Top Electronice

Amplificator wifi

Cel mai bun amplificator wifi din 2024: Top 5 amplificatoare wifi

Când cumperi prin link-uri de pe site-ul nostru, este posibil să câștigăm un comision de afiliat care ne ajuta la finanțarea activităților noastre și la testarea celor mai bune produse pe care să le achiziționezi.  Detalii aici.

Tabel de conținut
amplificator wifi

O conexiune fiabilă la internet acasă nu a fost niciodată mai importantă. Mulți dintre noi lucrăm de acasă cu normă parțială sau cu normă întreagă acum, iar alții au din ce în ce mai mult din casa lor alimentată de dispozitive inteligente. De asemenea, cu toții avem doar mai multe dispozitive conectate în general – telefoane, tablete, console, televizoare și multe altele. În configurarea și întreținerea întregii tehnologii, s-ar putea să fi descoperit că ai un punct mort sau un semnal WiFi mai slab în garaj decât restul casei tale. Sau o acoperire neregulată în biroul tău de acasă improvizat. Și, în funcție de dimensiunea locuinței tale, puterea WiFi-ului tău ar putea să nu fie cum ți-ai dori.

În lista noastră cu siguranță vei găsi un amplificator wifi potrivit ție și nevoilor tale.

ProdusePreț
1. TP-Link RE605XVezi pretul
2. Tenda A9Vezi pretul
3. N300 TP-Link TL-WA850REVezi pretul
4. TP-Link AC750, RE220Vezi pretul
5. ASUS RP-AX56Vezi pretul
 
5/5

Suntem încântați să îți spunem despre TP-Link AX1800 WiFi 6 Range Extender. Dacă aveți nevoie de un dispozitiv care să vă extindă rețeaua de acasă sau de la birou, atunci acest extender de gamă merită cu siguranță luat în considerare.

În primul rând, designul acestui extender de gamă este elegant și modern, făcându-l un plus frumos pentru orice cameră. Procesul de configurare este, de asemenea, incredibil de ușor, așa că nu trebuie să fii o persoană expertă în tehnologie pentru a-l pune în funcțiune. Dispozitivul dispune și de tehnologia OneMesh, ceea ce înseamnă că se poate conecta fără probleme cu alte dispozitive TP-Link compatibile pentru a crea o rețea mai cuprinzătoare și mai robustă.

Dar să vorbim despre adevăratul punct de vânzare: performanța. TP-Link AX1800 WiFi 6 Range Extender se mândrește cu conectivitate de mare viteză, datorită tehnologiei Gigabit dual-band. De asemenea, este echipat cu tehnologia Adaptive Path, care vă ajută să vă asigurați că aveți o conexiune stabilă indiferent de locul în care vă aflați acasă sau la birou. Dispozitivul poate funcționa atât ca extintor de gamă, cât și ca punct de acces, oferindu-vă flexibilitatea de a alege modul în care doriți să-l utilizați.

În general, recomand cu căldură TP-Link AX1800 WiFi 6 Range Extender. Este o soluție accesibilă și eficientă pentru oricine dorește să-și îmbunătățească acoperirea și viteza rețelei.

Specificații:

 • Standard Wi-Fi: 802.11 a/b/g/n/ac/ax
 • Frecventa (GHz): 2.4 + 5 GHz
 • Rata de transfer (MB/s): 574 + 1201
 • Porturi: 1 x Gigabit Ethernet
 • Antena: 2 antene externe
 • Securitate: Criptare 64/128-bit WEP WPA/WPA-PSK2
 • Alimentare: La retea
 • Moduri de operare Wireless: Range Extender, Acces Point
 • Altele: Tehnologie One Mesh™ Wi-Fi 6 Mod AP Mod High Speed Adaptive Path Selection

Avantaje:

Dezavantaje:

5/5

Tenda A9 N300 WiFi Range Extender, este o soluție accesibilă și eficientă pentru extinderea acoperirii rețelei tale de acasă sau de la birou. În primul rând, Tenda A9 N300 are un design compact, făcându-l ușor de încadrat în orice spațiu fără a ocupa prea mult spațiu. Dispozitivul este, de asemenea, foarte ușor de configurat, ceea ce înseamnă că îl poți avea în funcțiune în câteva minute.

