Mașina de tocat carne

Cea mai bună mașină de tocat carne electrică din 2023: Top 7 cele mai bune mașini de tocat

Când cumperi prin link-uri de pe site-ul nostru, este posibil să câștigăm un comision de afiliat care ne ajuta la finanțarea activităților noastre și la testarea celor mai bune produse pe care să le achiziționezi.  Detalii aici.

Tabel de conținut
cea mai buna masina de tocat carne electrica

Fanii cârnaților artizanali, a cărnii de vită hrănite cu iarbă și ai fripturii tartare ar putea crede că singura modalitate de a savura aceste delicatese este să le procuri de la măcelăria locală, magazinul alimentar gourmet sau piața fermieră. Dar le poți face din toate și mai multe acasă cu o cea mai buna masina de tocat carne.

Fie printr-o manivela manuală, fie printr-un motor electric, aceste gadgeturi folosesc un recipient, un melc și lame pentru a transforma carnea (și peștele) din bucăți mai mari într-o măcinare fină sau grosieră. Mulți au, de asemenea, capacitatea de a extruda carnea măcinată în carcase pentru cârnați.

Am cercetat caracteristicile pe care le tânjesc carnivorii, inclusiv puterea, randamentul, lamele, accesoriile și curățarea. De asemenea, am oferit opțiuni pentru maeștrii de grătar care doresc să gătească cel mai bun burger și pentru vânătorii care doresc să-și transforme trofeul în cină.

Cufundă-ți dinții în cea mai proaspătă masă posibilă cu cele mai bune mașini de tocat carne.

ProdusPreț
1. Bosch MFW3X15WVezi Prețul
2. Hendi Profi Line 22Vezi Prețul
3. Micul Fermier, Alba GF-2032Vezi Prețul
4. Moulinex ME445A38, 2000 WVezi Prețul
5. Alpin Profi MK-12Vezi Prețul
6. Fram FMG-MDT2500X, 2500WVezi Prețul
7. JuissiartVezi Prețul
 
4.8/5

Cea mai buna masina de tocat carne electrică per total

Mașină de tocat carne Bosch 2000W cu o capacitate de 2,5 kg/min și accesoriu pentru prepararea sucului de roșii, kit de preparare cârnați din 3 bucăți și culoare albă:

Design: Această mașină de tocat carne Bosch are un design modern și elegant, realizat din materiale de înaltă calitate care îi conferă o senzație durabilă. Culoarea albă este, de asemenea, foarte drăguță, oferindu-i un aspect proaspăt și curat, care se va potrivi cu orice bucătărie.

Funcționalitate: Această mașină de tocat carne este foarte funcțională și versatilă, permițându-ți să măcini carnea și să faci cârnați cu ușurință. Capacitatea de 2,5 kg/min este impresionantă, iar puterea de 2000 W o face o alegere excelentă pentru măcinarea chiar și a cărnurilor dure. Accesoriul inclus pentru prepararea sucului de roșii este, de asemenea, un bonus frumos, facilitând crearea de băuturi sănătoase și delicioase.

Performanță: Această mașină de tocat carne Bosch este o performanță de top, măcinând carnea rapid și eficient. Trusa de preparare a cârnaților din 3 piese este, de asemenea, un bonus excelent, permițându-ți să faci cârnați într-o varietate de dimensiuni și stiluri. Rezultatele sunt întotdeauna netede și consistente, oferindu-ți textura perfectă pentru carnea și cârnații tăi măcinați.

Ușurință în utilizare: Dispozitivul Bosch este foarte ușor de utilizat, cu comenzi simple care facilitează reglarea setărilor de măcinare după bunul plac. Instrucțiunile incluse sunt, de asemenea, clare și concise, oferindu-ți îndrumări pas cu pas despre cum să utilizezi polizorul la întregul său potențial.

În general, mașina de tocat carne Bosch 2000W este un produs de înaltă calitate, care oferă performanțe, funcționalitate și ușurință în utilizare. Indiferent dacă măcini carne pentru familia ta sau pentru o petrecere mare, această mașină de tocat îți va oferi rezultatele pe care le cauți, făcând-o o investiție excelentă pentru oricine îi place să gătească și să se distreze.

Specificații:

 • Accesorii incluse: Accesoriu impingere, Accesoriu pentru carnati, Storcator pentru fructe si legume
 • Material: Plastic
 • Numar de site: 3 site
 • Puterea motorului: 2000 W
 • Nivel de zgomot: 78 dB
 • Trepte de viteză: 2
 • Greutate: 3.98 kg

Avantaje:

Dezavantaje:

5/5

Cea mai buna masina de tocat carne electrică Premium

Mașină de tocat carne Hendi Professional 1100W cu o capacitate de 300 kg/oră și corp din oțel inoxidabil:

Design: Mașina de tocat carne profesională Hendi are un aspect modern și profesional, cu un corp elegant din oțel inoxidabil, care este atât durabil, cât și ușor de curățat. Designul este, de asemenea, compact și ușor, făcând-o ușor de depozitat și de mutat după cum este necesar.

