Top Electronice

Stație de călcat

Cea mai bună stație de călcat din 2024: Top 8 Stații de călcare + Ghid de cumpărare

Când cumperi prin link-uri de pe site-ul nostru, este posibil să câștigăm un comision de afiliat care ne ajuta la finanțarea activităților noastre și la testarea celor mai bune produse pe care să le achiziționezi.  Detalii aici.

Tabel de conținut
cea mai buna statie de calcat

Cauți cea mai bună stație de călcat? Poți spune la revedere la hainele șifonate cu lista noastra de recenzii cu cele mai bune statii de calcat de cumpărat pentru orice buget și tip de material. Cantitatea de haine pe care trebuie să calci devine cam lungă? Este timpul să inveștești într-o statie de calcat.

Vei avea nevoie de mult spațiu pentru a depozita o statie de calcat, dar aceste modele ingenioase îți poate face viața mult mai ușoară datorită producției lor mai mari de abur, ceea ce are ca rezultat o îndepărtare mai bună a cutelor decât fiarele de călcat cu abur standard. De fapt, cele mai bune statii de calcat pot produce de până la trei ori mai mult abur decât fiarele de călcat.

ProdusPreț
1. Philips PerfectCare Series 8000Vezi Prețul
2. Tefal Pro Express Protect GV9220E0Vezi Prețul
3. Tefal SV8055E0 ExpressVezi Prețul
4. Philips PerfectCareVezi Prețul
5. Philips HI5919/30Vezi Prețul
6. Tefal Pro Express Ultimate GV9720E0Vezi Prețul
7. Morphy Richards Power Steam Elite Intellitemp 332103Vezi Prețul
8. Tefal SV8030E0Vezi Prețul
 

Am testat în detalii ce este mai bun pe piață și mai jos vei găsi lista noastră cu cele mai bune statii de calcat de cumpărat în funcție de buget și nevoilor tale.

4.8/5

Cea mai buna statie de calcat per total

Statia de calcat Philips PerfectCare Elite este un produs de înaltă calitate, cu caracteristici impresionante. Cu o ieșire de abur de 170 g/min și un impuls de abur de 700 g, oferă rezultate de călcare puternice și eficiente, făcând ușor de îndepărtat chiar și cele mai dure cute.

Tehnologia OptimalTEMP asigură că statia de calcat reglează automat temperatura și debitul de abur pentru orice tip de țesătură, fără a fi nevoie să schimbi setările. Această statie de calcat philips cu abur are un rezervor mare de apă de 1,8 litri, care permite sesiuni de călcat prelungite fără a fi nevoie de reumpleri frecvente. Sistemul Easy De-Calc Plus, ușor de curățat, ajută la prelungirea duratei de viață a produsului, iar încuietoarea de siguranță a statiei de calcat asigură că acesta poate fi depozitat în siguranță.

Această statie de calcat cu abur Philips PerfectCare Series 8000 este o investiție excelentă pentru oricine care dorește o experiență de călcat eficientă și de înaltă performanță.

Specificații:

 • Putere: 2700 W
 • Presiune maxima: 8.5 Bar
 • Capacitate rezervor de apa: 1,8 L
 • Debit jet de abur: 700
 • Greutate: 4.9 KG

Avantaje:

Dezavantaje:

4.8/5

Cel mai bun per total la un preț mai mic

Această statie de calcat cu abur Tefal Pro Express Protect este un produs de înaltă calitate și vine cu un abur puternic, care oferă rezultate de călcat eficiente și precise. Cu o presiune de 7,5 bari și o putere de 2600 W, este capabil să furnizeze o putere mare de abur de până la 120 g/min, făcând cu ușurință îndepărtarea ridurilor și cutelor persistente de pe țesături.

Această statie de calcat Tefal are un rezervor mare de apă de 1,8 litri care permite sesiuni de călcat mai lungi fără a fi nevoie de reumpleri frecvente. O caracteristică excelentă a acestui produs este funcția de oprire automata care oprește statia de calcat după 8 minute de inactivitate, oferind un strat suplimentar de siguranță. Talpa ceramica este proiectată pentru a fi durabilă și rezistentă la zgârieturi, asigurând o performanță de lungă durată.

Această statie de calcat cu abur Tefal Pro Express Protect este o investiție excelentă pentru oricine care își dorește un fier de calcat de înaltă performanță, care oferă rezultate rapide și eficiente, oferind în același timp funcții de siguranță suplimentare.

