Top Electronice

Higrometru

Cel mai bun higrometru din 2024: Top 6 Higrometre bune + Ghid de cumpărare

Când cumperi prin link-uri de pe site-ul nostru, este posibil să câștigăm un comision de afiliat care ne ajuta la finanțarea activităților noastre și la testarea celor mai bune produse pe care să le achiziționezi.  Detalii aici.

Tabel de conținut
Cel mai bun higrometru

Higrometrele sunt dispozitive care măsoară umiditatea relativă din aer și sunt folosite în mod obișnuit în sere, pivnițe pentru vin sau în alte locuri unde un nivel specific de umiditate este foarte important. Este, de asemenea, o modalitate eficientă de a monitoriza nivelul de umiditate din casa ta pentru a menține aerul confortabil și plantele tale de interior sănătoase.

Un higrometru este o unealtă indispensabilă care mă ajută să mențin nivelurile optime de umiditate necesare pentru ca plantele mele să prospere. Nu este vorba doar despre udarea plantelor; nivelurile de umiditate ambientală din aer pot avea un impact semnificativ asupra sănătății și creșterii lor. Când alegi cel mai bun higrometru pentru grădina ta de interior, precizia este fundamentală. Trebuie să ai încredere că citirile pe care le obții sunt corecte, astfel încât să poți ajusta practicile tale de grădinărit în consecință. Intervalul higrometrului este, de asemenea, crucial, deoarece diferite plante necesită niveluri diferite de umiditate. Capacitatea de calibrare este o altă caracteristică cheie, asigurându-se că dispozitivul rămâne precis în timp.

Pentru a te ajuta să găsești cea mai bună opțiune pentru nevoile tale specifice, am evaluat o gamă largă de higrometre digitale, inteligente și analogice, evaluând fiecare în ceea ce privește precizia, ușurința de utilizare, versatilitatea și valoarea generală.

Cele mai bune higrometre: Top 6 Modele

ProdusPreț
1. Govee H5075Vezi Prețul
2. ThermoPro TP-50 ProVezi Prețul
3. Techone® CX-0813Vezi Prețul
4. Xiaomi MijiaVezi Prețul
5. TH-108 PointerVezi Prețul
6. Levenhuk Wezzer Teo TH70Vezi Prețul
4.8/5

Monitorizează umiditatea relativă și temperatura din casa ta în persoană sau de la distanță cu acest higrometru/termometru inteligent de la Govee. Acest dispozitiv alimentat de baterie, extrem de precis – este precis în limitele de +3% umiditate relativă și -15 grade Celsius – are un afișaj digital care arată temperatura și nivelul de umiditate curent, actualizându-se la fiecare 2 secunde, astfel încât să ai întotdeauna cele mai recente informații. În plus, afișează cele mai mari și cele mai mici niveluri de temperatură și umiditate înregistrate de la prima pornire a dispozitivului; totuși, poți reseta dispozitivul pentru a șterge istoricul dacă dorești. Doar reține că folosește Bluetooth, nu Wi-Fi, pentru a trimite informații la telefonul tău prin aplicația descărcată Govee, deci trebuie să fii în raza de acoperire pentru a o primi.

Afișajul LED are o înălțime de 3 inch, astfel că numerele sunt foarte ușor de citit. În partea de jos a afișajului, dispozitivul indică dacă nivelul actual de umiditate în interior este “uscatare,” “confort,” sau “umiditate,” ceea ce face ușor să știi dacă ar trebui să rulezi un umidificator sau un dezumidificator. Când te uiți la informațiile adunate de aplicație pe telefonul tău, care are o rază de acțiune de 197 de picioare față de dispozitivul în sine, poți realiza un grafic al nivelurilor de temperatură și umiditate pentru ultimele 20 de zile, precum și să setezi alerte pentru nivelurile care depășesc sau coboară sub setările tale dorite. Poate funcționa fiabil la temperaturi cuprinse între 0  grade și 50 de grade Celsius și la niveluri de umiditate relativă de la zero la 99%.

Indiferent dacă planifici să-l folosești pentru a-ți îngriji plantele de interior, pentru a-ți menține familia confortabilă, pivnița pentru vinurile scumpe la condițiile perfecte sau sera la nivelul optim de umiditate, acesta este un higrometru foarte rezonabil ca preț, precis și ușor de utilizat. Poți monta dispozitivul pe perete sau poți folosi suportul încorporat pentru a-l așeza pe o masă, o comodă sau un raft. Include cele două baterii AAA necesare.

