Top Electronice

Cel mai bun dezumidificator electric din 2024: Top 6 dezumidificatoare de aer pentru tine

| Verificat de Raluca Sas

Când cumperi prin link-uri de pe site-ul nostru, este posibil să câștigăm un comision de afiliat care ne ajuta la finanțarea activităților noastre și la testarea celor mai bune produse pe care să le achiziționezi.  Detalii aici.

Tabel de conținut
cel mai bun dezumidificator

Dacă te confrunți cu niveluri ridicate de umiditate în spațiile de locuit, adăugarea unui dezumidificator ar putea fi soluția optimă pentru a îmbunătăți confortul camerei și a preveni problemele precum mucegaiul și igrasia.

Mai mult, a naviga prin aerul saturat cu umiditate nu este deloc plăcut pentru nimeni acasă și cel mai bun dezumidificator rezolvă această problemă. Ideal ar fi să menții umiditatea din casa ta în intervalul de 40 până la 60 la sută. Dacă locuința sau afacerea ta depășește constant această limită, adăugarea unui dezumidificator este o mișcare judicioasă.

La fel ca în cazul diversității între umidificatoarele de acasă și purificatoare de aer, nu fiecare dezumidificator este creat cu aceleași specificații. Factori precum dimensiunea recipientului, mecanismele de drenare și ratele de îndepărtare a umidității joacă roluri esențiale în determinarea eficacității și duratei de viață a unui model.

Investind mai mult de 300 de ore în testarea riguroasă a 12 modele de dezumidificatoare pe o perioadă de două săptămâni, am evaluat meticulos aspecte precum ușurința de instalare, eficacitatea generală, estetica designului și caracteristicile suplimentare. În plus, am verificat cu atenție citirile higrometrului intern cu unul extern.

Dacă pivnița sau dormitorul tău au capatat recent o senzație lipicioasă, explorează opțiunile prezentate de aceste dezumidificatoare pentru a elimina orice umiditate persistentă în casa ta. Mai jos vei găsi lista noastră cu cele mai bune dezumidificatoare, urmat de un ghid de cumpărare și cum le am testat.

Cele mai bune dezumidificatoare: Top 6 modele

ProdusPreț
1. AlecoAir D14 PURIFYVezi Prețul
2. TURBIONAIRE PRO 50Vezi Prețul
3. LTC Pure Air PA706Vezi Prețul
4. Woods SW22FM SuediaVezi Prețul
5. Ariston DEOS 12, 12l/24hVezi Prețul
6. Star-Light DHD-2025WVezi Prețul
 

Cel mai bun dezumidificator de pe piata

5/5

AlecoAir D14 Purify WiFi reprezintă o soluție versatilă, combinând funcționalitățile de dezumidificator si purificator de aer într-un singur dispozitiv. Cu o capacitate de 12 litri și capacitatea de a funcționa neîntrerupt timp de 24 de ore, acest dispozitiv este echipat cu un filtru HEPA pentru o purificare eficientă. Afișajul digital și posibilitatea de control prin WiFi adaugă un nivel de comoditate semnificativ.

D14 Purify WiFi nu se limitează doar la funcția de dezumidificare, ci oferă și opțiuni suplimentare, precum ionizarea și posibilitatea de a usca rufele. Aceste caracteristici multiple îl transformă într-un aparat multifuncțional, adaptabil la diverse nevoi casnice.

Caracteristicile de afișaj digital și control WiFi nu doar că sunt utile, dar și facilitează monitorizarea și operarea dispozitivului. Împreună cu filtrul HEPA și funcția de ionizare, acesta se prezintă ca o opțiune atrăgătoare pentru cei interesați să îmbunătățească calitatea aerului din locuință. Prin urmare, AlecoAir D14 Purify WiFi pare a fi o alegere completă și practică pentru mediul casnic.

Este, fără îndoială, unul dintre cele mai eficiente dispozitive de dezumidificare pentru uz casnic disponibile pe piață în prezent.

