Alarma auto

Cea mai buna Alarma auto din 2023: Top 5 Alarme pentru masina + Ghid de cumpărare

Când cumperi prin link-uri de pe site-ul nostru, este posibil să câștigăm un comision de afiliat care ne ajuta la finanțarea activităților noastre și la testarea celor mai bune produse pe care să le achiziționezi.  Detalii aici.

Tabel de conținut
Cea mai buna alarma auto

Cauți cea mai buna alarma auto? Țipătul unei alarme auto a devenit atât de obișnuit în ultimele decenii, încât majoritatea oamenilor se uită doar să vadă ce se întâmplă atunci când alarma nu se oprește destul de repede. Mai rău, multe sisteme cu cost redus declanșează alarma atunci când mașinile trec pe lângă, vântul bate sau un pasăre își marchează teritoriul. Oamenii s-au obișnuit atât de mult cu sunetul alarmelor auto, încât hoții nici măcar nu mai sunt îngrijorați de claxoanele care sună. Mai rău, multe alarme economice sunt de fapt destul de ușor de înșelat cu dispozitive electronice care pot copia și repeta codurile de dezarmare, oferind hoților o oportunitate de a-ți jefui mașina fără să știi.

Șoferii au nevoie de o alarmă care să facă mai mult decât să facă zgomot. O alarmă bidirecțională nu numai că permite șoferului să seteze alarma, ci îi spune și proprietarului de ce mașina declanșează alarma. În cazul unui efracțion real, o alarmă auto bidirecțională oferă oportunitatea supremă de a te asigura că mașina ta este securizată în permanență. Dacă o ușă este deschisă sau o fereastră este spartă, alarma se declanșează. Dar, fără să știe hoțul aspirant, cheia de tip breloc din buzunarul tău te anunță, oferindu-ți șansa de a contacta autoritățile înainte ca infractorul să scape.

Cele mai bune alarme auto – Top 5 alarme auto

ProdusPreț
1. Alarma Pandora Smart ProVezi Prețul
2. Pandora Smart StartVezi Prețul
3. Maat 679 Extreme 2Vezi Prețul
4. K606Vezi Prețul
5. GSM Patrolline HPS-846Vezi Prețul
4.8/5

Dacă ți-ai pus vreodată întrebarea cum ar fi să fii mereu conectat la mașina ta și să poți să o monitorizezi și să o protejezi chiar de pe telefonul tău, atunci Alarma Pandora Smart Pro este răspunsul la această întrebare. Aș dori să-ți împărtășesc câteva motive pentru care această alarmă auto este cu adevărat revoluționară.

Imaginează-ți că ești într-o călătorie și îți faci griji pentru mașina ta. Cu Pandora Smart Pro, îți poți verifica mașina în timp real, de oriunde te-ai afla. GPS-ul integrat îți permite să vezi locația exactă a mașinii tale, iar funcția de pornire a motorului de la distanță te scapă de grija de a nu mai găsi mașina într-o stare funcțională atunci când te întorci.

Un alt aspect minunat este capacitatea de a primi notificări instantanee pe telefonul tău în cazul unor situații suspecte. Dacă mașina ta este atinsă sau mișcată fără acordul tău, vei primi imediat un avertisment pe telefon. Aceasta nu doar că îți oferă o liniște sufletească, dar te ajută să reacționezi rapid în situații de urgență.

Montajul inclus este simplu și ușor, iar designul compact se integrează perfect în mașina ta fără a atrage atenția. Cu o interfață prietenoasă pe aplicația de telefon, poți gestiona cu ușurință toate setările și alertele. Siguranța ta și a mașinii tale nu a fost niciodată mai ușor de gestionat. Acesta este cu siguranță cel mai bun sistem de alarma de până acum!

Specificații:

 • Tip: Sistem de Alarma wireless Pandora
 • Pornire de motor: Da
 • Telecomanda: Aplicatie
 • Raza de actiune (m): Nelimitat
 • Altele: Sisteme de Alarma auto
 • Tehnologie: CAN-BUS

Avantaje:

Dezavantaje:

4.5/5

Fiecare șofer își dorește să înceapă fiecare zi cu energia și entuziasmul necesare pentru a atinge obiectivele. Sistemul de securitate Pandora Smart Start îți oferă acel impuls suplimentar, transformând procesul de a porni mașina într-o experiență fără efort și captivantă.

Să-ți imaginezi că, în dimineața aceea importantă, nu mai trebuie să pornești la drum spre mașină îngrijorat că aceasta ar putea să nu pornească. Cu Pandora Smart Start, ai controlul în mână. Folosind telefonul tău, poți să pornești motorul de la distanță, asigurându-te că mașina ta este pregătită să îți îndeplinească fiecare dorință.