Funcționalitate: Această mașină de tocat carne este foarte funcțională și versatilă, permițându-ți să măcini carnea cu ușurință. Capacitatea de 300 kg/oră este impresionantă, făcând-o o alegere excelentă pentru bucătăriile comerciale sau pentru cei care au nevoie să măcine o cantitate mare de carne într-un timp scurt.

Performanță: Mașina de tocat carne profesională Hendi este o performanță de top, măcinând carnea rapid și eficient. Rezultatele sunt întotdeauna netede și consistente, oferindu-ți textura perfectă pentru carnea măcinată. Aparatul este, de asemenea, ușor de curățat, ceea ce face întreținerea simplă.

Ușurință în utilizare: Mașina de tocat carne profesională Hendi este foarte ușor de utilizat și oferă comenzi simple care facilitează ajustarea setărilor de măcinare după bunul plac. Instrucțiunile incluse sunt, de asemenea, clare și concise, oferindu-ți îndrumări pas cu pas despre cum să utilizezi polizorul la întregul său potențial.

În general, Hendi Professional 1100W este un produs de înaltă calitate, care oferă performanțe, funcționalitate și ușurință în utilizare. Indiferent dacă o folosești într-o bucătărie comercială sau acasă, această mașină de tocat îți va oferi rezultatele pe care le cauți, făcând-o o investiție excelentă pentru oricine are nevoie să măcine rapid și eficient o cantitate mare de carne.

Specificații

 • Accesorii incluse: Accesoriu impingere, Accesoriu pentru carnati,
 • Material: Inox
 • Puterea motorului: 1100 W
 • Capacitate de tocarea cărnii: 5 kg/min
 • Greutate: 24 kg

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

Cea mai buna masina de tocat carne electrică ieftină

Mașină de tocat carne electrică Micul Fermier 500W de culoare albă:

Design: Mașina electrică de tocat carne Micul Fermier are un design compact și stilat, cu o culoare albă proaspătă și curată. Aparatul este, de asemenea, ușor și ușor de depozitat, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru cei care au spațiu limitat în bucătărie.

Funcționalitate: Această mașină de tocat carne este o alegere excelentă pentru cei care au nevoie de o mașină de bază și de încredere pentru măcinarea cărnii. Puterea de 500 W este adecvată pentru majoritatea sarcinilor de șlefuire, iar mașina este ușor de utilizat și de curățat.

Performanță: Mașina de tocat carne electrică Micul Fermier are performanțe bune, măcinand carnea eficient și producând rezultate netede și consistente. Aparatul este, de asemenea, durabil și fiabil, oferindu-ți performanțe excelente pentru anii următori.

Ușurință în utilizare: Mașina electrică de tocat carne Micul Fermier este foarte ușor de utilizat, cu comenzi simple care facilitează reglarea setărilor de măcinare după bunul plac. Instrucțiunile incluse sunt, de asemenea, clare și concise, oferindu-ți îndrumări pas cu pas despre cum să utilizezi polizorul la întregul său potențial.

În general, mașina de tocat carne electrică Micul Fermier 500W este o alegere excelentă pentru cei care au nevoie de o mașină de bază și de încredere pentru măcinarea cărnii. Cu designul său compact, comenzile ușor de utilizat și performanța eficientă, această râșniță este o investiție excelentă pentru oricine vrea o mașină de tocat carne care să ducă treaba la bun sfârșit.

Specificații

 • Accesorii incluse: Accesoriu impingere, Accesoriu pentru carnati,
 • Material: Plastic, Inox
 • Puterea motorului: 500 W
 • Capacitate de tocarea cărnii: 1,6 kg/min
 • Material lamele: Inox

Avantaje:

Dezavantaje:

4.4/5

Cea mai buna masina de tocat carne electrică în raport calitate/preț

Iată ce credem noi despre Masina de tocat carne Moulinex ME445A38:

Design: Mașina de tocat carne Moulinex ME445A38 are un design elegant și modern, cu un finisaj din oțel inoxidabil periat care adaugă o notă de stil bucătăriei tale. Aparatul este, de asemenea, compact și ușor, făcându-l ușor de depozitat atunci când nu este utilizat.

Funcționalitate: Această mașină de tocat carne este o mașină versatilă și puternică, cu un motor de 2000 W care poate face față chiar și celor mai grele sarcini de măcinare. Aparatul are, de asemenea, o varietate de accesorii, inclusiv un aparat de făcut cârnați și kibbe, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru cei cărora le place să facă o varietate de feluri de mâncare.

