Uscator rufe cu pompa de caldura

Cel mai bun uscator rufe cu pompa de caldura din 2023: Top 5 uscatoare de rufe cu pompa de caldura

Când cumperi prin link-uri de pe site-ul nostru, este posibil să câștigăm un comision de afiliat care ne ajuta la finanțarea activităților noastre și la testarea celor mai bune produse pe care să le achiziționezi.  Detalii aici.

Tabel de conținut
uscator rufe cu pompa de caldura

Dacă ai loc pentru un uscator rufe cu pompa de caldura, atunci este o alegere mult mai bună decât orice mașină de spălat cu uscator. Cel mai bun uscator rufe cu pompa de caldura va usca rufele mult mai repede – și, în multe cazuri, mai ușor – decât ar putea face orice mașină de spălat cu uscător și vor usca, de asemenea, încărcături mai mari de rufe deodată, ceea ce este o mană cerească pentru orice gospodărie. Partea dificilă vine atunci când alegi cea potrivită pentru casa ta: există multe mărci diferite, puncte de preț și caracteristici de luat în considerare. Ai putea petrece veacuri comparând mașinile de la un singur producător.

Aici, am făcut noi toată munca grea pentru tine. Pe această pagină, vei găsi o selecție de uscatoare de rufe de sine stătătoare recomandate, de la modele mai ieftine până la uscatoare de rufa cu pompa de căldura de ultimă generație, împreună cu link-uri către cele mai bune prețuri pe care le-am găsit. Mai jos vei găsi lista noastră pentru cel mai bun uscator rufe cu pompa de caldura.

Vezi și ghidul nostru pentru cea mai buna masina de spalat rufe cu uscator și cea mai buna masina de spalat rufe.

Top 5 cele mai bune uscatoare cu pompa de caldura

ProdusePreț
1. Miele TEB 155 WPVezi pretul
2. PerfectCare 900 EW9HI88SCVezi pretul
3. Samsung DV90TA040AX/LEVezi pretul
4. Beko B3T67230Vezi pretul
5. Arctic DAPLH732PBVezi pretul
 
5/5

Acest uscator de rufe cu pompa de caldura Miele este o solutie fiabila si eficienta pentru uscarea rufelor tale. Cu capacitatea sa de 7 kg și clasa energetică de clasa A, te ajută să economisiți timp și bani, fiind în același timp ecologic. Tehnologia inovatoare Ecodry și caracteristica FragranceDos îți duce experiența de uscare la următorul nivel. Te poți bucura de confortul hainelor perfect uscate și poți alege dintr-o gamă de parfumuri încântătoare pentru a adăuga o notă proaspătă rufelor tale.

Miele este cunoscută pentru angajamentul său față de calitate, iar acest uscator de rufe cu pompa de caldura nu face excepție. Combină tehnologia de ultimă oră cu un design elegant, făcându-l un plus elegant pentru orice spălătorie. Interfața ușor de utilizat și comenzile intuitive fac operarea uscătorului o ușoară, asigurând o experiență fără probleme.

Când vine vorba de performanță și durabilitate, acest uscator de rufe cu pompa de caldura Miele nu dezamăgește. Sistemul Perfect Dry detectează nivelul de umiditate din hainele tale și reglează timpul de uscare în consecință, prevenind uscarea excesivă și protejând hainele. Poți avea încredere că hainele tale vor fi manevrate cu grijă, datorită acțiunii blânde a tamburului și funcției anti-șifonare.

Dacă ești în căutarea unui uscator de rufe cu pompa de caldura de încredere și eficient, uscătorul de rufe cu pompă de căldură Miele este o alegere excelentă. Cu funcțiile sale avansate, capabilitățile de economisire a energiei și atenția la detalii, oferă rezultate remarcabile de fiecare dată. Mergi acum la eMAG pentru a explora specificațiile și pentru a face din acest fantastic aparat o parte din rutina ta de spălat rufe.

