Aparat de spalat cu presiune

Cel mai bun aparat de spalat cu presiune din 2023: Top 10 aparate de spalat + Ghid de cumpărare

Când cumperi prin link-uri de pe site-ul nostru, este posibil să câștigăm un comision de afiliat care ne ajuta la finanțarea activităților noastre și la testarea celor mai bune produse pe care să le achiziționezi.  Detalii aici.

Tabel de conținut
cel mai bun aparat de spalat cu presiune

Un aparat de spalat cu presiune este o unealtă utilă care poate curăța și îndepărta pete de pe terase și pereți, mobilier de grădină, terase din beton, mașini și altele. Am achiziționat 24 de aparate de spalat cu presiune de diferite tipuri de la cele mai bune mărci și le-am testat la casele noastre din diferite zone ale țării pentru a găsi cel mai bun aparat de spalat cu presiune în funcție de diferite preferințe și nevoi.

Am evaluat aceste aparate de spălat cu presiune în funcție de ușurința în utilizare, eficacitate, putere și design în timp ce îndepărtam diferite murdării din exteriorul casei, mașinilor, mobilierului și altor echipamente de exterior. Ulterior, am continuat să testăm alegerile noastre de top și am notat cum s-au comportat după trei până la cinci luni de utilizare (în funcție de vreme).

Cele mai bune aparate de spalat cu presiune - recomandarile noastre 2023

ProdusePreț
1. Steinhaus PRO-HPC20Vezi pretul
2. Karcher K 2Vezi pretul
3. Karcher K 2 CompactVezi pretul
4. Lehmann Missouri DTVezi pretul
5. Steinhaus PRO-HPC18Vezi pretul
6. Bosch Professional GHP 5-75Vezi pretul
7. E-manor®Vezi pretul
8. DTZ ProfesionalVezi pretul
9. Visoli 2,2 KwVezi pretul
10. Visoli 7,5 KwVezi pretul
4.8/5

Dacă ești în căutarea unui aparat de spalat cu presiune care să ofere performanțe de top și să îți facă curățenia de exterior o plăcere, atunci Steinhaus PRO-HPC20 este alegerea perfectă. Acesta este, fără îndoială, cel mai bun aparat de spalat cu presiune pe care îl poți achiziționa în prezent.

Cu o putere impresionantă de 2000 de wați și o presiune de 150 de bari, Steinhaus PRO-HPC20 îți va oferi o forță de curățare formidabilă. În timp ce folosești acest aparat de spalat cu presiune, vei simți cu adevărat cum murdăria și petele sunt eliminate cu ușurință, lăsând în urmă suprafețe impecabile. Datorită debitului său de 402 litri pe oră, vei termina treaba mai repede, economisind timp și energie prețioasă.

Un aspect impresionant al lui Steinhaus PRO-HPC20 este furtunul său lung de 10 metri, care îți oferă o libertate de mișcare excelentă. Poți ajunge cu ușurință în cele mai greu accesibile colțuri ale grădinii tale sau ale mașinii tale. Designul său ergonomic face ca acest aparat să fie ușor de manevrat și de transportat, ceea ce îl face perfect pentru utilizarea ta de zi cu zi.

Cu toate acestea, este important să menționăm și câteva aspecte mai puțin favorabile ale acestui produs. Unul dintre ele este greutatea sa, care îl poate face mai dificil de transportat pentru unele persoane. De asemenea, Steinhaus PRO-HPC20 este un aparat de spalat cu presiune de calitate superioară, ceea ce se reflectă și în prețul său mai ridicat. Cu toate acestea, dacă cauți cea mai bună performanță și nu te deranjează să investești într-un produs de top, atunci acesta este alegerea perfectă pentru tine.

Specificații:

 • Tip alimentare: La rețea
 • Functii: Pompa de aluminiu, Design compact, Sistem de dozare detergent
 • Continut pachet: 1 x Tambur pentru rulare furtun, 1 x Recipient detergent, 1 x Pistol, 1 x Lance Multi-Jet, 1 x Lance Turbo, 1 x Adaptor cupla rapida cu filtru apa, 1 x Aparat de curatat cu presiune, 1 x Furtun de 10m
 • Putere: 2000 W
 • Presiune maxima: 150 bar
 • Debit maxim: 402 l/h
 • Temperatura maxima: 40 C
 • Nivel zgomot: 92 dB
 • Greutate: 13.9 Kg
 • Lungime furtun: 10 m
 • Lungime cablu: 5 m

Avantaje:

Dezavantaje:

4.5/5

Dacă cauți un aparat de spalat cu presiune Karcher care să ofere un echilibru perfect între performanță și preț accesibil, atunci aparat de spalat cu presiune Karcher K 2 este alegerea ideală. Cu o putere de 1400 de wați și o presiune de 110 bari, acest aparat îți va oferi rezultate satisfăcătoare pentru majoritatea sarcinilor de curățare.

Unul dintre aspectele remarcabile ale aparat de la spalat cu presiune Karcher K 2 este raportul excelent între calitate și preț. Este un produs accesibil care nu face compromisuri majore în ceea ce privește performanța. Cu un debit de 360 de litri pe oră, îți vei putea curăța eficient terasa, mobilierul de grădină și mașina fără a depune un efort excesiv sau a-ți goli portofelul.

Aparatul vine cu un furtun de 3 metri, ceea ce poate limita libertatea de mișcare, dar acest lucru poate fi ușor rezolvat cu un prelungitor de furtun. De asemenea, presiunea de 110 bari poate fi mai puțin eficientă în îndepărtarea petelor mai rezistente. Cu toate acestea, pentru utilizarea casnică obișnuită și curățarea periodică, Karcher K 2 este un partener de încredere.

Pentru cei care sunt în căutarea unui aparat de spalat cu presiune Karcher care să ofere valoare pentru banii lor, Karcher K 2 este alegerea perfectă. Cu performanțe decente și un preț prietenos, acesta îți va satisface necesitățile de curățenie de exterior fără a-ți epuiza bugetul.

Specificații

 • Tip alimentare: La rețea
 • Functii: Protectie la suprapresiune
 • Continut pachet: 1 x Aparat de spalat cu presiune Karcher, 1 x Filtru fin de apa integrat, 1 x Lance murdarie grosiera, 1 x Furtun de presiune inalta de 4 m cu pistol si suport pentru pistol, 1 x Lance cu un jet, Furtun pentru detergent, Carlig cablu
 • Putere: 1400 W
 • Presiune maxima: 110 bar
 • Debit maxim: 360 l/h
 • Temperatura maxima: 40 C
 • Greutate: 4 Kg

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

Pentru cei care au spațiu limitat de depozitare sau doresc un aparat de spalat cu presiune Karcher ușor de transportat și manevrat, aparat de spalat cu presiune Karcher K 2 Compact este alegerea perfectă. Acest model se remarcă prin designul său compact și portabilitatea excelentă, făcându-l un partener de încredere pentru curățarea ta de exterior.