Performanță: Mașina de tocat carne Moulinex ME445A38 funcționează excepțional de bine, măcinând carnea eficient și producând rezultate netede și consistente. Aparatul este, de asemenea, durabil și fiabil, oferindu-ți performanțe excelente pentru anii următori.

Ușurință în utilizare: Mașina de tocat carne Moulinex ME445A38 este foarte ușor de utilizat, cu comenzi simple care facilitează ajustarea setărilor de măcinare după bunul plac. Instrucțiunile incluse sunt, de asemenea, clare și concise, oferindu-ți îndrumări pas cu pas despre cum să utilizezi polizorul la întregul său potențial.

În general, mașina de tocat carne Moulinex ME445A38 este o alegere excelentă pentru cei care au nevoie de o mașină versatilă și puternică pentru măcinarea cărnii. Cu designul său elegant, comenzile ușor de utilizat și performanța eficientă, această râșniță este o investiție excelentă pentru oricine caută o mașină de tocat carne ieftină și eficientă.

Specificații

 • Accesorii incluse: Accesoriu pentru carnati
 • Număr de site: 3 site
 • Puterea motorului: 2000 W
 • Capacitate de tocarea cărnii: 2,3 kg/min
 • Material lamele: Inox

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

Cea mai buna masina de tocat carne electrică profesională

Cauți o mașină de tocat carne puternică pentru a îți duce gătitul acasă la următorul nivel? Dacă da, mașina de tocat carne profesională Alpin Profi MK-12 ar putea fi exact ceea ce ai nevoie!

Cu motorul său de 850 W și capacitatea de a măcina până la 150 kg de carne pe oră, această mașină de tocat poate face față chiar și celor mai dure dintre cărni. Corpul este realizat din oțel inoxidabil, asigurându-l că este durabil și ușor de curățat. Capacitatea de 22 kg a buncărului înseamnă că nu va trebui să te oprești și să umpli atât de des, făcând mai ușor și mai rapid procesarea unor cantități mari de carne.

Unul dintre lucrurile grozave ale acestei mașini de tocat este versatilitatea sa – vine cu diverse atașamente, inclusiv o duză pentru prepararea cârnaților, permițându-ți să îți creezi proprii cârnați și alte produse din carne măcinată chiar acasă.

În general, masina de tocat carne Alpin Profi MK-12 este o mașină de tocat carne de calitate superioară, perfectă pentru bucătarii de acasă care doresc să-și ducă procesarea cărnii la nivelul următor. Indiferent dacă faci burgeri, chifteluțe sau cârnați, această mașină de tocat carne îți va face viața mai ușoară și mai delicioasă!

Specificații

 • Accesorii incluse: Accesoriu impingere, Accesoriu pentru carnati
 • Număr de site: 2 site
 • Puterea motorului: 850W
 • Capacitate de tocarea cărnii: 2,5 kg/min
 • Material lamele: Inox

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

Cea mai buna masina de tocat carne electrică pentru accesorii incluse

Mașina de tocat carne FMG MDT2 este o mașină de vârf pentru oricine are nevoie să proceseze cantități mari de carne rapid și eficient. Această mașină de tocat carne este echipată cu un motor puternic de 2500 W DC și angrenaje metalice pentru o experiență de măcinare lină și fără efort. Lamele din oțel inoxidabil asigură că vei avea carnea tăiată curat și precis, în timp ce cele două locuri din oțel inoxidabil oferă versatilitate în ceea ce privește dimensiunea tăierilor. Ecranul LCD și corpul din aluminiu turnat argintiu sunt moderne, ușor de utilizat și oferă aparatului un aspect profesional.

În plus, râșnița vine cu accesorii pentru a face cârnați și kibbe, precum și un accesoriu pentru felierea roșiilor, făcându-l perfect pentru cei cărora le place să experimenteze diferite rețete și ingrediente. Aparatul este, de asemenea, incredibil de ușor de curățat, ceea ce îl face și mai convenabil de utilizat.

În concluzie, mașina de tocat carne FMG MDT2 este o mașină de înaltă calitate, care ar fi o alegere excelentă pentru oricine are nevoie să proceseze carnea rapid și eficient. Cu motorul său puternic, lamele de înaltă calitate și accesoriile versatile, este cu siguranță un plus excelent pentru orice bucătărie. Deci, dacă ești în căutarea unei mașini de tocat carne de încredere și eficientă, asigură-te că încerci FMG MDT2!