Specificații:

 • Utilizat pentru: Purificare a aerului și dezumidificator de aer
 • Capacitatea rezervorului de apa: 2.3 l
 • Funcții: Child Lock, Afisaj digital, Higrostat, Ionizare, Functie de uscare rufe, Filtru aer lavabil, Functia Memory, Wifi, Fan Stop
 • Greutate: 11 kg
 • Capacitatea de dezumidificare zilnica: 12 l
 • Nivelul de zgomot: 42 dB
 • Consum energie electrica: 155 W
 • Debit de aer: 100 mc/h

Cel mai bun dezumidificator profesional

5/5

Acest dezumidificator Turbionaire Pro 50 reprezintă o soluție de înaltă calitate în domeniul profesional, oferind o capacitate impresionantă de până la 53 de litri pe zi.

Cu un control electronic și un afișaj digital pentru monitorizarea nivelului de umiditate, dispune și de un rezervor încorporat de 4,3 litri pentru colectarea eficientă a apei. Dispozitivul este echipat și cu un hygrosta, asigurând un control precis, iar roțile robuste facilitează transportul.

Datorită capacității sale mari și controlului electronic avansat, dezumidificatorul Turbionaire Pro 50 este potrivit pentru utilizare în medii profesionale, cum ar fi depozite sau ateliere. Afișajul hygrosta și cel digital adaugă un nivel crescut de confort și precizie în funcționarea dispozitivului. Rezervorul încorporat și roțile fac din acesta o opțiune practică pentru cei care necesită mobilitate sporită.

În ansamblu, Turbionaire Pro 50 se evidențiază ca un dezumidificator de încredere și funcțional în mediul profesional. Dacă sunt căutate dezumidificatoare industriale de calitate, acesta reprezintă cu siguranță alegerea potrivită pentru nevoile tale.

Specificații

 • Utilizat pentru: dezumidificare
 • Capacitatea rezervorului de apa: 5.5 l
 • Funcții: Timer Auto restart, Display LCD, Dezghetare automata, Control Digital, Filtru aer lavabil, Posibilitate drenaj continuu
 • Greutate: 36 kg
 • Capacitatea de dezumidificare zilnica: 51.4 l
 • Nivelul de zgomot: 50 dB
 • Tensiunea alimentare: 220 V
 • Debit de aer: 350 mc/h

Cel mai bun dezumidificator ieftin

4/5

LTC Pure Air PA706 se prezintă ca o soluție practică, reunind funcțiile de dezumidificator si purificator de aer într-un dispozitiv compact.

Dotat cu un afișaj digital și un control electronic intuitiv, acesta oferă o experiență simplă în utilizare. Rezervorul încorporat de 4,3 litri contribuie la eficiența procesului de colectare a apei, iar designul cu roți facilitează transportul, făcându-l potrivit pentru diverse situații.

În ceea ce privește partea de purificare a aerului, dispune de un filtru HEPA, aducând un aport semnificativ la îmbunătățirea calității aerului din încăpere. Pentru cei interesați de un dezumidificator accesibil din punct de vedere financiar, LTC Pure Air PA706 se afirmă ca un model adecvat. Eficient în îndeplinirea sarcinilor sale, acest dezumidificator electric oferă un echilibru optim între calitate și preț.

În ciuda faptului că performanțele pot varia în comparație cu modelele mai avansate, se distinge ca fiind o alegere remarcabilă pentru cei ce caută eficiență la un preț accesibil.

Specificații

 • Utilizat pentru: purificare și dezumidificator de camera
 • Capacitate rezervor de apa: 2.5 l
 • Funcții: Dezghetare automata, Control al umiditatii, Indicator umiditate, Ionizare
 • Greutate: 2.18 kg
 • Capacitatea de dezumidificare zilnica: 700 ml
 • Nivelul de zgomot: 45 dB
 • Tensiunea alimentare: 230 V
 • Debitul de aer: nespecficiat

Cel mai bun dezumidificator premium

5/5

Dezumidificatorul și purificatorul de aer Woods Sweden este un produs conceput pentru a ajuta la reducerea nivelului de umiditate din aer, eliminând și poluanții.

Dispune de un filtru SMF și o garanție de 6 ani, ceea ce îl face o alegere durabilă și fiabilă pentru case de până la 100 de metri pătrați. Dezumidificatorul/purificatorul de aer a fost proiectat având în vedere caracterul practic, având un design compact și comenzi ușor de utilizat.

Este cel mai eficient dezumidificator de aer de până acum, însă dezavantajul este că vine și la un preț foarte ridicat. Totuși, dacă optezi pentru acest aparat, poți fi sigur că problemele tale sunt rezolvate și că acesta este cel mai bun dezumidificator premium de pe piață.