În ceea ce privește performanța, Tenda A9 N300 oferă viteze decente de conectivitate până la 300 Mbps. Este compatibil cu toate routerele WiFi standard, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la problemele de compatibilitate. În plus, extenderul are două antene externe care ajută la dezvoltarea puterii și acoperirii semnalului. Unul dintre cele mai semnificative avantaje ale Tenda A9 N300 este accesibilitatea sa. Acest extender de gamă are un preț mai mic decât multe alte opțiuni de pe piață, ceea ce îl face sau alegere excelentă pentru cei cu buget redus.

Cu toate acestea, merită remarcat faptul că Tenda A9 N300 are unele limitări. De exemplu, acceptă doar frecvența de 2,4 GHz, ceea ce înseamnă că poate să nu fie ideal pentru cei care au nevoie de viteză mai mari. În plus, aria de acoperire poate să nu fie la fel de extins ca alte opțiuni de pe piață, ceea ce ar putea fi o problemă pentru casele sau birourile mai mari.

În general, Tenda A9 N300 WiFi Range Extender este o alegere solidă pentru a îți face un range extender accesibil și ușor de utilizat. Deși are unele limitări, oferă performanțe de încredere și vă poate ajuta să vă puteți acoperirea și vitezele rețelei.

Specificații

 • Standard Wi-Fi: 802.11 n 802.11 b 802.11 g
 • Frecventa (GHz): 2.4 GHz
 • Tehnologia de modulare: 802.11b: DSSS / BPSK / QPSK / CCK 802.11g: OFDM / DSSS / BPSK / QPSK / CCK 802.11n: OFDM / DSSS / BPSK / QPSK / CCK
 • Antena: 2 x 3dBi
 • Securitate: WPA – PSK/WPA2-PSK
 • Moduri de operare Wireless: Repeater

Avantaje:

Dezavantaje:

4.5/5

TP-Link N300 Wireless Range Extender TL-WA850RE este un dispozitiv care îți extinde acoperirea Wi-Fi, făcându-l ideal pentru case mai mari sau spații cu semnal Wi-Fi slab. Este un dispozitiv compact și ușor de utilizat, care se conectează la orice priză și poate fi configurat în doar câteva minute.

Cu viteza sa de 300 Mbps, TL-WA850RE oferă o acoperire Wi-Fi fiabilă în zonele care pot fi dificil de atins. De asemenea, are un port Ethernet încorporat pentru conexiuni prin cablu, care este util dacă trebuie să conectezi un dispozitiv cu fir, cum ar fi o consolă de jocuri sau un televizor inteligent. Este un range extender wireless pentru TV excelent.

În timp ce TL-WA850RE este o opțiune excelentă și prietenoasă cu bugetul, are unele limitări. Raza sa de semnal wireless este limitată și nu acceptă cele mai recente standarde Wi-Fi, cum ar fi Wi-Fi 6. În plus, poate avea probleme să mențină o conexiune puternică cu mai multe dispozitive conectate simultan.

În general, TP-Link N300 Wireless Range Extender TL-WA850RE este o alegere solidă pentru cei cu buget redus sau cu case/birouri mai mici, care au nevoie să-și extindă acoperirea Wi-Fi. Este un dispozitiv fiabil și ușor de utilizat, care își face treaba la un preț accesibil.

Specificații

 • Standard Wi-Fi: 802.11 n
 • Frecventa (GHz): 2.4 GHz
 • Rata de transfer (MB/s): 300
 • Porturi: 1 x 10/100 Mbps (RJ-45)
 • Antena: 2 x antena interna
 • Securitate: WEP 64/128/152 bit WPA – PSK/WPA2-PSK Encription
 • Moduri de operare Wireless: Range Extender
 • Altele: Buton reset Buton RE (Range Extender) Dimensiuni: 110.0 x 65.8 x 75.2 mm

Avantaje:

Dezavantaje:

4.2/5

În primul rând, configurarea RE220 este incredibil de ușoară. Poți folosi butonul WPS pentru a-l conecta la router sau poți utiliza aplicația TP-Link Tether pentru a o configura de pe smartphone. Odată ce este conectat, poți poziționa amplificatorul acolo unde ai cea mai mare nevoie și te poți bucura de o acoperire WiFi îmbunătățită și semnalul wireless este mai puternic.

