Cele mai bune becuri din 2023: Top 8 becuri pentru casa ta + Ghid de cumpărare

Când cumperi prin link-uri de pe site-ul nostru, este posibil să câștigăm un comision de afiliat care ne ajuta la finanțarea activităților noastre și la testarea celor mai bune produse pe care să le achiziționezi.  Detalii aici.

Tabel de conținut
cele mai bune becuri

Când cumperi becuri LED, trebuie să iei în considerare mai mulți factori, inclusiv eficiența energetică, temperatura luminii, puterea luminoasă, măsurată în lumeni și puterea. Așadar care sunt cele mai bune becuri?

Becurile LED – chiar și cele inteligente – ar trebui să fie ușoare. Doar înșurubezi un bec LED inteligent într-o lampă, împerechează-l cu un smartphone și nu trebuie să îți faci niciodată griji că navighezi pe holurile întunecate sau ca va trebui să cauți un comutator. Multe chiar îți permit să ajustezi culoarea.

Îți recomandăm topul nostru de becuri LED deoarece sunt unele dintre cele mai strălucitoare becuri LED inteligente pe care le-am testat, dar pot atinge și niveluri scăzute de reglare a luminii, deci sunt perfect pentru o varietate de sarcini, de la divertisment la lectură confortabilă. De asemenea, acestea sunt unele dintre cele mai accesibile becuri LED reglabile pe culoare pe care le-am testat și au o aplicație intuitivă care face trecerea la utilizarea becurilor LED inteligente la fel de ușor ca, ei bine, înșurubarea unui bec LED.

Am cercetat și testat becuri de la zeci de mărci, evaluându-le luminozitatea, eficiența și longevitatea. Cea mai bună alegere generală, becul LED alb moale echivalent Philips de 60 de wați, oferă o iluminare caldă, eficientă din punct de vedere energetic și de lungă durată.

Iată cele mai bune becuri LED testate de către noi.

ProdusPreț
1. Bec LED RGB inteligent PhilipsVezi Prețul
2. Bec LED inteligent Philips,Vezi Prețul
3. Set 3 becuri LED Philips A67Vezi Prețul
4. Bec LED Osram Vintage 1906 FIL GOLD B22Vezi Prețul
5. Set 2 mini becuri LED, MatchEasyVezi Prețul
6. Bec economic Philips, forma spiralaVezi Prețul
7. Bec halogen pentru cuptor Osram Halopin OvenVezi Prețul
8. Pachet 3 becuri LED RGB inteligente Philips HueVezi Prețul
 
5/5

Cel mai bun bec LED per total

Acest bec cu LED este o alegere excelentă pentru oricine dorește să adauge puțină culoare casei lor. Cu capabilitățile sale Wi-Fi și Bluetooth, poți controla iluminarea de pe telefon sau tabletă, făcându-l incredibil de convenabil. Funcția RGB înseamnă că poți alege dintre milioane de opțiuni de culoare, astfel încât să poți crea atmosfera perfectă pentru orice ocazie.

În ceea ce privește eficiența energetică, acest bec LED este un câștigător. Utilizează doar 8 wați de putere, dar oferă aceeași cantitate de lumină ca un bec cu LED de 60 de wați, ceea ce îl face o modalitate excelentă de a economisi la factura de energie electrică. Și, având o durată de viață de până la 25.000 de ore, nu va trebui să îți faci griji cu privire la înlocuirea acestuia în curând.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre acest bec LED este că este incredibil de ușor de instalat. Pur și simplu înșurubează-l în orice priză standard E27 și ești gata. Aplicația este, de asemenea, ușor de utilizat și simplifică schimbarea luminii după cum vrei.

În concluzie, becul LED RGB Philips Wi-Fi și Bluetooth este o investiție excelentă pentru oricine care dorește să adauge puțină culoare și confort casei lor. Este eficient energetic, de lungă durată și foarte ușor de utilizat. Încearcă și adaugă puțină distracție la iluminatul casei tale! Acesta este cu siguranță cel mai bun bec LED pe care îl vei găsi!

