune casti wireless pentru a efectua apeluri, atunci când lucrezi într-un birou aglomerat (și zgomotos) și pentru fanii calității și designului excepțional Bose. Căștile in ear de la bose sunt de calitate superioară și vin și cu o carcasa de incarcare.

Specificații

 • Raza de actiune: 9 m
 • Timp incarcare: 2.5 ore
 • Durata de viata a bateriei: 20 ore de autonomie
 • Lungime cablu: 1.06 m
 • Greutate: 0.25 Kg

Avantaje:

Dezavantaje:

4.5/5

Cele mai bune casti wireless on ear

Căștile Jabra Elite 45h sunt recomandarea noastră de top dacă ești în căutare de casti wireless on ear. După cum sugerează și numele, acest design de căști se așează pe ureche mai degrabă decât peste ele. Acest lucru înseamnă că nu vei obține anularea zgomotului sau sunetul complet captivant al căștilor over ear Sony WH-1000XM5 sau al căștilor Bose Noise Cancelling 700. Dar cele 45 de ore nu concurează cu aceste stiluri, oferind o viață fantastică a bateriei și un sunet bun într-un design cu greutate mică.

Jabra Elite 45h on ear reprezintă o actualizare pentru căștile Move Style ale companiei. Jabra are conectivitate Bluetooth 5, drivere dinamice cu gamă completă de 40 mm și o serie de comenzi fizice cu butoane într-un cadru wireless on ear.

Există control vocal disponibil de la Amazon Alexa, Google Assistant sau Siri. Aplicația de control Sound+ de la Jabra vă ghidează chiar și printr-un scurt test de auz pentru a stabili exact cum ar trebui setate EQ-urile pentru a se potrivi cel mai bine urechilor dumneavoastră.

Aceste casti wireless on ear vin cu o autonomie de 50 de ore extrem de impresionantă a bateriei de la o singură încărcare. Există foarte puține căști on ear pe piață la acest preț, care pot provoca această cifră – și am constatat că Jabras vor funcționa încă 10 ore după doar 15 minute de încărcare usb-c. Această încărcare cu usb-c este un plus mare.

În timpul testării noastre, am constatat că pielea artificială și spuma cu memorie de pe cupe au făcut pentru o potrivire confortabilă. Dar cu plasticul și căptușeala subțire de pe bandă, modelul Elite 45h nu se simte special. Sunt bine construite, dar se pliază destul de plat și simt că vor rezista la o mulțime de manevrare neglijentă.

Căștile Elite 45h oferă un sunet de înaltă calitate, iar noi considerăm că sunetul nu se compara cu prețul. Cele mai înalte frecvențe nu sunt niciodată departe de sibile, iar basul poate suna ocazional ușor înstrăinat, dar pentru preț, acest lucru nu ne-a dezamăgit. Jabra-urile nu subliniază nicio parte a gamei de frecvență, descoperă o mulțime de detalii, sunt controlate cu putere și o ascultare completă cu entuziasm.

Specificații

 • Culoare: Titanium Negru
 • Greutate: 160 g
 • Timp incarcare: 90 min
 • Durata de viata a bateriei: 50 ore de autonomie

Avantaje:

Dezavantaje:

4.5/5

Cele mai bune casti wireless de lux și sunet extraordinar

Dacă ești în căutarea unei perechi de căști wireless care să arate și să se simtă la fel de bine precum sună, atunci Bang & Olufsen Beoplay H95 sunt pentru tine. Această pereche de căști este frumos realizată și când vine vorba de anularea activă a zgomotului.

Aceste căști wireless oferă un nivel de lux la care ne-am așteptat de la marca daneză audio și nu pot fi depășite de designul mai minimalist și mai funcțional al altor căști de pe această listă. În special over ear Sony WH-1000XM4s, care sunt fantastice, dar au un design plictisitor comparativ cu altele.

În timpul testării noastre, am descoperit că modelul de căști Bang & Olufsen Beoplay H95 oferă un sunet extins și vin cu o aplicație de control excelentă, ușor de utilizat. Am considerat că anularea activă a zgomotului este foarte bună, blocând aproape tot sunetul ambiental. La fel ca setările audio ale lui H95, anularea zgomotului este complet reglabilă după placul tău.

