Top Electronice

Cea mai bună placă de păr din 2024: Top 10 plăci de păr pentru tine: Recenzii + Ghid de cumpărare

| Verificat de Raluca Sas

Când cumperi prin link-uri de pe site-ul nostru, este posibil să câștigăm un comision de afiliat care ne ajuta la finanțarea activităților noastre și la testarea celor mai bune produse pe care să le achiziționezi.  Detalii aici.

Tabel de conținut
cea mai buna placa de par

Indiferent dacă ai păr creț natural, ondulat sau chiar păr în mare parte drept, nu există nimic asemănător cu strălucirea și eleganța care vin la netezirea părului cu cea mai buna placa de par pentru tine. Problema: poate fi dificil să găsești cea mai buna placa de par pentru tipul de păr (și în funcție de buget).

De aceea, în fiecare an, în echipa noastră, evaluează mii de unelte pentru păr, de la cele mai bune uscătoare de păr până la ondulatoare și perii pentru păr pentru netezirea părului, pentru a găsi singurele care merită banii.

După peste 100 de teste, am găsit cele mai bune placi de par și la toate punctele de preț pentru fiecare tip de păr care facilitează procesul de îndreptare a părului – chiar am găsit cele mai bune plăci de păr care îți pot ondula și părul (nu uita doar să uzi părul cu un protector termic înainte de utilizare). Pe baza testelor Top Electronice, acestea sunt cele mai bune plăci de păr pe care le poți cumpăra acum.

Top 10 cele mai bune plăci de păr

Mai jos, poți citi mai multe despre modul în care evaluăm dispozitivele de îndreptat părul, precum și sfaturi pentru a găsi cea mai buna placa par pentru tine, inclusiv cele mai bune setări de căldură pentru tipul de păr, caracteristicile de care trebuie să ai în vedere (și pretenții de care trebuie să ai grijă) și cunoștințe de la stiliști de top cu privire la acest aspect.

Produs Preț
1. Dyson Corrale HS03Vezi Prețul
2. CHI Profesional Ceramic OriginalVezi Prețul
3. GHD Gold Professional StylerVezi Prețul
4. Cloud Nine The Wide IronVezi Prețul
5. Placa de par Creative Gold 25 mm BaBylissVezi Prețul
6. Revlon Salon Straight Copper SmoothVezi Prețul
7. Remington S9500Vezi Prețul
8. L’Oréal ProfessionnelVezi Prețul
9. REMINGTON S3500Vezi Prețul
10. Remington Wet2Straight S7300Vezi Prețul
 

Cea mai buna placa de par per total

5/5

Unul dintre cei mai cunoscuți stiliști, specializant și în colorant de păr din București, ne-a spus că Dyson Corrale fără fir este un „schimbător de joc” care face coafarea mai rapidă și fără efort. În locul plăcilor tradiționale din ceramică sau titan, placa de par este echipată cu plăci din aliaj de magneziu cupru despre care brandul spune că îți pot modela cu ușurință părul. Placa de par plat oferă 30 de minute de utilizare fără cablu, trei valori de căldură prestabilite – 165, 185 și 210 de grade Celsius – și se oprește automat după 30 de minute, potrivit Dyson.

Dyson Corrale este un model frumos realizat, eficient și poate fi folosit cu fir sau fără fir. Dar costă de două ori mai mult decât produsele concurente și rezultatele pe care le oferă nu sunt uluitor de diferite. Cu siguranță acest model își merită locul în topul celor mai bune plăci de păr de până acum.

Specificații:

 • Utilizare: Par uscat
 • Destinat pentru: Îndreptat, Ondulare
 • Funcții: Control temperatura, Afișaj digital
 • Temperatura maximă: 210°C
 • Greutate: 561 g
 • Funcții: Reglare a temperaturii, blocare a temperaturii

Avantaje:

Dezavantaje:

Cea mai buna placa de par alternativă

4.8/5

Un alt stilist și proprietar de salon, a recomandat această placa de indreptat parul ceramica de 2,5 cm cu turmalină de la CHI. Este nevoie de 60 de secunde pentru a se încălzi până la temperatura maximă de 218 de grade Celsius și se oprește automat după o oră de neutilizare, conform mărcii. „Designul său elegant îl face, de asemenea, ușor de îndreptat, ondulat sau ondulat fără efort”, a adăugat acesta.

