Top Electronice

Cască Bluetooth

Cea mai bună cască Bluetooth din 2024: Top 4 perechi de căști Handsfree pentru tine

Când cumperi prin link-uri de pe site-ul nostru, este posibil să câștigăm un comision de afiliat care ne ajuta la finanțarea activităților noastre și la testarea celor mai bune produse pe care să le achiziționezi.  Detalii aici.

Tabel de conținut
cea mai buna casca bluetooth

Dacă cauți cea mai buna casca Bluetooth disponibilă astăzi, ai ajuns la locul potrivit. Căștile Bluetooth rămân instrumente incredibil de utile, mai ales dacă încă lucrezi de acasă sau ai trecut la un mod de lucru mai hibrid. Mulți dintre noi ne folosim telefoanele mai mult ca oricând pentru orice, de la a rămâne în legătură cu colegii noștri până la apelarea video a colegilor de echipă, precum și a prietenilor și familiei.

Căștile Bluetooth te pot ajuta să lucrezi mai confortabil în timp ce efectuezi și primești apeluri telefonice, așa că merită să investești într-una. Cu toate acestea, există o mulțime de opțiuni, așa că cum o poți alege pe cele mai bune casti bluetooth pentru nevoile tale? Vestea bună este că suntem aici pentru a te ajuta.

Căștile Bluetooth de pe această pagină au fost alese datorită calității audio și înregistrării de top. Toate au funcții de anulare a zgomotului care îți permit să fii auzit chiar și atunci când le utilizezi în medii zgomotoase.

Am comparat aceste casti Bluetooth în funcție de numeroși factori, de la calitatea construcției și designul până la durata de viață și potrivirea bateriei. Le-am evaluat calitatea anulării zgomotului, claritatea microfonului și utilitatea butonului de control. Și, în sfârșit, le-am analizat capacitățile și puterea Bluetooth, prețurile, printre altele.

Indiferent dacă te afli într-o mașină sau la birou, unul dintre acestea îți va permite să te bucuri de beneficiile apelurilor hands-free. Când am întocmit această listă, am ales casti bluetooth care fac ca preluarea apelurilor să fie rapidă, ușoară și sigură, indiferent dacă te afli la volan, utilizezi echipamente sau tastezi pe o tastatură.

ProdusPreț
Jabra BlueParrott M300-XTVezi Prețul
Plantronics Voyager 5200Vezi Prețul
Jabra StealthVezi Prețul
Jabra Talk 35Vezi Prețul
 

Mai jos îți vom prezenta cele 4 modele de căști handsfree pe care le-am identificat ca fiind cele mai bune din punct de vedere al următoarelor: calitate sunet, anulare zgmot, autonomie baterie, design, redare muzica și cât sunt de rezistente.

4.8/5

Cele mai bune casti Bluetooth premium per total

BlueParrott M300-XT excelează în tot ceea ce căutăm într-o cască Bluetooth grozavă. Experții noștri de ascultare audio au evaluat căștile cele mai bune în general atât pentru calitatea vocii difuzorului, cât și pentru anularea zgomotului, dar și performanța sunetelor. Sunetul primit este, de asemenea, grozav, astfel încât oamenii cu care vorbești vor suna clar și fără static. Tehnologia Bluetooth 5.1 a lui M300-XT îți permite să vorbești toată ziua fără să îți faci griji că trebuie să o reîncărci, spre deosebire de unii dintre concurenți, care utilizează versiuni mai vechi de Bluetooth, mai puțin eficiente din punct de vedere energetic.

De asemenea, este suficient de confortabilă și de reglabilă pentru a fi purtată ore întregi, deși designul dintr-o singură piesă o face mai grea decât alte casti care au un cârlig pentru ureche mai subțire, detașabil. (Dacă vrei casti mai ușoare, cu o potrivire mai strânsă în ureche, ia în considerare alegerea noastră de buget, Jabra Talk 35; are jumătate din greutate și are geluri pentru urechi, dar ar trebui să fie cu o durată de viață mai scurtă a bateriei, Bluetooth mai vechi cu tehnologie și microfoane care nu sună la fel de bine.)

Specificații:

 • Tip: in-ear (exterior)
 • Raza de actiune: 100 metri
 • Funcții: Rezistent la apa, Microfon incorporat, Limitare zgomot, Fara fir, handsfree, Siri
 • Timp de încărcare: 150 min
 • Sistem de operare compatibile: Android, Ios

Avantaje:

Dezavantaje:

4.5/5

Cele mai bune casti bluetooth pentru anularea zgomotului de fundal

Acest model handfree Plantronics Voyager 5200 este una dintre cele mai bune casti Bluetooth din jur, de la un nume de marcă care este bine respectat când vine vorba de casti. Este concepută pentru confort, astfel încât să o poți purta perioade lungi de timp fără să te deranjeze. De asemenea, se așează bine pe loc, astfel încât să nu cadă.

