Mouse Wireless

Cel mai bun mouse wireless din 2023: Top 9 Mouse-uri fără fir + Ghid de cumpărare

Când cumperi prin link-uri de pe site-ul nostru, este posibil să câștigăm un comision de afiliat care ne ajuta la finanțarea activităților noastre și la testarea celor mai bune produse pe care să le achiziționezi.  Detalii aici.

Tabel de conținut
cel mai bun mouse wireless

Cauți cel mai bun mouse de productivitate wireless pentru a-ți elibera biroul de dezordine (și pentru a lucra eficient)? Dacă vrei doar să-ți eliberezi biroul de fire, orice șoarece wireless va face treaba. Dar un mouse wireless excelent este mai mult decât doar o unealtă comodă, fără fir, pentru interacțiunea cu PC-ul tău. Cele mai bune mouse-uri wireless combină ergonomică studiată în detaliu și îmbunătățiri de productivitate fin ajustate pentru a-ți oferi ceva ce se simte ca o extensie naturală a brațului tău și care te face mai eficient.

Mouse-urile de productivitate sunt diferite de cele pentru gaming. Poate că nu ai nevoie de un mouse cu rată de polling înaltă și latență scăzută pentru muncă, dar asta nu înseamnă că nu există multe alte aspecte de luat în considerare atunci când alegi șoarecele perfect pentru productivitate, cum ar fi controlul multi-dispozitiv, Bluetooth încorporat, roți de derulare rapide (și roți de înclinare) și durata lungă de viață a bateriei.

Această listă se concentrează pe mouse-urile de productivitate, dar dacă vrei să-ți îmbunătățești jocul, poți verifica lista noastră de cele mai bune mouse-uri pentru gaming. Și dacă ești serios în privința curățării biroului, asociază pointerul perfect cu una dintre cele mai bune tastaturi wireless pentru libertatea supremă.

Cele mai bune mouse-uri wireless: Top 9 Modele

ProdusPreț
1. LOGITECH MX Master 3S PerformanceVezi Prețul
2. Logitech LiftVezi Prețul
3. Lenovo GoVezi Prețul
4. Razer – Pro Click MiniVezi Prețul
5. Logitech M510Vezi Prețul
6. Microsoft Modern MobileVezi Prețul
7. Microsoft ARCVezi Prețul
8. TrackballLogitech ERGO M575Vezi Prețul
9. Logitech M720 TriathlonVezi Prețul
4.5/5

Logitech MX Master 3S nu este cel mai ieftin mouse din această listă, dar merită fiecare ban pentru că te va face mai productiv dacă folosești toate funcțiile sale. 3S combină un design confortabil, sculptat, cu caracteristici utile precum o roată de derulare electromagnetică, o roată deget separată și o tonă de opțiuni de personalizare. Poate folosi și software-ul Logi Flow pentru a-și schimba conexiunea în mod fluid între trei dispozitive diferite — chiar și transportând conținutul clipboard-ului cu el.

Roata de derulare a MX Master 3S este una dintre cele mai impresionante caracteristici: îți permite să comuți între o senzație netedă sau zimțată cu apăsarea unui buton — sau automat, în funcție de cât de repede o învârți. O a doua roată de deget pe partea stângă îți permite să efectuezi sarcini precum mărirea și micșorarea documentelor, derularea orizontală în foi de calcul și ridicarea și coborârea volumului sistemului.

Mouse-ul are șase butoane configurabile (șapte dacă includem clicul roții de derulare), pe care le poți seta să facă lucruri diferite în diferite aplicații. Așa că, de exemplu, ai putea să ai butoanele laterale să efectueze funcții înainte și înapoi în browser, dar să acționeze ca Pg Up și Pg Dn într-un procesor de text.

MX Master 3S are două îmbunătățiri notabile față de predecesorul său foarte asemănător, MX Master 3. Senzorul merge acum până la 8,000 DPI, ceea ce înseamnă că poți obține mișcări mult mai rapide, un avantaj dacă ai mai multe monitoare prin care să-ți miști cursorul. Și butoanele de clic dreapta și stânga au comutatoare silențioase, care vor fi aproape inaudibile pentru colegii sau colegii de casă ai tăi.