Specificații:

 • Tip produs: Uscator cu pompa de caldura
 • Tip incarcare: Frontala
 • Numar programe: 12
 • Eficienta energetica: Clasa energetica A++ dintr-o gama de la A+++ la D
 • Adancime: 63,6 cm
 • Latime: 59,6 cm
 • Inaltime: 85 cm
 • Greutate: 58 Kg
 • Lungime cablu: 2 m
 • Capacitate de incarcare: 7 Kg
 • Nivel zgomot: 66 dB
 • Functii:Indicator timp ramas Iluminare tambur Start intarziat Rotire blanda Actiune anti-sifonare
 • Programe uscare: Bumbac Express Impermeabilizare Denim Camasi Bumbac Eco Calcare minima Precalcare Lenjerie de pat Lana finisare Delicate

Avantaje:

Dezavantaje:

5/5

Imaginează-ți că vii acasă după o zi lungă și, în timp ce deschizi uscătorul, o căldură blândă și reconfortantă te îmbrățișează, la fel ca o îmbrățișare caldă a unei persoane dragi. Acesta este sentimentul pe care îl poți experimenta cu Electrolux PerfectCare 900. Tehnologia sa avansată cu pompă de căldură nu numai că economisește energie, ci și asigură că hainele tale sunt tratate cu grijă, așa cum le-ai manipula singur.

Cu o capacitate impresionantă de 8 kg, acest uscător este conceput pentru a face față fără efort nevoilor tale de rufe zilnice. Fie că este vorba de o încărcătură de prosoape pufoase sau de articolele de îmbrăcăminte delicate preferate, invertorul motorului PerfectCare 900 și tehnologia 3D Sense se adaptează fiecărei țesături, asigurând rezultate optime de uscare fără a compromite blândețea.

Designul atent al acestui aparat se extinde dincolo de funcționalitate. Iluminarea interioară cu LED luminează tamburul, creând o ambianță moale care face din încărcarea și descărcarea rufelor o experiență plăcută. Ecranul LCD tactil adaugă o notă de eleganță și simplitate interfeței cu utilizatorul, permițându-ți să selectezi fără efort setările dorite printr-o glisare ușoară.

Ceea ce diferențiază cu adevărat Electrolux PerfectCare 900 este dedicarea sa pentru îngrijirea personală. Înțelege că hainele tale sunt mai mult decât țesături; ele poartă amintiri, emoții și o parte din identitatea ta. Cu tehnologia sa precisă cu senzori și programele personalizabile, acest uscător se adaptează nevoilor tale specifice, asigurându-ți că hainele tale sunt perfect uscate, fără riduri și gata de a fi purtate, oferindu-ți un sentiment de încredere și satisfacție.

În timp ce Electrolux PerfectCare 900 este o investiție, este una care va da roade de fiecare dată când te răsfăți cu rufe proaspăt uscate, moi și îngrijite. 

Specificații

 • Tip produs: Uscator cu pompa de caldura
 • Tip incarcare: Frontala
 • Tip panou comanda: Touch screen
 • Eficienta energetica: Clasa energetica A+++ dintr-o gama de la A+++ la D
 • Adancime: 63,8 cm
 • Latime: 59,6 cm
 • Inaltime: 85 cm
 • Greutate: 50,76 Kg
 • Lungime cablu: 1,45 m
 • Capacitate de incarcare: 8 Kg
 • Nivel zgomot: 63 dB
 • Functii: Iluminare interioara LED
 • Programe uscare: Matase Bumbac Lana Sintetic Sport Denim Outdoor Bedlinen XL Cotton ECO Delicate Down jacket Mixed XL Tesaturi

Avantaje:

Dezavantaje:

5/5

Imaginează-ți acest lucru: tocmai te-ai întors dintr-o ieșire aventuroasă în familie, iar hainele tale sunt pline de amintiri de râs, bucurie și poate câteva pete ici și colo. Pe măsură ce le încărci în uscătorul cu pompă de căldură Samsung, nu poți să nu simți un sentiment de anticipare. Acest uscător, cu caracteristicile sale de uscare rapidă și uscare optimă, știe exact cum să îți trateze hainele, așa cum le-ai manipula singur.