Această alarmă auto nu este doar despre practicitate, ci și despre siguranță. Funcția de alertă pentru mișcare îți ține mașina sub protecție permanentă. Dacă cineva încearcă să o deplaseze, vei fi informat pe loc prin notificări pe telefonul tău. Această conexiune apropiată dintre tine și mașina ta îți oferă pacea sufletească de care ai nevoie pentru a te concentra pe ceea ce contează cu adevărat.

Cu un design elegant și compact, sistemul de securitate Pandora Smart Start se integrează perfect în orice mașină. Instalarea este ușoară, iar interfața intuitivă a aplicației îți permite să gestionezi funcțiile cu ușurință. Astfel, fiecare zi poate începe și se poate încheia cu o notă de satisfacție și succes. Acesta este cu siguranță cel mai bun sistem de alarma cu pornire din telefonul mobil de pe piață!

Specificații

 • Tip: Sistem de Alarma wireless Pandora
 • Pornire de motor: Da
 • Telecomanda: Online Aplicatie IOS/Android
 • Raza de actiune (m): Nelimitat
 • Altele: Sisteme de Alarma auto cu 3 senzori inlcusi – soc, miscare, inclinare
 • Tehnologie: CAN-BUS

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

Atunci când vine vorba de protejarea mașinii tale, vrei să fii sigur că alegi o soluție care să ofere un echilibru perfect între calitate și preț. Maat 679 Extreme 2 este alarmă auto care se remarcă prin raportul său excepțional între performanță și cost.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale acestei alarme este sistemul său de telecomandă avansat. Cu două telecomenzi dotate cu patru butoane fiecare și cod săritor, ai control total asupra funcțiilor de securitate și comoditate. Poți să îți protejezi mașina și să pornești motorul cu un simplu click, fără a-ți face griji pentru securitate.

Cu sistemul de alarma Maat 679 Extreme 2, primești și funcționalitatea de a instala un senzor de șoc, astfel încât să fii avertizat în cazul unui impact sau a unei tentative de spargere. Această caracteristică îți asigură că mașina ta este sub protecție constantă, fie că este parcată sau în mișcare.

Montajul ușor îți economisește timp și efort, iar compatibilitatea sa cu o gamă largă de mașini îl face să fie o alegere excelentă pentru aproape orice proprietar de mașină. Calitatea construcției și performanța sa remarcabilă sunt doar câteva din motivele pentru care Maat 679 Extreme 2 este preferința multor șoferi în căutarea unei soluții eficiente și accesibile. Acesta este cu siguranță cel mai bun sistem de alarma după raportul de calitate/preț!

Specificații

 • Tip: Sistem de Alarma auto
 • Pornire de motor: Fara Pornire
 • Telecomanda: Da
 • Unitatea centrala de alarma:  Senzor soc dubla zona
 • Raza de actiune (m): 50m
 • Altele: Alarma auto

Avantaje:

Dezavantaje:

3.5/5

Câteodată, simplitatea este cheia unei experiențe eficiente. Dacă ești în căutarea unei soluții de securitate auto care să fie prietenoasă pentru buzunar și ușor de utilizat, atunci K606 este alegerea perfectă pentru tine.

Această alarmă auto vine cu două telecomenzi, astfel încât poți păstra una la chei și una în buzunar pentru o accesibilitate maximă. Cu un design compact și o configurare simplă, îți poți proteja mașina în doar câteva minute. Dacă cineva încearcă să manipuleze mașina ta, K606 va răspunde cu un semnal sonor puternic, îndepărtând rapid orice potențial infractor.

Ceea ce face K606 cu adevărat specială este simplitatea sa de utilizare. Chiar dacă nu ești un expert în tehnologie, vei fi capabil să configurezi și să folosești această alarmă fără nicio dificultate. Este soluția perfectă pentru cei care caută un nivel de protecție suplimentar, fără a investi într-o alarmă sofisticată.

În concluzie, sistemele de alarma K606 demonstrează că tehnologia avansată nu este întotdeauna necesară pentru a asigura siguranța mașinii tale. Această alarmă auto ieftină este alegerea perfectă pentru cei care caută o soluție eficientă, dar prietenoasă pentru buzunar. Acesta este cu siguranță cel mai bun sistem de alarma ieftin de piață!

Specificații

 • Tip: Sistem de Alarma auto
 • Pornire de motor: Nu
 • Telecomanda: 2 telecomenzi
 • Raza de actiune (m): 50m
 • Altele: Functie deschidere portbagaj
 • Tehnologie: Wireless

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

Atunci când îți iubești mașina, îți dorești să fii la curent cu fiecare aspect legat de siguranță. Alarma GSM Patrolline HPS-846 este alegerea ideală pentru cei care vor să fie mereu conectați la mașina lor și să aibă control asupra acesteia.

