Aspirator de cenușă

Cel mai bun aspirator de cenusa din 2023: Top 3 Aspiratoare pentru cenusa + ghid de cumpărare

Când cumperi prin link-uri de pe site-ul nostru, este posibil să câștigăm un comision de afiliat care ne ajuta la finanțarea activităților noastre și la testarea celor mai bune produse pe care să le achiziționezi.  Detalii aici.

Tabel de conținut
Cel mai bun aspirator de cenusa

Cel mai bun aspirator de cenusa atenuează stresul de a face mai multă mizerie în timp ce vă curățați șemineul, focarul, soba cu lemne sau soba pe peleți. Deși s-ar putea să nu pară a fi un instrument esențial pentru curățarea casei la prima vedere, Îți recomandăm să iei în considerare un aspirator de cenușă dacă utilizezi o sobă pe lemne sau peleți ca sursă principală de căldură în timpul iernii.

Am cercetat o varietate de aspiratoare de cenușă și am luat în considerare factori de cumpărare, cum ar fi puterea de aspirație, capacitatea, designul și valoarea totală.

Iată cele mai bune aspiratoare de cenusa de pe piață.

ProdusPreț
1. Karcher AD 4 PremiumVezi Prețul
2. Ribimex CenerillVezi Prețul
3. HEPA VERKE V08222Vezi Prețul
5/5

Descoperă cel mai bun aspirator pentru cenusa care-ți va face viața mult mai ușoară! Aspiratorul pentru cenușă Karcher AD 4 Premium este alegerea perfectă pentru curățarea eficientă și rapidă a cenușei reci.

Cu o putere impresionantă de 600W, acest aspirator îți oferă o aspirare puternică și fiabilă, eliminând complet grija curățării cenușei în mod manual. Rezervorul metalic generos, cu o capacitate de 17 litri, asigură suficient spațiu pentru a colecta cenușa fără a fi nevoie să-l golești frecvent.

Un alt aspect remarcabil al acestui aspirator este furtunul de aspirare metalic, care îți conferă durabilitate și rezistență în timp. Cu ajutorul filtrului de curățare integrat, aspiratorul Karcher AD 4 Premium își menține performanța optimă pe tot parcursul utilizării, garantând o funcționare eficientă și economică.

Indiferent dacă ai un șemineu, un grătar sau o sobă pe lemne, acest aspirator pentru cenușă se va dovedi un partener de încredere în activitățile tale zilnice. Simplu de utilizat și ușor de manevrat, acesta îți economisește timp și energie, permițându-ți să te bucuri de momentele petrecute cu familia și prietenii în loc să pierzi timpul cu curățenia.

Nu-ți face griji în privința eficienței sau durabilității – Karcher AD 4 Premium este construit pentru a face față chiar și celor mai dificile sarcini. În plus, designul său modern și elegant îl transformă într-un accesoriu stylish în orice încăpere.

Nu mai aștepta! Poți achiziționa acum aspiratorul pentru cenușă Karcher AD 4 Premium de pe eMAG și vei descoperi rapid cât de ușor poate fi să te ocupi de curățenia casei tale. Lasă acest aspirator inteligent să îți ușureze viața și să te impresioneze cu performanța sa excepțională. Acestea sunt cu siguranță cele mai bune aspiratoare de cenusa de pâna acum!

Specificații:

 • Tip produs: Aspirator de cenusa
 • Tip motor: Electric
 • Tip alimentare: La retea
 • Functii: Carlig pentru cablu si furtun
 • Material: Plastic,Metal
 • Continut pachet: 2 x Furtune, 1 x Filtru evantai plat
 • Putere: 600 W
 • Tensiune alimentare: 230 V
 • Capacitate rezervor: 17 l

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

Descoperă secretul unei case curate și îngrijite cu ajutorul aspiratorului pentru cenușă Ribimex Cenerill! Acest aspirator puternic, la un preț accesibil, te va impresiona cu performanța sa excelentă.

Cu o putere de 1000W, acest aspirator își face treaba într-un timp record, adunând cenușa rece cu ușurință și eficiență. Rezervorul metalic cu o capacitate generoasă de 18 litri te scapă de grija golirilor frecvente, permițându-ți să te concentrezi pe alte activități importante.

Furtunul de 1,1 metri îți oferă flexibilitate în mișcare, astfel încât să poți ajunge cu ușurință în cele mai greu accesibile colțuri. De asemenea, filtrul HEPA asigură că particulele de cenusa și impuritățile rămân în aspirator, contribuind astfel la un mediu mai curat și mai sănătos în locuința ta.