Cu o putere de 1400 de wați și o presiune de 110 bari, aparat de spalat cu presiune Karcher K 2 Compact oferă o performanță decentă pentru majoritatea sarcinilor casnice. Debitul său de 360 de litri pe oră este suficient pentru a îndepărta murdăria de pe terasă, mobilierul de grădină și chiar mașină. Furtunul inclus și peria de curățare pentru mașină fac din acest aparat un instrument versatil și util.

Un mare avantaj al acestui aparat compact este ușurința sa de utilizare. Greutatea redusă și mânerul ergonomic îl fac potrivit pentru oricine. De asemenea, faptul că este compact înseamnă că îl poți depozita cu ușurință într-un spațiu mic.

Cu toate acestea, trebuie să avem în vedere că, din cauza dimensiunilor reduse, aparat de spalat cu presiune Karcher K 2 Compact poate avea unele limitări în ceea ce privește presiunea și capacitatea de curățare. De asemenea, furtunul său de 3 metri poate necesita utilizarea unui prelungitor pentru a acoperi zonele mai mari.

Specificații

 • Tip alimentare: La rețea
 • Functii: Quick Connect
 • Continut pachet: 1 x Maner telescopic, 1 x Filtru de apa integrat, Set de acasa, Flächenreiniger T 150, Reinigungsmittel Patio & Deck, 0,5 l, Set de curatare auto, perie de spalare, duza de spuma, sampon auto, 0,5 l, 1 x Pistol de inalta presiune, G 120 Q, 1 x Lance de pulverizare cu un singur jet, 1 x Blaster murdar, 1 x Furtun de inalta presiune, 4 m, 1 x Conectare rapida pe partea laterala a dispozitivului, 1 x Aplicatie de detergent prin jet de spuma, 1 x Adaptor conector furtun de gradina A3 / 4 “
 • Putere: 1400 W
 • Presiune maxima: 110 bar
 • Debit maxim: 360 l/h
 • Recomandat pentru incaperi pana la: 20 m²
 • Temperatura maxima: 40 C
 • Greutate: 3.7 Kg

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

Dacă ești în căutarea unui aparat de spalat cu presiune puternic și versatil care să poată face față celor mai dificile sarcini de curățare, atunci Lehmann Missouri DT este alegerea perfectă pentru tine. Cu o putere impresionantă de 2200 de wați și o presiune reglabilă între 160 și 240 de bari, acest aparat te va ajuta să elimini cu ușurință murdăria și petele de pe orice suprafață.

Una dintre cele mai notabile caracteristici ale acestui aparat este presiunea sa variabilă, care îl face potrivit pentru o gamă largă de aplicații. Poți ajusta presiunea în funcție de tipul de suprafață pe care dorești să o cureți, astfel încât să obții întotdeauna rezultate optime. Cu un debit de apă de 480 de litri pe oră, Lehmann Missouri DT te va ajuta să termini rapid orice lucrare de curățare.

Acest aparat de spalat cu presiune vine echipat cu un furtun de 10 metri, care îți oferă o libertate de mișcare excelentă și îți permite să acoperi zone extinse fără a fi nevoie să te deplasezi cu aparatul în permanență. Cu toate acestea, trebuie să ai în vedere că Lehmann Missouri DT este un aparat robust și poate fi mai greu de transportat decât modelele mai mici și mai ușoare.

Dacă ar trebui să găsim un dezavantaj, acesta ar fi prețul mai ridicat în comparație cu alte modele mai puțin puternice. Cu toate acestea, investiția în aparat de spalat cu presiune Lehmann Missouri DT se va dovedi a fi una înțeleaptă dacă ai nevoie de performanțe și putere de top pentru sarcinile tale de curățare.

Specificații

 • Functii: Oprire automata, Roti, Buton ON/OFF, Dozator detergent, Rezervor detergent, Constructie robusta si ergonomica, Motor racit cu apa, Duza rotativa, Maner ergonomic, Protectie motor: IPX5, Cablu de alimentare si furtun, Nipluri cu conectare simpla si rapida, Auto Start/Stop, Pompa aluminiu, Tambur pentru furtun, Ajustarea presiunii de iesire, Filtrare apei din furtunul de alimentare, Blocare clapeta pistol (sistem siguranta), Furtun cu tambur integrat
 • Continut pachet: 1 x Bidon detergent, Tambur pentru furtun, Lance, Filtru de apa, Roti de transport, Pistol, Duza turbo, Perie pentru pardoseli, Duza cu pulverizare evantai reglabila, Furtun cu lungimea de 10 m
 • Putere: 2200 W
 • Presiune maxima: 240 bar
 • Debit maxim: 480 l/h
 • Recomandat pentru incaperi pana la: 100 m²
 • Temperatura maxima: 40 C
 • Nivel zgomot: 91 dB
 • Capacitate recipient detergent: 0.8 l
 • Lungime: 354 mm
 • Latime: 391 mm
 • Inaltime: 901 mm
 • Greutate: 10 Kg
 • Lungime furtun: 10 m
 • Lungime cablu: 5 m

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

Când vine vorba de popularitate și recunoaștere, Steinhaus PRO-HPC18 se remarcă ca un aparat de spalat cu presiune preferat de mulți. Cu o putere de 1800 de wați și o presiune de 140 de bari, acesta oferă un echilibru excelent între performanță și accesibilitate, ceea ce îl face un produs extrem de popular pe piață.

Cu un debit de apă de 396 de litri pe oră, Steinhaus PRO-HPC18 îți va ajuta să elimini rapid murdăria și petele de pe terase, mobilier de grădină și mașină. Este un aparat versatil care poate face față cu brio multor sarcini de curățare, făcându-l alegerea perfectă pentru utilizarea casnică obișnuită.

Un avantaj important al acestui aparat este ușurința sa de utilizare. Designul ergonomic și faptul că este ușor de manevrat fac din Steinhaus PRO-HPC18 un aparat potrivit pentru oricine, indiferent de nivelul de experiență. De asemenea, vine cu un furtun de 10 metri, oferindu-ți o libertate de mișcare excelentă în timpul lucrului.

