Top Electronice

Cele mai bune căști wireless din 2024: Top 10 modele de căști fără fir pentru tine

| Verificat de Raluca Sas

Când cumperi prin link-uri de pe site-ul nostru, este posibil să câștigăm un comision de afiliat care ne ajuta la finanțarea activităților noastre și la testarea celor mai bune produse pe care să le achiziționezi.  Detalii aici.

Tabel de conținut
cele mai bune casti wireless

Spune la revedere cablurilor și salută cele mai bune casti wireless.

O experiență audio bogată reprezintă un semn distinctiv al căștilor over-ear de top. Este larg acceptat faptul că aceste căști sunt create pentru audofili, în special cei care preferă modelele fără fir.

Comparativ cu castile in-ear sau casti over ear cu microfon disponibile, căștile over-ear oferă un avantaj distinct prin acoperirea completă a urechilor. Această caracteristică influențează semnificativ experiența globală de ascultare.

Dimensiunea generoasă a cupelelor permite drivere substanțiale și facilitează detaliile acustice autentice. Mai mult, aceste căști excelază în mod obișnuit în confort, făcându-le însoțitori ideali pentru călătorii, mai ales cu avantajul adițional al funcționalității fără fir și a caracteristicilor precum anularea activă a zgomotului.

În evaluarea noastră a celor mai bune căști de pe piață, căștile over-ear obțin constant clasări ridicate. Nu este surprinzător că vin cu beneficii adiționale, inclusiv avantaje potențiale pentru sănătate, cum ar fi protecția auzului.

Comparativ cu casti in ear, casti de alergat sau casti de gaming specifice, căștile over-ear sunt considerate mai bune pentru sănătatea auzului, deoarece nu stau în proximitatea directă a timpanelor delicate.

Absorbția eficientă a sunetului realizată de cupele bine căptușite nu numai că îmbunătățește experiența imersivă, dar reduce și necesitatea unor niveluri de volum excesiv de ridicate.

Niște căști wireless sunt perfect pentru un antrenament pe o banda de alergat, bicicleta eliptica, stepper sau alt tip de bicicleta fitness. Poți cronometra totul cu o bratara fitness.

Mai jos vei găsi lista noastră cu cele mai bune casti wireless over ear, urmat de un ghid de cumpărare și cum le-am testat.

Cele mai bune casti wireless over ear: Top 10 Modele

ProdusePreț
1. Sony WH-1000xm4Vezi pretul
2. Sony WH-CH720NLVezi pretul
3. Sennheiser momentum 4 wirelessVezi pretul
4. Bowers & Wilkins PX8Vezi pretul
5. Sony WH-1000xm5Vezi pretul
6. Apple Airpods MaxVezi pretul
7. Bose 700Vezi pretul
8. EdifierVezi pretul
9. Hi-Fi Sennheiser HD 660 S2Vezi pretul
10. Focal BathysVezi pretul

Cele mai bune casti wireless pentru majoritatea oamenilor, chiar dacă există modelul mai nou WH-1000xm5

4.8/5

WH-1000XM4 nu mai sunt căștile de vârf ale Sony – acest titlu a fost preluat de WH-1000XM5, pe care le considerăm cu cea mai bună anulare activă a zgomotului de pe piață – dar acestea rămân cele mai bune pentru majoritatea oamenilor datorită calității lor impresionante a sunetului și a funcționalităților echilibrate cu prețurile mai scăzute la care le găsești în mod obișnuit acum.

Beneficiezi, de asemenea, de caracteristici suplimentare utile, inclusiv cuplare multi-punct pentru comutarea instantanee între două dispozitive, DSEE Extreme pentru îmbunătățirea sunetului și setări automate de control datorită senzorilor încorporați.

Ai acces la formatul audio spațial 360 Reality Audio de la Sony, care oferă sunet spațial pe căștile stereo, plus codecul LDAC care poate transmite un bitrate de până la 990 kbps pentru audio de înaltă rezoluție – deși aptX și aptX HD nu mai sunt acceptate. WH-1000XM4 au stabilit un standard greu de egalat în toate privințele față de orice altceva existent pe piață.

