Top Electronice

Camere de supraveghere

Cele mai bune camere de supraveghere din 2024: Top 7 Recenzii + Ghid de cumpărare

Când cumperi prin link-uri de pe site-ul nostru, este posibil să câștigăm un comision de afiliat care ne ajuta la finanțarea activităților noastre și la testarea celor mai bune produse pe care să le achiziționezi.  Detalii aici.

Tabel de conținut
cele mai bune camere de supraveghere

Cele mai bune Camere de supraveghere au evoluat într-un ritm rapid în ultimele două decenii. De la acele camere de securitate comerciale greoaie de la începutul anilor 2000, au devenit mai mici, mai inteligente și capabile să distingă detalii incredibile.

În zilele noastre, este obișnuit să vezi camere care pot distinge între oameni și alte obiecte în mișcare, pot detecta pachete și chiar pot recunoaște fețe. Există chiar și unele care pot „vorbi” pentru a alunga intrușii chiar înainte de a intra în casa ta.

Inutil să spunem că evoluția rapidă a tehnologiei camerelor de securitate a generat sute de opțiuni de camere diferite pentru zeci de mărci competitive de camere de securitate. Astăzi, ne vom uita la acele mărci de elită care alcătuiesc cele mai bune camere de supraveghere de pe piață. Ne bazăm recomandările pe experiența noastră de primă mână cu aceste mărci, dar și pe mii de ore de cercetare.

Fără alte prelungiri, îți oferim cele mai bune camere de supraveghere pe care le poți cumpăra astăzi.

ProdusPreț
1. Sricam™ SP030 ProVezi Prețul
2. Rovision oem Dahua 2MP IRVezi Prețul
3. RinninVezi Prețul
4. Hikvision Bullet DS-2CE16D0T-IRP2.8Vezi Prețul
5. LCTech 4GVezi Prețul
6. Enabot EBO AIRVezi Prețul
7. IMOU – Dahua IPC-A42PVezi Prețul
 
5/5

Cele mai bune camere de supraveghere pentru exterior/interior per total

Dacă ești în căutarea unei camere de supraveghere de top pentru utilizare atât în interior, cât și în exterior, atunci Camera WiFi Sricam SP030 Pro este o alegere excelentă. Această cameră oferă o calitate video full HD și o funcție de zoom 3x care îți permite să vezi mai atent ce se întâmplă. De asemenea, este rezistentă la apă, ceea ce o face ideală pentru utilizare în aer liber.

În plus, Sricam SP030 Pro are comunicație bidirecțională, permițându-ți atât să vezi, cât și să auzice se întâmplă. Această cameră are, de asemenea, un senzor de mișcare și o funcție de urmărire automată care poate fi programată pentru a se focaliza pe o anumită zonă. Cu aceste funcții, vei fi mereu la curent cu ceea ce se întâmplă acasă sau în afacerea ta.

Un alt aspect grozav al acestei camere este conectivitatea sa WiFi, astfel încât să o poți accesa de oriunde, în orice moment, prin aplicația Sricam. Acest lucru facilitează verificarea a ceea ce se întâmplă și rămâne informat despre securitatea spațiului tău.

Una peste alta, camera WiFi Sricam SP030 Pro este o cameră de supraveghere versatilă, de înaltă calitate, care îți va satisface cu siguranță nevoile. Cu numeroasele sale caracteristici, calitatea full HD și capacitatea de a fi utilizată atât în interior, cât și în exterior, această cameră este o investiție excelentă pentru oricine dorește să-și sporească securitatea. Aceasta este cu siguranță cea mai buna Camera IP de până acum.

