Top Electronice

Cel mai bun tracker GPS din 2024: Top 5 trackere GPS + Ghid de cumpărare

| Verificat de Raluca Sas

Când cumperi prin link-uri de pe site-ul nostru, este posibil să câștigăm un comision de afiliat care ne ajuta la finanțarea activităților noastre și la testarea celor mai bune produse pe care să le achiziționezi.  Detalii aici.

Tabel de conținut
tracker gps

Ai pierdut vreodată mașina într-parcare de masini aglomerata  sau ți-ai uitat telefonul în propria casă? Este o experiență frustrantă care poate deveni rapid stresantă, mai ales dacă ai un program încărcat. Dar ce-ai spune dacă ți-am spune că există o soluție la această problemă? Din fericire, mai multe mici dispozitive GPS pot ameliora acest stres. Află din lista noastră ce produs este cel mai bun tracker GPS potrivit nevoilor tale.

Aceste dispozitive mici încap ușor în palma mâinii tale, dar pot urmări locația obiectelor tale de valoare cu o precizie extremă. Pentru a te ajuta să alegi unul, am analizat câteva dintre cele mai bine cotate dispozitive mici de urmărire GPS pe lăngă GPS auto.

Fie că ești un părinte grijuliu de animale de companie, un ocupat proprietar de afaceri sau cineva care își pierde adesea obiectele, aceste dispozitive de urmărire te vor ajuta să ții evidența obiectelor tale de valoare și să te asiguri că nu vor dispărea niciodată!

Cele mai bune trackere GPS din Romania - Top 5 Modele

ProdusePreț
1. TK905Vezi pretul
2. Auto iUni TK108BVezi pretul
3. PozitiaRoVezi pretul
4. Topin S7Vezi pretul
5. PAJ allround finderVezi pretul

cel mai bun tracker GPS per total

5/5

Specificații:

 • Baterie: Capacitatea 5000 mAh
 • Precizie de localizare: Urmărirea și localizarea precisă a obiectelor valoroase
 • Funcții de alarmă: Dispune de funcții de alarmă în caz de mișcare sau situații suspecte, contribuind la securitatea obiectelor urmărite.
 • Compatibilitate diversă: Potrivit pentru autoturisme, camioane și motociclete, 
 • Design robust: Construit pentru rezistență și durabilitate

cel mai bun tracker GPS premium

5/5

Specificații

 • Baterie puternică: capacitate de 10000mAh
 • Clasificare IP66: Designul rezistent la apă și praf, având clasificare IP66, conferă protecție dispozitivului în condiții dificile de mediu.
 • Magnet integrat: Prezența unui magnet încorporat facilitează fixarea dispozitivului pe suprafețe metalice, oferind opțiuni variate de ascundere.
 • Funcții avansate: Dispune de funcții precum alerte de viteză și geo-fencing, oferind control și siguranță suplimentară în utilizare.
 • Durabilitate: Construit pentru a rezista la utilizarea pe termen lung, asigurând performanțe remarcabile și funcționare fiabilă.

cel mai bun tracker GPS popular

4/5

Specificații

 • Abonament inclus pentru un an: Beneficiezi de un an de abonament inclus pentru urmărire, eliminând costurile lunare suplimentare.
 • Urmărire în timp real: Oferă funcționalitate de urmărire în timp real, permițând monitorizarea constantă a obiectelor valoroase.
 • Abordare versatile: Potrivit pentru monitorizarea mașinilor și urmărirea membrilor familiei, oferind opțiuni diverse de utilizare.
 • Interfață ușor de utilizat: Aplicația și interfața utilizator sunt intuitive, facilitând gestionarea urmăririi și a alarmelor.
 • Dimensiuni compacte: Designul compact permite ascunderea ușoară a dispozitivului în diverse locații, pentru o urmărire discretă.