Specificații

 • Utilizat pentru: purificare și dezumidificator de camera
 • Capacitate rezervor de apa: 10.4 l
 • Funcții: Oprire automata, Auto restart, Indicator rezervor plin, Control al umiditatii, Purificare aer, Roti pentru usurarea deplasarii, Dezgetare automata, Maner transport, Uscare haine, Higrostat incorporat, Dezumidificare, 2 Trepte de ventilatie, Dezumidificare automata comandata de higrostat, Drenaj continuu
 • Consum energie: 210 W
 • Capacitate de dezumidificare zilnica: 13.5 l
 • Nivel de zgomot: 56 dB
 • Tensiunea alimentare: 230 V
 • Debitul de aer: 196 mc/h , 210 mc/h

Cel mai bun dezumidificator în raport calitate/preț

4/5

Dezumidificatorul Ariston DEOS 12 este un dispozitiv de calitate profesională conceput pentru a controla nivelul de umiditate din casa sau spațiul tău de lucru. Cu o capacitate zilnică maximă de 12 litri și comenzi electronice, acest dezumidificator asigură o funcționare eficientă și convenabilă.

Rezervorul de apa incorporat de 2,1 litri asigura functionare continua, iar aparatul este recomandat pentru spatii de pana la 25 de metri patrati. Culoarea albă îi conferă un aspect elegant și modern. Dacă e să ne referim la raportul dintre calitate/preț, acesta este cu siguranță cel mai bun dezumidificator casnic pe care îl vei găsi.

Specificații

 • Utilizat pentru: dezumidificator de camera
 • Capacitate rezervor de apa: 2.1 litri
 • Funcții: Drenaj continuu, Control electronic pentru reglarea nivelului de dezumidificare
 • Consum energie: 250 W
 • Capacitate de dezumidificare zilnica: 12 litri
 • Nivel de zgomot: 46 dB
 • Tensiunea alimentare: 230 V

Cel mai bun dezumidificator de aer - Best Seller

4/5

Dezumidificatorul Star Light DHD 2025w este un dispozitiv fiabil și eficient care poate reduce eficient nivelul de umiditate dintr-o încăpere de până la 145 de metri pătrați.

Are o capacitate mare de 20 de litri și poate funcționa continuu timp de 24 de ore. Rezervorul de apă de 5 litri este ușor de scos și golit, iar dispozitivul are, de asemenea, un afișaj LED și control digital cu funcție de cronometru. Culoarea albă îi conferă un aspect elegant și modern, care se poate potrivi în orice design interior.

Opțiunile acestui dezumidificator electric îl fac să fie cel mai bine vândut dezumidificator de până acum. Deci dacă ai nevoie de un dezumidificator electric accesibil, de clasa medie și pe care să te poți baza, modelul Star Light DHD 2025w este o opțiune potrivită.

Specificații

 • Utilizat pentru: dezumidificator de camera
 • Capacitate rezervorul de apă: 5 litri
 • Funcții: Temporizator
 • Consum energie: 255 W
 • Capacitate de dezumidificare zilnica: 20 l
 • Nivel de zgomot: 45 dB
 • Tensiunea alimentare: 230 V

Oferte și Promoții

Cu aceste oferte și promoții, cumpărătorii pot beneficia de reduceri, pachete promoționale sau alte avantaje pentru a achiziționa dezumidificatoare la prețuri mai accesibile. Poți găsi oferte speciale pentru dezumidificatoare pe următoarele magazine:

Ghid de cumpărare: Cum să alegi cel mai bun dezumidificator pentru tine

Descoperirea detaliilor despre dezumidificatoare și rolul lor în menținerea unui mediu de trai sănătos acasă este scopul nostru aici. Dacă te găsești adesea în situația de a usca rufe în interior (să fim sinceri, cu vremea imprevizibilă și costurile crescânde ale uscătoarelor, cine nu ar face asta?) sau luptându-te cu umezeală și umiditate, atunci un dezumidificator devine un echipament esențial!

Rămâi cu noi pe măsură ce demistificăm diferențele dintre dezumidificatoarele disponibile pentru casă, împreună cu caracteristicile cheie cruciale pentru procesul tău de luare a deciziilor.

Cum funcționează un dezumidificator?