Specificații:

 • Afisare: Temperatura, Umiditate
 • Ceas: Nu
 • Tip termometru: Interior
 • Altele: Indicator comfort termic

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

Deși este acceptabil ca un higrometru să aibă o precizie de plus 5% la citirea umidității relative, acest dispozitiv de la ThermoPro este mult mai precis, cu o precizie de plus 2 până la 3%, în funcție de temperatură. Precizia sa la temperatură este de plus 1 grad. Și ambele măsurători sunt actualizate la fiecare 10 secunde, astfel încât vei avea întotdeauna cele mai recente cifre. Afișajul mare și ușor de citit arată temperatura și umiditatea relativă curentă, un “indicator de confort” care îți arată dacă nivelul de umiditate este scăzut, bun sau prea mare, și cele mai mari și cele mai mici citiri pentru temperatura și umiditatea atât de la dispozitiv de când a fost pornit. (Apasă butonul de resetare de pe spatele higrometrului dacă dorești să ștergi istoricul.)

Dispozitivul poate măsura niveluri de umiditate relativă între 10% și 99% și temperaturi cuprinse între -50 de grade și 70 de grade Celsius. Poți trece, de asemenea, la măsurători de temperatură în grade Farenheit, dacă dorești. Poți folosi suportul pentru a așeza higrometrul pe o raft sau o masă sau poți folosi magnetul de pe spate pentru a-l atașa la o suprafață metalică, precum frigiderul tău. Acesta este un instrument util pentru aproape orice zonă a casei tale, inclusiv dormitoare, sufragerii, lângă o colecție de plante, într-o pivniță pentru vinuri sau într-un subsol. Pentru alimentare, este necesară o baterie AAA, care este inclusă.

Specificații

 • Afisare: Temperatura, Umiditate, Grad Comfort
 • Tip termometru: Interior
 • Radio Clock: Nu
 • Senzori inclusi: Temperatura
 • Alarma: Nu
 • Dimensiuni: 7.9 x 2.1 x 6.7 cm
 • Greutate: 77.1 g
 • Altele: Indicator comfort termic, Retinere valori max si min, Ecran mare, Citire temperatura o data la 10 s, 3 tipuri de montare, magnetc, agatat sau cu suport, Gama profesionala

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

Dacă ești în căutarea unui higrometru care să ofere un raport excelent între calitate și preț, atunci Techone® CX-0813 ar putea fi alegerea perfectă pentru tine. Am fost impresionați de acest dispozitiv versatil, care nu numai că măsoară cu precizie umiditatea relativă și temperatura, dar oferă și o serie de caracteristici valoroase.

Una dintre caracteristicile notabile ale acestui higrometru este viteza sa de citire. Cu o actualizare la fiecare 10 secunde, poți fi mereu la curent cu condițiile din încăperea ta. Acest lucru este deosebit de util atunci când dorești să urmărești modificările rapide ale umidității sau temperaturii în timp real.

Afisajul digital este ușor de citit, oferind informații clare despre temperatura curentă și umiditatea relativă. De asemenea, dispune de un indicator de confort, care îți spune dacă nivelul de umiditate este potrivit sau trebuie ajustat. Mai mult, poți verifica cele mai mari și cele mai mici citiri înregistrate de la prima pornire a dispozitivului.

Higrometrul Techone® CX-0813 vine cu un design compact și versatil, ceea ce îl face potrivit pentru orice încăpere din casa ta. Poți să-l agăți pe perete sau să-l așezi pe un suport, în funcție de preferințele tale.

Un alt aspect notabil este gama sa profesională, ceea ce înseamnă că poți avea încredere în precizia măsurătorilor sale. Și pentru a-ți oferi și mai multă flexibilitate, este alimentat cu baterii, astfel încât îl poți amplasa oriunde dorești, fără a fi limitat de prize sau cabluri.