Specificații

 • Putere: 2600 W
 • Presiune maxima: 7.5 Bar
 • Capacitate rezervor de apa: 1,8 L
 • Debit jet de abur: 540
 • Greutate: 5.1 KG

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

Cea mai buna statie de calcat în funcție de popularitate

Această statie de calcat cu abur Tefal Express Anti calc este un produs excelent care oferă numeroase beneficii utilizatorilor. Cu o putere de 2800 W și o presiune de 6,5 bari, oferă rezultate de călcare puternice și eficiente, făcând ușor de îndepărtat chiar și cele mai încăpățânate cute de pe țesături. Fierul de calcat are o putere mare de abur de 120 g/min și un impuls de abur de până la 450 g/min, ceea ce este ideal pentru a scăpa rapid de ridurile și cutele.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale acestui produs este talpa Durilium, care este concepută pentru a fi durabilă și rezistentă la zgârieturi, asigurând o performanță de lungă durată. Rezervorul de apă de 1,8 litri permite sesiuni mai lungi de călcat fără reumpleri frecvente, în timp ce funcția de oprire automata oferă un plus de siguranță. Sistemul Anti calcar ajută la reducerea depunerilor de calcar, prelungind durata de viață a statiei de calcat.

Fierul de calcat cu abur Tefal Express Anti calc este o investiție excelentă pentru oricine dorește o experiență de călcat eficientă și de înaltă performanță, oferind în același timp funcții de siguranță suplimentare și întreținere ușoară.

Specificații

 • Putere: 2800 W
 • Presiune maxima: 6.5 Bar
 • Capacitate rezervor de apa: 1,8 L
 • Debit jet de abur: 450
 • Greutate: nespecificat

Avantaje:

Dezavantaje:

5/5

Cea mai buna statie de calcat premium

Această statie de calcat cu generator de abur Philips PerfectCare Elite este un produs excepțional care oferă mai multe beneficii. Cu o putere de ieșire de 3100 W și o presiune a aburului de 7,5 bari, fierul de călcat oferă rezultate de călcare de calitate profesională care ajută la eliminarea ridurilor și cutelor rapid și eficient. Tehnologia avansată ActiveSense ajustează automat setările de jet de abur și temperatură în funcție de țesătură, asigurând călcarea în siguranță, fără riscul de a pârjoli sau de a arde țesăturile delicate.

Această statie de calcat Philips perfectcare elite are un impuls de jet abur de 750 g/min pentru cutele dure, ceea ce face duce la rezultate perfecte de fiecare dată. Fierul de calcat se încălzește rapid și este gata de utilizare în doar două minute. Rezervorul mare de apă de 1,8 litri permite sesiuni mai lungi de călcat fără reumpleri frecvente. Această statie de calcat dispune de un sistem de detartrare pentru o întreținere ușoară.

Tehnologia unică OptimalTEMP asigură că acest fier de calcat poate fi utilizat în siguranță pe toate țesăturile care pot fi călcate, fără a fi nevoie să reglezi temperatura.Talpa fierului de călcat are o funcție de răcire rapidă care asigură că se răcește rapid după utilizare, făcându-l sigur și ușor de depozitat. Această statie de calcat Philips PerfectCare Elite este o investiție excelentă pentru oricine care dorește o experiență de călcat de calitate profesională, sigură, eficientă și ușor de utilizat.

Specificații

 • Putere: 3100 W
 • Presiune maxima: 7.5 Bar
 • Capacitate rezervor de apa: 1,8 L
 • Debit jet de abur: 750
 • Greutate: 5.5 KG

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

Cea mai buna statie de calcat la buget

Această statie de calcat Philips este un produs fantastic care oferă numeroase beneficii utilizatorilor. Cu o putere de 2400 W și o presiune de 5,2 bari, oferă rezultate de călcare eficiente și puternice, făcând ușor îndepărtarea ridurilor și cutelor de pe haine. Talpa ceramica este proiectată pentru a fi durabilă și oferă o distribuție uniformă a căldurii, asigurând o alunecare lină peste țesături. Este un fier de calcat cu abur puternic de 100 g/minut și un impuls de jet de aburi până la 200 g/minut. Este ideal pentru a scăpa de ridurile și cutele persistente.