Cu toate acestea, trebuie să ții cont că Steinhaus PRO-HPC18 poate avea o presiune mai mică decât unele modele mai puternice, ceea ce poate face dificilă îndepărtarea petelor mai rezistente. De asemenea, pentru unii consumatori, prețul său poate fi în continuare un factor important, dar raportul preț-performanță este excelent.

Specificații

 • Functii: Design compact, Pompa aluminiu, Sistem de dozare detergent
 • Continut pachet: 1 x Aparat de spalat cu presiune, 1 x Recipient detergent, 1 x Pistol, 1 x Furtun 5 m, 1 x Tambur pentru rulare furtun, 1 x Lance cu perie, 1 x Adaptor cupla rapida cu filtru apa, 1 x Lance Multi-Jet
 • Putere: 1800 W
 • Presiune maxima: 140 bar
 • Debit maxim: 396 l/h
 • Temperatura maxima: 40 C
 • Nivel zgomot: 93 dB
 • Greutate: 8.6 Kg
 • Lungime furtun: 5 m
 • Lungime cablu: 5 m
Avantaje:

Dezavantaje:

5/5

Când vine vorba de necesități profesionale de curățare, aparat de spalat cu presiune Bosch Professional GHP 5-75 sunt printre cele mai bune aparate de spalat cu presiune profesionale și se ridică la înălțimea așteptărilor cu o forță impresionantă și caracteristici superioare. Cu o putere de 2600 de wați și o presiune de 185 de bari, acest aparat de spalat cu presiune se adresează profesioniștilor și utilizatorilor care cer performanțe de top.

Cu un debit de apă de 570 de litri pe oră și posibilitatea de a atinge o temperatură maximă de 50 de grade Celsius, aparat de spalat cu presiune Bosch Professional GHP 5-75 este capabil să îndeplinească cele mai dificile sarcini de curățare, fie că este vorba de îndepărtarea murdăriei grele de pe suprafețe industriale sau de curățarea eficientă a echipamentelor grele.

Un aspect esențial al acestui aparat este durabilitatea sa. Construit pentru utilizarea profesională, Bosch Professional GHP 5-75 se distinge prin calitatea materialelor și designul său robust, garantând o durată lungă de viață și rezistență la uzură.

Cu toate acestea, trebuie să ții cont de faptul că aparat de spalat cu presiune bosch Professional GHP 5-75 este un aparat de spalat cu presiune profesional și, ca atare, vine la un preț mai ridicat. De asemenea, datorită puterii sale mari, poate necesita o mână experimentată pentru a fi manevrat în condiții de siguranță, deci este mai potrivit pentru utilizatorii profesioniști. Dacă dorești unul dintre cele mai bune aparate de spalat cu presiune profesionale, acest aparat de spalat cu presiune top este alesul.

Specificații

 • Tip alimentare: La rețea
 • Functii: Roti, Filtru de apa
 • Continut pachet: 1 x Aparat de spalat cu presiune, 1 x Lance, 1 x Pistol spalare
 • Putere: 2600 W
 • Presiune maxima: 185 bar
 • Debit maxim: 570 l/h
 • Temperatura maxima: 50 C
 • Greutate: 23 Kg
 • Lungime furtun: 10 m
 • Lungime cablu: 5 m

Avantaje:

Dezavantaje:

3.5/5

Dacă ești în căutarea unui aparat de curățat cu presiune portabil care să îți ofere libertate de mișcare și eficiență în curățare, atunci E-manor® este alegerea ideală pentru tine. Cu alimentare la baterie de 24V și furtunul flexibil inclus de 10 metri, acest aparat îți oferă posibilitatea de a curăța în orice loc fără a fi legat de o sursă de curent sau apă.

E-manor® este perfect pentru utilizarea în locuri unde accesul la energie electrică și apă poate fi dificil sau limitat. Acesta îți permite să cureți terase, echipamente de camping, mașini sau orice altă suprafață fără a avea nevoie de prelungitoare sau conducte de apă lungi. Portabilitatea sa îl face ideal pentru aventurile în aer liber și activitățile de curățenie de pe terenuri îndepărtate.

Cu toate acestea, trebuie să menționăm că, datorită alimentării cu baterie, E-manor® poate avea o presiune mai mică în comparație cu modelele alimentate la rețeaua electrică. De asemenea, autonomia bateriei poate varia în funcție de sarcina de curățare și de setările utilizate. Cu toate acestea, aceste limitări sunt compensate de portabilitatea sa și de versatilitatea în utilizare.

Specificații

 • Tip alimentare: Acumulator
 • Functii: Rezervor detergent
 • Putere: 24 W
 • Presiune maxima: 25 bar
 • Debit maxim: 240 l/h
 • Greutate: 2.2 Kg

Avantaje:

Dezavantaje:

3/5

Când bugetul este o preocupare importantă și dorești să obții un aparat de spalat cu presiune care să ofere performanțe decente, DTZ Profesional este alegerea perfectă pentru tine. Cu o presiune de 135 de bari și o putere de 1800 de wați, acest aparat reușește să îndeplinească cerințele de bază ale curățeniei de exterior, fără a încărca prea mult portofelul.

Un aspect notabil al acestui aparat este portabilitatea sa, datorită roților, care îl fac ușor de mutat și deplasat pe terenul de lucru. Acesta vine echipat cu un furtun și un pistol de pulverizare, iar rezervorul pentru detergent îl face potrivit pentru diverse sarcini de curățare.

Cu toate acestea, trebuie să ții cont că, datorită prețului său mai mic, DTZ Profesional poate avea limite în ceea ce privește presiunea și debitul de apă în comparație cu modelele mai scumpe. De asemenea, calitatea materialelor și durabilitatea pot să nu fie la fel de ridicate ca la modelele profesionale sau mai scumpe.

