Top Electronice

Trotinete Electrice pentru copii

Cea mai buna trotineta electrica pentru copii din 2024: Top 6 Trotinete electrice + Ghid

Când cumperi prin link-uri de pe site-ul nostru, este posibil să câștigăm un comision de afiliat care ne ajuta la finanțarea activităților noastre și la testarea celor mai bune produse pe care să le achiziționezi.  Detalii aici.

Tabel de conținut
Cea mai bună trotinetă electrică pentru copii

Cea mai buna trotineta electrica pentru copii , plus sfaturi de siguranță pentru călătorii. Acum, când vremea devine mai caldă, unul dintre cele mai bune trotinete electrice pentru copii ar putea fi o modalitate bună de a-i încuraja pe cei mici să iasă din casă – și departe de ecranul la care au fost privind ore în șir.

Trotinetele electrice reprezintă o modalitate distractivă și ieftină pentru copilul tău de a ieși afară pentru puțin aer proaspăt și de a explora cartierul împreună cu prietenii săi. La fel ca și în cazul trotinetelor electrice pentru adulți, există o mulțime de opțiuni pentru copii. Totuși, în comparație cu plimbările pentru adulți, cele mai bune trotinete electrice pentru copii sunt de asemenea relativ ieftine; majoritatea costă mai puțin de 1500 lei, iar unele dintre cele mai bune trotinete electrice pot fi găsite în jurul sumei de 600 de lei.

Însă, există multe trotinete electrice ieftine pentru copii, deci este bine să știi ce cumperi înainte să achiziționezi unul. Am testat mai multe modele pentru a-ți aduce selecțiile noastre favorite.

Un lucru de menționat: Majoritatea trotinetelor electrice pentru copii nu au clopote sau lumini, deci merită să iei cel puțin un clopot, astfel încât copilul tău să poată avertiza pe ceilalți. Și asigură-te că le cumperi unul dintre cele mai bune căști de bicicletă, de asemenea.

Pe măsură ce copilul tău crește – sau poate dorești ceva să călătorești împreună cu ei – asigură-te că consulți ghidul nostru pentru cele mai bune trotinete electrice, precum și pentru cele mai bune biciclete electrice. Iată selecțiile noastre pentru cele mai bune trotinete electrice pentru copii.

Cele mai bune trotinete electrice pentru copii: Top 6 Modele

ProdusPreț
1. Razor E100Vezi Prețul
2. Segway Ninebot eKickscooter ZingVezi Prețul
3. Razor Power Core E90Vezi Prețul
4. Razor E300Vezi Prețul
5. Razor Pocket Mod Miniature EuroVezi Prețul
6. Razor Sonic GlowVezi Prețul

5/5

Razor E100 este cea mai buna trotineta electrica pentru copii în general, deoarece atinge punctul dulce al prețului și performanței, mai ales pentru călăreții mai tineri. Vine într-o varietate largă de culori, astfel încât copilul tău poate găsi unul care să-i potrivească stilul. Acest trotinetă are controale de accelerare cu prindere rotativă și frână frontală acționată manual.

Ajunge la o viteză maximă de 15 km/h, deci este suficient de rapid pentru ca copilul tău să ajungă la școală la timp, dar nu atât de rapid încât să se aventura în teritoriul periculos al sporturilor extreme. Razor E100 poate funcționa timp de până la 40 de minute sau poate parcurge până la 15 km. Călărețul nostru copil a apreciat vivacitatea sa în timp ce se plimba, dar lanțul de transmisie face puțin zgomot. Un model mai nou, Razor Power Core E100, ar trebui să ofere o plimbare mai liniștită. Dacă dorești un pic de strălucire, Razor E100 Glow are LED-uri albastre pe platformă care se aprind când rotești maneta de accelerație.

Un lucru de menționat: E100 nu are clopot sau reflectoare, deci merită să investești în câteva pentru a contribui la siguranța copilului tău.

Specificații:

 • Interval de vârstă: 8 și peste
 • Dimensiuni: 91.4 x 82.6 x 40.6 cm
 • Greutate: 10 kg
 • Viteză maximă: 16.1 km/h
 • Distanță de mers:1 km
 • Greutate maximă suportată: 54.4 kg

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

Segway Ninebot eKickscooter Zing vine în două modele, E8 și E10. E8 este conceput pentru călăreți mai tineri (între 115 – 145 cm și o greutate maximă de 49.9 kg), cu o viteză maximă de aproximativ 13.8 km/h. E10 este destinat copiilor mai mari și adolescenților (între 130 – 160 cm și o greutate maximă de 59.9 kg) și poate atinge viteze de până la 16.1 km/h. Zing E8 costă în jur de 1000 de lei, în timp ce E10 costă un pic mai mult.