Specificații:

 • Tip: Smart
 • Tip bec: LED
 • Forma: Glob
 • Clasa de eficienta energetica: F
 • Putere: 60 W
 • Tip Lumina: Alba calda /Color
 • Tip Dulie: E27

Avantaje:

Dezavantaje:

5/5

Cel mai bun bec LED per total – Varianta 2

Acest bec LED de la Philips este o alegere fantastică pentru cei care doresc să-și îmbunătățească iluminarea casei. Cu conectivitate Wi-Fi și Bluetooth, poți controla iluminarea de pe telefon sau tabletă, făcându-l incredibil de convenabil. Funcția de temperatură reglabilă îți permite să alegi de la o temperatură caldă de 2700K la una rece 6500K, astfel încât să poți crea atmosfera perfectă pentru orice ocazie.

În ceea ce privește eficiența energetică, acest bec LED este un câștigător. Utilizează doar 13 wați de putere, dar oferă aceeași cantitate de lumină ca un bec LED de 100 de wați, ceea ce îl face o modalitate excelentă de a economisi la factura de energie electrică. Și, având o durată de viață de până la 25.000 de ore, nu va trebui să îți faci griji cu privire la înlocuirea acestuia în curând.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre acest bec LED este că este incredibil de ușor de instalat. Pur și simplu înșurubează-l în orice priză standard E27 și ești gata. Aplicația este, de asemenea, ușor de utilizat și simplifică schimbarea luminii după cum vrei.

În concluzie, becul LED Philips pentru Wi-Fi și Bluetooth este o investiție fantastică pentru oricine dorește să-și modernizeze iluminarea casei. Este eficient energetic, de lungă durată și foarte ușor de utilizat. Încearcă-l și vezi ce poate face în casa ta! Acesta este cu siguranță cel mai bun bec LED pe care îl vei găsi!

Specificații

 • Tip: Smart
 • Tip bec: LED
 • Forma: Glob
 • Funcții: Temperatura ajustabilă
 • Clasa de eficienta energetica: E
 • Putere: 100 W
 • Tip Lumina: Rece, Caldă
 • Tip Dulie: E27
 • Autonomie: 50000 h

Avantaje:

Dezavantaje:

4.5/5

Cele mai bune becuri LED la set

Setul de becuri Philips LED A67 E27 este o alegere uimitoare pentru oricine caută un iluminat eficient din punct de vedere energetic și inteligent pentru casa lor! Aceste becuri LED sunt perfecte pentru a crea o atmosferă caldă și primitoare în orice cameră din casa ta.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre aceste becuri cu LED este cât de eficiente din punct de vedere energetic sunt! În ciuda faptului că oferă aceeași cantitate de lumină ca un bec LED de 100 de wați, folosesc doar 13 wați de putere, ceea ce înseamnă că îți pot economisi mulți bani la facturile de energie pe termen lung.

O altă caracteristică excelentă a acestor becuri cu LED este că vin cu o temperatură de culoare de 6500K, care oferă lumină albă strălucitoare, rece, care este perfectă pentru sarcini precum cititul sau lucrul. În plus, puteți controla luminile folosind telefonul sau tableta, ceea ce înseamnă că poți regla iluminarea la setarea preferată cu doar câteva atingeri.

Instalarea acestor becuri LED este simplă – înșurubează-le într-un soclu standard E27 și ești gata de plecare! În plus, cu o durată de viață de până la 25.000 de ore, nu va trebui să îți faci griji cu privire la înlocuirea lor constantă.

În cele din urmă, aplicația ușor de utilizat care vine cu aceste becuri cu LED facilitează controlul luminii și modificarea setărilor după cum este necesar. Indiferent dacă vrei să creezi o atmosferă confortabilă sau să îți luminezi casa, aceste becuri LED te vor acoperi.

În concluzie, dacă ești în căutarea unui iluminat inteligent, eficient din punct de vedere energetic, care este atât accesibil, cât și ușor de utilizat, atunci acest set de becuri Philips LED A67 E27 este alegerea perfectă pentru tine! Vrei să cumperi mai multe becuri economice? Acestea sunt cele mai bune becuri LED la set!

Specificații

 • Tip: Clasic
 • Tip bec: LED
 • Forma: Standard
 • Clasa de eficienta energetica: E
 • Putere: 13 W
 • Tip Lumina: Rece
 • Tip Soclu: E27
 • Autonomie: 15000 h

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

Cele mai bune becuri LED ieftine

Becul LED OSRAM Vintage 1906 este un plus frumos oricărei încăperi. Designul B22/E14 placat cu aur emană o lumină caldă și confortabilă la 2400K, perfectă pentru a crea o atmosferă confortabilă și primitoare. Cu un consum de energie de doar 2,5 wați, acest bec LED este eficient din punct de vedere energetic și te va ajuta să economisești la factura de energie electrică, oferind în același timp o ieșire luminoasă de 220 de lumeni.

