Top Electronice

Frigider auto

Cel mai bun frigider auto din 2024: Top 5 frigidere pentru mașină + Ghid de cumpărare

Când cumperi prin link-uri de pe site-ul nostru, este posibil să câștigăm un comision de afiliat care ne ajuta la finanțarea activităților noastre și la testarea celor mai bune produse pe care să le achiziționezi.  Detalii aici.

Tabel de conținut
cel mai bun frigider auto

În ziua de azi cel mai bun frigider auto poate fi indispensabil în dubă sau în camping pentru a aduce cu adevărat confortul de acasă pe drum. Refrigerarea înseamnă că poți depozita alimente proaspete și alte articole reci – cum ar fi legume, lactate, carne, „booch” și bere. Înseamnă că nu trebuie să te agiți cu o răcitoare plină cu gheață și alimente pline de apă. Și chiar dacă cele mai bune frigidere auto pentru rulote nu sunt ieftine, a avea unul înseamnă a economisi bani (și a mânca mai sănătos) gătindu-ți propriile mese.

Un frigider auto bun este una dintre cele mai mari investiții pe care le vei face atunci când îți construiești camioneta. Și trebuie să știi că frigiderul auto pe care îl obții îți va satisface nevoile și va rezista la mișcarea zilnică a vieții de pe drum, totul în timp ce rămâne în limita bugetului tău.Lumea frigiderelor auto a devenit destul de confuză, cu dispozitive mai noi de buget precum care au intrat pe piață, iar mărcile importante devin din ce în ce mai scumpe.

În acest ghid, te ajutăm să treci prin toate opțiunile de refrigerare auto, de la ieftine la cele de vârf până la bricolaj. Trecem peste argumentele pro și contra celor mai bune frigidere auto și avantajul față de lăzile frigorifice. Discutam dacă acele frigidere auto scumpe merită într-adevăr costul și la ce ai putea renunța cu unitățile mai ieftine. Așa că citește mai departe și descoperă cea mai bună soluție de refrigerare auto pentru instalația ta!

ProdusPreț
1. Frigider auto cu compresor Dometic CoolFreeze CFF 20Vezi Prețul
2. Frigider Auto cu Compresor DenisNetwork™Vezi Prețul
3. Mini Frigider 4L Portabil 2-in-1Vezi Prețul
4. Frigider auto THK-95-LG, cu compresor LGVezi Prețul
5. Frigider auto cu compresor Dometic CDF36 CoolFreezeVezi Prețul
 
5/5

Cel mai bun frigider auto cu compresor per total

Dacă ești în căutarea unui frigider auto de înaltă calitate și de încredere pentru mașina ta, atunci frigiderul automat Dometic CoolFreeze CFF 20 este ceea ce ai nevoie. Acest frigider este o schimbare a jocului pentru oricine iubește să călătorească, să campeze sau să facă călătorii lungi. Cu designul său compact și capacitatea impresionantă de 20 de litri, vei avea suficient spațiu pentru a depozita toate gustările, băuturile și alimentele preferate.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale frigiderului automat Dometic CoolFreeze CFF 20 este compresorul său puternic, care îi permite să se răcească rapid la temperatura dorită. Indiferent dacă vrei să îți păstrezi băuturile la rece sau mâncarea proaspătă, acest frigider auto este la înălțime. De asemenea, are un afișaj digital convenabil care facilitează reglarea temperaturii și monitorizarea stării frigiderului.

Un alt lucru grozav despre frigiderul automat Dometic CoolFreeze CFF 20 este versatilitatea sa. Poate funcționa fie la 12V, fie la 24V DC, precum și la 100-240V AC, astfel încât să îl poți folosi în mașină, rulotă sau chiar acasă. Este, de asemenea, incredibil de ușor și ușor de transportat, așa că îl poți lua cu tine oriunde ai merge.

În general, recomand cu căldură frigiderul automat Dometic CoolFreeze CFF 20 oricui are nevoie de un frigider auto fiabil și de înaltă calitate pentru mașina sau călătoriile lor. Este plin de funcții, ușor de utilizat și construit pentru a dura. Deci, de ce să mai aștepți? Comandă-l pe al tău astăzi și începe să te bucuri de toate beneficiile acestui produs uimitor!

