Top Electronice

Cel mai bun tensiometru din 2024: top 5 tensiometre + Ghid de cumpărare

| Verificat de Raluca Sas

Când cumperi prin link-uri de pe site-ul nostru, este posibil să câștigăm un comision de afiliat care ne ajuta la finanțarea activităților noastre și la testarea celor mai bune produse pe care să le achiziționezi.  Detalii aici.

Tabel de conținut
cel mai bun tensiometru

Monitoarele de tensiune arterială sunt o soluție excelentă la domiciliu pentru a îți menține sănătatea, mai ales dacă ai o afecțiune de bază care necesită citiri regulate ale tensiunii arteriale. Am descoperit că cel mai bun tensiometru electronic oferă citiri precise, este ușor de utilizat și nu este complicat de fixat în jurul brațului tău.

Pentru a găsi cele mai bune tensiometre digitale de pe piață, am achiziționat mai multe dispozitive certificate de și le-am testat în laboratorul nostru sub îndrumarea și supravegherea lui mai multor specialiști. Cele opt monitoare de tensiune arterială pe care le recomandăm au excelat în testul nostru și au furnizat măsurători sistolice și diastolice consistente din punct de vedere statistic în comparație cu citirile de referință pe care specialiștii le-au măsurat folosind propriul dispozitiv de calitate medicală.

Pe baza testului nostru, acestea sunt cele mai bune tensiometre digitale disponibile în acest moment.

Cele mai bune tensiometre: Top 5 Modele

ProdusPreț
1. Brat IOPA™Vezi Prețul
2. OMRON M7 ITVezi Prețul
3. OMRON COMPLETEVezi Prețul
4. EvoSmart™ 808Vezi Prețul
5. DEFIROVezi Prețul
 

Cel mai bun tensiometru digital per total

5/5

Te-ai săturat să fii nevoit să mergi constant la medic doar pentru a-ți verifica tensiunea arterială? Ei bine, monitorul de tensiune arterială IOPATM este aici pentru a schimba asta. Cu tehnologia sa avansată de presiune inteligentă, acest monitor de tensiune arterială oferă citiri precise în confortul propriei case.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale IOPATM este tehnologia sa inteligentă de presiune, care umflă automat manșeta la nivelul corespunzător pentru o citire mai confortabilă și mai precisă. Ecranul LCD mare afișează citirile tale în mod clar, iar monitorul detectează chiar și pulsurile neregulate, asigurându-te că obții o citire precisă de fiecare dată.

IOPATM vine, de asemenea, cu o manșetă de 22×36 cm și un cablu USB, ceea ce facilitează transferul citirilor pe computer sau pe alt dispozitiv. În plus, vine chiar și cu o husă de protecție pentru a îți menține monitorul în siguranță.

În ceea ce privește acuratețea, IOPATM a fost validat clinic, astfel încât să ai încredere în citirile pe care le oferă. Și, cu metoda sa de măsurare oscilometrică, puteți fi sigur că obții o citire fiabilă.

În general, monitorul de tensiune arterială IOPATM este o alegere excelentă pentru oricine caută o modalitate convenabilă și fiabilă de a-și monitoriza tensiunea arterială acasă. Cu tehnologia sa avansată și designul ușor de utilizat, este un element indispensabil pentru oricine dorește să preia controlul asupra sănătății lor. După testele noastre, acest tensiometru de braț este cu siguranță cel mai bun tensiometru electronic de până acum.

Specificații:

 • Zona corporala: brate
 • Tip funcționare: electronic
 • Functii: Ajustabil, Portabil, Oprire automata, Semnalizare sonora, Istoric utilizare, Avertizare vizuala
 • Conectivitate: USB
 • Durata de măsurare: 1 min
 • Interval de masurare sistolica: 0 – 299 mmHg

Avantaje:

Dezavantaje:

Cel mai bun tensiometru per total – varianta 2

5/5

Monitorul de tensiune arterială Omron M7 IT este un dispozitiv extrem de avansat și ușor de utilizat, conceput pentru a face monitorizarea tensiunii arteriale la domiciliu cât mai simplă și precisă posibil. Vine ca pachet cu un adaptor de curent alternativ și este proiectat cu tehnologia inovatoare IntelliSense de la Omron, care adaptează umflarea manșetei la fiecare utilizator individual pentru citiri mai confortabile și mai precise.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale acestui monitor de tensiune arterială este tehnologia IntelliSense, care permite manșetei să se ajusteze automat la nivelul corect de umflare pentru fiecare utilizator în parte. Aceasta înseamnă mai puține ajustări manuale și citiri mai precise. În plus, dispozitivul are un ecran LCD ușor de citit, care afișează clar citirile tale, făcându-ți mai ușor să urmărești tensiunea arterială în timp.