Acest CHI cu încălzire rapidă și netezire a puterii a obținut un scor perfect rar la evaluatorii experți ai TopElectronice și a fost de departe placa noastră de păr cea mai bine testată. În teste, s-a încălzit până la 96% din temperatura maximă în 60 de secunde, deși profesioniștii noștri doresc să existe un ton audibil care să indice când atinge temperatura.

Totuși, s-a clasat cel mai bine în aproape toate categoriile, inclusiv îndreptarea completă a părului și menținerea lui elegant și fără încrețire toată ziua. De asemenea, a primit note perfecte de la testeri pentru alunecarea lină prin păr și pentru a fi ușor de utilizat, toți comentând „strălucirea vizibilă” într-o singură trecere. „Îmi place foarte mult cât de repede am putut să-mi coafez părul”, a spus un tester, iar altul spunând: „Aș cumpăra acest produs într-o clipă”.

Specificații

 • Mărime placă interioară: 2,5 cm
 • Destinat pentru: Îndreptat, Ondulare
 • Setări temperatură: Ajustabilă până la 218°C
 • Temperatura maximă: 218°C
 • Autoînchidere: 60 de minute

Avantaje:

Dezavantaje:

Cea mai bună placă de păr deteriorat

4/5

Uită ce știi despre placile de păr. Cu stilul GHD Profesiional , Good Hair Day a schimbat jocul aproape la fel de semnificativ ca atunci când modelul său original a fost lansat acum 20 de ani. Au dispărut plăcile interioare de culoare galbenă din gama sa Original. Au dispărut senzorul unic și tehnologia ceramică. A dispărut balamaua care se rupe.

Placa de par GHD Professional Styler este cel mai inteligent, mai elegant și mai sigur set de plăci de păr pe care l-am folosit vreodată. Este doar păcat că prețul său ridicat înseamnă că nu toată lumea va putea experimenta cât de bună poate fi o coafură. Dacă ești în căutarea unei plăci de păr pentru gestionarea firului de păr deteriorat, aceste modele sunt cu siguranță cele mai bune plăci de păr pentru acesti tip de păr.

Specificații

 • Tip utilizare: profesional
 • Destinat pentru: Îndreptat
 • Material invelis Ceramic
 • Temperatura maximă: 185°C

Avantaje:

Dezavantaje:

Cea mai bună placă de păr cu lățime largă

4/5

Dacă ești în căutarea unei placi de indreptat parul care oferă păr gata de petrecere, placa de indreptat parul de la Cloud Nine The Wide Iron merită cu siguranță luată în considerare. De fapt, în opinia noastră, sunt una dintre cele mai bune dupe Dyson pe care o poți găsi online. Placile de îndreptat părul Wide Iron sunt, de asemenea, un însoțitor excelent pentru uscătoarele de păr.

Creat de frizerul profesionist Robert Powls în 2009, brandul global Cloud Nine vinde acum o gamă largă de uscătoare de păr și plăci de păr. Fiecare produs este fabricat în Coreea de Sud; Cloud Nine afirmă că este singurul loc din lume cu mineralul Sericite care vindecă părul, care este infuzat în fiecare dintre modelele Cloud Nine.

Am găsit că The Wide Iron de la Cloud Nine este una dintre cele mai versatile aparate de îndreptat părul din gama companiei. Mai largi decât plăcile de păr standard, oferă o gamă variabilă de temperatură de 100-200°C, ceea ce le face potrivite pentru diferite tipuri de păr – de la fin la gros.

Specificații

 • Tip utilizare: uz casnic
 • Destinat pentru: Păr uscat
 • Material invelis Ceramic
 • Funcții: Afișaj digital
 • Temperatura maximă: 200°C

Avantaje:

Dezavantaje:

Cea mai bună placă de păr subțire

4/5

Dacă ești în căutarea unei plăci de păr care va netezi părul, menținând în același timp corpul și moliciunea, reducând daunele, placa de indreptat parul subțire BaByliss este o alegere excelentă.

