Top Electronice

Perna electrica

Cea mai buna perna electrica din 2024: Top 5 perne electrice + ghid de cumpărare

Când cumperi prin link-uri de pe site-ul nostru, este posibil să câștigăm un comision de afiliat care ne ajuta la finanțarea activităților noastre și la testarea celor mai bune produse pe care să le achiziționezi.  Detalii aici.

Tabel de conținut
Cea mai buna perna electrica

De ce ai nevoie de cea mai bună pernă electrică? Terapia cu căldură este o modalitate excelentă de a reduce durerile corporale, de a relaxa mușchii și de a îmbunătăți circulația sângelui. O pernă încălzită vă poate duce somnul la următorul nivel, oferind căldură și ameliorarea durerii.

Pernele electrice folosesc terapia termică pentru a atenua durerea, rigiditatea și durerea articulațiilor și mușchilor prin creșterea fluxului sanguin. Pernele încălzite oferă un plus de relaxare și rezultate imediate, astfel încât să te trezești simțindu-te mai împrospătat. Efectul liniștitor al terapiei cu căldură te poate ajuta și să te odihnești mai bine.

Există o mare varietate de opțiuni și modele atunci când vine vorba de selectarea pernei electrice perfecte. Am întocmit o listă cu cele mai bune perne încălzite disponibile online pentru a îți aduce recomandările noastre și pentru a te ajuta să îți restrângi opțiunile.

ProdusPreț
1. Daga N2Vezi Prețul
2. Esperanza Cashmere EHB004Vezi Prețul
3. Nierbo®Vezi Prețul
4. Perna electrica pentru picioareVezi Prețul
5. Beurer HK54Vezi Prețul
 
5/5

Îți prezentăm perna electrică Daga N2 Textil Class, un produs excelent pentru a oferi confort și relaxare în timpul sezonului rece. Această pernă electrică inovatoare și de înaltă calitate este proiectată pentru a îți oferi o căldură plăcută și o experiență de relaxare în confortul propriei case.

Unul dintre aspectele remarcabile ale pernei electrice Daga N2 este capacitatea sa de a se încălzi rapid. Cu o putere de 110W și opțiuni de temperatură reglabile, perna se încălzește într-un timp scurt, oferind o senzație reconfortantă de căldură în zona dorită. Aceasta este o caracteristică foarte apreciată în special în serile reci de iarnă sau în momentele în care aveți nevoie de un impuls de căldură relaxantă.

Permite-ne să menționăm și funcția de programare a pernei Daga N2, care îți permite să stabilești durata dorită a încălzirii, fie că este vorba de 45, 60 sau 90 de minute. După aceea, perna se va opri automat, oferindu-ți o senzație de confort fără a îți face griji că va funcționa în mod continuu.

Pentru a asigura siguranța utilizatorului, perna electrică Daga N2 este echipată cu un sistem de autotest luminos și un autostop după 8 ore de funcționare continuă. Aceste caracteristici sunt esențiale pentru a îți oferi liniștea și securitatea necesare în timpul utilizării. În plus, perna vine și cu o husă de protecție, asigurându-te că o poți folosi în condiții de siguranță și confort maxim.

Dimensiunile generoase ale pernei Daga N2, 46 x 34 cm, o fac potrivită pentru a fi utilizată pe diferite zone ale corpului, cum ar fi spatele, abdomenul sau picioarele, oferindu-ți o relaxare completă și eficientă.

În concluzie, perna electrică Daga N2 Textil Class este un produs de înaltă calitate, care îți asigură o căldură plăcută și un confort de neegalat. Cu funcții de încălzire rapidă, programare, siguranță și dimensiuni generoase, această pernă este perfectă pentru a te relaxa și a te bucura de momentele de răsfăț în timpul sezonului rece. Alege perna electrică Daga N2 și transformăți fiecare zi într-o experiență deosebită de confort și relaxare.

Specificații:

 • Zona corporala: Corp
 • Tip produs: Perna electrica
 • Destinat pentru: Incalzire
 • Material: Bumbac, Microfleece
 • Functii: Incalzire rapida
 • Tip alimentare: La retea
 • Putere: 110 W
 • Trepte temperatura: 4
 • Tensiune alimentare: 220 V
 • Oprire automata: 8 h
 • Lungime: 460 mm
 • Latime: 340 mm
 • Greutate: 0.68 Kg

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

Îți prezentăm perna electrică Esperanza Cashmere, un companion de nădejde pentru momentele de relaxare și căldură în sezonul rece. Această pernă electrică adorabilă și plăcută la atingere te va învălui cu blândețe și îți va oferi o senzație reconfortantă de căldură în serile friguroase.

