Top Electronice

Incălzitor electric

Cel mai bun încălzitor electric din 2024: Top 6 Încălzitoare electrice + Ghid de cumpărare

Când cumperi prin link-uri de pe site-ul nostru, este posibil să câștigăm un comision de afiliat care ne ajuta la finanțarea activităților noastre și la testarea celor mai bune produse pe care să le achiziționezi.  Detalii aici.

Tabel de conținut
cel mai bun incalzitor electric

Când vine frigul de iarnă, se poate simți că unele camere pur și simplu nu se vor încălzi. De aceea ai nevoie de cel mai bun încălzitor electric. Ideale pentru spațiile în care nu ai încălzire tradițională, cum ar fi conversii la mansardă sau la magazie, aceste aparate de incalzire sau ventilatoare pot oferi căldură țintită ori de câte ori este nevoie – fie că îți încălzești picioarele într-un studiu de acasă, fie că îți oferă dormitorului o explozie înainte de somn.

Cu toate acestea, au o reputație de consum de energie, așa că este important să știi că vei cumpăra cel mai eficient încălzitor electric posibil. De aceea, Top Electronice și-a propus să descopere adevărul din spatele consumului lor de energie și să găsească cele mai bune încălzitoare electrice pentru încălzirea rapidă a spațiilor mici.

Nu este ușor să știi ce ai nevoie exact. Ai nevoie de cel mai bun aer conditionat? un aer conditionat multisplit? Un aer conditionat portabil? Un aer conditionat smart? Sau poate un racitor de aer. Am acoperit toate opțiuniile.

Menționăm și că avem ghid creat pentru panou radiant, boiler electric, instant de apă caldă și convectoare electrice.

ProdusPreț
1. AlecoAir C20 HeatixVezi Prețul
2. Star-Light PTCA2000WVezi Prețul
3. Hausberg HB-8560, 2300WVezi Prețul
4. Star-Light SEG-4020WVezi Prețul
5. Cecotec 5376Vezi Prețul
6. Barste K21Vezi Prețul
 
5/5

Cel mai bun aparat de incalzire electric per total

Acest convector electric Alecoair C20 Heatix este o completare excelentă pentru orice casă sau spațiu de birou, oferind încălzire eficientă și fiabilă pentru până la 30 de metri pătrați. Cu o putere de 2000 W și două niveluri de încălzire, poți personaliza temperatura pentru a se potrivi nevoilor tale, în timp ce clasificarea IP24 asigură că este sigur de utilizat în medii umede.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale acestui convector electric este conectivitatea Wi-Fi încorporată, care îți permite să controlezi temperatura și setările de pe smartphone folosind aplicația Alecoair. Acest lucru îl face incredibil de convenabil de utilizat, deoarece poți ajusta setările chiar dacă nu te afli în aceeași cameră.

Designul elegant și modern al convectorului electric Alecoair C20 Heatix se va potrivi perfect cu orice decor, în timp ce afișajul LED ușor de citit și comenzile tactile îl fac simplu de utilizat. În plus, dimensiunea sa compactă înseamnă că nu va ocupa prea mult spațiu, făcându-l perfect pentru încăperi mai mici.

Recomandăm cu căldură acest calorifer electric Alecoair C20 Heatix pentru oricine caută o soluție de încălzire de înaltă calitate, eficientă și ușor de utilizat. Este o investiție grozavă care va oferi confort și căldură pentru anii următori. Așa că nu ezita, ia-l pe al tău astăzi!