Specificații

 • Tip alimentare: La rețea
 • Functii: Consum redus de energie, Nivel zgomot redus, Design ergonomic cu suport pentru accesorii
 • Continut pachet: 1 x Cutie de transport, 1 x Recipient pentru detergent, 1 x Lance, 1 x Cablu de alimentare, 1 x Furtun de presiune cu lungimea de 5m, 1 x Kit de curatare, 1 x Adaptor alimentare, Manual de instrucțiuni, 1 x Aparat de spalat sub presiune
 • Putere: 1800 W
 • Presiune maxima: 135 bar
 • Debit maxim: 7.5 l/min
 • Temperatura maxima: 50 C
 • Nivel zgomot: 98 dB
 • Capacitate recipient detergent: 0.5 l
 • Lungime: 41.5 cm
 • Latime: 34.5 cm
 • Inaltime: 50.5 cm
 • Greutate: 9 Kg
 • Lungime furtun: 5 m
 • Lungime cablu: 5 m

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

Atunci când căutăm o pompă de spălat cu presiune care să ofere performanță la un preț prietenos cu bugetul, Visoli 2,2 Kw se evidențiază ca alegerea ideală. Cu o putere de 2,2 kilowați și un debit de 12 litri pe minut la 220 de volți, această pompă face treaba fără să-ți golească buzunarul.

Un avantaj notabil al acestei pompe este versatilitatea sa, putând fi utilizată în diverse aplicații care necesită pompare cu presiune. De la curățarea curții sau a terasei până la stropirea plantelor sau alimentarea cu apă a unor echipamente, Visoli 2,2 Kw este un instrument util în gospodărie.

Cu toate acestea, trebuie să ținem cont că Visoli 2,2 Kw este o pompă de buget și, ca atare, poate avea o durată de viață mai limitată în comparație cu modelele mai scumpe și mai robuste. De asemenea, pot exista limitări în ceea ce privește presiunea maximă, ceea ce poate face dificilă îndepărtarea unor pete sau murdărie mai rezistente.

În concluzie, Visoli 2,2 Kw reprezintă o alegere excelentă pentru cei care caută o pompă de spălat cu presiune la un preț accesibil. Cu eficiență și versatilitate, aceasta își justifică prețul prietenos cu bugetul. Cu toate acestea, trebuie să ai în vedere limitările sale în ceea ce privește durabilitatea și presiunea maximă în funcție de necesitățile tale specifice de curățare sau pompare.

Specificații

 • Tip alimentare: La rețea
 • Putere: 2.2 kW
 • Presiune maxima: 150 bar
 • Debit maxim: 12 l/min

Avantaje:

Dezavantaje:

5/5

Dacă ești în căutarea celei mai bune pompe de spălat cu presiune premium care să ofere performanță excepțională și să facă față celor mai exigente sarcini de curățare, atunci Visoli 7,5 Kw este alegerea perfectă. Cu o putere impresionantă de 7,5 kilowați și un debit de 25 de litri pe minut la 380 de volți, această pompă oferă performanță și putere extremă.

Un aspect notabil al acestei pompe este capacitatea sa de a face față celor mai dificile și complexe sarcini de curățare. Datorită puterii sale ridicate și a presiunii impresionante pe care o oferă, Visoli 7,5 Kw poate îndepărta murdăria grea de pe suprafețe mari sau poate fi folosită în aplicații industriale și comerciale.

Această pompă de presiune premium este construită pentru durabilitate și rezistență la uzură. Materiajul de calitate și designul robust îi asigură o durată lungă de viață și capacitatea de a face față la utilizarea intensivă.

Cu toate acestea, trebuie să ai în vedere că Visoli 7,5 Kw este o pompă de presiune premium și, ca atare, vine la un preț mai ridicat. Pentru utilizatorii casnici sau mici întreprinzători, aceasta poate fi o investiție considerabilă. De asemenea, puterea sa impresionantă și performanța extremă pot necesita o experiență considerabilă în utilizare.

Specificații

 • Tip alimentare: La rețea
 • Putere: 7.5 kW
 • Presiune maxima: 250 bar
 • Debit maxim: 25 l/min

Avantaje:

Dezavantaje:

Ghid de cumpărare: Cum să alegi cel mai bun aparat de spalat cu presiune

Un aparat de spalat cu presiune este o unealtă electrică utilă care face sarcinile de curățare în aer liber mai rapide și mai ușoare în comparație cu folosirea unei furtuni. Cu toate acestea, datorită gamei largi de aparate de spalat cu presiune disponibile, poate fi dificil să știți care este cel mai bun aparat de spalat cu presiune de cumpărat.

În acest ghid de cumpărare pentru aparate de spalat cu presiune, aflați cum funcționează un aparat de spalat cu presiune și pentru ce îl puteți utiliza. Descoperiți cel mai bun aparat de spalat cu presiune pentru diferite sarcini. Vom acoperi tipurile de aparat de spalat cu presiune, caracteristicile, accesorii și lucrurile de luat în considerare atunci când căutați să cumpărați un aparat de spalat cu presiune.

Cum funcționează un aparat de spălat cu presiune?

Principalele componente ale unui aparat de spalat cu presiune sunt supapa de intrare a apei, pompa de apă, motorul, furtunul de presiune ridicată și lancia.

Apa este alimentată în supapa de intrare a apei, de obicei printr-un furtun de grădină. Apoi, pompa de apă, alimentată de motor, atrage apa, o accelerează la presiune ridicată și o împinge cu viteză mare prin furtunul de presiune ridicată și atașamentul de curățare. Pe măsură ce apa călătorește rapid, poate îndepărta cu ușurință murdăria de pe suprafețele dure.

Câtă presiune am nevoie?

Există trei moduri diferite în care se măsoară puterea și presiunea la aparat de spalat cu presiune:

 • 1. Puterea motorului: aceasta este măsurată în wați (W) pentru un aparat de spalat cu presiune electric și în cai putere (CP) dacă este pe benzină.
 • 2. Presiunea apei: aceasta este măsurată în bari și poate varia între 90 de bari și 280 de bari, deși există opțiuni mai mici de bari în unele modele portabile.Cu cât este mai mare bara, cu atât aparat de spalat cu presiune este mai puternic.
 • 3. Debitul maxim de apă: acesta este măsurat în litri pe oră (l/ore).

Presiunea apei și debitul de apă sunt cele mai importante măsurători de luat în considerare atunci când decideți ce aparat de spalat cu presiune să cumpărați. Alegerea celor potriviți pentru sarcină este esențială; prea puțină presiune va face ca lucrarea să dureze mai mult, iar prea multă presiune ar putea cauza daune.

Debitul de apă indică viteza la care aparat de spalat cu presiune va clăti, astfel încât un debit mare face curățarea suprafețelor mari mai rapidă.

Utilizarea aparatului de spălat cu presiune poate fi împărțită în trei categorii: ușoară, medie și grea, iar fiecare utilizare se referă la tipul de suprafață curățată și cât de murdară este aceasta.