Specificații:

 • Tip sistem de racire: compresor
 • Tip alimentare: La retea, Priza auto 12V, Priza auto 24V
 • Capacitate: 21 litri
 • Interval temperatura: -18 pana la +20 grade
 • Eficiență energetică: Clasa C
 • Funcții: Capac detasabil, Manere laterale, Functie de racire, Lumina LED interioara

Avantaje:

Dezavantaje:

4.3/5

Cel mai bun frigider auto cu compresor ieftin

Dacă ești în căutarea unui frigider autode înaltă calitate, fiabil, cu funcție de congelare, atunci ai nevoie de frigiderele auto DenisNetworkTM Cool30L. Cu o capacitate impresionantă de 30 de litri și opțiunile versatile de alimentare de 12V/24V, acest frigider auto este perfect pentru oricine iubește să călătorească, să campeze sau să facă călătorii lungi.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale frigiderului auto DenisNetworkTM Cool30L este tehnologia sa avansată Bluetooth, care îți permite să te conectezi cu ușurință smartphone-ul sau tableta la frigider și să controlați setările acestuia de la distanță. Indiferent dacă ești pe drum sau la camping, poți regla cu ușurință temperatura și monitoriza starea frigiderului tău din confortul dispozitivului tău mobil.

Un alt lucru grozav despre frigiderul auto DenisNetworkTM Cool30L este compresorul său puternic, care se răcește rapid la temperatura dorită și o menține cu ușurință. Indiferent dacă trebuie să îți păstrezi băuturile la rece sau să îți îngheți alimentele pentru mai târziu, acest frigider auto este la înălțime.

DenisNetworkTM Cool30L are, de asemenea, o construcție durabilă și de lungă durată, astfel încât să te poți baza pe el pentru anii următori. Este compact și portabil, făcându-l ușor de transportat și utilizat oriunde te duci.

În general, recomand cu căldură frigiderul automat DenisNetworkTM Cool30L cu funcție congelator oricui are nevoie de un frigider de înaltă calitate și de încredere pentru mașina sau călătoriile lor. Cu tehnologia sa avansată Bluetooth, compresorul puternic și opțiunile de alimentare versatile, este o schimbare de joc pentru oricine iubește să călătorească și să exploreze. Deci, de ce să mai aștepți? Comandă-l pe al tău astăzi și începe să te bucuri de toate beneficiile acestui produs uimitor!

Specificații

 • Tip combustibil: Benzina, Diesel, Bifuel
 • Tip sistem de răcire: compresor
 • Tip alimentare: Priza auto 12V, Priza auto 24V
 • Capacitatea frigiderului auto: 30 litri
 • Compartiment: 1
 • Interval temperatura: +20/-20 °C
 • Eficiență energetică: Clasa A+++

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

Cel mai bun frigider auto mini

Dacă ești în căutarea unui mini-frigider compact și versatil, care să poată fi folosit atât acasă, cât și în deplasare, Mini-frigider 4L portabil 2-în-1 cu funcție de răcire și încălzire merită cu siguranță luat în considerare. Cu dimensiunile sale mici și capacitățile duble de răcire/încălzire, este perfect pentru a menține băuturile și gustările reci sau calde, indiferent dacă te afli în masina, la birou sau într-o cameră de hotel.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre acest mini-frigider este portabilitatea sa – este ușor de transportat și poate fi alimentat atât de la o priză standard de perete de 220 V, cât și de un încărcător de masina de 12 V. Și, cu capacitatea sa de 4 L, este suficient de spațioasă pentru a ține o varietate de articole, inclusiv sticle de apă, fructe, sandvișuri și multe altele.

O altă caracteristică grozavă a acestui mini-frigider este eficiența energetică – folosește un sistem de răcire termoelectric care consumă foarte puțină energie, ceea ce îl face o opțiune ecologică și rentabilă. În plus, este incredibil de ușor de utilizat – doar conectează-l și comută butonul de control al temperaturii în modul de răcire sau de încălzire.

Deși poate să nu fie la fel de spațios ca modelele mai mari, mini-frigiderul portabil 2-în-1 cu funcție de răcire și încălzire oferă o mulțime de valoare pentru dimensiunea și prețul său. Indiferent dacă pleci într-o călătorie sau doar ai nevoie de un mini-frigider convenabil pentru biroul tău, acest produs merită cu siguranță verificat.