Specificații:

 • Tip: Camera de supraveghere video, Camera IP
 • Tehnologie: Wireless
 • Rezolutie senzor: 2 MP (1920 x 1080)
 • Rezolutia Video: Full HD
 • Interfata: Wi-Fi, Cititor de carduri
 • Lentile: 6 mm
 • Altele: Rezistenta la apa, Detectare miscare, Buton WPS, Comunicare bidirectionala, Zoom 4x, Compatibil Android/iOS/PC, Rezolutie UltraHD, Card 32GB inclus in pachet, Rotire din aplicatie, Auto Track

Avantaje:

Dezavantaje:

5/5

Cele mai bune camere de supraveghere – Sistem Profesional

Dacă ești în căutarea unui sistem de supraveghere profesional pentru casa sau afacerea ta, poate vrei să iei în considerare sistemul cu 6 camere de la ROvision OEM Dahua. Acest sistem vine cu un DVR cu 8 canale și rezoluție de 5 MP, precum și 6 camere cu rezoluție de 2 MP și capabilități IR. Camerele sunt concepute atât pentru utilizare în interior, cât și în exterior, cu o cameră interioară și 5 camere exterioare care pot vedea până la 80 m în întuneric.

Sistemul este ușor de instalat și configurat și vine cu toate accesoriile necesare, astfel încât să poți începe imediat să îți monitorizezi spațiul. Camerele sunt, de asemenea, rezistente la intemperii, astfel încât poți fi sigur că vor continua să funcționeze chiar și în condiții dure. Cu înregistrarea full HD, vei putea vedea ce se întâmplă în detaliu, iar caracteristica de comunicare bidirecțională îți permite să vorbești cu oricine din incintă prin intermediul camerelor.

În concluzie, dacă vrei un sistem de supraveghere fiabil și eficient, acest sistem ROvision OEM Dahua ar putea fi o opțiune grozavă. Cu camerele sale de înaltă calitate, DVR-ul și accesoriile sale, vei putea să urmărești îndeaproape proprietatea ta și să ai liniște sufletească știind că ești protejat. Cu siguranță acesta este cea mai buna camera profesională pe care o vei găsi.

Specificații

 • Tip: Camera de supraveghere video, Camera IP
 • Tehnologie: Wireless
 • Rezolutia Video: Full HD
 • Conectivitate: BNC
 • Număr canale: 6
 • Infraroșu: 50m, 80m

Avantaje:

Dezavantaje:

4.5/5

Cea mai buna camera de supraveghere pentru exterior cu încărcare solară

Camera de supraveghere cu panou solar Rinnin este o cameră pentru exterior de înaltă calitate, care oferă video full HD 1080p și dispune de o baterie reîncărcabilă alimentată de un panou solar. Cu capacitățile sale de vedere noaptea, poate supraveghea proprietatea ta 24/7, asigurându-ți siguranța și liniștea sufletească.

Această cameră oferă, de asemenea, comunicare bidirecțională, permițându-ți să vorbești cu oricine de la celălalt capăt al camerei prin intermediul aplicației. De asemenea, are un senzor de mișcare care va declanșa o alertă către telefon dacă este detectată o mișcare, ceea ce o face o alegere excelentă pentru a îți asigura casa, afacerea sau proprietatea.

Camera Rinnin are, de asemenea, un slot pentru card micro SD, permițându-ți să stochezi înregistrările la nivel local și să le recuperezi cu ușurință dacă este necesar. Și cu designul său rezistent la intemperii, poate face față chiar și celor mai dificile condiții de exterior, asigurând performanțe de încredere pe tot parcursul anului.

În general, această cameră oferă o soluție completă de supraveghere care este ușor de configurat, utilizat și gestionat. Indiferent dacă vrei să îți protejezi proprietatea sau să fii cu ochii pe cei dragi, această cameră este o alegere excelentă. Dacă cauți o camera IP cu încărcare soalară, aceasta este cu siguranță cea mai buna camera pe care o vei găsi.

