Cântar corporal

Cel mai bun cântar corporal din 2023: Top 5 cântare corporale + Ghid de cumpărare

Când cumperi prin link-uri de pe site-ul nostru, este posibil să câștigăm un comision de afiliat care ne ajuta la finanțarea activităților noastre și la testarea celor mai bune produse pe care să le achiziționezi.  Detalii aici.

Tabel de conținut
cel mai bun cantar corporal

De ce ai nevoie de cel mai bun cantar corporal? Sănătatea ta fizică implică mult mai mult decât greutatea ta, motiv pentru care cântarul tău ar trebui să afișeze mai mult decât un număr. În timp ce cântarele analogice rămân cele mai populare în magazine, cântarele inteligente devin din ce în ce mai populare.

Aceste cântare sunt considerate „inteligente”, deoarece urmăresc alte dimensiuni decât greutatea ta, cum ar fi procentul de grăsime corporală, ritmul cardiac și alte valori de sănătate. Pe lângă măsurătorile, cântarul se conectează și la telefon și se sincronizează cu aplicații de fitness precum Apple Health și Google Fit. Acest lucru te ajută să urmărești cu ușurință datele generale de sănătate.

Un lucru este sigur: aceste cântare continuă să devină mai inteligente. Pentru a defalca cele mai bune cântare inteligente de pe piață, am stabilit mai întâi o greutate de control, înregistrată la o întâlnire recentă la medic, pentru a compara cu aceste cântare. Apoi le-am testat în baie zilnic, cântărindu-ne de mai multe ori pe fiecare cântar la același moment al zilei, timp de două săptămâni. Ținând cont de consistența fiecărei scale, acuratețea și măsurătorile furnizate, am stabilit care merită cumpărate. Înainte de a cumpăra, aruncă o privire la alegerile noastre de top pentru cele mai bune cantare corporale.

ProdusPreț
1. Withings Body Full Body Composition WBS05Vezi Prețul
2. Xiaomi Mi Smart Scale 2 NUN4056GLVezi Prețul
3. Tanita RD-953Vezi Prețul
4. Huawei AH100 Body FatVezi Prețul
5. Esperanza Bebe EBS019Vezi Prețul
 
5/5

Cel mai bun cantar corporal per total

Acest cantar corporal electronic de înaltă tehnologie, care măsoară mai multe aspecte ale compoziției corporale, este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să monitorizeze mai multe valori ale sănătății lor.

De fapt, cântarul Withings Body+ îți permite să îți urmărești greutatea, procentul de grăsime corporală și procentul de apă, precum și masa musculară și osoasă.

În plus, cu o conexiune Wi-Fi convenabilă, cântarul se sincronizează cu peste 100 de aplicații de sănătate și fitness, câștigând alegerea noastră pentru cântarul de grăsime corporală cu cea mai bună conectivitate pentru aplicații.

De asemenea, permite până la opt utilizatori și include funcții pentru toată lumea din familie, inclusiv un monitor de sarcină și un mod pentru bebeluși. Cantarul Withings Body+ este disponibil in doua culori.

Specificații:

 • Tip cântar: Electronic
 • Tip Display: Digital
 • Diviziune de cântarire: 100 g
 • Greutate maxima suportat: 180 kg
 • Valori masurate: Greutate corporala (kg), Procentul de tesut adipos (%), Procentul de apa (%), Procentul de musculatura scheletica (%)
 • Caracteristici cheie: Bluetooth, Wi-fi

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

Cel mai bun cantar corporal ieftin

Acest cantar electronic Xiaomi Mi Smart Scale 2 este un schimbător de jocuri pentru cei care vorbesc serios să-și urmărească greutatea și progresul fizic. Iată o recenzie detaliată a produsului și a beneficiilor acestuia:

Una dintre cele mai impresionante caracteristici ale Xiaomi Mi Smart Scale 2 este acuratețea acestuia. Cu o capacitate de greutate de până la 150 kg și o precizie de 50 g, această cântar oferă măsurători extrem de precise și precise. Îl poți folosi pentru a-ți monitoriza greutatea zilnic sau pentru a-ți urmări progresul în timp.

Un alt mare avantaj al Xiaomi Mi Smart Scale 2 este capacitatea sa de a urmări diferite valori ale corpului dincolo de greutatea. Utilizând tehnologia de analiză a bio-impedanței, cântarul îți poate măsura procentul de grăsime corporală, masa musculară și chiar masa osoasă. De asemenea, îți poate calcula IMC și îți poate oferi o analiză detaliată a compoziției corpului.