Specificații:

 • Senzor: Laser Logitech Darkfield
 • Conectivitate: Bluetooth LE sau Logi Bolt (Până la 3 dispozitive)
 • Baterie: Până la 70 de zile (încărcare USB-C)
 • Greutate: 141g
 • Dimensiuni: 9 x 84.3 x 51 mm

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

Logitech Lift este un mouse ergonomic wireless conceput pentru utilizatorii cu mâini mici până la medii – nu este potrivit pentru toată lumea, dar este plăcut să vezi o opțiune pentru utilizatorii care s-ar putea să nu găsească confortabil mouse-ul mai mare Logitech MX Vertical. Lift vine și în versiuni pentru dreptaci și stângaci, făcându-l una dintre puținele opțiuni de mouse ergonomic pentru stângaci (deși versiunea pentru dreptaci vine în roz, alb și grafit, versiunea pentru stângaci vine doar în ultima variantă).

Lift are un design vertical, care plasează mâna într-un unghi “optim” de 57 de grade – cunoscut și sub numele de “unghiul strângerii mâinilor”. Acest unghi este mai natural decât unghiul orizontal tipic al mouse-urilor, dar acest design ridică mâna de pe birou. Dacă ești obișnuit cu un mouse obișnuit, poate dura ceva timp până să te obișnuiești cu această nouă poziție (și s-ar putea să nu te obișnuiești niciodată, în special dacă lucrezi cu mișcări foarte precise – este mai dificil să fii precis atunci când mâna ta este mai departe de birou).

Lift este un mouse de productivitate; funcționează cu software-ul Logi Options+ al Logitech și include caracteristicile de productivitate ale Logitech, cum ar fi Logitech Flow, care îți permite să comuți între trei PC-uri diferite. Logitech Flow nu este perfect – există o mică întârziere între dispozitive, dar este o caracteristică excelentă pentru persoanele care trec între un laptop și un desktop sau un laptop și o tabletă.

Designul vertical al lui Lift îl face mai puțin ideal pentru sarcini de precizie, cum ar fi gaming-ul – gamerii care doresc un mouse ergonomic ar trebui să verifice Razer DeathAdder V3 Pro, extrem de confortabil.

Specificații

 • Senzor: Nu este divulgat
 • Conectivitate: Dongle USB tip-A sau Bluetooth LE
 • Baterie: Reîncărcabilă prin USB-C
 • Greutate: 116.8g
 • Dimensiuni: 119.13 x 74.42 x 42.93 mm

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

Lenovo Go Wireless Mouse este o variantă mai ieftină a designului de mouse vertical în comparație cu Logitech Lift și Logitech MX Vertical, cu un preț care variază între 100 și 150 de lei, în funcție de reduceri (pe care Lenovo le are frecvent). Cu toate acestea, are o senzație de lux datorită finisajului confortabil și elegant din plută și are, de asemenea, multe dintre punctele forte ale lui Lift și MX Vertical.

Acestea includ poziția naturală de 57 de grade în “poziția strângerii mâinilor” și cele mai multe butoane programabile. Aici există un buton mai puțin decât pe MX Vertical, pentru un total de 6, dar DPI-ul este mult mai personalizabil decât la mouse-ul Logitech. Aici poți seta 3 numere specifice între 800 și 2400, și tot poți trece rapid între ele cu o singură apăsare de buton.

Un alt avantaj aici este că acest mouse necesită doar o baterie AA, în loc de 2. Nu este o economie semnificativă, mai ales că viața bateriei este pretinsă a fi de 18 luni, dar vei putea reîncărca mai ușor acest mouse săpând prin sertarul cu lucruri neîncercate.

Poate cea mai nefericită schimbare aici este plasarea butoanelor laterale. În loc să fie în adâncitura unde își odihnește degetul mare, ca pe MX Vertical, butoanele laterale aici se află în partea de sus a mouse-ului. Va trebui să îți întinzi degetul mare pentru a le ajunge, ceea ce afectează ergonomicul puternic al acestui dispozitiv.