Unul dintre avantajele semnificative ale TP-Link AC750 RE220 este compatibilitatea sa cu tehnologia TP-Link OneMesh. Acest lucru îți permite să creezi o rețea mesh cu alte dispozitive compatibile TP-Link OneMesh, cum ar fi routere și puncte de acces. Acest lucru te poate ajuta să asiguri o acoperire WiFi perfectă în toată casa sau biroul tău, fără zone moarte. În ceea ce privește performanța, RE220 oferă viteze decente de conectivitate de până la 750 Mbps, ceea ce este mai mult decât suficient pentru majoritatea gospodăriilor. Acceptă atât frecvențele de 2,4 GHz, cât și 5 GHz, ceea ce înseamnă că te poți bucura de viteze mai mari dacă routerul dumneavoastră îl acceptă.

RE220 vine, de asemenea, cu două antene externe care ajută la îmbunătățirea puterii și acoperirii semnalului. Aceste antene pot fi ajustate pentru a îți asigura că obți semnalul wireless dorit și cea mai bună acoperire posibilă. Când vine vorba de design, TP-Link AC750 RE220 este elegant și compact. Este un top amplificator wifi la priza. Poate fi conectat direct la o priză electrică, ceea ce înseamnă că nu îți ocupă prea mult spațiu în casă sau birou.

Cu toate acestea, merită remarcat faptul că RE220 poate să nu fie ideal pentru case sau birouri mai mari, deoarece aria de acoperire poate să nu fie suficient de extinsă. În plus, este posibil ca dispozitivul să nu fie compatibil cu routere sau dispozitive non-TP-Link.

În general, TP-Link AC750 WiFi Range Extender RE220 este o opțiune accesibilă și versatilă pentru îmbunătățirea acoperirii rețelei tale WiFi. Cu configurarea sa ușoară, compatibilitatea cu tehnologia TP-Link OneMesh și performanța decentă, este o alegere excelentă pentru majoritatea gospodăriilor.

Specificații

 • Standard Wi-Fi: 802.11ac/n/g/b
 • Frecventa (GHz): 2.4 + 5 GHz
 • Rata de transfer (MB/s): 10/100
 • Porturi: 1 x RJ 45
 • Antena: 3 antene interne
 • Securitate: WPA-PSK / WPA2-PSK 64/128/152-bit WEP
 • Alimentare: La retea
 • Moduri de operare Wireless: Range Extender
 • Altele: Dimensiuni: 110.0 x 65.8 x 75.2 mm Tehnologie OneMesh™

Avantaje:

Dezavantaje:

4.6/5

ASUS AX1800 Dual-Band WiFi 6 Range Extender RP-AX56 este un dispozitiv puternic și fiabil, care este conceput pentru a îți spori semnalul wireless existent și pentru a oferi o acoperire mai bună în toată casa sau biroul tău. Cu funcțiile sale avansate și tehnologia de ultimă oră, acest amplificator semnal este perfect pentru oricine dorește să-și îmbunătățească performanța rețelei wireless.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale RP-AX56 este suportul pentru WiFi 6, cel mai recent standard de rețea wireless care oferă viteze mai mari, latență mai mică și conectivitate îmbunătățită. Aceasta înseamnă că te poți bucura de streaming mai fluid, descărcări mai rapide și performanțe mai bune în jocurile online, chiar și în zonele în care semnalul wireless este slab. O altă caracteristică excelentă a RP-AX56 este compatibilitatea sa cu tehnologia ASUS AiMesh, care îți permite să creezi o rețea mesh perfectă și puternică prin conectarea mai multor routere ASUS și extindere de gamă. Astfel, este ușor să extinzi acoperirea rețelei, să elimini zonele moarte și să te bucurii de viteze mai mari în toată casa sau biroul tău.

Configurarea RP-AX56 este, de asemenea, ușoară datorită aplicației sale ușor de utilizat ASUS Router, care vă ghidează pas cu pas prin procesul de configurare. În plus, dispozitivul are patru antene externe care pot fi ajustate pentru a optimiza puterea și acoperirea semnalului, făcându-l o alegere ideală pentru case sau birouri mai mari.

În general, ASUS AX1800 Dual-Band WiFi 6 Range Extender RP-AX56 este un dispozitiv fantastic care oferă conectivitate rapidă, fiabilă și fără întreruperi. Indiferent dacă transmiți în flux video HD, te joci online sau doar navighezi pe web, acest amplificator semnal îți va îmbunătăți cu siguranță experiența online și îți va face rețeaua mai puternică și mai eficientă.