Un alt avantaj al tensiometrului Omron M7 IT este durabilitatea acestuia. Dispozitivul vine cu un adaptor de curent alternativ, care îți asigură că este întotdeauna gata de utilizare atunci când ai nevoie de el. Dispozitivul este, de asemenea, construit pentru a rezista, cu componente de înaltă calitate și un design robust, care va rezista utilizării regulate.

Singurul dezavantaj potențial al tensiometrului Omron M7 IT este costul acestuia. Deși este mai scump decât alte monitoare de tensiune arterială de pe piață, este un dispozitiv de înaltă calitate care oferă caracteristici avansate și citiri precise, ceea ce face ca investiția să merite pentru cei care își iau în serios monitorizarea tensiunii arteriale.

În concluzie, monitorul de tensiune arterială Omron M7 IT este un dispozitiv de ultimă generație care oferă tehnologie avansată, citiri precise și design ușor de utilizat. Indiferent dacă vrei să îți monitorizezi tensiunea arterială acasă sau doriți un dispozitiv de încredere pe care să îl iei cu tine în deplasare, monitorul de tensiune arterială Omron M7 IT este o opțiune excelentă de luat în considerare.

Un lucru e sigur, acest tensiometru de braț este cu siguranță unul dintre cele mai bune tensiometre de până acum.

Specificații

 • Zona corporala: brate
 • Tip funcționare: electronic
 • Functii: Portabil
 • Beneficii: Masurarea tensiunii arteriale, Memorie 2 x 100 valori
 • Greutate: 460 grame
 • Tip alimentare: baterii
 • Interval de masurare sistolica: 0 – 299 mmHg

Avantaje:

Dezavantaje:

Cel mai bun tensiometru electronic premium

5/5

Dacă ești în căutarea unui mod ușor și convenabil de a îți urmări tensiunea arterială, Tensiometrul de Brat Omron ar putea fi exact ceea ce ai nevoie. Acest tensiometru de braț este o soluție completă care include tot ce ai nevoie pentru a îți măsura tensiunea arterială cu precizie și confortabil.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale acestui monitor de tensiune arterială este tehnologia sa IntelliSense. Această tehnologie asigură că dispozitivul se umflă la nivelul adecvat pentru fiecare utilizator în parte, ceea ce are ca rezultat citiri mai precise. Dispozitivul are și o funcție de măsurare automată, ceea ce îl face și mai ușor de utilizat. Pur și simplu înfășori manșeta în jurul brațului și apeși butonul pentru a obține o citire.

Omron Tensiometru de Brat are, de asemenea, un afișaj LCD care facilitează vizualizarea citirilor tale. Ecranul afișează tensiunea arterială sistolică și diastolică, precum și frecvența pulsului, totul într-un singur ecran ușor de citit. Dispozitivul are și o funcție de memorie, astfel încât să îți poți urmări citirile în timp și să vezi cum se schimbă.

Acest monitor de tensiune arterială este validat clinic, ceea ce înseamnă că a fost testat pentru a asigura acuratețea și fiabilitatea. Te poți simți încrezător că citirile pe care le primești de la acest dispozitiv sunt exacte și de încredere.

În concluzie, Tensiometrul de Brat Omron este un tensiometru complet, ușor de utilizat, perfect pentru oricine dorește să-și țină evidența tensiunii arteriale în confortul propriei case. Cu tehnologia IntelliSense, funcția de măsurare automată și afișajul LCD, vei avea tot ce ai nevoie pentru a îți monitoriza tensiunea arterială cu încredere. Aceste modele sunt cu siguranță cele mai bune tensiometre premium de până acum.

Specificații

 • Zona corporala: brate
 • Tip funcționare: electronic
 • Functii: Portabil
 • Tip Utilizare: Profesional
 • Culoare: Alb, Negru

Avantaje:

Dezavantaje:

Cel mai bun tensiometru ieftin

4/5

Monitorul de tensiune arterială EVOSMARTTM 808 este un dispozitiv de ultimă generație care oferă o modalitate convenabilă și precisă de a îți monitoriza tensiunea arterială. Cu ecranul LCD mare, măsurarea tensiunii arteriale este ușoară și fără stres. Dispozitivul dispune, de asemenea, de măsurare automată și un sistem de detectare a pulsului neregulat, ceea ce îl face și mai ușor de utilizat.