Specificații:

 • Suprafata de montare: convector electric de podea, perete
 • Purere maximă: 2000 W
 • Recomandat pentru incaperi pana la: 30 m²
 • Ventilator incorporat: Nu
 • Funcții: Timer, Child Lock, protectie Anti-inghet, Indicator temperatura, Modul ECo, Aer cald, Modul WiFi, Afisaj digital si termostat electronic, Mod Confort, Detectie fereastra deschisa
 • Trepte de putere: 2

Avantaje:

Dezavantaje:

4.4/5

Cel mai bun sistem de incalzire de perete

Încălzitorul de perete din ceramică Star Light 2000W este o soluție fantastică de încălzire pentru casa sau spațiul de birou. Cu designul său elegant și caracteristicile ușor de utilizat, este perfect pentru a te menține cald și confortabil în acele luni reci.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale acestui încălzitor de perete este elementul său de încălzire ceramic puternic de 2000 W, care încălzește rapid și eficient orice cameră. Cu două niveluri de putere din care poți alege, poți personaliza cu ușurință temperatura pentru a se potrivi nevoilor tale.

Încălzitorul de perete din ceramică Star Light 2000W este echipat și cu o funcție de cronometru, astfel încât să îl puteți seta să pornească și să se oprească la anumite ore. Aceasta este o caracteristică excelentă pentru cei care doresc să economisească energie și să-și reducă factura la electricitate.

O altă caracteristică excelentă a acestui încălzitor de perete este afișajul LED, care îți arată temperatura curentă și alte setări. În plus, cu telecomanda inclusă, poți regla cu ușurință temperatura și alte setări din confortul canapelei sau patului tău.

În general, recomandăm cu căldură acest aparat de incalzire de perete ceramic Star Light 2000W pentru oricine caută o soluție de încălzire fiabilă și eficientă. Cu elementul său de încălzire puternic, caracteristicile ușor de utilizat și designul elegant, îți va menține cu siguranță cald și confortabil toată iarna. Așa că nu ezita, ia-l pe al tău astăzi!

Specificații

 • Suprafata de montare: perete
 • Purere maximă: 2000 W
 • Tensiunea alimentare: 220 V, 240 V
 • Ventilator incorporat: Nu
 • Funcții: Timer, Display LED, Termostat reglabil, Oscilatie, Protectie supraincalzire, Telecomanda
 • Trepte de putere: 2

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

Cel mai bun aparat de incalzire de tip lampă

Radiatorul electric Hausberg HB-8560 este o alegere excelentă pentru oricine caută o soluție de încălzire fiabilă și eficientă. Cu puterea sa de 2300 W, acest radiator este capabil să încălzi rapid orice cameră, făcându-l ideal pentru acele zile reci de iarnă.

Una dintre cele mai bune caracteristici ale acestui sistem de incalzire este termostatul său reglabil, care îți permite să setezi temperatura la nivelul dorit și să o mențineți cu ușurință. În plus, radiatorul este echipat cu o lampă de semnalizare care te anunță când este pornit și are trei setări diferite de căldură, oferindu-ți și mai mult control asupra încălzirii.

Radiatorul electric Hausberg HB-8560 este, de asemenea, foarte ușor de utilizat, datorită designului său compact și portabil. Este ușor de mutat din cameră în cameră și poate fi depozitat atunci când nu este utilizat. În plus, finisajul său negru elegant va completa orice decor.

În general, Radiatorul electric Hausberg HB-8560 este o soluție de încălzire fiabilă și eficientă, perfectă pentru orice casă. Cu termostatul său reglabil, trei setări de căldură și lampă de semnalizare, îți poți controla cu ușurință încălzirea și poți rămâne cald și confortabil toată iarna.

Specificații

 • Suprafata de montare: convector electric de podea
 • Purere maximă: 2300 W
 • Tensiunea alimentare: 220 V, 240 V
 • Ventilator incorporat: Nu
 • Funcții: Termostat reglabil

Avantaje:

Dezavantaje:

4.5/5

Cel mai bun aparat de incalzire de tip semineu electric

Cauți un semineu electric elegant și funcțional pentru casa ta? Atunci ai nevoie de un semine electric montat pe perete precum Star Light de 40 inch!

Cu designul său negru elegant și efectul de flacără realist, acest semineu electric este completarea perfectă pentru orice casă modernă. Puterea de ieșire de 2000 W te asigură că îți poți încălzi rapid și ușor spațiul, în timp ce termostatul și temporizatorul incluse îți oferă control complet asupra confortului tău.