Deși butoanele de pe casti sunt utile în timpul apelurilor, este complet hands free, deoarece ID-ul apelantului va anunța numele celui care te sună și poți spune pur și simplu „răspunde” pentru a prelua apelul.

Zgomotul este anulat eficient chiar și în medii aglomerate, iar microfoanele multiple asigură o calitate puternică a vocii și o cască Bluetooth excelentă. Este, de asemenea, acoperită cu material rezistent la transpirație, oferindu-i o robustețe de care le lipsește celelalte casti Bluetooth.

Aplicația însoțitoare a căștilor include și o mulțime de personalizări pentru apelurile telefonice, astfel încât să puteți configura lucrurile așa cum vă place.

Specificații

 • Model: in-ear
 • Raza de actiune: 30 metri
 • Funcții: Control volum, Fara fir, handsfree
 • Timp de încărcare: 90 min
 • Autonomie a bateriei: 7 ore
 • Sistem de operare compatibile: Android, Ios, Universal

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

Cele mai bune casti bluetooth pentru design (bine concepute, mici și stilate)

Această pereche handsfree in-ear Jabra Stealth este una dintre cele mai frumoase casti Bluetooth din gama noastră și nu numai că arată bine, dar se simte și confortabil la purtare, fiind la fel de ușoară pe cât este. Stealth nu este chiar atât de mic și de neobservat pe cât sugerează numele, dar este foarte impresionant din punct de vedere tehnic, așa că o vom lăsa să alunece.

Calitatea sunetului aici este excelentă și face o treabă bună în limitarea zgomotului de fundal captat de microfonul său. Acesta este cu siguranță o cască Bluetooth în care merită să investești dacă te bazezi pe apeluri fără voce.

Setul cu cască Bluetooth vine cu șase perne pentru urechi și două cârlige pentru urechi, astfel încât să poți experimenta până când găsești cea mai sigură și confortabilă potrivire pentru urechile tale.

Specificații

 • Tip: in-ear
 • Raza de actiune: 30 metri
 • Funcții: Microfon incorporat, HD voice, handsfree
 • Autonomie: 6 ore

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

Cele mai bune casti bluetooth ieftine (după buget)

Jabra Talk 35 nu are calitatea excelentă a microfonului și anularea zgomotului celorlalte opțiuni ale noastre, dar costă aproximativ cu jumătate mai puțin din ceea ce fac ele și are performanțe mult mai bune decât alte casti Bluetooth ieftine – și chiar și unele casti Bluetooth care costă mai mult. Datorită gelului său conturat pentru urechi, am constatat că Talk 35 se potrivește mai bine în ureche decât M300-XT și Voyager 5200, iar testerul nostru, care poartă în mod regulat casti pentru casti, a găsit că această casca este mai confortabilă decât celelalte alegeri ale noastre, care au un model mai mare, unul mai mare. -piesă, design deasupra urechii.

Designul Talk 35 poate fi mai ușor de utilizat și pentru cei care poartă ochelari sau au părul lung. Dezavantajul, vechea tehnologie Bluetooth 3.0 a acestei căști își limitează raza de conectivitate (o treime din M300-XT și Voyager 5200), iar timpul de convorbire la 6 ore. Dar aceste limitări ar putea fi acceptabile dacă vrei o cască Bluetooth ieftină pentru apeluri fără mâini.

Specificații

 • Tip: in-ear
 • Raza de actiune: 10 m
 • Funcții: Microfon incorporat, fara fir, handsfree
 • Autonomie: 6 ore
 • Sistem de operare compatibile: Android, Ios, Windows

Avantaje:

Dezavantaje:

Ghid de cumpărare: cum să alegi o cască bluetooth potrivită nevoilor tale

Când alegi cele mai bune căști Bluetooth pentru tine, gândește-te la modul în care preiei apelurile telefonice. Vei dori un set cu cască care să aibă o baterie mare dacă ești la apeluri pentru ore lungi zilnic. O baterie mai mare va menține dispozitivul să funcționeze mai mult timp, mărind durata de viață generală a produsului.

Verifică dacă un set cu cască oferă anularea zgomotului. Dacă preiei frecvent apeluri în locuri zgomotoase, atunci vei dori unul cu izolare puternică a zgomotului. De asemenea, va trebui să includă un microfon robust care îți poate separa vocea de fundal și să te asigure că receptorul te aude clar.