cel mai bun tracker GPS calitate/preț

4.5/5

Specificații

 • Dimensiuni compacte: Cu dimensiuni de 55x22x15 mm, este un dispozitiv mic și ușor de ascuns în diverse situații.
 • Durată de funcționare de 5 zile: Beneficiați de o durată de viață a bateriei de 5 zile, asigurând o perioadă considerabilă de urmărire.
 • Monitorizare și urmărire versatile: Potrivit pentru monitorizarea și urmărirea copiilor, bătrânilor, mașinilor, scuterelor, bărcilor și bagajelor.
 • Funcționalitate cu microfon: Dispune de funcție de microfon, permițând ascultarea mediului înconjurător.
 • Design polivalent: Poate fi utilizat în diverse situații, oferind flexibilitate în urmărirea și monitorizarea diverselor obiecte sau persoane.

cel mai bun tracker GPS ieftin

3.5/5

Specificații

 • Localizare GPS în timp real: Oferă urmărire GPS în timp real, furnizând informații precise despre locația dispozitivului.
 • Funcționalitate de alarmă: Dispune de funcții de alarmă care pot alerta în caz de situații neobișnuite sau mișcări suspecte.
 • Utilizare diversificată: Potrivit pentru a urmări și localiza diferite tipuri de obiecte sau persoane, oferind versatilitate în utilizare.
 • Design compact și portabil: Designul compact și ușor de transportat facilitează ascunderea și utilizarea dispozitivului.
 • Urmărire și protecție accesibile: Oferă o soluție accesibilă pentru urmărire GPS în timp real și protecție a obiectelor sau persoanelor importante.

Oferte și Promoții

Cu aceste oferte și promoții, cumpărătorii pot beneficia de reduceri, pachete promoționale sau alte avantaje pentru a achiziționa trackere GPS la prețuri mai accesibile. Poți găsi oferte speciale pentru trackere GPS pe următoarele magazine:

Ghid de cumpărare: Cum să alegi cel mai bun tracker GPS potrivit pentru tine

Este destul de interesant să ne uităm în urmă la modul în care obișnuiam să urmărim lucrurile. Totul era făcut manual, inclusiv numărarea obiectelor și scrierea informațiilor într-un jurnal pentru inventar. Saltând câțiva ani mai târziu, apariția tehnologiei GPS a făcut ca urmărirea să fie mult mai ușoară, cu aproape nicio intervenție umană. Tot ce trebuie să faci este să verifici și să folosești datele dobândite în orice scop.

Trackerele GPS s-au răspândit în decursul anilor, devenind o parte constantă a vieții de zi cu zi a multor persoane. Acestea reprezintă un mijloc simplu de a determina locația unui anumit bun, cum ar fi mașinile, coletele și produsele destinate clienților. În unele cazuri, dispozitivele GPS sunt folosite pentru a urmări oamenii.

Trackerele personale sunt mai mici și mai ușor de instalat. Aceste dispozitive îți permit să-ți împărtășești locația cu familia și prietenii tăi. În acest ghid, vei afla mai multe despre dispozitivele de urmărire personale și utilizările lor. Categorisim aplicațiile în două categorii: personale și de afaceri

Dispozitive de Urmărire pentru Utilizare Personală

Dispozitivele de urmărire personale sunt portabile, permițându-ți să le iei cu tine oriunde. Ele oferă o metodă simplă de a urmări anumite persoane sau obiecte. Unitățile sunt practice, ușoare și ușor de utilizat. De obicei, au o funcție de SOS, astfel încât utilizatorul să poată apăsa doar un buton pentru a primi asistență.

Copii: Părinții îngrijorați pot obține liniștea de care au nevoie cu un sistem de urmărire GPS. O unitate discretă pe care le poți spune celor mici să o țină mereu cu ei. Indiferent dacă copilul tău este la școală, la un loc de joacă sau chiar într-o excursie, poți sta liniștit știind gama lor de mișcare. Un excelent exemplu de tracker GPS pentru copii este SU-7500. Este un dispozitiv de siguranță personală pe care copiii tăi îl pot folosi datorită următoarelor calități:

 • Mic și ușor
 • Poate fi reîncărcat în mod convenabil
 • Rezistent la apă
 • Urmărire în timp real
 • Actualizări de locație disponibile la fiecare 60 de secunde
 • Buton SOS

Ghidează-ți copilul cu privire la modul de utilizare a SU-7500. Acest dispozitiv are multe funcții, inclusiv un buton SOS, care poate trimite alerte rapide către cinci contacte. Acest dispozitiv accesibil vine deja cu o cartelă SIM și date pe care le poți utiliza timp de până la 12 luni. De asemenea, este furnizat cu acces gratuit la software-ul dispozitivului. Ceasul Duress este, de asemenea, un dispozitiv util de urmărire pentru copii. Poți învăța copilul să apese butonul de declanșare pentru a-ți trimite alerte. Fiind un ceas, copilul tău îl va purta cu plăcere.

Animale de companie

Dog walking at stadium track

Majoritatea câinilor adoră să alerge repede și sunt în general curioși. Pentru ei, este ușor să plece și să nu se întoarcă timp de multe ore. Nu ar fi minunat să ai un dispozitiv pe care îl poți atașa pur și simplu la zgarda câinelui pentru a-ți cunoaște locația? În cazul celor care dețin câini și pisici mici, există întotdeauna o soluție.

SPOT Trace a fost inițial conceput ca un tracker antifurt, dar poți folosi, de asemenea, acest dispozitiv pentru a-ți găsi animalul de companie pierdut. Este suficient de mic astfel încât animalul tău să nu-l deranjeze să-l aibă atașat oriunde merge. Acest tracker funcționează cu tehnologie satelitară, astfel că nu trebuie să-ți faci griji dacă animalul tău se află într-o zonă cu recepție slabă sau inexistentă.

Persoane în vârstă

Trackerele personale ajută familiile să aibă grijă de persoanele în vârstă, în special cele care suferă de demență sau boala Alzheimer. Persoanele mai în vârstă sunt mai predispuse la căderi și pot să nu știe unde se află, astfel că nu pot cere ajutor.

Este un lucru bun că acum poți detecta căderile prin combinarea Pendentului de Detectare a Căderilor, dispozitivului Bluetooth Duress și aplicației Duress. Toate acestea lucrează împreună pentru a monitoriza și detecta alunecările și accidentele, oferind streaming video de urgență în timp real, audio și localizare precisă în timp real.

Călătorii și Aventuri în Aer Liber

A safari guide looking at animal tracks on the ground.

Pierderea bagajelor este o problemă obișnuită pentru călători. Poți folosi din nou SPOT Trace pentru a-ți găsi bagajul dispărut. Acest tracker satelitar folosește, de asemenea, GPS, astfel că are totul acoperit. Alte dispozitive SPOT sunt concepute pentru cei care iubesc să meargă pe munte, să meargă cu bicicleta sau să facă camping. SPOT Gen 3 și SPOT Gen 4 sunt utile pentru oricine se lansează într-o aventură în aer liber.

Folosește aceste trackere pentru a-ți anunța persoanele dragi că ești bine. Ambele au funcționalități puternice care îți permit să trimiți locația ta contactelor. Ele îți permit, de asemenea, să comunici cu echipele de intervenție în caz de nevoie.

Pentru Utilizarea în Afaceri

Ești proprietar de afacere? Dacă da, știi cât de important este să urmărești activele tale, inclusiv vehiculele din flotă și angajații.

Lucrători la Distanță

Dacă ești un lucrător la distanță, știi cât de important este să le spui celor dragi că te descurci bine. În caz de accident, vrei ca persoanele care intervin să ajungă la locația ta imediat. SPOT X este un dispozitiv unic de urmărire care oferă mesagerie bidirecțională prin satelit. Asta înseamnă că nu trebuie să fii în raza niciunei rețele pentru a trimite un mesaj unui membru al familiei, unui prieten sau unui angajator. Duress Wearable este creat special pentru lucrătorii singuri.