Una dintre cele mai mari calități ale pernei electrice Esperanza Cashmere este că se încălzește într-un timp scurt și îți oferă trei nivele de temperatură reglabile. Astfel, poți alege exact nivelul de căldură dorit, potrivindu-se perfect nevoilor tale și preferințelor personale.

De asemenea, perna electrică Esperanza Cashmere vine cu un design adorabil într-o nuanță plăcută de albastru. Nu numai că îți va oferi căldură și confort, dar va adăuga și o notă de stil și farmec în încăperea ta. Este pur și simplu irezistibilă!

Perna electrică Esperanza Cashmere este ușor de utilizat și se încadrează perfect pe diferite zone ale corpului, cum ar fi spatele sau abdomenul. Cu o putere de 60W, vă veți bucura de căldură blândă și relaxantă, creând o atmosferă de confort deplin.

Este important să menționăm și dimensiunile potrivite ale pernei Esperanza Cashmere, care o fac convenabilă și portabilă. Poți lua perna cu tine în călătorii sau să o utilizezi confortabil în fotoliul preferat.

În concluzie, perna electrică Esperanza Cashmere este un accesoriu indispensabil pentru momentele de relaxare și căldură în timpul iernii. Cu designul adorabil, trei nivele de temperatură reglabile și ușurința în utilizare, această pernă îți va învălui cu blândețe și îți va oferi căldură plăcută în serile reci. Alege perna electrică Esperanza Cashmere și bucură-te de momentele de răsfăț și confort, înconjurat de blândețe și căldură.

Specificații

 • Zona corporala: Corp
 • Tip produs: Perna electrica
 • Tip alimentare: La retea
 • Putere: 60 W
 • Trepte temperatura: 3
 • Lungime cablu: 160 cm
 • Lungime: 40 cm
 • Latime: 32 cm

Avantaje:

Dezavantaje:

4.5/5

Hai să-ți povestim despre perna electrică Nierbor, partenerul tău perfect pentru momentele de relaxare și căldură în serile reci. Această pernă electrică prietenoasă și eficientă îți va oferi o senzație plăcută și personalizată de căldură în fiecare seară.

Una dintre cele mai mari calități ale pernei electrice Nierbor este că îți permite să reglezi temperatura în funcție de preferințele tale. Cu cele 6 trepte de temperatură disponibile, poți alege exact cât de căldură să fie perna, asigurându-ți astfel un nivel optim de confort.

Perna electrică Nierbor este foarte ușor de utilizat și îți va oferi o încălzire rapidă, astfel încât să te poți relaxa imediat. Designul său cu dimensiuni de 60×30 cm o face potrivită pentru a fi utilizată pe diferite zone ale corpului, cum ar fi spatele sau picioarele.

Cu perna electrică Nierbor, vei beneficia și de siguranță și protecție. Ea este prevăzută cu un sistem de protecție împotriva supraîncălzirii, astfel încât să te poți bucura de căldură în voie, fără să-ți faci griji.

De asemenea, perna electrică Nierbor vine într-un design frumos, într-o nuanță plăcută de albastru. Nu numai că îți va oferi căldură și confort, dar va adăuga și o notă de stil în camera ta.

În concluzie, perna electrică Nierbor este partenerul perfect pentru serile reci de iarnă. Cu opțiunile sale de temperatură reglabile, încălzirea rapidă și siguranța îmbunătățită, această pernă te va învălui într-o căldură personalizată și reconfortantă în fiecare seară. Alege perna electrică Nierbor și transformă-ți serile într-o experiență plăcută și relaxantă, înconjurat de căldură și confort.

Specificații

 • Zona corporala: Corp
 • Tip produs: Patura electrica
 • Culoare: Albastru
 • Tip alimentare: La retea
 • Trepte temperatura: 6

Avantaje:

Dezavantaje:

4.2/5

Îți prezentăm perna electrică pentru încălzirea picioarelor, partenerul perfect pentru a te bucura de confort și căldură în serile reci. Această pernă este prietenoasă și eficientă, oferindu-ți o experiență reconfortantă și relaxantă.

Una dintre cele mai mari calități ale pernei electrice pentru încălzirea picioarelor este că îți oferă căldură specifică pentru această zonă a corpului. Aceasta înseamnă că vei simți o plăcută senzație de căldură care îți va învălui picioarele și te va ajuta să te relaxezi rapid.

