Top Electronice

Frigider side by side

Cel mai bun frigider Side by Side din 2024: Top 10 frigidere Side by Side + Ghid de cumpărare

Când cumperi prin link-uri de pe site-ul nostru, este posibil să câștigăm un comision de afiliat care ne ajuta la finanțarea activităților noastre și la testarea celor mai bune produse pe care să le achiziționezi.  Detalii aici.

Tabel de conținut
cel mai bun frigider side by side

Frigiderele cu ușă completă este cea mai clasică alegere, dar există mai multe beneficii pentru frigiderele alăturate. Atractia principală este cantitatea de spațiu folosită de frigiderele Side by Side – este nevoie de mai puțin spațiu pentru a deschide două uși înguste față de două uși largi și un sertar. Funcțional, cu un frigider alăturat, obții, de asemenea, spațiu de congelare vertical și depozitare la nivelul ochilor. Pentru a alege cel mai bun frigider Side by Side am pregătit o listă mai jos pentru tine.

ProdusePreț
1. LG GSLV50PZXMVezi pretul
2. Samsung RS66A8100S9/EFVezi pretul
3. Beko GNO4331XPNVezi pretul
4. Samsung RF65A967ESR/EOVezi pretul
5. LG GMX945MC9FVezi pretul
6. Samsung RS6HA8891B1/EFVezi pretul
7. Samsung RF65A977FSR/EFVezi pretul
8. Heinner HSBS-H529NFXWDF+Vezi pretul
9. Heinner HSBS-520NFBKF+Vezi pretul
10. Star-Light SSM-532FWHVezi pretul
 
4.8/5

Răsfățește-te în lumea extraordinară a perfecțiunii frigorifice cu frigiderul LG Side-by-Side! Pregătește-te să fii fermecat de designul său captivant, deoarece finisajul său elegant argintiu adaugă o notă de eleganță oricărei bucătării. Dincolo de aspectul său uimitor se află o mare putere de caracteristici care îl fac alegerea supremă pentru proprietarii de case exigenți.

Spune-ți adio constrângerilor de spațiu cu frigiderul LG Side-by-Side cu capacitatea extinsă de 635 de litri. Acesta găzduiește fără efort toate produsele alimentare, eliminând nevoia de compromisuri pe lista de cumpărături. Acum îți poți aproviziona cu produse proaspete, băuturi și delicii delicioase fără griji.

Experimentează minunea tehnologiilor avansate care diferențiază acest frigider Side by Side de restul. Funcția No Frost previne formarea înghețului, eliberându-te de sarcina obositoare de a dezgheța manual. Iei rămas bun de la frustrarea de a rearanja articolele pentru a găsi cele mai reci locuri, deoarece sistemul de răcire a ușii asigură o răcire uniformă în întregul frigider. Datorită tehnologiei LinearCooling, alimentele tale rămân perfect conservate cu un control constant al temperaturii, păstrându-și gustul și calitatea pentru perioade îndelungate.

Cufundă-te în liniștea fericită a Compresorului Linear Inverter. Gata cu zgomote perturbatoare sau bâzâit – acest compresor funcționează în liniște, permițându-ți să savurezi momente de liniște în bucătărie. Indiferent dacă gătești o furtună sau te implici în conversații sincere, liniștea rămâne netulburată.

Potolește-ți setea cu cea mai mare comoditate folosind funcția dozator. Cu o simplă atingere, te poți bucura de apă rece sau gheață, împrospătându-te instantaneu pe tine și pe oaspeții tăi. Este un plus încântător la rutina ta zilnică, sporind plăcerea generală a băuturilor tale.

Dar frigiderul LG Side-by-Side nu se oprește la răcirea și confortul excepțional; de asemenea, îmbrățișează viitorul tehnologiei inteligente. Funcția de diagnosticare inteligentă vă oferă capacități de depanare instantanee. Pur și simplu conectați smartphone-ul la frigider și orice probleme potențiale pot fi identificate și rezolvate rapid. Nu mai aștepți un tehnician sau nu mai înduri perioade de nefuncționare prelungite – ai controlul.

Când vine vorba de cel mai bun frigider side-by-side, frigiderul LG Side-by-Side domnește suprem. Designul său captivant, spațiul de stocare amplu, tehnologiile avansate de răcire și caracteristicile convenabile îl fac o adevărată capodopera. Pregătește-te să pornești într-o călătorie de prospețime, organizare și calitate de durată, care îți va transforma bucătăria într-un paradis al deliciului culinar.

Specificații:

 • SPECIFICATII
 • Tip display: Touchscreen
 • Dozator apa: da
 • Claza energetica: Clasa F
 • Nivel zgomot: 36 dB
 • Functii: Dispenser apa,Dozator de gheata, Blocare acces copii, Protectie Bio, No Frost, Zdrobire gheata,Door cooling
 • Tehnologie: Smart Diagnosis, Multi-Air Flow, LINEARCooling
 • Consum anual energie: 430 kWh
 • Volum net frigider: 416 l
 • Numar rafturi frigider: 4
 • Volum net congelator: 219 l
 • Latime: 91,3 cm
 • Adancime: 73,5 cm
 • Inaltime: 179 cm
 • Greutate: 131 kg

Avantaje:

Dezavantaje:

4.5/5

Frigiderul Samsung Side-by-Side se remarcă prin capacitatea sa incredibilă de 652 de litri, oferind un spațiu din belșug pentru toate produsele alimentare și creațiile tale culinare. Spune-ți adio zilelor în care te străduiești să încadrezi totul; acum vă puteți aproviziona cu produse proaspete, băuturi și delicatese preferate fără compromisuri.