Specificații

 • Tip: Camera de supraveghere video, Camera IP
 • Tehnologie: Wireless
 • Rezolutia Video: Full HD
 • Interfața: Wi-FI
 • Lentile: 2.5 mm
 • Adancime culoare (biti): Compresie H.264

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

Cea mai buna camera de supraveghere pentru buget

Îți prezentăm camera Hikvision TurboHD 1080p 2MP, alegerea perfectă pentru oricine caută o soluție de supraveghere fiabilă și de înaltă calitate. Această cameră bullet oferă o rezoluție Full HD uimitoare, asigurându-te că obții imagini și videoclipuri clare. Camera dispune, de asemenea, de tehnologie avansată în infraroșu, care permite o monitorizare clară noaptea, cu o distanță IR de până la 80 de metri.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale acestei camere este ușurința sa de instalare. Cu dimensiunile sale compacte și designul robust, poate fi montat oriunde, atât în interior, cât și în exterior. Camera este, de asemenea, clasificată IP66, ceea ce înseamnă că este rezistentă la intemperii și poate rezista la medii dure în aer liber.

În ceea ce privește conectivitatea, camera Hikvision TurboHD este echipată cu cea mai recentă tehnologie. Poți accesa fluxuri live și filmări înregistrate de oriunde, oricând, folosind aplicația Hik-Connect. Aplicația îți permite, de asemenea, să primești notificări și alerte pe smartphone, astfel încât să fii mereu la curent.

În general, camera Hikvision Ds TurboHD 1080p 2MP este o alegere excelentă pentru oricine caută o soluție de supraveghere de înaltă calitate. Cu caracteristicile sale avansate, rezistența la intemperii și ușurința în utilizare, poți fi sigur că vei obține un sistem fiabil și eficient.

Specificații

 • Tip: Camera de supraveghere, Camera IP
 • Rezolutie senzor: 2 Mega pixeli
 • Rezolutia Video: 1920 x 1080
 • Interfața: Analog
 • Alimentare: 12 V
 • Greutate: 290 g

Avantaje:

Dezavantaje:

5/5

Cea mai buna camera de supraveghere premium

Camerele de supraveghere cu panou solar LCTech 4G sunt o soluție de securitate inovatoare și de înaltă calitate pentru casa sau afacerea ta. Cu panoul solar de 20 W încorporat și conectivitate 4G, această cameră oferă performanțe și fiabilitate excepționale, făcând-o alegerea ideală pentru cei care doresc un sistem inteligent și ecologic.

Unul dintre avantajele cheie ale acestei camere este caracteristica de înregistrare 24 de ore. Aceasta înseamnă că, chiar și atunci când nu ești acolo, poți avea întotdeauna liniște sufletească știind că proprietatea ta este monitorizată. În plus, funcția de zoom manuală îți oferă posibilitatea de a regla cu ușurință vederea camerei și de a focaliza pe anumite zone, asigurându-te că obții cea mai bună acoperire posibilă.

O altă caracteristică excelentă a acestei camere este conectivitatea sa 4G, care oferă acces rapid și fiabil la filmările camerei. Aceasta înseamnă că poți vizualiza filmările de oriunde, în orice moment, direct de pe smartphone sau tabletă. Acest lucru este util în special pentru cei care sunt mereu în mișcare și au nevoie să rămână conectați.

Pe lângă numeroasele sale caracteristici tehnice, camera de supraveghere cu panou solar LCTech 4G este, de asemenea, foarte ușor de configurat și utilizat. Interfața sa ușor de utilizat și procesul de instalare simplu îl fac accesibil tuturor, indiferent de expertiza lor tehnică.

În concluzie, dacă ești în căutarea unei soluții de securitate de înaltă calitate, fiabile și ecologice pentru casa sau afacerea ta, Camera de supraveghere cu panou solar LCTech 4G merită cu siguranță luată în considerare. Cu funcțiile sale avansate, ușurința de utilizare și monitorizarea 24 de ore pe zi, această cameră oferă liniște sufletească și un raport calitate-preț excepțional.