Specificații:

 • Raspuns in frecventa: 4 – 40000 Hz
 • Raza de actiune: 10 m
 • Timp incarcare: 3 ore
 • Durata de viata a bateriei: 30 ore de autonomie
 • Diametru difuzor: 40 mm
 • Greutate: 254 g

Cele mai bune casti wireless over ear cu anulare a zgomotului la buget

4.1/5

Sony a redus la minim necesarul pentru căștile sale over-ear de vârf, ajungând la modelul WH-CH720N. Funcționalitățile reduse înseamnă că acestea reprezintă cea mai bună opțiune bugetară la acest preț, echilibrând calitatea audio, anularea zgomotului și prețul.

Se evidențiază față de restul datorită funcțiilor de nivel flagship adăugate, inclusiv suport pentru formatul audio 360 Reality Audio de la Sony, îmbunătățirea sunetului DSEE pentru piesele de calitate mediocre, cuplare multi-punct și anulare activă adaptivă a zgomotului – deși nu la același nivel de elită ca Sony WH-1000XM4. Calitatea sunetului este, de asemenea, excelentă, oferind niveluri puternice de detaliu în sunet.

Dar, desigur, există limite, iar sunetul poate părea restrâns uneori în comparație cu opțiunile mai scumpe. De asemenea, nu acceptă LDAC hi-res sau setări automate de control. Cu toate acestea, butoanele sunt ușor de găsit, iar designul extrem de ușor le face una dintre cele mai confortabile pentru perioade îndelungate. Și toate acestea la unul dintre cele mai accesibile prețuri de pe piață? Sunt o adevărată oportunitate.

Specificații

 • Raspuns in frecventa: 20 – 20000 Hz, 7 – 20000 Hz (JEITA
 • Raza de actiune: 10 metri
 • Timp incarcare: 3.5 ore
 • Conectori: Usb-c
 • Lungime cablu: 1,2 m
 • Diametru difuzor: 30 mm
 • Greutate: 192 g

Cele mai bune casti wireless over ear premium

5/5

Căștile over-ear de vârf ale Sennheiser au un avantaj față de orice alt model premium disponibil. Cu o durată incredibilă de viață a bateriei de 60 de ore, o aplicație intuitivă, un set extins de funcții, controale ușor accesibile pe căști, anulare talentată a zgomotului adaptiv și un sunet pasionat, Momentum 4 au capacitatea de a te transporta complet într-un soundstage muzical.

Da, au un aspect estetic simplu și nu se pliază pentru o portabilitate ușoară, dar Sennheiser a inclus totul și chiar chiuveta în specificațiile Momentum 4 Wireless. Acestea includ o durată de viață a bateriei de 60 de ore, sidetone pentru a-ți auzi mai bine vocea în timpul apelurilor, “zone de sunet” care îți permit să ajustezi setările EQ și presetări ANC, care pot fi setate să intre în funcțiune magic atunci când ești, bine, în zonă. Nimic altceva nu controlează atât de inteligent setările audio.

Nu faceți greșeala să credeți că vedeta este altceva decât sunetul. Și ce sunet minunat este! Gândiți-vă la un sunet deschis, detaliat, expansiv, neutral și clar. Niciodată nu este prea cald, congestiv sau tulbure prin bas. Momentum 4 sunt cu mult cea mai aleasă opțiune pentru căștile de înaltă calitate.

Specificații

 • Raspuns in frecventa: 6 – 22000 Hz
 • Timp incarcare: 2 h
 • Durată de viață: 60 h
 • Diametru difuzor: 42 mm

Cele mai bune casti wireless pentru design și confort

4.4/5

Dacă ne-am concentra doar pe design și calitatea sunetului, căștile wireless over-ear Bowers & Wilkins PX8 ar fi greu de egalat. Da, am spus-o. Dacă asta e tot ce trebuie să auzi, mulțumim că ai citit acest ghid de cumpărături. Dar dacă vrei să știi de ce credem că sunt cele mai bine proiectate și de ce le-am acordat patru stele și jumătate în loc de cinci complete, continuă să citești.

Simplul fapt este că B&W PX8 sunt scumpe. Există motive bune, tangibile și înțelese pentru asta – o unitate de conducere nouă de 40 mm cu con de carbon înlocuiește driverul de bio-celuloză din modelul mai accesibil Bowers & Wilkins PX7 S2, iar brațele din aluminiu turnat sub presiune, detaliile metalice strălucitoare tăiate cu diamant și finisajul din piele Nappa plasează construcția în teritoriul de lux. Ele se simt, la fel de bine ca și aspectul, peste alte căști.