Atât Zing E8, cât și Zing E10 au un design ușor pliabil, un mod de croazieră, manetă de accelerație cu degetul și suspensie frontală. Sunt disponibile în albastru, gri și roz, au o frână manuală și o frână de picior din spate. Mai interesante sunt luminile lor LED de-a lungul partea de jos, pe care copilul nostru le-a găsit destul de drăguțe. Cu toate acestea, niciunul dintre ele nu are clopot sau far, dar există un autocolant reflectorizant pe guardă-roata din spate. Cu toate că am considerat un pic dificil să-l configurăm – are instrucțiuni destul de slabe – testerul nostru de copii s-a obișnuit repede cu el și a constatat că este foarte distractiv; faptul că are suspensie frontală cu siguranță a ajutat.

Specificații

 • Interval de vârstă: E8: 6-12; E10: 8-14
 • Dimensiuni:7 x 33 x 19 cm
 • Greutate: E8: 8 kg; E10: 10.3 kg
 • Viteză maximă: E8: 13.8 km/h; E10: 16.1 km/h
 • Distanță de mers: E8: 10 km; E10: 10 km
 • Greutate maximă: E8: 49.9 kg; E10: 59.9 kg

Avantaje:

Dezavantaje:

3.5/5

Razor Power Core E90 este cea mai buna trotineta electrica pentru copii cu buget redus. La fel ca E100, ajunge la o viteză maximă de 24.1 km/h și poate funcționa timp de până la 70 de minute de croazieră continuă. Are accelerație cu buton de apăsare și o frână frontală acționată manual, precum și un suport retractabil, astfel încât să poată sta în picioare fără să se răstoarne.

Cu toate acestea, Razor E90 are un motor cu putere mai mică de 90 de wați, deci va accelera ușor mai încet decât E100 și va avea mai multe dificultăți în a urca dealuri. Și, la fel ca E100, E90 nu are clopot sau reflectoare.

Specificații

 • Interval de vârstă: 8 și peste
 • Dimensiuni:6 x 80.5 x 32.8 cm
 • Greutate: 10 kg
 • Viteză maximă: 24.1 km/h
 • Distanță de mers: 8 km
 • Greutate maximă: 54.4 kg

Avantaje:

Dezavantaje:

4.5/5

Dacă copilul tău depășește vârsta pentru Razor E100, Razor E300 este o bună trotineta electrica pentru adolescenți. Destinat copiilor cu vârsta de 13 ani și peste, are un motor mai puternic de 250 de wați, o viteză maximă de 24.1 km/h și poate găzdui călăreți cu o greutate de până la 99.8 kg.

Stilul este similar cu cel al altor trotinete electrice din seria E a Razor, cu un cadru solid din oțel și o platformă curbă care se înalță pentru a acoperi roata din spate. Are, de asemenea, anvelope pneumatice mai mari de 9 inch, ceea ce ar trebui să ofere o călătorie mai confortabilă, chiar și fără suspensie. Razor oferă și o versiune cu scaun, E300s, cu aproximativ 250 de lei în plus. Cu toate acestea, la fel ca celelalte trotinete electrice din seria E, nu există clopot, lumini sau reflectoare.

Specificații

 • Interval de vârstă: 13 și peste
 • Dimensiuni: 108 x 101.6 x 41.9 cm
 • Greutate: 19.5 kg
 • Viteză maximă: 24.1 km/h
 • Distanță de mers: 16.1 km
 • Greutate maximă: 99.8 kg

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

Copiii cu stil care preferă să stea jos în loc să stea în picioare ar putea aprecia Razor Pocket Mod Miniature Euro, o trotinetă electrică cu adevărat cool. La fel ca restul familiei Razor, vine într-o varietate de culori și are chiar și un compartiment pentru a depozita cărți, jachete sau orice altceva trebuie depozitat.

Asemănător Vespa pe care o vezi zigzagând pe străzile din Paris sau Roma, Pocket Mod are o manetă de accelerație cu prindere rotativă și un sistem de suspensie spate, astfel că este o călătorie confortabilă. Anvelopele de 12 inch sunt puțin mai mari decât norma, dar acest lucru ajută să mențină viteza sa maximă de 24.1 km/h pentru până la 16.1 km de călătorie.

Specificații

 • Interval de vârstă: 13 și peste
 • Dimensiuni: 127 x 76.2 x 45.7 cm
 • Greutate:1 kg
 • Viteză maximă:1 km/h
 • Distanță de mers:1 km
 • Greutate maximă a călărețului: 77.1 kg

Avantaje:

Dezavantaje:

4.5/5

Te vor vedea – și te vor auzi – venind cu Razor Sonic Glow, o trotinetă electrică pentru copii echipat cu LED-uri colorate și un difuzor Bluetooth încorporat care îți permite să asculți melodiile tale preferate în timp ce te plimbi. Ainda mai bine: LED-urile de pe platformă și tubul de ghidare se sincronizează cu muzica ta, astfel încât să cânte împreună cu muzica ta.