Cântarul este incredibil de ușor de utilizat și ușor de configurat. Se conectează la aplicația Xiaomi prin Bluetooth, permițându-ți să vizualizezi toate datele într-o singură locație convenabilă. Aplicația oferă, de asemenea, rapoarte personalizate de sănătate, sfaturi și recomandări bazate pe compoziția și obiectivele tale corporale.

Un alt avantaj al Xiaomi Mi Smart Scale 2 este designul său elegant și modern. Cantarul este realizat din sticla securizata si are un aspect minimalist care se va potrivi perfect in orice decor de casa. De asemenea, este incredibil de durabil și poate rezista la uzura zilnică.

Un potențial dezavantaj al Xiaomi Mi Smart Scale 2 este că necesită un smartphone și aplicația Xiaomi pentru a accesa toate funcțiile sale. Cu toate acestea, acesta este un inconvenient minor în comparație cu numeroasele beneficii pe care le oferă cântarul.

În concluzie, Xiaomi Mi Smart Scale 2 este o investiție excelentă pentru oricine dorește să-și urmărească greutatea și progresul de fitness cu precizie și acuratețe. Datorită capacității sale de a măsura compoziția corporală și de a se conecta la aplicația Xiaomi, este un instrument valoros pentru oricine dorește să-și atingă obiectivele de sănătate.

Specificații

 • Tip cântar: Electronic
 • Tip Display: Digital
 • Diviziune de cântarire: 50 g
 • Greutate maxima suportat: 150 kg
 • Valori masurate: Greutate corporala (kg), Indice de masa corporala (imc)
 • Material: sticlă securizata

Avantaje:

Dezavantaje:

5/5

Cel mai bun cantar corporal premium

Cauți o modalitate cuprinzătoare și precisă de a urmări progresul tău de fitness? Atunci cântarul Tanita RD-953 Bluetooth Body Composition Analyzer este exact ceea ce ai nevoie. Acest cântar digital este conceput pentru a-ți oferi o analiză detaliată a compoziției corpului, inclusiv greutatea, procentul de grăsime corporală, masa musculară și multe altele.

Cu conectivitate Bluetooth, RD-953 îți permite să îl sincronizezo cu ușurință datele cu aplicația gratuită Tanita Healthy Edge, unde îți poți urmări progresul în timp și îți poți stabili obiective.

Dar beneficiile RD-953 nu se opresc aici. Iată doar câteva motive suplimentare pentru care această scară merită luată în considerare:

Măsurători precise: RD-953 utilizează tehnologia BIA avansată pentru a măsura compoziția corpului dumneavoastră, rezultând citiri foarte precise.

Precizie de calitate medicală: Tanita este un brand de încredere în cercurile medicale, iar RD-953 reflectă această reputație pentru precizie și acuratețe.

Utilizatori multipli: RD-953 poate stoca până la patru profiluri de utilizator diferite, ceea ce îl face o opțiune excelentă pentru familii sau gospodării cu mai multe persoane care doresc să urmărească progresul lor de fitness.

Ușor de utilizat: RD-953 are un afișaj mare, ușor de citit și comenzi intuitive, ceea ce îl face ușor de utilizat imediat din cutie.

Desigur, niciun produs nu este perfect, așa că iată câteva dezavantaje potențiale de reținut:

Preț: RD-953 nu este cu siguranță cel mai ieftin cântar digital de pe piață, așa că s-ar putea să nu fie cea mai bună opțiune pentru cumpărătorii atenți la buget.

Conectivitate: în timp ce conectivitatea Bluetooth este o caracteristică excelentă, unii utilizatori au raportat probleme ocazionale de conectivitate cu aplicația.

Configurare: Unii utilizatori au raportat că procesul de configurare inițială poate fi puțin complicat, dar odată ce îl pui în funcțiune, RD-953 este ușor de utilizat.

În general, cânatul corporal Tanita RD-953 este o alegere excelentă pentru oricine care doresc să-și ducă urmărirea fitness-ului la următorul nivel. Cu măsurători precise, precizie de calitate medicală și caracteristici ușor de utilizat, acest cântar va fi cu siguranță un plus valoros la rutina ta de fitness.

Specificații

 • Tip cantar: Electronic
 • Tip Display: Digital
 • Greutate maxima suportat: 200 kg
 • Valori masurate: Greutate corporala (kg), Procentul de tesut adipos (%), Procentul de apa (%), Grasime visceralam, Masa osoasa (kg), Masa musculara (kg)
 • Material: sticlă securizata

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

Cel mai bun cantar corporal în raport calitate/preț

Dacă ești în căutarea unui cântar inteligent precis și fiabil, care să te ajute să îți urmărești obiectivele de sănătate și fitness, cântarul inteligent pentru grăsimi corporale Huawei AH100 este o opțiune excelentă de luat în considerare. Această cântar elegantă și elegantă este plină de funcții avansate care facilitează monitorizarea greutății corporale, procentul de grăsime corporală, IMC și multe altele.