Acest monitor de tensiune arterială a fost validat clinic, asigurându-te că obții citiri precise de fiecare dată. Manșeta este reglabilă, găzduind cu ușurință diferite dimensiuni ale brațelor. Dispozitivul vine, de asemenea, cu 90 de sloturi de memorie, astfel încât să poți urmări citirile tale de-a lungul timpului și să urmărești orice modificări ale tensiunii arteriale.

În general, acest tensiometru digital EVOSMARTTM 808 este un dispozitiv fiabil și ușor de utilizat, care te poate ajuta să ții evidența tensiunii arteriale. Indiferent dacă îți monitorzezi tensiunea arterială din motive personale sau din cauza unei afecțiuni medicale, acest dispozitiv este un must-have. Deci, du-te și ia-l pe al tău astăzi! Dacă ești în căutarea unui model ieftin, acestea sunt cele mai bune tensiometre ieftine pe care le vei găsi!

Specificații

 • Zona corporala: brate
 • Tip funcționare: electronic
 • Functii: Ajustabil, Portabil, Oprire automata, Istoric utilizare
 • Beneficii: Masoara tensiunea arteriala
 • Culoare: Alb, Albastru
 • Tip alimentare: Baterii

Avantaje:

Dezavantaje:

Cel mai bun tensiometru pentru funcții

4/5

Monitorul de tensiune arterială wireless Defiro cu ECG încorporat este un produs inovator și convenabil pentru cei care doresc să-și monitorizeze tensiunea arterială și sănătatea inimii. Cu capabilitățile sale wireless, îți poți verifica ușor și rapid citirile din confortul casei tale. Dispozitivul are un afișaj LCD mare și clar, cu caractere mari, ceea ce face ușoară citirea și interpretarea citirilor.

Acest dispozitiv este certificat medical, astfel încât să ai încredere în acuratețea citirilor. Are o dimensiune a manșetei de 22-32 cm, făcându-l potrivit pentru majoritatea oamenilor și măsoară tensiunea arterială folosind metoda oscilometrică, cu 90 de memorie pentru a îți putea urmări citirile în timp.

Monitorul de tensiune arterială wireless Defiro cu ECG încorporat este un dispozitiv practic și eficient pentru oricine dorește să-și monitorizeze tensiunea arterială și sănătatea inimii. Designul său ușor de utilizat, capabilitățile wireless și precizia îl fac o alegere excelentă pentru oricine caută un monitor de tensiune arterială de înaltă calitate. Acestea sunt cele mai bune tensiometre pentru funcții de până acum!

Specificații

 • Zona corporala: brate, piept
 • Tip funcționare: electronic
 • Functii: Ajustabil Portabil, Oprire automata, Electrocardiograf, Istoric utilizare, Notificare sonora, Avertizare vizuala
 • Beneficii: Depisteaza ritmul cardiac neregulat, Produs medical, Avertizeaza in cazul eventualelor aritmii, Memorarea tuturor valorilor masurate, Afisaj LCD cu caractere mari, Umflare si dezumflare automata, Fiabilitate si acuratete deosebita, Avertizare hipertensiune, Manseta confortabila pentru orice dimensiune obisnuita a bratului, Complet automat, Afisare data, ora, indicator de baterie slaba
 • Conectivitate: Bluetooth
 • Durată de măsurare: 30 secunde

Avantaje:

Dezavantaje:

Oferte și Promoții

Cu aceste oferte și promoții, cumpărătorii pot beneficia de reduceri, pachete promoționale sau alte avantaje pentru a achiziționa tensiometre la prețuri mai accesibile. Poți găsi oferte speciale pentru tensiometre pe următoarele magazine:

Ghid de cumpărare: Cum să alegi cel mai bun tensiometru pentru nevoile tale

Datorită tehnologiei digitale accesibile, acum ai acces la aceleași tensiometre arterială de înaltă precizie pe care le folosesc medicii.

De fapt, rezultatele tale pot ajuta un profesionist medical să pună diagnosticul, pur și simplu pentru că, spre deosebire de acestea, poți face măsurători repetate acasă pe o perioadă lungă de timp.