Specificații

 • Accesorii incluse: Accesoriu pentru carnati, Accesoriu pentru Kebbe, Accesoriu pentru suc de tomate
 • Material: Metal, Aluminiu
 • Număr de site: 2 site
 • Puterea motorului: 2500 W
 • Material lamele: Inox

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

Cea mai bună mașină de tocat carne electrică – Best Seller

Dacă ești în căutarea unei mașini de tocat carne electrică puternică și eficientă, mașina de tocat carne Juissiart 1400W merită cu siguranță luată în considerare!

Cu motorul său de 1400W și lama din oțel inoxidabil, această mașină de tocat poate manipula cu ușurință o varietate de carne. Și, datorită celor trei plăci de tăiere, poți alege măcinarea perfectă pentru orice rețetă. Indiferent dacă faci hamburgeri suculenți, cârnați aromați sau orice altceva, această râșniță te acoperă.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale acestei râșnițe este designul său elegant și elegant. Finisajul negru și carcasa din aluminiu îi conferă un aspect modern care va completa orice bucătărie. Rasnita este dotata si cu display LCD si accesorii pentru prepararea carnatilor si kibbeh-ului, precum si pentru macinarea rosiilor.

În ceea ce privește funcționarea, mașina de tocat carne Juissiart 1400W este simplu și simplu de utilizat. Tot ce trebuie să faci este să adaugi carnea, să alegi setarea de măcinare și să lați mașina de tocat să facă treaba. Curățarea este, de asemenea, ușoară, deoarece toate piesele pot fi spălate în mașina de spălat vase.

În general, o mașină de tocat carne precum Juissiart 1400W este o opțiune fantastică pentru oricine caută o mașină de tocat carne electrică de înaltă calitate, fiabilă și elegantă. Este puternică, eficientă și ușor de utilizat, ceea ce o face o alegere excelentă atât pentru bucătarii de acasă, cât și pentru măcelarii aspiranți.

Specificații

 • Accesorii incluse: Accesoriu pentru carnati, Accesoriu pentru Kebbe, Accesoriu pentru suc de tomate
 • Material: Metal, Aluminiu
 • Număr de site: 3 site
 • Puterea motorului: 1400 W
 • Capacitate de tocare: 1.8 kg/min
 • Material lamele: Otel inoxidabil

Avantaje:

Dezavantaje:

Ghid de cumpărare: Cum să alegi cea mai bună mașină de tocat carne electrică din 2023

Dacă vrei să cumpări o mașină de tocat carne, dar nu ai idee pe care să o alegi, acest ghid te va ajuta să alegi cea mai bună mașină de tocat potrivită cerințelor tale. Cu atât de multe disponibile, toate oferind o funcție similară poate fi dificil să iei decizia corectă; iată câteva indicații pentru a te ajuta în a găsi cele mai bune mașini de tocat carne în funcție de nevoile tale.

Ce poți face cu o mașină de tocat carne?

Atât mașinile de tocat electrice, cât și cele manuale sunt ideale pentru procesarea diferitelor tipuri de alimente. Deși sunt cunoscute în general ca mașini de tocat „carne”, aceste mașini sunt ideale pentru procesarea legumelor, brânzei și nucilor.

Dacă ai nevoie de idei, nu ezita să încerci oricare dintre acestea:

 • Sorbet de fructe: Pregătește un sorbet de fructe delicios amestecând bananele cu mango și căpșuni, apoi măcină cu o mașină de tocat carne. Apoi, păstrează-le la congelator pentru a se răci.
 • Unt de nuci: Prepararea acestuia este destul de simplă. Pur și simplu amesteci migdalele cu alune, pui amestecul într-o mașină de tocat carne și apoi măcini
 • Alimente pentru bebeluși: mașinile de tocat carne pot fi folosite pentru prepararea alimentelor pentru copii de mazăre, legume, fructe și carne gătită.
 • Crumble de brânză: mașinile de tocat carne sunt ideale pentru prepararea crumble de parmezan și orice altă formă de crumble de brânză tare.
 • Pate de carne: Pur și simplu adăugă carne gătită în mașina de tocat carne electrică și apoi măcină până se obține farfuria cu carne.
 • Pesmet: Pâinea prăjită sau uscată este ideală pentru asta

Lista este nesfârșită. Lasă-ți doar imaginația să te ghideze.

Este posibil să faci cârnați cu o mașină de tocat carne?

Da! Atât mașinile de tocat carne electrice, cât și cele manuale pot avea suficient spațiu pentru a permite tuburi de umplut cârnați, utilizate pentru umplut cârnați. Majoritatea producătorilor includ cel puțin două tuburi de umplutură în râșnițele lor, dar le poți cumpăra oricând separat la prețuri mici. Asigură-te doar că tubul de umplutură pe care îl cumperi se potrivește bine cu masina de tocat carne electrică pe care o deții.