Specificații

 • Tip combustibil: Benzina, Diesel, Bifuel
 • Tip sistem de răcire: Termoelectric
 • Tip alimentare: La retea, Priza auto 12V
 • Capacitatea frigiderului auto: 4 litri
 • Compartimente: 2
 • Putere: 30 W
 • Interval temperatura: Racire: -18-22 grade celsius sub temperatura mediului ambiant Incalzire: +55-65 grade celsius

Avantaje:

Dezavantaje:

5/5

Cel mai bun frigider auto cu compresor premium

Dacă ești în căutarea celui mai bun frigider auto premium pentru masina sau rulota ta, frigiderul auto THK-95 LG cu panou solar este o alegere excelentă. Acest frigider auto oferă o capacitate spațioasă de 95 de litri și vă poate păstra alimentele și băuturile la o temperatură constantă, cuprinsă între -20 și 20 de grade Celsius.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale acestui frigider auto este panoul solar, ceea ce înseamnă că îl poți folosi chiar și atunci când sunteți în afara rețelei. Acest lucru este la îndemână în special pentru excursii în camping sau călătorii prelungite pe drum în care nu vei avea acces la o sursă de alimentare. Frigiderul vine și cu o sursă de alimentare DC 12V/24V și AC 100V-240V, oferindu-ți o mulțime de opțiuni pentru a-l alimenta.

O altă caracteristică excelentă a frigiderului THK-95 LG Auto este portul USB, care îți permite să îți încărci telefonul sau alte dispozitive electronice în timp ce ești în deplasare. Și cu construcția sa durabilă și mânerele robuste, poți fi sigur că acest frigider va rezista rigorilor vieții pe drum.

Un potențial dezavantaj al acestui frigider este prețul său, deoarece se află la capătul superior al spectrului în comparație cu alte frigidere auto de pe piață. Cu toate acestea, având în vedere gama impresionantă de caracteristici și comoditatea panoului solar, ar putea merita investiția pentru cei care intenționează să-l folosească frecvent.

În general, dacă ești în căutarea celui mai bun frigider auto cu funcții avansate, cu un panou solar și o capacitate mare, frigiderul auto THK-95 LG merită cu siguranță luat în considerare.

Specificații

 • Tip sistem de răcire: Compresor
 • Tip alimentare: La retea, Acumulator, Priza auto 12V, Priza auto 24V
 • Capacitate depozitare: volumul de 95 litri
 • Funcții: Afisaj digital, 3 niveluri pentru baterie
 • Putere: 90 W

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

Cel mai bun frigider auto în raport calitate/preț

Cauți un frigider auto de încredere și eficient pentru aventurile tale în aer liber? Acest frigider este echipat cu un compresor puternic care vă poate răci sau îngheța alimentele și băuturile rapid și eficient, făcându-l perfect pentru excursii în camping, călătorii rutiere și alte activități în aer liber. Dispune de un afișaj digital ușor de utilizat, control reglabil al temperaturii și funcție de economisire a energiei care te poate ajuta să economisești energia bateriei.

Cu o capacitate de 31 de litri, acest frigider este suficient de spațios pentru a depozita toate lucrurile esențiale și multe altele, în timp ce dimensiunea sa compactă îl face ușor de transportat și depozitat. Poate fi alimentat de o baterie de 12V sau 24V sau conectat la o sursă de curent alternativ pentru un plus de confort.

În general, frigiderul Dometic CDF36 CoolFreeze este o investiție excelentă pentru oricine dorește să-și păstreze alimentele și băuturile proaspete și răcoroase în deplasare. Este durabil, eficient și ușor de utilizat, făcându-l însoțitorul perfect pentru toate aventurile în aer liber.

Specificații

 • Tip sistem de răcire: Compresor
 • Tip alimentare: Priza auto 12V, Priza auto 24V
 • Capacitate depozitare: 31 litri volum
 • Consum: aprox. 45 W

Avantaje:

Dezavantaje:

Ghid de cumpărare: Cum să alegi cel mai bun frigider auto pentru tine și nevoile tale

Un frigider auto este un sistem de răcire mobil alimentat care, de obicei, funcționează de la sistemul electric de 12 volți al masinii tale pentru a îți menține alimentele și băuturile reci (sau congelate) pe termen nelimitat. Este mai scump decât o lada frigorifica, dar nu va trebui niciodată să îți faci griji să reumpli compartimentul cu gheață ca și la o lada frigorifica. Așadar, iată ce trebuie să știi pentru a alege cele mai bune frigidere auto:

De ce dimensiune ai nevoie pentru frigiderele auto?

