Zdrobitoare de struguri electrice

Cel mai bun zdrobitor de struguri electric din 2023: Top 5 zdrobitoare struguri electrice + ghid de cumpărare

Când cumperi prin link-uri de pe site-ul nostru, este posibil să câștigăm un comision de afiliat care ne ajuta la finanțarea activităților noastre și la testarea celor mai bune produse pe care să le achiziționezi.  Detalii aici.

Tabel de conținut
cel mai bun zdrobitor de struguri electric

Gustul suculent al mustului de struguri este uimitor, iar procesul de presare a mustului din struguri este distractiv și ușor cu cel mai bun zdrobitor de struguri electric. Vei descoperi că aroma sucului tău este atât de superioară în comparație cu mustul de struguri omogenizat, cumpărat din magazin, încât acestea nu ar trebui să poarte același nume.

Și vorbind de denumiri, uneori suntem întrebați care este diferența între simplul suc de struguri și mustul de struguri. Parte din răspuns este că oamenii folosesc aceste termeni în mod diferit. Ceea ce nu se pune sub semnul întrebării este faptul că ceea ce provine direct din strugure poate fi numit suc de struguri; dar după aceea, opinii diferă. Unii susțin că doar mustul fermentat, care conține alcool, poate fi numit cu adevărat must de struguri. Alții (inclusiv noi) consideră termenul de “must de struguri” pentru a distinge produsul fermentat, susținând că termenul simplu “must” se referă în mod general atât la tipurile tari, cât și la cele proaspete. Mustul de struguri non-alcoolic este adesea numit și must de struguri “soft”.

Preferi mustul de struguri “soft” sau “hard” – sau poate ambele? Procesul și echipamentul utilizate în etapa de extracție sunt aceleași, iar toate zdrobitorile de struguri în lista noastră sunt construite cu caracteristici inteligente și cu un nivel de calitate care le fac o bucurie de utilizat și le mențin funcționale timp de ani și ani. Mai jos sunt câteva dintre favoritele noastre!

Cele mai bune zdrobitoare de struguri electrice - recomandarile noastre 2023

ProdusePreț
1. Alpin Profi-2200Vezi pretul
2. Grifo DMCVezi pretul
​​3. CTCVezi pretul
4. Gospodarul profesionistVezi pretul
5. Micul FermierVezi pretul
5/5

Cu siguranță, pasiunea pentru vinificație sau producția de suc de struguri este un lucru minunat, dar procesul poate deveni uneori copleșitor. Acesta este motivul pentru care am fost fermecați de performanța incredibilă a zdrobitorului de struguri electric Alpin Profi-2200. Este un adevărat ajutor pentru oricine dorește să obțină cel mai bun suc din struguri, cu o eficiență uimitoare.

Unul dintre cele mai remarcabile aspecte ale acestui zdrobitor de struguri este viteza sa uluitoare. Cu o putere impresionantă de 2200 de wați, acest aparat poate zdrobi până la 500 de kilograme de struguri pe oră. Este practic un motor de performanță pentru pasionații de vinuri și sucuri naturale. De asemenea, dispune de un design compact și ușor de folosit, astfel încât să poți începe imediat să-ți transformi recolta de struguri în lichid ambrosian.

Un alt aspect deosebit al zdrobitorului Alpin Profi-2200 este calitatea materialelor și construcția sa solidă. Această mașină este proiectată pentru a rezista în timp și pentru a face față utilizării intensive. Cu toate acestea, trebuie menționat că, datorită puterii sale, poate produce zgomot în timpul funcționării, ceea ce poate deranja vecinii sau persoanele din apropiere.

În plus, este important să ții cont că acest zdrobitor de struguri nu include un recipient de colectare a sucului, deci vei avea nevoie de un recipient separat pentru a aduna lichidul prețios. Cu toate acestea, aceste mici inconveniente nu pot diminua cu adevărat valoarea oferită de Alpin Profi-2200, care rămâne, în mod clar, alegerea noastră preferată pentru cea mai bună experiență în prelucrarea strugurilor.