Este o alegere perfectă pentru cei care caută un bec LED care să emită o lumină caldă și primitoare, fiind în același timp eficient din punct de vedere energetic și rentabil. Așadar, de ce să nu adaugi astăzi acest bec LED uimitor în coșul tău și să oferi casei tale aspectul cald și confortabil pe care l-ai dorit dintotdeauna! Dacă ești în căutarea a celor mai bune becuri LED ieftine, acestea sunt răspunsul!

Specificații

 • Tip: Vintage
 • Tip bec: LED
 • Forma: Lumanare
 • Clasa de eficienta energetica: F
 • Putere: 2.5 W
 • Tip Lumina: Calda
 • Tip Soclu: E14
 • Autonomie: 15000 h

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

Cele mai bune becuri LED mini

În primul rând, permite-mi să încep prin a spune că aceste mini becuri LED sunt o alegere fantastică dacă vrei să îți îmbunătățești iluminarea casei. Au un design elegant și modern și emit o lumină strălucitoare și frumoasă, care va oferi spațiului tău o senzație caldă și primitoare.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale acestor becuri cu LED este eficiența lor energetică. Acestea folosesc doar 2 wați de putere, ceea ce înseamnă că te vor ajuta să economisești bani la facturile de energie pe termen lung. Și pentru că sunt LED, vor dura mult mai mult decât becurile cu incandescență tradiționale, așa că nu va trebui să îți faci griji cu privire la înlocuirea lor constantă.

Un alt lucru grozav despre aceste becuri cu LED este că au un indice de redare a culorilor (CRI) ridicat de 80, ceea ce înseamnă că culorile din camera dvs. vor apărea mai vii și mai realiste. Becurile cu LED au o temperatură de culoare albă rece de 6000K, ceea ce este perfect pentru a crea o atmosferă luminoasă și plină de viață în casa ta.

În sfârșit, vrem să menționăm că aceste becuri cu LED sunt foarte ușor de instalat. Au o bază G9 standard, ceea ce înseamnă că se vor potrivi în majoritatea corpurilor de iluminat fără probleme. Și pentru că sunt mici și compacte, nu vor ocupa mult spațiu în corpul tău de iluminat, deci sunt o alegere excelentă dacă ai spațiu limitat.

În general, recomandăm cu căldură aceste becuri LED. Sunt o valoare excelentă pentru preț și vor aduce o notă de rafinament oricărei camere din casa ta. Indiferent dacă îți modernizezi corpurile existente sau instalezi altele noi, aceste becuri LED te vor impresiona cu siguranță. Dacă cauți mini, acestea sunt cu siguranță cele mai bune becuri LED mini pe care le vei găsi!

Specificații

 • Tip: Clasic
 • Tip bec: LED
 • Forma: Cilindru
 • Putere: 2 W
 • Tip Lumina: Calda
 • Tip Soclu: G9
 • Autonomie: 15000 h

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

Cele mai bune becuri LED economice

Cauți becuri economice? Suntem aici pentru a îți spune despre becul economic Philips cu formă spiralată și bază E27. Acest bec LED este o alegere excelentă pentru oricine caută o soluție de iluminat accesibilă și eficientă.

În primul rând, să vorbim despre eficiența energetică. Acest bec LED folosește doar 20 de wați de putere, ceea ce este o modalitate excelentă de a reduce costurile cu energie și de a ajuta mediul înconjurător. În plus, cu o durată lungă de viață de 6000 de ore, nu va trebui să îți faci griji cu privire la înlocuirea acestui bec LED în curând!

În continuare, să vorbim despre lumină în sine. Acest bec LED emite o lumină caldă, confortabilă, care va oferi oricărei camere din casa dumneavoastră o atmosferă confortabilă și primitoare. Forma în spirală a becului adaugă o notă unică corpurilor tău de iluminat, făcându-l o alegere excelentă pentru oricine dorește să adauge un pic de personalitate decorului casei lor.

În sfârșit, să vorbim despre ușurința în utilizare. Soclul E27 al acestui bec LED este cel mai comun tip de bază, făcându-l ușor de instalat în majoritatea corpurilor de iluminat. Și, deoarece este o alegere economică, poți cumpăra mai multe becuri cu LED pe care să le folosești în toată casa ta fără a pierde banii.