Experimentează puterea tehnologiei Twin Cooling Plus, care asigură niveluri optime de umiditate atât în ​​compartimentul frigider, cât și în cel al congelatorului. Această caracteristică revoluționară păstrează prospețimea alimentelor pentru perioade mai lungi, permițându-ți să savurezi fiecare mușcătură și să minimizați risipa. Simți bucuria de a deschide ușile către băuturi perfect răcite, fructe crocante și delicii delicioase congelate.

Funcția Smart 5-in-1 Conversion a acestui frigider Samsung adaugă un plus de confort vieții tale de zi cu zi. Îți permite să personalizezi compartimentele frigiderului și congelatorului în funcție de nevoile tale, oferind flexibilitate pentru a găzdui articole mai mari sau pentru a optimiza spațiul de depozitare pentru diferite categorii de alimente. Acest nivel de versatilitate îți permite să îți organizezi fără efort cumpărăturile și să te bucuri de acces fără probleme oricând avi nevoie de ele.

Pe lângă funcționalitatea sa excepțională, frigiderul Samsung Side-by-Side se mândrește cu un design elegant din oțel inoxidabil care emană rafinament. Adaugă o notă de lux bucătăriei tale, ridicând atmosfera generală și făcând o declarație de modernitate. De fiecare dată când intri în bucătărie, vei fi întâmpinat de vederea unui aparat elegant, pe cât de uimitor din punct de vedere vizual, pe atât de practic.

În plus, compresorul digital cu invertor al acestui frigider asigură o funcționare foarte silențioasă, creând un mediu liniștit pentru casa ta. Gata cu zgomotele intruzive care să îți întrerupă conversațiile sau momentele de liniște; acum te poți cufunda pe deplin în bucuria de a găti, de a te distra sau pur și simplu de a te relaxa fără nicio perturbare.

Frigiderul Samsung Side-by-Side este simbolul excelenței, combinând funcționalitatea, stilul și confortul într-un singur pachet extraordinar. Alătură-te nenumăraților clienți mulțumiți care au îmbrățișat acest aparat și și-au transformat bucătăriile în paradisuri ale deliciului culinar.

Eliberează-ți creativitatea, păstrează-ți alimentele proaspete pentru mai mult timp și bucură-te de estetica uimitoare a frigiderului Samsung Side-by-Side. Este timpul să vă răsfățați cu cea mai bună experiență a frigiderului și să faci o impresie de durată asupra bucătăriei și vieții tale.

Specificații

 • Tip display: Touchscreen
 • Dozator apa: nu
 • Claza energetica: Clasa F
 • Nivel zgomot: 36 dB
 • Functii: Alarma usa, Debit multiplu, Congelare rapida, Racire rapida, Mod vacanta, Iluminare interioara cu LED, Smart Conversion
 • Tehnologie: Twin Cooling Plus, Digital Inverter, SpaceMax
 • Consum anual energie: 389 kWh
 • Volum net frigider: 409 l
 • Numar rafturi frigider: 4
 • Volum net congelator: 243 l
 • Latime: 91,2 cm
 • Adancime: 71,6 cm
 • Inaltime: 178 cm
 • Greutate: 112 kg

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

Te-ai săturat să faci compromisuri la calitate doar pentru că ai un buget redus? Nu căuta mai departe decât remarcabilul frigider Beko 442L Neofrost Dual Cooling alăturat. Acest aparat este conceput pentru a uimi, oferind performanțe excepționale fără a pierde banii.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale acestui frigider este tehnologia sa Neofrost Dual Cooling. Spune la revedere mirosurilor nedorite care se amestecă între frigider și congelator. Cu sisteme de răcire separate, Beko Neofrost asigură prospețimea optimă și păstrarea aromei pentru toate produsele alimentare. E ca și cum ai avea două frigidere într-una!

Imaginează-ți organizându-ți fără efort alimentele și băuturile cu capacitatea spațioasă de 442 L. De la produse proaspete până la resturi delicioase, acest frigider are loc pentru toate. Aspectul unul lângă altul oferă acces convenabil atât la frigider, cât și la congelator, făcându-ți rutina zilnică o briză. Nu mai săpa prin grămezi de mărfuri congelate sau să pierzi urma articolelor ascunse în spate.

Echipat cu un ecran tactil elegant, controlul și monitorizarea setărilor de temperatură nu a fost niciodată mai ușoară. Pur și simplu atingi preferințele dorite și urmărești dintr-o privire condițiile interne. Designul modern al Beko Neofrost adaugă o notă de eleganță oricărei bucătării, ridicându-ți spațiul și reflectând gustul tău impecabil.

Dar ceea ce diferențiază cu adevărat acest frigider este valoarea sa imbatabilă pentru bani. În timp ce alte frigidere alăturate îți pot solicita portofelul, Beko Neofrost oferă caracteristici de top la un preț accesibil. Acest aparat îți oferă tot ce este mai bun din ambele lumi: performanță excepțională și un preț accesibil.

Investiția în frigiderul alăturat Beko 442L Neofrost Dual Cooling înseamnă să investești în liniște. Te poți baza pe angajamentul Beko față de calitate și durabilitate, asigurându-ți că mâncarea ta rămâne proaspătă mai mult timp. Spune la revedere alimentelor irosite și salută un stil de viață mai durabil.