Cercetările arată chiar că persoanele care își monitorizează propria tensiune arterială au mai multe șanse să își țină hipertensiunea sub control. Iar medicul tău te poate ajusta medicația în funcție de datele pe care le furnizați, astfel încât să fie întotdeauna adecvată nevoilor dumneavoastră curente. Așasdar, mai jos îți vom da toate detaliile pentru a ne asigură că achiziționezi cele mai bune tensiometre pentru nevoile tale.

Metodologie: Cum am ales cele mai bune tensiometre

Pentru a determina cel mai bun tensiometru pentru monitorizarea tensiunii arteriale, echipa Top Electronice a analizat datele despre aproape 50 de produse din cele mai reputate mărci, evaluarea cu stele a fiecărui produs fiind determinată prin evaluarea unei varietăți de factori, inclusiv:

 • Preț
 • Precizie
 • Stocare a datelor
 • Claritatea afișajului
 • Utilizabilitate

Această analiză se concentrează în primul rând pe monitoarele pentru manșete pentru braț, care oferă detalii precum câți utilizatori pot partaja dispozitivul, dimensiunile disponibile ale manșetelor, modul în care sunt indicate, mediate și stocate citirile, dacă dispozitivul se asociază cu o aplicație însoțitoare și orice caracteristici suplimentare disponibile. Evaluările cu stele și superlativele pentru fiecare produs sunt stabilite exclusiv de echipa editorială. Astfel, am clasat cele mai bune tensiometre mai sus.

Ce este un monitor de tensiune arterială?

Monitoarele de tensiune arterială sunt dispozitive medicale digitale care permit oamenilor să-și verifice tensiunea arteriala și să-și urmărească citirile oriunde și oricând, adesea independent. În timp ce mulți profesioniști din domeniul medical folosesc un stetoscop pentru a își asculta manual tensiunea arterială, aceste monitoare îți măsoară tensiunea arterială cu tehnologia oscilometrică, măsurând vibrația sângelui care călătorește prin artere și transformând acea mișcare în citiri digitale.

Tensiunea arterială vine adesea cu monitorul în sine și o manșetă, fie pentru partea superioară a brațului, fie pentru încheietura mâinii ( tensiometru de incheietura ). Se recomandă utilizarea manșetelor pentru braț, deoarece oferă citiri mai precise decât manșetele încheieturii mâinii. Ne-am asigura că îți vom oferi lista cu cele mai bune tensiometre mai sus.

Cum funcționează un monitor de tensiune arterială?

Monitoare digitale de tensiune arterială includ un indicator, un stetoscop și un indicator de eroare într-un singur dispozitiv. Unele manșete se umflă automat, în timp ce altele solicită utilizatorului să folosească o pompă pentru a umfla manual manșeta, întrerupând temporar fluxul de sânge către braț.

Manșeta se dezumflă automat, permițând sângelui să curgă din nou în jurul arterei din braț. Vibrația acestui flux sanguin este detectată de monitor, determinându-l să înregistreze citirea tensiunii arteriale sistolice. Pe măsură ce se dezumflă în continuare și aceste vibrații se opresc, monitorul înregistrează o citire a tensiunii arteriale diastolice. Aceste valori ale tensiunii  sunt afișate pe ecranul dispozitivului. În funcție de dispozitiv, un indicator de culoare poate apărea pentru a arăta cum se compară citirea cu valorile normale ale tensiunii arteriale.

Cât de precise sunt tensiometrele digitale de acasă?

În timp ce monitoarele automate, digitale de tensiune arterială sunt cunoscute pentru că sunt destul de precise, există câțiva factori la care trebuie să acordați atenție pentru a te asigura că citirile sunt cât mai precise posibil. Asociația Se recomandă să nu fumezi, să bei băuturi cu cofeină sau să faci exerciții fizice cu cel puțin 30 de minute înainte de a citi tensiunea arterială. Utilizarea unei manșete care vi se potrivește corect este, de asemenea, importantă, deoarece o manșetă prea mică îți poate crește artificial valorile pentru tensiunea arteriala.

Menținerea calității relaxate și a unei poziții bune poate ajuta, de asemenea, atunci când citești tensiunea arterială, la fel ca și asigurarea că ai folosit recent baia.

Care este cel mai precis monitor de tensiune arterială pentru uz casnic?

Majoritatea aparatelor de masurat tensiunea arteriala digitale sunt fiabile pentru utilizarea acasă, iar cel mai precis pentru tine va fi unul pe care îl poți folosi corect, confortabil și consecvent acasă. De asemenea, este important să se ia în considerare dacă monitorul este validat clinic și aprobat de FDA, care confirmă că îndeplinește toate cerințele necesare pentru acuratețe.