Specificații

 • Afisare: Temperatura, Umiditate
 • Ceas: 12 ore / 24 ore
 • Tip termometru: Digital
 • Altele: Afisare ceas si data, 12/24 ore, Posibilitate montaj prin agatare sau stand

Avantaje:

Dezavantaje:

3.5/5

Xiaomi Mijia este o adevărată bijuterie atunci când vine vorba de higrometre de cameră. Acest dispozitiv inteligent combină cu succes designul elegant cu funcționalitatea avansată, făcându-l unul dintre cele mai bune higrometre de cameră de pe piață.

Precizia este cuvântul de ordine pentru Xiaomi Mijia. Cu o acuratețe remarcabilă, acest higrometru este capabil să măsoare umiditatea relativă și temperatura cu o precizie uluitoare. Veți fi uimiți de cât de exacte sunt măsurătorile sale, ceea ce îl face potrivit pentru a vă monitoriza cu atenție condițiile de interior.

Unul dintre aspectele cele mai impresionante ale acestui higrometru este conectivitatea Bluetooth. Prin intermediul aplicației Xiaomi Mijia, poți urmări în timp real datele de la higrometru direct pe telefonul tău inteligent. Acest lucru îți oferă o vizualizare detaliată a schimbărilor în umiditate și temperatură în timp real, precum și posibilitatea de a seta alerte personalizate.

Ecranul său digital este ușor de citit și afișează în mod clar atât temperatura curentă, cât și nivelul de umiditate relativă. De asemenea, are un design compact și subțire, ceea ce îl face să se integreze perfect în orice decor de cameră.

Un alt avantaj notabil este durabilitatea sa. Xiaomi Mijia este construit pentru a rezista în timp, asigurându-ți că vei avea un partener de încredere în monitorizarea condițiilor din casa ta.

Specificații

 • Afisare: Temperatura, Umiditate
 • Ceas: Da
 • Tip termometru: Digital
 • Dimensiuni: 110 x 55 x 10.1 mm

Avantaje:

Dezavantaje:

3/5

TH-108 Pointer este alegerea perfectă pentru cei care apreciază farmecul clasic al unui higrometru analog. Acest dispozitiv simplu, dar eficient, este ideal pentru măsurători precise ale umidității relative și temperaturii într-un stil tradițional.

Unul dintre aspectele notabile ale TH-108 Pointer este absența bateriilor. Acest higrometru funcționează fără alimentare electrică, ceea ce înseamnă că nu va fi niciodată întrerupt de epuizarea bateriilor. Cu o construcție solidă și durabilă, acesta poate să reziste de-a lungul timpului, oferind măsurători precise.

Designul său analog este un omagiu adus tradiției, cu un indicador simplu și ușor de citit. Acesta îți permite să verifici cu ușurință nivelul actual de umiditate relativă și temperatura într-o privire. Este un dispozitiv simplu și fiabil pentru cei care doresc să urmărească condițiile din încăperile lor într-un mod clasic.

TH-108 Pointer este ușor de montat pe perete sau de așezat pe o suprafață plană, în funcție de preferințele tale. Este o alegere excelentă pentru cei care doresc un higrometru analog de încredere, care să îndeplinească cu precizie sarcina sa. Cu acest produs vei putea economisi și câțiva lei și să obții în același timp un produs de calitate.

Specificații

 • Afisare: Temperatura, Umiditate
 • Ceas: Nu
 • Tip termometru: Analog
 • Alarma: Nu

Avantaje:

Dezavantaje:

5/5

Pentru cei care caută calitatea premium într-un higrometru, Levenhuk Wezzer Teo TH70 este alegerea perfectă. Acest dispozitiv de înaltă gamă oferă o gamă largă de funcționalități și precizie excepțională.

Precizia este cuvântul de ordine pentru Levenhuk Wezzer Teo TH70. Acest higrometru este capabil să efectueze măsurători extrem de precise ale umidității relative și temperaturii, astfel încât să poți avea încredere că datele pe care le primești sunt corecte și actuale.

Un aspect notabil este capacitatea sa de a monitoriza zgomotul ambiental, ceea ce îl face perfect pentru cei care doresc să mențină un mediu liniștit și confortabil. Acesta nu doar măsoară umiditatea și temperatura, ci și nivelul de zgomot din încăpere, oferindu-ți o imagine completă a mediului de interior.

Afisajul său digital este ușor de citit și oferă informații clare despre condițiile din încăpere. De asemenea, dispune de opțiuni avansate de conectivitate, permițându-ți să monitorizezi datele în timp real pe telefonul tău inteligent.