Specificații:

 • Tip produs: Zdrobitor
 • Utilizare: Electric
 • Tip lucrare: Hobby, Profesional, Semiprofesional
 • Culoare: Albastru
 • Putere: 2200 W
 • Capacitate de producție (kg/h): 500
 • Viteză de rotație: 2800 rpm

Avantaje:

Dezavantaje:

5/5

Dacă ești un vinificator pasionat sau un profesionist în căutarea unui zdrobitor de struguri electric care să ofere performanțe de top, nu căutați mai departe – Grifo DMC este răspunsul la nevoile dvs. Acest zdrobitor de struguri electric profesional este o adevărată bijuterie în lumea producției de vin și suc de struguri.

Cu o putere de 750 de wați, Grifo DMC demonstrează un echilibru perfect între putere și performanță. Cu o capacitate uimitoare de 1500 de kilograme pe oră, această mașină este capabilă să proceseze cantități mari de struguri într-un timp scurt. Este un ajutor de nădejde pentru cei care doresc să producă vin în cantități mari sau să își extindă operațiunile.

Unul dintre aspectele notabile ale acestui zdrobitor este designul său ergonomic și robust. Construcția solidă și materialele de înaltă calitate conferă durabilitate și rezistență, asigurându-vă că veți beneficia de această mașină de-a lungul anilor. Totuși, trebuie menționat că poate fi destul de greu și voluminos, ceea ce poate necesita o anumită spațiu de depozitare.

Un alt lucru de luat în considerare este prețul mai mare în comparație cu alte modele de zdrobitori de struguri. Cu toate acestea, pentru profesioniștii care caută performanță și durabilitate de top, Grifo DMC este o investiție solidă. În concluzie, dacă sunteți în căutarea celui mai bun zdrobitor de struguri electric profesional, acesta este cu siguranță o alegere excelentă care nu vă va dezamăgi.

Specificații

 • Tip produs: Zdrobitor, Desciorchinator
 • Utilizare: Electric
 • Tip lucrare: Profesional
 • Material: Metal emailat
 • Culoare: Alb
 • Putere: 750 W
 • Capacitate de producție (kg/h): 1500
 • Dimensiune cuva (mm): 900 x 500
 • Greutate: 54 Kg

Avantaje:

Dezavantaje:

4.5/5

Dacă vă aflați în căutarea unui zdrobitor de struguri electric cu o capacitate impresionantă, atunci CTC – modelul MX700-557 este cu siguranță o alegere demnă de luat în considerare. Cu o capacitate de producție de 800 de kilograme pe oră, această mașină este o forță de neegalat în prelucrarea strugurilor.

Unul dintre cele mai notabile aspecte ale acestui zdrobitor de struguri este puterea sa impresionantă de 3000 de wați. Această putere ridicată face ca procesul de zdrobire să fie extrem de eficient și rapid. Cu toate acestea, trebuie să fii atent la utilizarea acestui zdrobitor, deoarece puterea sa poate pune o presiune considerabilă asupra strugurilor și poate necesita o pregătire adecvată a recoltei.

Un alt avantaj al acestui model este designul său compact și portabil. Este ușor de mutat și depozitat, ceea ce îl face potrivit pentru cei cu spațiu limitat sau pentru cei care doresc să transporte mașina între locații diferite. Totuși, din cauza puterii sale, poate produce un nivel de zgomot semnificativ în timpul funcționării, deci ar trebui să fii pregătit pentru acest aspect.

În plus, CTC MX700-557 nu vine cu un sac de presare sau cu un recipient pentru colectarea sucului, așa că va trebui să achiziționați aceste accesorii separat. În concluzie, dacă dorești să procesezi o cantitate mare de struguri într-un timp scurt, acest zdrobitor de struguri electric este o alegere excelentă. Cu toate acestea, trebuie să iei în considerare puterea sa și aspectele legate de zgomot înainte de achiziționare.

Specificații

 • Tip produs: Zdrobitor
 • Utilizare: Electric
 • Tip lucrare: Hobby, Profesional, Semiprofesional
 • Culoare: Verde
 • Putere: 3000 W
 • Capacitate de producție (kg/h): 800

Avantaje:

Dezavantaje:

3.5/5

Dacă ești în căutarea unui zdrobitor de struguri electric care oferă un echilibru excelent între performanță și costuri accesibile, atunci Gospodarul Profesionist – modelul PMP0044-5 merită cu siguranță atenția dvs. Acest zdrobitor de struguri se distinge prin eficiența sa și prețul prietenos pentru buzunar.

