Top Electronice

Televizor OLED

Cel mai bun televizor OLED din 2024: Top 5 Televizoare ieftine + Ghid de cumpărare

Când cumperi prin link-uri de pe site-ul nostru, este posibil să câștigăm un comision de afiliat care ne ajuta la finanțarea activităților noastre și la testarea celor mai bune produse pe care să le achiziționezi.  Detalii aici.

Tabel de conținut
cel mai bun televizor OLED

Cele mai bune televizoare OLED de pe piață oferă astăzi o calitate frumoasă a imaginii datorită pixelilor cu auto-iluminare care definesc acest tip de tehnologie. Ceea ce permit acești pixeli este un contrast bogat și precis pentru HDR, într-un mod pe care nici cele mai bune televizoare LCD nu se potrivesc. Asta înseamnă că oferă o imagine cinematografică incredibilă, care vă oferă mai multe detalii în zonele mai întunecate ale ecranului decât vei obține vreodată de la un televizor LCD.

Cu unul dintre cele mai bune televizoare OLED, dintre care multe se numără printre cele mai bune televizoare de pe piață, vei găsi, de asemenea, un contrast mai puternic între lumină și întuneric, care este similar cu proiecția cu laser din cinematografele – mai ales dacă cumpărați un model mai mare. TV, ca unul dintre cele mai bune televizoare de 65 de inchi sau cele mai bune televizoare de 75 de inchi. Marile mărci de televizoare, cum ar fi LG și Sony, folosesc tehnologia OLED în televizoarele lor premium. Chiar și Samsung, o companie de televiziune care ține cu OLED, a intrat în spațiul TV OLED la începutul acestui an.

Am testat televizoare cu mult înainte ca primul OLED să ajungă pe piață, urmărind cum tehnologia devine mai bună, mai populară și mai accesibilă de-a lungul anilor. Asta înseamnă că suntem într-o poziție excelentă pentru a îți spune despre cele mai bune televizoare OLED pentru fiecare tip de casă și buget, precum și să îți spunem care funcții vor oferi cu adevărat raiul divertismentului acasă.

ProdusPreț
1. LG OLED OLED55C21LAVezi Prețul
2. LG OLED OLED48A23LAVezi Prețul
3. Sony OLED 65A80KVezi Prețul
4. SAMSUNG OLED 55S95CVezi Prețul
5. OLED Hisense 55A8GVezi Prețul
5/5

LG C2 OLED este cel mai bun televizor OLED pentru majoritatea oamenilor. În timp ce LG C3 este acum aici pentru a-l înlocui (il veți găsi în altă parte în această listă), credem în continuare că C2 oferă cel mai bun raport performanță-dolar datorită scăderilor majore de preț de la lansare. Rămâne televizorul de batut chiar acum când echilibrezi totul.

Procesorul Alpha a9 Gen 5 este conceput pentru a oferi o îmbunătățire excelentă a obiectelor și o mapare dinamică a tonurilor, ceea ce înseamnă că totul pare mai realist și mai clar. Pe lângă asta, obțineți „sunet surround virtual”, cu televizorul care transformă conținutul stereo în sunet pe 7.1.2 canale. Deși nu am fost convinși de afirmațiile privind sunetul surround virtual, performanța audio este bună pentru un televizor și o serie de moduri de sunet diferite înseamnă că ar trebui să puteți găsi un profil audio care se potrivește nevoilor tale.

C2 OLED LG are patru porturi HDMI 2.1 separate, ceea ce înseamnă că este partenerul perfect pentru PS5, Xbox Series X și Xbox Series S – majoritatea televizoarelor oferă doar două porturi HDMI 2.1.

LG C2 nu este impecabil, totuși. În testele noastre, am constatat că saturația de culoare în afara axei scade puțin atunci când te deplasezi la stânga sau la dreapta ecranului în comparație cu noile modele QD-OLED, cum ar fi Samsung S95C (de asemenea, în această listă). De asemenea, merită remarcat faptul că LG nu acceptă nici formatul IMAX Enhanced, nici formatul HDR10+.

Dar atunci când echilibrezi calitatea imaginii, caracteristicile, opțiunile de dimensionare (niciun alt model de televizor OLED LG nu oferă aceeași gamă de dimensiuni, în afară de C3) și preț, C2 este opțiunea pe care am încuraja majoritatea oamenilor să opteze. Acesta este cu siguranță cel mai bun televizor OLED de până acum!

