Aspirator pentru piscina

Cel mai bun aspirator pentru piscină: Top 3 aspiratoare robot + Ghid de cumpărare

Când cumperi prin link-uri de pe site-ul nostru, este posibil să câștigăm un comision de afiliat care ne ajuta la finanțarea activităților noastre și la testarea celor mai bune produse pe care să le achiziționezi.  Detalii aici.

Tabel de conținut

Dacă deții o piscină, ai nevoie de cel mai bun aspirator pentru piscină pentru a îți menține spațiul de înot curat și fără resturi. Când aleg un aspirator de piscina, proprietarii piscinei ar trebui să ia în considerare mai întâi zona înconjurătoare – unde este amplasată piscina lor și care este amenajarea piscinei. În continuare, ia în considerare cât timp ești dispus să aloci curățării piscinei sau a aspiratorului. Dacă un copac nu îți umbrește piscina, s-ar putea să nu ai nevoie de un aspirator capabil să sugă frunze și crenguțe, dar dacă ai o piscină deosebit de mare, un aspirator robot poate fi o slujbă demnă pentru a-ți economisi timp și muncă.

Am testat mai multe aspiratoare pentru piscină în ultimul an în propriile piscine din toată țara. În acest timp, am luat notă de acești factori cheie pentru fiecare aspirator de piscina: acoperirea curățeniei, ușurința în utilizare, caracteristicile utile și valoarea generală. După perioada noastră inițială de testare de câteva săptămâni, continuăm să monitorizăm cele mai performante aspiratoare de piscina din grup pentru durabilitate pe termen lung. Fie că ești în căutarea unei perii simple pentru piscină sau a unui robot de curățat pentru piscină de vârf, am adunat cele mai bune modele pentru a face întreținerea piscinei mai puțin o corvoadă.

Cele mai bune aspiratoare pentru piscina – Top 3 modele

ProdusPreț
1. PONTAQUA PHANTOM, TKA 562Vezi Prețul
2. Seagull 800B AiperVezi Prețul
3. Intex 28005, ZX300 DeluxeVezi Prețul
 
5/5

Cu noul aspirator automat pentru piscină Pontaqua Phantom TKA-562, îți vei transforma experiența de curățare a piscinei într-o aventură plină de uimire și ușurință. Acesta este partenerul ideal pentru a-ți menține piscina curata și strălucitoare, fără a fi nevoie să depui un efort considerabil.

Cu funcția sa de programare și capacitatea de a urca pe pereți, acest aspirator automat este gata să facă față oricărei suprafețe, asigurând o curățare eficientă în fiecare colț al piscinei tale. Indiferent de dimensiunea sau forma piscinei tale, aspiratorul Phantom TKA-562 se va deplasa agil și va elimina murdăria și impuritățile, lăsându-ți piscina cristalină.

Experimentează bucuria și libertatea de a te relaxa într-o piscină impecabilă, în timp ce aspiratorul automat Pontaqua Phantom TKA-562 se ocupă de întreținerea acesteia. Cu fiecare utilizare, vei fi uimit de performanța sa constantă și de rezultatele vizibile.

Descoperă un partener de nădejde în curatarea piscinei tale și bucură-te de momentele de relaxare într-un mediu curat și rafinat. Alege aspiratorul automat pentru piscină Pontaqua Phantom TKA-562 și transformă-ți piscina într-un adevărat paradis acvatic. Acesta este cu siguranță cel mai bun aspirator de piscina de până acum!

Specificații:

 • Tip produs: Aspirator pentru piscina
 • Material aspirator piscina: ABS
 • Debit maxim: 14 m³/h
 • Volum de apa recomandat: 75 m³
 • Culoare: Negru
 • Continut pachet: 1 x Aspirator

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

Cu noul robot de curatat piscina fără fir Seagull 800B Aiper ZT2001, transformi sarcina obositoare a curățării piscinei într-o experiență ușoară și plină de bucurie. Acest robot inteligent este partenerul perfect pentru a-ți menține piscina impecabilă și strălucitoare, oferindu-ți mai mult timp pentru a te bucura de momentele de relaxare.

Cu tehnologia sa avansată și designul ergonomic, Seagull 800B Aiper ZT2001 se deplasează în mod autonom prin piscină, curățând fiecare colț și eliminând eficient murdăria, algele și alte impurități. Ai libertatea de a te relaxa și de a te bucura de apa cristalină, în timp ce robotul Seagull își face treaba cu precizie și eficiență.

