Aerotermă

Cea mai bună aerotermă din 2023: Top 6 Aeroterme electrice + Ghid de cumpărare

Când cumperi prin link-uri de pe site-ul nostru, este posibil să câștigăm un comision de afiliat care ne ajuta la finanțarea activităților noastre și la testarea celor mai bune produse pe care să le achiziționezi.  Detalii aici.

Tabel de conținut
cea mai buna aeroterma

Cea mai buna aeroterma se încălzește rapid, creează zone de confort personalizate și poate economisi bani la factura de energie. Acestea sunt cele mai bune de cumpărat pentru iarnă.

O modalitate de a economisi la factura de energie de iarnă este să menții termostatul setat la o anumită temperatură. Un altul este să alegi cea mai buna aeroterma electrica. Aceste aparate ieftine nu sunt doar un mijloc de a scăpa de frigul în timpul lunilor de iarnă, o aeroterma buna poate reduce bani serioși din factura de energie, reducând dependența de o căldură centralizată, pentru întreaga casă și creând căldură confortabilă, ambientală în indiferent de camera pe care o ocupi de fapt.

Dacă ești cineva care împarte spațiul cu o persoană permanent supraîncălzită, o aeroterma de calitate te poate ajuta, de asemenea, să îți creezi propria zonă de confort personal, fără a îți amenința colegii de spațiu cu bufeuri. Dacă picioarele reci sunt ceea ce încerci să eviți, o aeroterma electrica te poate asigura că nu trebuie să te ridici niciodată din pat sau duș fără o platformă de aterizare.

Cele mai bune aeroterme electrice sunt disponibile în mai multe variante, cele mai simple fiind modelele electrice care pur și simplu se conectează la perete și încep să furnizeze căldură printr-o serie de mecanisme diferite. Și dacă te întrebi dacă aerotermele electrice sunt sigure de utilizat, răspunsul este da, dacă sunt utilizate corespunzător. Cu toate acestea, există un anumit risc de incendiu, așa că te încurajăm să citești acest ghid de siguranță pentru aerotermele electrice înainte de a conecta una. Mai jos, am adunat cele mai bune aeroterme electrice pentru toate nevoile tale de căldură ambientală din acest sezon.

ProdusPreț
1. Rowenta Instant Comfort Compact SO2330Vezi Prețul
2. Star-Light PTCA2000WVezi Prețul
3. ARGO MARGE 2000WVezi Prețul
4. Barste K21Vezi Prețul
5. MASTER, B150CEDVezi Prețul
6. MASTER Italia, BLP33MVezi Prețul
 
5/5

Cea mai buna aeroterma electrica per total

Aeroterma Rowenta Instant Comfort Compact SO2330 este o alegere excelentă pentru oricine caută o modalitate fiabilă și eficientă de a-și încălzi spațiul de locuit. Cu elementul său de încălzire puternic de 2400 W și 2 trepte de putere, această aeroterma electrica poate încălzi rapid și eficient chiar și încăperi mari.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale SO2330 este termostatul reglabil, care îți permite să setezi cu ușurință temperatura la nivelul dorit. În plus, aeroterma electrica este echipată cu un termostat de siguranță pentru a preveni supraîncălzirea, oferind liniște sufletească și asigurându-te că tu și cei dragi rămâneți în siguranță.

Un alt lucru grozav la aceste aeroterme electrice este dimensiunea lor compactă, ceea ce le face perfecte pentru utilizarea în încăperi sau spații mai mici. Cu toate acestea, în ciuda dimensiunilor sale mici, SO2330 încă are un impact puternic atunci când vine vorba de încălzire, ceea ce o face o opțiune excelentă pentru oricine dorește să economisească la facturile de energie.

În general, recomandăm cu căldură aerotermele Rowenta Instant Comfort Compact SO2330 oricui caută o modalitate eficientă și fiabilă de a-și încălzi casa sau biroul. Dimensiunea sa compactă, capabilitățile puternice de încălzire și termostatul reglabil o fac o alegere excelentă pentru oricine caută un încălzitor de calitate superioară, care să nu dea bani.

Specificații:

 • Funcții: Termostat reglabil, Termostat de siguranta, Indicator luminos de functionare, Maner pentru transport, Functie de aer rece, Functie Silence, Panou de control cu reglare manuala
 • Trepte de putere: 2
 • Putere maximă: 2400 W

Avantaje:

Dezavantaje:

4.4/5

Cea mai buna aeroterma electrica de perete

Aerotermele de perete din ceramică Star Light PTCA2000W sunt o alegere fantastică pentru oricine caută o modalitate fiabilă și eficientă de a-și încălzi spațiul de locuit. Cu elementele sale de încălzire puternice de 2000 W și două setări de putere, aceste aeroterme pot încălzi rapid și eficient încăperi și mai mari.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale PTCA2000W este designul său elegant și elegant, care îi permite să se integreze perfect cu orice decor. În plus, încălzitorul este echipat cu o telecomandă convenabilă, permițându-ți să reglezi cu ușurință setările de temperatură și putere din confortul canapelei sau patului tău.