Cu Ribimex Cenerill, curățenia devine o sarcină ușoară și plăcută. Simțiți emoția în timp ce vezi cum cenușa este îndepărtată rapid și eficient, lăsând în urmă o atmosferă curată și proaspătă. În plus, designul compact și practic al acestui aspirator îl face ușor de depozitat și manevrat.

Alege soluția inteligentă și economică pentru curățarea cenușei! Poți achiziționa acum aspiratorul pentru cenușă Ribimex Cenerill de pe eMAG și te vei bucura de un partener de încredere în lupta ta împotriva murdăriei. Nu lăsa prețul mic să te înșele – acest aspirator ieftin este într-adevăr unul dintre cei mai buni de pe piață!

Profită acum de această oportunitate și fă-ți viața mai ușoară cu Ribimex Cenerill!

Specificații

 • Tip produs: Aspirator de cenusa / colectarea cenusii
 • Tip motor: Electric
 • Tip alimentare: La retea
 • Functii: Buton ON/OFF
 • Material: Metal
 • Continut pachet: 1 x Aspirator cenusa
 • Culoare: Multicolor
 • Putere: 1000 W
 • Tensiune alimentare: 220 V
 • Volum cos colector: 18 l
 • Greutate: 3.5 Kg

Avantaje:

Dezavantaje:

4.5/5

Descoperă secretul unei curățenii profesionale și eficiente cu ajutorul aspiratorului pentru cenușă Verke V08222 Profesional! Acest aspirator de cenusa puternic și fiabil te va impresiona cu performanța sa excepțională.

Cu o putere impresionantă de 1200W, acest aspirator îndepărtează cenușa cu ușurință și rapiditate. Indiferent de cantitatea sau de dificultatea murdăriei, Verke V08222 face față cu brio, oferindu-ți o curățenie perfectă și impecabilă.

Rezervorul generos de 20 litri te scapă de grija golirilor frecvente, permițându-ți să te concentrezi pe activitățile importante. De asemenea, filtrul HEPA îți oferă o protecție sporită, reținând particulele fine și asigurând un mediu sănătos și curat în locuința ta.

Simte emoția în timp ce vezi cum acest aspirator profesionist face minuni în casa ta. Bucură-te de eficiența sa remarcabilă și lasă-te impresionat de puterea și rezistența sa. Designul ergonomic și practic al acestui aspirator îți facilitează munca și îți oferă confort în timpul procesului de curățare.

Alege cea mai bună opțiune pentru o curățenie profesională! Poți achiziționa acum aspiratorul pentru cenușă Verke V08222 Profesional de pe eMAG și vei descoperi rapid cât de ușor poate fi să obții rezultate remarcabile. Lasă acest aspirator să-ți transforme locuința într-un spațiu impecabil și elegant.

Profită acum de această oportunitate și dă viață aspirațiilor tale de curățenie cu Verke V08222 Profesional!

Specificații

 • Tip produs: Aspirator de cenusa
 • Tip motor: Electric
 • Tip alimentare: La retea
 • Functii: Aspirare
 • Material: Inox
 • Putere motor: 1200 W
 • Nivel zgomot: 47 dB
 • Volum cos colector: 20 l
 • Viteza maxima (rpm): 1700
 • Debit aer: 4 m³/min
 • Viteza aer: 130 km/h
 • Greutate: 5 Kg

Avantaje:

Dezavantaje:

Ghid de cumpărare: Cum să alegi cel mai bun aspirator pentru cenusa

Ce sunt aspiratoarele de cenusa?

Aspiratoarele pentru cenușă sunt modele specializate de aspiratoare concepute pentru a ridica cenușa din jurul șemineelor, sobelor și grătarelor, practic pentru aspirarea cenusii. De obicei, acestea utilizează construcții metalice rezistente la căldură și au furtunuri adaptate pentru a se potrivi în jurul grătarului șemineului sau al focarului din aer liber. Un aspirator de cenușă pentru șemineu are, de obicei, diverse opțiuni de atașare, cum ar fi un furtun pentru sobă cu peleți și o duză cu perie fină.

Aspiratoarele pentru cenușă pot fi fie de tipul principal al aspiratoarelor de magazin, fie de tipul aspiratoarelor verticale cu canistră. Unele modele pot gestiona și cenușa umedă. În comparație cu aspiratoarele de magazin obișnuite, aspiratoarele de cenușă umedă și uscată au în general baghete sau duze metalice și filtre HEPA reale, ceea ce le face mai sigure pentru utilizarea cu cenușă și praf fin.

