Top Electronice

Subwoofer

Cel mai bun subwoofer auto din 2024: Top 5 subwoofere active + Ghid de cumpărare

Când cumperi prin link-uri de pe site-ul nostru, este posibil să câștigăm un comision de afiliat care ne ajuta la finanțarea activităților noastre și la testarea celor mai bune produse pe care să le achiziționezi.  Detalii aici.

Tabel de conținut
cel mai bun subwoofer

Cauți cel mai bun subwoofer auto? Un sistem de sunet bun se aude și se simte instantaneu. Aducerea acelui sunet puternic într-un automobil nu este doar o chestiune de a instala niște difuzoare și de a-i chema o zi. Combinația corectă de unitate principală, amplificator și difuzoare face toată diferența între „tare” și „calitate”. Subwooferul este piesa care reunește armonios mult din acel sunet.

Un subwoofer auto de calitate va oferi frecvențe audio impresionante, joase, care contribuie la un sunet sănătos. Dar este important să cunoști subwooferul (sau subwooferele) potrivit pentru nevoile tale. Acestea variază în funcție de buget, calitate, tip, potrivire și multe altele. Unele configurații vin cu un amplificator încorporat. Altele sunt o singură componentă care va necesita o instalare mai aprofundată. Un magazin local de audio/video auto va ști exact cum să îți configureze sistemul audio în funcție de nevoile tale, dar poți adopta și abordarea DIY. Dacă mergi singur, asigură-te că faci cercetări cu privire la nevoile de energie ale sistemului tău și ceea ce este necesar pentru o instalare sigură și eficientă.

Am compilat unele dintre cele mai bune subwoofere auto de pe piață astăzi. Citește mai departe pentru a găsi cel mai bun subwoofer auto activ pentru nevoile tale.

ProdusPreț
1. JBL, CSX-1400BPVezi Prețul
2. Alpine SBG-1244BPVezi Prețul
3. JBL, CS 1214TVezi Prețul
4. JBL BASSPRO HUBVezi Prețul
5. Alpine SWT-12S4Vezi Prețul
 
5/5

Cel mai bun subwoofer auto per total

Cauți un subwoofer puternic pentru a îți îmbunătăți experiența audio pentru mașină? Verifică subwooferul auto JBL CSX-1400BP! Acest subwoofer auto activ de 12 inchi oferă o calitate impresionantă a sunetului cu puterea sa de 350 W RMS și gradul de sensibilitate ridicat. De asemenea, este construit pentru a rezista, cu o construcție robustă și un sistem avansat de răcire. În plus, designul său elegant va adăuga o notă elegantă interiorului mașinii tale. Actualizează sistemul audio al mașinii astăzi cu JBL CSX-1400BP! Un lucru e sigur, acesta e cu siguranță cel mai bun subwoofer auto de până acum!

Specificații:

 • Tip produs: Subwoofer auto JBL
 • Putere RMS: 350 W
 • Impedanta iesire:4 ohmi
 • Putere: 1400 W
 • Diametru: 11.81 inch
 • Sensibilitate: 93 db
 • Raspuns in frecventa: 45 – 130 Hz

Avantaje:

Dezavantaje:

4.8/5

Cel mai bun subwoofer auto per total – Varianta 2

Dacă ești în căutarea unui subwoofer auto puternic și de încredere pentru mașina ta, Alpine SBG-1244BP merită cu siguranță luat în considerare. Acest subwoofer auto dispune de un difuzor de 12 inchi de înaltă calitate care este capabil să gestioneze o putere de până la 400 de wați, asigurându-se că muzica ta sună clar și puternic.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre SBG-1244BP este carcasa de bandă, care ajută la îmbunătățirea răspunsului la bas și face muzica ta să sune și mai bogată și mai captivantă. Carcasa este, de asemenea, proiectată pentru a fi foarte durabilă și rezistentă la uzură, astfel încât să fii sigur că subwoofer-ul tău va dura mult timp.

O altă caracteristică excelentă a SBG-1244BP este designul său compact și care economisește spațiu, ceea ce îl face ușor de instalat în mașină, chiar dacă nu ai mult spațiu pentru a lucra. În plus, arată grozav și adaugă o notă elegantă interiorului mașinii tale.