Specificații:

  • Diagonala display: 139 cm
  • Tip TV: Smart TV
  • Tehnologie display: OLED
  • Tehnologie speciala: HDR, Pixel Dimming
  • Claritate imagine: 4K
  • Interfata: 1 x RJ-45, 3 x USB, CI+ slot, 4 x HDMI 2.1
  • Format display: Plat, SMART TV
  • Sistem de operare: webOS
  • Aplicatii Video Streaming: YouTube, Netflix, Amazon Prime, Disney+, Twitch, HBO Max, Nvidia GeForce Now
  • Caracteristici cheie: Airplay 2, LG Home Dashboard
  • Mirroring: iOS, Android
  • Asistent vocal inteligent: Siri, ThinQ® AI
  • Tip procesor: α9 Gen 5 AI Processor
  • Rezolutie: 3840 x 2160

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

Televizoarele din seria A2 de la LG sunt cele mai ieftine oferte OLED ale companiei și, deși nu sunt la fel de bogate în funcții precum colegii lor mai scumpi, încă oferă o mulțime de televizoare pentru bani. Panourile OLED de la LG sunt lucruri minunate, cu culori și contrast superbe. Deși panoul nu este la fel de luminos ca cel de la televizoarele LG mai scumpe, este totuși foarte bun pentru claritatea pe care o oferă. Are, de asemenea, sistemul de operare LG webOS smart TV, despre care credem că este cel mai bun din domeniu.

Seria A2 este echipată cu procesorul AI Alpha 7 Gen 5 de la LG, care a apărut pentru prima dată în modelele companiei din 2021 și oferă caracteristici precum maparea dinamică a tonurilor și mixarea sunetului pe 5.1.2 canale. Formatele Dolby Vision, HDR10 și HLG cu gamă dinamică înaltă sunt toate acceptate de seria A2, împreună cu Dolby Vision IQ și HGiG (HDR Gaming Interest Group). Modul său Filmmaker oferă setări precise de culoare și mișcare și, de asemenea, oprește orice procesare automată care ar schimba imaginea față de modul în care regizorul unui film a intenționat inițial să fie prezentată.

În general, seria A2 are caracteristici relativ reduse în comparație cu celelalte televizoare OLED ale LG și cu cele mai bune televizoare 4K în general. Principalele diferențe sunt în specificațiile legate de jocuri, cum ar fi intrările HDMI 2.1, un afișaj de 120 Hz, VRR (Variable Refresh Rate) și FreeSync, toate acestea fiind disponibile pe televizoarele din seria B2 ale companiei. Dacă nu ai nevoie de funcții de joc, acesta este un televizor foarte impresionant și accesibil.Acesta este cu siguranță cel mai bun televizor OLED ieftin de până acum!

Specificații

  • Diagonala display: 121 cm
  • Tip TV: Smart TV
  • Tehnologie display: OLED
  • Tehnologie speciala: HDR, Pixel Dimming
  • Claritate imagine: 4K
  • Sistem de operare: webOS
  • Aplicatii Video Streaming: YouTube, Netflix, Amazon Prime, Disney+, Twitch, HBO Max, Nvidia GeForce Now
  • Caracteristici cheie: Airplay 2, LG Home Dashboard
  • Mirroring: iOS, Android
  • Asistent vocal inteligent: Siri, ThinQ® AI
  • Tip procesor: α7 Gen 5 AI Processor
  • Rezolutie: 3840 x 2160

Avantaje:

Dezavantaje:

4.5/5

OLED Sony A80K este o opțiune de gamă medie care oferă toate cele mai bune lucruri pe care le aștepți de la un televizor OLED: negru detaliat și culoare bine saturată, suport 4K 120Hz pentru jocuri și tehnologia Acoustic Surface Audio+ de la Sony. Este o opțiune TV OLED convingătoare, de înaltă performanță, deși nu depășitoare.