Una dintre caracteristicile notabile ale acestui zdrobitor de struguri este puterea sa de 750 de wați și o capacitate de zdrobire de până la 500 de kilograme pe oră. Cu o astfel de putere, vei putea să procesezi rapid o cantitate semnificativă de struguri pentru a obține suc sau vin. Cu toate acestea, trebuie să fii atent la calitatea strugurilor pe care le folosești, deoarece zdrobitorul poate necesita o pregătire mai atentă a recoltei.

Un alt avantaj al acestui model este designul său compact și ușor de utilizat. Este o alegere excelentă pentru cei care doresc să înceapă cu vinificația sau producția de suc de struguri, deoarece nu necesită o investiție mare. Cu toate acestea, trebuie să ții cont că, datorită puterii sale, acest zdrobitor poate produce un nivel moderat de zgomot în timpul funcționării.

Un aspect pe care trebuie să-l iei în considerare este faptul că acest model nu vine cu un sac de presare sau un recipient pentru colectarea sucului, deci va trebui să le achiziționezi separat. În concluzie, dacă dorești să intri în lumea vinificației sau a producției de suc de struguri fără a cheltui prea mult, Gospodarul Profesionist PMP0044-5 este o alegere excelentă care îți va satisface nevoile la un preț accesibil.

Serie de caracteristici

 • Tip produs: Zdrobitor
 • Utilizare: Electric
 • Tip lucrare: Hobby
 • Material: Metal
 • Culoare: Galben
 • Putere: 750 W
 • Capacitate de producție (kg/h): 500
 • Viteză de rotație: 1400 rpm

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

Dacă cauți un zdrobitor de struguri electric care să ofere o bună calitate la un preț accesibil, Micul Fermier – modelul EMP-GF-0894 este o alegere excelentă care oferă un raport calitate/preț remarcabil. Acest zdrobitor de struguri electric este potrivit pentru cei care doresc să se bucure de producția proprie de suc sau vin de struguri fără a depăși bugetul.

Una dintre caracteristicile notabile ale acestui zdrobitor de struguri este puterea sa de 500 de wați și capacitatea de a zdrobi până la 500 de kilograme de struguri pe oră. Deși puterea sa poate părea mai mică în comparație cu alte modele, acesta se descurcă bine pentru uz casnic și pentru cantități moderate de struguri. Totuși, trebuie să țineți cont că pentru o eficiență maximă, poate fi necesar să pregătiți strugurii în prealabil, îndepărtând codițele sau cojile.

Un alt avantaj al acestui model este tamburul din polipropilenă, care este rezistent la coroziune și ușor de curățat. De asemenea, vine cu un recipient de colectare cu o capacitate de 20 de litri, ceea ce îl face potrivit pentru prelucrarea unor cantități mai mari de struguri. Cu toate acestea, trebuie menționat că, datorită puterii sale moderate, acest zdrobitor poate funcționa mai încet decât unele modele mai puternice.

Un aspect pe care trebuie să-l luați în considerare este faptul că acest zdrobitor nu are funcții foarte avansate și poate necesita o supraveghere mai atentă în timpul utilizării. Cu toate acestea, pentru cei care doresc să înceapă cu producția de suc sau vin de struguri și nu doresc să cheltuiască prea mult, Micul Fermier EMP-GF-0894 oferă un echilibru excelent între calitate și preț, fiind o alegere înțeleaptă pentru bugetul tău.

Specificații

 • Tip produs: Zdrobitor
 • Utilizare: Electric
 • Tip lucrare: Hobby, Profesional, Semiprofesional
 • Material: MDF, fier
 • Putere: 750 W
 • Capacitate: 20 l
 • Capacitate de producție (kg/h): 180
 • Productivitate lichide (l/h): 150
 • Viteză de rotație: 1400 rpm
 • Număr plăci: 2
 • Înălțime: 500 mm
 • Lățime: 700 mm
 • Adâncime: 430 mm
 • Dimensiune cuva (mm): 365 x 430
 • Greutate: 20 Kg

Avantaje:

Dezavantaje:

Ghid de cumpărare: Cum să alegi cel mai bun zdrobitor de struguri pentru tine

Mai jos vom intra în detalii despre zdrobitor de struguri pe care ar trebui să știi înainte de a cumpăra cel mai bun zdrobitor de struguri electric potrivit pentru tine.