Cu o capacitate generoasă de 9 kg, acest uscător este conceput pentru a face față cu ușurință nevoilor de spălat rufe ale familiei tale. Nu contează dacă este animalul de pluș preferat al copilului tău sau pătura ta prețuită, uscătorul de rufe cu pompă de căldură Samsung are grijă de el ca pe un însoțitor de încredere. Caracteristica sa Wrinkle Prevent asigură că hainele tale ies din uscător cu un aspect la fel de proaspăt și îngrijit ca atunci când le-ai îmbrăcat prima dată.

Designul elegant al acestui aparat adaugă o notă de eleganță modernă spălătoriei tale. Dar nu este vorba doar despre aspect; Uscătorul de rufe cu pompă de căldură Samsung este echipat cu tehnologia Smart Check, permițându-ți să depanezi orice probleme în mod convenabil prin intermediul smartphone-ului. Este ca și cum ai avea alături un prieten de încredere, gata să te asiste ori de câte ori este nevoie.

Ceea ce diferențiază cu adevărat acest uscător este dedicarea lui pentru bunăstarea familiei tale. Înțelege că timpul pe care îl petreci cu cei dragi este prețios și își propune să îți ofere mai mult. Cu ciclurile sale eficiente de uscare și comenzile intuitive, îți economisește timp și energie, permițându-ți să te concentrezi asupra a ceea ce contează cu adevărat – crearea de amintiri cu familia.

În timp ce uscătorul de rufe cu pompă de căldură Samsung este o investiție, este una care va da roade de fiecare dată când vei experimenta bucuria rufelor proaspăt uscate, moi și fără riduri.

Specificații

 • Tip produs: Uscator cu pompa de caldura
 • Tip incarcare: Frontala
 • Numar programe: 14
 • Eficienta energetica: Clasa energetica A++ dintr-o gama de la A+++ la D
 • Adancime: 60 cm
 • Latime: 60 cm
 • Inaltime: 85 cm
 • Greutate: 49 Kg
 • Lungime cablu: Na
 • Capacitate de incarcare: 9 Kg
 • Nivel zgomot: 65 dB
 • Functii: Child Lock Lumina in interiorul tamburului Usa Reversibila Final intarziat Mixed Load Bell/Damp Alert
 • Programe uscare: Bumbac Lana Prosoape Rufe delicate Sintetice Cool air Warm Air Outdoor Iron Dry Lenjerie de pat Quick Dry 35′ Mixed Load Shirts

Avantaje:

Dezavantaje:

4.5/5

Imaginează-ți asta: tocmai ai terminat o sesiune de antrenament lungă și revigorantă, iar hainele tale de antrenament sunt îmbibate cu transpirația ta câștigată cu greu. Pe măsură ce le încărci în uscătorul de rufe cu pompă de căldură Beko, te cuprinde o senzație de ușurare. Acest uscător, cu caracteristicile sale inovatoare SteamCure și Hygienic Dry, știe exact cum să te revigoreze și să îți reîmprospăteze hainele, lăsându-le pregătite pentru următoarea aventură.

Cu o capacitate de 7 kg, acest uscător este perfect potrivit pentru a face față nevoilor tale zilnice de spălat rufe. Nu contează dacă este perechea ta de blugi preferată sau pijamalele tale confortabile, uscătorul de rufe cu pompă de căldură Beko îi tratează cu grijă, la fel ca și tine. Tehnologia sa OptiSense asigură că fiecare țesătură este uscată la perfecțiune, păstrându-i calitatea și prelungindu-și durata de viață.

Acest aparat nu numai că oferă performanțe excepționale, dar încorporează și caracteristici ecologice. Caracteristica Recycled Dry profită de aerul cald generat în timpul procesului de uscare, reducând și mai mult consumul de energie. Cu uscătorul de rufe cu pompă de căldură Beko, te poți mândri că ai grijă de hainele tale și de mediu în același timp.