Rezervorul mare de apă detașabil de 1,1 litri permite sesiuni mai lungi de călcat fără reumpleri frecvente, în timp ce sistemul Smart Calc Clean ajută la îndepărtarea depunerilor de calcar, asigurând performanțe de lungă durată. O altă caracteristică remarcabilă a acestui produs este suportul pentru cablu, ceea ce face ușoară depozitarea cablului în mod îngrijit și în siguranță. Această statie de calcat are și o funcție de oprire automata pentru un plus de siguranță.

Această statie de calcat este o investiție excelentă pentru oricine dorește o experiență de călcat eficientă și de înaltă performanță, oferind în același timp funcții de siguranță suplimentare și întreținere ușoară.

Specificații

 • Putere: 2400 W
 • Presiune maxima: 5.2 Bar
 • Capacitate rezervor de apa: 1,1 L
 • Debit jet de abur: 200
 • Greutate: 3.2 KG

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

Cea mai buna statie de calcat în funcție de putere

Cauți o statie de calcat puternică cu generator de abur care poate face față chiar și celor mai dure cute? Nu cauta mai departe decât Tefal Pro Express Ultimate!

Acest fier de calcat cu generator de abur de înaltă presiune se laudă cu o presiune uimitoare de 8 bari și un jet de abur de până la 590 g/minut, ceea ce îl face alegerea perfectă pentru cei care solicită cele mai bune rezultate de la călcarea lor. Talpa Durilium Airglide Autoclean asigură o alunecare optimă, în timp ce rezervorul de apa de 1,2 L permite sesiuni prelungite de călcat.

Cu trei setări de temperatură din care poți alege, poți fi sigur că aceste statii de calcat vor funcționa perfect chiar și pe cele mai delicate țesături. Iar cu designul său compact și comenzile ușor de utilizat, te vei putea bucura de rezultate de călcat la nivel profesional chiar în confortul propriei case.

Deci, dacă dorești o statie de calcat care oferă performanțe de neegalat și ușurință în utilizare, nu cauta mai departe decât Tefal Pro Express Ultimate!

Specificații

 • Putere: 3000 W
 • Presiune maxima: 8 Bar
 • Capacitate rezervor de apa: 1,2 L
 • Debit jet de abur: 590
 • Greutate: nespecificat

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

Cea mai buna statie de calcat în funcție de ușurință de folosință

Morphy Richards Power Steam Elite Intellitemp 332103 este o alegere excelentă pentru cine doreșteo statie de calcat cu jet de abur de înaltă calitate. Acest produs se mândrește cu o serie de beneficii impresionante care îl fac o opțiune remarcabilă.

În primul rând, puterea de 2400 W și presiunea de 6 bari asigură că chiar și cele mai dure cute sunt îndepărtate cu ușurință. Acest lucru face călcarea mai rapidă și mai eficientă, permițându-ți să poți face sarcini mai mari în mai puțin timp.

Funcția Intellitemp îți asigură că nu trebuie să îți faci niciodată griji cu privire la reglarea setării temperaturii. Această caracteristică setează automat temperatura optimă pentru materialul pe care îl calci, făcându-l potrivit pentru toate tipurile de îmbrăcăminte.

Talpa ceramica este un alt beneficiu al acestui fier de calcat cu abur, asigurând că placa alunecă fără efort peste țesături, fără a lăsa zgârieturi. Oferă o putere mare de jet de abur, de până la 100 g/minut, ceea ce face călcarea mai eficientă, cu mai puține treceri necesare.

Rezervorul de apa de 1,7 l permite sesiuni de călcat mai lungi și neîntrerupte, ceea ce este perfect pentru oricine care are încărcături mai mari de rufe. Morphy Richards Power Steam Elite Intellitemp 332103 este o statie de calcat cu jet de abur extrem de eficient, ușor de utilizat și eficient, care oferă o serie de beneficii impresionante pentru utilizator.

Specificații

 • Putere: 2400 W
 • Presiune maxima: 6 Bar
 • Capacitate rezervor de apa: 1,7 L
 • Debit jet de abur: 300
 • Greutate: nespecificat

Avantaje:

Dezavantaje:

4.5/5

Cea mai buna statie de calcat pentru apă calcaroasă

Această statie de calcat Tefal Express Anti-Calc 2800 W este un produs excelent care face călcarea hainelor mai rapidă, mai ușoară și mai eficientă. Această statie de calcat are o talpă Durilium care alunecă lin peste toate tipurile de țesături, eliminând cu ușurință chiar și cele mai încăpățânate riduri.