Dacă lucrezi cu mineri, electricieni, furnizori de servicii medicale și alți angajați la distanță, trebuie să le oferi acest dispozitiv util. Folosește tehnologia purtabilă care protejează lucrătorii 24/7. Aceștia pot cere ajutor echipei lor, pot notifica managerii sau pot suna la serviciile de urgență cu doar o atingere a unui buton.

Siguranța Angajaților

Nu este întotdeauna ușor să comunici la distanță, mai ales în contextul măsurilor de distanțare socială. Ai o mulțime de opțiuni aici, inclusiv trackerele de Detectare a Căderilor și Wearable Duress. Stabilește riscul cu care se confruntă în mod obișnuit angajații. Detectoarele de cădere sunt extrem de benefice pentru persoanele vulnerabile la căderi, cum ar fi cei care lucrează singuri sau pe șantiere mari unde nu pot fi ușor văzuți sau auziți în caz de problemă.

Lucrătorii din industria cu risc ridicat și cei cu afecțiuni medicale trebuie să folosească detectoarele de cădere pentru a primi ajutor imediat. Duress Falcon este un alt dispozitiv purtabil care se poartă pe încheietura mâinii. Poți opta, de asemenea, să-l atașezi la un șnur. Acesta îți permite să ceri ajutorul poliției în cel mai discret mod posibil și chiar să stabilești un flux live al unui incident.

Urmărirea Bunurilor

Poți găsi o gamă largă de trackere pentru bunuri aici, pe Simply Unified. Trackerele GPS au adăugat măsuri pentru a securiza activele, cum ar fi vehiculele și stocurile. Poți găsi dispozitive de urmărire, aplicații și soluții care să îndeplinească nevoile tale ca proprietar sau manager de afaceri. Alege un tracker pentru active cu date în timp real, capacități de monitorizare a lucrătorilor, asistență tehnică și prețuri rezonabile.

Ce Caracteristici Să Cauți Atunci Când Achiziționezi un Tracker GPS

Best cycling apps. Bike Tracker. Young woman with backpack riding bike and looking in cell phone on

Să știi de ce ai nevoie de un tracker GPS te va ajuta să reduci lista de opțiuni în timp ce cauți dispozitivul potrivit scopului tău exact. Cu toate acestea, unele caracteristici sunt de obicei de necontestat. Atunci când iei în considerare tracker-ul GPS pe care să îl achiziționezi, există cinci factori principali de analizat:

1. Urmărire în Timp Real

Motivul principal pentru care oamenii folosesc trackerele GPS este să urmărească un anumit bun. În timp ce unele trackere sunt utile chiar dacă au un anumit întârziere în transmiterea datelor de locație, ele pot fi încă utile în unele cazuri. Cu toate acestea, dacă vrei cu adevărat să profiți de tehnologia GPS, ai nevoie de urmărire în timp real.

Capacitatea de a furniza date în timp real diferă de la un dispozitiv la altul. Unele trackere pot să ping-uiască manual tracker-ul, oferindu-ți locația precisă în orice moment. Pe de altă parte, unele dispozitive pot să îți ofere actualizări la intervale specifice, cum ar fi la fiecare cinci sau zece minute.

Pe lângă capacitatea dispozitivului în sine, depinde și de sistemul de urmărire prin satelit din orbită, care este prestabilit de țară. De exemplu, GLONASS este folosit în Rusia, Galileo în Europa, BeiDou în China și GPS în SUA. Australia este una dintre puținele țări cu o vizibilitate ridicată a acestor patru sisteme de satelit de navigație menționate, care constau în 20-30 de sateliți. Un tracker cu conexiuni la diferite sisteme de poziționare poate oferi locații precise în orice moment.

În legătură cu caracteristicile de urmărire în timp real, ar trebui să te uiți și la intervalele de actualizare a locației dispozitivului. Intervalele scurte de actualizare pot descărca rapid bateria, dar pot furniza date mai precise. Această capacitate este utilă dacă verifici în mod regulat comportamentul de conducere al unei persoane, cum ar fi dacă a luat o rută diferită sau dacă ia prea mult timp să ajungă la destinația dorită. În ceea ce privește intervalele mai lungi de actualizare, acestea sunt ideale pentru verificarea locațiilor o dată sau de două ori pe zi.