Cu funcția sa fără fir, acest robot de curatat piscina asigură o manevrare simplă și o flexibilitate sporită, eliminând grija cablurilor încurcate. Poți controla și programa robotul prin intermediul telecomenzii sau a aplicației mobile, pentru a ajusta setările și a obține cele mai bune rezultate în funcție de nevoile tale.

Descoperă libertatea și confortul oferite de robotul de curățat piscina Seagull 800B Aiper ZT2001 și transformă-ți piscina într-un paradis curat și înviorător. Nu mai amâna curățarea și bucură-te de momentele de relaxare într-o piscină impecabilă, cu ajutorul acestui robot de încredere și performant. Acesta este cu siguranță cel mai bun aspirator de piscina în raport calitate/preț.

Specificații

 • Tip produs: Robot aspirator
 • Tip aspirator piscina: Automat
 • Compatibilitate: Sistem filtrare
 • Zone curatare: Podea
 • Functii: Fara fir
 • Continut pachet: 1 x incarcator, 1 x manual de utilizare, 1 x Robot curatare, 2 x Perii, 1 x Carlig de recuperare, 2 x Roti de rezerva
 • Putere: 30 W
 • Capacitate de filtrare:98 m³/h
 • Durata curatare:5 h
 • Suprafata de lucru recomandata: 80 m²
 • Adancime de lucru: 3 m

Avantaje:

Dezavantaje:

3.5/5

Cu aspiratorul de piscină Intex 28005 ZX300 Deluxe, transformi curățarea piscinei într-o sarcină ușoară și accesibilă. Acest aspirator automat îți oferă o soluție eficientă și convenabilă pentru menținerea apei curate și cristaline în piscina ta.

Cu designul său compact și tehnologia avansată, aspiratorul Intex 28005 ZX300 Deluxe elimină eficient murdăria, nisipul și alte particule din piscină, făcându-ți viața mai ușoară. Nu mai este nevoie să petreci ore întregi curățând manual piscina – acest aspirator inteligent face totul pentru tine.

Unul dintre avantajele acestui aspirator este prețul său accesibil, oferindu-ți o soluție eficientă de curățare a piscinei la un cost redus. Astfel, îți poți păstra piscina curată și strălucitoare, fără a investi sume mari în echipamente scumpe.

Descoperă comoditatea și eficiența aspiratorului de piscină Intex 28005 ZX300 Deluxe și bucură-te de un mediu de relaxare curat și plăcut. Simplu de utilizat și ușor de întreținut, acest aspirator îți oferă rezultate excelente fără a te epuiza fizic.

Nu mai amâna curățarea piscinei și alege soluția accesibilă și eficientă oferită de aspiratorul Intex 28005 ZX300 Deluxe. Transformă-ți piscina într-un loc răcoros și primitor, în care să te relaxezi și să te bucuri de momentele de refacere. Acesta este cu siguranță cel mai bun aspirator de piscina ieftin!

Specificații

 • Tip produs: Robot aspirator
 • Utilizat pentru: Piscina
 • Functii aspirator piscina: Indeparteaza sedimentele

Avantaje:

Dezavantaje:

Ghid de cumpărare: Cum să alegi cel mai bun aspirator pentru piscină

O piscină se poate transforma într-o oază în timpul verii dure. Apa albastră și aura sa relaxantă pot fi antidotul împotriva căldurii. Dar, spre deosebire de o oază, piscinele necesită o curățare și o atenție meticuloasă. Deci, ce este necesar pentru achiziționarea unui aspirator de piscina de calitate superioară, care să răspundă tuturor nevoilor tale? Află cu acest articol cum poți alege cel mai bun aspirator pentru piscina ta.

De ce să alegi cel mai bun aspirator pentru piscină?

În cele din urmă, un aparat de curățat piscine este o necesitate pentru proprietarul modern al piscinei. Pescuirea manuală a resturilor poate fi o luptă cu pierderi, mai ales dacă ai o mulțime de copaci în jurul piscinei. Din fericire, gama de aspiratoare de piscine disponibile se adresează unei game largi de tipuri și proprietari de piscine, permițându-vă să găsiți ceva care te va ajuta să ai grijă de sănătatea piscinei tale fără a îți reduce bugetul.

Desigur, valoarea aparatului de curățat pentru piscină dorită depinde în totalitate de nevoile piscinei tale, de mediul său imediat, precum și de banii pe care ești dispus să îi plătești. Pe măsură ce căldura se apropie, menținerea piscinei tale clare este o necesitate absolută și poate merita să o faci, mai ales că ți-ai dori să fii în piscină, mai degrabă decât să o cureți.

