Imprimantă Inkjet

Cea mai bună imprimantă inkjet din 2023: Top 8 Imprimante cu jet de cerneală bune

Când cumperi prin link-uri de pe site-ul nostru, este posibil să câștigăm un comision de afiliat care ne ajuta la finanțarea activităților noastre și la testarea celor mai bune produse pe care să le achiziționezi.  Detalii aici.

Tabel de conținut
Cea mai bună imprimantă inkjet

Cea mai bună imprimantă cu inkjet pe care banii o pot cumpăra. Bun venit la selecția noastră a celor mai bune imprimante cu jet de cerneală pe care banii îi pot cumpăra în prezent. Pe această pagină, vei găsi niște imprimante cu jet de cerneală excelente care oferă o alternativă mai accesibilă la imprimantele laser.

Indiferent dacă vrei o nouă imprimantă cu jet de cerneală pentru acasă sau birou, avem niște opțiuni excelente pentru o gamă variată de nevoi și bugete.

Imprimantele cu jet de cerneală sunt ideale pentru utilizatorii de acasă și mici afaceri care au un buget redus, deoarece adesea sunt mai ieftine decât imprimantele laser. Cu toate acestea, costul inițial al unei imprimante nu este singura considerație pe care trebuie să o faci în ceea ce privește bugetele, deoarece va trebui să cumperi, de asemenea, cartușe de cerneală pentru ca acestea să funcționeze, ceea ce uneori poate fi costisitor. Așadar, alegerea unei imprimante cu jet de cerneală care are costuri de exploatare economice te poate ajuta să economisești multă bani ție și afacerii tale pe termen lung.

Imprimantele cu jet de cerneală sunt deosebit de bune pentru tipărirea fotografiilor, făcându-le cele mai bune imprimante foto. Ele nu sunt la fel de rapide ca imprimantele laser, așa că dacă ai un birou aglomerat care are nevoie să tipărească o mulțime de documente, ia în considerare una dintre cele mai bune imprimante laser.

Există o cantitate uriașă de imprimante acolo, așa că pentru a face alegerea celei mai bune pentru nevoile tale cât mai simplă posibil, am enumerat ceea ce considerăm că sunt cele mai bune imprimante cu jet de cerneală pe care banii îi pot cumpăra în 2023. Noi nu ne uităm doar la caracteristici și preț – luăm în considerare și costurile de exploatare, costul inițial, calitatea tipăririi și viteza dispozitivelor.

Am ales, de asemenea, niște imprimante ieftine foarte bune care utilizează această tehnologie, iar aceste imprimante cu jet de cerneală de buget sunt accesibile, dar nu fac rabat prea mare de la calitatea tipăririi. Vei fi cu siguranță impresionat de modul în care aceste imprimante gestionează documentele tale tipărite.

De asemenea, avem niște imprimante cu jet de cerneală all-in-one excelente care se ocupă de scanare și fotocopiere.

Cele mai bune imprimante Inkjet: Top 8 Modele

ProdusPreț
1. Epson EcoTank ET-4750Vezi Prețul
2. Epson EcoTank M1170Vezi Prețul
3. Epson WF-4820 dwfVezi Prețul
4. Epson WorkForce Pro WF-7720DTWFVezi Prețul
5. Canon, PIXMA G5050Vezi Prețul
6. Canon Maxify IB4150Vezi Prețul
7. Canon Pixma TS8250Vezi Prețul
8. Canon, Megatank G6050Vezi Prețul
4.8/5

Aici vedem sistemul EcoTank de la Epson, care poate fi reumplut, rafinat și integrat în această imprimantă 4-în-1. Cu o tavă de hârtie de 250 de coli destul de adâncă, o facilitate de fax și Wi-Fi cu Wi-Fi Direct, această mașină s-ar potrivi bine pentru un birou la domiciliu aglomerat. Imprimă destul de rapid și constant, iar prețul inițial include suficientă cerneală pentru până la 14.000 de pagini monocrom și 11.200 de pagini color.

Specificații:

 • Categorie: Imprimantă color cu jet de cerneală 4-în-1
 • Viteză de imprimare: 15ppm
 • Formate de hârtie: până la A4
 • Capacitate hârtie: 250

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

S-ar putea să pară mult de plătit pentru un dispozitiv de imprimare monocrom de bază, dar acei 1200 de lei includ suficientă cerneală pentru a tipări până la 6.000 de pagini. Sistemul EcoTank al Epson îți permite să faci reumpleri cu cerneală neagră din sticle de reumplere accesibile, care pot fi reciclate mai ușor decât cartușele. Imprimanta este echipată cu Wi-Fi și imprimare duplex, și poate gestiona o viteză rezonabilă de 15 pagini clare și consistente pe minut.