Placa de indreptat parul de la BaByliss este mult mai ușoară decât alte plăci de păr pe care le-am folosit în mod regulat și am fost imediat fani al factorului subțire. Este ideală pentru secțiuni foarte mici de păr lângă urechi, care sunt foarte greu de îndreptat.

Placa de păr BaByliss nu este perfectă: considerăm că, deoarece este atât de subțire, unele secțiuni ale părului durează mai mult să se îndrepte decât cu alte modele. Îți poți îndrepta părul rapid doar dacă este setată la cea mai înaltă temperatura de căldură.

Specificații

 • Tip utilizare: uz casnic
 • Destinat pentru: Păr uscat, Îndreptat
 • Material învelis  Ceramic 
 • Trepte temperatură: 3 trepte
 • Funcții: Control temperatura, Protectie supraincalzire, Blocare temperatura, Cablu rotativ, indicator luminos
 • Temperatura maximă: 235°C

Avantaje:

Dezavantaje:

Cea mai bună placă de păr pentru păr gros

4/5

Placa de par de la Revlon, cu o lățime de 2,5 cm, a oferit îndreptare de durată chiar și celui mai lung și mai gros păr. A avut cel mai larg interval de temperatură (80 ° C până la 235 ° C) în testele noastre și la 12 cm, cea mai mare lungime a plăcii pe care am testat-o ​​(“dar nu prea lungă”, au spus testerii), ceea ce a ajutat la “a face procesul mai rapid”, a remarcat un profesionist, deși are un cablu mai scurt decât media.

A durat aproximativ un minut pentru a ajunge la 94% din temperatura pretinsă, dar profesioniștii noștri au fost dezamăgiți de faptul că nu a existat niciun ton audibil care să indice când atinge temperatura. A obținut cel mai bun punctaj pentru menținerea dreptății parului în testul nostru tehnic, deși cel mai mic scor pentru menținerea parului drept, strălucitor și fără încrețire pe tot parcursul zilei, conform testelor consumatorilor, așa că asigură-te că utilizezi un ser anti-încreț.

Specificații

 • Tip utilizare: Profesional
 • Destinat pentru: Păr uscat, Îndreptat, ondulare
 • Material învelis  Ceramic, aliaj de cupru
 • Trepte temperatură: 30 trepte
 • Funcții: Reglare a temperaturii, Afisaj digital, Oprire automata, Protectie supraincalzire
 • Temperatura maximă: 235°C

Avantaje:

Dezavantaje:

Cea mai bună placă de păr pentru părul creț

4/5

Acest Remington ușor și la preț avantajos oferă șuvițe netede care rămân pe loc. Această placă de păr a fost egalată pentru cel mai bun lucru la menținerea elegantă. „O singură trecere pentru o îndreptare eficientă care a durat”, a spus un evaluator, iar un alt tester adăugând „s-a simțit moale și arăta drept cu această placă de păr”, perfect chiar și pentru părul creț, greu de gestionat.

În testele de laborator, s-a încălzit până la 93% din temperatura sa declarată în 60 de secunde, ceea ce este rapid, dar nu la fel de rapid cum au afirmat cele 15 secunde. Reține că are o gamă îngustă de temperatură de 150-235 °C, așa că s-ar putea să nu fie potrivit pentru tipurile de păr mai subțiri sau fragile, iar șnurul este mai scurt decât media, ceea ce poate îngreuna coafarea.

Specificații

 • Tip utilizare: Uz casniz
 • Destinat pentru: Păr uscat, Îndreptare
 • Material înveliș: Ceramică
 • Funcții: Control temperatura, Oprire automata
 • Temperatura maximă: 235°C

Avantaje:

Dezavantaje:

Cea mai buna placa de par profesionala

4.5/5

Cum am descrie noi această placă de păr pe scurt: Un dispozitiv bun, neted, alimentat cu abur, care cere puțin mai mult de la utilizator, dar oferă multe înapoi în schimb.

Rezultatele fac ca toate micile necazuri din primele etape ale utilizării placăii de păr să merite. Este excelentă pentru șuvițele încrețite și pline de aer uscat, dar și pentru părul perfect neted și lucios. Nu este nevoie de o a doua trecere, fără miros sau senzație groaznică. Aceasta este o veste mare. Un mare plus este și că vine cu mai multe ustensile la pachet. Totuși, poate fi un preț destul de ridicat pentru o placă de păr, și unii s-ar putea să găsească aceste modele de plăci de păr greu de folosit.