Tipuri de aspiratoare de piscina

Aparatele de curățat piscine sunt împărțite în trei categorii care funcționează în moduri diferite. Acestea includ:

 • Aspiratoare de piscina cu aspiratie
 • Robot de curatat piscine
 • Aspiratoare de piscina sub presiune

Aspirator conectat la pompa de aspirare a piscinei

Aspiratorul folosește cutia de filtrare a piscinei tale pentru a curăța resturile. Aceasta este cea mai comună formă de aparat de curățat piscine, deoarece este mai ieftin decât alte produse de curățat și incredibil de ușor de instalat. Cu toate acestea, poate fi necesară o plasă de piscină pentru a curăța suprafața piscinei, deoarece aspiratorul nu ajunge în partea de sus.

Aspirator automat pentru piscină cu presiune

Aspiratoarele automate pentru piscină cu presiune reprezintă o soluție eficientă și convenabilă pentru curățarea piscinelor. Acestea sunt echipate cu un sistem de presiune care utilizează apa pentru a crea un jet puternic, care îndepărtează murdăria și impuritățile de pe pereți, podea și linia de plutire a piscinei.

Unul dintre avantajele majore ale aspiratoarelor automate pentru piscină cu presiune este eficiența lor în îndepărtarea particulelor de murdărie. Jetul puternic produs de aspirator elimină rapid și eficient resturile și impuritățile, asigurând o piscină curată și clară.

De asemenea, aceste aspiratoare sunt ușor de utilizat, deoarece nu necesită intervenția constantă a utilizatorului. După ce sunt conectate la sistemul de filtrare al piscinei și sunt pornite, aspiratoarele automatizate se deplasează de-a lungul suprafeței piscinei, curățând în mod autonom fiecare zonă.

Robot aspirator pentru piscină

Aparatele de curățare robotizate sunt mult mai scumpe decât cele cu aspirație, dar tind să aibă mai puține blocaje și pot acoperi piscine mult mai mari. Acestea funcționează electric, așa că o priză de curent lângă piscină este un must-have. Aparatele de curățare robotizate sunt, de asemenea, mult mai grele decât cele cu aspirație, ceea ce poate face ca plasarea lor în piscină să fie o bătaie de cap și ceva demn de luat în considerare înainte de a cumpăra.

Aspirator de piscină electric manual

Aspiratoarele de piscina electrice manuale sunt dispozitive practice și ușor de utilizat, concepute pentru a facilita curățarea piscinelor. Acestea sunt alimentate electric și sunt echipate cu o pompă de aspirație puternică, care permite îndepărtarea eficientă a murdăriei, a frunzelor și a altor resturi din apă și de pe suprafețele piscinei.

Unul dintre avantajele majore ale aspiratoarelor de piscină electrice manuale este portabilitatea lor. Acestea sunt ușor de manevrat și nu necesită instalare sau conectare la un sistem de filtrare extern. Poți pur și simplu să le iei în mână și să le utilizezi în orice zonă a piscinei care necesită curățare.

Un alt beneficiu al acestor aspiratoare este versatilitatea lor. Ele pot fi utilizate pe diferite tipuri de suprafețe, cum ar fi beton, gresie sau vinil. Indiferent de materialul din care este construită piscina ta, un aspirator electric manual poate îndeplini cu ușurință sarcina de curățare.

Aspiratoarele de piscină electrice manuale sunt, de asemenea, cunoscute pentru ușurința în utilizare. Acestea sunt echipate cu mânere ergonomice și butoane intuitive, ceea ce face ca procesul de curățare să fie cât mai simplu și mai confortabil posibil.

Cele mai bune aspiratoare pentru piscina cu acumulator

Aspiratoarele pentru piscină cu acumulator sunt soluții moderne și eficiente pentru curățarea piscinelor fără a fi nevoie de cabluri sau conexiuni la sursa de energie. Acestea funcționează pe bază de baterii reîncărcabile, oferindu-ți libertate de mișcare și flexibilitate în timpul curățării.

Unul dintre principalele avantaje ale aspiratoarelor pentru piscină cu acumulator este portabilitatea lor. Fără a fi restricționat de cabluri sau prize de curent, poți manevra ușor aspiratorul în orice zonă a piscinei. Acest aspect facilitează curățarea chiar și a zonelor mai dificile accesibile.