Specificații

 • Categorie: Imprimantă mono cu jet de cerneală
 • Viteză de imprimare: 15ppm
 • Formate de hârtie: până la A4
 • Capacitate hârtie: 150

Avantaje:

Dezavantaje:

3.5/5

Epson WorkForce Pro WF-4820DWF este un exemplu bun al cât de mult poți obține de la o imprimantă color cu jet de cerneală orientată către birou, la un preț mediu în prezent. Aceasta este o imprimantă color cu auto-duplex, cu o alimentare automată a documentelor, un scaner de înaltă rezoluție de tip flatbed și un modem de fax. Poate tipări mai rapid decât unele imprimante laser în modul său monocrom cel mai rapid, dar fiind cu jet de cerneală, poate tipări și fotografii de bună calitate pe hârtie lucioasă. Costul cartușelor de cerneală ar trebui luat în considerare, deoarece nu sunt cele mai ieftine. Cu toate acestea, acest model rămâne competitiv, mai ales dacă te înscrii la serviciul de abonament ReadyPrint al Epson, care îți trimite cartușe de înlocuire prin poștă.

Specificații

 • Categorie: Imprimantă color cu jet de cerneală 4-în-1
 • Viteză de imprimare: 36ppm (mono)
 • Formate de hârtie: până la A4
 • Capacitate hârtie: 250 + 35 de coli

Avantaje:

Dezavantaje:

4.5/5

Această talentată imprimantă cu jet de cerneală 4-în-1 poate scana dual și efectua duplex automat, ceea ce o face o copiator foarte utilă. Poate face acest lucru cu hârtie format mare A3, precum și A4, ceea ce o diferențiază de restul. Este destinată utilizatorului de afaceri, astfel că are o facilitatate de fax și un modul NFC pentru a utiliza un smartphone pentru a iniția și prelua sarcinile tale de tipărire private într-un birou partajat. Există o alimentare automată a documentelor (ADF) pentru a copia o grămadă de documente și spațiu pentru o mulțime de hârtie în tava principală, fie că este vorba de A4 sau A3. Există chiar și un port USB Host util în față pentru a tipări direct de pe o unitate de memorie flash. Și toate acestea la un preț foarte competitiv.

Specificații

 • Categorie: Imprimantă color cu jet de cerneală
 • Viteză de imprimare: 18ppm (mono)
 • Formate de hârtie: A4
 • Capacitate hârtie: 250

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

Imprimantele MegaTank de la Canon se dezvoltă de la un nivel la altul, iar acest dispozitiv doar de imprimare demonstrează că tancurile de cerneală reumplute sunt viitorul pentru imprimantele cu jet de cerneală. Canon PIXMA G5050 poate tipări pe ambele fețe ale paginii documente color, și există spațiu pentru jumătate de rimă de hârtie în tava principală. Poate, de asemenea, să tipărească fotografii detaliate pe hârtie foto lucioasă, dar poate face toate acestea la un cost mult mai mic pe pagină decât orice imprimantă cu jet de cerneală pe bază de cartușe. Mai mult decât atât, în cutie se află suficientă cerneală neagră pentru 18.000 de pagini și cerneală color pentru 7.700 de pagini.

Specificații

 • Categorie: Imprimantă color cu jet de cerneală
 • Viteză de imprimare: 13ppm (mono)
 • Formate de hârtie: până la A4
 • Capacitate hârtie: 250 de coli

Avantaje:

Dezavantaje:

3.5/5

Canon MAXIFY iB4150 este o imprimantă cu jet de cerneală pentru mici afaceri în căutarea unor tipărituri color prompte și fiabile, cu un timp minim petrecut lângă imprimantă. Cu spațiu pentru o rimă întreagă de hârtie în cele două tăvi de hârtie și cartușe de cerneală de mare randament disponibile, capabile să furnizeze până la 2.500 de pagini monocrom sau 1.500 de pagini color, această imprimantă va face față cu ușurință unei sarcini mari de lucru. Poate tipări în mod automat pe ambele fețe ale paginii și poate gestiona plicuri, hârtie foto și orice dimensiune de suport până la A4. Cartușele de inițializare incluse s-ar putea să nu conțină multă cerneală, dar cartușele XL ale Canon sunt avantajoase din punct de vedere al costului de tipărire pe pagină.

Specificații

 • Categorie: Imprimantă color cu jet de cerneală
 • Viteză de imprimare: 24ppm
 • Formate de hârtie: până la A4
 • Capacitate hârtie: 500 de coli

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

Imprimanta Canon cu trei funcții este ușor de utilizat, cu ecranul său tactil mare și conectivitate NFC cu o singură atingere pentru smartphone-ul tău. Există sloturi convenabile pentru card SD și unitate USB flash. Imprimă și scanează la rezoluție înaltă, iar în loc de patru, folosește șase cartușe separate de cerneală pentru a obține o fidelitate superioară la tipărirea de fotografii color. Este un sistem destul de costisitor, dar merită pentru finisajul mai profesional.

