Top Electronice

Cel mai bun aparat anti pasari din 2024: Top 5 aparate anti pasari

| Verificat de Raluca Sas

Când cumperi prin link-uri de pe site-ul nostru, este posibil să câștigăm un comision de afiliat care ne ajuta la finanțarea activităților noastre și la testarea celor mai bune produse pe care să le achiziționezi.  Detalii aici.

Tabel de conținut
cel mai bun aparat anti pasari

În marea majoritate a timpului petrecem scriind despre cât de mult iubim păsările și cum să obținem fotografii excelente cu ajutorul camerei pentru hrănitoarea de păsări, dar există momente când ele devin daunătoare. Dacă te confrunți, de exemplu, cu o problemă de porumbei, te poți trezi cu o dezordine incredibilă dacă aceștia aleg să se adăpostească pe acoperișul tău, deasupra unei ferestre sau în oricare alt loc. Poți să te întrebi ce opțiuni de apărare împotriva păsărilor ai la dispoziție și cum poți să îi ții departe de casa ta sau de clădirea ta. Am pregătit o listă pentru a te ajuta să alegi cel mai bun aparat anti pasari potrivit nevoilor tale.

În acest articol, vom prezenta câteva dintre cele mai populare produse de pe piață. De asemenea, îți vom oferi câteva idei despre cum poți să ții păsările la distanță cu ajutorul diferitelor tipuri de aparate anti-pasări disponibile.

Cele mai bune aparate anti pasari – TOP 5 modele

ProdusePreț
1. AviTrac 9MVezi pretul
2. Zon Mark 4Vezi pretul
3. ShenZhenVezi pretul
4. PestmasterVezi pretul
5. Pir Tipa LS-2001Vezi pretul

cel mai bun aparat anti pasari professional

5/5

Specificații:

 • Tip produs: Sperietoare / aparat cu ultrasunete anti pasari
 • Utilizat pentru: pasari, animale mici

cel mai bun pachet aparat anti pasari

4.5/5

Specificații

 • Tip produs: Sperietoare
 • Utilizat pentru: Păsări, Animale mici, Animale sălbatice
 • Număr bucați: 2
 • Tensiune alimentare: 12 V
 • Lungime: 90 cm
 • Lățime: 19 cm
 • Înălțime: 35 cm
 • Greutate: 8.3 Kg

cel mai bun aparat anti pasari la buget

3.5/5

Specificații

 • Tip produs: Dispozitiv ultrasunete / aparat cu ultrasunete anti pasari
 • Utilizat pentru: Păsări
 • Număr bucați: 1
 • Material: Plastic dur
 • Culoare: Verde
 • Tensiune alimentare: 12 V
 • Nivel zgomot: 150 dB
 • Amplasat pe: Acoperisul casei

cel mai bun aparat anti pasari calitate/preț

4/5

Serie de caracteristici

 • Tip produs: Capcana electronica
 • Utilizat pentru: Pasari

Aparant anti-pasari ieftin si bun

3/5

Specificații

 • Tip produs: Dispozitiv ultrasunete
 • Utilizat pentru: Păsări
 • Număr bucați: 1
 • Culoare: Negru
 • Tensiune alimentare: 220 V – 240 V
 • Nivel zgomot: 105 dB

Oferte și Promoții

Cu aceste oferte și promoții, cumpărătorii pot beneficia de reduceri, pachete promoționale sau alte avantaje a prelungitoarelor electrice la prețuri mai accesibile. Poți găsi oferte speciale pentru prelungitoare de priză pe următoarele magazine:

Ghid de cumpărare: Cum să alegi cel mai bun aparat anti pasari

Există doar un secret pentru a obține controlul eficient și durabil asupra păsărilor: dacă păsările se simt inconfortabile, vor pleca. Acum știi. Păsările îndrăgesc confortul la fel ca și noi. Ele doresc următoarele:

 • Acces ușor la hrană și apă.
 • Un loc confortabil pentru a se așeza, relaxa și se aduna cu prietenii și familia.
 • Un loc sigur pentru a face cuib.

Acestea sunt cu adevărat singurele lucruri pe care le caută. Înlătură una dintre aceste elemente, iar păsările vor rămâne mai puțin probabil să stagneze. Înlătură-le pe toate și cu siguranță se vor muta.

Vezi și ghidul nostru pentru:

Ce sunt Repelentele?