Utilizările aparatelor de spălat cu presiune

Aparat de spalat cu presiune au multe utilizări diferite pentru sarcinile de curățare în aer liber, inclusiv:

 • 1. Curățarea diferitelor suprafețe: aparatele de spalat cu presiune pot curăța majoritatea suprafețelor dure, inclusiv beton, pavaje, gresie de piscină, metal, plastic și lemn.
 • 2. Îndepărtarea murdăriei și a impurităților: cu presiunea și detergentul potrivit, aparatele de spălat cu presiune pot curăța diferite tipuri de murdărie și impurități, cum ar fi praf și murdărie ușoară de pe mașini și biciclete, alge verzi și mușchi de pe alei, terase și garduri, precum și murdărie mai obstinată, cum ar fi petele de ulei sau guma de mestecat de pe beton.
 • 3. Utilizare domestică: utilizați aparatele de spălat cu presiune în jurul casei pentru a curăța mașini, biciclete, terase, garduri, mobilier de grădină, alei și terase.
 • 4. Utilizare comercială: aparatele de spălat cu presiune de mare putere sunt potrivite pentru utilizarea comercială, cum ar fi curățarea profesionistă a aleilor și curățarea furgonetelor și camioanelor.
 • 5. Utilizare industrială: aparatele de spălat cu presiune de mare putere pot curăța suprafețe mari și foarte murdare, cum ar fi parcările și fațadele de clădiri.

Cel mai bun aparat de spălat cu presiune

Aparatele de spalat cu presiune sau spus si masina de spalat au diferite caracteristici și funcții, deci alegerea celui mai bun aparat de spalat cu presiune pentru nevoile dvs. poate fi dificilă.

În această secțiune, vom analiza mai atent unele dintre utilizările diferite pentru aparatele de spalat cu presiune și vom explica ce caracteristici ar trebui să căutați pentru a se potrivi cel mai bine acelei sarcini specifice.

Cele mai bune aparate de spălat cu presiune pentru uz casnic și industrial

Puterea și specificațiile aparatelor de spalat cu presiune sau masina de spalat destinate uzului casnic și industrial sunt de obicei foarte diferite.

Aparatele de spalat cu presiune pentru uz casnic sunt concepute pentru sarcini de curățare ușoare până la grele, efectuate ocazional. Dimensiunea motorului tinde să fie mică, iar presiunea și debitul de apă sunt scăzute până la medii. De asemenea, au furtunuri scurte de aproximativ 3-10 metri. Pentru a alege cel mai bun aparat de spalat cu presiune pentru uz casnic, luați în considerare ce putere aveți nevoie pentru sarcina respectivă.

Cele mai bune aparate de spalat cu presiune industriale sunt mai robuste decât cele casnice, deoarece sunt concepute pentru utilizare frecventă în scopuri de curățare foarte grele. Acestea au motoare mai mari, presiune mare și rate de debit mai mari și furtunuri lungi de aproximativ 10-15 metri. Pot avea, de asemenea, mânere telescopice și roți mari din cauciuc pentru a facilita manevrarea pe teren accidentat. Unele aparate de spalat cu presiune industriale electrice au și cabluri de alimentare lungi. Sau puteți cumpăra aparate de spalat cu presiune pe benzină, care sunt adesea utilizate în sectorul agricol și de construcții atunci când nu există acces la o sursă de electricitate.

Cel mai bun aparat de spălat cu presiune pentru mașini

Când vine vorba de curățarea mașinilor, aparatul de spalat cu presiune sau masina de spalat de care aveți nevoie depinde de cât de murdară este mașina. Un aparat de spalat cu presiune de 90-130 de bari va fi suficient pentru o mașină obișnuită. Dar dacă curățați un SUV mare care se folosește în condiții grele, cum ar fi mersul pe teren mâlos, atunci un aparat de spalat cu presiune de 130+ bari este mai potrivit. De asemenea, verificați debitul de apă. Un debit mare vă va permite să clătiți mașina rapid, în timp ce un debit mic va dura mai mult.

Un alt aspect de luat în considerare este lungimea furtunului la o masina de spalat. Veți dori un furtun de cel puțin 5 metri pentru a vă permite să mergeți în jurul întregii mașini fără a muta aparatul de spalat cu presiune. Există, de asemenea, unele accesorii pentru furtun special concepute pentru curățarea mașinilor, cum ar fi perii, detergenți și duze unghiulare.

Cel mai bun aparat de spălat cu presiune pentru terase și beton

Cel mai bun aparat de spalat cu presiune sau masina de spalat pentru curățarea teraselor și betonului este unul conceput pentru utilizare medie sau grea. Alegerea depinde de cât de murdară este terasa sau betonul. De exemplu, un aparat de spalat cu presiune de 110-130 bari și un debit mediu de apă este ideal pentru suprafețele ușor murdare. Cu toate acestea, pentru murdăria grea, cum ar fi algele sau petele de ulei, utilizați un aparat de spalat cu presiune de 130+ bari cu un debit mediu sau ridicat de apă.

Dacă curățați o suprafață mare, căutați un aparat de spalat cu presiune cu o lance lungă pentru a nu vă apleca și a nu exercita presiune asupra spatelui pentru perioade lungi. Un atașament de curățare pentru terasă este, de asemenea, recomandat. Acesta difuzează jetul de apă pentru a acoperi o suprafață mai mare decât o duză obișnuită. Oprirea apei din stropit pretutindeni face munca mai rapidă și mai puțin murdară. Poți opta și pentru un aparat de spalat cu presiune bosch universal aquatak, aparat de spalat cu presiune steinhaus pro chiar dacă nu a ajuns în lista noastră de top. Pentru un aparat de spalat cu presiune ieftin poți verifica lista noastră de mai sus unde am inclus aparat de spalat cu presiune ieftin, aparat de spalat cu presiune electric, aparat de spalat cu presiune profesional

Cel mai bun aparat de spălat cu presiune pentru pavele

Pentru utilizarea domestică personală, pavajul cu pavele se curăță cel mai bine cu un aparat de spalat cu presiune de 110-130 bari și un debit de apă mediu.

Cu toate acestea, dacă furnizați un serviciu profesional de curățare a pavelelor unde aparatul de spalat cu presiune este folosit zilnic, veți avea nevoie de o mașină mai robustă și mai puternică, de obicei cu o presiune a apei de 150+ bari și un debit mare de cel puțin 420 l/oră.

Un atașament de curățare pentru terasă este recomandat în mod special pentru pavaje, deoarece este mai puțin probabil să risipească nisipul dintre articulații decât utilizarea unei duze standard. Acesta difuzează apa pe o suprafață mai mare și oprește apa de la stropit peste tot, făcându-vă munca mai rapidă și mai puțin murdară.