Mai jos vom intra în detalii despre tipuri de dezumidificatoare și cum funcționează.

Dezumidificatoare cu Compresor

Cunoscute și sub denumirea de dezumidificatoare cu agent frigorific, aceste unități funcționează prin atragerea aerului umed peste o bobină refrigerată cu ajutorul unui ventilator. Bobina rece condensează umiditatea din aer, transformând-o în apă care se colectează într-un rezervor. Acest proces funcționează cel mai bine în climatul mai cald, peste 10-15°C.

Dezumidificatoare cu Desicant

În schimb, dezumidificatoarele cu desicant utilizează un material desicant, o substanță care absoarbe natural umiditatea. Sunt eficiente în special în climatul mai rece sau la temperaturi mai joase sub 20°C, cum ar fi în rulote sau pivnițe, unde dezumidificatoarele cu compresor pot fi mai puțin eficiente.

Ce dimensiune de dezumidificator ar trebui să achiziționez?

Woman sitting near air purifier and moisturizer appliance

Atunci când te gândești la dimensiunile dezumidificatoarelor, te concentrezi pe rata de extracție zilnică, indicând câtă apă (în litri) poate extrage dezumidificatorul din aer în 24 de ore. De exemplu, o unitate de 12 litri poate extrage 12 litri de apă într-o zi. Cu cât capacitatea unității este mai mare, cu atât rata de extracție și puterea sunt mai mari.

Acest lucru nu trebuie confundat cu capacitatea rezervorului, care se referă la câtă apă poate reține unitatea după extracție. De exemplu, o unitate de 12 litri poate avea un rezervor de doar 2 litri, care trebuie golit regulat.

Dimensiunea potrivită depinde de două factori cruciale: dimensiunea casei sau camerei tale și cantitatea de umiditate generată de mediul tău. Spațiile mai mari sau camerele necesită mașini mai puternice.

Activitățile tale zilnice influențează și alegerea dezumidificatorului. În timp ce majoritatea unităților gestionează umiditatea provenită de la gătit și duș, factori suplimentari precum plantele de interior, uscatul frecvent al rufelor în interior, o pivniță rece sau locuirea într-o țară umedă pot necesita o unitate mai robustă. Dacă usuci des rufe în interior, un dezumidificator cu mod pentru rufe poate fi benefic.

Unde ar trebui să plasez dezumidificatorul meu?

Plasează strategic dezumidificatorul într-o locație centrală, cum ar fi o scară sau un hol, pentru a crea un mediu mai uscat și mai confortabil. Păstrarea ușilor interioare deschise ajută excesul de umiditate să se îndrepte natural către dezumidificator, îndepărtându-l eficient din aer. Pentru probleme specifice de umiditate în anumite zone, mută temporar dezumidificatorul mai aproape de acea zonă.

De asemenea, este important să ții cont că unele dezumidificatoare vin cu un furtun de drenaj, așa că, dacă planifici să folosești unul dintre aceste modele, asigură-te că ai acces ușor la un canal.

Caracteristici de căutat la achiziționarea unui dezumidificator

Smartphone with launched application for ventilation adjustment

Mod pentru Rufe

Această funcție specială accelerează uscarea rufelor în interior prin lucru la o capacitate mare pentru a extrage excesul de umiditate din aer.

Higrostat

Similar unui termostat, higrostatul măsoară și controlează nivelurile de umiditate. Când umiditatea depășește nivelul setat, dezumidificatorul se activează, extrăgând umiditatea până când umiditatea dorită este atinsă, promovând calitatea optimă a aerului interior și eficiența energetică.

Filtre HEPA

Captează eficient particule mici, inclusiv alergeni comuni precum acarieni, polen, piele de animale și spori de mucegai, lucrând alături de funcția de reducere a umidității a dezumidificatorului pentru a crea un mediu mai uscat, mai curat și mai sănătos.

Nivel de Zgomot

Majoritatea dezumidificatoarelor funcționează la 36–50dB. Modelele cu compresor pot fi puțin mai zgomotoase, în timp ce cele cu desicant tind să fie mai silențioase.

Control Inteligent

Dezumidificatoarele cu conectivitate WiFi permit monitorizarea și programarea de la distanță printr-o aplicație convenabilă.

Oprire Automată

Unele modele se opresc automat când rezervorul atinge capacitatea maximă, prevenind orice posibilă revărsare.