Repelentele pentru păsări sunt instrumente excelente pentru a face medii mai puțin primitorare pentru păsările care devin o problemă. Repelentele fac ca păsările să se simtă nesigure și neprietenoase, împiedicându-le să se așeze, să se adune sau să facă cuib. Cele mai multe repelente funcționează prin agresarea simțurilor păsărilor cu imagini, mirosuri și sunete dovedite că le fac să se simtă inconfortabile. Bird B Gone oferă o varietate de repelente pentru păsări, facilitând găsirea produsului sau produselor de repelente care vor proteja proprietatea ta comercială sau rezidențială. Toate repelentele noastre pentru păsări sunt sigure, umane și în conformitate cu toate legile statale și federale. Pentru a cumpara orice produs tot ce trebuie să faci este să verifici disponibilitatea pe stoc și pretul în lei, să a apesi pe “Adauga in cos”, să selectezi modalitatea de livrare și să finalizezi plata. Vei vedea butonul adauga in cos langa produs.

Alege Repelentul Potrivit Atunci când alegi repelentele potrivite pentru păsări, trebuie să iei în considerare următoarele:

Locatie

Locația este factorul numărul unu de luat în considerare înainte de a alege un repelent pentru pasari sau ultrasunete anti pasari. Spațiile mari și deschise necesită o strategie total diferită față de spațiile semi-închise în aceeași măsură în care suprafețele largi și plate ar trebui tratate diferit față de pervazurile înguste. Succesul necesită o privire atentă asupra specificațiilor și caracteristicilor zonei pe care trebuie să o protejezi.

Locuri mari deschise

Zonele mari și deschise, cum ar fi terenurile de golf, grădinile, acoperișurile, piscinele, parcurile, câmpurile agricole și terenurile de joacă, reprezintă o provocare semnificativă, deoarece confortul creaturilor în aceste spații este abundent. Hrana și apa sunt adesea abundente în aceste spații, iar eliminarea lor nu este adesea o opțiune viabilă sau chiar dorită. În plus, aceste locații oferă în mod tipic acces nelimitat la locații confortabile și sigure pentru a se așeza, a se odihni și a face cuib. Unele sunt folosit pentru alungarea pasarilor sau indepartarea pasarilor nedorite din aceste locuri necesită repelente sau aparate ultrasunete anti pasari care au o acoperire largă și care sunt suficient de puternice pentru a alunga păsările din locurile foarte atractive.

Repelenții care conțin metil antranilat sunt o alegere excelentă. Acest ingredient de repelent puternic este ca un spray cu piper pentru păsări; irită ochii, nasul și gâtul lor și îi face să se simtă miserabil. Dispersarea MA pe o suprafață mare folosind un pulverizator sau un dispozitiv de pulverizare alungă cu succes păsările și le ține la distanță.

Spații semi inchise

Zonele semi-închise, cum ar fi grajdurile, parcările acoperite, pavilioanele și terasele, sunt locuri paradisiace pentru păsări. Menținerea hranei și a apei departe de aceste locuri, atunci când este posibil, este crucială pentru a menține păsările departe. Repelentele cu acoperire mare sunt eficiente în aceste spații, dar repelentele mai mici și mai direcționate sunt, de asemenea, o alegere bună. Răspunsul depinde în mod specific de locurile în care păsările aleg să se adune. Gelurile și discurile plasate strategic pot fi, de asemenea, o soluție bună. Dispozitivele de respingere care folosesc mișcarea pentru a speria și descuraja păsările sunt o altă opțiune.

Suprafețe largi, plate sau inguste

Locurile largi, deschise și plate, cum ar fi docurile, bărcile, mesele, luminile și unitățile de aer condiționat, sunt locuri preferate pentru păsări să se odihnească. Aceste locuri se pretează bine la discuri, geluri și dispozitive de respingere în mișcare. Discurile și gelurile sunt cel mai bine folosite pe suprafețele plate, orizontale, unde merg păsările, dar oamenii nu.

Pernați inguste

Pervazurile înguste, cum ar fi pervazurile ferestrelor, grinzi tavanului, streșinile, semnele, luminile și alte spații similare, sunt preferate de păsările de toate speciile. Ele oferă adăpost căutat după și protecție impotriva pasarilor și elementelor, precum și o vedere clară asupra împrejurimilor lor. Repelentele cu spray MA sau aparate ultrasunete anti pasari și dispozitivele de mișcare nu sunt potrivite pentru aceste medii, dar discurile și gelurile funcționează bine.

Protecție temportară versus semi-permanentă

Faptul că alegi o instalare temporară sau permanentă depinde și foarte mult de locație. Spray-urile MA nu sunt niciodată permanente; ele necesită reaplicare regulată, de obicei la fiecare 7-14 zile, în funcție de vreme. Gelurile rămân pe suprafață și sunt eficiente atât timp cât condițiile meteorologice și alte condiții permit.

