Top Electronice

Matura Electrica

Cea mai buna matura electrica din 2024: Top 5 maturi electrice + Ghid de cumpărare

Când cumperi prin link-uri de pe site-ul nostru, este posibil să câștigăm un comision de afiliat care ne ajuta la finanțarea activităților noastre și la testarea celor mai bune produse pe care să le achiziționezi.  Detalii aici.

Tabel de conținut
cea mai buna matura electrica

De ce ai nevoie de cea mai buna matura electrica? În lumea curățeniei, măturătoarele electrice combină simplitatea unei cutii de praf și a unei mături cu confortul unui aspirator fără fir. Poți opta și pentru o masina de maturat.

Sunt ideale pentru curățarea zonelor cu probleme din casa ta pentru a îndepărta murdăria și resturile din zonele greu accesibile. Pe baza cercetărilor noastre, proprietarii de animale de companie vor descoperi, de asemenea, că măturile electrice pot face față smocurilor rătăcite de păr de animale de companie.

Cu toate acestea, dacă vrei să profiți la maximum de matura ta electrică, va trebui să înțelegi limitările. Măturile electrice fără fir costă mult mai puțin decât aspiratoarele fără fir, deoarece au o putere de aspirare semnificativ mai mică, o durată de viață mai slabă a bateriei și, de obicei, au recipiente mici pentru murdarie.

Având în vedere acest lucru, produsele din această rezumat sunt menite să fie un însoțitor de curatare. Veți obține cea mai mare satisfacție de la o măturătoare electrică atunci când te gândești la ea ca la un instrument de retușare pentru mizerie zilnică, în timp ce aspiratorul tău mai tradițional este rezervat curățării profunde săptămânale.

Deși am petrecut ani de zile testând cele mai bune aspiratoare, produsele din acest ghid special au fost alese pe baza cercetărilor privind specificațiile și recenziile utilizatorilor pentru fiecare model.

Top 5 cele mai bune maturi electrice

ProdusPreț
1. KaercherVezi Prețul
2. MaxxxVezi Prețul
3. Camry CR 7019Vezi Prețul
4. Sweeper sweeperVezi Prețul
5. G9 profesionalVezi Prețul
 
5/5

Hai să-ți povestim despre matura electrica Karcher KB 5 Premium, aliatul perfect pentru curățenia ta zilnică. Cu aceasta matura, vei obține rezultate excelente într-un mod ușor și eficient.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale aspiratorului manual Karcher KB 5 Premium este portabilitatea sa. Fiind o mătură fără fir, te vei bucura de libertatea de a-l utiliza în orice colț al casei fără a fi restricționat de cabluri sau prize. Poți curăța cu ușurință podelele, mobilierul, scările și multe alte suprafețe.

Performanța puternică a acestei mături te va impresiona. Cu o putere de aspirare ridicată, acesta colectează eficient murdăria, praful și firimiturile, lăsând suprafețele curate și impecabile. Indiferent dacă este vorba despre scări, covoare sau podele dure, matura electrica Karcher KB 5 Premium face față cu brio.

Un alt aspect important este sistemul de filtrare de înaltă calitate. Acesta captează eficient particulele de praf și alergenii, asigurând astfel o calitate superioară a aerului din locuința ta. Te vei putea bucura de un mediu mai sănătos și mai curat pentru tine și familia ta.

Designul ergonomic și compact al aspiratorului KB 5 Premium aduce un plus de confort în utilizare. Este ușor de manevrat și poate fi depozitat cu ușurință, ocupând puțin spațiu. Bateria puternică asigură o autonomie suficientă pentru a realiza o curățenie completă în întreaga casă.

În concluzie, matura electrica Karcher KB 5 Premium este alegerea perfectă pentru curățenia ta de zi cu zi. Portabil, puternic și eficient, acest aspirator îți face viața mai usoara, lăsându-ți locuința strălucitoare și curată. Achiziționează matura electrica Karcher KB 5 Premium și bucură-te de o curățenie simplă și eficientă în fiecare zi!