Apoi, verifică tipul de potrivire pe care îl oferă. Unele căști vor veni cu diferite dimensiuni de vârf pentru urechi pentru o potrivire mai personalizată.

În cele din urmă, iei în considerare funcții precum gama Bluetooth, integrarea asistentului vocal (comenzi vocale), funcția de anulare a zgomotului, butoanele de control și numărul de dispozitive la care se poate conecta simultan setul cu cască.

Cele mai bune căști Bluetooth: Cum testăm

Am evaluat cele mai bune căști Bluetooth după mai multe criterii, începând cu calitatea audio la apeluri. De asemenea, le-am verificat durata de viață a bateriei, calitatea anulării zgomotului, claritatea microfonului și potrivirea.

Dacă setul cu cască nu oferea o potrivire sigură sau confortabilă, am verificat dacă vine cu vârfuri suplimentare pentru urechi și cârlige de diferite dimensiuni. Am verificat butoanele de control tactil de pe căști și cât de perfect au făcut procesul de primire a apelurilor. Dacă butoanele au ajutat la controlul media, am remarcat și asta.

În cele din urmă, ne-am uitat la integrarea asistentului vocal, gama Bluetooth și prețul, printre alte aspecte.

Cine ar trebui să își cumpere casti wireless?

O cască mono Bluetooth ar putea părea o relicvă a vremurilor mai vechi, pe vremea când Blackberry și Nokia erau producătorii dominanti de telefoane mobile și a vorbi cu telefonul în buzunar era o magie nouă. În timp ce castile și castile wireless au devenit mai populare, castile wireless pot încă îndeplini nevoi specifice. Una dintre aceste căști ar putea fi pentru tale dacă:

 • Petreci mult timp apelând pe telefonul tău și dorești confortul hands-free într-un dispozitiv ușor, portabil.

 • Consideri că: calitatea microfonului și funcția de anulare a zgomotului sunt de cea mai mare importanță.

 • Dorești funcții de gestionare a apelurilor, cum ar fi răspunsul sau ignorarea apelurilor cu vocea sau cu butoane dedicate, pe care multe căști sau căști tradiționale nu le oferă.

 • Vrei să ai urechea liberă pentru a fi la curent cu ce se întâmplă în jurul tău în timpul navetei sau la birou (inclusiv birourile de acasă).

Ca și în cazul căștilor wireless și cu fir (de tip supraear și on-ear), o cască Bluetooth este un compromis. Nu te va face să suni la fel de bine cum poate cel mai bun microfon USB, nu va face sunetul primit mai bun decât un set bun de căști și nu este la fel de discret și la fel de ușoară ca cele mai bune căști. Ceea ce face un set cu cască Bluetooth mai bine decât aceste alte opțiuni, totuși, este să îți ridice vocea clar în timp ce suprimă zgomotul de fundal, oriunde te-ai afla.

Dacă zgomotul este anulat suficient pe fundal nu este atât de importantă pentru tine și dacă nu vorbești prea mult pe telefon, probabil că ești bine folosind castile care vin cu el. Și dacă asculți multă muzică sau podcasturi pe acel telefon, doar cu un apel ocazional, este mai bine să obții un set bun de căști stereo Bluetooth sau căști cu microfon.

Dar dacă ai un set cu cască mai vechi care nu funcționează atât de bine pe cât ai dori sau dacă ești nemulțumit de caracteristicile sale, trecerea la una dintre alegerile noastre îți va oferi o calitate mai bună a sunetului, o anulare îmbunătățită a zgomotului și, potențial, mai mult. gamă. Dacă alte persoane se plâng că nu te pot auzi în timpul apelurilor telefonice sau dacă nu poți declanșa Siri sau Asistentul Google de la castile tale mai vechi, ar putea fi timpul să faci upgrade. De asemenea, dacă nu ești mulțumit de calitatea sunetului este încă un motiv pentru care să faci o actualizare.

Cum am ales produsle?

Pentru ghidul nostru pentru castile wireless și cu fir, am consultat profesioniști din diferite industrii care folosesc căști toată ziua. Acele interviuri, plus informațiile pe care le-am obținut din citirea recomandărilor de pe site-uri precum Emag și Altex și recenziile verificate ale proprietarilor pe Amazon, ne-au ajutat să stabilim o listă de criterii pentru cele mai bune căști Bluetooth:

 • Calitatea microfonului și anularea zgomotului: o cască excelentă Bluetooth ar trebui să transmită un sunet clar și ușor de înțeles, indiferent de mediul în care preiei apelul. Acest lucru necesită ca aceste microfoane să aibă unele capacități de anulare a zgomotului pentru a reduce sunetul ambiental. Fără asta, s-ar putea să sune tulbure sau chiar incoerent pentru persoana cu care vorbești.