Rata de Extracție Zilnică

Indică câtă apă poate extrage dezumidificatorul în 24 de ore. Ratele de extracție mai mari indică o putere mai mare.

Capacitatea Rezervorului

Cu cât este mai mare, cu atât ai mai puține griji în privința golirii frecvente. Unele unități au un sistem de drenaj continuu, astfel încât nu trebuie golite deloc.

Menționăm și că este recomandat să alegi un dezumidificator si purificator de aer cu consum redus de energie.

Mentenanță

Asemenea umidificatoarelor, dezumidificatoarele pot dezvolta mucegai și igrasie dacă nu sunt curățate corespunzător. Verifică manualul de utilizare al dezumidificatorului pentru procesul recomandat de curățare. În general, pentru a curăța dezumidificatorul, va trebui să clătești rezervorul la fiecare câteva săptămâni pentru a evita acumularea. Dacă dezumidificatorul tău are un filtru, va trebui să-l înlocuiești, să-l ștergi sau să-l speli conform recomandărilor.

Concluzie

Utilizarea unui dezumidificator casnic poate face o diferență semnificativă în calitatea aerului și în orice probleme de umiditate pe care le poți întâmpina. Extrăgând eficient excesul de umiditate din mediu, te va ajuta să usuci mai rapid rufele și să previi formarea mucegaiului pe pereți.

Indiferent dacă te confrunți cu temperaturi variabile sau ai nevoi specifice, există un dezumidificator perfect pentru tine. Nu tolera efectele dăunătoare ale nivelurilor ridicate de umiditate – adu un dezumidificator în casa ta și experimentează diferența semnificativă pe care o poate face. Dacă aveai nevoie de un dezumidificator, sperăm că acest articol te-a ajutat să găsești cel potrivit pentru tine.

Air purifier on wooden floor in living room and man drinking coffee on sofa.

Cum am testat

În demersul nostru de a evalua în mod detaliat dezumidificatoarele, am achiziționat douăsprezece modele și le-am integrat în locuințele noastre pe o perioadă de două săptămâni.

Membrii echipei implicați în această evaluare au fost aleși strategic să dețină subsoluri sau zone specifice în casele lor predispuse la umiditate crescută sau condiții de umezeală. Echipa noastră a elaborat cu minuțiozitate metodologii de testare eficiente, modelând înțelegerea noastră asupra monitorizării nivelurilor de umiditate.

Odată cu sosirea tuturor modelelor de dezumidificatoare în locuințele noastre, am măsurat cu atenție timpul necesar procesului de instalare, începând de la dezambalare până la funcționare. Ulterior, am permis dezumidificatoarelor să stea în repaus timp de 24 de ore înainte de activare.

Această perioadă intenționată de așteptare a facilitat sedimentarea uleiurilor compresoarelor din fiecare model, asigurându-se performanța optimă a unității. La inițiere, dezumidificatoarele au funcționat continuu timp de cel puțin 12 ore în fiecare zi pe parcursul perioadei de două săptămâni de testare.

Am înregistrat constant nivelurile de umiditate în spațiile de testare de trei ori în această perioadă, utilizând un higrometru extern. Pentru modelele echipate cu un higrometru încorporat, am documentat și citirile acestuia. Acest test cuprinzător a fost conceput pentru a evalua eficacitatea fiecărei unități.

În timp ce ne-am conformat sarcinilor obișnuite de întreținere, cum ar fi golirea rezervoarelor de apă, monitorizarea nivelurilor de umiditate și familiarizarea cu comenzile fiecărui model, am evaluat simultan aspectele de ușurință în utilizare, caracteristici și design ale unităților.

Am remarcat modelele dotate cu un umidostat încorporat, funcție de oprire automată, temporizator, panou de control și senzor de control al înghețului și repornire automată. În cazul modelelor echipate cu pompe încorporate, am examinat eficiența lor de drenare în chiuvete sau căzi. De asemenea, am monitorizat modelele cu drenaj continuu pentru a verifica golirea corectă.

În timpul procesului de golire a rezervorului de apă al fiecărui dezumidificator, am verificat apariția mucegaiului și am inspectat filtrele (dacă erau aplicabile). În cazul necesar, am efectuat proceduri de curățare pentru rezervoarele de apă și filtre.