Este destul de dificil și dificil să produci cârnați folosind mașini de tocat manual. În primul rând, hrănește carnea înainte de a măcina. Următorul este ca mânerul să fie acționat constant de către cineva pe o parte, în timp ce un altul manipulează carcasa de tocat cârnați.

Dar cu aceste masini de tocat electrice, umplutura de cârnați devine ușor. Acest lucru se datorează faptului că măcinarea este gestionată de motoarele unei masini de tocat electrice, ceea ce, la rândul său, face posibil ca învelișul cârnaților să fie umplut uniform.

Instalarea umpluturii de cârnați pe râșnița ta face umplutura mult mai ușoară. Acest lucru este util în special dacă râșnița ta va fi umplută cu cârnați în cantități mari.

Mașina de tocat carne poate fi folosită pentru măcinarea oaselor?

Este foarte rar dacă o masina de tocat carne este capabilă să măcine oasele cu ușurință. Acest lucru este valabil chiar și pentru mașinile de tocat carne de mare putere. Producătorii indică de cele mai multe ori acest lucru pe polizoarele lor, deoarece oasele sunt prea puternice pentru ca motoarele să poată măcina și orice încercare de a le forța ar duce la deteriorarea angrenajelor interne. Garanția producătorului pentru râșnița ta va deveni automat anulată atunci când oasele sunt măcinate în ea.

Interesant este că unele modele de de masini de tocat carne au fost concepute pentru a măcina eficient oasele moi, cum ar fi cea de iepure și pui. După cum te-ai aștepta, polizoarele cu motoare puternice nu numai că durează mai mult, ci pot șlefui eficient oasele moi. Dacă măcini oase moi de cele mai multe ori, îți recomandăm să alegi masini de tocat carne cu putere mai mare, cu interioare realizate în întregime din metale. După multe experimente, am descoperit că polizoarele LEM le bat pe restul când vine vorba de măcinarea oaselor moi, datorită angrenajelor lor puternice realizate în întregime din metal.

Cu toate acestea, nu este o idee bună să măcini oase de porc, vită și porc, deoarece cel mai probabil îți vor aparatul.

Mașină de tocat carne manuală sau electrică?

Acesta este probabil cel mai important factor dintre toate. Poate părea ciudat pentru unii chiar să aducă în discuție acest lucru dacă o versiune electronică va face aceeași funcție, atunci de ce ar alege cineva un manual? Răspunsul, desigur, este simplitatea și prețul. Mulți oameni preferă ceva în care sunt încrezători în folosirea și pot îndeplini munca rapid și eficient. Totuși cele mai bune mașini de tocat carne sunt cele electrice, după cum ar putea fi evident și după preț.

Simplitatea versiunilor electrice este un mare plus

Desigur, simplitatea folosirii unei masini de tocat carne manuală are un cost; Folosirea adesea a unuia poate necesita destul de mult efort, mai ales dacă intenționezi să măcini o cantitate mare de carne. O versiune de masina de tocat carne electrică poate face acest lucru fără efort și s-ar potrivi mai bine oricui dorește să măcine multă carne dintr-o singură mișcare.

Puterea garantată care vine cu o masina de tocat carne electrică poate face față rapid oricăror bucăți mai mari sau mai dure de carne, în comparație cu un manual. Dacă carnea ta. încă conține oase, o masina de tocat carne electrică va alimenta acest lucru, în timp ce manual, ar fi necesar un efort suplimentar pentru a continua măcinarea cu aceeași consistență.

Toate modelele electrice vor avea în interior un sistem de viteze, care bineînțeles, uneori poate merge prost. Dacă respecți recomandările producătorului, totul ar trebui să funcționeze fără probleme pentru o lungă perioadă de timp, dar rularea mașinii de tocat peste capacitate poate provoca daune ireparabile care nu ar fi asociate cu o mașină de tocat carne manuală. Totuși nu-ți face griji în legătură cu performanța acestora, deoarece noi ne-am asigura să testăm și să alegem pentru tine cea mai bună mașină de tocat carne electrică pentru diferite categorii și nevoi.

O folosești în interior sau în exterior?

Dacă preferi să folosești mașina de tocat carne la masa din bucătărie sau chiar afară, conectarea la o sursă de alimentare ar putea fi o problemă, iar alegerea unui manual se poate adapta mai bine nevoilor tale. Acest lucru scoate, de asemenea, firele din drum, dacă poate vrei să implici copiii.

Uz comercial sau casnic?

Acest lucru va depinde în întregime de cantitatea de carne pe care intenționezi să o măcini. Deși nu există nicio îndoială că un model comercial va oferi mai multă putere decât modelele domestice mai mici; dacă intenționezi să o folosești doar pentru a măcina o cantitate mică de carne în mod rar, nu vei obține valoarea banilor.