Perna electrică pentru încălzirea picioarelor este ușor de utilizat și se alimentează la o putere de 10W. Nu este nevoie să te îngrijorezi de setările complicate sau de durata de încălzire, deoarece aceasta a fost concepută special pentru a-ți oferi un confort instant și simplu.

Designul gri al pernei este elegant și se va potrivi perfect cu decorul casei tale. Poți să o utilizezi în timp ce citești o carte preferată, te uiți la televizor sau pur și simplu te relaxezi în timpul serilor reci de iarnă.

În concluzie, perna electrică pentru încălzirea picioarelor este soluția perfectă pentru a-ți oferi confort și căldură în timpul serilor reci. Ușor de utilizat și cu un design atrăgător, această pernă este alegerea ideală pentru cei care doresc să-și răsfețe picioarele și să se relaxeze în voie. Achiziționează perna electrică pentru încălzirea picioarelor și transformă-ți serile în momente de relaxare și confort.

Specificații

 • Zona corporala: Maini, Picioare
 • Tip produs: Incalzitor picioare
 • Destinat pentru : Incalzire
 • Material: Plus
 • Culoare : Gri
 • Tip alimentare: La retea, Acumulator, Baterie
 • Putere: 10 W
 • Trepte temperatura: 1

Avantaje:

Dezavantaje:

3.9/5

Haide să-ți prezintăm și perna electrică pentru umeri Beurer, partenerul perfect pentru a te bucura de confort și relaxare în fiecare zi. Această pernă este prietenoasă, eficientă și te ajută să te relaxezi rapid și să scapi de tensiunea din umeri.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale pernei electrice pentru umeri Beurer este că îți oferă o căldură plăcută și reconfortantă în această zonă problemă a corpului. Indiferent dacă ai petrecut o zi lungă la birou sau te-ai suprasolicitat fizic, această pernă te ajută să te relaxezi și să îți regăsești buna dispoziție.

Perna electrică pentru umeri Beurer este extrem de ușor de utilizat. Pur și simplu îți așezi perna pe umeri și o pornești cu ajutorul butonului de pe cablu. Astfel, vei simți cum căldura se răspândește treptat și îți relaxează mușchii încordați.

Designul ergonomic al pernei se potrivește perfect pe umeri, oferindu-ți o senzație plăcută și adaptată nevoilor tale. De asemenea, perna este prevăzută cu curele ajustabile, astfel încât să poți fixa confortabil perna pe umeri și să te bucuri de beneficiile sale în timp ce te ocupi de alte activități.

În concluzie, perna electrică pentru umeri Beurer este soluția ideală pentru a-ți oferi confort și relaxare în fiecare zi. Ușor de utilizat și cu un design ergonomic, această pernă este alegerea perfectă pentru a te răsfăța și a scăpa de tensiunea din umeri. Achiziționează perna electrică pentru umeri Beurer și bucură-te de confortul și relaxarea pe care ți le meriți!

Specificații

 • Zona corporala: Gat
 • Tip produs: Incalzitor corporal
 • Tip alimentare:  La retea
 • Trepte temperatura: 3

Avantaje:

Dezavantaje:

Ghid de cumpărare: Cum să alegi cea mai buna perna electrica pentru tine

Pufoase, albe, dreptunghiulare, moi. Multe perne pot arăta aproximativ la fel, dar diferă foarte mult în cât de susținătoare sunt. O pernă grozavă pentru cineva care doarme pe spate poate fi una groaznică pentru cineva care doarme pe o parte. Și dacă perna nu reușește să-ți ofere capului și gâtului sprijinul adecvat, poate provoca neliniște și efort, ceea ce duce la un somn prost.

Top Electronice adaugă în mod regulat modele la evaluările noastre de perne, cu o actualizare recentă adăugând perne de la Emag, Altex și alte mărci. Ne-am uitat la cât de bine se compară pernele de la același producător și am testat câteva perne reglabile pentru a vedea dacă merită costul. Pentru a citi mai multe despre pernele noastre de top, vezi recenziile noastre despre cele mai bune perne din testele noastre.

Deci, cum poți spune care pernă este potrivită pentru tine? Și înlocuirea pernei ar trebui să fie pe lista de lucruri de făcut? Citiește mai departe pentru a afla factorii de luat în considerare, diferențele dintre umpluturile de perne și diferitele mărci pe care le vei vedea în magazine și online.