Specificații

 • Tip utilizare: Uz casniz, uz profesional
 • Destinat pentru: Păr umed, Îndreptare, ondulare
 • Material înveliș: Aluminiu
 • Trepte temperatură: 3 trepte
 • Funcții: Reglare a temperaturii, Oprire automata, Cablu rotativ
 • Temperatura maximă: 210°C

Avantaje:

Dezavantaje:

Cea mai bună placă de păr ieftină

4/5

Deși nu am testat-o în laborator, cu peste 700 de recenzii pe Emag și o evaluare medie de 4,7 stele, este clar că oamenii sunt absolut obsedați de această placă de păr și are o cantitate uluitoare de caracteristici excelente pentru o placă de păr cu prețul sub 100 lei.

Plăcile ceramice plutitoare sunt acoperite cu titan pentru o încălzire uniformă și o alunecare netedă și mătăsoasă prin păr, iar temperatura este reglabilă până la 230 de grade Celsius, astfel încât să o poți ajusta în funcție de tipul tău de păr. Dar la acest preț, nu te aștepta la o tonă de longevitate de la instrument! Totuși, cu siguranță aceste modele sunt cele mai bune plăci de păr ieftine.

Specificații

 • Tip utilizare: Uz casniz
 • Destinat pentru: Îndreptare,
 • Material înveliș: Ceramică
 • Funcții: Reglare a temperaturii, Oprire automata, Blocare temperatura, Cablu rotativ
 • Temperatura maximă: 230°C

Avantaje:

Dezavantaje:

Cea mai bună placă de păr pentru părul ud

4.5/5

Dacă ești în căutarea unei placi de par care economisește timp și care să îți permită să îndrepți părul ud (în loc să folosești un uscător de păr ca mijloc), acesta este placa de păr pentru tine. „Senzorul de umiditate” unic măsoară umiditatea coamei tale și reglează temperatura în consecință, ducând la evaporarea particulelor de apă în exces prin orificiile din plăci – aceasta este o tehnologie foarte inteligentă.

Testerilor noștri le-a plăcut cât de ușor le-a alunecat prin păr, cu 92% impresionați de cât de repede și-au atins stilul dorit. Mulți au crezut că părul lor arată mai sănătos, mai strălucitor și mai neted după utilizare, făcându-l perfect pentru oricine are nevoie de rezultate rapide, demne de un salon.

Specificații

 • Tip utilizare: Uz casniz
 • Destinat pentru: Par uscat , par umed
 • Material înveliș: Ceramică
 • Reglarea temperaturii: 10 trepte
 • Funcții: Control temperatura, Oprire automata, Afișaj digital
 • Temperatura maximă: 230°C

Avantaje:

Dezavantaje:

Oferte și Promoții

Cu aceste oferte și promoții, cumpărătorii pot beneficia de reduceri, pachete promoționale sau alte avantaje pentru a achiziționa placi de par la prețuri mai accesibile. Poți găsi oferte speciale pentru placi de par pe următoarele magazine:

Ghid de cumpărare: Cum alegi cea mai bună placă de păr

Pentru a fi sigură că alegi o placă de păr potrivită ție, am creat acest ghide de cumpărare. Astfel, am acoperit mai multe caracterisitici pentru a te asigura că îți vei achiziționa cea mai bună placă de păr pentru nevoile tale.

Fiecare femeie visează să aibă un păr frumos și perfect coafat în fiecare zi, în orice vreme, în orice anotimp. O placă de păr pentru este aparatul care te va ajuta să creezi stilul pe care ți-l dorești, deoarece sunt potrivite pentru a controla chiar și cel mai indisciplinat păr.

Coafurile drepte și elegante au crescut în popularitate recent. Această tendință a determinat o creștere a cererii a plăcilor de păr. Din ce în ce mai mulți oameni apelează la instrumente profesionale de coafare, care le permit să creeze și să mențină o coafură la modă acasă.