2. Design

Cu siguranță nu ai nevoie de un tracker care să fie strălucitor sau care să fie în culoarea ta preferată (chiar dacă acest lucru poate fi un plus pentru unele persoane). Când vine vorba de design, ceea ce contează este rezistența dispozitivului. Acesta ar trebui să fie durabil pentru a rezista condițiilor extreme. Împreună cu designul robust, tracker-ul GPS ar trebui să aibă un buton SOS ușor de accesat în caz de urgență. Rezistența la apă este cu siguranță un avantaj, dar adesea nu este o cerință. Tracker-ul ar trebui să aibă butoane de bună calitate făcute din material durabil și un port de încărcare accesibil.

Dispozitivul ar trebui să fie ușor de utilizat. A avea multe butoane poate părea bogat în funcții, dar nu este intuitiv și poate cauza confuzie într-o situație crucială. Lucrul important la utilizarea unui dispozitiv de urmărire personal este ca acesta să rămână online și să poată furniza locația sa fără întreruperi. În măsura posibilului, nu ar trebui să fie necesare niciun fel de configurări inițiale.

3. Capacități de Monitorizare

Monitorizarea prin smartphone-uri, tablete sau desktop-uri ar trebui să fie susținută. Cu toate acestea, unele trackere nu au o aplicație mobilă, ceea ce nu este în totalitate o cerință. Dacă poți accesa computerul în orice moment, absența urmăririi prin smartphone poate să nu conteze. Ideal ar fi ca tracker-ul să încarce automat datele sale într-o platformă online. Astfel, poți accesa informațiile de care ai nevoie folosind orice dispozitiv conectat la internet.

Trackerele cu aplicații compatibile cu iOS sau Android fac urmărirea mult mai ușoară. Dacă sunt susținute sau activate, poți primi instantaneu notificări, cum ar fi cele legate de depășirea vitezei sau de intrarea în zonele de delimitare geografică. Zonele de delimitare geografică sunt o caracteristică excelentă pe care tracker-ul pe care îl cumperi ar trebui să o aibă. Aceste zone sunt niște granițe digitale pe care le poți personaliza pe hartă. De fiecare dată când dispozitivul intră sau iese din zonele definite, vei primi o notificare. Această caracteristică ajută la localizarea copiilor, a persoanelor în vârstă, a animalelor de companie și a bunurilor valoroase.

Pentru a obține un rezumat al locațiilor dispozitivelor pentru o perioadă specifică, poți să cauți un tracker care oferă istoricul de rute. Platforma de urmărire stochează datele de locație anterioare, astfel încât să poți accesa informațiile de care ai nevoie în orice moment.

4. Disponibilitatea Asistenței Tehnice

Tracker-ul pe care îl achiziționezi ar trebui întotdeauna să ofere asistență tehnică eficientă. Unii producători oferă suport telefonic direct, dar mulți consumatori preferă chat-ul live sau e-mailul. Folosirea dispozitivului înseamnă că ar trebui să ai cel puțin cunoștințe tehnice de bază. Poți să urmărești videoclipuri care te vor ajuta să setezi tracker-ul și poți să citești toate paginile din manual. Cu toate acestea, nimic nu poate înlocui o echipă de asistență tehnică rapidă și bine informată.

Poți să-ți gestionezi dispozitivul mai bine și să primești asistență în timp real contactând pur și simplu producătorul. Asigură-te că înțelegi termenii garanției pentru dispozitiv și suport. De exemplu, este posibil să primești asistență pe viață în calitate de proprietar al dispozitivului, dar unii pot limita asistența tehnică la maximum doi ani.

5. Prețul

Având în vedere toate caracteristicile menționate mai sus, poți să îți dai seama cam cât te va costa dispozitivul de urmărire. Aceasta nu înseamnă că tracker-ul trebuie să îți golească portofelul, dar cu siguranță nu te poți aștepta să fie ieftin. Cu aceste soluții de urmărire, primești ceea ce plătești, deci pregătește-te să cheltuiești o sumă rezonabilă de bani dacă vrei un dispozitiv de bună calitate.