Aceste casti wireless de ultimă generație de la B&O, vin cu un preț mai ridicat. Oricât de mult ne-a plăcut să le revizuim, prețul lor nu poate fi ignorat. De asemenea, nu sunt o alegere bună pentru vegani, având în vedere că folosesc pielea naturală. Nu există nicio funcție de auto-pauză atunci când dai jos căștile de pe cap. Nu este foarte enervant acest lucru, dar am considerat că merită menționat.

Arată superb și se sunt grozave. Dacă dorești o calitate excelentă și ai un buget pe măsură, atunci merită să iei în considerare această pereche excelentă de căști.

Specificații

 • Raspuns in frecventa: 20 – 22.000 Hz
 • Timp incarcare: 2 ore
 • Durata de viata a bateriei: 50 ore
 • Diametru difuzor: 40 mm
 • Greutate: 323 g

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

Cele mai bune casti wireless pentru sunet detaliat (în funcție de gusturile tale muzicale)

Căștile wireless Bowers & Wilkins PX7 S2 sunt create pentru a suna la fel de premium pe cât se simt. Le-am găsit super elegante, ne-a plăcut că au o gamă de tehnologie modernă și, în timpul testării, le-am evaluat foarte bine pentru că oferă o calitate audio foarte bună – deși merită menționat că nu credem că sunt potrivite pentru anumite stiluri de muzică.

Când am analizat aceste căști, am descoperit că au un sunet talentat, cu o mulțime de detalii texturate prin voce și gama medie. Acest lucru se datorează, în parte, noilor unități de acționare de înaltă rezoluție de 40 mm, care sunt înclinate în fiecare cupă pentru ureche pentru a oferi un sunet incredibil de captivant. Cu toate acestea, am observat și că atunci când basul scade, chiar scade și nu într-un mod bun. Începe să se tulbure și să invadeze performanța audio în întregime.

Anularea activă a zgomotului oferită de căștile PX7 S2 este de asemenea bună, dar nu credem că sunt la același standard cu căștile Bose Noise Cancelling Headphones 700 sau căștile Sony 1000XM5. Durata de viață a bateriei de 30 de ore este totuși bună și îi pune înaintea rivalilor de pe această listă, cum ar fi AirPods Max.

Dacă asculți muzică acustică sau muzică cu un bass mai scăzut, există o cantitate enormă de care să te bucuri în aceste căști, cu detalii și claritate. Dacă acesta nu este genul de muzică de care te bucuri de obicei, recomandăm să cauți în altă parte. Căștile Sony WH-1000XM4 sunt o alternativă solidă pentru sunet, iar Bang & Olufsen Beoplay H95 sunt o opțiune bună dacă ești după aceleași puncte de stil.

Specificații

 • Timp incarcare: 2 ore
 • Durata de viata a bateriei: 30 ore de autonomie
 • Lungime cablu: 1.2 m
 • Diametru difuzor: 40 mm
 • Greutate: 307 g

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

Cele mai bune casti wireless clasice cu actualizat cu tehnologii noi

Bose QuietComfort 45 sunt o pereche bună de casti audio când vine vorba de anulare a zgomotului. După ce am petrecut mult timp testându-le, credem că sunt unele dintre cele mai bune perechi de căști universale din această listă. Asta pentru că sunt ușor de utilizat și se simt incredibil de confortabil de purtat pentru perioade lungi de timp. Acestea sunt trăsături tipice de Bose, care întotdeauna au fost cunoscuți pentru calitatea sa oferită.

Sigur că QC45 nu vin fără trucuri noi legat de caracteristici. Printre acestea se numără un mod Ambient Aware care îți permite să auzi sunetele din jurul vostru la apăsarea unui buton, precum și o tehnologie de anulare a zgomotului îmbunătățită, care este mai receptivă decât înainte.

Datorită unei actualizări, acum vin și cu un egalizator reglabil. Acest lucru înseamnă că poți seta nivelurile de bass, mediu și înalte ale căștilor în funcție de preferințele tale personale sau poți alege una dintre mai multe opțiuni prestabilite.

