Top Electronice

Cea mai buna vitrina frigorifica din 2024: Top 6 Vitrine frigorifice + ghid de cumpărare

| Verificat de Raluca Sas

Când cumperi prin link-uri de pe site-ul nostru, este posibil să câștigăm un comision de afiliat care ne ajuta la finanțarea activităților noastre și la testarea celor mai bune produse pe care să le achiziționezi.  Detalii aici.

Tabel de conținut
cea mai buna vitrina frigorifica

Una dintre cele mai bune modalități de a îți prezenta articolele răcite, cum ar fi vinurile sau răcoritoarele este utilizarea unei vitrine frigorifice pentru magazinul sau restaurantul tău. Poți să îți păstrezi produsele la rece în timp ce le prezinți, precum și să promovezi articole de reducere, oferte speciale și multe altele.

Caută unități care pot menține produsele pe care le vinzi la temperatura optimă și un afișaj fără obstacole. La urma urmei, vrei să vadă clienții tăi toate ofertele tale, astfel încât să poată alege rapid un articol și să facă o achiziție. Citește mai departe și află cum alegi cea mai buna vitrina frigorifica pentru tine.

Cele mai bune vitrine frigorifice: Top 6 Modele

ProdusPreț
1. UGUR USS 374 DTKLVezi Prețul
2. STARCREST SPS-288WVezi Prețul
3. STARCREST SBC-92BKVezi Prețul
4. Vitrina frigorifica STARCREST SBC-50BKVezi Prețul
5. Vitrina frigorifica ARKTIC by HendiVezi Prețul
6. STARCREST SPS-2D663Vezi Prețul
 

cea mai buna vitrina frigorifica per total

5/5

Este foarte utilă în domeniul comercial pentru a-ți prezenta mărfurile și produsele alimentare (lactate, băuturi răcoritoare, fructe, bere). Vine cu o ușă izolata cu poliuretan cu geam termoizolat. Vitrina are și o inchizătoare pentru siguranță în cazul în care vei dori să plasezi frigiderul în locuri mai nesigure. Are un volum total de 358 de litri, oferind mult spatiu de depozitare. Mai vine si cu funcția de ventilator, iluminare interioare cu LED și rafturi reglabile.

A doua varianta aleasă

4/5

Această vitrină frigorifică vine cu un spațiu interior de 288 litri, ceea ce face să fie un aparat cu volum mare. Mai vine și cu un termostat reglabil, pentru a te asigura că îți păstrezi marfa în condiții optime de temperatura. La fel ca si vitrina Ugur, vine cu iluminare interioară și cu rafturi reglabile. Spre deosebire de primul produs, această vitrina frigorifica vine la un preț mai ieftin, însă nu are la fel de mult spațiu interior.

Cea mai buna vitrina frigorifica mini

4.5/5

Dacă nu spațiul vitrinei este problema pentru tine și cauți ceva mai mic pentru câteva produse, atunci acest model s-ar putea să fie ceea ce cauți. Cu un design elegant, vei putea folosi aceasta vitrina frigorifica chiar și pentru casa ta. La fel ca și la primele 2 vitrine frigorifice, poți ajusta gradele de racire între 2 și 14 grade celsius. Avantajul acestei vitrine este că nu ocupa spațiu prea mare, fiind foarte compactă.

Vitrina frigorifica ieftină

3.5/5

Dacă ești limitat din punct de vedere al bugetului, atunci această vitrina frigorifica s-ar putea să fie ceea ce cauți. Cu toate că oferă un spațiu mic pentru depozitare, poate fi varianta perfectă pentru stocare în cazul în care ai doar câteva produse de afișat. Totodată, mărimea s-a compactă face să fie ușor de poziționat în diverse locuri, iar produsele alimentare să fie vizibile datorită iluminării interioare.

Vitrină frigorifică premium

5/5

Desigur, prețul acestei vitrine frigorifice este foarte ridicat, însă funcțiile și design-ul acesteia te va pune pe gânduri? Vrei ca produsele tale să fie expuse în cel mai frumos mod? Această vitrina frigorifica verticala vine cu o camera din aluminiu reliefată și cu sticla securizată. Mai pune și faptul că vine cu un spațiu de depozitare mare și cu 4 picioare reglabile anti-aluncare, dar și cu un afișaj digital și control al temperaturii și probabil te vei convinge că aceste produse electrocasnice sunt necesare în de a le avea în restaurant pentru un succes garantat.

cea mai buna vitrina frigorifica profesională

5/5

Dacă până acum nu te-ai convins că Starcrest este o firmă specializată în fabricarea vitrinelor frigorifice verticale și de toate tipurile atunci cu acest ultim model prezentat s-ar putea să te lămurești. Această vitrină are o capacitate impresionantă de 630 litri. Deci dacă ai un magazin cu multe produse de afișat, acesta s-ar putea să fie răspunsul tău. Desigur, prețul este pe măsură, dar cu funcțiile oferite și volumul uimitor, o investiție mai mare s-ar putea să fie de folos pentru prosperitatea afacerii tale.