În general, acest subwoofer auto Alpine SBG-1244BP este o alegere excelentă pentru oricine își dorește un subwoofer puternic și de înaltă calitate pentru mașina lor. Cu caracteristicile sale excelente, manevrarea impresionantă a puterii și designul elegant, îți va oferi cu siguranță multe ore de muzică cu sunet grozav pe drum.

Specificații

 • Tip produs: Subwoofer
 • Tip: Pasiv
 • Putere RMS: 250 W
 • Impedanta iesire: 4 ohmi
 • Putere: 800 W
 • Diametru: 12 inch
 • Sensibilitate: 96 dB
 • Raspuns in frecventa: 5 Hz – 50 kHz
 • Functii: Bandpass

Avantaje:

Dezavantaje:

4.5/5

Cel mai bun subwoofer auto activ în raport calitate/preț

Cauți un subwoofer auto puternic pentru a îți îmbunătăți sistemul audio al mașinii? Atunci ai nevoie de JBL CS 1214T! Cu un woofer de 12 inchi (30 cm) și o capacitate de gestionare a puterii de 1000 de wați, acest subwoofer auto oferă un bas incredibil care îți va duce experiența de ascultare la următorul nivel. Carcasa robustă și durabilă este proiectată pentru o instalare ușoară și se va potrivi perfect în majoritatea interioarelor auto. În plus, având reputația JBL pentru calitate și fiabilitate, poți avea încredere că acest subwoofer auto va oferi un sunet excelent pentru anii următori. Nu te mulțumi cu un audio auto mediocru – fă upgrade la JBL CS 1214T și experimentează puterea sunetului premium! Un lucru e sigur, acestea sunt cele mai bune subwoofere auto în raport calitate/preț!

Specificații

 • Tip produs: Subwoofere auto JBL
 • Tip: Subwoofere Active
 • Putere RMS: 250 W
 • Impedanta iesire: 4 ohmi
 • Putere: 1000 W
 • Diametrul difuzorului: 30 cm
 • Sensibilitate: 90 dB

 • Raspuns in frecventa: 35 – 200 Hz

 

Avantaje:

Dezavantaje:

4.9/5

Cel mai bun subwoofer auto premium

Cauți o modalitate puternică și convenabilă de a îți actualiza sistemul audio al mașinii? Încearcă JBL BassPro Hub, un sistem de subwoofer auto și amplificator all-in-one care este conceput pentru a se potrivi în compartimentul pentru roata de rezervă al mașinii tale. Cu o putere RMS de 200 de wați și un subwoofer auto de 27,9 cm, acest sistem oferă un bas puternic care îți va face muzica să prindă viață.

Și pentru că este proiectat pentru a se potrivi în compartimentul pentru anvelopa de rezervă, nu va trebui să sacrifici niciun spațiu din portbagaj pentru a obține un sunet grozav. În plus, instalarea ușoară plug-and-play face să fie ușor de configurat. Îmbunătățește sistemul audio al mașinii cu JBL BassPro Hub astăzi!

Specificații

 • Tip produs: Subwoofer auto
 • Putere RMS: 200 W
 • Impedanta iesire: 2 Ω
 • Puterea maxima: 200 W
 • Diametru: 27.9 cm
 • Sensibilitate: 24 dB
 • Raspuns in frecventa: 30-150 Hz

Avantaje:

Dezavantaje:

3.8/5

Cel mai bun subwoofer auto ieftin

Cauți un subwoofer auto puternic și de înaltă calitate pentru mașina ta? Atunci ai nevoie de Alpine SWT-12S4! Cu 300 de wați RMS și o carcasă creată special pentru îmbunătățirea basului, acest subwoofer auto oferă o calitate excelentă a sunetului și o experiență de ascultare captivantă. În plus, dimensiunea de 12 inchi asigură că muzica ta va avea mult zgomot fără a copleși sistemul de sunet al mașinii. Designul compact îl face, de asemenea, ușor de instalat în mașina ta, iar construcția robustă asigură că va dura anii următori. Deci, de ce să mai aștepți? Actualizează sistemul audio al mașinii ta cu Alpine SWT-12S4 astăzi!