O altă caracteristică importantă este autonomia bateriei. Majoritatea aspiratoarelor cu acumulator au o durată de funcționare suficient de lungă pentru a curăța întreaga piscină într-o singură încărcare. Astfel, te poți bucura de o curățare eficientă și completă a piscinei fără întreruperi sau reîncărcări frecvente.

Aspiratoarele pentru piscină cu acumulator sunt ușor de utilizat și de întreținut. Ele sunt echipate cu sisteme de filtrare și recipiente de colectare a murdăriei, care pot fi curățate și goale ușor. De asemenea, acestea pot fi adesea utilizate și pentru curățarea altor suprafețe, precum spațiile din jurul piscinei sau chiar jacuzzi-uri.

Totuși, un dezavantaj al aspiratoarelor pentru piscină cu acumulator este faptul că durata de funcționare a bateriei poate fi limitată, în funcție de model și de intensitatea curățării. De asemenea, este posibil să fie nevoie să aștepți câteva ore pentru încărcarea completă a bateriei înainte de a putea utiliza din nou aspiratorul. Cu acest tip de aspirator de piscina vei scapa de grija pentru lungimea cablului.

Aspirator pentru piscina cu perie

Aspiratoarele pentru piscină cu perie sunt echipamente special concepute pentru a facilita curățarea eficientă a piscinelor. Acestea sunt dotate cu perii integrate, care ajută la îndepărtarea murdăriei și a reziduurilor de pe suprafața, peretii piscinei și podeaua piscinei.

Unul dintre principalele avantaje ale aspiratoarelor pentru piscină cu perie este capacitatea lor de a curăța în profunzime și de a asigura o igienă optimă a apei. Peria rotativă sau staționară ajută la dezagregarea și îndepărtarea murdăriei, cum ar fi algele, frunzele, insectele și particulele fine.

Un alt aspect benefic al aspiratoarelor pentru piscină cu perie este ușurința în utilizare. Acestea sunt proiectate să fie manevrate cu ușurință și oferă rezultate rapide și eficiente. Poți curăța rapid și fără efort întreaga suprafață a piscinei, permițându-ți să te bucuri de o piscină curată și clară într-un timp mai scurt.

Aspiratoarele pentru piscină cu perie sunt adesea prevăzute cu un sistem de filtrare, care colectează murdăria și particulele într-un recipient separat. Aceasta înseamnă că apa rămâne curată și clară, iar filtrul poate fi curățat sau înlocuit periodic pentru a menține performanța optimă a aspiratorului.

Cu toate acestea, este important să menționăm că unele aspiratoare pentru piscină cu perie pot avea nevoie de o sursă externă de alimentare, cum ar fi un sistem de filtrare sau un skimmer. Asigură-te că verifici specificațiile produsului înainte de achiziție pentru a fi sigur că se potrivește nevoilor tale.

Aspirator manual pentru piscina cu pompa electrica

Aspiratoarele manuale pentru piscină cu pompă electrică sunt instrumente eficiente și practice pentru curățarea piscinelor de dimensiuni mici și medii. Acestea sunt proiectate pentru a facilita îndepărtarea murdăriei, a particulelor și a resturilor din apă și de pe suprafața piscinei.

Unul dintre avantajele principale ale aspiratoarelor manuale pentru piscină cu pompă electrică este ușurința în utilizare. Acestea sunt echipate cu o pompă electrică puternică, care creează un flux de apă puternic pentru aspirarea murdăriei. Pur și simplu conectezi aspiratorul la o sursă de energie electrică și poți începe curățarea piscinei.

Aspiratoarele manuale cu pompă electrică sunt versatile și pot fi utilizate atât în piscine îngropate, cât și în piscine supra-sol. Ele pot curăța eficient atât suprafața apei, cât și fundul piscinei. De asemenea, pot fi utilizate pentru curățarea altor suprafețe, cum ar fi scările și peretii piscinei. 

Un alt aspect pozitiv al aspiratoarelor manuale pentru piscină cu pompă electrică este capacitatea lor de a colecta murdăria într-un recipient integrat sau într-un sac de filtrare. Acest lucru asigură că particulele de murdărie sunt reținute și nu sunt reîntroduse în apa piscinei.

Cu toate acestea, este important de menționat că aspiratoarele manuale pentru piscină cu pompă electrică pot necesita o supraveghere atentă și o utilizare corectă pentru a obține cele mai bune rezultate. Este recomandat să urmezi instrucțiunile de utilizare și să acorzi atenție oricăror restricții sau recomandări ale producătorului. 