Telecomanda inclusă îți permite să reglezi setările de căldură și flacără de oriunde în cameră, facilitând crearea ambianței perfecte. Și cu două setări de putere din care poți alege, poți personaliza cu ușurință puterea de căldură pentru a se potrivi nevoilor tale.

În general, acest semineu electric montat pe perete Star Light de 40 inch este o alegere excelentă pentru oricine caută un șemineu electric elegant și de înaltă calitate. Deci, de ce să mai aștepți? Comandă-l astăzi și începe să te bucuri de căldura confortabilă și de atmosfera relaxantă a unui frumos semineu electric în propria ta casă!

Specificații

 • Suprafata de montare: perete
 • Purere maximă: 2000 W
 • Trepte: 2 trepte de putere
 • Ventilator incorporat: Da
 • Funcții: Iluminare LED, Protectie supraincalzire, Buton On/Off, Ambient Light, Control manual, Telecomanda, Termostat digital, Programator saptamanal, Luminozitate reglabila a flacarii, Efect Flacara, Independent, Efect 3D

Avantaje:

Dezavantaje:

5/5

Cel mai bun convector electric premium

Cauți un convector electric puternic și inteligent pentru casa ta? Convectorul electric Cecotec WiFi Control ar putea fi exact ceea ce ai nevoie! Cu puterea sa de 2000 W și 12 panouri termice din aluminiu, acest încălzitor poate încălzi rapid și eficient orice cameră, făcându-l perfect pentru acele zile reci de iarnă. În plus, cu controlul WiFi și ecranul LCD, poți programa și regla cu ușurință temperatura de pe smartphone sau tabletă, oferindu-ți control complet asupra sistemului tău de încălzire.

Dar asta nu este tot! Acest convector electric are, de asemenea, o funcție de cronometru, o telecomandă și o gamă largă de temperatură (de la 5 la 40 de grade Celsius), făcându-l incredibil de convenabil și ușor de utilizat. Și cu designul său elegant și modern, acest calorifer electric se va potrivi perfect în orice decor de casă.

În general, acest convector electric Cecotec WiFi Control este o investiție excelentă pentru oricine care caută un calorifer electric de încredere și de înaltă calitate, care să își poată menține casa caldă și confortabilă toată iarna. Deci, de ce să așteptați? Comandă-l astăzi și experimentează confortul și comoditatea încălzirii inteligente!

Specificații

 • Suprafata de montare: perete, podea
 • Purere maximă: 2000 W
 • Trepte: 3 trepte de putere
 • Ventilator incorporat: Nu
 • Funcții: Timer, Afisaj Digital LCD, Display digital, Functionare silentioasa, Panou control Touch Screen, Incalzire rapida, Telecomanda, Control Wi-Fi, Indicator luminos, Protectie impotriva supraincalzirii

Avantaje:

Dezavantaje:

5/5

Cel mai bun aparat de incalzire electric portabil

Cauți un sistem de incalzire portabil care nu doar să îți încălzească camera, ci și să adauge o atmosferă confortabilă? Atunci încălzitorul portabil Barste K21 este pentru tine! Acest sistem de incalzire compact și ușor are un design realist de șemineu, perfect pentru a adăuga o notă de ambianță oricărei încăperi din casă sau birou.

Cu puterea sa de 500 W, Barste K21 este o opțiune excelentă pentru încălzirea rapidă și eficientă a spațiilor mici. Acest sistem de incalzire este, de asemenea, ușor de utilizat, pur și simplu conectează-l și pornește-l. În plus, cu designul său portabil, îl poți muta cu ușurință din cameră în cameră, după cum este necesar.

Una dintre cele mai bune caracteristici ale Barste K21 este caracteristicile sale de siguranță. Este proiectat cu protecție împotriva supraîncălzirii și un comutator de răsturnare, asigurându-te că îl ppți utiliza cu liniște.

În general, acest sistem de incalzire portabil Barste K21 este un plus excelent pentru orice spațiu care are nevoie de puțină căldură suplimentară și o notă de ambianță. Dimensiunea sa compactă, ușurința de utilizare și caracteristicile de siguranță îl fac o opțiune excelentă pentru orice casă sau birou.