Specificații

 • Tip produs: Subwoofer Alpine SWT-12S4
 • Tip: Subwoofer Pasiv
 • Putere RMS: 300 W
 • Impedanta iesire: 4 ohmi
 • Putere: 1000 W
 • Diametru: 12 inch
 • Sensibilitate: 92 dB
 • Raspuns in frecventa: 28-200 Hz

Avantaje:

Dezavantaje:

Ghid de cumpărare: Cum să alegi cel mai bun subwoofer auto activ sau pasiv pentru tine

Luăm în considerare o serie de factori atunci când adunăm listele noastre de top cu cele mai bune subwoofere auto. Cercetarea extinsă și testarea de primă mână este ceea ce în cele din urmă conduce la alegerile noastre de top pentru cel mai bun subwoofer auto, dar acestea sunt recomandarea noastră de subwoofere auto care sunt de la mărci de renume, care produc bass de înaltă calitate, sunt construite cu componente de calitate și vor dura. Ne menținem listele în mod frecvent și ne străduim să le ținem la zi cu cele mai noi produse de pe piață.

Este important de reținut că un subwoofer auto de vârf poate să nu funcționeze la potențialul său fără alte componente potrivite, cum ar fi un amplificator de mașină, difuzoare de mașină, o unitate principală de înaltă calitate sau o carcasă de subwoofer adecvată. Dacă îți construiești sistemul stereo bucată cu bucată, este adesea o idee bună să păstrezi subwooferul pentru final.

Când ești sigur că restul componentelor tale sunt ceea ce îți dorești, atunci selectează un subwoofer care să completeze sistemul. Asigură-te că manevrarea puterii subwooferului se va alinia bine și cu puterea de ieșire a amplificatorului ales. Nerespectarea acestui lucru poate duce la o defecțiune a amplificatorului sau a subwoofer-ului. Așadar, iată cum găsești cele mai bune subwoofere auto pentru tine.

Dimensiunea subwooferului auto

Subwooferele vin într-o varietate de dimensiuni. Subwooferele de dimensiuni diferite au woofere de dimensiuni diferite, care de obicei vor determina lucruri precum intervalul de frecvență și cât de bine va reproduce diferitele game de bass.

Cele mai comune dimensiuni ale subwooferelor pentru automobile sunt de 8, 10 și 12 inchi, cu toate acestea, mai recent, producători precum JL Audio au introdus subwoofere auto de 13 inchi. Sunt disponibile și subwoofere de 15 inchi, dar mult mai puțin comune și le-am recomanda cu adevărat doar pentru aplicații de performanță. Cu cât este mai mare subwoofer-ul, cu atât este mai eficient deoarece produce frecvențe mai joase și invers.

Diametrul subwooferului nu este însă singurul aspect important al dimensiunii. Unele vehicule necesită un subwoofer pentru a se potrivi într-un spațiu îngust și puțin adânc.

Alegerea subwooferului potrivit

La fel ca atunci când alegi un subwoofer de acasă, atunci când alegi subwooferul pentru mașină care să se potrivească nevoilor tale, trebuie să te întrebi: „Ce fel de bass caut?” Cel mai bun subwoofer nu este întotdeauna cel mai mare. Diferitele dimensiuni ale subwooferelor răspund și produc sunet diferit la o muzică diferită. Găsirea potrivirii potrivite pentru preferințele dvs. muzicale este esențială. Să vorbim despre diferitele dimensiuni ale subwooferelor și despre ce fel de sunet emit.

Subwoofer de 8 inch – Cu cât este mai mic woofer-ul, cu atât este mai rapid, mai receptiv și mai puternic. Un woofer de 8 inchi poate ține pasul cu muzica mai rapidă. Rock-ul greu, contrabasul și electronicul rapid sunt candidați grozavi pentru un subwoofer de 8 inch. Este o alegere excelentă pentru cei care se bucură de bass moale și ușor. Un subwoofer de 8 inchi este unul care complimentează un sistem mai degrabă decât să-l copleșească. Dacă îți place bassul foarte greu și puternic, aceasta ar putea să nu fie alegerea ideală pentru tine.