În cele din urmă, am reflectat asupra tuturor atributelor observate pe parcursul celor două săptămâni și am ajuns la concluzii privind valoarea generală a fiecărui dezumidificator. Factori precum costurile de întreținere au fost, de asemenea, luați în considerare în procesul nostru de luare a deciziilor, determinând dacă am achiziționa unitățile independent sau le-am recomanda altora.

Întrebări frecvente despre dezumidificatoare

Un dezumidificator este un aparat electric care reduce și menține nivelul de umiditate din aer. Funcționează prin aspirarea aerului umed printr-un filtru și trecerea acestuia peste serpentine reci pentru a condensa vaporii de apă în picături. Aceste picături sunt apoi colectate într-un rezervor sau scurse printr-un furtun, în timp ce aerul uscat este eliberat înapoi în cameră.

Utilizarea unui dezumidificator poate oferi mai multe beneficii, inclusiv reducerea mucegaiului și a mucegaiului, eliminarea mirosurilor de mucegai, prevenirea acarienilor de praf și a altor alergeni și îmbunătățirea calității aerului din interior. De asemenea, te poate ajuta să îți protejezi casa și bunurile de deteriorarea umidității, cum ar fi lemnul deformat, tapetul decojit și metalul ruginit.

Dimensiunea dezumidificatorului de care aveți nevoie va depinde de dimensiunea și nivelul de umiditate al spațiului tău. O regulă generală este să alegeți un dezumidificator cu o capacitate de 30-50 de halbe pe zi pentru un spațiu de până la 2.000 de metri pătrați. Pentru spații mai mari sau niveluri de umiditate extrem de ridicate, este posibil să ai nevoie de o unitate mai puternică. De asemenea, este important să iei în considerare ușurința în utilizare, nivelul de zgomot și eficiența energetică atunci când alegi un dezumidificator.

Frecvența de golire a rezervorului de apă din dezumidificator va depinde de dimensiunea rezervorului și de nivelul de umiditate din spațiul tău. Majoritatea dezumidificatoarelor au o capacitate a rezervorului de apă de 1-3 litri și vor trebui golite o dată sau de două ori pe zi dacă sunt folosite continuu. Unele modele au o funcție de oprire automată care va opri unitatea atunci când rezervorul este plin, în timp ce altele pot fi conectate la un furtun pentru drenaj continuu.

Pentru a îți întreține dezumidificatorul, este important să cureți filtrul în mod regulat pentru a preveni acumularea de murdărie și praf. Poți face acest lucru îndepărtând filtrul și spălându-l cu apă caldă și săpun delicat, apoi lăsându-l să se usuce complet înainte de a-l reinstala. De asemenea, se recomandă curățarea periodică a rezervorului de apă și a furtunului de drenaj pentru a preveni dezvoltarea mucegaiului și a bacteriilor. În plus, ar trebui să verifici bobinele pentru orice acumulare de gheață și să dezgheți unitatea, dacă este necesar.

De ce să ai încredere în noi?

Autorul acestui articol, Marcel Popa, a actualizat această prezentare generală pentru a include o listă de produse complet testate, bazată pe dezumidificatoare casnice cu performanțe de top din testele noastre recente. În plus față de revizuirea evaluărilor de testare pentru fiecare model selectat, a efectuat și propria cercetare pentru a înțelege corect modul în care funcționează dezumidificatoarele.

Acest rezumat a fost revizuit și actualizat de Raluca Sas, o jurnalistă cu multiple competențe în lumea scriitorilor, asigurându-se că acest conținut este profesional și de valoare pentru fiecare cititor.

Friendly and carefree funny bearded gay man in grey sweater edit profile picture online dating app

Marcel Popa

Blogger

Marcel Popa este editorul șef  al Top Electronice și a acoperit tehnologia de peste 5 de ani. În plus față de supravegherea direcției Top Electronice, Marcel Popa este specializat în acoperirea tuturor lucrurilor mobile, după ce a revizuit zeci de smartphone-uri și alte gadget-uri.

Abonează-te!

Obține acces instantaneu la știri de ultimă oră, cele mai tari recenzii, oferte excelente și sfaturi utile.

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.

ABONEAZĂ-TE!

Cele mai recente știri hi-fi, home cinema și tehnologie, recenzii, sfaturi de cumpărare și oferte, direct în căsuța ta de e-mail!

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.