Specificații

 • Design: de perete
 • Purere maximă: 500 W
 • Trepte: 2 trepte de putere
 • Ventilator incorporat: Nu
 • Funcții: Buton On/Off, Aer cald

Avantaje:

Dezavantaje:

Ghid de cumpărare: Cum alegi cele mai bune aparate de incalzire electrice pentru tine

De ce ai nevoie de sisteme de incalzire? Convectorul electric potrivit te poate menține cald, îți poate economisi bani și poate realiza atât într-un mediu sigur pentru tine și familia ta.

Dar cum ar trebui să alegi aceste sisteme de incalzire? Acest lucru va depinde de spațiul pe care încerci să îl încălzești, cât de repede vrei să se încălzească, de câți oameni speri să încălzești și de cât de mult ești dispus să cheltui pentru diferite funcții premium, cum ar fi oscilație și programabilitate. După ce inginerii noștri de laborator au testat peste 90 de aparate de încălzire, am descoperit că modelele cu cele mai bune cote din evaluările pot încălzi o cameră de dimensiune medie (200 de metri pătrați) în aproximativ 15 minute.

Să aruncăm o privire mai atentă la modul în care testăm încălzitoarele de spațiu, ce caracteristici de siguranță să cauți, diferitele mărci pe care le vei întâlni și alte informații de care ai nevoie pentru a găsi un calorifer electric grozav.

Vezi și ghidul nostru pentru cea mai buna aeroterma electrica și cea mai buna aeroterma auto.

Cum testăm un incalzitor electric

Evaluăm cât de bine, în 15 minute, aceste convectoare electrice încălzesc o cameră de dimensiune standard (200 de metri pătrați) și cât de bine încălzesc o persoană din apropiere (cunoscută sub numele de „încălzire prin puncte”).

Testerii de încălzire de spațiu de la TE evaluează, de asemenea, cât de zgomotoasă este fiecare calorifer electric sau diferite convectoare în timpul funcționării – iată alegerile noastre dintre cele mai silențioase convectoare electrice – precum și cât de ușor este de utilizat și de mutat fiecare în orice spațiu dat. Siguranța este esențială pentru evaluarea unui radiator electric. Fiecare calorifer electric este supus a trei teste pentru a determina potențialul său de a provoca un incendiu. Rezultatele acestor trei teste – răsturnare, supraîncălzire și draperie – sunt combinate pentru scorul nostru general de siguranță la incendiu.

Pentru testul de răsturnare, o unitate obține un scor perfect dacă se oprește în mai puțin de 10 secunde după ce a fost înclinată pe față. (Mulți se opresc instantaneu.)

Pentru testul de supraîncălzire, caloriferul electric este învelit în material textil, determinând acumularea de căldură în unitate. Modelele care se opresc în mai puțin de 2 minute fără să ardă materialul obțin un scor perfect.

În testul de draperie, o porțiune din priza acestor calorifere electrice este acoperită cu o cârpă. Acele calorifere electrice care se opresc în decurs de 2 minute sau rulează timp de 30 de minute fără să ardă materialul, obțin un scor perfect la acel test. La urma urmei, este important să îți păstrezi un apartament intact.

Cum să alegi aceste incalzitoare electrice

Stabilește-ți bugetul. Cele mai bune aparate electrice din testele noastră au un preț mediu. Dar un preț ridicat nu se corelează întotdeauna cu performanța de top. De fapt, caloriferul electric cel mai bine cotat are un preț mediu.

Ia în considerare portabilitatea. Dacă intenționezi să muți un panou radiant din cameră în cameră, vrei unul care să fie ușor. Sau poate ești în căutarea unor incalzitoare mai mari, pentru a încălzi o cameră mare, de exemplu, cauți unul cu roți pentru o mișcare mai ușoară.