Există o gamă enormă de instrumente electrice pentru îndreptarea părului pe piață, cu o varietate copleșitoare de culori, forme, proprietăți și caracteristici.

Ce să cauți atunci când cumperi o placă de păr

Ce diferențiază un tip de altul? Ce trebuie luat în considerare atunci când cumperi o placă de păr? Ce placă de îndreptat părul este cea mai bună pentru parul tau?

Acest ghid răspunde la acestea, precum și la multe alte întrebări frecvente și te va ajuta să înțelegi ce face o placă bună de îndreptat părul.

Acoperire cu plăci încorporate

O placă de păr este formată dintr-un cadru cu plăci încorporate. Plăcile sunt acoperite cu un strat special. Se bazează pe cea mai recentă tehnologie inovatoare care face diferența între trei generații de plăci de păr.

Acesta determină prețul instrumentului, precum și performanța, durabilitatea, rezistența la impact și o serie de alte proprietăți.

Materialul ceramic a fost primul strat inovator după care a urmat aluminiul și teflonul. Placile de indreptat părul ceramice au o serie de avantaje. Se încălzesc uniform și sunt bune conductoare de căldură. Sunt netede și părul alunecă prin plăci fără efort. Dezavantaje: plăcile de păr ceramice sunt ușor de zgâriat sau spart. De asemenea, trebuie curățate în mod regulat, deoarece acumulează o acumulare de produse pentru coafarea parului.

Turmalina este următoarea generație de acoperire cu plăci. Turmalina este un mineral rezistent la impact. Această proprietate face plăcile de turmalină mai durabile decât cele ceramice, în timp ce suprafața plăcilor este la fel de uniformă și netedă. Părul alunecă bine prin plăci fără a trage sau a deteriora. Plăcile de păr cu turmalină au proprietăți excelente de conducție a căldurii care asigură o îndreptare ușoară și consistentă a parului.

Titanul este cea mai recentă tendință în fabricarea plăcilor de păr. Modelele de plăci de păr din titan sunt durabile, netede și rezistente la impact. Nu preiau reziduurile materialelor de styling, nu sunt ușor de zgâriat, iar rezultatele coafării sunt cu adevărat de lungă durată.

Plăcile de păr ionice

La ce se referă termenul „ionic”? Dacă o placă de păr are această caracteristică, este capabilă să genereze ioni negativi. Părul nostru, pe de altă parte, este încărcat cu ioni pozitivi.

În procesul de călcare, ionii pozitivi din păr sunt neutralizați de ionii negativi, rezultând următoarele avantaje:

 • o scădere a încărcăturii statice a parului care ajută la eliminarea încrețului;
 • păr suplu și neted;
 • părul își atinge umiditatea naturală.
 • părul arată lucios și sănătos.

Prin urmare, caracteristica ionică este foarte eficientă, ceea ce este foarte favorabil dacă ai părul indisciplinat sau dacă este fin și subțire.

Controlul temperaturii

Dacă parul tau este fin, slab sau fragil, folosește căldura minimă pentru a reduce deteriorarea părului. Dacă, pe de altă parte, părul tău este des, aspru sau creț, ar trebui să optezi pentru temperatura maximă de încălzire pentru cele mai bune rezultate.

Comutatorul de control al temperaturii este întotdeauna amplasat pe mâner și este ușor de operat. Unele plăci de păr au un afișaj care oferă citirea exactă a temperaturii. Cu toate acestea, majoritatea modelelor au un comutator cu 3 moduri, care îți permite să alegi între încălzire minimă, medie sau maximă.

Lățimea plăcii

Plăcile de păr vin cu plăci înguste (lățimea plăcii mai mică de 2,5 cm) și plăci largi (mai mult de 2,5 cm). Plăcile înguste sunt cele mai bune pentru călcarea șuvițelor mai subțiri și pentru coafarea bretonului. Sunt mult mai confortabil de utilizat.

Cu toate acestea, deoarece suprafața lor de operare este mică, nu sunt potrivite pentru îndreptarea părului gros și lung, deoarece va trebui să fie secționat prea mult pentru a obține șuvițe drepte consistente, așa că coafarea va dura mult timp.