În plus, vine cu o autonomie bună, dar nu grozavă a bateriei de 25 de ore și o matrice de microfoane care formează fascicul, care nu este chiar atât de bună pe cât ne-am sperat. Niciunul dintre acestea nu este o problemă, dar fac ca modelul Bose QuietComfort 45 să fie mai puțin atrăgător decât unii dintre concurenții săi.

De fapt, nu există probleme mari probleme la Bose QuietComfort 45 – există probleme minore, dar nimic absolut îngrozitor. Sony 1000XM4 și Bose. Căști cu anulare a zgomotului 700 pe această listă. Ambele oferă mai multe opțiuni de personalizare, sunet mai bun și prezintă o valoare mai bună pentru mai mulți bani.

Specificații

 • Raza maxima semnal: 9 m
 • Timp incarcare: 2.5 ore
 • Durata de viata a bateriei: 24 ore
 • Greutate: 240 g

Avantaje:

Dezavantaje:

Ghid de cumpărare: Cum să găsești cele mai bune casti wireless pentru tine

Recomandările noastre de mai sus sunt ceea ce credem că sunt în prezent cele mai bune casti Bluetooth de cumpărat pentru majoritatea oamenilor din fiecare interval de preț. Luăm în considerare prețul (căștile mai ieftine bate pe cele mai scumpe dacă valoarea oferită nu corespunde cu prețul), feedback-ul vizitatorilor noștri și disponibilitate (fără căști greu de găsit sau aproape epuizate peste tot). Mai jos vei găsi ghidul nostru de cumpărare și ce ar trebui să faci ca să alegi cele mai bune casti wireless în funcție de nevoile tale.

Am testat sute de tipuri de casti wireless de-a lungul anilor, acordând o atenție deosebită factorilor cheie care fac o pereche excelentă de căști Bluetooth. Fie că ești în căutare de casti wireless on ear, casti over ear sau casti wireless in ear. Dacă ești în căutare de căști fără fir in ear precum Samsung Galaxy buds sau Apple Airpods Pro care vin cu carcasa de incarcare, poți găsi recenziile noastre aici.

Design

În primul rând, este designul. Confortul este un factor major atunci când vine vorba de căștile wireless. Au nevoie să se simtă grozav pentru perioade lungi de timp. Caută cupe căptușite și bentițe rezistente pentru a evita să se rupă ușor. De asemenea, va trebui să decizi dacă vrei sunetul captivant al unei casti wireless over ear sau scurgerea ușoară a casti wireless on ear.

Caracteristici

Vei dori să te gândești și la caracteristici. În ziua de astăzi, cam toate variantele au tehnologia bluetooth. Dar puneți întrebarea: este anularea zgomotului cea mai importantă pentru tine? Sau vrei comenzi tactile la îndemână? Ia în considerare când și unde vei folosi căștile wireless și acest lucru ar trebui să te ajute să îți dai seama care funcții contează și care nu.

Preț

Desigur, și prețul este un factor major. În general, cu cât plătești mai mult, cu atât calitatea sunetului este mai bună. Dar nu toată lumea poate (sau vrea) să cheltuiască sute pe cele mai recente casti cu cea mai bună experiență audio. Vei descoperi că poți obține funcții bune într-un pachet accesibil. S-ar putea să fie nevoie să faci niște compromisuri, cum ar fi un design plictisitor sau o scurgere de calitatea audio.

Pentru oamenii pasionați de calitatea sunetului, ar trebui să să acorde atenție la căștile wireless care acceptă codecuri audio Hi-Res, cum ar fi LDAC și aptX HD Bluetooth, pentru o conectivitate superioară.

Este important să găsești un echilibru bun de funcții, astfel încât să cheltui suma potrivită pentru tine, obținând în același timp stilul și performanța audio pe care le vei aprecia cel mai mult.

Wireless vs true wireless: Care este diferența?

Casti wireless sau casti true wireless sunt deobicei over ear sau on ear fără să fie nevoie de un fir. cele două cupe la casti sunt conectate printr-o bandă pentru cap.

Casti wireless in ear au exista practic de cănd a fost inventat Bluetooth. Deși sunt alimentate de la baterie și nu sunt conectate fizic la telefon, au un cablu care conectează ambii muguri – și uneori și o bandă în jurul gâtului. Consultați ghidul nostru pentru cele mai bune casti wireless in ear pentru mai multe informații.