Unul dintre cele mai mari beneficii ale acestei scale este nivelul ridicat de precizie. Huawei AH100 utilizează tehnologia avansată de analiză a bioimpedanței (BIA) pentru a măsura grăsimea corporală și alte valori, ceea ce înseamnă că poți avea încredere că citirile pe care le obțineți de la această scală sunt extrem de precise și consecvente. În plus, cu o capacitate de greutate de până la 150 kg, este potrivit pentru utilizare de către o gamă largă de persoane.

Un alt mare avantaj al Huawei AH100 este conectivitatea sa perfectă la smartphone-ul tău prin Bluetooth. Poți sincroniza cântarul cu aplicația Huawei Body Fat Scale pentru a îți urmări progresul în timp și pentru a îți stabili obiective. Aplicația este ușor de utilizat și ușor de utilizat și oferă o serie de date utile pentru a te ajuta să îți atingi obiectivele de sănătate și fitness.

Huawei AH100 are, de asemenea, o suprafață durabilă din sticlă securizată, care este ușor de curățat și întreținut, precum și un afișaj LED strălucitor care facilitează citirea măsurătorilor, chiar și în condiții de lumină scăzută. În plus, cântarul este compact și ușor, făcându-l ușor de depozitat și transportat la nevoie.

În general, cântarul inteligent pentru grăsime corporală Huawei AH100 este o alegere excelentă pentru oricine caută un cântar inteligent fiabil și precis, care îi poate ajuta să își urmărească obiectivele de sănătate și fitness. Cu funcțiile sale avansate, conectivitate perfectă și design elegant, acest cântar va fi cu siguranță un plus valoros pentru rutina dumneavoastră de sănătate și bunăstare.

Specificații

 • Tip cântar: Electronic
 • Tip Display: Digital
 • Greutate maxima suportat: 150 kg
 • Valori masurate: Greutate corporala (kg)
 • Material: sticlă securizata

Avantaje:

Dezavantaje:

4.3/5

Cel mai bun cantar corporal pentru bebeluși

În calitate de părinte, urmărirea greutății bebelușului este crucială, mai ales în primii câțiva ani de viață. Acolo este util cântarul pentru bebeluși Esperanza Bebe. Acest cântar este conceput pentru a ajuta părinții să-și monitorizeze greutatea bebelușului în mod precis și eficient. Iată o recenzie detaliată a cântarului pentru bebeluși Esperanza Bebe:

Cantarul pentru bebelusi Esperanza Bebe are o capacitate de pana la 20 kg, ceea ce il face ideal pentru nou nascuti si sugari. Cântarul este proiectat cu un ecran LCD ușor de citit, ceea ce face să citești fără efort greutatea bebelușului tău. Ecranul este, de asemenea, iluminat din spate, asigurându-te că poți citi greutatea chiar și în condiții de lumină scăzută.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale acestui cântar pentru copii este funcția Hold. Ajută la menținerea greutății afișate pe ecran chiar dacă copilul se mișcă. Acest lucru este util în special pentru acei bebeluși zguduiți și agitați. De asemenea, poți converti greutatea citită de la kg la lbs pentru confortul tău.

Cantarul pentru bebelusi Esperanza Bebe este usor de folosit, cu o interfata simpla care iti permite sa actionezi rapid dispozitivul. Cântarul este ușor și compact, fiind ușor de depozitat atunci când nu este utilizat. De asemenea, funcționează cu baterie, ceea ce îl face perfect pentru călătorii sau pentru utilizare în afara casei.

O altă caracteristică excelentă a cântarului pentru bebeluși Esperanza Bebe este designul său elegant și elegant. Cântarul vine într-o culoare albă frumoasă, care se va amesteca perfect în orice decor de pepinieră.

In concluzie, cantarul pentru bebelusi Esperanza Bebe este un must-have pentru parintii care doresc sa monitorizeze greutatea bebelusului lor cu acuratete si eficienta. Cu interfața sa simplă și intuitivă, designul ușor și compact și capacitatea impresionantă, acest cântar pentru copii este o investiție excelentă pentru părinții care prețuiesc sănătatea și bunăstarea bebelușului lor.