De asemenea, trebuie remarcat faptul că plăcile subțiri au un avantaj favorabil – pot fi folosite pentru ondulare, precum și pentru îndreptarea părului. Dacă intenționezi să utilizezi unealta în acest scop, asigură-te că plăcile au margini rotunjite și că partea superioară a acestora are un strat special.

Plăcile de părt cu plăci largi (cum ar fi 5 cm) sunt capabile să țină fire largi, ceea ce înseamnă că timpul general de coafare este redus. Plăcile largi sunt concepute pentru a îndrepta părul lung și gros, făcând procesul de coafare rapid și ușor. Nu sunt potrivite pentru coafarea părului scurt sau subțire.

Caracteristici suplimentare de căutat pentru o placă de păr

După ce au creat un produs perfect funcțional și ușor de utilizat, producătorii au fost ocupați să dezvolte funcții suplimentare, care se pot dovedi un punct de vânzare util și atractiv, inclusiv:

 • O oprire automată după o anumită perioadă de timp;
 • Tampoane rezistente la căldură;
 • Carcase elegante pentru depozitarea instrumentului;
 • Opțiunea de placă de păr pentru părul uscat sau umed;
 • O varietate de culori.

Aceste caracteristici nu sunt esențiale. Ele sunt luate în considerare doar atunci când oamenii compară modele din aceeași gamă de preț și cu caracteristici similare. Acesta este momentul în care acesta sau acel plus poate influența alegerea finală a clientului.

Producători

Atunci când alegi o placa de păr, ar trebui să iei în considerare aceleași criterii atunci când achiziționezi orice alt tip de placa de păr. Poți acorda preferință mărcilor recunoscute pe scară largă și poți plăti suplimentar pentru placa de păr.

De regulă, producătorii cunoscuți de aparate electrice îmbrățișează toate cele mai recente inovații tehnologice. Deci, vei putea cumpăra o placa de păr cu toate cele mai bune caracteristici pe care le-am descris.

Există o serie de companii specializate în instrumente de îngrijire a părului. Majoritatea coafurilor și saloanelor de înfrumusețare preferă produsele realizate de producători specializați, datorită faptului că iau în considerare toate detaliile esențiale relevante pentru coafarea părului, precum scopul, siguranța, eficacitatea, deteriorarea minimă a părului, eficiența procesul de coafare sau îndreptare etc.

Placile de par fabricate de producători specializați sunt mai scumpe. Cu toate acestea, un preț mai mare nu garantează întotdeauna cea mai bună calitate în comparație cu uneltele fabricate de producătorii obișnuiți de electrocasnice. Putem recomanda personal branduri precum Babyliss, Remington, Dyson, Philips și multe altele.

Sfaturi utile pentru alegerea unei plăci de păr

Odată ce ești familiarizat cu ce să cauți într-o placa de păr, este timpul să analizezi piața. Descrierile produselor și recenziile utilizatorilor te vor informa dacă aceste instrumente sunt sau nu echipate cu următoarele caracteristici, pentru a te asigura că ești pe deplin conștientă de ceea ce decizi să cumpări înainte de a face achiziția.

Vezi dacă există un afișaj LED pe instrument. Aceasta este o caracteristică utilă pentru a controla temperatura de funcționare, viteza de încălzire și funcția ON/OFF. Cu toate acestea, această opțiune face instrumentul mult mai scump.

Este posibil să existe o diferență de 10 până la 30 de secunde în ceea ce privește durata de încălzire a plăcilor, în funcție de model. În cele mai multe cazuri, această viteză de încălzire nu face mare diferență. Cu toate acestea, dacă în mod normal îți fixezi părul în grabă, caută timpul de încălzire în revizuirea plăcii de păr înainte de a te decide.

Tehnologia modernă face posibilă îndreptarea părului umed. Există o serie de plăci de păr profesionale care îți permit să îndrepți părul ud fără a-l deteriora. De asemenea, folosirea acestui tip de placa de păr ajută la reducerea expunerii termice a părului, deoarece nu trebuie să-l uscați cu suflarea.

Unele modele de placi de par au o funcție utilă de oprire automată care previne supraîncălzirea plăcilor, economisește energie electrică și, cel mai important, elimină riscul de incendiu dacă sunt lăsate nesupravegheate. Marginile exterioare ale unor placi de par au un strat protector pentru a preveni arsurile. Acordă atenție acestei caracteristici în revizuirea unui dispozitiv, deoarece oricine poate avea o dimineață grăbită și poate uita să închidă un dispozitiv electronic.