Specificații

 • Senzor: Senzor IR
 • Conectivitate: Wireless 2.4GHz
 • Baterie: 1 baterie alcalină tip AA
 • Greutate: 129g (cu 2 baterii AA)
 • Dimensiuni: 63 x 104 x 62mm

Avantaje:

Dezavantaje:

5/5

Adesea, echipamentul de gaming este o modalitate ieftină de a obține un mouse cu caracteristici de nivel profesional. Razer este cunoscut mai ales pentru perifericele sale de gaming, dar a început să se joace și în sfera productivității, luând caracteristici cunoscute în produsele sale de gaming și traducându-le într-o linie specială pentru productivitate.

Intră Razer Pro Click Mini. Acest mouse este al doilea dispozitiv de indicare axat pe productivitate de la Razer și dispune de comutatoare mai silențioase și o amprentă mai mică decât primul. Dar, spre deosebire de alte șoareci orientați spre productivitate, acesta are, de asemenea, un DPI maxim mare (12,000), o rată de sondare de 1,000 Hz, 7 butoane programabile și conectivitate wireless 2.4GHz. În plus, are 5 profiluri de memorie la bord și poți remapa butoane, inclusiv roata de derulare cu 4 direcții, cu derulare infinită și cu clicuri treptate, în Razer Synapse.

Acest lucru îl face un concurent cu atât mai puternic pentru birou, cu multă versatilitate și intrare foarte receptivă, deși aspectul său elegant gri și alb și ergonomia confortabilă înseamnă că se potrivește în continuare în linia de vedere a șefului tău.

Este puțin păcat că folosește baterii AA în loc să fie reîncărcabil, mai ales pentru că acele baterii îl fac puțin mai greu. Dar cu o durată de viață pretinsă a bateriei de 465 de ore la 2.4GHz și 725 de ore la Bluetooth, este ușor să-l bagi în geantă și să-l uiți acolo luni întregi.

Specificații

 • Senzor: Optic
 • Conectivitate: Wireless Razer Hyperspeed 2.4GHz, Bluetooth
 • Baterie: 1 sau 2 baterii AA
 • Greutate: 88g (cu 1 baterie AA), 111g (cu 2 baterii AA)
 • Dimensiuni:2 x 62.7 x 34.2mm

Avantaje:

Dezavantaje:

3.5/5

Ce este chiar un “cel mai bun mouse”, oricum? Nu ai nevoie doar de o modalitate de a-ți direcționa cursorul fără prea multă întârziere și fără a-ți răni mâinile? Dacă sună ca tine, Logitech M510 va fi noul tău cel mai bun prieten. Designul său simplu îl face unul dintre cele mai ieftine șoareci din această listă, la 100 de lei, în timp ce conectivitatea sa de 2.4 GHz îl menține fără lag. Între timp, corpul său confortabil, ambidextru, ar trebui să se potrivească bine în majoritatea mâinilor, iar cele două butoane laterale sunt accesibile în diferite stiluri de prindere, precum palmă, gheare sau vârfuri degete. Software-ul său, Logitech Options, este, de asemenea, suficient de robust încât poți să devii mai avansat cu el mai târziu, odată ce ai început să vezi avantajele șoarecilor mai fancy.

Poți să setezi DPI-ul până la 1000 cu Logitech Options, de exemplu, deși este prezentat în mod oblic ca un cursor de viteză “pointer” care refuză să ofere cifre reale. Poți, de asemenea, să schimbi funcțiile butoanelor stânga și dreapta ale mouse-ului, să vezi ușor durata de viață a bateriei și să atribui oricărei număr de funcții la 5 dintre butoanele mouse-ului. Acestea includ atribuiri de taste, funcții comune precum copiere sau lipire și chiar o comutare “gest” care funcționează cu mișcarea mouse-ului pentru a deschide și mai multe acțiuni care pot fi atribuite. Ce e și mai bine este că poți să setezi mouse-ul să aibă profiluri diferite pentru fiecare aplicație.

Aceste caracteristici Logitech Options nu sunt unice pentru 510, dar e bine să știi că le poți accesa în continuare chiar dacă optezi pentru cel mai simplu mouse Logitech. Vorbind de simplu, acest mouse se mișcă bine cu cele 4 picioare de cauciuc și se mândrește cu o durată de viață a bateriei de 24 de luni din cele două baterii AA. Cu o greutate de 129 grame, este și ușor de ridicat și de călătorit cu el.