Un nou panou cu gamă largă de culori pentru A80K se combină cu caracteristicile Sony XR OLED Contrast Pro, XR Triluminos Pro și Cognitive Processor XR pentru a oferi negru profund și umbre detaliate în imagini, împreună cu culori bogate, complet saturate. Luminozitatea generală a imaginii este satisfăcătoare, dacă este puțin sub cea pe care o vei obține de la cele mai bune televizoare OLED, cum ar fi LG G2 și, de asemenea, seria LG C2. Cu toate acestea, OLED-ul de nivel mediu de la Sony reușește să arate grozav chiar și în camere bine iluminate și uimește în cele care sunt estompate pentru vizionarea filmelor de cea mai bună calitate.

În testele noastre am fost plăcut surprinși de Acoustic Surface Audio+, care are cinci dispozitive de acționare – trei direct în spatele ecranului și două în lateral – care îl vibrează pentru a crea un sunet de gamă completă, însoțit de două subwoofere pentru bas îmbunătățit. Acesta este acel lucru rar, un televizor care nu ne face să recomandăm o bară de sunet ca pe un must-have: este impresionant de tare și face o treabă decentă cu sunetul Dolby Atmos.Acesta este cu siguranță cel mai bun televizor OLED în raport calitate/preț de până acum!

Specificații

  • Diagonala display: 164 cm
  • Tip TV: Smart TV
  • Tehnologie display: OLED
  • Claritate imagine: 4K
  • Sistem de operare: Google TV
  • Aplicatii Video Streaming: YouTube, Netflix, HBO Max
  • Caracteristici cheie: Comenzi vocale, Asistent vocal inteligent, Screen Mirroring, Inregistrare USB, Chromecast incorporat, Integrare Apple HomeKit
  • Mirroring: iOS, Android
  • Asistent vocal inteligent: Google assistant built in
  • Tip procesor: XR Cognitive Processor
  • Capacitate stocare: 16 GB
  • Rezolutie: 3840 x 2160

Avantaje:

Dezavantaje:

5/5

În măsurătorile noastre, Samsung S95C este cel mai strălucitor televizor OLED pe care l-am testat vreodată (depășind pe cei ca LG C2 cu aproximativ 70%), ceea ce înseamnă că nu numai că oferă unele dintre cele mai bune imagini HDR de până acum, ci oferă și o calitate bogată. , culori clare și precise care nu seamănă cu nimic altceva de pe planetă.

În recenzia noastră completă, am spus: „Conținutul cu gamă dinamică înaltă, de exemplu, pare mult mai puternic și mai realist – mai ales în ceea ce privește intensitatea cu care luminile strălucitoare, cum ar fi fotografiile soarelui, lămpile strălucitoare, lumina care sclipește din metal și sticlă și așa mai departe. este livrat fără nici un compromis față de tipul de culori negre profunde, bogate, cu cerneală, care stau la baza talentelor tradiționale de home theater ale OLED.”

Se luptă puțin cu procesarea mișcării, nu are suport pentru Dolby Vision HDR și îți recomandăm să ajustezi presetările pentru a obține cea mai bună imagine, motiv pentru care credem că mulți cineaști vor prefera Sony A95K pentru acuratețea sursă. Dar când vine vorba de spectacol sau pur și simplu de a avea ceva mai vizibil într-o cameră luminoasă în timpul zilei, S95C este uluitor.

Când introduci sunet care urmărește ceea ce se întâmplă pe ecran, suport complet pentru streaming și suport pentru toate cele mai recente funcții de jocuri HDMI 2.1 (inclusiv 4K 120 Hz și rate de reîmprospătare variabile), este absolut unul dintre cele mai bune televizoare disponibile astăzi.Acesta este cu siguranță cel mai bun televizor OLED premium de până acum!

Specificații

  • Diagonala display: 138 cm
  • Tip TV: Smart TV
  • Tehnologie display: OLED
  • Claritate imagine: 4K
  • Sistem de operareul: Tizen
  • Aplicatii Video Streaming: YouTube, Netflix, Rakuten TV, Amazon Prime, Disney+, Apple TV+
  • Caracteristici cheie: Comenzi vocale, Screen Mirroring
  • Mirroring: iOS, Android
  • Asistent vocal inteligent: Bixby
  • Tip procesor: Procesor Neuronal Quantum 4K
  • Rezolutie: 3840 x 2160

Avantaje:

Dezavantaje:

3.5/5

Descoperă un televizor OLED incredibil la un preț accesibil! Hisense 55A8G este alegerea perfectă pentru pasionații de divertisment. Cu o diagonală de 139 cm (55 inch) și rezoluție Ultra HD 4K, acest televizor îți oferă o experiență vizuală uimitoare.