Casti true wireless nu au niciun cablu. În timp ce true wireless ne permite să purtăm casti fara fir la câțiva metri distanță de playerele noastre muzicale, True wireless taie cablul dintre casti, oferindu-ne adevărata libertate. Dacă vrei să utilizezi true wireless complet, trebuie să consideri modelele mai moderne.

Ce marcă este cea mai bună pentru cele mai bune casti wireless?

Cea mai bună marcă pentru cele mai bune tipuri de casti wireless depinde total de ceea ce cauți. Dacă vrei echipamente polivalente solide, Sony este o opțiune grozavă, în timp ce Bose are adesea avantajul cu calitatea anulării zgomotului. Gândește-te inainte dacă ai nevoie de cele mai bune casti wireless pentru alergare, ascultare la serviciu sau ceva diferit. De aceea este important să faci cercetări și să te gândești la ceea ce este cel mai important pentru tine.

Cum am testat cele mai bune căști wireless?

Am testat fiecare pereche de cele mai bune căști wireless din această listă și pentru a le include aici, am căutat ca fiecare dispozitiv să bifeze un număr de căsuțe.

Prima este conectivitatea Bluetooth. Toate variantele au tehnologia bluetooth. Dar, pe lângă faptul că oferim sunet wireless, am testat și conexiuni stabile și fiabile – nu este nimic mai rău decât pierderea unei piese exact când ajunge la partea bună.

În continuare, am vrut să ne asigurăm că modelel decăști au fost proiectate având în vedere purtabilitatea și stil. Am testat cât de confortabile au fost pentru perioade lungi de timp și le-am evaluat și aspectul, de la minimal la elegant.

Performanța audio a fost un aspect cheie. S-a dus vremurile în care cele mai bune casti fara fir aveau lipsa legat de calitatea sunetului, așa că ne-am asigurat că fiecare pereche de căști Bluetooth din această listă oferă un sunet clar și puternic.

Am luat în considerare și funcții suplimentare, cum ar fi integrarea asistentului AI și anularea zgomotului. Nu fiecare pereche de casti fara fir din această listă au funcții extra ca acestea, dar cu siguranță face unele dispozitive mai atractive decât altele – mai ales dacă ai un buget mare.

Apropo de buget, ne-am gândit și dacă căștile wireless din această listă au un raport calitate-preț bun. Acest lucru nu a însemnat că am vrut să includem doar casti fara fir de buget, ci am vrut să ne asigurăm că toate dispozitivele pe care le-am adăugat în acest ghid se potrivesc cu prețul lor – chiar dacă era una mare. Așa vei găsi cele mai bune căști wireless potrivite ție.

Suntem aici pentru a te ajuta, așa că te rugăm să citești ghidul nostru de mai sus!

Pentru a ne ajuta să îți recomandăm produsul potrivit, trebuie să îți pui anumite intrebări. Care este bugetul tău, pentru ce vei folosi căștile in ear (samsung galaxy buds de exemplu), on ear sau casti over ear (portabile, uz casnic sau puțin din ambele), care este sursa dvs. (mp3 player portabil, CD player de acasă, computer etc.), dorești bluetooth 5.0? Ce fel de muzică asculți și dacă există un anumit stil de sunet pe care îl preferi (energetic, cald etc. – nu îți face griji pentru asta dacă nu ești sigur). Te rugăm să nu ne spuni că vrei doar că casti fara fir cu sunet tare și bas!

Dacă produsul nu ajunge în intervalul de timp corespunzător, te rugăm să verifici mai întâi detaliile de urmărire. Dacă acest lucru nu te ajută, contactează firma respectivă și ei vor analiza situația. Dacă produsul ajunge deteriorat, te rugăm să contactezi firma respectiva.

Raport calitate/preț; Nu costă mult să obții o configurație de casti cu sunet cu adevărat uimitor, dar poate costa foarte mult să obții o configurație de difuzoare cu sunet cu adevărat uimitor. Ascultare personală; Ce părere au vecinii tăi despre acel sistem de sunet mare al tău, noaptea târziu? Dar ceilalți colegi de casă/soție/soț/frate/soră/părinți/animale de companie? Nu vrei să suporti întreruperile lor? Pune o pereche de casti (închise) cu noise cancelling pe tine! Nu vor fi deranjați de muzica ta și nu le vei putea auzi. Soluția perfectă.