În timp ce, pentru mulți, orice preț mai mare decât AirPods Max este prea mare, aceste căști sunt sonic supreme în toate privințele, deci criză de costuri de trai sau nu, ele sunt excepționale și merită fiecare bănuț dacă decizi să te avânți. Dar cu siguranță nu va fi pentru toată lumea.

Specificații

 • Raza de actiune: 10 metri
 • Durată de viață a bateriei: 30 h
 • Diametru difuzor: 40 mm
 • Greutate: 320 g

Cele mai bune căști over-ear cu funcție de anulare activă a zgomotului

4/5

Dacă vrei cea mai puternică tehnologie de blocare a zgomotului de pe planetă, alege aceste căști. Le evaluăm pe Sony WH-1000XM4 ca fiind o opțiune superioară pentru majoritatea oamenilor, deoarece le poți găsi mult mai ieftine și sunt aproape la fel de bune – dar să nu existe nicio confuzie, WH-1000XM5 fac un pas înainte în ceea ce privește ANC și calitatea sunetului.

Indiferent dacă îți place noul design mai ușor (care nu se mai poate plia, deși căștile stau plat în husă) sau nu, acestea sunt cu adevărat confortabile, iar avantajele prietenoase pentru utilizator sunt imposibil de ignorat, inclusiv setările automate de control audio datorită senzorilor inteligenți. Căștile Sony WH-1000XM5 pot anticipa exact ceea ce vrei să facă fără să atingi un buton tu însuți.

Aceste caracteristici inteligente par mai rapide și mai receptive decât versiunile anterioare – deși au o concurență acerbă din partea caracteristicilor inteligente oferite de Sennheiser mai sus. Cu toate acestea, în ceea ce privește puterea pură de blocare a zgomotului, acestea au avantajul.

Specificații

 • Raspuns in frecventa: 20 – 40000 Hz
 • Timp incarcare: 3.5 ore
 • Durata de viata a bateriei: 30 ore
 • Lungime cablu: 1.2 m
 • Diametru difuzor: 30 mm
 • Greutate: 250 g

Cele mai bune casti wireless pentru IPhone

4.5/5

AirPods Max sunt cele mai bune căști în materie de sunet fabricate de Apple. Ele dispun de anulare activă a zgomotului de clasă superioară, o calitate audio superbă și un design care le diferențiază de majoritatea căștilor de anulare a zgomotului de pe piață.

Singurele dezamăgiri reale sunt prețul lor exorbitant, husa de transport groaznică și lipsa suportului pentru codecuri audio hi-res. Ca rezultat, AirPods Max nu sunt exact orientate către publicul audiofil. Aceste căști sunt ferm direcționate către membrii cu drepturi depline ai ecosistemului Apple, și sunt pline de funcții ingenioase pentru utilizatorii iOS, având un design indiscutabil „Apple”. Sunetul spațial este, poate, caracteristica definitorie, alături de capacitatea de a comuta automat între dispozitivele Apple.

Dacă deja ai investit în ecosistemul Apple, ai mulți bani de cheltuit și nu îți pasă prea mult de audio hi-res, atunci caracteristicile suplimentare pe care le obții cu acestea le pot plasa deasupra multor concurenți.

Specificații

 • Culoare: Space Gray
 • Durata de viata a bateriei: 20 ore
 • Greutate: 384.8 g

Cele mai bune casti wireless pentru fanii Bose

4/5

Căștile de anulare a zgomotului Bose 700 rămân o pereche excepțională de căști ani de zile după lansarea lor – chiar și după ce Bose a lansat o altă pereche de căști între timp. Există multe caracteristici remarcabile de evidențiat aici, dar cea mai bună trebuie să fie anularea lor sofisticată a zgomotului.

Atunci când am testat această caracteristică, am constatat că calitatea apelurilor este remarcabil de clară, chiar și atunci când mergi pe o stradă aglomerată. Există, de asemenea, 11 moduri diferite de anulare a zgomotului disponibile, așa că există ceva potrivit pentru fiecare scenariu potențial – doar Sennheiser Momentum face asta mai bine (ironic, noile Bose QuietComfort QC45 nu o includ).