Atunci când alegi o placa de păr, ia în considerare depozitarea acesteia. Unele modele de plăci de păr vin cu o carcasă foarte la îndemână în care poți pune placa de păr cât este încă fierbinte. Dacă nu este furnizată o astfel de carcasă, poți agăța unealta pe un cârlig sau o poți strânge bine și să o pui într-un recipient potrivit, ia în considerare care este cel mai convenabil mod pentru a stoca o placă de păr și caută opțiunile de depozitare în recenzie. Cele mai bune plăci de păr vor veni întotdeauna cu carcase la pachet.

Câteva sfaturi importante pentru îndreptarea părului

Asigură-te că aplici un produs de protecție pe păr, fie spray, loțiune sau ulei de argan. Acesta va învălui fiecare șuviță de păr și va elimina expunerea la căldură și fragilitate. Produsele termice de îngrijire a părului sunt dezvoltate nu numai pentru a proteja părul de temperaturile ridicate, ci și pentru a-l face lucios, neted și mătăsos.

Îndreaptă-ți părul în bucăți mici de șuvițe. Nu îndrepta prea mult păr la un moment dat, încercând să finalizezi procesul de coafare cât mai repede posibil – nu vei obține cele mai bune rezultate dacă îndreăți secțiuni groase. Ia secțiuni subțiri și îndreaptă-le pe fiecare de la rădăcină până la vârf într-un ritm gradual.

Concluzie

Dacă îți pasă de sănătatea și frumusețea părului tău, ia în considerare sfaturile noastre atunci când alegi din topul nostru de cele mai bune plăci de păr. Dacă achiziționezi o placă de păr de calitate, îți vei putea coafa părul acasă și vei putea arăta cât mai bine în orice moment.

Cu atât de multe opțiuni de pe piață, poate părea dificil să știi care este cea mai buna placa de par pentru tine. Ei bine, suntem aici pentru a te ajuta! Avem recenzii profesionale de plăci de păr de la cele mai bune mărci de plăci de păr, precum și recenzii despre instrumente eficiente pentru orice buget.

Este important să cercetezi înainte de a cumpăra o placă de îndreptat părul. Acum, pe măsură ce ai învățat cum să alegi o placă de îndreptat părul, citește recenziile despre orice produs înainte de a cumpăra. În primul rând, ia în considerare prețul. Diferența de preț va depinde în principal de cât de avansată este tehnologia și de ce setări de temperatură ai nevoie din cauza unui tip de păr.

O caracteristic importantă este tipul firului de păr pe care îl ai. Există toate dispozitivele de îndreptat părul pentru a se potrivi tuturor tipurilor de păr (ex păr gros sau păr subțire și mătăsos) . Trebuie să o folosești pe cea potrivit pentru ce tip de păr ai pentru a evita deteriorarea și pentru a obține rezultatele dorite. Dacă părul tău este des și creț, cea mai buna placa de par pentru tine este cea cu temperatură ridicată și ionizare pentru a-ți lăsa părul neted. Dacă ai părul subțire, nu ai nevoie ca temperatura să fie deloc prea ridicată pentru a obține rezultatele dorite.

Nu îți recomandăm să folosești o placa de păr în fiecare zi, deoarece este multă căldură și, în cele din urmă, părul tău se va deteriora la temperaturi ridicate. Urmează procedurile pentru a îți proteja părul. Placile de par sunt multifunctionale! Cu doar o mișcare a încheieturii mâinii, este foarte ușor să-ți ondulezi părul cu placile depar. De asemenea, pot fi folosite pentru sertizarea și crearea de valuri.

Vezi și ghidul nostru pentru cea mai bună placă de păr cu aburi.

Cum am testat

Înainte de a alege o placă de întins, primul lucru de luat în considerare sunt setările de temperatură.

Testele: Alegerea unei plăci de întins potrivite poate părea ca și cum ai căuta un ac într-un car de fân. Cu mii de opțiuni pe piață, este copleșitor. Am analizat cu atenție opțiunile și le-am restrâns la cele mai populare în toate gamele de prețuri.