Unele casti sunt proiectate să funcționeze de la sistemele hifi de acasă cu puțin mai multă putere decât playerul portabil obișnuit sau placa de sunet de pe calculator. Din păcate, există multe produse hifi care, deși sunt excelente la funcția lor principală, au doar 2 USD puse în circuitul căștilor. Un amplificator pentru casti este proiectat să conducă și să alimenteze singur căștile și căștile. Căștile de sub conducere le vor lăsa să sune plat și lipsite de dinamică. În multe cazuri, o pereche de casti de ultimă generație cu putere redusă va fi depășită de casti de gamă joasă mai ușor de condus, dacă nu sunt asociate cu amplificatorul potrivit.

Atunci când ai casti wireless de top și calitate a sunetului este corespunzător, majoritatea căștilor vor gestiona niveluri suficient de ridicate pentru a provoca deteriorarea auzului. Acum ascultă oamenii, leziunile auzului sunt permanente – nu vrei leziuni auzului. Nu ridica căștile la volume foarte mari, deoarece mai târziu în viață, când stai întins în pat, ascultând țiuitul din urechi cauzat de tot acel abuz, ți-ai dori să nu fi făcut-o. De asemenea, este ușor să-ți antrenezi urechile pentru a fi obișnuiești să asculti la volume scăzute, îl recomandăm cu căldură. Dacă vrei să îți măsori echipamentul, majoritatea magazinelor de electronice au contoare SPL disponibile la prețuri accesibile.

Căștile deschise au, în general, un design care lasă întregul, sau o parte din spatele căștilor deschise (acoperite de un fel de grilaj de protecție). Acest lucru permite un sunet mai natural și mai larg de la casti. Să nu ne întelegi greșit, ambele variante sunt casti wireless bune. Este normal ca modelele de casti deschise să sune mai bine decât castile închise la un preț similar. Căștile închise au adesea un sunet mai „în cap” și un sunet puțin încadrat. Principalul avantaj al căștilor închise este că oferă izolare de zgomotul exterior și, în general, nu iese sunetul făcând căștile închise mai potrivite pentru persoanele care nu vor ca zgomotul exterior să interfereze cu muzica lor sau să nu deranjeze oamenii din jurul lor.

Unii cred că modelele de căști ar trebui să fie folosite un timp pentru a obține cel mai bun sunet din ele. Nu există o modalitate corectă sau cea mai bună de a face acest lucru și este discutabil dacă are vreun efect. Doar folosirea căștilor va avea același efect, dar dacă vrei să auzi de ce sunt capabile căștile tale fără să aștepți, îți sugerăm să le lași să funcționeze peste noapte la un volum rezonabil de mare (nimic mai mare decât ai asculta în mod normal). În general, nu este o idee bună să redați sweep-uri sine sau similare prin casti, deoarece le poate deteriora. Principalul lucru de reținut este că acest lucru nu trebuie făcut.

Indicatorul luminos se va aprinde când bateria se încarcă. Poate dura până la 1 minut până se aprinde lumina. Când bateria la perechea ta de casti bluetooth 5.0 este complet încărcată (aproximativ 2-3 ore), indicatorul luminos se va stinge. La unele casti wireless bune cu bluetooth 5.0 poți încărca și cu carcasa de incarcare.

Friendly and carefree funny bearded gay man in grey sweater edit profile picture online dating app

Marcel Popa

Blogger

Marcel Popa este editorul șef  al Top Electronice și a acoperit tehnologia de peste 5 de ani. În plus față de supravegherea direcției Top Electronice, Marcel Popa este specializat în acoperirea tuturor lucrurilor mobile, după ce a revizuit zeci de smartphone-uri și alte gadget-uri.

Abonează-te!

Obține acces instantaneu la știri de ultimă oră, cele mai tari recenzii, oferte excelente și sfaturi utile.

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.

ABONEAZĂ-TE!

Cele mai recente știri hi-fi, home cinema și tehnologie, recenzii, sfaturi de cumpărare și oferte, direct în căsuța ta de e-mail!

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.