Frigiderele mari înseamnă o capacitate mai mare, dar un consum de curent mai mare și vor ocupa mai mult spațiu în mașină. Atunci când alegi un frigider, măsoarăi spațiul din interiorul vehiculului pentru a te asigura că se va potrivi, inclusiv înălțimea suplimentară a oricărei feronerie de montare sau glisiere. Ia în considerare, de asemenea, spațiul liber pentru orice orificii de ventilație și asigură-te că vei avea suficient spațiu pentru a deschide capacul.

Frigiderele mari pot fi, de asemenea, grele – cu o familie întreagă plus echipament deja la bord, un frigider complet încărcat ar putea împinge mașina peste masa sa brută a vehiculului.

Ce tipuri de frigidere auto există?

Frigiderele cu două căi funcționează pe bază de curent electric de 12 volți sau de la rețea, în timp ce frigiderele cu trei căi pot funcționa fie cu energie electrică, fie pe gaz. Deci care este mai bun? În ambele variante, ambele au un sistem electronic.

Frigidere portabile cu două căi (compresor).

Frigiderele cu două căi utilizează aceeași tehnologie de compresor ca și frigiderul tău de acasă, deși sunt proiectate să funcționeze cu bateria de 12 sau 24 de volți a masinii sau camionului tău, precum și cu energie electrică. Sunt cele mai bune pentru majoritatea aplicațiilor, deoarece sunt proiectate să funcționeze de la sistemul electric al masinii tale fără a consuma prea mult curent, dar pot fi comutate la 240 de volți în locuri de campare alimentate sau în casa ta.

Spre deosebire de frigiderele pe gaz, modelele de compresoare înseamnă încărcare regulată a bateriei, așa că s-ar putea să nu fie cea mai bună alegere de pe piata pentru o lună in situ, dar se vor descurca fericit cu o configurație mică de panouri solare.

Frigidere portabile cu trei căi (absorbție) sau pe gaz

Frigiderele cu trei căi funcționează cu GPL, precum și cu 12, 24 sau 240 volți și folosesc schimbătoare de căldură cu flux de gaz, nu compresoare. Sunt silențioase, dar nu funcționează la fel de bine ca frigiderele cu compresor și trebuie menținute la nivel pentru a funcționa.

Trei moduri devin de sine stătătoare dacă petreceți mult timp într-o locație îndepărtată, deoarece o butelie de GPL îți poate menține frigiderul înghețat săptămâni întregi – cu mult peste capacitatea unei setări a bateriei.

Întrebări Frecvente

Cel mai bun frigider auto este un dispozitiv portabil, care poate fi alimentat cu energie electrică de la o baterie auto sau de la o sursă externă. Alegerea unui astfel de frigider depinde de nevoile tale, dar ar trebui să iei în considerare capacitățile sale de răcire, dimensiunile, fiabilitatea și eficiența energetică.

Capacitățile de răcire ale frigiderului auto ar trebui să fie suficient de puternice pentru a menține o temperatură corespunzătoare alimentelor și băuturilor, chiar și în condiții de căldură extremă. Alegi un frigider auto care poate răci suficient de multe produse, în funcție de nevoile tale.

Dimensiunile ideale pentru cel mai bun frigider auto depind de necesitățile tale de depozitare. Dacă ai nevoie să depozitezi mai multe alimente și băuturi, atunci ar trebui să alegi un frigider auto mai mare. De asemenea, trebuie să te asiguri că frigiderul se va potrivi în mașina ta.

Eficiența energetică a unui frigider auto se referă la cât de multă energie electrică folosește pentru a funcționa. Un frigider auto cu o eficiență energetică mai mare va utiliza mai puțină energie electrică pentru a răci alimentele și băuturile, ceea ce poate ajuta la economisirea costurilor de combustibil.

Friendly and carefree funny bearded gay man in grey sweater edit profile picture online dating app

Marcel Popa

Blogger

Marcel Popa este editorul șef  al Top Electronice și a acoperit tehnologia de peste 5 de ani. În plus față de supravegherea direcției Top Electronice, Marcel Popa este specializat în acoperirea tuturor lucrurilor mobile, după ce a revizuit zeci de smartphone-uri și alte gadget-uri.

Abonează-te!

Obține acces instantaneu la știri de ultimă oră, cele mai tari recenzii, oferte excelente și sfaturi utile.

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.

ABONEAZĂ-TE!

Cele mai recente știri hi-fi, home cinema și tehnologie, recenzii, sfaturi de cumpărare și oferte, direct în căsuța ta de e-mail!

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.