Specificații:

 • Latimea de lucru a periei universale (mm): 210
 • Capacitatea recipientului de murdarie. (ml): 370
 • Tensiune acumulator (V): 3,7
 • Durata functionare acumulator, pe suprafete dure: 34,5
 • Durata functionare acumulator, covoare: 23
 • Tipul bateriei:  Acumulatori Li-Ion.
 • Tipul de curent. (V/Hz): 100 – 240 / 50 – 60
 • Funcții: pornit/oprit
 • Durata: 30 min

Avantaje:

Dezavantaje:

4.3/5

Cu Matura Electrica fara Fir MX3100, curățenia casei tale devine o sarcină simplă și rapidă. Acest aparat ingenios elimină nevoia de a trage după tine cabluri și îți oferă libertate totală de mișcare în timpul curățeniei. Iată câteva motive pentru care vei îndrăgi această matura electrica:

Portabilitate fără restricții: Datorită designului său fără fir, matura electrica MX3100 te ajută să te deplasezi fără probleme în toate colțurile casei, fără a fi limitat de lungimea cablului. Poți ajunge cu ușurință sub mobilă, în colțurile înguste și chiar pe scări, pentru a obține o curățenie completă.

Performanță puternică de curatare: Această matura electrica dispune de o putere de aspirare ridicată, permițându-ți să colectezi eficient murdaria, firimiturile și părul de animale de pe podea și covor. Indiferent de suprafața pe care o curăți, rezultatele vor fi impecabile.

Ușor de utilizat și întreținut: Matura electrica fara fir MX3100 este extrem de ușor de manevrat, datorită greutății sale reduse și a manerului ergonomic. Bateria de lungă durată îți permite să faci curățenie fără întreruperi, iar recipientul pentru praf este ușor de golit și curățat, asigurându-ți o experiență convenabilă și fără griji.

Accesorii versatile: Acest model vine însoțit de accesorii utile, cum ar fi peria pentru curățarea covoarelor și duza pentru curățarea suprafețelor dure. Astfel, poți adapta matura electrica la diferitele tale nevoi de curățenie, obținând rezultate excelente în orice situație.

În concluzie, Matura Electrica fara Fir MX3100 este un partener de încredere în lupta ta împotriva murdăriei. Cu portabilitatea sa fără restricții, performanța puternică de curatare și accesoriile versatile, această matura electrica îți simplifică sarcinile de curățenie și îți oferă rezultate deosebite. Simplu de utilizat și întreținut, acest aparat îți aduce confort și eficiență în casa ta. Alege Matura Electrica fara Fir MX3100 și bucură-te de o curățenie impecabilă în fiecare colț al locuinței tale.

Specificații

 • Tip produs: Matura electrica fara fir
 • Utilizare: Interior
 • Material: Plastic, Aluminiu, Acril
 • Tip peri: Sintetici
 • Culoare: Argintiu
 • Continut pachet: 1 x Matura
 • Durata: 30 min
 • Funcții: pornit/oprit

Avantaje:

Dezavantaje:

3.9/5

Am avut ocazia să încercăm Matura Rotativă Electrică Camry CR-7019 fără Fir și vrem să împărtășim cu tine câteva gânduri despre acest produs.

În primul rând, suntem încântați de faptul că este o matură rotativă electrică fără fir. Aceasta aduce o libertate de mișcare și o flexibilitate sporită în timpul curățeniei. Nu mai trebuie să te încurci cu cablurile sau să cauți prize în fiecare colț al casei.

Performanța acestei maturi rotative m-a impresionat cu adevărat. Motorul puternic oferă o suflare eficientă și îndepărtează rapid murdaria și resturile de pe podele. Este ușor de manevrat și se adaptează cu ușurință la diferite tipuri de suprafețe, cum ar fi gresia, parchetul sau covorul.

Un alt aspect pe care îl apreciez este designul compact și ergonomic al maturii. Greutatea redusă și manerul confortabil fac din curățenie o sarcină mai plăcută și mai puțin obositoare. De asemenea, matura are o formă ingenioasă, care permite curățarea și în colțurile greu accesibile, pentru un rezultat impecabil.

În concluzie, Matura Rotativă Electrică Camry CR-7019 fără Fir este un instrument excelent pentru curățenia ta de zi cu zi. Este ușor de utilizat, eficientă și comodă. Dacă îți dorești o matură practică și performantă, recomand cu încredere acest produs.

Specificații

 • Tip produs: Matura electrica fara fir
 • Utilizare: Interior
 • Material: Plastic
 • Culoare: Carbon Alb
 • Continut pachet: 1 BUCATA, perie 
 • Capacitate: 0.1 l
 • Durata: 30 min
 • Funcții: pornit/oprit

Avantaje:

Dezavantaje:

3.6/5

Am testat recent Matura Electrica Rotativă Sweeper cu acumulator incorporat și suntem foarte încântați de performanța sa. Vrem să-ți împărtășim câteva gânduri prietenești despre acest produs.