Faci o alegere care se aliniază nevoilor tale, bugetului tău și dorinței tale de calitate. Alătură-te nenumăraților clienți mulțumiți care au descoperit deja minunile Beko Neofrost. Experimentează bucuria organizării fără efort, performanța premium și o notă de lux în bucătăria ta.

Amintește-ți, acest frigider nu este doar un aparat funcțional, îți va revoluționa modul în care depozitezi și să te bucuri de mâncare. Îmbunătățește-ți bucătăria astăzi și pornește într-o călătorie culinară încântătoare ca niciodată!

Specificații

 • Tip display: Touchscreen
 • Dozator apa: nu
 • Claza energetica: Clasa E
 • Nivel zgomot: 39 dB
 • Functii: Iluminare LED Congelare rapida Racire rapida Mod vacanta Rafturi Safety Glass ajustabile
 • Tehnologie: No Frost Iluminare LED NeoFrost Dual Cooling Cooling Fan
 • Consum anual energie: 287 kWh
 • Volum net frigider: 219 l
 • Numar rafturi frigider: 8
 • Volum net congelator: 151 l
 • Latime: 90 cm
 • Adancime: 59 cm
 • Inaltime: 177 cm
 • Greutate: na

Avantaje:

Dezavantaje:

5/5

Pregătește-te să pornești într-o călătorie culinară ca nimeni altul cu uimitorul frigider Samsung 647L Side-by-Side. Acest aparat premium redefinește ce înseamnă să ai un frigider de ultimă generație și te va lăsa fără cuvinte.

Pregătește-te să fii captivat de caracteristicile inovatoare care fac din acest frigider cu adevărat excepțional. Tehnologia No Frost asigură că alimentele tale rămân perfect proaspete, eliminând necazul decongelarii manuale. Spune-i la revedere acumularilor de gheață și salută întreținerea fără efort.

O caracteristică care distinge cu adevărat Samsung 647L este centrul său de vitrină pentru băuturi. Imaginează-ți că ai un spațiu dedicat pentru a îți prezenta băuturile preferate, făcând ca fiecare adunare sau seară liniștită acasă să se simtă ca o ocazie specială. Acest frigider nu numai că îți stochează alimentele, ci îți îmbunătățește stilul de viață.

Experimentează viitorul răcirii cu sistemul revoluționar de răcire Triple Metal. Asigură o răcire uniformă și consecventă în întregul frigider, păstrând calitatea și aroma alimentelor tale. Fructele și legumele tale vor rămâne crocante, carnea va rămâne suculentă, iar înghețata va fi perfect de înghețată. Pregătește-te să îți răsfeți papilele gustative ca niciodată.

Cu funcția Cool Select, ai control deplin asupra modului în care dorești să utilizești compartimentele frigiderului. Indiferent dacă dorești să optimizezi pentru prospețime, eficiență energetică sau să creezi o zonă de răcire personalizată, acest frigider se adaptează nevoilor tale. Este ca și cum ai avea un asistent personal care să-ți satisfacă dorințele culinare.

Dincolo de funcționalitatea sa excepțională, Samsung 647L este o operă de artă. Designul elegant din oțel inoxidabil emană eleganță și sofisticare, transformând instantaneu bucătăria ta într-un spațiu luxos. Pregătește-te să-ți impresionezi oaspeții cu un frigider care completează gustul tău impecabil.

În timp ce frigiderul Samsung 647L Side-by-Side întruchipează calitate premium, este și o investiție care promite performanțe de lungă durată. Angajamentul Samsung față de durabilitate și fiabilitate asigură că acest aparat vă va servi pe tine și familia ta în anii următori.

Specificații

 • Tip display: Touchscreen
 • Dozator apa: da
 • Claza energetica: Clasa E
 • Nivel zgomot: 37 dB
 • Functii: Iluminare interioara Racire rapida
 • Tehnologie:Metal Cooling Triple Cooling Beverage Center Dual Auto Ice Maker Precise,CoolingConsum anual energie: 368 kWh
 • Volum net total: 647 l
 • Numar rafturi frigider: 4
 • Volum brut total: 647 l
 • Latime: 91,2 cm
 • Adancime: 72,3 cm
 • Inaltime: 182,5 cm
 • Greutate: 152 kg

Avantaje:

Dezavantaje:

5/5

Pregătește-te să fii uimit de Frigiderul Side-by-Side LG 563L – o adevărată capodopera care combină performanța excepțională cu un design uluitor. Pregătește-te să experimentezi un nou nivel de lux în bucătăria ta, care te va lăsa uimit.

Să începem cu funcția Insta-View Door-in-Door, care vă va captiva instantaneu inima. Imaginează-ți comoditatea de a privi în interiorul frigiderului tău fără să deschizi măcar ușa. Cu doar o bătaie ușoară, panoul transparent se luminează, dezvăluind o privire asupra comorilor din interior. Este o experiență care te va face să te simți ca și cum ai fi într-un film SF.

Dincolo de designul său captivant, LG 563L oferă o funcționalitate remarcabilă. Tehnologia No Frost te asigură că nu trebuie să te confrunți niciodată cu necazul decongelarii, păstrând alimentele proaspete și fără stres. Iei rămas bun de la acumularea de gheață și bun venit la o experiență de refrigerare mai eficientă și mai convenabilă.