Aspiratoare cu cenușă vs. aspiratoare în general

Comparativ cu alte aspiratoare, aspiratoarele de cenușă utilizează tehnologii similare, dar au caracteristici specializate pentru a trata cenușa și particulele mai fine. De asemenea, pot fi echipate cu duze metalice rezistente la căldură și sisteme de filtrare rezistente la căldură, ceea ce le permite să funcționeze în jurul sobelor cu lemne și a șemineelor. Aspiratoarele obișnuite cu utilizări multiple și aspiratoarele umed-uscate nu sunt construite pentru a gestiona cenușa și pot prezenta un pericol de incendiu dacă aspiră accidental cenușă fierbinte sau jar.

La fel ca cele mai bune aspiratoare de magazin fără fir, un aspirator de cenușă de calitate se remarcă în comparație cu un aspirator obișnuit nu numai prin toleranța la căldură, ci și prin filtrarea particulelor. Cenușa provenită de la sobele cu peleți și focurile cu lemne poate fi toxică, așadar un aspirator de cenușă are nevoie de cel puțin un sistem de filtrare dublu pentru a preveni eliberarea particulelor fine de cenușă în aer prin orificiile de evacuare a aspiratorului. Multe modele dispun de un prefiltru și un recipient sigilat cu un filtru interior și exterior.

Cum funcționează aspiratoarele pentru cenușă

La fel ca aspiratoarele obișnuite, aspiratoarele de cenușă utilizează un motor pentru a acționa o pompă de aer care generează aspirație. Puterea de aspirație poate fi direcționată printr-un furtun flexibil, prin baghete de prelungire sau printr-un accesoriu cu perie.

Majoritatea aspiratoarelor de cenușă sunt modele cu cablu care se conectează la o priză printr-un cablu de alimentare foarte lung. Modelele mai mari pot folosi un motor puternic de 10 amperi, în timp ce aspiratoarele mai mici și mai portabile, alimentate cu curent alternativ, pot utiliza un motor de 4 amperi.

Modelele de aspiratoare de cenușă fără fir utilizează în mod obișnuit un pachet de baterii de 18-36 volți. Unitățile fără fir mai recente utilizează, de obicei, celule de baterie litiu-ion pentru o durată de viață mai lungă a bateriei și încărcare rapidă.

Aspiratoarele de cenușă utilizează adesea o duză de aspirare metalică și un accesoriu pentru fisuri metalice pentru a oferi protecție termică în timpul lucrului în zonele puternic încălzite, cum ar fi tava de sub o sobă cu peleți sau colțurile unei șeminee. Unele modele vin echipate cu alte accesorii care ajută la îndepărtarea cenușei de pe alte suprafețe. O duză pentru tapițerie sau o duză cu perie poate adăuga versatilitate.

Un aspirator de cenușă bun dispune, de asemenea, de un sistem de filtrare triplu extins sau dublu pentru a preveni dispersarea particulelor de cenușă prin evacuarea aspiratorului. Un filtru exterior sau o unitate de prefiltru capturează particule mai mari, praf și reziduuri, în timp ce un al doilea filtru de praf sau un filtru HEPA capturează particule mai fine.

Cele mai bune modele de aspiratoare pentru cenușă dispun, de obicei, de un recipient sigilat pentru a conține mai bine particulele fine, potențial iritante sau periculoase. Cenușa provenită de la sobele cu lemne și peleți poate fi toxică, așadar un aspirator de cenușă ar trebui să aibă un sistem de filtrare bine conceput și o canistră durabilă, bine fixată, cu o capacitate de depozitare decentă.

De ce ar trebui să cumperi un nou aspirator de cenusa?

Dacă ai acasă un șemineu pe care îl folosești în lunile de iarnă sau dacă petreci ceva timp la o cabină de iarnă care se bazează pe o sobă cu biocombustibil sau peleți, un aspirator de cenușă poate simplifica foarte mult treburile legate de curățarea cenușii și întreținerea șemineului.

Aspiratoarele pentru cenușă pot fi, de asemenea, o achiziție grozavă dacă utilizezi frecvent un cuptor cu piatră fierbinte sau un grătar. Curățarea regulată a cenușii este importantă pentru a menține aroma și performanța de încălzire. Un aspirator bun de cenușă, cu o duză metalică largă și o aspirație puternică, poate accelera activitatea de curățare a cenușii vechi și pregătirea grătarului pentru a găti o altă masă delicioasă.