Un alt lucru grozav despre aceste aeroterme electrice este elementul lor de încălzire ceramic, care asigură o încălzire uniformă și eficientă, fără a usca aerul. Acest lucru le face o alegere excelentă pentru oricine suferă de alergii sau probleme respiratorii, precum și pentru oricine dorește să creeze un mediu de viață confortabil și sănătos.

Aerotermele PTCA2000W vin, de asemenea, echipate cu o serie de caracteristici de siguranță, inclusiv protecție împotriva supraîncălzirii și o funcție de cronometru pentru a se asigura că aerotermele nu rămân pornite prea mult timp. Acest lucru oferă liniște sufletească și te asigură că tu și cei dragi rămâneți în siguranță în timp ce vă bucurați de căldura și confortul acestui fantastic încălzitor.

În general, recomandăm cu căldură încălzitorul de perete din ceramică Star Light PTCA2000W oricui caută o modalitate eficientă și elegantă de a-și încălzi casa sau biroul. Capacitățile sale puternice de încălzire, telecomanda convenabilă și caracteristicile avansate de siguranță îl fac o alegere excelentă pentru oricine caută un încălzitor de calitate superioară, care oferă atât confort, cât și liniște sufletească.

Specificații

 • Funcții: Timer, Display LED, Termostat reglabil, Oscilatie, Protectie la supraincalzire, Telecomanda
 • Trepte de putere: 2
 • Putere maximă: 2000 W
 • Tensiunea alimentare: 220 V, 240 V
 • Recomandat pentru incaperi pana la: 24 m²

Avantaje:

Dezavantaje:

4.6/5

Cea mai buna aeroterma electrica cu ventilator

Cauți un încălzitor versatil și puternic care să vă țină de cald toată iarna? Atunci ai nevoie de aerotermele electrice ceramice Argo Marge cu ventilator! Cu un element de încălzire puternic de 2000 W și două setări de putere, acest încălzitor poate încălzi rapid și ușor orice cameră din casa ta. În plus, funcția de oscilație asigură o distribuție uniformă a căldurii, în timp ce funcția de oprire automata oferă liniște și siguranță.

Dar asta nu este tot – aceasta aeroterma ceramic Argo Marge cu ventilator are, de asemenea, un termostat digital, telecomandă și afișaj LED pentru reglaje ușoare ale temperaturii, în timp ce funcția de temporizator încorporată îți permite să programezi aeroterma să pornească sau să se oprească la anumite ore. Iar când vremea se încălzește, poți folosi funcția de ventilator pentru a îți răci spațiul, făcând acest încălzitor un plus versatil și pe tot parcursul anului pentru casa ta.

Designul elegant și modern al acestei aeroterme va completa orice decor, iar dimensiunea compactă o face ușor de mutat din cameră în cameră sau depozitat atunci când nu este utilizată. Iar cu funcțiile sale avansate de siguranță, inclusiv protecrie împotriva supraîncălzirii și oprire automată, poți fi liniștit știind că familia și casa sunt protejate.

Pe scurt, aeroterma ceramică cu ventilator Argo Marge este o alegere fiabilă și eficientă pentru oricine are nevoie de o soluție de încălzire și răcire de înaltă calitate. Deci, de ce să aștepți? Comand-o astăzi și bucură-te de o casă caldă și confortabilă toată iarna!

Specificații

 • Funcții: Control Digital, Oscilatie LED, Protectie la supraincalzire, Autoreglare a caldurii. Siguranta impotriva rasturnarii. Timer 12 ore. Telecomada. Termostat ajustabil 15-40 grade
 • Trepte de putere: 2
 • Putere maximă: 2000 W
 • Tensiunea alimentare: 220 V, 240 V

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

Cea mai buna aeroterma electrica ieftina și portabila

Cauți o aertoterma portabilă compactă și elegantă, care să îți țină de cald în lunile mai reci? Aeroterma portabilă Barste K21 500W este ceea ce ai nevoie!

Această mică aeroterma are o putere de ieșire de 500 W, făcând-o perfectă pentru spații mici precum dormitoare, birouri și multe altele. În plus, are un design unic și atractiv care seamănă cu un șemineu mic, adăugând o notă confortabilă oricărei încăperi.

Dar cea mai bună parte despre Barste K21 este cât de ușor este de utilizat. Pur și simplu conectează aerotermele și pornește-le și te vei bucura de un spațiu cald și confortabil în cel mai scurt timp. Și pentru că este atât de compact și portabil, le poți muta cu ușurință din cameră în cameră după cum este necesar.