Pe ansamblu, acesta este un mouse excelent pentru începători, deși designul său ambidextru îl lasă cu un suport deget mare puțin subdezvoltat și nu are caracteristici speciale precum o roată de derulare infinită.

Specificații

 • Senzor: Optic
 • Conectivitate:4GHz wireless
 • Baterie: 2 baterii AA
 • Greutate: 129g (cu 2 baterii AA)
 • Dimensiuni: 120 x 65 x 41mm
Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

Microsoft Modern Mobile Mouse este un mic dispozitiv de indicare subțire care presupune că factorul de formă cel mai confortabil pentru un mouse este să ai cât mai puțin mouse în mână. Acest lucru îl face ideal pentru călătorii și stil, mai ales cu cele 8 culori disponibile și conectivitatea Bluetooth. Cu o greutate de 78 de grame cu baterii instalate, este ușor de transportat cu tine și de plimbat pe o masă. În același timp, aspectul său rectangular subțire îl face dificil pentru anumite tipuri de prindere să-l manipuleze, și nu vine cu butoane suplimentare sau prea multă configurabilitate.

Cu doar un buton stânga, un buton dreapta și o roată de derulare care nu se poate înclina în lateral, acest mouse nu este destinat decât pentru lucru de bază. Butonul de apăsare a roții de derulare poate fi remapat pentru a introduce o combinație de taste, a deschide instrumentul de capturare a ecranului sau chiar pentru a introduce o macrocomandă, dar asta este cea mai avansată utilizare pe care o vei obține de la acest mouse. În rest, tot ce vă va permite software-ul să faceți este să schimbați butonul stânga și dreapta, să modificați cât de repede se derulează roata (și în ce direcție) și să reglați DPI-ul.

DPI-ul maxim este mai mare pe acest mouse decât ceea ce veți găsi la alte produse orientate spre productivitate. DPI-ul minim este de 400 și maximul este de 1800, ceea ce înseamnă că veți putea urmări cu ușurință cursorul pe diferite rezoluții și dimensiuni de monitoare.

Nu există îndoială că natura ușoară a mouse-ului îi conferă un anumit nivel de confort, deoarece nu este nevoie de multă forță pentru a-l utiliza, deși poate părea voluminos în mâini datorită formei sale rectangulare. Acest lucru este puțin ciudat, având în vedere cât de mic este mouse-ul, și nu ajută faptul că utilizatorii care îl prind cu palma nu au prea mult corp pe care să-și sprijine palmele.

Cu toate acestea, acesta este un mouse bun pentru dispozitivele Bluetooth, utilizarea casuală, călătorii și pentru cei care preferă accesorii ușoare și mici care nu intră în cale. Arată, de asemenea, bine. Dar funcțiile sale sunt limitate, și nu este cel mai confortabil pentru toate tipurile de utilizatori.

Specificații

 • Senzor: Optic
 • Conectivitate: Bluetooth 4.2
 • Baterie: 2 baterii AAA
 • Greutate: 78g (cu 2 baterii AAA)
 • Dimensiuni: 107.20 x 60.30 x 25.80mm

Avantaje:

Dezavantaje:

4.5/5

Microsoft Arc Mouse este o variantă mai ergonomică a Microsoft Modern Mobile Mouse care totuși pierde unele funcționalități în căutarea unui confort mai mare. Se simte minunat în mâini, atât de mult încât te-ar putea convinge să renunți la o prindere în gheară în favoarea unei prinderi cu palmă. Cu toate acestea, butonul său sensibil la atingere (care nu face o distincție fizică între zonele de clic stânga/dreapta) și lipsa roții de derulare înseamnă că nu este pentru toată lumea.

La 330 de lei, Arc Mouse este de peste trei ori mai scump decât Modern Mobile Mouse, dar este totuși accesibil în comparație cu alte mouse-uri ergonomice din această listă. Poartă și unele dintre avantajele Modern Mobile Mouse – un corp simplu, ușor, multiple opțiuni de culoare și portabilitate ușoară (se poate îndoi complet pentru a se potrivi în genți fără probleme).