S-ar putea la fel de bine să optezi pentru ceva la o categorie de preț mai mică, care se va potrivi mai bine nevoilor tale. Nivelurile de zgomot pot fi, de asemenea, o considerație pentru unii. Toate modelele electrice vor produce o anumită cantitate de zgomot, ceea ce, evident, nu s-ar întâmpla cu una manuală, dar cu puterea adăugată care vine cu un model comercial vine un sunet mai puternic. Nu-ți face griji, noi am ales cea mai bună mașină de tocat carne electrică pentru ambele categorii.

Ce zici de prețuri?

Prețurile între masinile electrice de tocat carne pot varia foarte mult de la modele mai accesibile până la polizoare de vârf. Sfatul ar fi să nu lași prețul să dicteze ce model cumperi, obține-o pe cel mai potrivită nevoilor tale. Unele sunt mai robuste decât altele; un model din oțel inoxidabil va rezista aproape întotdeauna mai mult decât unul din plastic, așa că, dacă râșnița ta va fi folosită în mod regulat, poate opta pentru una dintre acestea.

Din nou, ne-am asigurat că îți vom oferi mașini electrice de tocat din fiecare categorie de preț. Deci nu va trebui să îți faci griji, deoarece în lista noastră vei găsi cele mai bune masini de tocat carne electrice de până acum.

.

Dimensiunea diferitelor mașini de tocat carne

De asemenea, trebuie luată în considerare depozitarea. Dacă te gândești să cumperi o mașină de tocat carne, unde o vei depozita când nu este folosită? Este probabil să ai o mulțime de alte electrocasnice în bucătărie, deci unde se potrivește acesta? Ca regulă generală, o râșniță manuală va fi mai mică decât una electronică și poate fi depozitată cu ușurință la vedere când nu este utilizată. Totuși, acestea nu vor fi cele mai bune masini de tocat carne, astfel, dimensiunea nu e întotdeauna unu lucru important.

Ce dimensiune ar trebui să alegi atunci când alegi o râșniță?

Mașinile electrice de tocat carne de dimensiuni mari poate gestiona confortabil volume mari de carne și într-un ritm mai rapid. Rata este măsurată în kg/oră. Dacă preferi mașina de tocat carne acționată manual, reține că mașinile de tocat de dimensiuni mai mari necesită eforturi mai mari la rotirea manivela. Pentru a face lucrurile mai ușoare, majoritatea mașinilor de tocat carne de dimensiuni mari au o manivelă lungă, care îți reduce munca atunci când măcini carnea cu ele.

Dar dacă ai o preferință pentru mașinile electrice de tocat carne, este necesar să reții puterea motoarelor acestora deoarece polizoarele de dimensiuni mari au motoare cu putere mai mare. Acest lucru se datorează faptului că consumă mai multă energie atunci când măcină volumul mare de carne introdus în ea.

Deci, de regulă; cu cât râșnița este mai mare (manuală sau electrică), cu atât costul este mai mare. Polizoarele de dimensiuni mari oferă mai multă viteză. Cu toate acestea, au nevoie de o putere mai mare.​​​​ Cu toate acestea, noi încurajăm lumea să își achiziționeze un model de mașină de tocat carne electrică.

Dimensiunile mașinii de tocat carne variază. De asemenea și modul în care diametrul deschiderii de evacuare corespunde cu cel al plăcii de tăiere.

Ce dimensiune a plăcii de tocat carne ar trebui să am?

Găurile de pe plăcile mașinii de tocat carne sunt de dimensiuni diferite, unele fiind mai mari, în timp ce altele mai mici. Plăcile cu găuri de dimensiuni mici, cu diametrul cuprins între 3 mm, 5 mm și 6 mm în diametru sunt ideale pentru a face carne bine măcinată, care poate fi folosită pentru prepararea de hamburgeri, frank și bologna.

Plăcile de măcinat cu găuri mari de dimensiunea 12 mm face posibil ca și carnea de dimensiuni mari să-și găsească drumul prin măcinarea cărnii. Cunoscute și ca o farfurie grosieră sau medie, plăcile de măcinat de dimensiuni mari sunt ideale pentru a face cârnați. Majoritatea producătorilor includ o placă suplimentară în râșnițele lor. Cu toate acestea, poți cumpăra mai multe farfurii separat.

Noile plăci de șlefuit au găuri ascuțite care devin plictisitoare cândva mai târziu după utilizare. Se recomandă să înlocuiești cuțitul de tăiere al mașinii de tocat atunci când înlocuiești placa de tăiere.

Cât de grele sunt masinile de tocat carne?