S-ar putea să dorești, de asemenea, să iei în considerare un aspirator de cenușă de top pentru o mai bună siguranță și sănătatea mediului. Unele tipuri de cenușă de la șemineuri, încălzirea locuinței și cuptoarele de gătit pot fi iritante sau toxice, în special pentru persoanele cu astm bronșic sau dificultăți respiratorii. Un aspirator de cenușă cu un filtru cu cartuș HEPA adevărat și un recipient de cenușă sigilat ajută la curățarea cenușii fără a polua atât de mult praful în aer.

Noile aspiratoare de cenușă includ mai multe caracteristici speciale care le ajută să depășească aspiratoarele standard atunci când curăță cenușa din sobele cu lemne și șeminee. Cele mai noi modele de aspiratoare pentru cenușă au eficiență îmbunătățită a filtrului și o manevrare mai ușoară, cu opțiuni precum canistre de capacitate mai mare, o duză din aluminiu și un corp din oțel inoxidabil care rezistă la căldură și pete.

Merită să cumperi aspiratoare pentru cenușă?

Folosești șemineul acasă: dacă folosești adesea șemineul pentru căldură sau ambianță, probabil că vei dori să cureți cenușa la un moment dat. Un aspirator bun de cenușă cu cel puțin un sistem de filtrare în 2 trepte poate face treaba mai rapid și mai sigur decât o perie și o cutie de praf de modă veche.

Grătarea sau coacerea în cuptorul Tandoori: grătarele în aer liber și cuptoarele cu piatră fierbinte pot fi distractive pentru divertisment și gătit gourmet, dar curățarea lor cu o mătură sau un aspirator obișnuit poate fi incomodă. Acumularea în exces de cenușă poate afecta aroma și poate introduce substanțe chimice toxice sau iritante, dar aspiratorul potrivit pentru cenușă o poate îndepărta eficient fără a crea prea mult praf în aer.

Ai o sobă cu peleți: cenușa sobei cu peleți poate fi o pacoste, iar a avea tipul potrivit de unealtă pentru a o curăța în siguranță face o mare diferență. Un aspirator de cenușă cu caracteristici speciale, cum ar fi un kit de sobă pe peleți, poate facilita păstrarea curată și în siguranță a zonei sobei pe peleți.

Curățarea focului și a grătarului: curățarea grătarului cu un aspirator poate părea mai ușoară decât a folosi o paletă de praf, dar nu orice aspirator vertical sau de magazin este la îndemână. Un aspirator are nevoie de un motor puternic, de aspirație puternică și de filtre excelente pentru a îndepărta în siguranță cenușa dintr-un grătar sau un foc de tabără.

De ce este posibil ca aspiratoarele pentru cenușă să nu fie pentru tine

Nu ai un șemineu: un aspirator de cenușă special poate părea inutil dacă nu ai un șemineu. Cu toate acestea, cele mai bune aspiratoare pentru curățarea cenușii de la șemineu pot avea, de asemenea, utilizări versatile, cum ar fi curățarea grătarului sau a prafului de gips-carton. Un aspirator de cenușă cu filtrare dublă poate ajuta la reducerea poluării aerului cu particule atunci când cureți praful din materialele de construcție sau orice tip de cenușă, cum ar fi cea de la sobele cu biocombustibil.

Folosind o mătură și o cutie de praf pentru cenușă: dacă obișnuiești să-ți cureți manual soba cu lemne sau șemineul, sarcina poate să nu ți se pară prea dificilă sau incomodă. Cu toate acestea, un aspirator de cenușă bine sigilat poate ajuta la curățarea șemineului, eliberând în același timp mai puține particule de cenușă și praf în aer.

Cât timp țin aspiratoarele pentru cenușă?

Conform estimărilor analizei ciclului de viață EPA, vidul tipic casnic ține de la 6 la 8 ani. Aspiratoarele pentru cenușă ar trebui să reziste la fel de mult și, cu întreținerea de rutină, pot depăși în general longevitatea medie a unui aspirator. Multe modele de frasin vin cu caracteristici care ar trebui să le îmbunătățească durabilitatea, cum ar fi o baghetă metalică, construcție din oțel inoxidabil și filtre metalice înlocuibile. Cu o astfel de longevitate, nu vei vinde aspiratorul în curând.