În general, becul cu LED economic Philips cu formă spiralată și bază E27 este o alegere excelentă pentru oricine caută o soluție de iluminare eficientă și economică. Deci, dă-i drumul și încearcă! Cu siguranță acestea sunt cele mai bune becuri LED economice!

Specificații

 • Tip: Clasic
 • Tip bec: Spirală
 • Funcții: Economisește energie
 • Putere: 20 W
 • Tip Lumina: Calda
 • Tip Soclu: E27
 • Autonomie: 6000 h

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

Cele mai bune becuri pentru cuptor

Becul cu halogen Osram Halopin Oven G9 25W este o alegere excelentă pentru nevoile tale de iluminare a cuptorului. Cu o lumină caldă de 2700K și o ieșire de 260 de lumeni, vei putea să-ți vezi clar mâncarea în timp ce gătești. Baza G9 se potrivește cu majoritatea cuptoarelor standard, iar consumul de energie de 25 W înseamnă că nu va trebui să îți faci griji pentru facturile mari la energie.

Indiferent dacă coci, prăjești sau gătești, acest bec cu halogen îți va oferi lumina strălucitoare de care ai nevoie pentru a urmări alimentele și pentru a te asigura că se gătesc perfect. Așadar, de ce să nu îmbunătățești astăzi iluminarea cuptorului și să te bucuri de o vizibilitate mai bună în timp ce gătești?

Specificații

 • Tip: Clasic
 • Tip bec: Halogen
 • Forma: Spot
 • Putere: 25 W
 • Flux Luminos: 260 lm
 • Tip Soclu: G9

Avantaje:

Dezavantaje:

4.5/5

Cele mai bune becuri LED premium

Becurile LED Philips Hue RGB sunt un must-have pentru oricine caută să adauge un plus de culoare și tehnologie inteligentă la iluminatul casei lor. Cu aceste becuri cu LED, poți controla atmosfera camerei tale printr-o simplă atingere a unui buton folosind aplicația Philips Hue sau control vocal prin Amazon Alexa, Google Assistant sau Apple HomeKit. Becurile cu LED sunt compatibile atât cu Bluetooth, cât și cu Zigbee, ceea ce îți face mai ușor să te integrezi cu configurația existentă a casei inteligente.

Becurile cu LED oferă o iluminare puternică și eficientă cu 350 lm de luminozitate și un consum redus de energie de 4,3W, ceea ce este echivalent cu un bec tradițional de 35W. Tehnologia RGB oferă o gamă largă de opțiuni de culoare, astfel încât să poți crea starea de spirit perfectă pentru orice ocazie. Poți alege dintre peste 16 milioane de culori pentru a se potrivi cu starea și stilul tău.

În concluzie, becurile LED Philips Hue RGB sunt o alegere excelentă pentru oricine care caută să adauge casei lor iluminare inteligentă, colorată și eficientă din punct de vedere energetic. Cu aplicația lor ușor de utilizat și compatibilitatea cu controlul vocal, aceste becuri cu LED oferă o soluție convenabilă și elegantă pentru nevoile tale de iluminat.

Specificații

 • Tip: Smart
 • Tip bec: LED
 • Forma: Glob
 • Funcții: Bluetooth, Temporizator, Control prin aplicatie
 • Putere: 4.3 W
 • Flux Luminos: 350 lm
 • Tip Soclu: E27

Avantaje:

Dezavantaje:

Ghid de cumpărare: Cum să alegi cele mai bune becuri pentru casa ta

Becuri. Toată lumea le folosește. Și există o mulțime de opțiuni când vine vorba de ce fel de becuri să folosești în casa sau apartamentul tău. Citește acest ghid pentru a afla cum să alegi becurile potrivite pentru casa ta. Aici vei afla care este cel mai bun bec pentru tine și nevoile tale.

Vrei iluminare caldă sau tonuri reci? La ce vei folosi lumina? Citind? Iluminare generala? Ambianță? Caută o estetică cool, vintage sau vreun bec vechi va face? Vom răspunde la aceste întrebări și la multe altele în acest ghid pentru becuri.