Are și aceleași slăbiciuni ca și Modern Mobile Mouse – și altele. Cea mai vizibilă și mai flagrantă este lipsa unei roți de derulare sau a butoanelor separate pentru clic stânga și dreapta. Luând lipsa de butoane a Modern Mobile Mouse un pic mai departe, Arc Mouse optează pentru un touchpad clicabil pentru intrare. Apăsarea părții stângi funcționează ca un clic stânga și apăsarea părții drepte funcționează ca un clic dreapta (deși le poți schimba), în timp ce o opțiune opțională de clic cu trei degete poate servi ca clic central sau ca o combinație de taste la alegere. Acest lucru poate dura ceva timp pentru a te obișnui la început, în timp ce găsești limitele dintre diferitele opțiuni, dar în general funcționează.

În locul unei roți de derulare, mouse-ul îți cere să îți miști degetul pentru a derula. Acest lucru duce la derulare sacadată care necesită multe mișcări inutile, chiar și la cea mai mare setare de sensibilitate. Nu doar că pierzi precizia cu acest lucru, dar pierzi și confortul, ceea ce se opune scopului mouse-ului.

De asemenea, puțin dezamăgitor este faptul că îndoirea mouse-ului complet îl și oprește, astfel încât nu îl poți folosi în această formă dacă preferi. Mai mult, mouse-ul nu este construit pentru cei care prind mouse-ul cu vârful degetelor sau în gheară.

Unii oameni vor iubi acest mouse, fie ca un dispozitiv principal, fie ca o rezervă în timpul călătoriilor. Este o alegere de nișă, dar la fel sunt și cele mai multe mouse-uri ergonomice.

Specificații

 • Senzor: Optic
 • Conectivitate: Bluetooth 4.1
 • Baterie: 2 baterii AAA
 • Greutate:5g (cu 2 baterii AAA)
 • Dimensiuni:31 x 55.11 x 14.22mm

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

Logitech Ergo M575 Mouse este eroul pe care încheieturile tale obosite l-au așteptat. Cu acesta, nu va trebui să le mai miști deloc. Așează-ți mâna pe mouse o dată, și ești pregătit pentru opt ore fără să-l mai miști din loc (cu excepția momentului când te ridici să mergi la baie). Desigur, degetul mare va fi antrenat tot timpul.

Asta pentru că acest mouse folosește un trackball pentru a muta cursorul. Nu este o abordare nouă, dar la 200 de lei și cu suport pentru 2.4GHz și Bluetooth, Ergo M575 este mai avansat decât ceea ce ai fi primit în anii ’90.

Folosirea lui va necesita puțină practică, desigur, dar se simte ca un vis în mână. Elimină complet efortul din mișcările repetitive, iar corpul său larg se conturează perfect pe forma mâinii mele. Din nou, degetul mare trebuie să facă multe mișcări, dar dacă există ceva ce decenii de gaming mi-au învățat, este că degetele mele sunt destul de rezistente la sindromul de tunel carpian. Restul mâinii mele, nu chiar.

Desigur, vorbind despre gaming, faptul că nu poți muta corpul mouse-ului în sine vine și cu unele dificultăți. De exemplu, chiar dacă nu este pe lista noastră de cele mai bune mouse-uri de gaming, să nu ne amăgim singuri. Probabil nu faci schimb constant între un mouse de gaming și unul de lucru cu configurația ta de acasă. Dacă sperai să folosești acest mouse pentru a juca jocuri, mai gândește-te. Deși trackball-ul său poate atinge o DPI de până la 2000, este mai dificil să faci mișcări controlate sau urmăriri constante cu el. Nu sunt cazuri de utilizare comune la locul de muncă, dar sunt foarte comune în jocuri.

De asemenea, apăsarea și tragerea necesită o oarecare reconfigurare la început, deoarece nu sunt obișnuit să folosesc atât degetul mare, cât și degetul arătător când o fac. A fost nevoie de puțin efort pentru a-mi aminti să eliberez degetul arătător când am terminat de tras, dar nu și degetul mare. De asemenea, poate fi dificil să evidențiezi text precis cu un trackball.

Majoritatea acestor probleme, cu excepția faptului că mouse-ul nu este potrivit pentru jocuri, pot fi rezolvate destul de ușor cu practică. Și odată ce o faci, încheieturile tale îți vor mulțumi. Biroul tău ar putea să-ți mulțumească și el. Deși M575 este un mouse voluminos, are și paradoxal o amprentă mică, deoarece nu trebuie să-l miști când-l folosești. Nici măcar nu are nevoie de o pernă pentru mouse, ceea ce îl face potrivit pentru persoanele cu birouri mici sau tăvi de tastatură.