Cum să folosești un zdrobitor de struguri

 1. Alegerea strugurilor: Adună suficienți struguri potriviți dimensiunii zdrobitorului tău de struguri. Poți utiliza strugurii nedeteriorați, precum și cei cu ușoare vânătăi sau zgârieturi pe coajă – pur și simplu taie bucățile afectate. 

 

 1. Pregătirea strugurilor și a zdrobitorului de struguri: Asigură-te că zdrobitorul de struguri este curat înainte de a începe. Spală și strugurii. În unele cazuri, în funcție de tipul de zdrobitor de struguri, poate fi necesar să tai strugurii în bucăți înainte de a-i zdrobi. Nu este nevoie să-i cureți de coajă sau să le scoți cotorul

 

 1. Zdrobirea: Zdrobește strugurii într-o pastă consistentă. Acest lucru va contribui la maximizarea extracției de suc și la obținerea unui gust echilibrat.

 

 1. 4. Presarea: Încarcă pasta de struguri în sacul de presare și începe să strângi presa treptat. Presiunea optimă este esențială pentru a obține un randament mare de suc. 

 

 1. Colectarea sucului: Asigură-te că ai un recipient sau un găleată suficient de mare poziționat pentru a aduna tot sucul.

 

 1. Filtrarea pentru cele mai bune rezultate: Pentru a obține un rezultat limpede ca cristalul, filtrează sucul prin mușelina sau o sită fină.

 

 1. Stocarea sucului: Este recomandat să consumi sucul proaspăt, pentru un gust și un conținut maxim de vitamine. Poate fi, de asemenea, păstrat în frigider pentru câteva zile – toarnă-l în sticle sterilizate sau recipiente similare și sigilează-le bine cu capace.


8. Stocarea zdrobitorului de struguri: Spală temeinic zdrobitorul de struguri după fiecare utilizare și depozitează-l într-un loc răcoros și uscat.

Cel mai bun zdrobitor de struguri pentru vinuri

Când vine vorba de producția de vinuri de calitate, alegerea unui zdrobitor de struguri adecvat este esențială. Cu numeroase opțiuni disponibile pe piață de tip zdrobitor struguri electric, găsirea celui mai bun zdrobitor pentru a-ți îmbunătăți procesul de vinificare poate fi o sarcină dificilă. Din fericire, suntem aici pentru a te ghida în direcția potrivită.

În acest ghid, vom explora caracteristicile și opțiunile care fac ca un zdrobitor de struguri să fie considerat “cel mai bun” pentru producția de vinuri. Vom discuta despre putere, capacitate, versatilitate și multe altele pentru a te ajuta să faci cea mai bună alegere pentru nevoile tale de vinificare.

Cel mai bun zdrobitor de struguri cu role

Dacă ești în căutarea unui zdrobitor de struguri care să ofere o eficiență maximă în procesul de producție de suc sau vin, atunci un zdrobitor cu role poate fi alegerea potrivită pentru tine. Acest zdrobitor struguri electric inovator este cunoscute pentru capacitatea lor de a zdrobi strugurii în mod uniform și eficient, eliberând astfel sucul prețios. 

Zdrobitorul de struguri manual sau electric

Una dintre primele decizii pe care trebuie să le iei atunci când achiziționezi un zdrobitor de struguri este alegerea între variantele manuale și cele electrice. Fiecare opțiune la zdrobitor struguri electric la zdrobitor de struguri manual are avantajele și dezavantajele sale, iar alegerea depinde de preferințele tale personale și de necesitățile tale în procesul de vinificare. 

Cele mai bune zdrobitoare de struguri în București, Iași, Cluj și Constanța

Dacă ești în căutarea celui mai bun zdrobitor de struguri și locuiești în București, Iași, Cluj sau Constanța, ai noroc. Acest ghid îți va prezenta cele mai bune opțiuni disponibile în aceste orașe, astfel încât să poți găsi cu ușurință un zdrobitor de struguri de înaltă calitate.

Vom explora magazinele specializate în zdrobitor struguri electric, ofertele disponibile și caracteristicile cheie ale modelelor recomandate pentru fiecare dintre aceste locații. Cu aceste informații, vei putea face o achiziție informată și vei avea încredere că vei obține cel mai bun zdrobitor de struguri pentru nevoile tale.