Greutatea nu va face o mare diferență dacă vei face multă șlefuire. Asigură-te doar că ai stabilit un loc pe blatul tău unde se va așeza noua ta mașină de tocat carne electrica. Dacă îți pasă mult de aspectul frumos, atunci nu ai de ce să îți faci griji, deoarece majoritatea producătorilor iau în considerare estetica atunci când își produc polizoarele.

Cu siguranță va trebui să ridici mașina de tocat carne electrica cât mai des posibil atunci când apare nevoia de a o ține la vedere. Asigură-te că determini greutatea râșniței pe care intenționezi să o cumperi înainte de a face achiziții online, unele modele comerciale pot fi grele. Modelele cu greutăți mai mari vin adesea cu mânere reglabile, deoarece ar ajuta la deplasarea râșnii cu ușurință.

Accesorii pentru tocat carne – sunt acestea importante?

Majoritatea mașinilor de tocat carne vor veni cu o varietate de accesorii, în funcție de ceea ce vrei să o utilizezi, aceasta poate influența pe care o cumperi. De fapt, dacă deții deja un blender, poți cumpăra doar accesoriul pentru râșniță, mai degrabă decât o unitate complet nouă.

Fiecare râșniță ar trebui să vină cu cel puțin două plăci diferite care vor dicta dimensiunea tocatului pe care îl produci. Alte atașamente pot include tuburi de umplutură de diferite dimensiuni pentru fabricarea cârnaților, storcatoare, strecurătoare și comutatoare cu picior opționale.

Un bun exemplu de model cu o gamă largă de atașamente ar un dispozitiv care vine cu pedală de control, șase plăci de măcinat, trei lame de tăiere, kubbe și tuburi de umplutură pentru cârnați. Toate acestea se pot adăuga la utilizarea generală și la plăcerea pe care o obții de la o mașină de tocat carne electrică; dacă intenționezi să o utilizezi pentru ceva anume, asigură-te că vine cu atașamentul potrivit.

Majoritatea mașinilor de tocat ar trebui să vină și cu un piston pentru carne, acest lucru este important, mai ales dacă intenționați să utilizați mașina de tocat pentru a face cârnați. Pentru a evita intrarea aerului în cârnați, carnea trebuie strânsă împachetată și alimentată continuu printr-o mașină de tocat. Acest lucru este realist posibil doar cu un piston de carne; dacă vrei cârnați, asigură-te că tocătorul vine cu unul.

Ce scop servesc plăcile mașinii și cum ar trebui să le folosesc?

Uneori numite plăci de tăiere, plăcile de șlefuit sunt fabricate din oțel inoxidabil sau carbon, în cea mai mare parte de formă rotundă, cu o mulțime de găuri perforate în ele. În timpul măcinarii, carnea este împinsă prin găuri, iar pe măsură ce lamele se învârt, găurile taie carnea cu o viteză incredibilă.

Plăcile de șlefuit sunt de obicei de dimensiuni variate – asigură-te doar că dimensiunea pe care o alegi se potrivește cu baza mașinii tale de șlefuit unde va fi montată. Uneori, este plăcut să cumperi o placă de șlefuit suplimentară. Procedând astfel, îți oferă mai multă varietate din care poți alege atunci când pregătești gustări pe bază de carne. Întreținerea corespunzătoare a mașinilor de tocat carne necesită înlocuirea frecventă a plăcii de măcinat. De regulă, înlocuiește cuțitul de tăiere atunci când instalezi piesa de schimb pentru placă.

Ce se întâmplă dacă deții deja un mixer pe suport?

Daca ai deja un mixer pe stand, poti cumpara un atasament care il va transforma intr-o masină de tocat carne. Un astfel de atașament este perfect pentru persoanele care nu intenționează să măcine cantități mari de carne simultan.

Dacă crezi că vei fi un utilizator ocazional, atunci achiziționarea unui atașament ar putea fi mai bună decât cumpărarea unei întregi unități de șlefuit; îți oferă toată funcționalitatea unei râșnițe la doar o fracțiune din preț. Nu va funcționa pentru cantități mari, dar este perfect pentru o persoană sau o familie mică. Este, de asemenea, bun pentru a încerca cât de des ai folosi o mașină de tocat carne.

Mașina mea de tocat carne necesită întreținere?

Există câteva modele de râșnițe cu exteriorul din oțel inoxidabil, în timp ce plăcile și cuțitele sunt realizate din oțel carbon. Dacă a ta este una dintre ele, atunci trebuie să iei măsurile adecvate pentru a o menține.

Care e mai bun; lamele și plăci de șlefuit din oțel carbon dintre cele din oțel inoxidabil?