Aspiratoare robot portabile pentru picina gonflabila

young man sunbathing on inflatable swim tube in the pool

Aspiratoarele robot portabile pentru piscine gonflabile sunt dispozitive ușor de utilizat și eficiente pentru menținerea curățeniei în piscinele gonflabile. Acestea sunt concepute special pentru a curăța suprafața apei și pentru a îndepărta murdăria și particulele fine.

Unul dintre principalele avantaje ale aspiratoarelor robot portabile pentru piscine gonflabile este portabilitatea lor. Acestea sunt compacte și ușor de manevrat, permițându-ți să le utilizezi cu ușurință în orice moment și în orice locație. Poți să le plasezi cu ușurință în piscina gonflabilă și să le activezi pentru a începe procesul de curățare.

Aspiratoarele robot portabile sunt echipate cu sisteme avansate de aspirare și filtrare, care colectează murdăria și particulele fine într-un recipient sau într-un sac de filtrare. Aceasta asigură că apa rămâne curată și clară pentru o experiență plăcută în piscină.

Un alt aspect pozitiv al acestor aspiratoare robot este autonomia lor. Ele sunt prevăzute cu baterii puternice, care le oferă o durată de funcționare suficientă pentru a curăța întreaga piscină gonflabilă. De asemenea, pot fi programate pentru a începe automat procesul de curățare în momentele dorite.

Cu toate acestea, este important să menționăm că aspiratoarele robot portabile pot fi mai potrivite pentru piscinele gonflabile de dimensiuni mai mici sau medii. Pentru piscinele gonflabile mari, poate fi necesară o curățare suplimentară manuală pentru a asigura o curățenie completă.

Aspiratoare pentru piscina cu sac colector

Aspiratoarele pentru piscină cu sac colector sunt dispozitive eficiente și practice pentru curățarea piscinelor. Acestea sunt echipate cu un sac colector special care capturează murdăria și particulele din apă în timpul procesului de aspirare și în timpul liniei de plutire.

Unul dintre avantajele principale ale aspiratoarelor pentru piscină cu sac colector este capacitatea lor de a colecta și reține eficient impuritățile, cum ar fi frunzele, resturile vegetale, insectele și alte particule mai mari. Acest lucru ajută la menținerea apei piscinei curate și limpezi, oferindu-ți o experiență plăcută de înot.

Aspiratoarele cu sac colector sunt ușor de utilizat și de întreținut. Pur și simplu conectezi aspiratorul la un sistem pentru filtrare existent sau la o sursă de alimentare electrică și îl plasezi în apă. Apoi, prin mișcări ușoare, ghidat de mânerul său ergonomic, poți curăța eficient fundul și pereții piscinei.

Un alt aspect pozitiv al aspiratoarelor pentru piscină cu sac colector este versatilitatea lor. Acestea pot fi utilizate în diferite tipuri de piscine, inclusiv cele cu structură rigidă sau gonflabile. De asemenea, sunt ideale pentru curățarea piscinelor cu dimensiuni mai mici sau medii.

Totuși, este important să menționăm că aspiratoarele pentru piscină cu sac colector pot fi mai eficiente în îndepărtarea particulelor mai mari, dar pot avea dificultăți în capturarea particulelor fine sau a sedimentelor mai mici. În astfel de cazuri, un sistem suplimentar de filtrare sau curățare manuală poate fi necesar pentru a asigura o curățenie completă a apei.

Ce trebuie să iei în considerare atunci când cumperi un aparat de curățat piscină

Există o varietate de factori de care trebuie să iei în considerare atunci când cumperi un aparat un aspirator pentru piscină, inclusiv:

Piscina ta: dimensiunea și forma piscinei tale vor fi un factor în ceea ce privește cât de eficient poate curăța de fapt aspiratorul de curățat pentru piscine, precum și tipul de curățător de care ai nevoie. Piscinele mai mici pot beneficia de un simplu aspirator, în timp ce piscinele mai mari pot avea nevoie de un model robotizat pentru a-și îndeplini treaba.

Resturile înconjurătoare: cât de murdărită devine piscina ta, în special din cauza căderii frunzelor și a altor poluanți de la copacii și plantele din apropiere, va determina ce agent de curățare a piscinei aveți nevoie, cu cât mai mulți copaci ai în apropiere, cu atât va avea nevoie de mai multă curățare piscina ta și cu atât mai eficientă. va trebui să ții pasul cu treaba. Alternativ, poți opta și pentru o acoperire pentru piscină, pentru a îți menține piscina liberă de resturile care cad.