Cu tehnologia OLED, vei beneficia de culori intense, negrul absolut și contrastul impresionant. Fie că te uiți la filme, seriale sau joci jocuri, imaginea este incredibil de clară și vibrantă. Ai senzația că ești parte din acțiune!

Funcția Smart TV îți oferă acces la o gamă largă de conținut online, direct pe televizor. Poți naviga pe internet, să te bucuri de aplicații populare sau să te conectezi la platformele de streaming preferate. Totul este la îndemâna ta, fără efort.

Design-ul elegant și ramele subțiri fac din acest televizor o piesă deosebită în orice încăpere. Indiferent dacă îl montezi pe perete sau îl așezi pe un suport, va aduce un plus de stil și eleganță în locuința ta.  Acesta este un televizor OLED ieftin foarte bun!

Specificații

  • Diagonala display: 139 cm
  • Tip TV: Smart TV
  • Tehnologie display: OLED
  • Claritate imagine: 4K
  • Rezolutie: 3840 x 2160
  • Continut pachet: Telecomanda

Avantaje:

Dezavantaje:

Ghid de cumpărare: Cum să alegi cel mai bun televizor OLED

Televizoarele OLED tind să fie televizoare premium, ceea ce înseamnă că obții un anumit nivel de funcții în aproape toate – toate sunt 4K, sunt în mare parte 120 Hz pentru jocuri, de exemplu, și au toate tendința de a avea patru HDMI. porturi și software premium smart TV. Iată cum găsești cel mai bun televizor OLED pentru tine:

Dar nu sunt absolut toate la fel. Unele sunt mult mai luminoase decât altele (aproximativ de două ori mai luminoase, în unele cazuri), unele au mai multe porturi HDMI 2.1 pentru jocuri de ultimă generație, unele au sisteme de sunet mai bune și nu toate vin în aceleași opțiuni de dimensiune.

Este important să iei în considerare ce dimensiune de televizor este cea mai bună pentru tine și, pentru a face asta, va trebui să măsori spațiul cu care trebuie să lucrezi. Amintește-ți că un televizor care umple fiecare spațiu disponibil din camera ta de zi ar putea suna ca o idee grozavă, dar va trebui să iei în considerare unghiurile de vizualizare, luminozitatea ecranului și dacă vei putea să te așezi la o distanță decentă de la televizor. apreciat. LG C2 și C3 au cea mai largă gamă de dimensiuni dintre orice televizor pe care îl oferim, așa că dacă ai nevoie de ceva mai mic, acesta este un loc minunat de a începe.

Când vine vorba de suport HDR, recomandăm mai ales ca oamenii să aleagă televizoare cu Dolby Vision, deoarece este cel mai des folosit format avansat HDR pe cele mai bune servicii de streaming. Televizoarele Samsung folosesc doar HDR10+, care este o tehnologie similară, dar nu la fel de bine acceptată. Nu este un dealbreaker faptul că televizoarele Samsung nu acceptă Dolby Vision, dar așa cum veți vedea în lista noastră, preferăm seturi care îl includ.

Cât costă televizoarele OLED?

Costul televizoarelor OLED variază foarte mult în funcție de tehnologiile introduse cu un panou OLED, cum ar fi rezoluția, procesorul, calitatea construcției, difuzoarele încorporate și multe altele. Dar este suficient să spunem că modelele entry-level stau în jurul (sau, mai recent, chiar sub) pragul de 4000 lei.

Mai multe OLED-uri de nivel mediu la dimensiuni mai mari (165 cm și mai mult) pot dubla această cifră sau o pot tripla atunci când te uiți la panourile de ultimă generație. De asemenea, s-ar putea să observi că nu obții atât de mult un preț mai mic cu dimensiunile mai mici de 108 cm ale televizorului OLED – asta pentru că a le face atât de mici se bazează pe o tehnologie relativ nouă, deci nu au o valoare atât de bună pe cm. .

Perioadele de reduceri precum Prime Day sau Black Friday tind să includă o mulțime de reduceri la modelele de televizoare OLED, în special de la LG și Samsung.