Specificații

 • Categorie: Imprimantă color cu jet de cerneală 3-în-1
 • Viteză de imprimare: 15ppm
 • Formate de hârtie: până la A4
 • Capacitate hârtie: 100 de coli

Avantaje:

Dezavantaje:

5/5

Imprimantele fără cartușe de la Canon sunt deosebit de ușor de reumplut ori de câte ori vezi că cerneala din fereastră scade, și vin cu mult mai multă cerneală în cutie, suficientă pentru a tipări 7.700 de imagini color integrale sau 18.000 monocrom. Este suficient de mică pentru a se potrivi pe birou fără a ocupa mult spațiu și suficient de mare pentru a conține 250 de coli de hârtie. Wi-Fi este încorporat, imprimarea duplex automată este acoperită, iar rezoluțiile de imprimare și scanare sunt bune și ridicate. Poate tipări și o fotografie frumoasă și text clar care nu va curge, datorită cernelei negre de pigment.

Specificații

 • Categorie: Imprimantă color cu jet de cerneală 3-în-1
 • Viteză de imprimare: 13ppm (mono)
 • Formate de hârtie: A4
 • Capacitate hârtie: 250

Avantaje:

Dezavantaje:

Ghid de cumpărare: Cum alegi cea mai bună imprimantă Inkjet pentru tine

Fie că este vorba despre o imprimantă pentru acasă sau o imprimantă pentru birou, cele mai bune imprimante de pe această pagină te pot ajuta să tipărești rapid și ușor documentele perfect, menținând în același timp costurile de exploatare reduse. Cu toate acestea, atunci când decizi asupra modelului de imprimantă cu jet de cerneală care ar fi cel mai potrivit pentru tine, principalele tale considerații vor fi, probabil, bugetul tău, precum și alte factori, cum ar fi calitatea tipăririi și viteza de imprimare. Conectivitatea wireless poate fi un factor decisiv suplimentar, iar pentru cei care lucrează de la distanță, dimensiunea și greutatea pot fi de asemenea considerații importante pentru ca imprimanta cu jet de cerneală să nu ocupe prea mult spațiu în biroul de acasă.

Cum am testat cele mai bune imprimante cu jet de cerneală

Fiecare imprimantă cu jet de cerneală pe care o selectăm pentru testare este evaluată pe bancul nostru de testare, iar rezultatele sunt comparate critic cu fiecare altă imprimantă cu jet de cerneală pe care am revizuit-o. În loc să ne bazăm pe cifrele citate de producător, măsurăm timpul până la tipărirea primei pagini și vitezele de tipărire în modul cu o singură foaie și în modul duplex folosind un document standard de zece pagini și o aplicație de cronometrare.

Pentru a compara calitatea tipăririi, imprimăm același set de documente de test pe fiecare mașină. Aceste douăsprezece pagini de test includ text cu diverse dimensiuni și culori de font, pagini mixte de imagine și text, un set de fotografii și o serie de modele de test concepute pentru a evalua claritatea, fidelitatea culorii, contrastul și scala de gri.

De asemenea, calculăm costurile de exploatare, comparăm funcționalitatea și luăm în considerare versatilitatea, designul și calitatea construcției fiecărui produs. Scorul general reflectă toți acești parametri și valoarea generală pentru bani.

Întrebări frecvente despre imprimantele inkjet

Imprimantele cu jet de cerneală utilizează un sistem care pulverizează picături foarte mici de cerneală pe hârtie pentru a crea imagini și text. Aceste picături sunt controlate electronic și sunt aruncate pe hârtie într-un model specific pentru a forma caractere și imagini.

Imprimantele cu jet de cerneală sunt ideale pentru tipărirea fotografiilor și a documentelor color de înaltă calitate. Ele sunt adesea mai accesibile din punct de vedere al costurilor inițiale și pot fi mai potrivite pentru utilizatorii casnici sau pentru birouri mici. Pe de altă parte, imprimantele laser sunt mai rapide și sunt mai potrivite pentru tipărirea volumelor mari de texte monocrome.

Multe imprimante cu jet de cerneală moderne au sisteme de rezervoare reumplute, numite adesea “MegaTank” sau “EcoTank”, care permit reumplerea cernelei în loc să înlocuiți cartușele. Acest lucru poate reduce semnificativ costurile de tipărire pe termen lung și să fie mai ecologic.

Când alegeți o imprimantă cu jet de cerneală, luați în considerare viteza de tipărire, calitatea tipăririi, costurile de exploatare (inclusiv prețul cartușelor sau cernealei reumplute), opțiunile de conectivitate (cum ar fi Wi-Fi), funcționalitățile suplimentare (cum ar fi imprimarea duplex sau scanarea) și dacă aveți nevoie de imprimare color sau monocromă. De asemenea, țineți cont de spațiul pe care imprimanta îl va ocupa în biroul dvs.

Friendly and carefree funny bearded gay man in grey sweater edit profile picture online dating app

Marcel Popa

Blogger

Marcel Popa este editorul șef  al Top Electronice și a acoperit tehnologia de peste 5 de ani. În plus față de supravegherea direcției Top Electronice, Marcel Popa este specializat în acoperirea tuturor lucrurilor mobile, după ce a revizuit zeci de smartphone-uri și alte gadget-uri.

Abonează-te!

Obține acces instantaneu la știri de ultimă oră, cele mai tari recenzii, oferte excelente și sfaturi utile.

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.