Designul elegant și modern al acestui aparat adaugă o notă de rafinament spălătorie ta. Dar nu este vorba doar de estetică; este vorba de a-ți face viața mai ușoară. Uscatorul de rufe cu pompa de caldura Beko este echipat cu comenzi intuitive care fac ca selectarea setarilor dorite sa fie usoara. Este ca și cum ai avea alături un însoțitor de ajutor, gata să te ajute să obții cele mai bune rezultate de uscare.

Investiția în uscătorul de rufe cu pompă de căldură Beko înseamnă să investești în confortul și liniștea ta. Înțelege că hainele tale sunt mai mult decât țesături; ele poartă stilul tău personal și spun povestea ta unică. Cu caracteristicile sale avansate și designul atent, acest uscător asigură că fiecare articol de îmbrăcăminte este tratat cu grijă.

Specificații

 • Tip produs: Uscator cu pompa de caldura
 • Tip incarcare: Frontala
 • Numar programe: 15
 • Eficienta energetica: Clasa energetica A++ dintr-o gama de la A+++ la D
 • Adancime: 54,3 cm
 • Latime: 59,7 cm
 • Inaltime: 84,6 cm
 • Greutate: 39,5 Kg
 • Lungime cablu: Na
 • Capacitate de incarcare: 7 Kg
 • Nivel zgomot: 64 dB
 • Functii: Amanare pornire Lumina interioara Ajustare nivel uscare Buzzer Blocare acces copii Auto anti sifonare Afisare timp uscare ramas Box in Box Shape Drum Light
 • Programe uscare: Bumbac Jeans Sintetic Sport Zilnic Mix Prosoape Bumbac Eco Daily Express Gentle Care Shirts Hygienic Drying Hygienic Refresh Down Wear Time Program/Steam Cure

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

Imaginează-ți asta: după o zi lungă și ploioasă petrecută în aer liber, vii acasă cu haine ude, care sunt o dovadă a spiritului tău aventurier. Pe măsură ce le încărci în uscătorul de rufe cu pompă de căldură Arctic, un sentiment de căldură și confort umple aerul. Acest uscător, cu tehnologia sa avansată cu pompă de căldură, înțelege importanța uscarii delicate a hainelor, la fel ca o îmbrățișare caldă după o zi lungă.

Cu o capacitate de 7 kg, acest uscător este conceput pentru a face față cu ușurință nevoilor tale. zilnice de rufe. Fie că este vorba de puloverul tău preferat sau de ținutele adorabile ale micuțului tău, uscătorul de rufe cu pompă de căldură Arctic are grijă de el ca pe un prieten de încredere. Cu cele 15 opțiuni programabile, poți personaliza procesul de uscare pentru a se potrivi perfect fiecărei țesături, oferindu-ți liniștea că hainele sunt pe mâini bune.

Caracteristica Aqua Surf adaugă o notă de prospețime rufelor tale, ca și cum fiecare articol de îmbrăcăminte ar fi fost sărutat de un val blând. Sunt acele mici detalii care fac acest uscător special, permițându-ți să experimentezi bucuria hainelor proaspăt uscate, care se simt și miros uimitor.

Uscatorul de rufe cu pompa de caldura Arctic nu numai ca ofera performante de uscare exceptionale, dar ia in considerare si consumul de energie. Cu clasa sa de energie de clasa A, acest uscător te ajută să economisiți la facturile de energie electrică, fiind în același timp conștient de mediu. Este ca și cum ai avea un tovarăș de încredere, căruia îi pasă nu numai de hainele tale, ci și de lumea în care trăim.

Investiția în uscătorul de rufe cu pompă de căldură Arctic înseamnă să investești în mai mult decât un simplu aparat; înseamnă să investești în momente de confort și mulțumire. Înțelege că hainele tale poartă povești și amintiri și își propune să le păstreze să arate cât mai bine în anii următori.