Cu un sunet excelent, căștile Bose reprezintă o alternativă serioasă la Sony WH-1000XM4, care ocupă prima poziție în lista noastră. Apreciem în mod deosebit caracterul vibrant și plin de viață și soundstage-ul bine echilibrat al acestora. Aceste căști nu au aceeași dexteritate ca Sennheiser sau Sony WH-1000XM5, dar sunt cele mai bune căști wireless pentru apeluri și pentru fanii calității și designului excepționale ale Bose.

Specificații

 • Raza de actiune: 9 m
 • Timp incarcare: 2.5 ore
 • Durata de viata a bateriei: 20 ore de autonomie
 • Lungime cablu: 1.06 m
 • Greutate: 0.25 Kg

Cele mai bune căști over-ear cu tehnologie magnetică planară

4.5/5

Pentru ascultătorul obișnuit, căștile magnetice planare pot părea prea tehnice. Dar pentru audiofilii de acolo, acest tip de design este foarte căutat și foarte rar vine în forme wireless (sau rezonabil de accesibile) – dar Edifier face ambele. Termenul de magnetic planar se referă la drivere, care au o diafragmă mai mare, plată și super-subțire într-un câmp magnetic în fiecare cupă a urechii, oferind un sunet mai captivant și fără distorsiuni.

Și după ore de testare, evaluăm căștile premium de top ale Edifier – Stax Spirit S3 – ca fiind cele mai bune căști magnetice planare pe care le poți cumpăra în acest moment. Au multe atuuri, inclusiv o calitate audio frumos detaliată și expansivă, un design ușor și confortabil cu pliere.

Varianta această de edifier mai simplu, vine cu o autonomie incredibilă de 80 de ore (am remarcat în recenzia noastră că aceasta a ajuns chiar la 90).

Singura caracteristică premium care lipsește aici este anularea activă a zgomotului. Cu toate acestea, dacă prioritizezi un câmp sonor expansiv și detalii audio clare, atunci aceste căști strălucesc mai presus de restul

Specificații

 • Răspuns în frecvență: 20 – 40000 Hz
 • Rază maximă semnal: 10 m
 • Diametru difuzor: 89 mm, 70 mm
 • Timp încărcare: 1.5 h
 • Autonomie: 80 h
 • Greutate: 329 g

Cele mai bune căști over-ear cu design open-back

4.5/5

Dacă apreciezi un sunet amplu și deschis, atunci o pereche de căști cu design open-back și cablu sunt alegerea potrivită, iar Sennheiser HD-660S2 sunt cele mai bune pe care le poți achiziționa în prezent. Acestea se laudă cu un soundstage extrem de impresionant și expansiv, dar fiind open-back înseamnă că nu izolează sunetul din jur, așa că trebuie utilizate în spații liniștite.

Create pentru sala de mixaj, HD-660S2 au o aură de superioritate. Cu toate acestea, Sennheiser le-a proiectat și pentru auditii obișnuite. Ele oferă o recreare a sunetului excelentă, pernițe premium pentru căușe și o bandă durabilă pentru cap pentru a preveni vibrațiile.

Dată fiind focalizarea lor pe furnizarea unui sunet la nivel de audiofil, aceste căști nu sunt wireless, dar vin cu diverse conexiuni de cablu. În comparație cu predecesorii lor (HD-660S), HD-660S2 au un bass mai bine definit. Acestea sunt sigur să încânte pe oricine dorește să experimenteze plăcerile căștilor open-back.

Specificații

 • Raspuns in frecventa:8 – 41500 Hz
 • Conținut pachet: 1 x Casti
 • Culoare: Negru
 • Lungime cablu: 180 cm
 • Greutate: 260

Cele mai bune căști over-ear pentru audiofili cu funcționalități complete inteligente

5/5

În calitate de căști over-ear wireless de debut ale Focal, Bathys au o moștenire bogată în spate – compania se află în înălțimile înalte ale marilor nume din lumea hi-fi-ului. Sunt construite pentru audiofilii mai serioși acolo, având și un mod DAC care suportă audio hi-res până la 21 de biți/192 kHz pentru ascultare cu fir prin USB-C.

Dar Focal Bathys sunt și concepute să fie adaptabile, astfel încât să poți asculta o claritate muzicală uimitoare, cu adâncime și spațiu vast. Ele au și o gamă excelentă de caracteristici, inclusiv anulare activă a zgomotului, un tab de egalizare cu cinci benzi și suport Bluetooth 5.1 pentru codecurile aptX și aptX. Spre deosebire de Edifier mai sus, oferă și anulare activă a zgomotului, deși nu la același nivel cu Sony, Bose și Sennheiser.