Farfuriile pot fi lipite cu un adeziv de silicon de calitate comercială semi-permanent sau cu alt adeziv de calitate comercială, ușor de îndepărtat, și trebuie înlocuite la fiecare 6 luni. Dispozitivele de respingere care folosesc mișcarea pentru a speria și descuraja păsările sunt o altă alegere. Montajul permanent este, de asemenea, posibil, folosind adeziv sau șuruburi.

Întreținere

Capacitatea ta de întreținere este un aspect important de luat în considerare atunci când alegi un repelent pentru păsări. După cum s-a menționat mai devreme, spray-urile MA necesită reaplicare regulată, de obicei la fiecare 7-14 zile în funcție de vreme. Gelurile și discurile necesită, de asemenea, reaplicare, dar pe un program mai extins. Dispozitivul de respingere Solar Bird Repeller poate fi montat permanent și include baterii reîncărcabile care necesită foarte puțină întreținere. Poate fi, de asemenea, folosit ușor la nevoie.

Așa cum poți observa, protejarea proprietății tale cu repelente de înaltă calitate de la Bird B Gone este la fel de ușoară ca 1, 2, 3:

Decide unde ai nevoie de protecție impotriva pasarilor.

Determine dacă protecția temporară sau semi-permanentă este cea mai potrivită.

Ia în considerare toleranța ta pentru întreținere.

Și mai amintește-ți un lucru important:

Începe cu o suprafata curată

Înainte de a începe cu orice repelente, trebuie să cureți zona. Înlătură hrana și sursele de apă, pe cât posibil, curăță mizeria și înlătură cuiburile și materialele de cuibărit. Neglijarea curățeniei reduce eficacitatea oricărui program de repelent sau control al păsărilor. Dacă există dovezi ample de infestare cu păsări, curățarea trebuie făcută de profesioniști cu pregătire și echipament de protecție. Pentru a cumpara orice produs tot ce trebuie să faci este să verifici disponibilitatea pe stoc și pretul în lei, să a apesi pe “Adauga in cos”, să selectezi modalitatea de livrare și să finalizezi plata. Vei vedea butonul adauga in cos langa produs.

Întrebări frecvente

Aparatele anti pasari funcționează utilizând diferite tehnologii, cum ar fi ultrasunete, sunete, mișcare sau iluminat, pentru a alunga păsările dintr-o anumită zonă. Aceste dispozitive îi fac pe păsări să se simtă inconfortabil și le deternează să se apropie sau să rămână într-un loc.

Eficiența unui aparat anti pasari depinde de speciile de păsări pe care dorești să le îndepărtezi și de mediul în care îl utilizezi. În general, aparatele cu ultrasunete și cele cu sunete variabile sunt considerate eficiente pentru o gamă largă de păsări. Cu toate acestea, este important să alegi un aparat adaptat nevoilor tale specifice.

Majoritatea aparatelor anti-păsări sunt concepute să fie sigure pentru oameni și animale de companie. Ele utilizează frecvențe sau sunete care deranjează păsările, dar nu ar trebui să afecteze negativ oamenii sau animalele. Cu toate acestea, este întotdeauna recomandabil să citești instrucțiunile și avertismentele de pe ambalajul dispozitivului.

Instalarea și utilizarea aparaturii anti-păsări variază în funcție de tipul dispozitivului. Majoritatea sunt ușor de instalat și pot fi plasate în zonele în care dorești să îndepărtezi păsările. Este important să respecți instrucțiunile producătorului pentru o utilizare eficientă.

Înainte de a utiliza un aparat anti-păsări, este recomandabil să verifici legislația locală și regulamentele referitoare la utilizarea acestor dispozitive. De obicei, acestea sunt permise, dar pot exista restricții privind nivelurile de zgomot sau alte aspecte ale utilizării. Este important să respecți regulamentele în vigoare pentru a evita eventuale probleme legale.

Friendly and carefree funny bearded gay man in grey sweater edit profile picture online dating app

Marcel Popa

Blogger

Marcel Popa este editorul șef  al Top Electronice și a acoperit tehnologia de peste 5 de ani. În plus față de supravegherea direcției Top Electronice, Marcel Popa este specializat în acoperirea tuturor lucrurilor mobile, după ce a revizuit zeci de smartphone-uri și alte gadget-uri.

Abonează-te!

Obține acces instantaneu la știri de ultimă oră, cele mai tari recenzii, oferte excelente și sfaturi utile.

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.

ABONEAZĂ-TE!

Cele mai recente știri hi-fi, home cinema și tehnologie, recenzii, sfaturi de cumpărare și oferte, direct în căsuța ta de e-mail!

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.