Subwooferele de 10 inchi – 10 sunt foarte comune. Sunt cea mai bine rotunjită și cea mai sigură alegere pentru un subwoofer auto de pe piață. Telefonul de 10″ poate ține pasul cu muzica în ritm rapid, creând în același timp o cantitate respectabilă de bass. Sunt bune pentru muzica cu ritm rapid și, de asemenea, bune pentru muzica de bass mai puternică. Rap, rock, muzică de club, ce vrei să spui. Subwooferul de 10 inchi va acoperi totul. Dar dacă ești în căutarea unui bass mare, poate fi necesar să îți dublezi cu cel de 10 inchi pentru a obține volumul dorit.

Subwoofer de 12 inchi – Dacă asculți o mare varietate de muzică, dar te bucuri de bass puternic, un subwoofer auto de 12 inchi este pentru tine. Sub-ul de 12 inchi este cel mai comun de pe piață astăzi. Acest lucru se datorează faptului că sunt atât de universali. Sunt grozave pentru aproape toate tipurile de muzică, produc un bass puternic și acoperă o gamă mai profundă de frecvențe. Nu vor ține pasul cu muzica în ritm rapid, cum ar fi heavy rock sau metal, precum și 10 inchi. Dar, va suna grozav pentru toate tipurile de muzică, în special rap, electronică, club și pop.

Subwoofere de 15 inch – subwooferele de 15″ nu sunt un subwoofer de dimensiune obișnuită. Nici ele nu sunt o soluție grozavă pentru ascultătorii de muzică de zi cu zi. Dar, dacă ești în căutarea unui bass care sângerează urechi, atunci te afli în categoria potrivită.

Pentru a rezuma, atunci când alegi un subwoofer pentru mașina sau vehiculul tău, trebuie să iei în considerare o serie de lucruri. Pentru început, nivelul de muzică pe care vrei să o asculți, tipul de muzică și limitele locației. Subwooferele de 8 inchi sunt excelente pentru nivelarea unui sistem de sunet, în timp ce un subwoofer de 15 inchi îi va trezi pe vecini. Cel mai sigur pariu este subwooferul de 10 sau 12 inchi. Amintește-ți, toate subwooferele de top au nevoie de un amplificator extraordinar.

Ce anume sa cauti

Subwooferele auto sunt în esență difuzoare supradimensionate. Au nevoie de mult mai mult spațiu, putere, material – cam mult mai mult din orice. Când adaugi un subwoofer pentru mașină la stereo auto, va trebui să te asiguri că acorzi o atenție deosebită lucrurilor specifice atunci când cauți pentru a te asigura că ai atât cel mai bun subwoofer activ sau pasiv, cât și componentele potrivite pentru alimentarea și adăpostirea subwooferului. Mai jos este o listă de criterii pe care îți recomandăm să le iei în considerare atunci când alegi cel mai bun subwoofer pasiv sau activ:

Design și materiale difuzoare

Cele mai bune subwoofere vor adăuga un nivel cu totul nou de sunet mașinii tale. Acestea te ajută să îți rotunjelti sistemul, susținând difuzoarele acolo unde este necesar – în frecvențele joase. Iată câteva lucruri de reținut despre designul și materialele difuzorului tău atunci când faci o comparație:

Woofer: Woofer-ul subwooferului poate determina cu ușurință capacitatea de răspuns și calitatea generală a difuzorului. Cu cât materialul folosit este mai rigid și mai ușor, cu atât subwooferul este mai eficient. Polipropilena este un material foarte comun folosit pentru con, precum și țesături precum carbonul și kevlarul. Aluminiul și titanul sunt, de asemenea, utilizate în wooferele de subwoofer de ultimă generație.

Woofer Surround: Woofer surround este, de asemenea, un aspect important al sistemului de difuzoare și efectuează, de asemenea, sunetul. Sunt folosite materiale durabile, ușoare și care se mișcă liber pentru a permite woofer-ului să se miște cu cât mai puțină energie posibil. Materialul este esențial și pentru un difuzor de lungă durată și performanță. Pe măsură ce difuzoarele îmbătrânesc și se folosesc, nivelurile de umiditate și uzura pot crăpa și chiar pot sparge înconjurul woofer-ului. Formele de cauciuc care înconjoară sunt de obicei cele mai durabile un material de înaltă performanță. Spuma și împrejurimile din pânză se găsesc pe difuzoarele cu componente mai puțin costisitoare, cu performanțe mai scăzute și durate de viață mai scurte.