Specificații

 • Standard Wi-Fi: 802.11 ax 802.11n 802.11ac IPv4 IEEE 802.11b IEEE 802.11g IPv6 IEEE 802.11a
 • Frecventa (GHz): 2.4 + 5 GHz
 • Rata de transfer (MB/s): 802.11a: up to 54Mbps 802.11b : up to 11 Mbps 802.11g : up to 54 Mbps 802.11ax (2.4GHz) : up to 574 Mbps 802.11ax (5GHz) up to 1201Mbps
 • Porturi: RJ45 LAN
 • Antena: 2 x antena interna
 • Securitate: QoS
 • Moduri de operare Wireless: Range Extender
 • Altele: Buton reset Buton WPS AiMesh LEDX1

Avantaje:

Dezavantaje:

Ghid de cumpărare 2023 : Cel mai bun amplificator wifi din Romănia

Ceea ce face un amplificator semnal wifi mai atractiv în comparație cu un sistem MESH este faptul că sunt ușor de instalat și ieftin. Atunci când este asociat cu un router la preț redus, poți construi un sistem tandem care obține o acoperire care poate rivaliza cu ceea ce ai obține de la un singur router semnal wireless cu preț ridicat sau sistem mesh. Amplificator semnal vine în diferite forme, dimensiuni și viteze, dar au limitările lor; semnalul wireless variează de obicei, sunt la jumătate la fel de rapide decât routerul tău principal și creează o rețea extinsă separată care face dificilă roamingul fără întreruperi.

Cum să îți alegi un amplificator Wi-Fi perfect pentru casa sau biroul tău

În funcție de dimensiunea și aspectul casei tale, un router de gamă medie până la înaltă poate oferi toată acoperirea Wi-Fi de care ai nevoie. Dar pentru casele construite cu materiale dense precum cărămidă, beton, ipsos și metal, un anumit nivel de degradare a semnalului este aproape o certitudine. De asemenea, casele cu mai multe etaje și mulți pereți sunt mai susceptibile la pierderea semnalului decât o casă cu un etaj cu un plan deschis. În unele cazuri, îți poți muta routerul într-o locație centrală pentru a furniza un semnal mai puternic acelor zone moarte care anterior nu erau accesibile. În majoritatea caselor, totuși, locația routerului este legată de camera în care internetul intră în casă, ceea ce înseamnă că relocarea routerului va necesita probabil să rulezi un cablu Ethernet în zona dorită. Amplificator semnal oferă o modalitate relativ ușoară de a furniza semnal wireless fără a fi nevoie să rulezi un cablu. Un amplificator semnal potate fi folosit și ca access point.

Când cumperi un amplificator semnal, este important să găsești unul care să se potrivească cu specificațiile routerului tău. De exemplu, dacă ai un router dual-band AC1900, obține un extender dual-band AC1900 (sau mai bun). Dacă routerul tău acceptă fluxul de date Multi-User Multiple Input Multiple Output (MU-MIMO), care oferă performanțe îmbunătățite prin trimiterea de date către clienți compatibili simultan și nu secvențial, căută un amplificator semnal care acceptă această tehnologie dacă dorești să extinzi MU- Rețeaua MIMO. Îl poți folosi și ca access point.

Se aplică și la cele mai noi tehnologii de amplificator wifi?

Același lucru este valabil și pentru cele mai recente tehnologii Wi-Fi 6 și Wi-Fi 6E, cele mai rapide variante de Wi-Fi actuale. Dacă ați cumpărat recent un nou router care acceptă aceste standarde, cu siguranță veți dori să vă asigurați că și toate extensiile de gamă le acceptă. Acest tip de amplificator semnal de obicei costă mai mult decăt un amplificator semnal de 50 lei, 80 lei sau chiar 100 lei.

Top amplificator wifi la priza: Ai nevoie de un desktop sau de un range extender de plug-in?

Există două tipuri de amplificator semnal Wi-Fi: desktop și plug-in. Majoritatea dim amplificatoarele cu banda desktop arată exact ca un router fără fir și sunt de obicei echipate cu antene externe reglabile, mai multe porturi LAN pentru conectarea la dispozitive precum televizoare și console de jocuri și porturi USB pentru atașarea la periferice, cum ar fi unități de stocare și imprimante.