Cu Surround Cooling, fiecare colț al frigiderului este răcit uniform, oferind prospețime optimă pentru alimentele tale. Indiferent de locul în care îți așezi alimentele, acestea vor rămâne perfect răcite și gata să te răsfățe papilele gustative. Spune la revedere grijilor legate de răcirea neuniformă și îmbrățișează o simfonie de arome.

Potolește-ți setea cu dozatorul de apă și gheață încorporat, oferind o oază de răcoare în confortul casei tale. Cu o simplă atingere, te poți bucura de apă rece sau Îți poți umple paharul cu cuburi de gheață, făcând din hidratare o experiență încântătoare. Rămâi împrospătat, rămâi plin de energie și fă din fiecare înghițitură un moment de fericire.

Frigiderul LG 563L Side-by-Side nu este doar un aparat de bucătărie, ci este o piesă de valoare. Designul său elegant, negru, adaugă o notă de eleganță și rafinament bucătăriei tale, transformând-o într-un refugiu de lux. Pregătește-te să-ți impresionezi oaspeții și să crezi un spațiu care să reflecte stilul tău impecabil.

Experimentează bucuria tehnologiei de ultimă oră și a măiestriei superioare pe care doar LG le poate oferi. Cu o reputație de excelență, LG se asigură că acest frigider nu numai că va îndeplini, dar va depăși așteptările tale. Este un partener de încredere care îți va îmbunătăți viața de zi cu zi și îți va face din bucătăria invidia tuturor celor care intră.

Ești gata să îți modernizezi bucătăria și să te răsfeți cu luxul suprem? Nu mai aștepta. 

Eliberează-ți bucătarul interior, creează momente de neuitat și bucură-te de gloria unei bucătării care este pe cât de elegantă, pe atât de practică. Crește-ți experiența culinară și lasă frigiderul LG 563L Side-by-Side să devină piesa centrală a bucătăriei visurilor tale.

Specificații

 • Tip display: Touchscreen
 • Dozator apa: da
 • Claza energetica: Clasa F
 • Nivel zgomot: 40 dB
 • Functii: Smart ThinQ, Aparat de gheata, Wi-Fi, Raft pliabil, Spatiu Extra, Multi-Door
 • Tehnologie: Insta View
 • Consum anual energie: 450 kWh
 • Volum net frigider: 365 l
 • Numar rafturi frigider: 3
 • Volum net congelator: 273 l
 • Latime: 91,2 cm
 • Adancime: 74,4 cm
 • Inaltime: 179,3 cm
 • Greutate: na

Avantaje:

Dezavantaje:

5/5

Să începem cu vedeta emisiunii: Family Hub™. Imaginează-ți că ai un asistent digital chiar în bucătărie, gata să te ajute să îți gestionezi alimentele, să îți planifici mesele și să îți menți familia conectată. Cu ecranul tactil vibrant, Family Hub™ îți pune la dispoziție o lume de posibilități. Este un adevărat schimbător de joc, care va face din bucătărie inima casei tale.

Experimentează puterea integrării SmartThings, conectându-ți fără probleme aparatele și permițându-ți să le controlezi și să le monitorizezi de oriunde prin intermediul smartphone-ului. Ai uitat să oprești cuptorul? Nici o problemă. Trebuie să verifici dacă rămâi fără lapte? Uşor. Cu frigiderul Samsung SMART Side-by-Side, ai controlul, indiferent unde te afli.

Echipat cu tehnologia Twin Cooling Plus, acest frigider menține niveluri optime de umiditate, păstrând prospețimea și aroma alimentelor pentru mai mult timp. Fructele și legumele tale vor rămâne crocante, carnea își va păstra suculenta, iar produsele lactate vor rămâne delicios de cremoase. Pregătește-te să ridici creațiile tale culinare la noi culmi.

Versatilitatea funcției de conversie SMART 5-în-1 îți permite să te transformi frigiderul pentru a se potrivi nevoilor tale în schimbare. Indiferent dacă ai nevoie de spațiu suplimentar în frigider, mai multă capacitate de congelare sau de o combinație a ambelor, acest frigider se adaptează fără efort, oferindu-ți flexibilitatea dorită. Este ca și cum ai avea mai multe frigidere într-una, oferindu-ți confortul suprem.

Potolește-te setea și răsfățește-te cu momente răcoritoare cu dozatorul de apă și gheață încorporat. Cu doar o atingere, te poți bucura de apă rece sau îți poți umple fără efort paharul cu cuburi de gheață. Spune-ți la revedere necazului ulcioarelor de apă și tăvilor de gheață – frigiderul Samsung SMART Side-by-Side îți acoperă.

Pe lângă caracteristicile sale inteligente, acest frigider are un design elegant care va îmbunătăți estetica bucătăriei tale. Compartimentele sale metalice de răcire și compresorul digital cu invertor adaugă o notă de eleganță, ridicând spațiul tău la noi niveluri de sofisticare.

Îmbunătățește-ți bucătăria, simplifică-ți viața și creezi momente de neuitat cu frigiderul Samsung 614L SMART Side-by-Side. Este timpul să îmbrățișăm viitorul răcirii și să experimentăm adevărata esență a unei bucătării conectate, inteligente. Salutați o nouă eră a excelenței culinare!