Căștile au și un design flexibil, care se pliază pentru portabilitate ușoară și sunt foarte confortabile. Dar este calitatea audio hi-res care strălucește mai presus de toate, ceea ce le face alegerea noastră principală pentru audiofilii neînduplecați care doresc căști care să poată face orice în timp ce oferă un sunet suprem.

Specificații

 • Funcții: Microfon, Izolare zgomot exterior
 • Răspuns în frecvență: 15 – 22000 Hz
 • Rază maximă semnal: 10 m
 • Diametru difuzor: 40 mm
 • Greutate: 350 g
 • Lungime cablu: 120 cm
 • Autonomie: 30 h

Oferte și Promoții

Cu aceste oferte și promoții, cumpărătorii pot beneficia de reduceri, pachete promoționale sau alte avantaje pentru a achiziționa casti over ear  sau cele mai bune casti wireless ieftine la prețuri mai accesibile. Poți găsi oferte speciale pentru casti over ear sau cele mai bune bune casti wireless ieftine pe următoarele magazine:

Ghid de cumpărare: Cum să găsești cele mai bune casti wireless pentru tine

Recomandările noastre de mai sus sunt ceea ce credem că sunt în prezent cele mai bune casti Bluetooth de cumpărat pentru majoritatea oamenilor din fiecare interval de preț.

Luăm în considerare prețul (cele mai bune casti wireless ieftine bate pe cele mai scumpe dacă valoarea oferită nu corespunde cu prețul), feedback-ul vizitatorilor noștri și disponibilitate (fără căști greu de găsit sau aproape epuizate peste tot). Mai jos vei găsi ghidul nostru de cumpărare și ce ar trebui să faci ca să alegi cele mai bune casti wireless în funcție de nevoile tale.

Am testat sute de tipuri de casti wireless de-a lungul anilor pentru a găsi cele mai bune casti, acordând o atenție deosebită factorilor cheie care fac o pereche excelentă de căști Bluetooth.

Fie că ești în căutare de cele mai bune casti wireless on ear, cele mai bune casti over ear sau cele mai bune casti wireless in ear. Dacă ești în căutare de căști fără fir in ear precum Samsung Galaxy buds sau Apple Airpods Pro care vin cu carcasa de incarcare, poți găsi recenziile noastre aici.

Design

Headphones cradle a youth's ears, a phone serving as a vessel for their musical odyssey

În primul rând, este designul. Confortul este un factor major atunci când vine vorba de căștile wireless. Au nevoie să se simtă grozav pentru perioade lungi de timp. Caută cupe căptușite și bentițe rezistente pentru a evita să se rupă ușor. De asemenea, va trebui să decizi dacă vrei sunetul captivant al unei casti wireless over ear sau scurgerea ușoară a casti wireless on ear.

Caracteristici

Vei dori să te gândești și la caracteristici cănd dorești să. cumperi cele mai bune casti wireless potrivite pentru tine.

În ziua de astăzi, cam toate variantele au tehnologia bluetooth. Dar puneți întrebarea: este anularea zgomotului cea mai importantă pentru tine? Sau vrei comenzi tactile la îndemână? Ia în considerare când și unde vei folosi căștile wireless și acest lucru ar trebui să te ajute să îți dai seama care funcții contează și care nu.

Preț

Desigur, și prețul este un factor major. În general, cu cât plătești mai mult, cu atât calitatea sunetului este mai bună. Dar nu toată lumea poate (sau vrea) să cheltuiască sute pe cele mai recente casti cu cea mai bună experiență audio. Vei descoperi că poți obține funcții bune într-un pachet accesibil. S-ar putea să fie nevoie să faci niște compromisuri, cum ar fi un design plictisitor sau o scurgere de calitatea audio.

Pentru oamenii pasionați de calitatea sunetului, ar trebui să să acorde atenție la căștile wireless care acceptă codecuri audio Hi-Res, cum ar fi LDAC și aptX HD Bluetooth, pentru o conectivitate superioară.

Este important să găsești un echilibru bun de funcții, astfel încât să cheltui suma potrivită pentru tine, obținând în același timp stilul și performanța audio pe care le vei aprecia cel mai mult.

Wireless vs true wireless: Care este diferența?