La fel ca și Logitech M510, M575 este compatibil cu software-ul Logitech Options, care îți permite să remapezi cele trei butoane suplimentare, să verifici nivelul bateriei, să schimbi clicul stânga/dreapta și să ajustezi DPI-ul. Personalizarea oferită aici este destul de robustă și îți permite să setezi un buton pentru a deschide programe, să controlezi media, să introduci anumite combinații de taste și așa mai departe. În plus, poți seta mouse-ul să folosească setări diferite în funcție de programul pe care îl ai deschis.

Dacă îți plac mouse-urile cu trackball, acesta este una dintre cele mai bune opțiuni moderne disponibile.

Specificații

 • Senzor: Trackball
 • Conectivitate:4 GHz, Bluetooth Low Energy
 • Baterie: 1 baterie AAA
 • Greutate: 145g (cu 1 baterie AAA)
 • Dimensiuni: 134 x 100 x 48mm

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

La o primă vedere, mouse-ul Logitech Triathlon M720 nu pare să ofere mult pentru prețul său de 150 de lei, pe care mouse-ul mai simplu Logitech M510 de 60 de lei nu îl are deja. Are un buton suplimentar ascuns în sprijinul degetului mare din stânga, care este mai vizibil decât sprijinul pentru degetul mare de pe M510, plus un comutator ascuns sub roata de derulare care o schimbă între derularea zimțată și cea lină. Dar are și un alt buton adițional, care nu poate fi remapat, pe laterala sa cu “123” imprimată lângă el. Acest buton este locul unde vei găsi cazul de utilizare unic al lui Triathlon, care este capacitatea sa de a se cupla cu până la 3 computere în același timp și de a trece între ele rapid, fie cu acel buton sau prin intermediul Logitech Flow.

Logitech Flow este un software unic care permite lui Triathlon să trateze cu ușurință mai multe computere ca un singur desktop, doar mutând cursorul între ecranele lor. Acest lucru vă permite să copiați și să lipiți imagini și fișiere cu ușurință, sau chiar să utilizați un laptop ca monitor secundar sau terțiar fără probleme. Gândește-te la asta ca la o soluție software pentru un KVM. Tot ce trebuie să faci este să conectezi Triathlon la fiecare dintre PC-urile pe care vrei să le folosești și să te asiguri că Logitech Options este instalat pe fiecare.

În practică, funcționează aproape impecabil, în plus, poți adăuga o tastatură Logitech în mix dacă ai una. Singura problemă majoră este legată de limitele standard de conectivitate. Pentru a se conecta la un dispozitiv, M720 are nevoie de Bluetooth sau de un receptor Logitech Unifying. Deoarece vine doar cu un singur receptor unificat, nu poți să ai toate dispozitivele tale care folosesc 2.4 GHz, decât dacă cumperi receptoare individuale separat. Nu există nicio problemă în a conecta mai multe dispozitive Bluetooth, însă, și nici nu am avut probleme în a conecta un dispozitiv prin 2.4 GHz și unul prin Bluetooth.

O problemă mai puțin importantă este că cursorul mouse-ului unui dispozitiv nu dispare atunci când îți muți mouse-ul de pe el, ceea ce poate fi ușor enervant dacă folosești un laptop ca ecran secundar.

Dacă ai nevoie să muți rapid fișiere între dispozitive sau pur și simplu nu ai un monitor secundar dar ai un laptop, Logitech Flow poate fi un beneficiu pentru productivitatea ta. Dar dacă tot ce trebuie să faci este să conectezi un singur mouse la mai multe dispozitive și să le schimbi rapid între ele, alte mouse-uri Logitech pot face, de asemenea, asta.

Ia de exemplu Ergo M575, care are atât compatibilitate cu 2.4 GHz, cât și Bluetooth. Am conectat ușor M575 la un dispozitiv prin 2.4 GHz și un dispozitiv prin Bluetooth, apoi am schimbat între ele rapid printr-un buton de pe partea de jos a mouse-ului care schimbă standardul de conectivitate al M575. Este o soluție mai puțin elegantă și necesită să întorci mouse-ul de fiecare dată când vrei să schimbi dispozitivele în loc să folosești un buton lateral ușor, dar elimină una dintre punctele forte unice ale lui Triathlon.