Ghid de cumpărare: Cum alegi cea mai buna vitrina frigorifica pentru tine

Știm cât de copleșitor este alegerea unei vitrine frigorifice verticale sau orizontale când sunt atâtea modele pe piață. Probabil ai afacere nouă și nici nu știi care dintre aceste modele sunt potrivite pentru tine. De aceea echipa noastră a creat acest ghid pentru a te ajuta să iei cea mai bună decizie privind vitrinele frigorifice.

De ce să cumperi o vitrina frigorifica?

Te-ai distrat vreodată acasă și a trebuit să alergi înainte și înapoi între curtea din spate și bucătărie pentru a aduce băuturi pentru oaspeți dintr-un frigider plin?

Ai cumpărat vreodată un pachet de 24 de băuturi răcoritoare și nu ai avut loc pentru restul alimentelor?

A trebuit vreodată să plasezi prânzul de lucru între teancurile de băuturi energizante, sticle de lapte și sticle de apă?

Dacă îți place să te distrezi acasă, să fii bine aprovizionat cu băuturile tale preferate sau pur și simplu rămâi fără spațiu în frigiderul principal, atunci o vitrină frigorifică poate fi un upgrade ideal pentru tine.

Însă pentru o afaere o vitrină frigorifică este ideală deoarece este un aparat compact și convenabil care îți oferă un spațiu separat pentru a îți depozita și afișa produsele. Poate fi amplasat departe de bucătărie și într-o altă parte a restaurantului sau localului unde accesul la băuturi reci cu gheață este la îndemână, cum ar fi o terasă, sau un hol.

Woman getting cake out of the display fridge

Volumul și capacitatea

Caracteristicile importante de luat în considerare atunci când achiziționezi vitrinele frigorifice sunt volumul și capacitatea. Capacitatea potrivită depinde de mărimea încăperii sau a locului de muncă și de câți invitați îi dispui de obicei la petreceri și adunări.

  • Mic: 46L – 170L / 38 – 150 produse

Pentru localurile mici sau pentru o familie, o vitrină frigorifică compactă poate păstra puțin peste 150 de cutii. Acest lucru îți oferă spațiu suficient pentru a păstra varietatea preferată de băuturi răcoritoare și băuturi alcoolice. Acest lucru îți permite să eliberezi mai mult spațiu în frigiderul principal pentru alimente.

  • Mediu: 171L – 250L / 150 – 240 cutii

Modelele cu o capacitate de aproximativ 200 de litri pot fi potrivit dacă ai mai multe produse de afișat. La acest interval de volum, poți depozita puțin peste 200 de cutii și sticle de bere. Acest lucru îl face, de asemenea, o opțiune excelentă pentru localurile cu mai mulți clienți, oferind spațiu amplu pentru băuturi pentru a le servi oaspeților tăi. Deci, fie că ești un animator serios sau un colecționar serios de bere artizanală, un centru de băuturi cu o capacitate medie îți va oferi spațiu suficient pentru nevoile tale de potolire a setei.

  • Mare: 251L – 330L / 250 – 350 cutii

Această gamă oferă cea mai generoasă capacitate, cu o selecție de centre de băuturi care pot stoca în jur de 300 de cutii. Aceasta este o opțiune excelentă pentru familiile foarte numeroase sau gospodăriile cărora le place să păstreze o mulțime de băuturi aprovizionate. Nu vei rămâne fără băuturi la următorul tău grătar mare sau la o cină, deoarece această gamă este concepută pentru cei cărora le place să se distreze în mod regulat.

Specificații importante

Nivel de zgomot – Vitrinele frigorifice îți răcesc băuturile cu compresoare și ventilatoare, astfel încât acestea să emită zgomote, cum ar fi gâgâituri, trosniri sau un zumzet ambiental. Aceste zgomote sunt normale și fac parte din funcționarea aparatului. Dacă zgomotul este o problemă, iei în considerare alegerea unui model silențios. Unele modele își vor enumera intervalele de decibeli în fișa de specificații sau manual. De regulă, orice frigider cu un interval de decibeli sub 40 de decibeli (dB) este considerat un model liniștit.