Ce sa alegi intre televizoare OLED sau QLED

OLED nu este singura opțiune pentru cumpărătorii cunoscuți de televizoare. Televizoarele QLED concurente de la Samsung au performanțe mai bune în ceea ce privește luminozitatea, în timp ce introducerea luminilor de fundal Mini LED a îmbunătățit doar puterea maximă a luminii și contrastul general – zonele cu care OLED are în general avantajul, datorită controlului său de luminozitate per pixel.

Este o cursă mai strânsă decât oricând, deși merită să evaluăm caracteristicile secundare pentru ecranele OLED și QLED. Un OLED cu un procesor ieftin poate provoca mai multe artefacte și zgomot video, în timp ce un QLED cu iluminare de margine nu va obține adevăratul beneficiu al culorii și al contrastului îmbunătățite. Formatul sau suportul pentru funcții poate fi crucial dacă te conectezi televizorul la un computer, o consolă de jocuri sau un player Blu-ray 4K. Îți recomandăm cu încredere să cumperi cel mai bun televizor OLED dacă ai nevoie de jocuri.

Care este durata de viață a unui televizor OLED?

Potrivit LG Display, producătorii panourilor OLED care intră în fiecare televizor OLED de pe listă – în jur de 100.000 de ore. Pentru majoritatea oamenilor, asta înseamnă aproximativ 10 ani de vizionare la televizor și depășește cu mult durata de viață de 40.000 până la 60.000 de ore a majorității televizoarelor LED-LCD. Acestea fiind spuse, televizoarele OLED pot experimenta ceva numit burn-in atunci când o imagine statică este lăsată pe ecran pentru perioade prelungite de timp – așa că asigură-te că schimbi canalul la fiecare câteva zile.

Cei mai buni concurenți de televizoare OLED: ce altceva există?

OLED este, pentru mulți, tehnologia TV premium a momentului. Deși odată împovărată de puncte de preț inaccesibile, o serie de OLED-uri de gamă medie mai ieftine și dimensiuni mai mici de panouri au contribuit la apropierea OLED-ului de piața de masă.

Gamele actuale de televizoare ale Samsung și Sony includ hibrizi QD-OLED (combină panouri OLED cu tehnologia cu puncte cuantice, utilizând proprietățile autoemisive ale primei și îmbunătățirile de culoare ale celui din urmă) .

Pentru cei cu bani de făcut, vei alege între un televizor OLED de ultimă generație și Micro LED – o tehnologie de panou auto-emisivă la care Samsung s-a înclinat în ultimul timp, dar care s-a dovedit dificil de oferit fie la prețuri accesibile, fie la nivel general. dimensionare (220 cm este cel mai mic despre care am auzit până acum, începând cu 2023).

Este o imagine mai complicată decât pur și simplu OLED, deși, pentru un negru intens și o culoare reală – la o dimensiune pe care o poți intra într-o sufragerie obișnuită – OLED poate fi totuși cea mai bună alegere.

Este burn-in o problemă la televizoarele OLED?

Burn-in, cunoscut și sub denumirea de ardere a ecranului sau reținere permanentă a imaginii, este un artefact vizual care apare uneori atunci când un televizor a arătat același lucru în același loc pentru o perioadă lungă de timp. Cu siguranță se întâmplă pe unele televizoare OLED, dar producătorii au venit cu o mulțime de modalități de a minimiza probabilitatea ca acesta să se întâmple cu al tău.

Există trei moduri principale prin care televizoarele OLED pot minimiza probabilitatea de ardere. Pot folosi analiza imaginilor pentru a identifica imagini statice – siglele canalelor TV, de exemplu – și le pot estompa subtil. Pot deplasa ușor imaginea cu câțiva pixeli, lucru pe care probabil că OLED-ul tău îl face deja fără ca tu să observi.

Și există o abordare mai brută, în care televizorul reduce automat luminozitatea întregului afișaj atunci când detectează un element luminos și potențial ars. Acesta din urmă este cel mai puțin popular deoarece, dacă nu este implementat bine, poate fi destul de dramatic și destul de enervant. Televizoarele mai moderne cu această tehnologie, cunoscută sub numele de ABL (Auto Brightness Limiting) sunt mult mai subtile în privința ei decât cele mai vechi.