Vezi și ghidul nostru pentru:

Noțiuni de bază ale becului: putere și lumeni

Două lucruri de luat în considerare atunci când alegi un bec sunt wați și lumeni. Puterea unui bec măsoară câtă energie consumă. Lumenii, pe de altă parte, măsoară luminozitatea unui bec – cu cât valoarea este mai mare, cu atât lumina este mai strălucitoare.

Pe vremea când aproape toate becurile erau incandescente (înainte de 2012, când acest stil a început să fie eliminat treptat de pe piață în favoarea unor opțiuni mai eficiente din punct de vedere energetic), singurul lucru pe care trebuia să îl iei în considerare era puterea unui bec.

De aceea, cele mai multe opțiuni din zilele noastre includ atât lumeni, cât și un număr de „echivalent în putere”. Pentru referință, un bec standard de 100 de wați produce aproximativ 1600 de lumeni de lumină.

Notă: FTC solicită acum tuturor becurilor să poarte o etichetă standard care detaliază luminozitatea becului (lumeni), consumul și costul energiei, durata de viață, temperatura luminii și puterea.

Tipuri de becuri

Există patru tipuri de becuri principale care sunt utilizate în mod obișnuit în case. Citește mai jos și află despre fiecare exemplu de bec menționat:

Becuri incandescente

Cunoscute și sub denumirea de becuri Edison, becurile incandescente sunt becurile tradiționale, cu filament, cu care majoritatea dintre noi am crescut. Becurile cu incandescență sunt incredibil de ineficiente din punct de vedere energetic – 90% din energia pe care o folosesc este transformată în căldură, nu în lumină – ceea ce crește facturile de electricitate și contribuie la încălzirea globală (cu cât se folosește mai multă energie electrică, cu atât se eliberează mai mult dioxid de carbon în atmosferă).

Aceste becuri de modă veche sunt eliminate treptat în favoarea unor becuri mai ecologice. Becurile cu incandescență durează doar aproximativ un an cu utilizare regulată, ceea ce este mult mai scurt decât orice opțiune modernă.

Becuri fluorescente compacte

Acestea sunt becurile care arată ca un tub spiralat. Sunt cu aproximativ 50 până la 80 la sută mai eficiente din punct de vedere energetic decât becurile incandescente și durează 7 până la 9 ani. Dezavantajul? Aceste becuri durează ceva timp pentru a se „încălzi” până la luminozitatea lor maximă și conțin mercur (celelalte becuri enumerate aici nu au), așa că trebuie să fii atent când le arunci.

Becuri cu diode emițătoare de lumină

LED-urile sunt cele mai eficiente energetic și cele mai versatile becuri disponibile. Becurile cu LED-uri pot dura oriunde de la 9 la 22 de ani (uneori mai mult) și sunt disponibile într-o varietate de stiluri, de la forma tradițională de „bec” până la modele mai funky, de inspirație vintage.

Becurile cu LED-uri sunt adesea mai scumpe decât alte soiuri, dar având în vedere durata de viață îndelungată și ratele reduse de consum de energie, sunt de obicei alegerea mai economică pe termen lung. Aceste modele de becuri sunt cele mai bune becuri LED pe care le vei găsi și de care ai nevoie!

Becuri cu halogen

Becurile cu halogen sunt un alt tip de bec cu filament, similar becurilor cu incandescență. Sunt ceva mai eficiente din punct de vedere energetic decât becurile incandescente, dar nu sunt nicăieri aproape de CFL sau LED-uri. Becurile cu halogen durează de obicei doar aproximativ 1 până la 3 ani.

Temperatura becului: Iluminare caldă vs. Rece

Când oamenii descriu aspectul luminii ca fiind „cald” sau „rece”, ei se referă la temperatura luminii. Temperatura este măsurată pe ceva numit scara Kelvin (K), iar majoritatea iluminatului interior are o temperatură între 2700K și 6500K.

Alb moale/Alb cald

La capătul inferior al spectrului, de la aproximativ 2700K la 3000K, vei găsi iluminare albă moale (cunoscută și sub numele de alb cald). Acestea sunt acele tonuri confortabile, gălbui, care fac o cameră să se simtă primitoare și relaxantă.

Aceasta este o alegere excelentă pentru dormitoare, sufragerie și alte zone pe care vrei să te simți moale și primitoare; este, de asemenea, perfect pentru lămpi de masă, podea și pendant. Becurile din acest interval de temperatură sunt cel mai probabil să reproducă acea senzație de lumină incandescentă de școală veche.