Identifică ce caracteristici vrei. Un termostat programabil – chiar și un temporizator – îți permite să setezi când caloriferul pornește și se oprește. O telecomandă îți permite să reglezi caloriferul/semineu/incalzitor/aeroterma de la distanță. Aceste caracteristici sunt plăcute de a avea, dar se vor adăuga la costul încălzitorului tău, așa că asigură-te că încălzitorul se încadrează în continuare în bugetul tău.

Caută caracteristicile cheie de siguranță. Incalzitoarele sunt, desigur, proiectate să fie fierbinți. Dar nu ar trebui să te ardă sau să creeze un pericol de incendiu. Caută o unitate cu un senzor care oprește încălzitorul dacă se supraîncălzi. Un comutator care face același lucru dacă un radiator se răsturnează este un plus binevenit pentru modelele mai înalte, mai ales dacă copiii și/sau animalele de companie folosesc camera. De asemenea, s-ar putea să te intereseze și funcția de protectie anti-inghet pentru un panou radiant. Citește mai departe pentru a vedea alte sfaturi despre energie electrica, termostat și alte caractersitici ale unui incalzitor.

Cum să utilizezi incalzitoarele electrice în siguranță

 • Așează incalzitoarele pe o suprafață dură, plană și neinflamabilă în apartament sau in locuință. Aceste aparate sunt destinate să stea pe podea, nu pe o masă.
 • Stabilește o zonă de 1 metru fără copii și animale de companie în jurul încălzitorului și nu pune niciodată un încălzitor în camera unui copil.
 • Ține încălzitorul la cel puțin 3 metri distanță de materiale combustibile, cum ar fi mobilier, lenjerie de pat și draperii. Un încălzitor mai înalt poate fi necesar să fie și mai departe.
 • Nu folosi un încălzitor într-un atelier sau garaj lângă vopsea, bidoane de gaz sau chibrituri.
 • Oprește încălzitorul când părăsești camera sau te culci.
 • Deconectează încălzitorul atunci când nu este utilizat, trăgând ștecherul direct din priză. Verifică periodic dacă cablul este deteriorat și nu utilizați încălzitorul dacă cablul este uzat sau uzat.
 • Nu conecta un alt dispozitiv electric sau un prelungitor la aceeași priză ca și un încălzitor – care poate provoca supraîncălzire.
 • Instalează alarme de fum funcționale la fiecare nivel al casei și în fiecare dormitor și testează-le lunar.

Întebări frecvente

În ceea ce privește tipurile de încălzitoare electrice disponibile, încălzitoarele cu halogen sunt cele mai eficiente în ceea ce privește încălzirea locuinței, totuși, încălzitoarele electrice cu convector vor fi cele mai utile la încălzirea spațiului mai rapid, dar vor folosi mai multă energie și vor costa mai mult.

Deci, după ce ne uităm la diferitele tipuri de încălzitoare electrice disponibile, datorită puterii sale mai mici, încălzitoarele cu halogen sunt cele mai ieftine încălzitoare electrice de rulat.

Radiatoarele electrice cu ventilator consumă foarte multă energie, consumând multă energie electrică chiar și într-un timp scurt de încălzire. Prețurile la energie electrică sunt, de asemenea, în creștere, așa că vei dori să îți limitezi utilizarea radiatorului electric doar atunci când este cu adevărat necesar.

Friendly and carefree funny bearded gay man in grey sweater edit profile picture online dating app

Marcel Popa

Blogger

Marcel Popa este editorul șef  al Top Electronice și a acoperit tehnologia de peste 5 de ani. În plus față de supravegherea direcției Top Electronice, Marcel Popa este specializat în acoperirea tuturor lucrurilor mobile, după ce a revizuit zeci de smartphone-uri și alte gadget-uri.

Abonează-te!

Obține acces instantaneu la știri de ultimă oră, cele mai tari recenzii, oferte excelente și sfaturi utile.

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.

ABONEAZĂ-TE!

Cele mai recente știri hi-fi, home cinema și tehnologie, recenzii, sfaturi de cumpărare și oferte, direct în căsuța ta de e-mail!

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.