În general, Barste K21 este o alegere excelentă pentru oricine caută o modalitate accesibilă și eficientă de a rămâne cald în lunile mai reci. Așa că de ce să nu încerci și să experimentezi căldura și confortul pentru tine?

Specificații

 • Funcții: Buton On/Off, Aer cald
 • Trepte de putere: 2
 • Putere maximă: 500 W
 • Design: de perete

Avantaje:

Dezavantaje:

4.5/5

Cea mai buna aeroterma electrica pe motorina

Cauți o aeroterma industrială puternică și de încredere, care să nu te dezamăgească? Atunci ai nevoie de aeroterma pe gaz Master Propan GPL. Cu puterea sa impresionantă de încălzire de 10-16 kW, aceasta aeroterma este perfectă pentru a menține spațiile interioare mari calde și confortabile pe tot parcursul anului.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre încălzitorul Master Propan GPL este portabilitatea acestuia. Datorită roților și mânerului său robust, îl poți muta cu ușurință dintr-o locație în alta, făcându-l ideal pentru utilizare în fabrici, ateliere, garaje și alte setări industriale. Și pentru că funcționează cu gaz propan, nu va trebui să îți faci griji să găsești o priză electrică sau să te ocupi de cabluri dezordonate.

Alte caracteristici ale aerotermei pe gaz Master Propan GPL includ un termostat încorporat pentru un control precis al temperaturii, o supapă de siguranță pentru a preveni supraîncălzirea și o carcasă durabilă din oțel care este construită pentru a rezista. Deci, dacă ești în căutarea unei aeroterme industrială puternică, portabilă și ușor de utilizat, Master Propan GPL merită cu siguranță luată în considerare.

Specificații

 • Funcții: Protectie supraincalzire
 • Material: Metal
 • Putere maximă: 16 kW
 • Tip: tun de căldură
 • Flux de aer: 300 metri cubi de aer

Avantaje:

Dezavantaje:

5/5

Cea mai buna aeroterma electrica pe gaz

Cauți aeroterme pe gaz puternice și fiabile care să îți țină de cald în zilele reci de iarnă? Citește despre aerotema pe gaz Master Italia! Cu o capacitate de încălzire impresionantă de 18-33 kW, aceste aeroterme pot încălzi spații mari de până la 500 de metri pătrați în cel mai scurt timp, făcându-le perfecte atât pentru uz rezidențial, cât și comercial.

Aceste aeroterme pe gaz Master Italia dispune, de asemenea, de aprindere piezo, făcându-le ușor și convenabile de utilizat, în timp ce caracteristicile de siguranță încorporate asigură că aceste aeroterme funcționează fără probleme și în siguranță în orice moment. În plus, forma lor compact și portabilă al acestor aeroterme le face ușor de mutat și depozitat atunci când nu este utilizate.

Dacă ești în căutarea unui încălzitor pe gaz fiabil și eficient, care să ofere o mulțime de căldură pentru a te menține pe tine și pe cei dragi cald și confortabil în timpul sezonului de iarnă, încălzitorul pe gaz Master Italia este o alegere excelentă.

Comandă-l astăzi și experimentează confortul și căldura pe care acest încălzitor pe gaz de înaltă calitate le are de oferit!

Specificații

 • Tip combustibil: Propan
 • Material: Metal
 • Putere maximă: 80 W
 • Putere: 2 trepte de putere
 • Tip: Aeroterma electrica
 • Flux de aer: 1000 metri cubi de aer

Avantaje:

Dezavantaje:

Ghid de cumpărare: Cum să alegi cea mai buna aeroterma electrica pentru tine

Pentru că știm că din atâtea alegeri este complicat să alegi care sunt cele mai bune aeroterme electrice pentru tine și nevoile tale, am decis să îți ușurăm viața prin acest ghid. Astfel, înainte de achiziționa un dispozitiv cu aer cald, îți sugerăm să citești ghidul de mai jos. Așadar, iată cum găsești cele mai bune aeroterme electrice pentru tine și nevoile tale:

Dimensiunea aerotermelor

Nu există dimensiuni sau forme standard pentru încălzitoarele electrice, iar cele mai multe dintre încălzitoarele pe care le-am cercetat nu au specificat suprafața pătrată pentru acoperire, în afară de a menționa capacitatea sa de a încălzi un spațiu „mic spre mediu” sau pentru a specifica tipuri de camere, cum ar fi ca dormitor sau birou. Încălzitoarele de spațiu pot fi indicate ca modele de masă, podea sau baie și multe vin și ca modele „turn” înalte, dar înguste, care pot să oscileze sau nu, care au o amprentă mai mică și, prin urmare, un spațiu orizontal mai mic.