Cu o presiune a cantitatea de abur de 6,2 bari și un impuls de aburi de 410 g/minut, această statie de calcat Tefal Express Anti-Calc produce aburi puternic care pătrunde adânc în țesături, ajutând la îndepărtarea rapidă și eficientă a ridurilor. Statia de calcat are si un sistem anti calcar care previne depunerile de calcar, asigurand ca statia de calcat rezista mai mult si functioneaza optim in timp.

Statia de calcat Tefal Express Anti-Calc are și un rezervor mare de apă de 1,8 litri care îți permite să calci pentru perioade mai lungi fără a fi nevoie să umpli apa. Statia de calcat are o funcție de oprire automata care oprește acest fierul de calcat după opt minute de inactivitate, ceea ce este o caracteristică de siguranță excelentă pentru gospodăriile ocupate.

Per total, am recomanda cu siguranță acest fier de calcat cu generator de abur Tefal Express Anti-Calc 2800 W oricui care caută un fier de calcat eficient și de încredere. Acest fier de calcat este perfect pentru cei care doresc să facă călcarea mai ușoară și mai rapidă, fără a compromite calitatea rezultatelor. Acest fier de calcat este un produs de înaltă calitate care este construit pentru a rezista, iar numeroasele sale caracteristici îl fac o investiție excelentă pentru oricine dorește să își modernizeze rutina de călcat.

Specificații

 • Putere: 2800 W
 • Presiune maxima: 6.2 Bar
 • Capacitate rezervor de apa: 1,8 L
 • Debit jet de abur: 410
 • Greutate: nespecificat

Avantaje:

Dezavantaje:

Ghid de cumpărare: Cum să alegi cele mai bune statii de calcat pentru nevoile tale

Fie că dorești cea mai buna statie de calcat profestionala în funcție de putere sau dorești cea mai buna statie de calcat la buget trebuie să ți cont de anumite chestie înainte să achiziționezi o statie de calcat nouă. Ai nevoie de o statie de calcat care se poate folosii pentru orice tip de material pe care ai avea nevoie.

Ai nevoie de un fier de călcat care se potrivește cu hainele pe care dorești să îi calci. De aceea, experții de la TopElectronice au încercat fier după fier, inclusiv fiare de calcat cu abur și statii de calcat. Am testat multe statii de calcat pentru orice tip de material să facem calcatul hainelor o sarcină ușoară pentru tine.

În acest ghid întrăm în detalii pe care trebuie să iei în considerare atunci când cumperi o statie de calcat nouă și în ce modele merită să investești, în funcție de nevoile tale.

Vezi și ghidul nostru pentru cel mai bun fier de calcat vertical.

Ce sunt statiile de calcat?

Statiile de calcat sunt ideal pentru a rezolva grămezile mari de rufe și lenjeria de pat. Au un rezervor de apă separat care le permite să elibereze mai mult abur la o presiune mai mare. Acest lucru înseamnă că trebuie să calci doar o parte a îmbrăcămintei pentru a îndepărta cutele adânci atât din față, cât și din spate.

Statiile de calcat sunt mai mari și mai voluminoase decât fierele de calcat standard, așa că trebuie să iei în considerare acest lucru atunci când vine vorba de depozitare. Pe lăngă acest aspect, statiile de calcat costă mai mult. Am testat statii de calcat bune cu prețuri variate între 300 lei și 4600 lei.

Ce este un fier de călcat?

Fierul de calcat cu aburi este probabil ceea ce îți vine în minte atunci când te gândești pentru prima dată la un fier de călcat. Sunt compacte, cu un rezervor de apa încorporat pentru a genera aburi. Aceste modele nu se compară la putere cănd vine vorba de cea mai buna statie de calcat de exemplu. Unele modele pot venii chiar cu un abur variabil ceea ce inseamnă că se poate regla cantitatea de abur continuu.

Pe scurt, aceste variante nu sunt la fel de puternice ca cele mai bune statii de calcat cu aburi, așa că poate fi necesar să treci fierul de calcat cu aburi peste cutele încăpățânate de câteva ori sau să calci ambele părți ale unei haine. Cu cât debitul aburului este mai mare, cu atât va fi mai bine să îți netezești hainele.

Alte caracteristici variază de la un fier de călcat cu aburi la altul, dar, în general, un jet de aburi și capabilitățile de autocurățare sunt standard. Sunt mai ușor de depozitat decât statii de calcat și sunt mai ieftine.