Specificații

 • Tip display: Touchscreen, LCD
 • Dozator apa: da
 • Claza energetica: Clasa E
 • Nivel zgomot: 36 dB
 • Functii: Mod vacanta, Lumina interioara, Dispenser apa, Congelare rapida, Racire rapida, Debit multiplu
 • Tehnologie: WIFI, Twin Cooling Plus, Motor Digital Inverter, Smart Things,Family Hub
 • Consum anual energie: 346 kWh
 • Volum net frigider: 389 l
 • Numar rafturi frigider: 4
 • Volum net congelator: 225 l
 • Latime: 91,2 cm
 • Adancime: 71,6 cm
 • Inaltime: 178 cm
 • Greutate: 117 kg

Avantaje:

Dezavantaje:

5/5

Îți prezentăm simbolul luxului și inovației – frigiderul Samsung EF Luxury Side-by-Side. Pregătește-te să fii fermecat de designul său uluitor și de caracteristicile de neegalat care îți vor transforma bucătăria într-un paradis al eleganței și rafinamentului.

Să începem cu Fresh Zone, un compartiment dedicat care păstrează prospețimea fructelor, legumelor și ingredientelor delicate. Experimentează bucuria de a îți răsfăța cu salate perfect crocante și arome vibrante, datorită controlului precis al temperaturii și nivelurilor optime de umiditate. Ridică-ți creațiile culinare la noi culmi ale perfecțiunii.

Cu un exterior elegant din oțel inoxidabil și o capacitate impresionantă de 637 de litri, acest frigider este o dovadă a măiestriei impecabile și a stilului atemporal. Numai prezența sa va aprinde un sentiment de mândrie și admirație în bucătăria ta, devenind un punct focal care emană lux.

Ecranul tactil intuitiv adaugă o notă de modernitate experienței tale. Controlează fără probleme setările frigiderului, accesează funcții inteligente și explorează o lume de inspirație culinară la îndemâna ta. Interacționează cu frigiderul tău ca niciodată înainte și aduce un sentiment de uimire în rutina ta zilnică.

Spune la revedere inconvenientului decongelarii manuale cu tehnologia NoFrost, care previne acumularea de gheata si inghet. Iei rămas bun de la sarcina dezordonată și consumatoare de timp și îmbrățișați ușurința și eficiența pe care această funcție avansată le aduce în viața ta.

Dincolo de estetica sa uimitoare, frigiderul Samsung EF Luxury Side-by-Side se mândrește cu un design eficient din punct de vedere energetic. Deși se încadrează în clasa E de eficiență energetică, oferă încă performanțe remarcabile fără a compromite funcționalitatea sau stilul. Bucură-te de luxul unui frigider premium, ținând cont în același timp de consumul de energie.

Cufundă-te în vârful luxului, unde rafinamentul se întâlnește cu funcționalitatea. Experimentează frigiderul Samsung EF Luxury Side-by-Side și asistează la fuziunea armonioasă a frumuseții și a performanței.

Redefinește-ți stilul de viață și faci o declarație de opulență cu frigiderul Samsung EF Luxury Side-by-Side. Îmbrățișează extraordinarul și lasă-ți bucătăria să devină simbolul rafinamentului și eleganței. Este timpul să îți răsfeți cu luxul pe care îl meriți.

Specificații

 • Tip display: Touchscreen
 • Dozator apa: da
 • Claza energetica: Clasa F
 • Nivel zgomot: 37 dB
 • Functii: na
 • Tehnologie: na
 • Consum anual energie: 457 kWh
 • Volum net frigider: 387 l
 • Numar rafturi frigider: 3
 • Volum net congelator: 250 l
 • Latime: 91,2 cm
 • Adancime: 72,3 cm
 • Inaltime: 182,5 cm
 • Greutate: na

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

Ești gata să experimentezi echilibrul perfect între accesibilitate și capacitate generoasă de stocare? Nu căuta mai departe decât remarcabilul cel mai bun frigider side by side Heinner 529L. Este timpul să aduci confort, stil și valoare incredibilă în bucătărie.

Să începem cu volumul impresionant de 529 de litri, oferind spațiu amplu pentru a depozita toate alimentele și creațiile culinare. Spune-ți adio frustrării de a rămâne fără spațiu de depozitare și îmbrățișează-ți libertatea de a te aproviziona cu alimentele și băuturile tale preferate. Cu acest frigider side by side, nu va mai trebui să faci niciodată compromisuri în ceea ce privește capacitatea de depozitare.

Tehnologia Full No Frost elimină problema dezghețarii manuale. Iei rămas bun de la sarcina obositoare de a îndepărta depunerile de gheață și bucură-te de confortul unui frigider care are grijă de el însuși. Petreceți mai mult timp făcând ceea ce îți place și mai puțin timp pentru treburile de întreținere.

Designul elegant din oțel inoxidabil adaugă o notă de eleganță oricărui decor al bucătăriei. Atractia sa atemporala va ridica instantaneu estetica spatiului tău, creand un punct focal care emana rafinament si stil. Impresionează-ți oaspeții cu un frigider side by side care nu numai că are performanțe excepționale, ci și îmbunătățește atmosfera generală a bucătăriei tale.

Echipat cu un dozator de apă, acest frigider side by side îți aduce răcoritoare chiar în vârful degetelor. Indiferent dacă ai nevoie de un pahar cu apă rece într-o zi fierbinte sau dorești să umplii un ulcior pentru familia ta, confortul de a avea un dozator încorporat nu poate fi exagerat. Rămâi hidratat fără efort și bucură-te de confortul suprem al accesului ușor la apă rece.

Ecranul tactil LED oferă control intuitiv și acces ușor la toate funcțiile și setările frigiderului tău. Rămâi sub controlul ajustărilor de temperatură, ale selecției modului și multe altele cu o simplă atingere a degetului. Această interfață ușor de utilizat asigură o experiență perfectă și îți pune controlul la îndemână.