Specificații

 • Tip cântar: Electronic
 • Tip Display: Digital
 • Greutate maxima suportat: 20 kg
 • Valori masurate: Greutate corporala (kg)
 • Material: Plastic

Avantaje:

Dezavantaje:

Ghid de cumpărare: Cum să alegi cel mai bun cantar corporal

Cântarul de baie de astăzi face mai mult decât să îți spună cât cântărești. Mulți determină acum procentul din greutatea ta care provine din grăsime. Unii îți calculează și indicele de masa corporala, sau IMC, care măsoară greutatea ta în raport cu înălțimea ta. Iar unele cântare inteligente îți permit să încărci toate aceste informații pe smartphone sau pe computer, astfel încât să poți urmări modificările în acele măsurători ale corpului de-a lungul timpului și, dacă vrei să împărtășești măsurătorile cu prietenii.

Pentru a te ghida cum să alegi cele mai bune cantare corporale, poți consulta evaluările noastre de cântare de baie, pe care le stabilim în funcție de testele noastre privind acuratețea, consistența, echilibrul și ușurința în utilizare. S-ar putea să observi că evaluăm doar cântare digitale. Asta pentru că nu mai testăm cântare analogice sau cantare corporale mecanice.

Pentru a determina unele dintre cele mai bune cantare corporale de baie, am testat modele care pot suporta cel puțin 150 kg și care sunt echipate cu baterii cu litiu sau AAA. Unele vin cu un indicator de baterie scăzută, în timp ce altele se opresc automat, iar unele cântare necesită o atingere cu piciorul pentru a porni. Iată cum alegi cel mai bun cantar corporal pentru tine și nevoile tale:

Ce au dezvăluit testele noastre

Cele mai precise cântare de baie din testele noastre au măsurat cu o jumătate de punct procentual din greutatea pe care am folosit-o în fiecare test. Toate cântarele erau foarte bune la repetarea greutății pe care o măsuraseră. În lista noastră vei găsi doar cantare corporale electronice deoarece sunt mai bune ca oricare cantar corporal mecanic.

Niciuna dintre scalele pe care le-am testat nu a fost precisă la determinarea procentului de grăsime corporală. Cu toate acestea, acestea pot oferi și alte funcții care îți plac, cum ar fi trimiterea măsurătorilor tale către computer sau smartphone, astfel încât să poți urmări greutatea.

Cum am testat cântarele corporale?

În laboratoarele noastre, punem cântare de baie printr-o serie de teste pe suprafețe dure, cum ar fi gresia, și măsurăm fiecare în funcție de acuratețea, consistența, echilibrul și ușurința de utilizare.

Precizia

Avem o cântar calibrat care afișează greutatea corectă la suta de gram. Folosim greutăți stivuibile pentru a imita indivizi care cântăresc diferite greutăți. Comparăm citirile de la fiecare cantar de baie cu cele ale cântarului de laborator pentru a determina acuratețea a fiecărui model.

Consecvență

Facem mai multe citiri ale fiecărei greutăți pe fiecare cântar pentru a determina coerența unui model de cantar de baie

Echilibru

Testerul nostru stă în poziții diferite pe fiecare scară pentru a vedea dacă citirile se schimbă – majoritatea nu se schimbă, dar ai fi surprins cât de mult poate varia apariția în funcție de modul în care îți schimbi poziția.

Ușurință în utilizare

Evaluăm cât de mari sunt numerele de afișaj, cât de simplu este să ajustezi scala la preferințele tale și dacă poți citi scala fără a fi nevoie să aprinzi o lumină la un cantar de baie.

Întrebări frecvente despre cel mai bun cântar corporal

Cântarul corporal ar trebui să fie precis și să ofere o măsurare consistentă a greutății. În general, este considerat că o precizie la 0,1 kg este suficientă pentru uzul casnic. Cu toate acestea, dacă ești interesat să îți monitorizezi cu atenție greutatea și să urmărești schimbările mici în greutate, poate fi util să alegi un cântar cu o precizie mai mare.

Frecvența cu care te cântărești poate depinde de obiectivele tale de sănătate și de preferințele personale. În general, se recomandă să te cântărești o dată pe săptămână sau o dată la două săptămâni. În acest fel, vei putea urmări progresul în timp și vei fi capabil să faci ajustări corespunzătoare la dieta sau rutina ta de exerciții fizice.

Friendly and carefree funny bearded gay man in grey sweater edit profile picture online dating app

Marcel Popa

Blogger

Marcel Popa este editorul șef  al Top Electronice și a acoperit tehnologia de peste 5 de ani. În plus față de supravegherea direcției Top Electronice, Marcel Popa este specializat în acoperirea tuturor lucrurilor mobile, după ce a revizuit zeci de smartphone-uri și alte gadget-uri.

Abonează-te!

Obține acces instantaneu la știri de ultimă oră, cele mai tari recenzii, oferte excelente și sfaturi utile.

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.