Usi reversibile – Majoritatea vitrinelor vor avea fie o balama pentru ușă la stânga, fie la dreapta. Direcția în care se deschide ușa trebuie luată în considerare atunci când te gândești unde vrei să îți plasezi vitrinele frigorifice. Alegerea unui model cu balama reversibilă a ușii vă te asigura că poți regla ușa dacă te muți.

Dual și Multi-Zone – o vitrină frigorifică cu două sau mai multe zone oferă spații separate pentru diferite băuturi în același aparat. Acest lucru îți permite să păstrezi o gamă de băuturi care necesită temperaturi diferite, cum ar fi vinul sau berea. Centrele de băuturi cu două zone îți permite să îți păstrezi vinurile la temperaturile lor ideale, păstrând în același timp alte băuturi în altă zonă, cum ar fi berea și băuturile răcoritoare, astfel încât să fie reci ca gheața și gata de servire.

Iluminare LED – Iluminatul LED este mai eficient din punct de vedere energetic, mai durabil și emite mai puțină căldură în comparație cu becurile convenționale. Uniformitatea și luminozitatea luminii LED îți permit, de asemenea, să ai un afișaj atrăgător dacă centrul de băuturi are o ușă de sticlă. Acest lucru îți permite să îți prezinți cu mândrie colecția de bere artizanală sau să afișezi o expoziție atrăgătoare de sucuri colorate. De asemenea, vei putea să îți găsești rapid băuturile și să verifici nivelul stocurilor dintr-o privire.

Sistem de blocare – Dacă intenționezi să pui băuturi alcoolice în pe rafturi, poate fi ideal să alegi unul cu sistem de blocare. Această caracteristică poate fi utilă pentru a preveni accesul copiilor la alcool. O vitrină frigorifică care poate fi încuiat poate fi, de asemenea, la îndemână în spații comune, cum ar fi cazarea pentru studenți sau birourile comune, pentru a preveni furtul sau băuturile nelocate.

Sistem de alarma – Această caracteristică la îndemână te va avertiza când o usa este lăsată deschisă după o anumită perioadă de timp sau dacă temperatura se schimbă. De obicei, modelele vor avea o alarmă audio folosind o serie de bipuri pentru a vă alerta, în timp ce unele modele au o alarmă vizuală folosind lumini intermitente.

Tipul de vitrine frigorifice

Tipul de vitrina frigorifica va influența modul în care dorești să îți afișezi produsele pe rafturi și în care le prezinți. Există doua tipuri principale de vitrine frigorifice pentru localul tău.

Vitrină frigorifică cu ventilație forțată – Acestea funcționează cu ajutorul unor ventilatoare interioare, care au ca scop distribuirea aerului rece printre alimentele expuse. Odată ajuns la produse, aerul răcoros înlocuiește aerul cald care este eliminat, menținând astfel prospețimea acestora. Acesta este motivul pentru care este recomandat să expui produsele de patiserie și cofetărie în astfel de vitrine.

Vitrina frigorifică cu convecție naturală – Dacă ai produse precum carne, legume și pește, acesta este modelul pe care ar trebui să îl alegi, deoarece păstrează mâncarea alimentele proaspete și nu se vor usca. Spre deosebire de cele cu ventilație forțată, aceste dispozitive folosesc un evaportator care transformă aerul cald în aer rece.

Întrebări frecvente

Temperatura potrivita pentru vitrină este în funcție de ce vei alege să depozitezi:

  • Băuturi răcoritoare: 4.4°C
  • Bere: 1.1-4.4°C
  • Vin: 3.9-10°C

Rafturile superioare ale frigiderului tău sunt grozave pentru depozitarea lucrurilor cum ar fi resturile, mesele preparate și băuturile de tot felul. Ierburile pot merge și pe rafturile de sus pentru a le menține ușor accesibile, deoarece sunt de obicei folosite mai des decât alte articole.

Friendly and carefree funny bearded gay man in grey sweater edit profile picture online dating app

Marcel Popa

Blogger

Marcel Popa este editorul șef  al Top Electronice și a acoperit tehnologia de peste 5 de ani. În plus față de supravegherea direcției Top Electronice, Marcel Popa este specializat în acoperirea tuturor lucrurilor mobile, după ce a revizuit zeci de smartphone-uri și alte gadget-uri.

Abonează-te!

Obține acces instantaneu la știri de ultimă oră, cele mai tari recenzii, oferte excelente și sfaturi utile.

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.

ABONEAZĂ-TE!

Cele mai recente știri hi-fi, home cinema și tehnologie, recenzii, sfaturi de cumpărare și oferte, direct în căsuța ta de e-mail!

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.