Nu în ultimul rând, poți lua traseul DIY. Modurile implicite, cum ar fi modul Vivid de pe unele televizoare, pot fi ridicol de luminoase, așa că schimbarea lor sau utilizarea setărilor mai puțin luminoase îți va bucura ochii și va reduce riscul de ardere și mai mult.

În cele din urmă, arderea se referă la căldură, de unde și numele. Iar cel mai bun mod de a reduce riscul și poate de a-l elimina complet este de a gestiona mai bine căldura în televizoarele OLED. Și producătorii fac exact asta. Vei găsi tehnologie inteligentă a radiatorului și design de disipare a căldurii în OLED-urile de la Panasonic, LG, Sony și altele.

Nu spunem că burn-in nu există. Da. Dar progresele în tehnologia OLED TV din ultimii ani înseamnă că este o problemă mult mai mică decât a fost la primele OLED-uri și pentru cei mai mulți dintre noi este ceva despre care nu trebuie să ne îngrijorăm prea mult. Sperăm că acest ghid despre cel mai bun televizor OLED te-a lămurit în legătură cu decizia ta de cumpărare!

Întrebări frecvente despre cel mai bun televizor OLED

Un televizor OLED utilizează tehnologia OLED (Organic Light Emitting Diode), care constă în diode organice care se auto-emit lumină atunci când sunt activitate electric. Acest lucru permite televizorului să ofere negrul perfect și contrastul excelent, rezultând o calitate superioară a imaginii în comparație cu alte tehnologii. De asemenea, televizoarele OLED oferă un unghi de vizualizare larg și culori vii, ceea ce le face ideale pentru experiența de vizionare.

Televizoarele OLED oferă negrul perfect, deoarece fiecare pixel se poate opri individual, ceea ce duce la un contrast excelent și la o reproducere fidelă a culorilor. De asemenea, au un unghi de vizualizare larg, astfel încât imaginea să fie clară și vibrantă indiferent de poziția de vizionare. În plus, tehnologia OLED permite design-uri subțiri și flexibilitate în ceea ce privește forma televizoarelor.

Da, televizoarele OLED pot experimenta fenomenul de “burn-in” atunci când o imagine statică este afișată pe ecran pentru perioade lungi de timp. Cu toate acestea, producătorii au implementat măsuri de protecție pentru a minimiza această problemă. Funcții precum estomparea imaginilor statice, deplasarea ușoară a imaginii și reducerea luminozității pot ajuta la prevenirea arderei imaginii.

LG, Sony și Panasonic sunt considerate mărci de încredere în ceea ce privește televizoarele OLED. Aceste branduri oferă televizoare cu tehnologie OLED de înaltă calitate, caracteristici avansate și servicii post-vânzare bune. Este recomandat să consultați recenzii și comparații între modelele acestor mărci pentru a alege cel mai potrivit televizor OLED în funcție de nevoile și preferințele dvs.

Înainte de a cumpăra un televizor OLED, este important să luați în considerare dimensiunea ecranului dorită, rezoluția (de exemplu, 4K sau 8K), caracteristicile și funcțiile suplimentare (cum ar fi suportul HDR, numărul de porturi HDMI, sistemul de operare etc.), bugetul disponibil și serviciile post-vânzare oferite de producător. Este recomandat să comparați mai multe modele și să citiți recenzii pentru a face alegerea cea mai potrivită în funcție de nevoile și preferințele dvs.

Friendly and carefree funny bearded gay man in grey sweater edit profile picture online dating app

Marcel Popa

Blogger

Marcel Popa este editorul șef  al Top Electronice și a acoperit tehnologia de peste 5 de ani. În plus față de supravegherea direcției Top Electronice, Marcel Popa este specializat în acoperirea tuturor lucrurilor mobile, după ce a revizuit zeci de smartphone-uri și alte gadget-uri.

Abonează-te!

Obține acces instantaneu la știri de ultimă oră, cele mai tari recenzii, oferte excelente și sfaturi utile.

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.

ABONEAZĂ-TE!

Cele mai recente știri hi-fi, home cinema și tehnologie, recenzii, sfaturi de cumpărare și oferte, direct în căsuța ta de e-mail!

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.