Experimentează o valoare imbatabilă fără a compromite calitatea sau performanța. Frigiderul Side-by-Side Heinner 529L este aici pentru a îți transforma bucătăria la un preț accesibil.

Îmbunătățește-ți bucătăria, maximizează spațiul de depozitare și bucură-te de funcționalitatea excepțională cu frigiderul Side-by-Side Heinner 529L. Este timpul să faci o investiție inteligentă care combină valoarea, stilul și performanța. Pregătește-te să pornești într-o călătorie culinară cu un frigider care depășește așteptările!

Specificații

 • Tip display: Touchscreen
 • Dozator apa: da
 • Claza energetica: Clasa F
 • Nivel zgomot: 40 dB
 • Functii: Blocare acces copii, Functie ECO, Super Freezing, Functie SMART,Super Cooling
 • Tehnologie: Na
 • Consum anual energie: 390 kWh
 • Volum net frigider: 344 l
 • Numar rafturi frigider: 3
 • Volum net congelator: 185 l
 • Latime: 90,5 cm
 • Adancime: 67 cm
 • Inaltime: 177 cm
 • Greutate: na

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

Ești în căutarea unei oferte incredibile care să nu compromită calitatea? Nu căuta mai departe decât remarcabilul cel mai bun frigider Side-by-Side ieftin, Heinner 519L. Este timpul să aduci în bucătăria ta confort, funcționalitate și accesibilitate imbatabilă.

Să începem cu capacitatea impresionantă de 519 litri, oferind spațiu amplu pentru a depozita toate alimentele și băuturile tale preferate. Spune-ți adio frustrării rafurilor supraaglomerate și îmbrățișează-ți libertatea de a-ți organiza cumpărăturile cu ușurință. Cu acest frigider side by side, vei avea spațiul de care ai nevoie fără să îți spargi toți banii.

Tehnologia Full No Frost asigură o întreținere fără probleme, deoarece elimină necesitatea dezghețării manuale. Bucură-te de confortul unui frigider care are grijă de el însuși, permițându-ți să petreci mai mult timp pe ceea ce contează cu adevărat – bucurându-te de mese delicioase și petrecând timp de calitate cu cei dragi.

Sistemul Multi-Air Flow Control garantează o distribuție optimă a temperaturii în frigider side by side, păstrând alimentele proaspete și aromate pentru mai mult timp. Spune la revedere grijilor legate de răcirea neuniformă sau de deteriorarea alimentelor și bucură-te de fiabilitatea pe care o oferă acest frigider side by side.

Designul negru elegant adaugă o notă de modernitate decorului bucătăriei tale. Simplitatea sa elegantă se îmbină perfect cu orice stil, făcându-l un plus versatil pentru casa ta. Lasă acest frigider side by side să devină piesa centrală care adaugă o notă de rafinament și farmec spațiului tău culinar.

Echipat cu un panou de control tactil intuitiv, operarea frigiderului nu a fost niciodată mai ușoară. Reglează temperaturile, selectează moduri și accesează funcții suplimentare la îndemâna ta. Această interfață ușor de utilizat asigură o experiență perfectă, punând controlul și confortul la îndemână.

Experimentează accesibilitatea fără a compromite calitatea. Frigiderul ieftin Side-by-Side Heinner 519L este aici pentru a îți revoluționa bucătăria la un preț imbatabil.

Îmbunătățește-ți bucătăria, optimizează-ți spațiul de stocare și bucură-te de performanță fiabilă cu frigiderul ieftin Side-by-Side Heinner 519L. Este timpul să faci o investiție inteligentă care să îți maximizeze bugetul fără a sacrifica funcționalitatea. Spune da accesibilității, fiabilității și unei bucătărie care depășește așteptările!

Specificații

 • Tip display: Touchscreen
 • Dozator apa: nu
 • Claza energetica: Clasa F
 • Nivel zgomot: 42 dB
 • Functii: Iluminare LED, Super congelare, Blocare acces copii, Filtru antibacterian, Inteligenta artificiala
 • Tehnologie: Full No Frost, Multi AirFlow
 • Consum anual energie: 387 kWh
 • Volum net frigider: 334 l
 • Numar rafturi frigider: 5
 • Volum net congelator: 185 l
 • Latime: 91 cm
 • Adancime: 64,3 cm
 • Inaltime: 178,6 cm
 • Greutate: na

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

Cu o capacitate generoasă de 532 de litri, acest frigider side by side oferă spațiu amplu pentru a depozita toate alimentele tale preferate. Spune la revedere rafurilor supraaglomerate și salută libertatea de a-ți organiza cumpărăturile cu ușurință. Acest frigider side by side îți asigură că nu trebuie să faci niciodată compromisuri în ceea ce privește spațiul de depozitare, chiar și pentru un buget restrâns.

Tehnologia Total No Frost elimină bătălia de dezghețare manuală. Bucură-te de confortul unui frigider side by side care menține niveluri optime de temperatură și umiditate, păstrând alimentele proaspete și aromate pentru perioade mai lungi. Petrece mai mult timp lucrurilor pe care le iubești și mai puțin timp sarcinilor de întreținere.

Designul alb impecabil adaugă o notă de puritate și simplitate decorului bucătăriei tale. Aspectul său curat și elegant completează fără efort orice stil, creând o atmosferă luminoasă și primitoare. Lasă acest cel mai bun frigider side by side să devină un simbol al prospețimii și curățeniei în casa ta.