Specificații

 • Tip produs: Uscator cu pompa de caldura
 • Tip incarcare: Frontala
 • Numar programe: 15
 • Eficienta energetica: Clasa energetica A++ dintr-o gama de la A+++ la D
 • Adancime: 50,8 cm
 • Latime: 59,7 cm
 • Inaltime: 84,7 cm
 • Greutate: 39,5 Kg
 • Lungime cablu: Na
 • Capacitate de incarcare: 7 Kg
 • Nivel zgomot: 65 dB
 • Functii: Indicator curatare filtru Child Lock Indicator curatare condensator Afisare timp uscare ramas Auto Antisifonare Indicator rezervor apa
 • Programe uscare: Improspatare Bumbac Eco Blugi Delicate/Camasi Antialergic+ Mixt/Zilnic Articole de iarna/sport Bumbac calcare usoara Bumbac gata de impaturit Bumbac uscare extra Geci cu puf

Avantaje:

Dezavantaje:

Ghid de cumpărare: Cum să alegi cel mai bun uscator cu pompa de caldura

Deși nu este esențial, un uscator de rufe cu pompa de caldura este o mană cerească dacă ai o familie numeroasă care trece prin multe rufe în fiecare săptămână sau dacă nu ai spațiu pentru a agăța rufele pentru a se usca.

Majoritatea modelelor au, de asemenea, cea mai recentă tehnologie de senzori. Acești senzori, găsești în interiorul tamburului, detectează cantitatea de umiditate din tambur și adaptează automat programul și durata ciclului pe baza citirii senzorului. Senzorii ajută la reducerea timpilor de uscare, oferind o eficiență energetică mai mare și economisind timp.

Înainte de a cumpăra un uscator rufe cu pompa de caldura

Gândește unde va sta uscătorul tău de rufe. Nu trebuie să fie în bucătărie, ar putea locui în camera de serviciu sau chiar într-o cameră liberă. Doar asigurați-te că camera este bine ventilată.

Uscator rufe cu pompa de caldura de sine stătătoare

Un uscator de rufe cu pompa de caldura de sine stătător oferă cea mai mare flexibilitate dacă dorești opțiunea de a-l muta dintr-o locație în alta. Dimensiunile standard ar trebui să se potrivească sub majoritatea blaturilor de bucătărie la o înălțime de 85 cm și o lățime și adâncime de 60 cm.

Uscator de rufe cu pompa de caldura integrate

Aceste mașini sunt proiectate pentru a fi instalate într-o unitate de bucătărie și ascunse în spatele unei uși care se potrivesc cu celelalte dulapuri. Acest tip poate fi mai scump și puțin mai mic decât mașinile de sine stătătoare, cu aceeași înălțime și lățime ca cele de sine stătătoare, dar cu o adâncime mai mică, la 53 cm.

Uscator de rufe cu pompa de caldura semi-integrate

Un uscator cu pompa de caldura pot costa, de asemenea, mai mult decât modelele de sine stătătoare. Panoul de control este vizibil, în timp ce tamburul uscătorului este ascuns în spatele unei uși. Vei avea nevoie de un panou de ușă de la furnizorul dvs. de bucătărie care să se potrivească cu unitățile tale de bucătărie.

Care este diferența dintre intre uscator cu pompa de caldura si uscator de rufe condensare?

Mai jos vom intra în detalii care este diferența intre un uscator cu pompa de caldura și un uscator de rufe condensare.

Uscator de rufe cu condensare

În cazul condensatoarelor, nu trebuie să conectezi furtunul de evacuare printr-un orificiu de ventilație spre exterior, iar aceste uscatoare de rufe pot fi amplasate oriunde în casa ta., care este bine ventilată. Acestea funcționează prin condensarea aburului din interiorul mașinii și transformându-l în apă. Acesta este colectat într-un recipient sau rezervor detașabil. Recipientele se scot cu ușurință și pot fi golite în chiuvetă când sunt pline. Majoritatea mașinilor vor avea un indicator luminos pentru a vă anunța când recipientul trebuie golit.

Uscator de rufe cu pompa de caldura

Cele mai noi modele acționate cu pompă de căldură folosesc o tehnologie inteligentă pentru a îți usca rufele utilizând aer cald pentru a extrage apa din încărcătură, care apoi se evaporă într-un rezervor. Acestea tind să fie cele mai scumpe modele cu cele mai sofisticate caracteristici. Uscătoarele cu pompă de căldură sunt, de asemenea, mai eficiente din punct de vedere energetic decât celelalte tipuri.