În plus, citești și urmează toate instrucțiunile despre produs atunci când utilizezi un aparat de masurat tensiunea de acasă pentru a evita erorile inutile și citirile inexacte.

Care sunt diferitele tipuri de monitoare de tensiune arterială?

Există două tipuri de tensiometre principale disponibile pentru uz casnic: tensiometre aneroide (manuale) și monitoare digitale de tensiune arterială.

Monitoarele aneroide au manșete superioare care sunt umflate manual și conțin un indicator și un cadran pe care utilizatorul le citește manual. Acestea includ și un stetoscop încorporat. Aceste tipuri de tensiometre sunt de obicei mai puțin costisitoare decât una digitală, dar riscă să fie mai puțin precise, mai ales fără asistența unei alte persoane. Persoanele cu orice nivel de pierdere a auzului ar trebui să ia în considerare și evitarea acestui tip de monitor, deoarece stetoscopul poate fi greu de auzit.

Monitoarele digitale includ un indicator încorporat, un stetoscop și un indicator de eroare în unitate și afișează valorile pentru tensiunea arteriala pe un ecran. Umflarea și dezumflarea manșetei cu aceste monitoare au loc automat. Unele modele au indicatori de culoare pentru a arăta unde scade o valoare a tensiunii arteriale în comparație cu intervalele normale. Unele monitoare digitale vin, de asemenea, cu o serie de caracteristici suplimentare, cum ar fi capacitatea de a stoca citiri, de a afișa valori medii sau de a afișa un număr de citiri efectuate într-o anumită perioadă de timp. Cu toate acestea, acestea sunt adesea mai scumpe decât monitoarele manuale.

Cât costă tensiometrele digitale?

Pretul unui tensiometru digital depinde de tipul de monitor si de caracteristicile pe care le include. De exemplu, un monitor manual al tensiunii arteriale costă de obicei mai puțin decât un monitor digital care include caracteristici precum indicatorii de culoare, o opțiune de mediere și/sau capacitatea de a stoca valori pentru mai mulți utilizatori. Monitoarele digitale costă de obicei între 120 și 500 lei, iar unele pot necesita costuri suplimentare pentru baterii sau accesorii, cum ar fi o manșetă mai mică sau mai mare. Noi recomandăm tensiometrele digitale, deoarece sunt mai eficiente și mai rapide.

Ce să cauți într-un monitor de tensiune arterială

Când te gândești să cumperii un monitor de tensiune arteriala pentru uz casnic, ia în considerare următorii factori.

Precizie

Unul dintre cele mai importante aspecte ale unui tensiometru digital este capacitatea sa de a furniza citiri precise în mod constant. Caută următoarele trei fraze în descrierile produselor atunci când încerci să determini acuratețea monitorului:

Validat clinic: fie îndeplinește criteriile obligatorii ale listei de dispozitive validate pentru tensiunea arterială din România pentru acuratețea clinică, determinate printr-un proces de revizuire independent, fie este testat în mod independent pentru precizie, conform standardelor stabilite de organizații medicale

Autorizat: Administrația pentru alimente și medicamente determină că dispozitivul îndeplinește criteriile pentru dispozitivele cu manșetă pentru tensiunea arterială.

Multe monitoare de tensiune arteriala oferă și o funcție de mediere, cu scopul de a oferi o descriere precisă a tensiunii arteriale. Dispozitivele fac adesea trei citiri consecutive și le fac o medie împreună, ținând cont de orice variabilitate și oferindu-ți un singur set de date mai precis.

De asemenea, eroarea utilizatorului poate afecta în mod semnificativ acuratețea, așa că asigură-te că urmezi instrucțiunile produsului exact așa cum sunt scrise.

Stocare a datelor

Mulți oameni folosesc dispozitive de monitorizare a tensiunii arteriale pentru a-și urmări citirile tensiunii arteriale în timp, caz în care stocarea datelor citirilor anterioare este utilă. Unele dispozitive stochează doar aproximativ 30 de citiri, în timp ce altele pot stoca până la 2.000, așa că gândește-te la nevoile tale de stocare înainte de a cumpăra un monitor.

În plus, o mulțime de monitoare se sincronizează cu aplicațiile pentru smartphone care pot oferi apoi stocare suplimentară de date în afara dispozitivului însuși. Dacă ești cunoscător în tehnologie și îți place ideea de a avea informațiile despre tensiunea arterială la îndemână pentru a le împărtăși medicului dumneavoastră, luați în considerare un monitor compatibil Bluetooth cu stocare de date bazată pe aplicații.