Modelele fără fir au, în general, o durată de viață mai scurtă din cauza longevității limitate a bateriilor lor. Majoritatea pachetelor de baterii litiu-ion pot dura aproximativ 1000 de cicluri de încărcare. Descarcarea bateriilor, încărcarea rapidă și temperaturile extreme pot scurta în mod semnificativ durata de viață a bateriei.

Ca și în cazul altor tipuri de aspiratoare, întreținerea filtrului și golirea la timp a recipientelor și a pungilor ajută la prelungirea duratei de viață a unui aspirator de cenușă. Experții sugerează schimbarea filtrului la fiecare șase până la douăsprezece luni. Unele aspiratoare mai noi au senzori automați și indicatori LED care îți spun când vor avea nevoie de filtre de schimb.

Pentru a prelungi durata de viață a modelelor cu fir, experții sugerează conectarea la un protector de supratensiune și asigurarea că întrerupătorul poate face față consumului motorului de vid. Pentru ca modelele fără fir să funcționeze cât mai mult posibil, păstrează-le într-un loc uscat și ferit de căldură excesivă sau temperaturi de îngheț și evită încărcarea bateriilor când sunt fierbinți.

Cum să alegi un aspirator pentru cenușă

Diferiți factori pot afecta care un aspirator de cenușă funcționează cel mai bine pentru o anumită aplicație. Poate doriți să luați în considerare tipul de cenușă pentru care aveți nevoie, cât de des folosești aspiratorul și dacă ai nevoie de portabilitate sau de utilizare în interior/exterior. Poate vrei să iei în considerare și dimensiunea aspiratorului pentru șemineu și tipurile de depozitare a accesoriilor care vin cu acesta. Modelele mai mari pot avea o aspirație puternică, dar pot cântări mai mult decât modelele compacte și ușoare.

Vezi și ghidul nostru pentru cea mai buna centrală pe peleți.

Cei mai buni factori cheie pentru aspiratorul de cenușă

 1. Ce tipuri de cenușă ai nevoie pentru a aspira?

Unele modele de aspiratoare de cenusa sunt mai potrivite pentru diferite tipuri de cenusa decat altele. Dacă utilizarea principală a aspiratorului este de a curăța în jurul unei sobe pe peleți, de exemplu, este posibil să vrei un model care să vină cu un kit de curățare a sobei pe peleți.

 1. Ai nevoie de un aspirator de cenușă fierbinte?

Un aspirator de cenușă fierbinte este mai specializat cu duze rezistente la căldură și un recipient metalic, făcându-l în siguranță în apropierea sobelor cu lemne și a cuptoarelor cu piatră fierbinte, fără a fi nevoie să așteptați până când cenușa s-a răcit complet. Focul în sine trebuie să fie stins, desigur, înainte de a putea aspira, dar cu un aspirator de cenușă fierbinte, puteți curăța cenușa la scurt timp după ce ați stins focul sau a oprit contactul.

 1. Aveți nevoie de portabilitate?

Dacă ești în căutarea unui aspirator care să se ocupe de curățarea cenușii la un grătar în aer liber sau la un focar, poate vrei să iei în considerare un model portabil cu un mâner de transport convenabil. Pentru a curăța cenușa departe de casă, s-ar putea să vrei să cauți un model ușor, care să fie ușor de transportat la un studio sau atelier.

 1. Aveți alergii sau afecțiuni respiratorii?

Dacă întâmpinați afecțiuni respiratorii, un aspirator de cenușă cu filtrare extinsă și de înaltă calitate este crucial. S-ar putea să vrei să cauți un model cu un sistem de filtrare în 3 etape și un filtru HEPA adevărat, de exemplu, pentru a reduce contaminarea aerului de la praf și boabe de cenușă.

Aspirator Cenusa si Praf cu Functie de Suflare

Un aspirator de cenușă și praf cu funcție de suflare poate fi o alegere excelentă pentru curățarea eficientă a cenușii și a prafului din diferite suprafețe. Acest tip de aspirator combină capacitatea de a aspira cenușa și praful cu capacitatea de a sufla aer pentru a curăța și a dispersa particulele fine.