Prețurile pot începe de la 50 lei pănă la 1500 lei. Dacă ești în căutare de cel mai bun fier de călcat în funcție de nevoile tale poți să vezi recenziile noastre aici.

La ce ar trebui să fiu atent când cumpăr o statie de calcat sau fier de calcat?

Există câteva lucruri cheie de luat în considerare înainte de a cumpăra cele mai bune statii de calcat sau cele mai bune fiare de calcat recomandat de noi:

Presiune maxima a aburului: Măsurată în grame, cu cât această presiune maxima este mai mare, cu atât o statie de calcat ar trebui să-și facă treaba mai eficient. Orice depășește 50 g/minut ar fi considerat o variantă cu inalta presiune pentru un fier de calcat cu aburi și pentru statii de calcat, intervalul este în general mai mare decăt aceste modele de fiare de calcat cu aburi.

Captură cu abur: utilizește această funcție atunci când îndepartezi cutele foarte încăpățânate din zonele greu accesibile. Modelele de fier de calcat cu abur din recenziile noastre au o putere de jet de aburi cuprinsă între 110 g și 340 g/minut. Cea mai buna statie de calcat profesionala de exemplu sau cele mai bune statii prezentate mai sus de noi, au adesea această caracteristică și se laudă cu cifre mai mari decât fiarele de calcat cu aburi – Statii de calcat bune prezentate și testate de noi variează de la 200 g la 650 g.

Capacitate rezervor de apa: cu cât capacitatea rezervorului este mai mare, cu atât poți călca mai multe rufe înainte de a fi nevoie de o reumplere. Capacitatea fiarelor noastre de călcat cu abur recomandate variază de la 0,25 la 0,4 litri, în timp ce o statie de calcat profesionala variează cu o capacitate mult mai mare a rezervorului – de la 1 la 2,5 litri.

Menționăm și că merită să alegi un fier de calcat sau statie de calcat profesionala cu o deschidere mai mare pentru umplere ușoară și unde poți vedea nivelul apei prin rezervor.

Alte caracteristici de luat în considerare

Există și alte câteva elemente care sunt mai puțin esențiale, dar care merită reținute atunci când vrei să cumperi cea mai buna statie de calcat sau fier de călcat potrivit ție și nevoilor tale.

O statie de calcat buna ar trebui să aibă funcții anticalcar, anti picurare și anti-calciu, care sunt importante pentru prevenirea formării de calcar în orificiile de abur ale fierului de călcat sau statiei de calcat . Dacă locuiești într-o zonă cu apă calcaroasă, acest lucru este o necesitate. Alte lucruri de luat în considerare sunt:

 • Puterea mai mare are ca rezultat, în general, timpi de încălzire mai rapidi. Cea mai buna statie de calcat de exemplu, calca hainele în puțin mai mult de un minut. Putere mai mare este ideal pentru calcatul hainelor
 • În ceea ce privește siguranța, fi atent la capabilitățile de oprire automată – acest lucru va opri o statie de calcat după o perioadă stabilită de inactivitate și este ideal pentru a alunga acele gânduri obsedante despre dacă l-ai oprit sau nu. Mai ales dacă ai o statie de calcat cu inalta presiune.
 • La nivel practic, iei în considerare dacă lungimea cablului este suficient de lungă pentru configurația ta și dacă greutatea, dimensiunea și tipul de afișare sunt o problemă pentru tine sau nu.

Am nevoie de un aparat de calcat Garment Steamer?

Dacă încă nu ești convins de procedura de călcat, dar dorești haine fără șifonare, îți recomandăm un aparat de aburi, Garment Steamer, pentru hainele tale. Acest gadget la îndemână îți permite să îți reîmprospătezi rapid hainele fără a fi nevoie de o masa de calcat. Sunt potrivite și pentru țesăturile delicate și ideale pentru a da o dată draperii sau pentru a îndepărta ridurile din cearșaf.

Există două tipuri principale de aparate de calcat Garment Steamer: portabile și verticale. Ar trebui să alegi un model portabil dacă prioritățile tale sunt mici retușuri și călătorii, dar dacă ești în căutarea unei aparat de calcat care să poată face față sarcinilor mai mari, cel mai bine este un model vertical cu o capacitate mai mare a rezervorului. Aceste modele nu vor oferi inalta presiune precum oferă statiile de calcat de inalta calitate.