Am trecut fiecare placă prin probele de rigoare, urmând rutina mea obișnuită după o duș și o uscare, asigurându-mă că folosesc un protejant termic pentru a-mi proteja părul decolorat. Fotografiile și notele detaliate au documentat cât de bine fiecare placă a oferit aspectul neted și drept pe care îl căutam.

De asemenea, am evaluat:

Temperatura: Câte setări de temperatură are? Poți să reglezi temperatura? Cât timp durează să se încălzească? Te anunță când este pregătită? Controalele: Sunt butoanele intuitive? Sunt în cale sau există riscul să fie atinse în timpul stilizării? Designul: Este robustă? Confortabilă de ținut și de stilizat? Experiența generală: Ți-a oferit rezultatele dorite?

Odată ce am terminat testele mele, am predat plăcile de întins pentru câteva măsurători de temperatură. A verificat mai multe plăci la setările de temperatură scăzută, medie și înaltă pentru a verifica exactitatea acestora. Unele pretindeau că ajung la temperaturi de până la 455°F, ceea ce este exagerat pentru păr, dar dacă ei spun asta, noi testăm.

Întrebări frecvente despre placi de par

O placă de păr este un dispozitiv electronic utilizat pentru îndreptarea și netezirea părului. Cea mai bună placă de păr ar trebui să aibă caracteristici precum: temperatură reglabilă, tehnologie de încălzire rapidă, plăci ceramice sau de turmalină pentru a preveni deteriorarea părului, un design ergonomic pentru o utilizare ușoară și un ecran digital pentru afișarea temperaturii și a altor informații utile.

Temperatura ideală pentru o placă de păr depinde de tipul de păr. În general, temperatura optimă este între 175 și 205 grade Celsius. Pentru părul subțire și fragil, temperatura ar trebui să fie mai scăzută, în jur de 150-175 grade Celsius. Pentru părul gros și aspru, temperatura ar trebui să fie mai mare, în jur de 200-230 grade Celsius. Majoritatea plăcilor de păr au o setare de temperatură reglabilă, astfel încât să poți ajusta temperatura în funcție de tipul și starea părului tău.

Pentru a alege cea mai bună placă de păr pentru părul dvs., trebuie să ții cont de câțiva factori: tipul de păr (subțire, gros, ondulat, drept), textura părului (fină, aspră), starea părului (deteriorată, sănătoasă), bugetul disponibil și preferințele personale (dimensiunea plăcilor, funcții suplimentare). De asemenea, ar trebui să citești recenziile altor utilizatori și să cauți plăci de păr de la branduri de încredere cu o reputație bună în domeniu.

De ce să ai încredere în noi?

Autorul acestui articol, Marcel Popa, specializat în recenzii de produse detaliate și sincere, a petrecut zeci de ore documentându-se despre placa de întins părul și citind sute de recenzii pe diferite website-uri profesionale pentru a întocmi acest articol și pentru a se asigura că oferă un conținut de calitate. De asemenea, a colaborat cu experți care lucrează pentru companii din acest domeniu pentru a primii sfaturi în legătură cu produsele testate de către aceștia.

Acest rezumat a fost revizuit și actualizat de Raluca Sas, o jurnalistă cu multiple competențe în lumea scriitorilor, asigurându-se că acest conținut este profesional și de valoare pentru fiecare cititor.

Friendly and carefree funny bearded gay man in grey sweater edit profile picture online dating app

Marcel Popa

Blogger

Marcel Popa este editorul șef  al Top Electronice și a acoperit tehnologia de peste 5 de ani. În plus față de supravegherea direcției Top Electronice, Marcel Popa este specializat în acoperirea tuturor lucrurilor mobile, după ce a revizuit zeci de smartphone-uri și alte gadget-uri.

Abonează-te!

Obține acces instantaneu la știri de ultimă oră, cele mai tari recenzii, oferte excelente și sfaturi utile.

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.

ABONEAZĂ-TE!

Cele mai recente știri hi-fi, home cinema și tehnologie, recenzii, sfaturi de cumpărare și oferte, direct în căsuța ta de e-mail!

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.