Ce trebuie să iei în considerare înainte de a cumpăra un uscator de rufe cu pompa de caldura

Sunt mai mulți factori de luat în considerare înainte de a cumpăra un uscator:

Tehnologia senzorilor

Uscatoarele de rufe cu pompa de caldura au fost întotdeauna văzute ca aparate care consumă multă energie. Brandurile care le produc au încercat să rezolve acest lucru prin crearea de senzori. Acești senzori monitorizează umiditatea din tambur pe tot parcursul ciclului și opresc uscătorul de îndată ce rufele tale sunt uscate, economisind timp și bani. La test, am constatat că la unele modele rufele au ieșit încă ușor umede. În timp ce uscatoarele cu pompa de caldura cu senzori sunt în general mai scumpe, atunci când funcționează bine, ar trebui să te ajute să economisești costurile de funcționare pe termen lung.

Uscatoare de rufe manuale și temporizate

Acestea sunt în general mai ieftine decât uscatoarele cu pompa de caldura cu senzor, dar va trebui să programezi singur mașina și este posibil să descoperi că uscă hainele mai mult decât este necesar. Uscarea excesivă a rufelor poate adăuga costuri suplimentare facturilor de energie și poate deteriora hainele.

Programare

Uscatoare de rufe sunt ușor de utilizat. Există două tipuri principale: manual și senzor. Modelele manuale au cel puțin două sau trei setări: bumbac, sintetice și delicate. Uscatoarele cu pompa de caldura cu senzor au de obicei mai multe programe, permițându-ți să alegi setarea cea mai potrivită.

Majoritatea uscătoarelor de rufe vor avea trei grade de uscare atât pentru bumbac, cât și pentru cele sintetice:

Călcare uscată: Această setare lasă rufele ușor umede, pentru a ușura călcarea – trebuie să faceți călcarea imediat ce ciclul s-a terminat

Uscare dulap: Această setare asigură că rufele sunt suficient de uscate pentru a fi puse deoparte odată ce ciclul s-a încheiat

Extra uscat: acesta este cel mai bun pentru articole mai mari, cum ar fi pilote sau perne, deoarece se asigură că totul este complet uscat

Alte setări de care trebuie să te uiți includ:

Lână: Asigurați-vă că mașina a fost aprobată de compania Woolmark. Acesta va spune acest lucru în manual și/sau va avea un mic simbol de lână după setarea de pe uscătorul de rufe

Mixt: Aceasta este setarea pe care trebuie să o utilizați atunci când uscați o varietate de materiale diferite

Pantofi: Unele uscatoare de rufe vin cu un suport pentru pantofi – acestea vor suspenda pantofii în mijlocul tamburului pe măsură ce tamburul se rotește

Dimensiunea tamburului - cum să alegi cel mai bun uscator de rufe electric în funcție de capacitate

Un uscator de rufe cu pompa de caldura de mare capacitate este modalitatea cea mai eficientă din punct de vedere energetic de a îți usca rufele, deoarece hainele tind să dureze mai puțin timp să se usuce decât uscatoarele cu pompa de caldura mai mici sau compacte. În general, capacitatea mașinilor obișnuite, independente variază de la 7 kg la 10 kg. Aceasta este aproximativ echivalentă cu următoarele:

7kg: 35 tricouri/plapumă dublă. Cel mai bun pentru familii mici

8 kg: 40 tricouri/plapumă Queen. Cel mai bun pentru familii medii

9kg: 45 tricouri/plapumă de vară King. Cel mai bun pentru familiile numeroase

10 kg: 50 tricouri/ plapumă King de iarnă. Cel mai bun pentru familiile numeroase

La ce să fii atent: uscator de rufe cu pompa de caldura pareri

Filtru de apă: verifică dacă filtrul este ușor de îndepărtat și rezervorul de apă este într-o poziție accesibilă – înălțimea taliei este ideală pentru a vă scuti de îndoire

Dispozitive de blocare pentru copii: Acestea sunt utile pentru a împiedica copiii să se joace cu comenzile

Afișarea timpului rămas: unele modele de senzori vor estima cât timp va dura rufele pentru a se usca, dar iei acest lucru cu un praf de sare, deoarece la unele dintre testele noastre am găsit cronometrul inexact.