Un amplificator semnal cu plug-in sunt mult mai mici decât omologii lor de pe desktop și sunt introduse direct într-o priză de perete. Unele modele au antene externe, în timp ce altele folosesc antene interne pentru a prezenta un profil discret. Datorită dimensiunii lor, extensiile plug-in au de obicei doar un singur port LAN și nu au conectivitate USB, făcându-le mai puțin versatile, dar mai accesibile decât extensiile desktop. Dacă nu poți economisi o priză de perete, caută un model cu plug-in care oferă o priză de trecere.

De asemenea, merită remarcat faptul că, dacă ai o problemă destul de specifică de a conecta un computer la Wi-Fi într-o anumită parte a casei tale, s-ar putea să fi mai bine deservit de un adaptor USB Wi-Fi. Pentru doar 50 lei, aceste adaptoare sunt în esență antene care se conectează direct la computer pentru a-l ajuta să atragă un semnal Wi-Fi mai bun.

Cum să configurezi cele mai bune amplificatoare wireless fara fir

Nu cu mult timp în urmă, configurarea unui amplificator semnal wifi cu access point a necesitat un pic de expertiză tehnică și multă răbdare pentru a găsi cea mai bună locație (în mod ideal, la jumătatea distanței dintre router și zona moartă). Dar majoritatea routerelor și amplificatoarele cu wifi de 5 ghz ca access point în ziua de astăzi acceptă Wi-Fi Protected Setup (WPS), ceea ce face asocierea celor două atât de simplă ca apăsarea a câteva butoane, denumirea noii rețele extinse și crearea unei parole de rețea.

În plus, aproape toți producătorii oferă vrăjitori de configurare bazați pe web și instrucțiuni ilustrate care te vor ajuta să configurezi setările wireless de bază. Unele (dar nu toate) amplificatoarele wifi cu semnal sunt echipate cu indicatori de stare LED care îți spun dacă amplificatorul are semnalul slab și este prea departe de router. Amplificatorul wifi 5 ghz poate oferii, de asemenea, funcții avansate asemănătoare routerului, cum ar fi rețeaua pentru oaspeți, programarea accesului și capabilitățile serverului media.

Ce nu pot face Wi-Fi Range Extender?

Deși sunt destul de ușor de configurat, amplificatoarele de gamă au limitările lor. Ei folosesc adesea un SSID de rețea separat la care trebuie să te conectezi pe măsură ce te deplasezi prin casa, apartament, iar vitezele Wi-Fi sunt de obicei jumătate față de cele pe care le obțineți de la routerul principal. Majoritatea extensiilor cu bandă dublă folosesc ambele benzi radio pentru a transmite date către și de la router, ceea ce înseamnă că dispozitivele care se conectează la amplificator semnal 5 ghz concurează pentru lățimea de bandă cu routerul. Pentru a ajuta la atenuarea congestionării rețelei, unii producători îți permit să dedici o bandă pentru comunicațiile router-extender. Tehnologia Fastlane de la Netgear și tehnologia BoostBand de la Amped Wireless sunt exemple bune.

Cu toate acestea, poate cel mai rapid debit posibil este ceea ce căutați. Acest lucru ar putea fi pentru că rulați aplicații de afaceri în rețeaua dvs. sau pentru că ești în căutarea unui router de jocuri sau mai ales a unui router Wi-Fi 6. Dacă da, asigurați-vă că testați conexiunea dintre punctele finale pentru a vă asigura că obțineți vitezele maxime de trafic posibile. PCMag testează temeinic toate routerele și extindetoarele de gamă care vin prin ușile sale, astfel încât să aveți o idee bună la ce să vă așteptați înainte de a cumpăra.

Amplificatoare fără fir vs. sisteme Wi-Fi Mesh

Dacă te gândești să îți actualizezi rețeaua cu hardware nou, merită să cauți un amplificator Wi-Fi bazat pe rețea înainte de a cheltui bani pe un router tradițional. Sistemele MESH Wi-Fi sunt concepute pentru a îți acoperi casa cu acoperire wireless și sunt alcătuite din mai multe componente de rețea, inclusiv un router principal și o serie de module satelit, sau noduri, pe care le plasezi în toată casa. Toate fac parte dintr-o singură rețea fără fir și partajează același SSID și parolă, ceea ce înseamnă că poți călători prin casa ta sau apartament. fără a fi nevoie să vă conectați la o rețea extinsă.