Unul dintre aspectele pe care le apreciez cel mai mult la această matura electrica este faptul că are un acumulator incorporat. Asta înseamnă că nu mai trebuie să te încurci cu cablurile în timpul curățeniei și poți avea o libertate de mișcare sporită. Este atât de ușor și comod să o folosești în fiecare colț al casei, fără a te deranja de prize sau împiedicări.

Performanța acestei maturi rotative ne-a surprins în mod plăcut. Este echipată cu un motor puternic care îndepărtează cu ușurință murdaria și resturile de pe podele. Indiferent dacă ai gresie, parchet sau covor, această matură face treaba excelent, oferind rezultate eficiente și rapide.

Un alt aspect pe care îl iubim este designul compact și practic al maturii. Este ușor de manevrat și de depozitat, iar mânerul ergonomic îți oferă o prindere confortabilă. În plus, forma și dimensiunea maturii permit accesul ușor în colțurile și zonele greu accesibile, asigurând o curățenie impecabilă în întreaga casă.

Acumulatorul incorporat al maturii are o durată de funcționare suficient de lungă pentru a curata o suprafață semnificativă fără a necesita reîncărcare frecventă. Astfel, poți să-ți faci curățenia într-o singură sesiune, fără întreruperi.

În concluzie, Matura Electrica Rotativă Sweeper cu acumulator incorporat este un instrument excelent pentru a-ți face viața mai usoara și curățenia mai plăcută. Este practică, eficientă și ușor de utilizat. Dacă îți dorești o matura electrica fara fir versatilă și performantă, recomand cu căldură acest produs.

Specificații

 • Tip produs: Matura electrica fara fir
 • Utilizare: Interior
 • Material: Metal
 • Culoare: Rosu
 • Continut pachet: 1 x Acumulator, 1 x Manual instructiuni, 1 x Incarcator acumulator, 1 x Dispozitiv curatare, 1 x Matura electrica, comutator
 • Capacitate: 0.5 l
 • Greutate: 900 g
 • Durata: 30 min
 • Funcții: pornit/oprit, perii

Avantaje:

Dezavantaje:

3.5/5

Suntem foarte încântați să-ți vorbim și despre Matura Electrica cu acumulator și rotație 360°, model G9 Profesional, în culoarea negru, cu coadă detașabilă și autonomie de 30 de minute. Acest produs este cu adevărat special pentru câteva motive pentru care îl considăm o alegere excelentă.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale acestei maturi electrice este funcția sa de rotație 360°. Aceasta permite o curățenie eficientă în toate direcțiile și asigură o acoperire completă a suprafeței. Indiferent că te afli în colțuri înguste sau sub mobilier, această matură este în stare să ajungă peste tot și să îndepărteze rapid murdaria.

Performanța acestei maturi este uimitoare. Motorul puternic asigură o suflare eficientă, ridicând chiar și cele mai mici particule de praf și resturi. Nu trebuie să-ți faci griji cu privire la calitatea curățeniei, deoarece această matură face față cu brio pe orice suprafață – de la parchet și gresie până la covor

Un alt aspect pe care îl apreciez este autonomia bateriei. Cu o durată de funcționare de până la 30 de minute, poți curata o suprafață semnificativă într-o singură încărcare. Nu trebuie să te grăbești și să te îngrijorezi că bateria se va descărca în mijlocul curățeniei.

Designul ergonomic și practic al maturii este, de asemenea, un mare avantaj. Coadă detașabilă permite depozitarea ușoară a produsului și economisirea spațiului. În plus, mânerul confortabil asigură o prindere sigură și facilitează manevrarea în timpul curățeniei.

Pentru a încheia, Matura Electrica cu acumulator și rotație 360°, model G9 Profesional, este un instrument excelent pentru a-ți face curățenia mai ușoară și mai eficientă. Cu performanță puternică, autonomie de lungă durată și design practic, acest produs este cu adevărat de încredere. Recomand cu căldură acestă matura electrica fara fir pentru a aduce strălucire și prospețime casei tale.

Specificații

 • Tip produs: Matura electrica
 • Utilizare: Interior
 • Material: Aluminiu, Polipropilena
 • Tip mop: Rotativ
 • Continut pachet: 1 x Incarcator, 1 x Manual, 1 x Baterie reincarcabila, 1 x Matura electricaa, perii
 • Durata: 30 min

Avantaje:

Dezavantaje:

Ghid de cumpărare: Cum să alegi cea mai buna mătura electrica pentru tine

Matura electrica câștigă încet popularitate și își descoperă locul permanent în casa noastră. Da, este un aspirator, dar din cauza formei și funcționalității sale se numește matura electrica sau fara fir. Pentru doar câțiva lei poți achiziționa o matura electrica perfectă pentru a scăpa de murdărie. Poți oricand sa achiziționezi o matura electrica fara fir decat un aspirator si sa scapi mai ieftin.