Specificații

 • Tip: Camera de supraveghere cu panou solar, Camera IP
 • Tehnologie: Capacitate de rotire PTZ
 • Rezolutie senzor: 2 Mega pixeli
 • Rezolutia Video: HD
 • Microfon: microfon încorporat
 • Interfața: Modem GSM
 • Alimentare: Sursa alimentare dubla (solara si baterii).
 • Altele: Zoom si focus manual, Detectare miscare, Night Vision, Comunicare bidirectionala, 30m IR, Smart IR, Alarma: notificare pe telefonul mobil, 1 x Micro SD Card Slot (max 128Gb), 1 x Buton Restart, Inregistrare card SD / Cloud, Carcasa rezistenta la intemperii

Avantaje:

Dezavantaje:

4.7/5

Cea mai buna camera de supraveghere pentru animale

Camera Enabot EBO Air este un dispozitiv fantastic conceput pentru proprietarii de animale de companie care doresc să-și supravegheze prietenii blăniți în timp ce sunt plecați. Această cameră mobilă este fără fir și vine cu un Wifi HD 1080p, care îți permite să vizualizezi în timp real imagini ale animalului tău de companie oriunde și oricând. Funcția de vedere pe timp de noapte îți permite să îți vezi animalul de companie chiar și în condiții de lumină scăzută, făcându-l perfect pentru monitorizare 24/7.

Camera are, de asemenea, o funcție de croazieră automată, care mută camera în diferite unghiuri, oferindu-ți o vedere completă a împrejurimilor animalului tău de companie. Această caracteristică este completată de detectarea mișcării AI și monitorizarea bidirecțională audio, care te avertizează dacă există mișcare sau sunet în cameră.

Camera vine cu o funcție de încărcare automată, ceea ce te face convenabil să o menții alimentată și gata de funcționare. Poți controla camera utilizând telecomanda Enabot EBO Air, care este ușor de utilizat și îți permite să reglezi setările camerei, să vizualizezi filmările și chiar să comunici cu animalul tău de companie.

În concluzie, dacă ești în căutarea unei modalități convenabile de a urmări animalul tău de companie în timp ce ești plecat, camera Enabot EBO Air este o alegere excelentă. Cu caracteristicile sale de înaltă calitate, poți avea liniște sufletească știind că animalul tău de companie este întotdeauna pe mâini sigure.

Specificații

 • Tip: Full HD, 2-Way Audio, Self-Charging, Mobile, Motion Detection, Auto-Cruise Ebo Voice, AI Recognization, Camera IP
 • Tehnologie: Capacitate de rotire PTZ
 • Rezolutie senzor: 2 mega pixeli
 • Rezolutia Video: Full HD
 • Interfața: Wi-Fi
 • Microfon: Microfon bidirectional
 • Alimentare: USB power adapter
 • Altele: QR Code

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

Cea mai buna camera de supraveghere mică

Îți prezentăm Camera WiFi Imou Dahua, soluția de supraveghere perfectă pentru casa sau afacerea ta. Această cameră are o rezoluție CMOS H.265 de 4MP, senzor de 1/2,7 inchi și lentila IR de 3,6 mm cu distanță IR de 10 m, captând imagini clare și vii zi și noapte. Slotul pentru cardul microSD încorporat vă permite să stocați filmări, în timp ce microfonul și difuzorul permit comunicarea audio bidirecțională. Cu funcția de urmărire automată, camera poate urmări orice obiecte în mișcare în viziunea sa și le poate menține focalizate.

Camera are, de asemenea, conectivitate WiFi, facilitând accesul și controlul de pe smartphone sau tabletă. Cu aplicația Imou, îți poți monitoriza proprietatea de oriunde și oricând și poți primi alerte în timp real atunci când este detectată o mișcare.

Investiția în Camera WiFi Imou Dahua este o decizie inteligentă pentru a asigura securitatea și liniștea sufletească a casei sau afacerii tale. Indiferent dacă trebuie să-ți monitorizezi animalul de companie, să fii cu ochii pe proprietatea ta sau pur și simplu să verifici lucrurile, această cameră te acoperă.