Cum comunică un amplificator wifi

În timp ce un amplficator wifi cu semnal comunică cu routerul prin benzile radio de 2,4GHz sau 5GHz, majoritatea sateliților al amplificatorului Wi-Fi cu semnal folosesc tehnologia mesh pentru a vorbi cu routerul și între ei. Fiecare nod servește ca punct de salt pentru alte noduri din sistem, ceea ce ajută nodurile cele mai îndepărtate de router să furnizeze un semnal Wi-Fi puternic în timp ce vorbesc cu alte noduri și nu se bazează pe comunicații unu-la-unu cu router.

Sistemele MESH Wi-Fi sunt practic ideale pentru utilizatorii cu puține sau deloc cunoștințe tehnice de transmisie și conexiunii wifi. Ele pot fi instalate în câteva minute automat și, de obicei, vin cu o aplicație mobilă ușor de utilizat, care te ghidează prin procesul de instalare cu instrucțiuni ilustrate ușor de urmat. Și prețurile lor maxim scad la putere, de asemenea.

Deci, ce Wi-Fi Range Extender ar trebui să cumpăr?

În rezumatele noastre de revizuire a extensoarelor fără fir de mai sus și în graficul nostru de comparare a specificațiilor de mai jos, consultați alegerile noastre pentru cele mai bune amplificatore wifi pe care le-am testat. Pentru a obține și mai mult de la rețeaua Wi-Fi de acasă, consultă și ghidul nostru.

Întrebări frecvente

Da, pentru a utiliza un amplificator Wi-Fi, trebuie să-l conectați manual la routerul dvs. existent. Fiecare amplificator vine cu instrucțiuni detaliate de configurare, dar majoritatea amplificatoarelor trebuie să fie conectate prin intermediul unei conexiuni cablate sau prin intermediul unei rețele Wi-Fi existente.

Când alegeți un amplificator Wi-Fi, este important să verificați următoarele caracteristici: puterea semnalului, viteza de transfer de date, compatibilitatea cu dispozitivele dvs. și acoperirea zonelor mușcate din casă. De asemenea, este important să verificați compatibilitatea cu routerul dvs. existent și să țineți cont de preț și evaluările utilizatorilor.

Amplificatorul dvs. Wi-Fi ar trebui să fie poziționat undeva între routerul dvs. Wi-Fi și zona cu semnal slab. În general, amplificatorul ar trebui să fie amplasat la o distanță de aproximativ jumătate de drum între routerul Wi-Fi și zona în care aveți nevoie de un semnal mai puternic. Este important să evitați obiectele metalice, cum ar fi frigiderele, care pot interferează semnalul Wi-Fi.

Majoritatea dispozitivelor Wi-Fi au o caracteristică integrată care vă permite să verificați puterea semnalului. Pentru a testa puterea semnalului, mergeți la setările Wi-Fi ale dispozitivului dvs. și căutați opțiunea “Putere semnalului”. În general, o putere semnalului de -60 dBm sau mai mare este considerată bună.

Raza de acoperire a unui amplificator Wi-Fi poate varia în funcție de tipul de amplificator și de mediul înconjurător. În general, amplificatoarele Wi-Fi pot extinde semnalul până la o distanță de aproximativ 30 de metri, dar această distanță poate fi influențată de obstacole, cum ar fi pereții și alte obiecte metalice.

Da, puteți utiliza două sau mai multe amplificatoare Wi-Fi în același timp pentru a extinde semnalul dvs. Wi-Fi. Este important să vă asigurați că amplificatoarele sunt configurate corect și nu interferează între ele. De asemenea, este important să aveți o conexiune stabilă între routerul dvs.

Friendly and carefree funny bearded gay man in grey sweater edit profile picture online dating app

Marcel Popa

Blogger

Marcel Popa este editorul șef  al Top Electronice și a acoperit tehnologia de peste 5 de ani. În plus față de supravegherea direcției Top Electronice, Marcel Popa este specializat în acoperirea tuturor lucrurilor mobile, după ce a revizuit zeci de smartphone-uri și alte gadget-uri.

Abonează-te!

Obține acces instantaneu la știri de ultimă oră, cele mai tari recenzii, oferte excelente și sfaturi utile.

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.

ABONEAZĂ-TE!

Cele mai recente știri hi-fi, home cinema și tehnologie, recenzii, sfaturi de cumpărare și oferte, direct în căsuța ta de e-mail!

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.