Cel mai bun aparat de spălat cu presiune pentru pardoseli

Cel mai bun aparat de spalat cu presiune pentru podele depinde de tipul de lemn care trebuie curățat și de cât de murdar este. Podelele de rășinoase sau lemn ușor murdar ar trebui curățate cu un aparat de spalat cu presiune de până la 100 bari. Podelele din lemn dur foarte murdare cu alge pot fi curățate cu un aparat de spalat cu presiune de 110-130 bari.

Nu recomandăm utilizarea unui aparat de spalat cu presiune de peste 130 bari pe podele, deoarece este prea puternic și ar putea deteriora lemnul.

Aparatele de spalat cu presiune pot fi folosite pentru a curăța multe alte obiecte din jurul casei, cum ar fi biciclete, mobilier de grădină, rulote, țigle și jucării de grădină. Aceste sarcini sunt considerate ușoare și pot fi efectuate cu un aparat de spalat cu presiune de până la 100 bari, cu un debit mic de apă.

Atunci când curățați un obiect înalt, cum ar fi jgheabul sau o rulotă, luați în considerare utilizarea unui suport de extensie sau o mânere telescopice care vă permit să ajungeți în sus fără a utiliza o scară.

Tipuri de Aparate de Spălat cu Presiune

Aparatele de spalat cu presiune, cunoscute și sub denumirile de hidrofoare, spălătoare cu presiune sau curățătoare cu presiune, sunt disponibile în variante electrice și cu benzină.

Cel mai bun aparat de spălat cu presiune electric

Majoritatea aparatelor de spalat cu presiune sunt alimentate electric și tind să fie mai ușoare și mai puțin zgomotoase decât cele cu benzină. De asemenea, sunt mai prietenoase cu mediul înconjurător.

Puteți cumpăra aparate de spalat cu presiune electrice potrivite pentru toate tipurile de utilizare, de la ușoară la grea, și de la uz casnic la uz industrial. Alegerea celui mai bun aparat de spalat cu presiune electric depinde de ceea ce doriți să curățați. Pentru mai multe informații, consultați secțiunea “Câtă presiune am nevoie?” mai sus.

Cu toate că aparatele de spalat cu presiune electrice industriale sunt concepute pentru a fi puternice, cele cu benzină sunt mai potrivite pentru sarcini profesionale dificile și pentru utilizarea prelungită. Consultați secțiunea despre cele mai bune aparate de spalat cu presiune cu benzină mai jos pentru mai multe informații.

Aparat de spălat cu presiune fără cablu

Pentru a utiliza un aparat de spalat cu presiune electric, trebuie să fie aproape de o priză de alimentare. Cu toate acestea, există aparate de spalat cu presiune fără cablu disponibile, care sunt alimentate de o baterie. Acestea au tendința de a avea presiunea și debitul de apă mai mici, dar sunt ideale pentru uzul casnic ușor acolo unde nu există sursă de curent electric.

De asemenea, pot prelua apa dintr-o sursă externă, cum ar fi un găleată, așa că sunt perfecte pentru a spăla mașina sau bicicleta când locuiți la un apartament. De asemenea, sunt o opțiune ușoară și portabilă pentru spălarea bicicletelor de munte sau a motocicletelor murdare.

Aparat de spălat cu presiune cu benzină

Cele mai bune aparate de spalat cu presiune cu benzină au mânere telescopice lungi și roți mari din cauciuc pentru o manevrare ușoară. Furtunurile lungi vă permit să acoperiți zone mari fără a muta aparatul de spalat cu presiune prea des. În plus, stocarea accesoriilor la bord vă permite să aveți toate uneltele la îndemână în timpul lucrului.

Tipuri de motoare pentru aparatele de spălat cu presiune

Aparatele de spalat cu presiune vin cu unul dintre cele trei tipuri de motoare:

 • 1. Motor cu perie: Aceste motoare au perii în contact constant cu partea rotativă a motorului. Acestea cauzează frecare, ceea ce reduce eficiența și ar putea duce la uzură.
 • 2. Motor universal: Aceste motoare sunt compacte și funcționează la viteze mari. Tind să fie mai zgomotoase și au o durată de viață mai scurtă decât alte tipuri de motoare.
 • 3. Motor de inducție: Acest motor este mai complex decât celelalte. Tinde să fie mai liniștit, este mai durabil și are o durată de viață mai lungă.

O altă diferență în aceste motoare este că motoarele cu perii și cele universale sunt răcite cu aer, în timp ce motorul de inducție este răcit cu apă. Motoarele răcite cu aer tind să fie utilizate în aparatele de spalat cu presiune de nivel de intrare mai scăzut. Sunt mai zgomotoase și mai puțin eficiente decât motoarele răcite cu apă și nu rezistă la fel de mult timp. În comparație, motoarele răcite cu apă sunt mai silențioase și pot dura până la cinci ori mai mult.

Deși motoarele de inducție sunt cele mai bune, nu ar trebui să fiți descurajați de motoarele cu perii și cele universale. Acestea sunt utilizate în aparatele de spalat cu presiune concepute pentru uz ușor și mediu. Deci, dacă vă mențineți la aceste categorii și nu le utilizați pentru curățare profesională și frecventă, ele vor funcționa bine.

Caracteristici ale aparatelor de spălat cu presiune

Aparatele de spalat cu presiune vin cu diferite caracteristici, ceea ce le face potrivite pentru diferite tipuri de sarcini de curățare.