Pornire întârziată: Cu această funcție, poți alege să începi uscarea încărcăturii la un moment convenabil

Uși reversibile: mai degrabă ca ușile frigiderului, unele modele îți permit să schimbi direcția în care se deschide ușa – acest lucru îți oferă mai multă flexibilitate în ceea ce privește locația mașinii.

LED-uri de avertizare: poate fi util să ai o lumină de avertizare care se aprinde pentru a te anunța când trebuie să golești recipientul de apă sau să cureți filtrul de scame

Tambur invers: tamburul se poate roti în ambele direcții, în sensul acelor de ceasornic și în sens invers acelor de ceasornic, ajutând procesul de uscare și ajutând la evitarea șifonării

Acțiune anti-încrețire: tamburul continuă să se rotească la sfârșitul unui ciclu pentru a ajuta la prevenirea încurcării și pentru a ușura călcarea

Un aspect foarte important cănd vrei să îți cumperi un uscator de rufe cu pompa de caldura este prețul. Poți găsi oferte de uscatoare de rufe cu pompa de caldura la 1500 lei, 1600 lei, 1800 lei dar aceste modele in general nu sunt la fel de variantele premium de 3000 lei, 4000 lei, 5000 lei, 6000 lei. Vei găsi și variante mai scumpe de 8000 lei – 12000 lei, dar nu toate modelele își justifică prețul.

Vezi și ghidul nostru pentru cel mai bun uscător de rufe sau pentru cea mai buna mașină de spălat vase.

Un uscator cu pompa de caldura este un tip inovator de uscator care utilizează un sistem cu pompa de caldura pentru a usca rufele în mod eficient. Funcționează prin circularea aerului cald și recircularea continuu a acestuia, permițând uscare eficientă în timp ce utilizează mai puțină energie în comparație cu uscătoarele tradiționale cu aerisire.

Un uscator cu pompa de caldura funcționează prin extragerea umidității din haine și transformarea acesteia în vapori de apă. Acești vapori sunt apoi condensați și drenați, în timp ce aerul cald rămas este reciclat înapoi în procesul de uscare. Această reciclare a căldurii face uscătorul mai eficient din punct de vedere energetic.

Unele beneficii cheie ale unui uscator cu pompa de caldura includ:

 • Eficiență energetică: Un uscator cu pompa de caldura folosește mult mai puțină energie în comparație cu uscătoarele tradiționale, ceea ce duce la un consum redus de energie electrică și la economii de costuri.
 • Bland cu hainele: Temperaturile de uscare mai scazute din un uscator cu pompa de caldura sunt mai blande cu tesaturi, reducand riscul de contractare sau deteriorare.
 • Calitate îmbunătățită a aerului din interior: un uscator cu pompa de caldura nu necesită aerisire, ceea ce înseamnă că nu eliberează aer cald și umed în casa dvs., îmbunătățind calitatea aerului din interior.
 • Instalare versatilă: Un uscator cu pompa de caldura poate fi instalat în diferite locații, deoarece nu necesită ventilație externă precum uscătoarele tradiționale.

Uscatoarele cu pompa de caldura au de obicei un cost inițial mai mare în comparație cu uscătoarele tradiționale. Cu toate acestea, economiile de energie în timp pot compensa această investiție inițială, făcându-le mai rentabile pe termen lung.

Un uscator cu pompa de caldura necesită un circuit electric dedicat și un spațiu adecvat pentru instalare. Asigurați-vă că locuința dvs. îndeplinește cerințele electrice necesare și are suficientă ventilație pentru o funcționare corectă pentru un uscator cu pompa.

Lasă un răspuns