Iată câteva beneficii ale unui aspirator de cenușă și praf cu funcție de suflare:

 • Curățare eficientă a cenușii: Aspiratorul este proiectat special pentru a aspira cenușa rezultată în urma arderii lemnelor, cărbunelui sau altor materiale combustibile. Capacitatea sa de a elimina cenușa fină și grosieră îl face potrivit pentru curățarea sobelor, șemineelor, grătarelor și altor suprafețe similare.
 • Eliminare a prafului: Pe lângă cenușă, aspiratorul poate fi folosit și pentru a aspira praful din diverse locuri, cum ar fi podelele, covorul, mobilierul și alte suprafețe. Astfel, îți oferă posibilitatea de a menține o curățenie generală în casă.
 • Funcție de suflare: Un aspect distinctiv al acestui aspirator este funcția de suflare. Această caracteristică îți permite să utilizezi aparatul și pentru a dispersa aer pentru curățarea suprafețelor delicate, cum ar fi tastatura, spațiile înguste sau alte zone greu accesibile. De asemenea, poți folosi funcția de suflare pentru a îndepărta praful din anumite obiecte sau pentru a crea un curent de aer pentru alte scopuri.
 • Accesoriile incluse: Majoritatea aspiratoarelor de cenușă și praf cu funcție de suflare vin cu accesorii suplimentare care facilitează curățarea. Aceste accesorii pot include perii speciale pentru cenușă, duze înguste pentru spații înguste sau perii moi pentru suprafețe delicate. Acestea îți oferă versatilitate și te ajută să obții rezultate optime în funcție de nevoile tale specifice.

Întrebări frecvente despre cele mai bune aspiratore pentru cenusa

Un aspirator de cenușă este proiectat special cu filtre care captează particulele de cenușă într-un recipient pentru a preveni răspândirea lor în aerul casei tale. Deși există aspiratoare de magazin umed-uscat care sunt echipate cu filtre pentru a gestiona cenușa, de asemenea, doriți să vă asigurați că aspiratorul pe care îl utilizați pentru a vă curăța focarul, șemineul, soba cu lemne sau soba pe peleți este construit din materiale rezistente la foc. Un recipient rezistent la foc este o componentă esențială pentru aspirarea în siguranță a cenușii, mai ales dacă cenușa este încă puțin caldă.

O curățare profundă sezonieră este necesară pentru a vă asigura că șemineul este pregătit pentru extrasezon. Dacă ardeți soba cu lemne sau soba pe peleți ca sursă principală de căldură în lunile mai reci, vă recomandăm să verificați săptămânal scrumiera sobei pentru a elimina cenușa, ținând cont de instrucțiunile suplimentare ale producătorului pentru soba dvs. specifică. Poate fi util să lăsați un strat subțire de cenușă – nu mai mult de 2 cm – în șemineu sau în focar (dacă este acoperit corespunzător) pentru a ajuta la prinderea scânteilor și a jarului fierbinte care ard atunci când îl reaprindeți.

Un aspirator de cenușă este echipat cu filtre pentru a menține particulele de cenușă departe de aerul casei dvs. și sunt fabricate din materiale rezistente la foc care se pot descurca cu depozitarea cenușii. În timp ce unele aspiratoare moderne sunt echipate cu filtre certificate HEPA, nu recomandăm să le folosiți pentru a curăța cenușa, deoarece metodele lor de golire diferă de la partea superioară sigilată a unui aspirator de cenușă. Aspiratoarele umed-uscate, deși nu sunt concepute în mod explicit pentru cenușă, sunt echipate cu filtre capabile să păstreze particulele de cenușă în recipientele lor, deoarece sunt, de asemenea, proiectate să gestioneze și alte prafuri fine, cum ar fi rumegușul.

Puteți folosi un aspirator de cenușă pentru a curăța cenușa de pe șemineu, focar, sobă cu lemne sau sobă pe peleți. Ar trebui să așteptați între 12 și 24 de ore înainte de a curăța cenușa, mai ales dacă aspiratorul dvs. de cenușă este proiectat doar pentru a trata cenușa rece. Vă recomandăm să eliminați în mod corespunzător orice cenușă pe care o colectați după fiecare utilizare a aspiratorului pentru a menține durata de viață a filtrului și pentru a evita umplerea excesivă a recipientului.

Friendly and carefree funny bearded gay man in grey sweater edit profile picture online dating app

Marcel Popa

Blogger

Marcel Popa este editorul șef  al Top Electronice și a acoperit tehnologia de peste 5 de ani. În plus față de supravegherea direcției Top Electronice, Marcel Popa este specializat în acoperirea tuturor lucrurilor mobile, după ce a revizuit zeci de smartphone-uri și alte gadget-uri.

Abonează-te!

Obține acces instantaneu la știri de ultimă oră, cele mai tari recenzii, oferte excelente și sfaturi utile.

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.

Lasă un răspuns