Alb rece/Alb strălucitor

Urmează gama 3100K-4500K. Din tonurile galbene, dar nu chiar în gama albastră, iluminarea albă rece emite o lumină albă strălucitoare care creează o atmosferă mai neutră. Această gamă este excelentă pentru bucătărie, studiu, birou de acasă, garaj sau oriunde doriți o lumină vibrantă, dar nu aspră.

Lumina zilei

Lumina cu o temperatură de 4500K sau mai mult începe să pătrundă pe teritoriul zilei. (Pentru context, soarele la amiază este între 5000K și 5500K). Lumina la această temperatură are un aspect strălucitor, clar, albăstrui.

Lumina de zi scoate în evidență culorile și detaliile și este excelentă pentru lectură, săli de artizanat și ateliere și iluminat de accent. Fapt distractiv: populare la locurile de muncă, se crede că becurile pentru lumină de zi cresc productivitatea.

Dimensiunile și bazele becurilor

Nu există un set standard în industrie de dimensiuni și baze de bec, așa că există sute de variații. Dimensiunile sunt indicate printr-o combinație de litere-număr, cum ar fi A19, T10, B10, MR16 etc. Becurile care se potrivesc cu majoritatea lămpilor de masă și de podea se numesc lămpi A, cu o bază Edison (E26). Candelabrele folosesc E12s.

Pentru a determina care dintre ele aveți nevoie, privești dispozitivul tău Dacă ai un bec vechi, adu-l la magazin pentru a se potrivi cu dimensiunea și baza.

Caracteristici pe care le vei dori

Reglabil

Becurile trebuie să fie reglabile dacă utilizezi cu variatoare. Majoritatea LED-urilor pe care le-am testat sunt; majoritatea Becurilor fluorescente compacte nu sunt. Evaluările noastre indică ce becuri sunt reglabile.

Funcționează într-un dispozitiv complet închis

Unele becuri fluorescente compacte și LED-uri pe care le-am testat pot fi utilizate în corpuri de iluminat complet închise, conform producătorilor, și sunt menționate în Evaluări. Acest lucru contează deoarece, dacă se acumulează căldură în interiorul corpului, aceasta poate schimba performanța becului și poate scurta durata de viață a acestuia.

Lucrează în aer liber

Multe dintre becuri fluorescente compacte și LED-urile testate funcționează în aer liber, dar nu se pot uda și trebuie protejate de contactul direct cu ploaia sau zăpada. Evaluările indică ce becuri pot fi utilizate în acest fel, conform producătorilor lor.

Funcționează cu senzor de mișcare

Cunoscut și ca senzor de ocupare, aprinde automat luminile atunci când este detectată activitate și le stinge după ce activitatea se oprește în interior sau puțin mai târziu în exterior. Becul și senzorul de mișcare trebuie să fie compatibile pentru a funcționa corect. Verifică site-ul web al producătorului senzorului de mișcare și citește pachetul becului pentru a fi sigur.

Functioneaza cu fotocelula

O altă modalitate de a economisi energie, fotocelula stinge luminile când apare lumina zilei și le aprinde din nou când este întuneric. Verifică site-ul web al producătorului de celule foto și citește cutia becurilor pentru informații despre compatibilitate.

Întrebări frecvente despre cele mai bune becuri

Există multe opțiuni de becuri LED pe piață, dar cele mai bune sunt cele care oferă un raport bun calitate-preț și o eficiență ridicată. Unele dintre cele mai bune becuri LED sunt Philips Hue White and Color Ambiance, LIFX Smart LED Bulbs, Cree 60W Equivalent Soft White A19 Dimmable LED, Sylvania Smart+ A19 LED și GE Energy Smart LED.

Una dintre principalele diferențe dintre becurile LED și cele tradiționale este că LED-urile utilizează semiconductori pentru a produce lumina, în timp ce becurile tradiționale folosesc filamente incandescente sau gaz. În plus, becurile LED sunt mult mai eficiente din punct de vedere energetic, au o durată de viață mai lungă și nu conțin substanțe periculoase, cum ar fi mercurul.

Este important să verifici specificațiile lămpii pentru a vedea tipul de bec de care aceasta are nevoie. De obicei, lămpile au o etichetă sau un manual care indică tipul și puterea maximă a becului. Este important să alegi un bec care se potrivește cu specificațiile lămpii, pentru a evita supraîncălzirea sau alte probleme de siguranță.