Cu un design premium și funcționalități extinse, Levenhuk Wezzer Teo TH70 se potrivește perfect în orice mediu de interior, de la birouri elegante la case sofisticate.

Specificații

 • Afisare: Temperatura / Umiditate
 • Ceas: Nu

Avantaje:

Dezavantaje:

Ghid de cumpărare: Cum alegi cel mai bun higrometru

Deoarece există o gamă largă de unități de vânzare, alegerea unui higrometru poate fi o sarcină intimidantă. Cumpărătorii potențiali ar trebui să ia în considerare trei factori principali: cerințe, specificații și costuri.

Aplicație sau Utilizare

În timp ce multe higrometre sunt destinate utilizării generale în orice loc din casă, altele sunt mai specializate, așa că ia în considerare nevoile tale atunci când alegi modelul ideal. Asigură-te că dispozitivul pe care-l iei în considerare are o gamă de temperatură și umiditate potrivită scopurilor tale.

Unele dintre aplicațiile comune ale higrometrelor includ:

 • Sere, unde niveluri mai ridicate de umiditate sunt adesea necesare pentru a încuraja creșterea sănătoasă a culturilor sau a plantelor ornamentale.
 • Crame sau dulapuri pentru vin: Ideal, vinul ar trebui să fie stocat la niveluri de umiditate de 50 la 70 la sută pentru a preveni uscarea dopului și deteriorarea conținutului sticlei.
 • Subsoluri și băi, unde nivelurile de umiditate pot crește adesea prea mult, ducând la dezvoltarea mucegaiului. În aceste situații, un dezumidificator este o soluție bună.
 • Dormitoare, deoarece aerul prea uscat sau prea umed te poate împiedica să dormi bine.
 • Lângă plantele de interior, deoarece multe varietăți populare de plante de interior sunt originare din zone tropicale cu niveluri ridicate de umiditate. Cazuri de instrumente muzicale: Chitarele și alte instrumente din lemn nu ar trebui expuse la niveluri excesiv de ridicate sau scăzute de umiditate pentru a menține lemnul în stare bună.

Precizie

Un higrometru este la fel de bun ca precizia sa, care este de obicei indicată ca marjă de eroare deasupra sau sub măsurarea reală. Deci, de exemplu, un higrometru decent ar trebui să furnizeze citiri de umiditate care nu sunt mai mari de 5 la sută mai sus sau mai jos decât măsurarea reală a umidității în acel moment. Acest lucru este de obicei arătat cu simbolul ±, care înseamnă plus/minus. Un higrometru cu adevărat bun va avea însă o precizie cuprinsă între plus 2 și 3 la sută, iar cel mai precis dintre toate poate fi mai aproape de plus 1 la sută.

Digital versus Analog

Higrometrele digitale, care afișează citirile în cifre, sunt de departe opțiunea cea mai populară. Higrometrele digitale sunt în general foarte ușor de citit și destul de precise, arătând în mod clar citirile de temperatură până la o zecime de grad. Aceste higrometre sunt deosebit de utile pentru a evidenția tendințele, deoarece poți vedea într-o privire exact cât de mult s-au schimbat măsurările în timp.

Higrometrele analogice indică umiditatea și temperatura cu un ac care se mișcă pe o scară care afișează gama dispozitivului. Adesea, scala este codificată pe culori pentru a face foarte clar într-o privire dacă citirea de umiditate este mare, confortabilă sau mică. Este mai ușor să citești un higrometru analog de la distanță decât un higrometru digital, dar mai dificil să identifici cu precizie schimbările mici în măsurători.

Sursa de Alimentare

Higrometrele digitale funcționează cu baterii. Unele folosesc baterii obișnuite de tip AA sau AAA, în timp ce altele necesită baterii tip buton mai specializate. Majoritatea higrometrelor includ bateria necesară, dar, desigur, va trebui să o schimbi periodic.

Higrometrele analogice nu necesită baterii sau alte surse externe de alimentare. Aceste dispozitive sunt în schimb alimentate de o mică spirală metalică interioară legată de un polimer de hârtie. Pe măsură ce hârtia absoarbe apa din atmosferă, se umflă, determinând spirala să mute acul atașat pe fața higrometrului. Pe măsură ce umiditatea scade, apa se evaporă din hârtie, determinând-o să se contracte și să tragă de spirală metalică, care apoi trage acul în jos pe fața higrometrului.