Cel mai bun zdrobitor de struguri cu desciorchinator

Atunci când cauți un zdrobitor de struguri complet, care să te ajute să economisești timp și efort, un model cu desciorchinator poate fi soluția perfectă. Acest ghid îți va prezenta cele mai bune zdrobitoare de struguri cu desciorchinator disponibile pe piață.

Cele mai bune zdrobitoare de struguri la reducere

Dacă ești în căutarea unui zdrobitor de struguri de calitate, dar dorești să economisești bani în același timp, atunci este important să fii la curent cu cele mai bune oferte și reduceri disponibile pe piață. Acest ghid te va ajuta să găsești cele mai bune zdrobitoare de struguri la prețuri reduse.

Vom explora diversele campanii promoționale și vânzări din diferite magazine online și fizice, astfel încât să poți face o achiziție inteligentă. Fie că ești în căutarea unei oferte pentru un zdrobitor de struguri electric sau manual, vei descoperi în acest ghid modalități de a economisi bani și de a obține un zdrobitor struguri electric de calitate.

Mașina de zdrobit struguri de casă

Producția de suc sau vin de struguri acasă poate fi o experiență minunată și satisfăcătoare. Pentru a face acest proces mai eficient și mai plăcut, este esențial să ai o mașină de zdrobit struguri de calitate. 

Cel mai bun zdrobitor de struguri pentru suc

Producerea de suc de struguri proaspăt și delicios necesită un zdrobitor de struguri de înaltă calitate. Acest ghid te va ajuta să găsești cel mai bun zdrobitor de struguri pentru a-ți transforma recolta de struguri într-un suc plin de savoare.

Vom explora caracteristicile cheie pe care trebuie să le cauți la un zdrobitor struguri electric, cum ar fi puterea, capacitatea și versatilitatea, pentru a te ajuta să faci cea mai bună alegere. Mai sus vei găsi unele dintre cele mai bune opțiuni disponibile pe piață pentru producția de suc de struguri de la un zdrobitor struguri electric. Cu ajutorul acestui ghid, vei putea să te bucuri de un suc proaspăt și sănătos în fiecare zi.

Întrebări frecvente despre zdrobitoare de struguri electrice

Un zdrobitor de struguri electric utilizează un motor pentru a zdrobi și a separa strugurii de ciorchine. Strugurii sunt introdusi într-o cuva sau tambur, iar o tijă sau role zdrobesc strugurii pentru a elibera sucul. Sucul obținut este colectat într-un recipient separat.

Zdrobitorul de struguri electric este mai rapid și mai eficient decât varianta manuală. Acesta reduce efortul fizic necesar și poate gestiona o cantitate mai mare de struguri într-un timp mai scurt. De asemenea, oferă o zdrobire mai uniformă și constantă a strugurilor.

Capacitatea de producție a unui zdrobitor de struguri electric poate varia în funcție de model. Există modele destinate uzului casnic cu capacități mai mici, dar și modele profesionale care pot procesa cantități mari de struguri, de la câteva sute de kilograme pe oră până la câteva mii de kilograme pe oră.

Întreținerea regulată a unui zdrobitor de struguri electric implică curățarea cuva și a componentelor de contact după fiecare utilizare. De asemenea, este important să-l depozitați într-un loc uscat și ferit de umiditate pentru a preveni coroziunea. Verificați periodic și starea componentelor pentru a evita deteriorarea.

Majoritatea zdrobitoarelor de struguri electrice pot fi utilizate pentru a zdrobi diferite soiuri de struguri, de la cei de vin până la cei de masă. Cu toate acestea, este important să citiți specificațiile producătorului și să urmați recomandările acestuia pentru a vă asigura că zdrobitorul dvs. este potrivit pentru tipul de struguri pe care intenționați să-i procesați.

Friendly and carefree funny bearded gay man in grey sweater edit profile picture online dating app

Marcel Popa

Blogger

Marcel Popa este editorul șef  al Top Electronice și a acoperit tehnologia de peste 5 de ani. În plus față de supravegherea direcției Top Electronice, Marcel Popa este specializat în acoperirea tuturor lucrurilor mobile, după ce a revizuit zeci de smartphone-uri și alte gadget-uri.

Abonează-te!

Obține acces instantaneu la știri de ultimă oră, cele mai tari recenzii, oferte excelente și sfaturi utile.

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.

Lasă un răspuns