Un motor din spate fără perii de 80 de wați propulsează Sonic Glow la viteze de până la 16.1 km/h, iar bateria sa reîncărcabilă de 24V va alimenta trotineta timp de până la 88.5 minute. Acesta pare a fi foarte distractiv.

Specificații

 • Interval de vârstă: 8 și peste
 • Dimensiuni:4 x 81.3 x 35.6 cm
 • Greutate:3 kg
 • Viteză maximă: 16.1 km/h
 • Distanță de mers: 88.5 minute
 • Greutate maximă: 54.4 kg

Avantaje:

Dezavantaje:

Ghid de cumpărare: Cum alegi cea mai bună trotinetă electrică pentru copii

Iată trei aspecte de luat în considerare înainte de a cumpăra o trotinetă electrică pentru copilul tău:

Cât de mare este copilul tău? Multe trotinete electrice făcute pentru copii au o limită de greutate de 54.4 kg. Chiar dacă copilul tău poate cântări mai puțin decât atât, o geantă încărcată cu cărți școlare poate depăși această limită.

Câți ani are copilul tău? Trotinetele electrice pe care le recomandăm pe această pagină sunt destinate copiilor cu vârsta de 8 ani și peste. Pentru copiii mai mici de această vârstă, recomandăm trotinetele non-electrice. Cu toate acestea, pe măsură ce copilul tău crește, ar putea avea nevoie – sau ar putea dori – o trotinetă electrică cu mai multe capacități. Plus, s-ar putea să nu dorească să călărească același trotinetă ca atunci când era mic.

Cât de departe trebuie să meargă copilul tău? Dacă îți cumperi p trotinetă electrică pentru copilul tău ca să ajungă la școală și înapoi, ia în considerare cât de departe trebuie să călătorească. Dacă este o distanță mai lungă, vei dori să cumperi o trotinetă cu o autonomie mai bună, astfel încât copilul tău să nu rămână blocat împingând trotineta acasă.

SFATURI DE SIGURANȚĂ PENTRU COPII

Poartă întotdeauna cască

Conform unui sondaj național realizat la Universitatea Michigan (raportat inițial în The New York Times), doar 59% dintre părinți au spus că copilul lor poartă cască în timp ce merge cu bicicleta, skateboard-ul sau trotineta. Nu fii parte din cei 61% ale căror copii nu poartă cască. Deși lista noastră de cele mai bune căști pentru biciclete este mai mult pentru adulți, aceleași companii produc și căști destinate copiilor. Vei dori să cauți o cască care are MIPS sau o tehnologie similară de absorbție a șocurilor, care ajută la prevenirea leziunilor rotative ale capului.

Puțin mai puțin de jumătate din state au legi care cer copiilor cu vârsta de până la 17 ani să poarte căști în timp ce merg cu bicicleta, în timp ce aproape toate statele au legi referitoare la utilizarea căștilor în timpul mersului pe biciclete cu putere redusă, cum ar fi trotinetele electrice.

Pentru protecție suplimentară, ia în considerare investirea într-un set de genunchiere și cotiere pentru copilul tău. Caută un set care să includă protecții pentru încheieturi. Echipamentul reflectorizant este, de asemenea, o idee bună dacă copilul tău va călători aproape de apusul soarelui.

Adaugă clopote, claxoane și lumini

Pentru a menține prețul scăzut, multe trotinete electrice pentru copii nu au clopote, claxoane sau lumini, deoarece copiii nu ar trebui să călărească trotinetele după întuneric. Cu toate acestea, niște măsuri suplimentare de siguranță nu strică, iar toate acestea pot fi ieftine și pot fi găsite ușor online sau la un magazin de biciclete local. Cel puțin, recomandăm să adaugi un clopot la ghidon. De asemenea, poți să arunci o privire la alegerile noastre pentru cele mai bune lumini pentru biciclete, care ar trebui să se potrivească ușor pe multe trotinete.

Nu călătoriți în grup

Copiii se distrează, dar amintește-le că să călătorească în grup cu un prieten pe o trotinetă electrică nu este cea mai bună idee. Fiecare trotinetă are o limită de greutate, iar chiar dacă copilul tău și un prieten se încadrează în acea limită, adăugarea unei persoane suplimentare pe vehicul face mai dificil echilibrarea și conducerea.

Verifică legile și regulamentele locale

Un sondaj realizat de Consumer Reports a constatat că mai mult de 1 din 4 călăreți nu erau siguri în totalitate în ceea ce privește legile de circulație legate de călătoriile cu trotinete electrice. Dacă și tu nu ești sigur, verifică cu orașul tău despre regulile sale. În majoritatea cazurilor, nu poți călători cu trotinete electrice pe trotuare și în schimb trebuie să folosești piste pentru biciclete și să împărți drumul cu mașinile. Dacă îți faci griji în legătură cu copilul tău care traversează intersecții aglomerate, încearcă să planifici o rută care evită străzile cu trafic intens de pietoni și mașini.