Caracteristici Remarcabile

Higrometre Inteligente

Astăzi, vei găsi multe higrometre inteligente care îți permit să monitorizezi nivelurile de umiditate și temperatură de pe o aplicație descărcată în telefonul tău, fără a fi nevoie să te uiți direct la senzor însuși. Acestea sunt deosebit de utile pentru sere, crame mari și alte zone în care un nivel de umiditate mai mare decât normalul este esențial pentru creșterea sănătoasă sau întreținerea plantelor, reptilelor, băuturilor sau altor obiecte. În timp ce multe higrometre inteligente transmit datele lor prin Bluetooth, unele companii vând porți Wi-Fi separat care îți oferă o gamă mult mai largă de transmitere.

Monitorizare și Alerte la Distanță

Deși nu vei avea probabil nevoie de o alertă dacă nivelurile de umiditate cresc în jurul colecției tale de plante de interior, o schimbare gravă în umiditate sau temperatură poate fi dezastruoasă într-o locație foarte sensibilă, cum ar fi o seră sau o cramă pentru vin. Din acest motiv, dacă ai nevoie de monitorizarea foarte apropiată a nivelurilor de umiditate, este o idee bună să alegi un higrometru inteligent.

Cum funcționează higrometrele?

Un higrometru electric măsoară umiditatea prin analizarea variației rezistenței electrice a unei subțiri straturi de dispozitiv semiconductor. Pe de altă parte, alte higrometre detectează variații în transparență, greutate sau volumul substanțelor care reacționează la umiditate.

În ce situații sunt foarte utile higrometrele?

Higrometrele sunt extrem de utile într-o serie de situații și contexte. Iată câteva dintre acestea:

 • Agricultură și horticultură: Agricultorii și grădinarii utilizează higrometre pentru a monitoriza umiditatea în sere și culturi în câmp deschis. Acest lucru ajută la optimizarea creșterii plantelor și la prevenirea problemelor legate de excesul sau insuficiența de umiditate.
 • Stocarea alimentelor și vinurilor: În industria alimentară, higrometrele sunt folosite pentru a menține condiții optime de umiditate în depozite și camere de depozitare pentru a prelungi durata de viață a alimentelor și a băuturilor, inclusiv a vinurilor.
 • Producția de hârtie și textile: Industriile care lucrează cu hârtie și textile trebuie să monitorizeze umiditatea pentru a asigura calitatea produselor finite și pentru a evita problemele de producție.
 • Conservarea operelor de artă și a documentelor: Muzeele, bibliotecile și arhivele folosesc higrometre pentru a menține niveluri constante de umiditate în încăperi, pentru a proteja operele de artă, cărțile rare și documentele istorice.
 • Sănătatea și confortul în interior: În locuințe și birouri, higrometrele ajută la menținerea nivelurilor optime de umiditate pentru confortul uman. Aerul prea uscat sau prea umed poate afecta sănătatea respiratorie și confortul general.

Pentru a cumpara orice produs tot ce trebuie să faci este să verifici disponibilitatea pe stoc și pretul în lei, să apeși pe “Adauga in cos”, să selectezi modalitatea de livrare și transport și să finalizezi plata.

Cât de fiabile și de încredere sunt higrometrele?

Fiabilitatea și încrederea în higrometre depind în mare măsură de calitatea și precizia dispozitivului. Higrometrele bine construite și calibrate pot oferi citiri precise ale umidității relative a aerului. Cu toate acestea, există câțiva factori care pot influența fiabilitatea higrometrelor:

 • Calibrare: Higrometrele trebuie să fie calibrate periodic pentru a asigura acuratețea citirilor. Calibrarea poate fi făcută folosind kituri speciale de calibrare sau trimițând dispozitivul la un laborator de calibrare.
 • Mediu de utilizare: Higrometrele trebuie plasate în mediul potrivit pentru aplicația lor. Expunerea la substanțe chimice sau temperaturi extreme poate afecta precizia citirilor.
 • Calitatea dispozitivului: Investirea într-un higrometru de calitate superioară este adesea mai sigură decât achiziționarea unui dispozitiv ieftin, deoarece higrometrele mai scumpe sunt adesea mai precise și mai fiabile.
 • Întreținere: Menținerea și curățarea regulată a higrometrului pot contribui la menținerea preciziei în timp.