În cele din urmă, unele monitoare de tensiune arteriala stochează date doar pentru un utilizator, în timp ce altele acceptă stocarea datelor pentru mai mulți utilizatori. Dacă intenționezi să partajezi monitorul de tensiune arteriala cu un alt membru al gospodăriei tale, analizează numărul de utilizatori pe care dispozitivul îi poate accepta.

Afişaj

Afișarea este un alt factor important, în special pentru adulții în vârstă cu deficiențe de vedere. Caută un aparat de masurat tensiunea cu un ecran de afișare clar, simplu și ușor de citit pentru a preveni înțelegerea greșită a citirilor tensiunii. Dacă vederea ta este foarte compromisă, unele dispozitive oferă și citiri audio.

Utilizabilitate

Un monitor de tensiune arteriala nu va fi de ajutor (și probabil că nu îl vei folosi foarte des) dacă nu este intuitiv. Ia în considerare modul în care monitorul prezintă informațiile, unde sunt plasate butoanele, cât de ușor este să plasezi corect manșeta pe braț și dacă aceste detalii îți par naturale.

Caracteristici speciale

Dincolo de elementele de bază enumerate mai sus, unele monitoare de tensiune arteriala includ caracteristici speciale, cum ar fi:

 • Monitorizarea pulsului
 • Monitorizare pentru a indica dacă sunt batai neregulate ale inimii
 • Citiri cu coduri de culori pentru a facilita urmărirea în funcție de etapele de a verifica tensiunea arteriala
 • Manșete preformate pentru o potrivire mai confortabilă și o citire precisă
 • Design wireless pentru o utilizare mai ușoară în deplasare

Așadar, acum știi tot ce ai nevoie pentru a găsi cel mai bun tensiometru digital pentru tine.

Întrebări frecvente despre tensiometre

Există multe modele și branduri de tensiometre pe piață, iar cel mai bun tensiometru pentru tine poate depinde de nevoile și preferințele tale individuale. Este important să alegi un tensiometru care este precis, ușor de utilizat și confortabil, și care se potrivește bugetului tău. Unele dintre cele mai bune tensiometre disponibile în prezent includ Omron M6 Comfort, Beurer BM 57, A&D UA-651BLE, Withings BPM Core și Microlife WatchBP Home.

Atunci când cauți un tensiometru, ar trebui să acorzi atenție mai multor aspecte, cum ar fi: precizia măsurătorilor, dimensiunea și afișajul, capacitatea de a memora datele, durata bateriei și capacitatea de a conecta tensiometrul la un dispozitiv mobil sau la un computer. În plus, ar trebui să alegi un tensiometru care se potrivește confortabil pe brațul tău și care poate fi ajustat pentru a se potrivi dimensiunii brațului tău.

Deși există tensiometre care pot fi utilizate la încheietură, cele mai precise măsurători sunt obținute cu un tensiometru care se fixează pe braț. Tensiometrele de încheietură sunt mai potrivite pentru cei care au dificultăți în a fixa tensiometrul pe braț sau care au un braț prea mare pentru tensiometrele obișnuite.

Un tensiometru care se poate conecta la un dispozitiv mobil sau la un computer poate fi util pentru cei care doresc să-și urmărească în mod regulat tensiunea arterială și să monitorizeze schimbările în timp. În plus, aceste tensiometre pot oferi o mai mare precizie în măsurarea tensiunii arteriale, precum și posibilitatea de a partaja datele cu medicul tău pentru a primi sfaturi și recomandări.

Friendly and carefree funny bearded gay man in grey sweater edit profile picture online dating app

Marcel Popa

Blogger

Marcel Popa este editorul șef  al Top Electronice și a acoperit tehnologia de peste 5 de ani. În plus față de supravegherea direcției Top Electronice, Marcel Popa este specializat în acoperirea tuturor lucrurilor mobile, după ce a revizuit zeci de smartphone-uri și alte gadget-uri.

Abonează-te!

Obține acces instantaneu la știri de ultimă oră, cele mai tari recenzii, oferte excelente și sfaturi utile.

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.

ABONEAZĂ-TE!

Cele mai recente știri hi-fi, home cinema și tehnologie, recenzii, sfaturi de cumpărare și oferte, direct în căsuța ta de e-mail!

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.