Sistem de filtrare a piscinei: Dacă piscina ta are deja un sistem de filtrare eficient, este posibil să nu fii nevoit să faci tot posibilul pentru a îți menține piscina curată. Cu toate acestea, dacă sistemul tău de filtrare nu funcționează corect, este posibil ca mașina ta de curățare a piscinei să fie nevoită să muncească mai mult pentru a compensa, ceea ce înseamnă că este important să menții sistemul de filtrare bine întreținut.

Alimentare în apropiere: dacă există o priză în apropierea piscinei ta, va determina, de asemenea, ce tip de aparat de curățat piscine puteți obține, deoarece unele aspiratoare de piscina au nevoie de o sursă de alimentare externă.

Bugetul tău: ca și în cazul oricărei achiziții, asigurarea că obții ceva în limitele posibilităților tale și este o valoare bună, poate fi adesea factorul decisiv. La urma urmei, nu vrei ceva care nu-ți duce treaba, dar nici nu vrei să cheltuiești în afara posibilităților tale.

Cât costă aspiratorul pentru piscine?

Costurile aspiratoarelor pentru piscine pot varia din cauza varietății de tipuri și mărci, dar în general costă între 700 lei și peste 8000 de lei. De la ce comerciant cu amănuntul cumperi, de asemenea, va afecta prețul, ceea ce înseamnă că este mai bine să te uiți la toate opțiunile înainte de a cumpăra. Un al aspirator pentru piscina pe care îl recomandăm este și Dolphin supreme.

De unde poți cumpăra un aspirator pentru piscine?

Aparatele de curățat piscine pot fi achiziționate de la orice magazin specializat pentru piscine, unele magazine universale stocând o selecție de produse de curățat piscine, în plus față de unii comercianți online, cum ar fi Emag. De asemenea, în general, poți cumpăra direct prin intermediul mărcii în sine, deși acest lucru variază între mărci.

Câtă energie electrică folosesc aparatele de curățat piscine?

Din fericire, aparatele de curățat cu aspirație pentru piscine nu se vor adăuga la factura de energie, deoarece deturnează energia care alimentează sistemul de filtrare al piscinei. Cu toate acestea, aparatele robotizate de curățare a piscinelor folosesc o sursă de energie separată, ceea ce înseamnă că folosesc o alocare separată a energiei electrice. Ei folosesc în medie aproximativ 100 kWh pe an, ceea ce înseamnă că, deși poate să nu pară prea mult, ar putea adăuga la factura de energie, mai ales dacă nu ai comparat furnizorii de ceva timp.

Întrebări frecvente despre cel mai bun aspirator pentru piscina

Aspiratoarele pentru piscină funcționează prin crearea unei puternice suflări sau supturi care aspiră apa și murdăria din piscină într-un sistem de filtrare. Acestea pot fi alimentate de la o sursă de electricitate sau prin conectarea la sistemul de filtrare existent al piscinei.

Aspiratoarele pentru piscină pot curăța o gamă largă de murdărie, inclusiv frunze, resturi vegetale, pietricele, nisip și alte particule mai mari. Unele modele pot fi echipate cu filtre suplimentare pentru a capta și particulele fine și sedimentele din apă.

Utilizarea unui aspirator pentru piscină este destul de simplă. Îl conectezi la o sursă de alimentare electrică sau la sistemul de filtrare al piscinei, îl plasezi în apă și îl manevrezi prin mișcări ușoare pe fundul și pereții piscinei. Aspiratorul va aspira murdăria și o va filtra, lăsând apa curată.

Utilizarea unui aspirator pentru piscină aduce numeroase avantaje. Acestea includ menținerea unei ape curate și limpezi, reducerea timpului și efortului necesar pentru curățarea manuală a piscinei, eliminarea murdăriei și a particulelor nedorite, prevenirea acumulării de sedimente și creșterea duratei de viață a sistemului de filtrare al piscinei.

Friendly and carefree funny bearded gay man in grey sweater edit profile picture online dating app

Marcel Popa

Blogger

Marcel Popa este editorul șef  al Top Electronice și a acoperit tehnologia de peste 5 de ani. În plus față de supravegherea direcției Top Electronice, Marcel Popa este specializat în acoperirea tuturor lucrurilor mobile, după ce a revizuit zeci de smartphone-uri și alte gadget-uri.

Abonează-te!

Obține acces instantaneu la știri de ultimă oră, cele mai tari recenzii, oferte excelente și sfaturi utile.

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.

Lasă un răspuns