Specificații

 • Tip: Camera IP , Alarma, Salvare SD-card
 • Tehnologie: IP ONVIF, Auto Tracking
 • Rezolutie senzor: 4 Mega pixeli
 • Rezolutia Video: 2K
 • Interfața: Wi-Fi, Enthernet
 • Microfon: microfon de inalta calitate incorporat
 • Alimentare: Adaptor alimentare USB
 • Lentile: 3.6 mm
 • Altele: QR Code

Avantaje:

Dezavantaje:

Ghid de cumpărare: Cum să alegi cea mai buna camera de supraveghere pentru exterior/interior pentru tine

Nu a fost niciodată mai ușor să supraveghezi casa ta, datorită pieței în continuă expansiune pentru camerele de supraveghere conectate pentru acasă. Aceste dispozitive în flux se conectează la rețeaua WiFi de acasă pentru a trimite alerte, clipuri video și fluxuri video în direct către smartphone-ul tău, permițându-ți să monitorizezi activitatea în timp ce ești plecat. Multe modele au chiar reflectoare și reflectoare încorporate pentru a lumina literalmente intrușii.

Opțiunile camerelor de supraveghere

Camerele de supraveghere pentru acasă sunt dispozitive de bricolaj, ceea ce înseamnă că le configurezi și le monitorizezi singur, în loc să angajezi o companie de pază pentru a face munca și vizionarea. Deși te pot scuti de taxele de instalare și monitorizare, renunță la o echipă de răspuns 24/7 când o faci singur. Va trebui să decizi dacă te vei simți mai în siguranță cu monitorizarea profesională sau auto-monitorizarea prin alerte și fluxuri video care apar pe telefon. Iată cum găsești cea mai buna camera de supraveghere pentru nevoile tale

Camerele de supraveghere sunt disponibile în principal în doi factori de formă: camere fără fir și sonerii video. Camerele de supraveghere wireless se conectează la WiFi și pot fi conectate la alimentare sau pot fi alimentate cu o baterie reîncărcabilă (termenul „wireless” din numele lor se referă la WiFi, nu la sursa lor de alimentare). Unele modele de camere de supraveghere funcționează, de asemenea, cu panouri solare mici, care pot încărca camera în timpul zilei pentru a împiedica pierderea bateriei.

Soneriile video oferă toate caracteristicile unei camere de supraveghere fără fir, în timp ce te avertizează dacă cineva sună la ușă. Ca atare, au o sarcină dublă: dacă ai o sonerie video, probabil că nu ai nevoie și de o cameră fără fir care să acopere ușa din față. Și pentru că majoritatea soneriei tradiționale funcționează pe cabluri de joasă tensiune, există un flux constant de putere disponibil pentru o sonerie video.

Pe lângă camerele wireless și soneriile video, un al treilea factor de formă a început să crească în popularitate: camerele de securitate cu reflectoare. După cum sugerează și numele, aceste dispozitive combină o cameră de securitate wireless cu luminile puternice (și, de obicei, sursa de energie constantă) a unui proiector pentru a monitoriza mai ușor zonele exterioare pe timp de noapte.

În timp ce aceste noi rase de camere de securitate oferă un confort mai mare decât oricând, produsele sunt departe de a fi perfecte. Am descoperit că majoritatea modelelor pe care le-am testat nu oferă calitatea video de înaltă definiție pe care o promit producătorii lor în toate situațiile. Și multe modele îți solicită să plătești taxe lunare pentru unele dintre cele mai importante caracteristici, cum ar fi zonele de stocare video în cloud și monitorizare (abilitatea de a te concentra sau, alternativ, de a ignora mișcarea într-o zonă desemnată a câmpului vizual al camerei).

Asta nu înseamnă că aceste camere de acasă nu pot oferi liniște sufletească, de exemplu, permițându-ți să vezi dacă copiii tăi au ajuns acasă în siguranță de la școală, plimbătorul de câini a apărut conform programului sau un pachet Cargus a fost livrat. Și companiile continuă să facă aceste camere mai inteligente prin actualizări de software care adaugă noi funcții, cum ar fi detectarea pachetelor și recunoașterea facială.

Cu atât de multe tipuri de modele și caracteristici, poate fi greu să știi ce să cauți. Aici, detaliem tot ce trebuie să știi pentru a găsi cea mai buna camera de supraveghere wireless sau cu fir potrivită pentru a îți proteja casa.