Cuțitele din carbon și plăcile de oțel sunt de cele mai multe ori mai ieftine decât cele din oțel inoxidabil. Cu toate acestea, sunt mai puțin durabile decât oțelul inoxidabil și își pierd rapid claritatea. Un alt avantaj pe care îl au plăcile și cuțitele din oțel inoxidabil față de cel al oțelului carbon este că rugina le afectează cu greu. Este necesar un nivel suplimentar de îngrijire pentru a preveni ruginirea plăcilor din oțel carbon. Trebuie să le păstrezi în locuri uscate sau să le scufundați în ulei ușor de acoperire.

Dacă este posibil, alegi polizoarele din oțel inoxidabil, deoarece acestea necesită întreținere zero și nu reprezintă o amenințare fizică. Cele mai multe modele moderne de mașini de tocat carne de întreținere nu necesită întreținere și necesită foarte puțină lubrifiere. Masina de spalat vase nu va fi de nici un folos dacă mașina ta de tocat carne este din fontă. Va trebui să le speli manual cu mâinile pentru a evita ruginirea.

Polizoarele din fontă trebuie păstrate în zone ferite de umezeală pentru a evita ruginirea. Asigură-te că utilizezi o bucată de cârpă curată și uscată pentru a usca după spălare. Mai bine, îți poți acoperi râșnița cu ulei de gătit sau ulei mineral pentru a te proteja de rugină. În ceea ce privește depozitarea, se recomandă să spargi râșnița, separând fiecare componentă înainte de a o depozita într-o pungă cu fermoar. Înconjurarea componentelor depozitate cu boabe uscate precum orezul absoarbe orice formă de umiditate, menținând astfel echipamentul uscat în orice moment.

Ce putere medie are în general o mașină de tocat carne electrică?

Mașinile de tocat carne electrică vin în general cu o putere medie de 1500 w – 1600 w, dar vei găsi și dispozitive eficiente la 500 w – 1200 w sau dispozitive cu o putere mare a motorului de 2100 w. Datorită motorului de putere medie acestea vor putea măcină mai multă carne pe minut. De obicei o mașină de tocat carne bună va genera în jur de 1.7 kg/min și 3,5 kg/min. În lista noastră vei găsi mașinile cu specificațiile aferente în raportul calitate și preț.

Concluzie – care mașină de tocat carne electrică ți se potrivește cel mai bine?

În concluzie, cumpără râșnița care va face treaba pentru tine. Există o mulțime de opțiuni disponibile atât în ​​versiunea manuală, cât și în versiunea electrică, care pot face fiecare sarcină perfect bine. Dacă vrei să plătești puțin mai mult, mergi; dacă o dorești doar ca un hobby, atunci există o mulțime de râșnițe oferite, care nu vor rupe banca și care îți vor oferi funcționalitatea pe care o cauți. Găsește toate aceste modele în lista noastră de cele mai bune mașini de tocat carne electrică.

Întrebări frecvente

Cand cauți cea mai buna masina de tocat carne, ar trebui sa acorzi atentie unor caracteristici cheie, precum puterea motorului, dimensiunea tancului de alimentare, tipul de cutit si accesorii incluse, precum si nivelul de zgomot si usurinta in utilizare.

Pentru uz casnic, masinile de tocat carne cu puteri intre 400-800 W, cu un tanc de alimentare de cel putin 1.5 kg si cu accesorii suplimentare pentru diverse tipuri de carne (de exemplu, carne tocata grosier sau fin), sunt cele mai recomandate.

Materialul din care este fabricata masina de tocat carne poate avea un impact semnificativ asupra performantei si durabilitatii sale. De exemplu, o masina de tocat carne din otel inoxidabil este mai putin predispusa la coroziune si poate fi curatata mai usor decat una din aluminiu. In plus, o masina de tocat carne cu o constructie solida si robusta poate reduce riscul de deteriorare a componentelor in timpul utilizarii regulate.

Da, dimensiunea masinii de tocat carne poate fi importanta, in special daca spatiul de depozitare este limitat. De asemenea, o masina de tocat carne mai mare poate fi mai greu de manevrat sau de depozitat, in timp ce una mai mica poate fi mai usor de manevrat si de depozitat, dar poate fi limitata in ceea ce priveste cantitatea de carne pe care o poate toca odata.

Friendly and carefree funny bearded gay man in grey sweater edit profile picture online dating app

Marcel Popa

Blogger

Marcel Popa este editorul șef  al Top Electronice și a acoperit tehnologia de peste 5 de ani. În plus față de supravegherea direcției Top Electronice, Marcel Popa este specializat în acoperirea tuturor lucrurilor mobile, după ce a revizuit zeci de smartphone-uri și alte gadget-uri.

Abonează-te!

Obține acces instantaneu la știri de ultimă oră, cele mai tari recenzii, oferte excelente și sfaturi utile.

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.

Lasă un răspuns