Vezi și ghidul nostru pentru cea mai bună stație meteo.

Întrebări frecvente despre higrometre

Un higrometru este un dispozitiv care măsoară umiditatea relativă din aer, adică cantitatea de umiditate pe care aerul o transportă în prezent ca procent din cantitatea pe care ar putea-o transporta dacă ar fi complet saturat la acea temperatură specifică. S-ar putea să nu pară un număr foarte important sau util de știut, dar există un număr surprinzător de mare de scenarii în care un higrometru poate fi foarte util. Dacă ai multe plante de interior, un higrometru te va ajuta să știi dacă trebuie sau nu să adaugi umiditate suplimentară pentru cea mai bună creștere a plantelor.

Alte utilizări comune pentru un higrometru includ monitorizarea nivelului de umiditate din interiorul unei crame pentru vin, deoarece acest produs se păstrează cel mai bine la niveluri de umiditate ceva mai ridicate decât cele găsite în mod obișnuit în interior. Instrumentele muzicale delicate sau valoroase beneficiază, de asemenea, de un mic higrometru păstrat în interiorul cazului lor, deoarece condițiile prea uscate sau umede pot cauza deformarea sau crăparea lemnului, a trestiilor și a coardelor.

Desigur, s-ar putea să vrei doar un higrometru pentru a te asigura că aerul din interiorul casei tale se încadrează în intervalul confortabil de 40 la 50 la sută umiditate relativă, pe care majoritatea oamenilor îl consideră cel mai bun pentru a-și menține ochii, pielea și gâtul în stare bună.1 Sub acest nivel, aerul se simte prea uscat, ceea ce poate usca pielea. Peste acest nivel, s-ar putea să descoperi că în casa ta se dezvoltă mucegai și mucegai.2

Majoritatea producătorilor de higrometre specifică precizia dispozitivelor lor; ca ghid general, un higrometru ar trebui să aibă o precizie de cel mult plus 5 procente. Cu toate acestea, dacă vrei să fii sigur că higrometrul tău este cât se poate de precis, poți cumpăra un kit de calibrare, de obicei o pungă etanșă cu un insert de umiditate care ar trebui să creeze o citire specificată pe higrometrul tău. Dacă citirea dispozitivului tău nu se potrivește cu numerele kitului de calibrare, atunci poți regla higrometrul până când se potrivește cu kitul de calibrare. Majoritatea higrometrelor au un buton sau o rotiță pe partea din spate pentru ajustări de calibrare.

Cel mai bun loc pentru higrometrul tău depinde de aplicația ta. Dacă îl folosești pentru a monitoriza nivelul de umiditate într-un spațiu restrâns, cum ar fi un caz de instrumente, un dulap pentru vin sau o seră, atunci higrometrul ar trebui montat în acel spațiu cât mai aproape de mijloc posibil. Dacă folosești dispozitivul pentru a monitoriza nivelurile de umiditate în jurul unei colecții de plante de interior, atunci plasează higrometrul aproape de plante. Dar dacă doar aduni citiri generale privind nivelul de umiditate din interiorul casei tale, atunci este mai bine să așezi higrometrul într-o zonă deschisă care nu este expusă la extreme de umiditate; asta înseamnă departe de baie și bucătărie, și ideal într-un dormitor, birou sau cameră de zi.

Friendly and carefree funny bearded gay man in grey sweater edit profile picture online dating app

Marcel Popa

Blogger

Marcel Popa este editorul șef  al Top Electronice și a acoperit tehnologia de peste 5 de ani. În plus față de supravegherea direcției Top Electronice, Marcel Popa este specializat în acoperirea tuturor lucrurilor mobile, după ce a revizuit zeci de smartphone-uri și alte gadget-uri.

Abonează-te!

Obține acces instantaneu la știri de ultimă oră, cele mai tari recenzii, oferte excelente și sfaturi utile.

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.

ABONEAZĂ-TE!

Cele mai recente știri hi-fi, home cinema și tehnologie, recenzii, sfaturi de cumpărare și oferte, direct în căsuța ta de e-mail!

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.