Unele caracteristici de urmărit includ:

 • 1. Lungimea furtunului: lungimile pot varia de la 2 metri până la 15 metri. Luați în considerare cât de lung ar trebui să fie furtunul. Un furtun de 2 metri poate fi suficient pentru a curăța mobilierul de grădină, dar unul mai lung va fi mai potrivit pentru o terasă mare, de exemplu.
 • 2. Lance: lansa este atașată la pistolul cu declanșare/duză și poate oferi un control suplimentar asupra debitului de apă. De exemplu, unele pot crește sau scădea presiunea apei fără a crește consumul de apă. Lungimea lansetei este, de asemenea, importantă. O lansetă lungă, de exemplu, vă va ajuta să ajungeți la locurile joase fără a vă apleca spatele.
 • 3. Mânere și roți: Dacă abordați lucrări mari sau aparatul de spalat cu presiune va fi depozitat la distanță de locul în care îl utilizați, luați în considerare mânerele și roțile. Roțile mici din plastic sunt potrivite pentru trăgerea aparatelor de spalat cu presiune pe suprafețe plate și netede. În schimb, roțile mari din cauciuc sunt cele mai bune pentru suprafețe accidentate și denivelate. Când vine vorba de mâner, verificați înălțimea. Un mâner scurt poate provoca probleme de spate, în timp ce mânerele lungi sau telescopice vă vor permite să-l trageți fără a vă apleca.
 • 4. Pornire/oprire automată: aparatele de spalat cu presiune cu această funcție utilizează pistolul cu declanșare pentru a opri și porni fluxul de apă, în loc să utilizeze comutatorul principal pornit/oprit. Acest lucru economisește apă și detergent.
 • 5. Presiune variabilă: un aparat de spalat cu presiune cu presiune variabilă înseamnă că puteți utiliza o singură mașină pentru diferite sarcini. Pur și simplu ajustați presiunea apei pentru a se potrivi nevoilor sarcinii.
 • 6. Stocare și portabilitate: toate aparatele de spalat cu presiune trebuie să fie mutate și depozitate, deci este important să vă gândiți unde va fi depozitat aparatul dvs. Unele caracteristici ale aparatelor de spalat cu presiune le fac mai ușor de mutat și de depozitat. De exemplu, pot avea roți, astfel încât să le puteți trage în locul lor de depozitare. Unele au un suport pentru stocarea furtunului, astfel încât furtunul să rămână ordonat. Și unele au stocare a accesorilor la bord, astfel încât totul să poată fi depozitat în mod ordonat împreună.
 • 7. Duze de detergent: unele aparate de spalat cu presiune vin cu o duză de detergent care vă permite să atașați o sticlă de detergent pentru a amesteca apă și săpun în timp ce spălați. Acest lucru poate economisi timp în sarcini precum spălarea unei mașini.
 • 8. Funcționalitate inteligentă: unele aparate de spalat cu presiune, cum ar fi cele de la Karcher, vin cu funcționalitate inteligentă. Acest lucru înseamnă că pot fi conectate și controlate prin intermediul unei aplicații de pe un smartphone prin Bluetooth. Utilizând smartphone-ul, puteți seta și controla presiunea apei în funcție de sarcina dvs. și primi sfaturi de întreținere pentru a vă ajuta să aveți grijă de mașină.

Stocarea aparatelor de spălat cu presiune

Atunci când aparatul dvs. de spalat cu presiune nu este în uz, este esențial să fie depozitat în siguranță pentru a preveni daunele. Iată câteva sfaturi pentru stocarea în siguranță:

 • Asigurați-vă că aparatul este așezat pe o suprafață plană.
 • Desprindeți lansa și orice accesorii.
 • Îndepărtați pistolul cu declanșare de pe furtun.
 • Stocare furtun de aparat de spalat cu presiune

De asemenea, furtunul de înaltă presiune necesită o stocare atentă pentru a preveni daunele:

 • Clătiți orice detergent pentru a evita blocarea.
 • Nu lăsați apă în aparat – dacă îngheață, va crăpa conductele și va deteriora motorul.
 • Nu încârligați furtunul prea strâns, deoarece acest lucru poate provoca ruperea.
 • Nu trageți furtunul pe podea, deoarece acest lucru poate determina eșecul prematur.
 • Descalați aparatul de spalat cu presiune o dată pe an dacă locuiți într-o zonă cu apă dură.

Accesorii pentru Aparate de Spălat cu Presiune

Aparatele de spalat cu presiune vin de obicei cu o duză de pulverizare standard pentru sarcini de curățare generale. Cu toate acestea, există și alte accesorii specializate pentru aparatele de spalat cu presiune care vă pot ajuta să efectuați sarcini specifice cu ușurință.

Accesoriile specializate pentru aparatele de spalat cu presiune includ:

 • Kituri de curățare a scurgerilor și țevilor
 • Detergenți, de exemplu, pentru terase, alei, beton, mașini, piatră și decking
 • Extensii de furtun
 • Perii de curățare a mașinilor
 • Curățători pentru suprafețe dure și pentru terase

5 Lucruri de Luat în Considerare

înainte de a Cumpăra un Aparat de Spalat cu Presiune Este întotdeauna important să vă documentați înainte de a cumpăra un aparat de spalat cu presiune pentru a vă asigura că obțineți produsul potrivit pentru nevoile dvs.

Iată cinci lucruri de luat în considerare:

Este pentru uz casnic sau comercial?

Dacă cumpărați un aparat de spalat cu presiune pentru uz personal acasă, este puțin probabil să aveți nevoie de unul puternic. O presiune a apei de până la 140 de bari este suficientă pentru uz casnic. Dacă doriți un aparat de spalat cu presiune pentru uz comercial, adică va fi utilizat zilnic sau pentru sarcini de mari dimensiuni, atunci va trebui să alegeți un aparat de spalat cu presiune robust de 150 de bari sau mai mult.

Cele mai bune aparate de spalat cu presiune profesionale au, de obicei, un motor de inducție, care are o durată de viață mai lungă.

Ce încercați să curățați?

Curățarea obiectelor precum mașini mici, biciclete și mobilier de grădină este considerată uz ușor. O rată a presiunii apei redusă (până la 100 de bari) este suficientă pentru aceasta. Obiectele din lemn, cum ar fi decking-ul și gardurile, ar trebui curățate cu o presiune a apei de până la 130 de bari. Suprafețele dure, cum ar fi pavajul, aleile și drumurile de beton, sunt considerate sarcini grele în cazul cărora presiunea apei poate fi de 130 de bari sau mai mult.

Cât de des veți utiliza aparatul de spălat cu presiune?

Orice tip de aparat de spalat cu presiune este potrivit pentru utilizare ocazională. Cu toate acestea, dacă intenționați să-l utilizați frecvent (adică aproape zilnic sau de mai multe ori pe săptămână pentru lucrări comerciale), atunci veți avea nevoie de un model robust cu motor de inducție. De asemenea, puteți lua în considerare achiziționarea unui aparat de spalat cu presiune cu benzină, care este conceput în mod specific pentru utilizare prelungită.

De câtă presiune aveți nevoie?

Este posibil să căutați un aparat de spalat cu presiune pentru o sarcină ușoară de curățare acum, dar merită să vă gândiți la ce alte sarcini ar putea fi nevoie în viitor. Dacă achiziționați unul cu o rată ridicată a presiunii apei care poate fi variată, veți putea să-l utilizați pentru sarcini ușoare, medii și grele în viitor.