Învață să folosești semnalele manuale

Nu este niciodată prea devreme să înveți limbajul universal al semnalelor manuale. Exact așa: semnalele DMV-mandate pentru a vira la stânga, a vira la dreapta și a opri sunt utile atunci când călătorești cu o trotinetă electrică. Pentru a-ți menține copilul în siguranță pe drum, asigură-te că nu doar că știu aceste semnale, dar înțeleg și cum să le utilizeze corespunzător. Cu toate acestea, poate fi dificil să faci un semnal manual și să călătorești cu o trotinetă cu o singură mână.

Evită să transportați greutăți suplimentare

Cel mai probabil, copilul tău va călători cu o rucsac în drum spre școală. Dar asigură-te că înțeleg că agățarea unei genți sau chiar a unui pulover de ghidonul trotinetei electrice poate să dezorganizeze echilibrul vehiculului. Dacă transportul de marfă este o preocupare, ia în considerare un trotinetă electric dotat cu un coș sau spațiu de depozitare.

Verifică defectele

Trotinetele electrice necesită puțină asamblare înainte de a fi pregătite pentru drum. Pentru modele precum Razor E100, va trebui să atașezi ghidonul la baza trotinetei înainte ca acesta să fie pregătit să ruleze. Odată asamblat, efectuează o verificare de siguranță detaliată. Mai întâi, efectuează o inspecție vizuală, pentru a confirma că totul este conectat corect și că roțile sunt umflate și stabil în loc.

Apoi, încarcă bateria la puterea maximă și du trotineta la un test. Verifică frânele și accelerația, încercându-le cu adevărat. Dacă găsești o defectuos cu produsul după ce l-ai luat în jurul blocului, contactează imediat producătorul.

Învață-ți copilul cum să călătorească în mod corespunzător

Trotinetele electrice nu sunt la fel de tolerante la denivelările și gropile din asfalt ca mașinile, deoarece roțile sunt mai mici. Înainte ca copilul tău să se aventura singur, du-l în jurul blocului pentru câteva teste. Învață-l cum să plece în siguranță, să accelereze și să deaccelereze în siguranță, să frâneze și să manevreze pe trotuare neuniforme și pe bețe în drum. Producătorii includ adesea instrucțiuni de siguranță cu trotineta pe care le poți consulta în timp ce îi înveți pe copil ins și outs ale condusului noului lor vehicul.

Întrebări frecvente despre trotinetele electrice pentru copii

Trotinetele electrice pentru copii pot ajunge doar la viteze de până la 16.1 km/h, iar multe se opresc la 11.2-12.9 km/h; în comparație, trotinetele electrice destinate adulților ajung în mod obișnuit până la 24.1-32.2 km/h.

Unele trotinete electrice pentru copii vor avea două moduri: Un mod pentru începători care limitează viteza la aproximativ 9.7 km/h, și un mod avansat care permite copilului tău să ajungă la aproximativ 16.1 km/h.

În mod obișnuit, vârsta minimă recomandată de producătorii de trotinete electrice este de 8 ani; copiii mai mici de această vârstă s-ar putea să nu aibă coordonarea necesară pentru a opera în siguranță o trotinetă electrică, indiferent cât de încet merge. Societatea Pediatrică Ortopedică din America de Nord (POSNA) sugerează 8 ani ca vârstă minimă la care copiii pot călări o trotinetă, dar atenționează că indiferent de vârstă, un copil nu ar trebui să călărească o trotinetă dacă le lipsește echilibrul și coordonarea. Alte organizații sunt mai precaute: Societatea Americană de Pediatrie a afirmat că copiii sub 16 ani nu ar trebui să opereze sau să călărească vehicule motorizate.

Friendly and carefree funny bearded gay man in grey sweater edit profile picture online dating app

Marcel Popa

Blogger

Marcel Popa este editorul șef  al Top Electronice și a acoperit tehnologia de peste 5 de ani. În plus față de supravegherea direcției Top Electronice, Marcel Popa este specializat în acoperirea tuturor lucrurilor mobile, după ce a revizuit zeci de smartphone-uri și alte gadget-uri.

Abonează-te!

Obține acces instantaneu la știri de ultimă oră, cele mai tari recenzii, oferte excelente și sfaturi utile. Completează cu adresa ta de email. câmpurile obligatorii sunt marcate obligatorii.

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.

ABONEAZĂ-TE!

Cele mai recente știri hi-fi, home cinema și tehnologie, recenzii, sfaturi de cumpărare și oferte, direct în căsuța ta de e-mail!

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.