Principalele tipuri de perne electrice din evaluările noastre

Top Electronice testează în prezent perne din poliester și spumă cu memorie, precum și perne din latex și capoc.

Perne din poliester

Descris adesea ca fibră de poliester sau umplutură, acesta este cel mai comun tip de pernă pe care îl vei vedea pe piață și, de obicei, este cel mai puțin costisitor. Pernele din poliester au de obicei o umplutură care arată ca bumbac. În testele noastre, acestea nu își păstrează bine forma, așa că s-ar putea să sfârșești prin a înlocui acest tip de pernă mai des decât alte tipuri.

Perne din spumă cu memorie

Acesta este același material (poliuretan) din care sunt fabricate multe saltele. Pernele din spumă cu memorie pot consta dintr-un strat solid din această spumă sau bucăți tăiate din ea. Pernele cu umplutură cu spumă cu memorie sunt de obicei mai dense decât pernele din poliester și tind să se conformeze formei capului tău. În testele noastre, constatăm că pernele din spumă cu memorie ar putea să nu fie la fel de respirabile ca alte perne, ceea ce înseamnă că ți-ar putea încinge capul noaptea.

Latex

Latexul natural este fabricat din seva copacilor. Există și latex sintetic. Pernele din oricare pot conține un singur strat de latex sau bucăți din acesta. Pe baza testelor TE privind spuma de latex naturală și sintetică din saltele, latexul răspunde diferit la corp decât spuma cu memorie – are mai multă elasticitate la atingere și își revine la forma mai repede după ce a fost comprimat. Aceste incalzitoare corporale nu sunt prea populare.

Puf sau Pene

Pernele din puf sunt de obicei făcute din puf de gâscă sau de rață. Puful este evaluat după „puterea de umplere”, care măsoară cantitatea de spațiu pe care o ocupă o uncie de puf. Cu cât numărul este mai mare, cu atât va rămâne ferm mai mult timp, deși puful este în general o pernă moale care se aplatizează ușor. Pernele din pene sunt de obicei mai ferme și s-ar putea să nu rețină atât de multă căldură, deși penele pot pătrunde. Așa că veți dori să testați cât de bine își păstrează forma perna înainte de a o cumpăra.

Hrişcă

Hrișca este o umplutură de pernă pe bază de plante, făcută din semințe mici și uscate. Unora le place modul în care o pernă de hrișcă se conformează capului și gâtului, dar alții ar putea considera aceste perne prea zgomotoase (semințele foșnesc când te miști) sau prea rigide.

Umplute cu apă

Aceste perne au de obicei o pungă detașabilă pe care o poți umple cu apă până la nivelul de fermitate pe care îl preferați. Husa exterioară este adesea realizată din bumbac sau poliester. Unor dormitoare le place că pernele se potrivesc cu capul. Cu toate acestea, unii utilizatori au raportat scurgeri din camera de apă a pernei.

De obicei o perna electrica vine la un pret de peste 100 lei. Aceste produse sunt adesea cumpărate de pe Emag. Iti recomandam sa verifici care este disponibila pe stoc. 

Kapok

Această fibră organică, făcută din copac tropical, este un material mătăsos care este o alternativă mai moale, mai ușoară și vegană la puf. Învelișul său natural de ceară inhibă absorbția umidității, făcându-l ideal pentru persoanele care transpira în somn. De asemenea, atrage cumpărătorii eco-conștienți, deoarece umplutura de capoc este recoltată din păstăile de semințe care cad pe pământ, ceea ce înseamnă că niciun copac nu este tăiat pentru a aduna fibrele. Cu o perna electrica iti poti asigura confortul pentru doar cativa lei cheltuiti. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe magazinul respectiv si sa apesi pe adauga in cos.

Vezi și ghidul nostru pentru cea mai bună pătură electrică.

Friendly and carefree funny bearded gay man in grey sweater edit profile picture online dating app

Marcel Popa

Blogger

Marcel Popa este editorul șef  al Top Electronice și a acoperit tehnologia de peste 5 de ani. În plus față de supravegherea direcției Top Electronice, Marcel Popa este specializat în acoperirea tuturor lucrurilor mobile, după ce a revizuit zeci de smartphone-uri și alte gadget-uri.

Abonează-te!

Obține acces instantaneu la știri de ultimă oră, cele mai tari recenzii, oferte excelente și sfaturi utile.

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.

ABONEAZĂ-TE!

Cele mai recente știri hi-fi, home cinema și tehnologie, recenzii, sfaturi de cumpărare și oferte, direct în căsuța ta de e-mail!

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.