Cu toate acestea, Triathlon este în continuare ieftin comparativ cu mouse-urile precum Ergo M575 și este o alegere bună dacă tocmai îți iei un mouse de productivitate Logitech și ai nevoie să-l folosești pe mai multe dispozitive. Este confortabil în mână pentru toate stilurile de prindere, ușor de remapat cu ajutorul software-ului robust Logitech Options și are acces la o roată de derulare întotdeauna satisfăcătoare și lină.

Specificații

 • Senzor: Optic
 • Conectivitate:4 GHz, Bluetooth Low Energy
 • Baterie: 1 baterie AAA
 • Greutate: 135g (cu 1 baterie AAA)
 • Dimensiuni: 115 x 74 x 45mm

Avantaje:

Dezavantaje:

Ghid de cumpărare: Cum alegi cel mai bun mouse wireless pentru tine

Forma și confortul: Forma și designul mouse-ului joacă un rol prominent în cât de eficient este ca instrument de control al cursorului. Un mouse wireless excelent va simți ca o extensie naturală a brațului tău – nu ca o bucată de plastic stângace și ieftină care împiedică productivitatea. Ia în considerare modul în care ții mouse-ul pentru a determina unde dorești mai multă sau mai puțină înălțime sau lățime. Mărimea mâinilor tale joacă și ea un rol în alegerea celui mai bun mouse wireless pentru tine.

Bluetooth sau dongle: Unii mouse-uri wireless se conectează prin Bluetooth, în timp ce alții se conectează prin 2.4GHz wireless folosind un dongle USB-A (sau USB-C) – iar unele mouse-uri oferă ambele opțiuni. Dacă vei folosi mouse-ul doar cu un singur PC, ia în considerare unul care se conectează prin 2.4GHz wireless, mai ales dacă vei juca și pe lângă asta – vei obține o conexiune fiabilă, fără întârzieri în acest fel. Dacă ai mai mult de un dispozitiv la care să te conectezi, o conexiune Bluetooth îți va permite să te conectezi la mai multe dispozitive și să comuți între ele – unele chiar îți permit să comuți fără a apăsa manual pe un buton de comutare a profilului.

Reîncărcare: Mouse-urile care funcționează cu baterii AA sau AAA sunt în general mai ieftine decât concurenții lor reîncărcabili și, de obicei, durează mai mult – luni sau chiar ani. Dar sunt mai grele și mai puțin convenabile pentru călătorii.

Cel mai bun mouse Bluetooth

Un mouse Bluetooth este o alegere excelentă pentru utilizatorii care doresc o conexiune fără fir simplă și fiabilă cu dispozitivul lor. Când căutați cel mai bun mouse Bluetooth, luați în considerare caracteristicile de conectivitate, durata de viață a bateriei, ergonomia și compatibilitatea cu dispozitivele dvs. Preferate.

Mouse wireless bun pentru laptop

Pentru utilizatorii de laptopuri, un mouse wireless compact și portabil este esențial. Alegeți un mouse cu dimensiuni potrivite pentru utilizare mobilă și asigurați-vă că este ușor de conectat la laptopul dvs. prin Bluetooth sau un dongle USB.

Cel mai bun mouse wireless gaming

Dacă sunteți un gamer pasionat, veți dori un mouse wireless cu o reactivitate excelentă, senzori preciși și butoane programabile. Căutați modele cu rate de actualizare ridicate și DPI ajustabil pentru o experiență de gaming excepțională.

Cel mai bun mouse wireless pentru PC

Pentru utilizatorii de PC, un mouse wireless cu o conectivitate solidă și caracteristici personalizabile este esențial. Luați în considerare compatibilitatea cu sistemul de operare al PC-ului dvs., forma ergonomică și butoanele suplimentare pentru productivitate sporită.

Mouse wireless orizontal

Mouse-urile wireless orizontale au o formă unică, perfectă pentru utilizatorii care doresc să evite o poziție a mâinii mai puțin naturală. Acestea pot fi ideale pentru confortul ergonomic pe termen lung.