Ce se întâmplă cu alimentarea cu apă și cu energie?

Dacă nu există o sursă de alimentare acolo unde intenționați să utilizați aparatul de spalat cu presiune, achiziționați un model cu motor cu benzină sau unul fără fir, alimentat de o baterie. În ceea ce privește alimentarea cu apă, va trebui să fiți aproape de o robinet de exterior sau să aveți un furtun de grădină foarte lung. Alternativ, unele aparate de spalat cu presiune pot trage apă din alte recipiente, cum ar fi un butoi de apă sau un găleată, cu ajutorul unui furtun de aspirație.

Aparat de Spălat cu Presiune la Reducere

Dacă sunteți în căutarea unui aparat de spalat cu presiune de înaltă calitate la un preț accesibil, atunci nu căutați mai departe! Găsiți cele mai bune oferte pentru aparate de spalat cu presiune la reduceri semnificative. Aceste dispozitive vă pot ajuta să economisiți timp și efort în timp ce vă păstrați curtea sau vehiculele strălucitoare și curate. Descoperiți o gamă variată de modele disponibile la prețuri speciale și alegeți aparatul de spalat cu presiune potrivit pentru nevoile dvs. la un cost redus.

Top Aparat de Spălat cu Presiune Bosch

Bosch este cunoscut pentru produsele sale de înaltă calitate și tehnologie avansată, iar gama lor de aparate de spalat cu presiune nu face excepție. Aici veți găsi o selecție detaliată a celor mai bune modele de aparate de spalat cu presiune Bosch disponibile pe piață. Cu caracteristici inovatoare, performanță superioară și durabilitate, aceste aparate de spalat cu presiune Bosch sunt ideale pentru sarcinile de curățare din viața de zi cu zi. Aflați mai multe despre gama Bosch și găsiți modelul perfect pentru nevoile dvs.

Aparat de Spălat cu Presiune Mașină

Cu un aparat de spalat cu presiune pentru mașină, puteți da ușor o strălucire automobilului dvs. Acest tip specializat de aparat de spalat cu presiune este proiectat pentru a curăța vehiculele într-un mod delicat și eficient. Descoperiți cum puteți să vă păstrați mașina strălucitoare ca nouă și să eliminați murdăria și praful în cel mai scurt timp posibil. Aparatul de spalat cu presiune pentru mașină este un partener valoros pentru toți proprietarii de automobile.

Cel Mai Bun Aparat de Spălat cu Presiune cu Baterie

Dacă sunteți în mișcare sau lucrați în zone fără acces la o sursă de curent electric, atunci un aparat de spalat cu presiune cu baterie poate fi soluția perfectă. Aceste dispozitive portabile și ușor de utilizat vă permit să curățați fără a depinde de o priză de perete. Aici puteți afla totul despre cele mai bune aparate de spalat cu presiune cu baterie disponibile pe piață, precum și despre caracteristicile cheie care le fac să iasă în evidență. Faceți alegeri informate atunci când căutați un aparat de spalat cu presiune convenabil și mobil.

Aparate de Spălat cu Presiune București

Locuitorii din București au nevoie de aparate de spalat cu presiune de înaltă calitate pentru a face față nevoilor lor de curățenie într-un oraș aglomerat. Descoperiți cele mai bune opțiuni pentru aparatele de spalat cu presiune disponibile în București și în împrejurimi. De la modelele pentru uz casnic la cele pentru uz comercial, găsiți aparate de spalat cu presiune care să vă ajute să mențineți curățenia și strălucirea în mediul urban. Aflați mai multe despre furnizorii din București și despre serviciile lor, pentru a face cea mai bună alegere pentru nevoile dvs. locale de curățare.

Întrebări frecvente despre aparate de spalat cu presiune

Un aparat de spalat cu presiune este un dispozitiv care utilizează apă sub presiune pentru a curăța suprafețe. Funcționează prin alimentarea apei într-un motor care apoi o accelerează la presiuni ridicate și o propulsează printr-un furtun și o lance. Această presiune ridicată ajută la îndepărtarea eficientă a murdăriei și a reziduurilor de pe diferite suprafețe.

Aparatele de spalat cu presiune sunt versatile și pot fi utilizate pentru curățarea unei game variate de suprafețe. Acestea includ curățarea vehiculelor, curților, teraselor, trotuarelor, pereților, gardurilor, mobilierului de grădină, și multe altele. Ele pot fi folosite pentru îndepărtarea murdăriei, a mucegaiului, a petelor de ulei sau grăsime și pentru revigorarea suprafețelor vechi.

Aparatele de spalat cu presiune electrice sunt mai ușoare, mai silențioase și mai potrivite pentru utilizare casnică sau ușoară. Aparatele cu benzină oferă putere mai mare și sunt potrivite pentru sarcini de curățare mai grele și pentru uz comercial. Ele sunt, totuși, mai zgomotoase și necesită întreținere regulată.

Alegerea presiunii potrivite depinde de tipul de suprafață pe care doriți să o curățați. Pentru curățarea ușoară a mașinilor sau a mobilierului, 100-150 bar poate fi suficient. Pentru curățarea teraselor sau a suprafetelor mai dificile, puteți avea nevoie de 150-200 bar sau mai mult. Este important să evaluați tipul de muncă pe care intenționați să-l efectuați și să selectați un aparat cu presiunea corespunzătoare.

Există o varietate de accesorii disponibile pentru aparatele de spalat cu presiune, care pot îmbunătăți eficiența și versatilitatea acestora. Acestea includ duze reglabile pentru a controla fluxul de apă, perii de curățare pentru suprafețe mai dificile, furtunuri de extensie pentru a ajunge la locurile greu accesibile, și rezervoare pentru detergenți pentru a adăuga puterea de curățare a detergentului la apă. Alegerea accesoriilor depinde de tipul de curățare pe care doriți să îl efectuați.

Friendly and carefree funny bearded gay man in grey sweater edit profile picture online dating app

Marcel Popa

Blogger

Marcel Popa este editorul șef  al Top Electronice și a acoperit tehnologia de peste 5 de ani. În plus față de supravegherea direcției Top Electronice, Marcel Popa este specializat în acoperirea tuturor lucrurilor mobile, după ce a revizuit zeci de smartphone-uri și alte gadget-uri.

Abonează-te!

Obține acces instantaneu la știri de ultimă oră, cele mai tari recenzii, oferte excelente și sfaturi utile.

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.

Lasă un răspuns