Tipuri camerelor de supraveghere la domiciliu

Există trei tipuri principale de camere supraveghere pentru casă: camere supraveghere fără fir, sonerii video și camere supraveghere cu reflectoare. Iată diferențele acestor tipuri de camere IP:

Camere de supraveghere wireless

Aceste camere de supraveghere discrete se conectează la rețeaua ta de acasă și trimit alerte și videoclipuri pe smartphone-ul tău. Unele modele trebuie conectate la o priză, iar altele funcționează cu o baterie reîncărcabilă, ceea ce le face cu adevărat wireless. Anumite camere pot stoca clipuri video local pe un card de memorie, dar multe nu au această caracteristică, forțându-te să le stochezi în cloud și permițând producătorilor să îți perceapă o taxă recurentă.

Pro

Camerele IP pot fi plasate aproape oriunde în interiorul casei tale. Modelele rezistente la intemperii pot fi amplasate in aer liber. Puteți să vă verificați acasă și să primiți alerte de smartphone de oriunde cu serviciul mobil sau WiFi.

Contra

Taxele de stocare în cloud pot crește în timp. Unele funcții inteligente necesită plata unei taxe lunare.

Sonerii camera video

oneriile video sunt de fapt doar camere IP care se întâmplă să fie încorporate într-o sonerie. Majoritatea folosesc cabluri de joasă tensiune de la o sonerie existentă pentru alimentare, deși câteva modele pot funcționa cu baterii, ceea ce este util dacă casa ta nu are o sonerie cu fir sau este închiriată.

Modelele alimentate cu baterii necesită reîncărcare periodică sau înlocuire a bateriei. Aceste camere trimit alerte și videoclipuri către smartphone-ul tău. atunci când detectează mișcare sau când cineva sună la ușă. Toate soneriile video au, de asemenea, audio bidirecțional, astfel încât să poți vorbi cu oricine sună. Unele modele vin cu un slot pentru card de memorie pentru stocarea locală a clipurilor video, dar majoritatea stochează clipuri video în cloud, ceea ce necesită de obicei o taxă lunară pentru stocarea pe termen lung.

Pro

Majoritatea folosesc cablurile soneriei pentru alimentare, eliminând necesitatea de a rula o linie de alimentare separată. Poți răspunde la soneria chiar și atunci când nu ești acasă.

Contra

Nu vor funcționa cu un sonerie fără fir existent. Conexiunea lor la WiFi poate fi afectată de situația în afara zidurilor groase ai casei tale pentru camerele IP. Taxele de stocare în cloud se pot adăuga. Unele funcții inteligente necesită plata unei taxe lunare.

Camere cu reflectoare

Aceste dispozitive combină o cameră de securitate cu proiectoare LED strălucitoare pentru a străluci literalmente potențialii intrusi și a-i speria, datorită sirenelor lor încorporate. Majoritatea modelelor sunt concepute pentru a înlocui un proiector existent, ceea ce înseamnă că trebuie să le conectați la o cutie electrică.

Totuși, sunt disponibile unele modele alimentate cu baterie și plug-in. Pe lângă sirenele lor, majoritatea camerelor de securitate cu reflectoare au sunet bidirecțional pentru a vorbi cu vizitatorii. Unele modele au, de asemenea, sloturi pentru carduri de memorie pentru stocarea înregistrărilor la nivel local, dar majoritatea necesită o taxă recurentă pentru stocarea video în cloud.

Pro

Prin înlocuirea reflectoarelor obișnuite cu fir, majoritatea camerelor reflectoare au o sursă constantă de energie, așa că nu trebuie să te deranjezi cu încărcarea bateriilor. Poți urmări zonele importante din jurul casei tale, cum ar fi aleile de acces și curțile din spate, de oriunde cu telefonul smartphone.

Contra

Conexiunea lor WiFi poate fi afectată de faptul că se află în afara zidurilor groase ai casei tale. Taxele de stocare în cloud se pot adăuga. Unele funcții inteligente necesită plata unei taxe lunare.