Tipuri de aeroterme electrice

În timp ce această listă constă numai din încălzitoare electrice, (spre deosebire de modelele încălzite cu apă sau ulei), există mai multe mecanisme diferite pe care încălzitoarele electrice le pot utiliza pentru a crea aer încălzit.

Forțat de ventilator: încălzitoarele de spațiu forțate de ventilator circulă aerul trăgându-l în unitate și trecându-l peste un element de încălzire, de obicei bobine metalice, expulzând aerul încălzit prin orificiile de evacuare din unitate.

Infraroșu: becurile cu infraroșu sunt cele care transformă electricitatea în căldură radiantă. Acesta este cel mai puțin obișnuit tip dintre încălzitoarele pe care le-am inclus aici, dar nu mai puțin eficient.

Ceramica: încălzitoarele ceramice utilizează electricitate pentru a încălzi o placă ceramică din interiorul unității, care apoi emite căldură radiantă în aer, cu sau fără utilizarea suplimentară a unor ventilatoare.

Cum am testat aceste dispozitive

Lista noastră de încălzitoare a fost agregată de pe numeroase site-uri de recenzii pentru acele modele care au fost menționate cel mai frecvent, precum și cele mai bine vândute modele la comercianții majori. Am cercetat încălzitoarele din această listă analizând specificațiile și recenziile utilizatorilor, scufundându-ne în profunzime pentru a menționa probleme persistente și luând în considerare caracteristicile și funcționalitățile disponibile în comparație cu prețul ca măsură a valorii generale a fiecărui model. Ne-am concentrat în primul rând pe acele modele care au avut evaluări extrem de mari ale utilizatorilor, de obicei 4,5 și mai sus.

Deși nu am adus acasă fiecare model și nu am efectuat teste practice extensive, am reușit să examinez majoritatea modelelor în persoană pentru a avea o idee despre designul, amprenta și intuitivitatea comenzilor sale.

Întrebări frecvente

O aerotermă este un aparat de încălzire care utilizează aerul ca agent termic pentru a încălzi spațiile închise. Acestea pot fi alimentate cu gaz, combustibil lichid sau electricitate și, în general, funcționează prin suflarea aerului peste o rezistență încălzită, care încălzește aerul, care este apoi suflat în încăpere pentru a încălzi spațiul.

Utilizarea unei aeroterme are mai multe avantaje, inclusiv:

 • Economie de energie: aerotermalele sunt în general mai eficiente decât alte sisteme de încălzire, ceea ce înseamnă că pot ajuta la reducerea facturii la energie electrică sau gaze.
 • Ușor de utilizat: majoritatea aerotermelor sunt ușor de utilizat și de instalat, iar majoritatea modelelor au opțiuni de control avansate.
 • Portabilitate: majoritatea modelelor de aeroterme sunt ușor de mutat de la o încăpere la alta, ceea ce le face o opțiune convenabilă și flexibilă pentru încălzirea temporară a spațiilor.

Utilizarea unei aeroterme are și dezavantaje, inclusiv:

 • Usucă aerul: în timpul utilizării, aerotermele pot usca aerul din încăpere, ceea ce poate duce la uscăciunea ochilor, gâtului și pielii.
 • Zgomot: unele modele de aeroterme pot fi destul de zgomotoase în timpul funcționării, ceea ce poate fi deranjant pentru unele persoane.
 • Pericol de incendiu: în cazul în care o aerotermă nu este utilizată corespunzător, există riscul de incendiu, deoarece rezistențele încălzite pot deveni foarte fierbinți și pot provoca incendii în încăpere.

Înainte de a cumpăra o aerotermă, trebuie să iei în considerare mai multe aspecte, inclusiv:

 • Dimensiunea încăperii: asigură-te că alegi o aerotermă care este adecvată pentru dimensiunea încăperii pe care vrei să o încălzești.
 • Tipul de alimentare: există mai multe tipuri diferite de aerotermale, inclusiv cele care funcționează cu gaz, combustibil lichid sau electricitate, așadar alegeți tipul care corespunde cel mai bine nevoilor
Friendly and carefree funny bearded gay man in grey sweater edit profile picture online dating app

Marcel Popa

Blogger

Marcel Popa este editorul șef  al Top Electronice și a acoperit tehnologia de peste 5 de ani. În plus față de supravegherea direcției Top Electronice, Marcel Popa este specializat în acoperirea tuturor lucrurilor mobile, după ce a revizuit zeci de smartphone-uri și alte gadget-uri.

Abonează-te!

Obține acces instantaneu la știri de ultimă oră, cele mai tari recenzii, oferte excelente și sfaturi utile.

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.

Lasă un răspuns