Young Middle Eastern Woman In Wireless Headphones Relaxing Outdoors With Digital Tablet

Cele mai bune casti wireless sau casti true wireless sunt deobicei over ear sau on ear fără să fie nevoie de un fir. cele două cupe la casti sunt conectate printr-o bandă pentru cap.

Casti wireless in ear au exista practic de cănd a fost inventat Bluetooth. Deși sunt alimentate de la baterie și nu sunt conectate fizic la telefon, au un cablu care conectează ambii muguri – și uneori și o bandă în jurul gâtului. Consultați ghidul nostru pentru cele mai bune casti wireless in ear pentru mai multe informații.

Casti true wireless nu au niciun cablu. În timp ce true wireless ne permite să purtăm casti fara fir la câțiva metri distanță de playerele noastre muzicale, True wireless taie cablul dintre casti, oferindu-ne adevărata libertate. Dacă vrei să utilizezi true wireless complet, trebuie să consideri modelele mai moderne.

Ce marcă este cea mai bună pentru casti wireless?

Cea mai bună marcă pentru cele mai bune tipuri de casti wireless depinde total de ceea ce cauți. Dacă vrei echipamente polivalente solide, Sony este o opțiune grozavă, în timp ce Bose are adesea avantajul cu calitatea anulării zgomotului. Gândește-te inainte dacă ai nevoie de cele mai bune casti wireless pentru alergare, ascultare la serviciu sau ceva diferit. De aceea este important să faci cercetări și să te gândești la ceea ce este cel mai important pentru tine.

Cum am testat

Am testat cu atenție toate căștile din acest ghid, petrecând mult timp analizând sunetul, potrivirea, designul, specificațiile și raportul calitate-preț.

Ascultăm conținut audio dintr-o varietate de surse, inclusiv servicii de muzică de înaltă calitate și servicii mai simple, filme, videoclipuri online și podcast-uri sau cărți audio.

Testăm toate caracteristicile suplimentare ale căștilor, inclusiv suportul pentru sunet spațial sau anularea activă a zgomotului – vom testa aceasta din urmă în situații din viața reală, inclusiv în transportul public și plimbându-ne în jurul unui oraș. Monitorizăm și autonomia bateriei în mod direct.

În cazul căștilor cu fir, vom utiliza un amplificator potrivit acolo unde este necesar pentru a ne asigura că au șansa de a performa la întregul lor potențial.

Intrebari frecvente despre casti wireless over ear

Suntem aici pentru a te ajuta, așa că te rugăm să citești ghidul nostru de mai sus!

Pentru a ne ajuta să îți recomandăm produsul potrivit, trebuie să îți pui anumite intrebări. Care este bugetul tău, pentru ce vei folosi căștile in ear (samsung galaxy buds de exemplu), on ear sau casti over ear (portabile, uz casnic sau puțin din ambele), care este sursa dvs. (mp3 player portabil, CD player de acasă, computer etc.), dorești bluetooth 5.0? Ce fel de muzică asculți și dacă există un anumit stil de sunet pe care îl preferi (energetic, cald etc. – nu îți face griji pentru asta dacă nu ești sigur). Te rugăm să nu ne spuni că vrei doar că casti fara fir cu sunet tare și bas!

Dacă produsul nu ajunge în intervalul de timp corespunzător, te rugăm să verifici mai întâi detaliile de urmărire. Dacă acest lucru nu te ajută, contactează firma respectivă și ei vor analiza situația. Dacă produsul ajunge deteriorat, te rugăm să contactezi firma respectiva.

Raport calitate/preț; Nu costă mult să obții o configurație de casti cu sunet cu adevărat uimitor, dar poate costa foarte mult să obții o configurație de difuzoare cu sunet cu adevărat uimitor. Ascultare personală; Ce părere au vecinii tăi despre acel sistem de sunet mare al tău, noaptea târziu? Dar ceilalți colegi de casă/soție/soț/frate/soră/părinți/animale de companie? Nu vrei să suporti întreruperile lor? Pune o pereche de casti (închise) cu noise cancelling pe tine! Nu vor fi deranjați de muzica ta și nu le vei putea auzi. Soluția perfectă.