Prețul depinde de mai mulți factori, inclusiv caracteristicile, brandul, serviciile, chipset-ul GPS, designul, acoperirea internațională și durata bateriei. Te rog să reții că trackerele GPS trebuie să fie conectate la serviciul celular. De asemenea, pot veni cu servicii software pentru care vei fi taxat periodic. Dacă te abonezi la servicii suplimentare, vei plăti pentru ele în plus față de taxa lunară de serviciu. Unele dispozitive nu au costuri pentru SIM sau celular, așa că asigură-te că întrebi despre caracteristicile și serviciile incluse (și excluse) în taxa de abonament.

Întrebări frecvente despre tracker GPS

Un tracker GPS este un dispozitiv care utilizează tehnologia GPS (Global Positioning System) pentru a determina și monitoriza locația unui obiect, vehicul sau persoană în timp real. Acesta primește semnale de la sateliți pentru a calcula coordonatele geografice precise și pentru a transmite aceste informații către o platformă de monitorizare.

Pentru a alege un tracker GPS potrivit, este important să ții cont de necesitățile tale specifice. Decide dacă ai nevoie de urmărire pentru mașină, bicicletă, animale de companie sau persoane. Evaluează caracteristicile precum urmărirea în timp real, durata bateriei, dimensiunea dispozitivului și accesibilitatea platformei de monitorizare.

În general, este necesar acordul persoanei sau proprietarului obiectului pe care dorești să îl urmărești. Urmărirea fără acordul explicit poate încălca drepturile lor de confidențialitate. Este important să respecți legislația privind protecția datelor și să obții permisiunea înainte de a utiliza un tracker GPS pentru monitorizare.

Geofencing-ul este o funcție pe care o oferă multe trackere GPS. Acesta permite setarea unor zone virtuale prestabilite pe hartă. Când obiectul sau persoana intră sau iese din aceste zone, primești notificări. Aceasta este utilă pentru a monitoriza pătrunderea sau ieșirea din zone restricționate sau pentru a ține sub control activitatea vehiculelor sau a persoanelor.

Un tracker GPS cu SIM card utilizează rețeaua celulară pentru a transmite datele de locație către platforma de monitorizare. Acest tip de tracker necesită un abonament SIM și are conectivitate în aproape orice locație. Pe de altă parte, un tracker GPS fără SIM poate să folosească tehnologii precum Bluetooth sau WiFi pentru a transmite datele către dispozitivul tău, fiind ideal pentru obiectele sau animalele aflate în apropierea ta.

De ce să ai încredere în noi?

Autorul acestui articol, Marcel Popa, acoperă tot ce ține de tehnologie. De la telefoane pănă la laptopuri sau dispozitive audio. A revizuit sute de recenzii pentru a găsi cele mai bune trackere GPS.

Acest rezumat a fost revizuit și actualizat de Raluca Sas, o jurnalistă cu multiple competențe în lumea scriitorilor, asigurându-se că acest conținut este profesional și de valoare pentru fiecare cititor.

Friendly and carefree funny bearded gay man in grey sweater edit profile picture online dating app

Marcel Popa

Blogger

Marcel Popa este editorul șef  al Top Electronice și a acoperit tehnologia de peste 5 de ani. În plus față de supravegherea direcției Top Electronice, Marcel Popa este specializat în acoperirea tuturor lucrurilor mobile, după ce a revizuit zeci de smartphone-uri și alte gadget-uri.

Abonează-te!

Obține acces instantaneu la știri de ultimă oră, cele mai tari recenzii, oferte excelente și sfaturi utile.

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.

ABONEAZĂ-TE!

Cele mai recente știri hi-fi, home cinema și tehnologie, recenzii, sfaturi de cumpărare și oferte, direct în căsuța ta de e-mail!

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.