 • Calitatea difuzorului: Aproape la fel de important ca și calitatea microfonului, un difuzor bun vă asigură că vei putea înțelege imediat ce vă spune cineva în timpul unui apel. Nu ne așteptăm ca aceste căști mono Bluetooth să concureze cu calitatea audio a unei perechi grozave de căști stereo, dar vrem să auzim clar persoana de la celălalt capăt al liniei.

 • Confort și potrivire: dacă căștile tale Bluetooth hands-free îți ciupesc urechile sau îți provoacă disconfort, este puțin probabil să le utilizezi, indiferent de cât de bine sună. Dacă vei purta acest lucru pentru apeluri telefonice lungi sau pentru perioade prelungite în mașină sau la birou în cazul în care trebuie să preiei un apel, ar trebui să fie suficient de confortabil pentru a nu fi distras de setul cu cască. Și pentru că fiecare are urechi diferite, căutăm căști care să vină cu mai multe dimensiuni de vârfuri și bucle pentru a obține o potrivire potrivită.

 • Durata de viață a bateriei: un set cu cască ar trebui să dureze cel puțin cea mai mare parte a unei zile de lucru obișnuite. Considerăm că cinci ore de timp real de convorbire sunt minimul pentru un seturile bune; cu excepția cazului în care vorbești la telefon fără oprire, cinci ore de convorbire ar trebui să te ajute să treci peste o zi de opt ore. Unele căști vin cu – sau au disponibilă ca achiziție separat – o carcasă de stocare echipată cu baterie care încarcă setul cu cască atunci când îl pui înăuntru, ceea ce poate prelungi semnificativ durata de viață a bateriei. Dar nu poți prelua apeluri în timp ce setul se încarcă, așa că setul cu cască în sine ar trebui să poată rezista mult timp singur. Bateria este un aspect important la aceste seturi wireless.

 • Comenzi: la minimum, ar trebui să poți accepta sau respinge un apel și să reglezi volumul cu butoanele de pe setul wireless. Capacitatea de a face unele dintre acestea cu sunetul vocii tale este un bonus frumos, dar nu o cerință.

 • Aspect: Să recunoaștem: unele modele de căști Bluetooth arată cam prostesc. Așa că am optat pentru modele cât mai puțin vizibile.

Întrebări frecvente

 1. Căștile fără wireless funcționează mai bine decât o pereche de căști Bluetooth. …
 2. Bateriile sunt incomode și risipitoare. Unele durează mai multe ore până se încarcă
 3. Plătești suplimentar când nu ai nevoie.
 4. „Wireless” nu este întotdeauna o caracteristică de durabilitate. …
 5. Fiabilitate.

Diferența principală constă în modul în care căștile se conectează la un player media de redare a sunetului. În timp ce căștile cu tehnologia Bluetooth folosesc unde radio cu rază scurtă de acțiune pentru a transmite semnale audio, căștile wireless pot folosi unde radio, infraroșu, memorie internă sau KleerNet. Diferă de la unele modele la altele.

Expunerea prelungită la zgomote puternice îți pot afecta urechile și interiorul urechii. Din nou, din punctul de vedere al radiației și al siguranței sunetului, din punctul de vedere al căștilor Bluetooth față de căștile cu fir, acestea au același rang – totul este despre volumul în urechi și fără alți factori. Un model bluetooth este considerat de calitate mai bună pentru șoferi. Aceste dispozitive se pot încărca prin conexiune USB pentru reîncărcarea bateriei.

Friendly and carefree funny bearded gay man in grey sweater edit profile picture online dating app

Marcel Popa

Blogger

Marcel Popa este editorul șef  al Top Electronice și a acoperit tehnologia de peste 5 de ani. În plus față de supravegherea direcției Top Electronice, Marcel Popa este specializat în acoperirea tuturor lucrurilor mobile, după ce a revizuit zeci de smartphone-uri și alte gadget-uri.

Abonează-te!

Obține acces instantaneu la știri de ultimă oră, cele mai tari recenzii, oferte excelente și sfaturi utile.

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.

ABONEAZĂ-TE!

Cele mai recente știri hi-fi, home cinema și tehnologie, recenzii, sfaturi de cumpărare și oferte, direct în căsuța ta de e-mail!

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.