Manevrarea puterii

Există mai multe evaluări de gestionare a puterii pentru subwoofer-uri și difuzoare, cele două cele mai importante de reținut sunt gestionarea puterii RMS (continuu) și sensibilitatea. RMS Power Handling vă spune ce poate gestiona difuzorul în mod continuu. Rețineți că mulți furnizori obișnuiau să vândă clienți pe „Vârf”, deoarece acesta este un număr mult mai mare decât RMS. Dar Peak este doar măsura a ceea ce poate suporta difuzorul în rafale scurte. RMS este mai important

Sensibilitatea este o altă măsură extrem de importantă de luat în considerare atunci când comparăm și găsim subwoofer-ul potrivit. Este măsurarea cantității de sunet pe care o va emite un difuzor cu puterea pe care o oferă. În esență, aceasta este măsura ta de eficiență. Cu cât sensibilitatea este mai mare, cu atât subwooferul este mai eficient.

Specificații incintei

Multe dintre criteriile pe care le-am discutat sunt destul de standard pentru toate difuzoarele auto. Dar iată o măsură care este destul de unică pentru subwoofer-uri – Specificațiile carcasei. Difuzoarele auto nu trebuie să ia în considerare acest lucru, deoarece de obicei montați un difuzor într-o ușă sau pe un suport al mașinii. Dar un subwoofer trebuie să aibă o carcasă dedicată acestuia. Există carcase prefabricate peste tot sau îți poți construi chiar propria carcasă pentru a o personaliza la contururile vehiculului tău, dar în orice caz va trebui să potrivești specificațiile carcasei tale cât mai bine posibil la specificațiile specificațiile recomandate ale carcasei producătorului.

Există două tipuri de carcase și, de obicei, producătorul va oferi specificații recomandate pentru ambele: carcase etanșe și carcase cu porturi. O carcasă sigilată este o cutie care este complet ascunsă. Aceste casete sunt grozave pentru bass precis și curat, cu distorsiuni reduse. Carcasele sigilate sunt standardul când vine vorba de bass bine definit. Carcasele portabile au un orificiu în cutie pentru a porta sunetul. Aceste carcase sunt excelente pentru setările în aer liber și oferă un bass mai puternic, dar uneori mai puțin definit.

Întrebări frecvente despre cel mai bun subwoofer auto

Un subwoofer este un tip de difuzor care este special conceput pentru a produce sunete de joasă frecvență, adică bass. Un subwoofer auto poate îmbunătăți calitatea generală a sistemului audio al unei mașini, în special pentru muzica cu bas puternic.

Unele caracteristici cheie de căutat într-un subwoofer includ dimensiunea subwooferului, capacitatea sa de gestionare a puterii, impedanța, sensibilitatea și răspunsul în frecvență.

În general, pentru a instala un subwoofer de mașină, ai nevoie de cinci componente: un amplificator de mașină, unitatea principală, putere, semnal și o carcasă pentru subwoofer. Va trebui să pornești energia de la bateria vehiculului și să semnalizezi de la unitatea principală atât la amplificatorul mașinii, cât și la cablul difuzorului de la amplificatorul mașinii la subwoofer. Asigură-te că iei măsurile de precauție corespunzătoare, cum ar fi deconectarea bateriei și verificarea dublă a conexiunilor pentru a preveni deteriorarea vehiculului.

Un subwoofer pasiv necesită o sursă de alimentare suplimentară, cum ar fi un receptor sau un amplificator. Un subwoofer activ include un amplificator și o sursă de alimentare încorporate și trebuie doar să primească o sursă audio.

Friendly and carefree funny bearded gay man in grey sweater edit profile picture online dating app

Marcel Popa

Blogger

Marcel Popa este editorul șef  al Top Electronice și a acoperit tehnologia de peste 5 de ani. În plus față de supravegherea direcției Top Electronice, Marcel Popa este specializat în acoperirea tuturor lucrurilor mobile, după ce a revizuit zeci de smartphone-uri și alte gadget-uri.

Abonează-te!

Obține acces instantaneu la știri de ultimă oră, cele mai tari recenzii, oferte excelente și sfaturi utile.

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.

ABONEAZĂ-TE!

Cele mai recente știri hi-fi, home cinema și tehnologie, recenzii, sfaturi de cumpărare și oferte, direct în căsuța ta de e-mail!

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.