Echipat cu un afișaj intuitiv, controlul și reglarea setărilor nu a fost niciodată mai ușoară. Rămâi sub controlul ajustărilor de temperatură, ale selectării modului și multe altele cu doar câteva atingeri. Această interfață ușor de utilizat asigură o experiență perfectă, făcându-ți viața în bucătărie fără probleme.

Experimentează combinația perfectă de accesibilitate și stil. Frigiderul alb alb ieftin Star Light 532L este aici pentru a îți transforma bucătăria fără a vă solicita bugetul.

Îmbunătățește-ți bucătăria, maximizează spațiul de depozitare și bucură-te de bucuria de a avea un frigider de încredere, care aduce o notă de fericire rutinei tale de zi cu zi. Nu faci compromisuri în ceea ce privește calitatea sau stilul – alege frigiderul alb ieftin Star Light 532L ca partener de încredere în bucătărie!

Specificații

 • Tip display: LCD
 • Dozator apa: nu
 • Claza energetica: Clasa F
 • Nivel zgomot: 41 dB
 • Functii: Iluminare LED Termostat ajustabil Blocare acces copii Control electronic Functie Super Racire Congelare rapida Racire rapida Mod vacanta
 • Tehnologie: Total No Frost
 • Consum anual energie: 401 kWh
 • Volum net frigider: 335 l
 • Numar rafturi frigider: 4
 • Volum net congelator: 197 l
 • Latime: 89,5 cm
 • Adancime: 69 cm
 • Inaltime: 179 cm
 • Greutate: 99 kg

Avantaje:

Dezavantaje:

Ghid de cumpărare cel mai bun frigider side by side

Mai jos vei găsi lucruri de luat în considerare inainte de a cumpăra cel mai bun frigider side by side potrivit pentru tine și nevoilor tale.

Frigider de top side by side dimensiune

Frigiderele side by side ale noastre variază în dimensiune de la 560L la peste 800L. În general, orice frigider cu o capacitate de peste 500L ar trebui să fie adecvat pentru gospodăriile cu aproximativ 4 adulți. Rafturile reglabile sunt o caracteristică bună de urmărit, deoarece puteți îndepărta rafturile dacă este necesar pentru a maximiza capacitatea de depozitare a frigiderului side by side dvs.

Rețineți că, cu cât un frigider side by side este mai mare, cu atât va folosi mai multă energie. Așa că alegeți cu grijă și asigurați-vă că achiziționați frigider side by side de cea mai potrivită dimensiune pentru gospodăria dvs. Deși, dacă vă aruncați între două dimensiuni, vă recomandăm întotdeauna să alegeți cea mai mare, deoarece nu este nimic la fel de frustrant ca să nu puteți încăpea totul în frigider side by side. În plus, a avea un pic de spațiu suplimentar este un bonus dacă așteptați oaspeți.

Și ca și în cazul oricărei achiziții majore de electrocasnice, asigurați-vă că vă măsurați bucătăria înainte de a lua o decizie. Nu

uitați să luați în considerare și punctele de acces la un frigider side by side; va trebui să treacă printr-o uşă sau să urce pe scări? Nu vrei să cumperi un frigider nou doar pentru a descoperi că nu îl poți introduce în bucătărie.

Caracteristici la cel mai bun frigider side by side , incorporabil și cu dispenser

Toate caracteristicile de luat în considerare pentru cel mai bun frigider side by side:

Evaluare energetică la cel mai bun frigider side by side inverter

Bunul simț spune că, cu cât capacitatea frigiderului side by side este mai mare, cu atât va folosi mai multă energie; motiv pentru care este important să alegi frigiderul de dimensiunea potrivită pentru nevoile tale

Un alt lucru la care trebuie să fiți atenți sunt frigiderele care dispun de moduri Eco sau de vacanță, care ajută la conservarea energiei în perioadele în care frigiderul side by side nu este folosit la fel de des.

Uși din oțel inoxidabil la frigider side by side ieftin sau mai scump

aspectul din oțel inoxidabil a devenit popular în ultimii ani, deoarece este elegant și curat. Cu toate acestea, unul dintre dezavantajele oțelului inoxidabil este că este predispus la colectarea de amprente și pete. Unele mărci contracarează această problemă cu oțel inoxidabil „rezistent la amprentă” sau oțel inoxidabil periat. Alte modele vin cu un kit special de curățare din oțel inoxidabil pentru ca frigiderul să aibă un aspect strălucitor și frumos.

Vă rugăm să rețineți că modelele cu finisaje de calitate superioară din oțel inoxidabil sunt nemagnetice; deci nu vei fi

capabil să lipească magneți de ușa frigiderului. Majoritatea ușilor frigiderelor sunt ușor curbate, totuși, unele modele de ultimă generație au fronturi perfect plate pentru a crea o estetică de design

Cu toate acestea, aspectul din oțel inoxidabil nu este pe gustul tuturor, motiv pentru care frigiderul selectat cu ușă alăturată

modelele sunt, de asemenea, disponibile în alb, Metro Silver, Inox, Pacific Silver, Satina și negru.

Ventilație la frigidere side by side LG, Beko, Heinner, Gorenje, Samsung

Frigiderele side by side și congelatoarele produc destulă căldură. Dacă strângeți frigiderul într-un spațiu prea mic, această căldură nu va avea încotro și veți risca să supraîncălziți aparatul.