Cel mai bun mouse wireless USB C

Pentru dispozitivele cu port USB-C, un mouse wireless cu această opțiune de conectivitate este preferabil. Asigurați-vă că acesta oferă o conexiune stabilă și se potrivește perfect cu portul USB-C al dispozitivului dvs.

Mouse laser fara fir

Mouse-urile laser fără fir sunt echipate cu senzori laser de înaltă precizie care oferă o urmărire precisă a mișcării pe diferite suprafețe. Acestea pot fi ideale pentru sarcini de lucru precise sau pentru gaming.

Top mouse wireless de 1000 si 2000 DPI

Mouse-urile cu DPI (dots per inch) de 1000 și 2000 oferă o sensibilitate ajustabilă pentru controlul precis al cursorului. Acest lucru este util în funcție de preferințele dvs. personale și de tipul de aplicații pe care le utilizați.

Cel mai bun mouse fara fir de la eMag

eMag oferă o gamă variată de mouse-uri fără fir, așa că alegerea celui mai bun depinde de preferințele personale și de buget. Când căutați cel mai bun mouse de la eMag, verificați recenziile clienților și specificațiile produsului pentru a face o alegere informată.

Mouse wireless mini

Mouse-urile wireless mini sunt extrem de compacte și potrivite pentru utilizare în deplasare. Acestea sunt adesea dotate cu funcții de bază, dar oferă un profil portabil și ușor de utilizat. Ideal pentru utilizatori mobili sau pentru spații mici de lucru.

Vezi și ghidul nostru pentru:

Întrebări frecvente despre mouse-uri fără fir

Un mouse wireless este un dispozitiv de intrare pentru calculator care funcționează fără o conexiune fizică prin cablu la computer. De obicei, se conectează la computer folosind tehnologii wireless, precum Bluetooth sau frecvență radio de 2,4 GHz. Comunică cu un receptor sau direct cu computerul, permițându-vă să controlați mișcarea cursorului și să efectuați acțiuni pe ecran fără constrângerile unei conexiuni prin cablu.

Mouse-urile wireless oferă mai multe avantaje, inclusiv o mai mare libertate de mișcare datorită lipsei unui cablu, mai puțină dezordine pe birou și capacitatea de a le utiliza de la distanță. Sunt, de asemenea, mai convenabile pentru utilizatorii de laptopuri care sunt mereu în mișcare. Unele mouse-uri wireless au chiar opțiuni de conectivitate cu mai multe dispozitive, permițându-vă să comutați între ele fără a apăsa manual un buton de comutare a profilului.

Deși mouse-urile wireless oferă libertate, ele au și câteva dezavantaje. Necesită alimentare, fie din baterii de unică folosință, fie din baterii reîncărcabile, ceea ce înseamnă că poate trebui să le înlocuiți sau să le reîncărcați periodic. În plus, poate exista o ușoară întârziere sau o întârziere în reactivitate față de mouse-urile cu fir, deși aceasta este adesea minimă și nu este observabilă în sarcini de zi cu zi.

Atunci când selectați un mouse wireless, luați în considerare factori precum dimensiunea mâinii și stilul de prindere pentru confort ergonomic. Gândiți-vă la opțiunile de conectivitate – Bluetooth sau un dongle USB – și dacă aveți nevoie de suport pentru mai multe dispozitive. Durata de viață a bateriei și opțiunile de reîncărcare sunt importante, mai ales dacă intenționați să utilizați mouse-ul în mod extensiv. În cele din urmă, evaluați orice caracteristici suplimentare sau personalizări disponibile.

Friendly and carefree funny bearded gay man in grey sweater edit profile picture online dating app

Marcel Popa

Blogger

Marcel Popa este editorul șef  al Top Electronice și a acoperit tehnologia de peste 5 de ani. În plus față de supravegherea direcției Top Electronice, Marcel Popa este specializat în acoperirea tuturor lucrurilor mobile, după ce a revizuit zeci de smartphone-uri și alte gadget-uri.

Abonează-te!

Obține acces instantaneu la știri de ultimă oră, cele mai tari recenzii, oferte excelente și sfaturi utile.

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.

Lasă un răspuns