Unele casti sunt proiectate să funcționeze de la sistemele hifi de acasă cu puțin mai multă putere decât playerul portabil obișnuit sau placa de sunet de pe calculator. Din păcate, există multe produse hifi care, deși sunt excelente la funcția lor principală, au doar 2 USD puse în circuitul căștilor. Un amplificator pentru casti este proiectat să conducă și să alimenteze singur căștile și căștile. Căștile de sub conducere le vor lăsa să sune plat și lipsite de dinamică. În multe cazuri, o pereche de casti de ultimă generație cu putere redusă va fi depășită de casti de gamă joasă mai ușor de condus, dacă nu sunt asociate cu amplificatorul potrivit.

Atunci când ai casti wireless de top și calitate a sunetului este corespunzător, majoritatea căștilor vor gestiona niveluri suficient de ridicate pentru a provoca deteriorarea auzului. Acum ascultă oamenii, leziunile auzului sunt permanente – nu vrei leziuni auzului. Nu ridica căștile la volume foarte mari, deoarece mai târziu în viață, când stai întins în pat, ascultând țiuitul din urechi cauzat de tot acel abuz, ți-ai dori să nu fi făcut-o. De asemenea, este ușor să-ți antrenezi urechile pentru a fi obișnuiești să asculti la volume scăzute, îl recomandăm cu căldură. Dacă vrei să îți măsori echipamentul, majoritatea magazinelor de electronice au contoare SPL disponibile la prețuri accesibile.

Căștile deschise au, în general, un design care lasă întregul, sau o parte din spatele căștilor deschise (acoperite de un fel de grilaj de protecție). Acest lucru permite un sunet mai natural și mai larg de la casti. Să nu ne întelegi greșit, ambele variante sunt casti wireless bune. Este normal ca modelele de casti deschise să sune mai bine decât castile închise la un preț similar. Căștile închise au adesea un sunet mai „în cap” și un sunet puțin încadrat. Principalul avantaj al căștilor închise este că oferă izolare de zgomotul exterior și, în general, nu iese sunetul făcând căștile închise mai potrivite pentru persoanele care nu vor ca zgomotul exterior să interfereze cu muzica lor sau să nu deranjeze oamenii din jurul lor.

Unii cred că modelele de căști ar trebui să fie folosite un timp pentru a obține cel mai bun sunet din ele. Nu există o modalitate corectă sau cea mai bună de a face acest lucru și este discutabil dacă are vreun efect. Doar folosirea căștilor va avea același efect, dar dacă vrei să auzi de ce sunt capabile căștile tale fără să aștepți, îți sugerăm să le lași să funcționeze peste noapte la un volum rezonabil de mare (nimic mai mare decât ai asculta în mod normal). În general, nu este o idee bună să redați sweep-uri sine sau similare prin casti, deoarece le poate deteriora. Principalul lucru de reținut este că acest lucru nu trebuie făcut.

Indicatorul luminos se va aprinde când bateria se încarcă. Poate dura până la 1 minut până se aprinde lumina. Când bateria la perechea ta de casti bluetooth 5.0 este complet încărcată (aproximativ 2-3 ore), indicatorul luminos se va stinge. La unele casti wireless bune cu bluetooth 5.0 poți încărca și cu carcasa de incarcare.

De ce să ai încredere în noi?

Autorul acestui articol, Marcel Popa, focusăndu-se pe tot ceea ce ține de audio. A petrecut mulți ani testând și recenzând totul, de la căști wireless accesibile până la sisteme audio portabile și boxe audio Hi-fi de înaltă calitate.

Acest rezumat a fost revizuit și actualizat de Raluca Sas, o jurnalistă cu multiple competențe în lumea scriitorilor, asigurându-se că acest conținut este profesional și de valoare pentru fiecare cititor.

Friendly and carefree funny bearded gay man in grey sweater edit profile picture online dating app

Marcel Popa

Blogger

Marcel Popa este editorul șef  al Top Electronice și a acoperit tehnologia de peste 5 de ani. În plus față de supravegherea direcției Top Electronice, Marcel Popa este specializat în acoperirea tuturor lucrurilor mobile, după ce a revizuit zeci de smartphone-uri și alte gadget-uri.

Abonează-te!

Obține acces instantaneu la știri de ultimă oră, cele mai tari recenzii, oferte excelente și sfaturi utile.

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.

ABONEAZĂ-TE!

Cele mai recente știri hi-fi, home cinema și tehnologie, recenzii, sfaturi de cumpărare și oferte, direct în căsuța ta de e-mail!

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.