Cantitatea de spațiu de ventilație necesară pentru un frigider sau congelator variază în funcție de model și de producător, dar 2 cm pe fiecare parte și 3 cm în partea de sus și din spate este o regulă de bază.

Controlul temperaturii/umidității la frigidere duble incorporabile

Majoritatea modelelor de frigidere side by side alăturate dispun de controale electronice ale temperaturii, care permit o precizie excelentă a temperaturii. Acestea sunt în general ușor de operat folosind un afișaj LED. Modelele mai avansate vă permit să setați temperaturi diferite în anumite zone ale frigiderului. De exemplu, unele frigidere oferă un compartiment „chill”, care este ideal pentru a păstra carnea și alte produse perisabile proaspete pentru mai mult timp. Unele frigidere oferă, de asemenea, o opțiune de „răcire a băuturilor” pentru a aduce rapid șampania și alte băuturi la temperatura ideală de servire. În mod similar, unele congelatoare oferă o opțiune de „turbo congelare” pentru a congela rapid alimentele care au fost adăugate recent în congelator.

Nivelurile de umiditate afectează prospețimea fructelor și legumelor. Majoritatea modelelor de frigidere furnizează un recipient pentru tocătoare pentru a preveni uscarea legumelor, dar modelele de frigider mai avansate vă permit să controlați exact nivelul de umiditate pentru a se potrivi cel mai bine, indiferent de ceea ce depozitați. De exemplu, verdeața cu frunze necesită un nivel ridicat de umiditate (altfel se vor ofili), în timp ce nivelurile scăzute de umiditate sunt mai bune pentru lucruri precum dovleacul, ceapa și usturoiul.

Iluminare

Cu toții cunoaștem frustrarea de a încerca să găsim un articol lipsă într-un frigider slab iluminat. Unele frigidere side by side au iluminare interioară chiar pe panoul din spate al frigiderului, care luminează rafturile mai eficient decât lumina de acoperiș.

Iluminatul cu LED este mai eficient din punct de vedere energetic decât iluminatul tradițional și, de asemenea, emite mai puțină căldură. Acesta este un avantaj deoarece chiar și fluctuațiile ușoare de temperatură pot afecta durata de viață a alimentelor.

Unele modele oferă și o lumină pentru congelator, ceea ce face un plus incredibil de convenabil.

Rafturi reglabile din sticla

Recomandat; oferă opțiuni flexibile de depozitare și sunt ușor de curățat. Sticla este mai rezistentă decât plasticul și ajută, de asemenea, la reținerea aerului rece. Atenție la rafturi cu protecție împotriva scurgerilor; unele mărci pot împiedica scurgerile de până la 1 litru să picure pe rafturile de mai jos.

Dozator de apa și gheață

un distribuitor de apă și gheață filtrată în partea din față a ușii frigiderului este foarte convenabil, dar poate crește prețul frigiderului și poate ocupa spațiu de depozitare. Vă

rugăm să rețineți că dozatoarele de apă trebuie instalate de către un comerciant autorizat.

O altă opțiune este să cumpărați un frigider cu o tavă răsucitoare pentru cuburi de gheață, care se află deasupra unei cutii de depozitare a gheții. (Unele modele vin chiar și cu o găleată și o cupă elegantă!) Acesta este un plus util pentru oricine se distrează frecvent.

Dezodorizante pentru aer

Întrebări frecvente

 Frigiderele alăturate oferă un aspect convenabil, cu compartimentele congelatorului și frigiderului amplasate unul lângă altul. Acest design permite accesul ușor la ambele secțiuni, oferind spațiu amplu de depozitare și compartimente organizate pentru depozitarea eficientă a alimentelor.

Da, frigiderele side by side au adesea rafturi spațioase și uși de depozitare care pot găzdui articole mai mari, cum ar fi platouri largi de mâncare sau cutii de pizza. Cu toate acestea, este recomandat să verificați dimensiunile specifice și configurația modelului pe care îl aveți în vedere pentru a vă asigura că se potrivește nevoilor dumneavoastră.

Multe frigidere side by side au dozatoare de apă și gheață încorporate pe ușă, oferind acces ușor la apă filtrată, gheață în cuburi și gheață pisată. Această caracteristică adaugă confort rutinei tale zilnice și elimină nevoia de tăvi de gheață sau ulcioare de apă separate.

Frigiderele side by side vin cu evaluări diferite de eficiență energetică. Căutați modele cu eficiență energetică mai ridicată, cum ar fi Clasa A sau Clasa B, pentru a minimiza consumul de energie și a reduce facturile la utilități. În plus, unele modele pot oferi caracteristici suplimentare, cum ar fi moduri de economisire a energiei sau iluminare cu LED-uri pentru a spori eficiența.

Friendly and carefree funny bearded gay man in grey sweater edit profile picture online dating app

Marcel Popa

Blogger

Marcel Popa este editorul șef  al Top Electronice și a acoperit tehnologia de peste 5 de ani. În plus față de supravegherea direcției Top Electronice, Marcel Popa este specializat în acoperirea tuturor lucrurilor mobile, după ce a revizuit zeci de smartphone-uri și alte gadget-uri.

Abonează-te!

Obține acces instantaneu la știri de ultimă oră, cele mai tari recenzii, oferte excelente și sfaturi utile.

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.

ABONEAZĂ-TE!

Cele mai recente știri hi-fi, home cinema și tehnologie, recenzii, sfaturi de cumpărare și oferte, direct în căsuța ta de e-mail!

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.