Cum să alegi o cameră de supraveghere exterior/interior pentru acasă

1. Alegeți tipul de camere de supraveghere exterior sau interior

Tipul de camera IP de care vei avea nevoie depinde de locul în care vrei să o plasezi. Dacă vrei una în casa ta, există multe opțiuni pentru cea mai buna camera. Dacă vrei una în afara casei tale, va trebui să decizu dacă vrei o cameră de securitate fără fir, o sonerie video sau o cameră cu reflectoare. Cea mai buna camera de supraveghere este în lista noastră de mai sus

2. Sursa de alimentare

Camerele de supraveghere wireless alimentate cu baterie, sonerii video și camerele cu reflectoare (da, există câteva opțiuni) oferă cea mai mare flexibilitate în ceea ce privește plasarea în și în jurul casei tale. În funcție de cameră și de cât de intens este utilizată, va trebui să o reîncarci oriunde, de la săptămânal la o dată la câteva luni până la o dată sau de două ori pe an. Camerele cu fir și soneriile la ușă ocolesc cu grijă problema reîncărcării, dar îți pot limita opțiunile de plasare, cu excepția cazului în care sunteți dispus să utilizezi un prelungitor sau să angajezi un electrician.

3. Confidențialitatea ta

În timp ce aceste camere oferă liniște sufletească, merită să ne amintim că, pentru a face asta, oferă o vedere spre casă și se conectează la internet. Dacă îți poți urmări casa de pe telefon, este posibil ca și altcineva să arunce o privire. Producătorul poate avea și acces la videoclip.

Alte caracteristici

Vei mai avea nevoie să iei în considerare și nivelul de grade al imaginii camerelor: de exemplu există dispozitive care au 60 grade unghiul de vizualizare. Aceste dispozitive cu 60 grade unghi de vizualizare sunt foarte bune. De asemenea. este importantă și distanta la care vor capta imaginea acestea și rezistenta lor. Totodată este important să filmeze atât ziua cât și noaptea la aceleași distante. De aceea, trebuie să verifici numărul de pixeli și tipul de lentile pentru a capta imaginile de care ai nevoie. Un lucru e sigur cand vine vorba de calitate, în clasamentul nostru vei găsi cea mai buna camera pentru nevoile tale.

Întrebări frecvente despre cea mai buna camera de supraveghere

amerele de supraveghere pentru exterior trebuie să fie rezistente la intemperii și să aibă caracteristici speciale, cum ar fi iluminare infraroșu pentru vizualizarea nocturnă.

aracteristicile importante pentru o cameră de supraveghere sunt rezoluția video, unghiul de vizualizare, iluminarea infraroșu, opțiunile de stocare și conectivitatea la internet. Alte caracteristici, cum ar fi detectarea mișcării, audio bidirecțional și integrarea cu alte dispozitive inteligente, pot fi, de asemenea, utile.

Camerele de supraveghere pentru interior trebuie să aibă o dimensiune mică, unghi larg de vizualizare și, de preferință, să fie ușor de instalat.

Atunci când alegi o cameră de supraveghere pentru casa ta, trebuie să iei în considerare dimensiunea casei, zona în care locuiți, bugetul și caracteristicile pe care le vrei. De asemenea, este important să te asiguri că sistemul ales este compatibil cu celelalte dispozitive inteligente din casa ta, dacă există. Caută recenzii și compară caracteristicile și prețurile diferitelor camere de supraveghere pentru a lua cea mai bună decizie pentru

Friendly and carefree funny bearded gay man in grey sweater edit profile picture online dating app

Marcel Popa

Blogger

Marcel Popa este editorul șef  al Top Electronice și a acoperit tehnologia de peste 5 de ani. În plus față de supravegherea direcției Top Electronice, Marcel Popa este specializat în acoperirea tuturor lucrurilor mobile, după ce a revizuit zeci de smartphone-uri și alte gadget-uri.

Abonează-te!

Obține acces instantaneu la știri de ultimă oră, cele mai tari recenzii, oferte excelente și sfaturi utile.

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.

ABONEAZĂ-TE!

Cele mai recente știri hi-fi, home cinema și tehnologie, recenzii, sfaturi de cumpărare și oferte, direct în căsuța ta de e-mail!

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.