Cum este o mătură electrică diferită de un aspirator?

Aceasta este o întrebare fundamentală la care vom ști exact că vorbim despre unul și același dispozitiv.

 • Matura electrica nu are furtun pliabil. Este de lungime egală – nu poate fi prelungită sau scurtată.
 • Mătura electrică nu are fire. Funcționează atâta timp cât permite o baterie încărcată. Acesta este motivul pentru care se numește mătură electrică fără fir.
 • Matura electrica are o capacitate foarte mica de colectare a prafului si a resturilor. Această capacitate nu necesită de obicei o pungă de hârtie sau material textil.
 • Matura electrica nu are un set de 17 duze diferite ca aspirator.
 • Matura electrica nu ocupa mult spatiu, asa ca nu este necesar sa o ascundem in dulap. Este întotdeauna ținut la îndemână, astfel încât să poată fi pornit și măturat în orice moment.

Cum să alegi cea mai potrivită mătură? Ce anume sa cauti?

Două tipuri de mături ar trebui să fie distinse simultan: mături cu aburi și mături electrice. Aparatele cu aburi sunt proiectate pentru spălare, deci au un rezervor de apă și un element de încălzire. Măturile fără fir se usucă și acționează mai mult ca un aspirator. Despre asta vorbim în acest articol.

Durata de viata a bateriei

Deoarece matura electrica nu are fire, functionarea sa continua depinde de capacitatea bateriei. Ce spune 4000 mAh sau 4500 mAh când tensiunea motorului (16 V sau 20 V) este diferită? Majoritatea oamenilor nu spun nimic. Drept urmare, producătorii au fost de acord să-l numească puțin diferit. Au început să scrie runtime în câteva minute.

Viteza de încărcare a bateriei

Bateria nu se încarcă în câteva momente, așa că este important cât de des poți folosi mătura în timpul zilei când este descărcată. Unele modele se încarcă în 1-2 ore. Alții au nevoie de mai mult timp – 4 sau chiar mai multe ore. Dacă folosești mătura pentru o perioadă scurtă de timp și doar o dată pe zi, timpul de încărcare a bateriei nu este foarte important. Dar dacă folosești mătura mult timp și de mai multe ori, cu cât timpul de încărcare este mai scurt, cu atât mai bine.

Metoda de încărcare a bateriei

Bateria măturii fără fir poate fi încărcată în două moduri – cu un cablu simplu care se conectează la o priză electrică sau prin plasarea măturii într-o stație de încărcare. Stația de încărcare este mai convenabilă atunci când mătura este folosită frecvent și trebuie întotdeauna încărcată. În caz contrar, cablul este suficient.

Aspirator manual

O mătură electrică se poate transforma uneori într-un aspirator de mână. Unele modele au această caracteristică și motorul detașabil cu capacitatea cadrului măturii se transformă în cel mai adevărat aspirator de mână. Este folosit pentru curatarea mobilierului, precum și pentru găurirea unui perete.

Această caracteristică este deosebit de populară în rândul bărbaților, deoarece le permite să-și aspire mașina cât mai mult posibil, fără a conduce la un garaj sau la o spălătorie specială, unde trebuie să plătească pentru serviciile de aspirare în cabină. Aspiratorul de mână are duze separate, deoarece este conceput pentru curatarea locurilor greu accesibile. Este convenabil și simplu, așa că această caracteristică este foarte valoroasă.

Tot ce trebuie să faci este să alegi matura electrica si sa dai click pe adauga in cos. Așadar, uneori e mai bine sa achiziționezi o matura electrica decat un aspirator. Verifica disponibilitatea pe stoc a produsului si la ce pret este.

Friendly and carefree funny bearded gay man in grey sweater edit profile picture online dating app

Marcel Popa

Blogger

Marcel Popa este editorul șef  al Top Electronice și a acoperit tehnologia de peste 5 de ani. În plus față de supravegherea direcției Top Electronice, Marcel Popa este specializat în acoperirea tuturor lucrurilor mobile, după ce a revizuit zeci de smartphone-uri și alte gadget-uri.

Abonează-te!

Obține acces instantaneu la știri de ultimă oră, cele mai tari recenzii, oferte excelente și sfaturi utile.

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.

ABONEAZĂ-TE!

Cele mai recente știri hi-fi, home cinema și tehnologie, recenzii, sfaturi de cumpărare și oferte, direct în căsuța ta de e-mail!

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.