Testerii nostrii

Cu peste 30 de ani de experiență în laboratorul de electrocasnice mici, suntem mândri de testerii noștri experți. Au văzut toate tipurile de fier de călcat și statie de calcat venind prin laboratoare, dar un lucru nu se schimbă niciodată – trebuie să-ți facă hainele să arate elegant și fără căptușeală.

Ne concentrăm pe elementele de bază, astfel încât atunci când este timpul să cumperi, poți fi sigur că statia de calcat pe care o cumperi va funcționa bine. Ne am concentrat și la un produs care ar putea să fie considerat ieftina si buna la fel și la statii de calcat de inalta calitate precum philips perfectcare elite plus. La modelele Garment Streamer nici nu a fost nevoie să folosim masa de calcat pentru a testa produsele.

Cum selectăm ce produse să testăm

Fiind atâtea produse din care să alegem, ce ne face să alegem un fier de călcat, o statie de calcat profesionala sau un aparat de aburi Garment Streamer? Ca și în cazul majorității testării produselor noastre, scopul nostru este să testăm cele mai populare modele de pe piață și pentru a găsi cea mai buna statie de calcat potrivit ție și nevoilor tale.

Chestionăm producătorii pentru a afla despre gama lor de modele, verificăm informațiile despre vânzările de pe piață și verificăm dacă există solicitări ale membrilor de a testa statia de calcat. Din aceste informații am alcătuit o listă finală care merge către cumpărătorii noștri. Facem acest lucru pentru a ne asigura că bunurile sunt aceleași pe care le-ar găsi orice consumator și nu sunt „ajustate” în niciun fel.

Cum testăm performanța la o statie de calcat

Evaluăm performanța fiarelor de calcat, a statiilor de calcat și a aparatelor de abur Garment Streamer verificând cât de bine netezesc cutele din următoarele țesături:

 • organza
 • mătase
 • lână
 • cămașă din bumbac
 • blugi denim
 • lenjerie

Întrebări frecvente

O stație de călcat de înaltă calitate ar trebui să aibă o putere mare, o capacitate mare de producere a aburului, un design ergonomic și o placă de călcat antiaderentă. De asemenea, ar fi util să aibă funcții precum opțiunea de reglare a temperaturii și a cantității de abur, sistemul de curățare automată și posibilitatea de a fi utilizată vertical.

Pentru a curăța o stație de călcat, trebuie mai întâi să o deconectați de la sursa de alimentare. Apoi, se poate curăța placa de călcat cu un burete sau cu o cârpă umedă, cu sau fără adăugarea unui detergent ușor. Rezervorul de apă poate fi curățat cu o soluție de apă și oțet, iar orificiile de abur pot fi curățate cu un ac sau cu un șervețel.

O stație de călcat cu abur produce abur pentru a netezi țesăturile și pentru a reduce ridurile. În schimb, o stație de călcat fără abur folosește căldura generată pentru a încălzi placa de călcat și a netezi țesăturile. Stațiile de călcat cu abur sunt, de obicei, mai eficiente în îndepărtarea ridurilor și a petelor, în timp ce stațiile de călcat fără abur sunt mai simple și mai ușor de utilizat.

Pentru a alege cea mai bună stație de călcat pentru nevoile tale, trebuie să iei în considerare caracteristicile stațiilor de călcat disponibile și nevoile specifice de călcare ale familiei tale. De exemplu, dacă ai o familie mare și calci multe haine, este posibil să ai nevoie de o stație de călcat cu un rezervor mare de apă și o putere mare. Dacă calci haine delicate, vei dori să alegi o stație de călcat care are o placă antiaderentă și un reglaj fin al temperaturii. În plus, este important să alegi o stație de călcat de înaltă calitate de la un brand de încredere, care oferă o garanție adecvată și suport tehnic în caz de probleme.

Friendly and carefree funny bearded gay man in grey sweater edit profile picture online dating app

Marcel Popa

Blogger

Marcel Popa este editorul șef  al Top Electronice și a acoperit tehnologia de peste 5 de ani. În plus față de supravegherea direcției Top Electronice, Marcel Popa este specializat în acoperirea tuturor lucrurilor mobile, după ce a revizuit zeci de smartphone-uri și alte gadget-uri.

Abonează-te!

Obține acces instantaneu la știri de ultimă oră, cele mai tari recenzii, oferte excelente și sfaturi utile.

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.

ABONEAZĂ-TE!

Cele mai recente știri hi-fi, home cinema și tehnologie, recenzii, sfaturi de cumpărare și oferte, direct în căsuța ta de e-mail!

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.