Această alarmă auto inovatoare vine cu un pager care îți ține la curent cu starea mașinii tale. Indiferent dacă ești într-o întâlnire importantă sau la cumpărături, vei primi notificări instantanee dacă mașina ta este atinsă sau dacă se întâmplă ceva suspect. Astfel, poți reacționa rapid și să iei măsurile necesare pentru a-ți proteja investiția.

Funcția de control de la distanță îți permite să pornești motorul de la telefonul tău, asigurându-te că mașina ta este pregătită pentru fiecare călătorie. Montajul inclus este ușor, iar interfața aplicației este intuitivă și prietenoasă, astfel încât să poți să gestionezi toate funcțiile cu ușurință. Acesta este cu siguranță cel mai bun sistem de alarma cu pager de până acum!

Specificații

 • Tip: Sistem de Alarma auto
 • Pornire de motor: Nu
 • Telecomanda: Nu
 • Telecomanda/panoul de control: Originala
 • Raza de actiune (m): Pana la 100 m
 • Altele: Confirmare starii autoturismului, Ridicarea automata a geamurilor la inchidere (la masinile cu functia confort), Pager GSM incorporat
 • Tehnologie: CAN-BUS

Avantaje:

Dezavantaje:

Ghid de cumpărare: Cum alegi cea mai bună alarmă auto

Majoritatea vehiculelor moderne vin echipate cu un sistem de alarmă de bază, dar aceste măsuri minimaliste nu sunt suficient de robuste pentru a descuraja hoții profesioniști de mașini. Experții recomandă o serie de caracteristici pentru a evita furtul de mașini și pentru a-i oferi vehiculului tău protecția pe care o merită.

În plus, atunci când alegi un sistem de alarmă auto aftermarket, de obicei primești și câteva caracteristici mai convenabile în pachet. Iată câteva din elementele de bază de care să ții cont atunci când alegi cele mai bune sisteme de alarma.

De ce să alegi cea mai bună alarmă auto?

Furturile de vehicule și intrările prin efracție sunt printre cele mai puțin rezolvate dintre toate infracțiunile în România. Prinderea unui hoț și obținerea suficientelor probe pentru a-l judeca este foarte dificilă, iar pedepsele ușoare în multe state înseamnă că chiar și hoții de mașini recidiviști nu au mari șanse să servească timp greu. Ei vor reveni imediat pe stradă, gata să fure de la altcineva. Un sistem de securitate cuprinzător începe cu descurajarea, iar multe dintre sistemele de astăzi pot contribui semnificativ la capturarea unui hoț în timpul acțiunii.

Alarmele bidirecționale pe care le împărtășim cu tine astăzi se numără printre cele mai bune de pe piață. Am analizat fiabilitatea, ușurința de utilizare și utilitatea caracteristicilor de securitate pentru a identifica cele mai bune alarme pe care le poți achiziționa. Oricare dintre sistemele pe care le includem în această listă astăzi își vor face treaba, oferindu-ți liniștea sufletească și un sentiment de siguranță știind că mașina ta va fi chiar acolo unde ai parcat-o ultima dată.

Tipul alarmei auto

Există diferite tipuri de alarme auto, cum ar fi cele bazate pe sunet (claxon, sirene), cele care trimit notificări către proprietar prin intermediul smartphone-ului sau pager-ului și chiar cele care pot porni motorul de la distanță.

Alarmă auto audio

Aceasta constă într-o alarmă sonoră care se activează atunci când sistemul detectează o activitate neautorizată. Sunetul puternic poate descuraja hoții și poate atrage atenția asupra faptului că mașina este în pericol.

Alarmă auto activă sau pasivă

O alarmă activă necesită activarea manuală de către proprietar înainte de a părăsi mașina, în timp ce o alarmă pasivă se activează automat atunci când mașina este parcată și toate ușile sunt închise.

Alarmă auto cu telecomandă și pager

Această combinație oferă controlul de la distanță a alarmei prin intermediul unei telecomenzi, precum și primirea de alerte prin intermediul unui pager sau a unui smartphone atunci când sistemul detectează o activitate suspectă sau o încercare de furt.

Raza de acțiune

Unele sisteme de alarmă auto se laudă cu o gamă fenomenală de până la o milă. Alege un sistem de alarmă auto care să îți ajungă la vehicul de la cel puțin 300 de metri, astfel încât să poată să se activeze de la o distanță. Astfel, vei avea încredere că alarma ta este setată de fiecare dată când te îndepărtezi.

Numărul de canale receptoare și de telecomenzi acceptate

Acest aspect se referă la câte canale receptoare pot fi conectate la sistemul de alarmă auto, ceea ce poate influența câte telecomenzi pot fi utilizate. Un număr mai mare de canale receptoare poate permite controlul asupra unor funcționalități suplimentare, cum ar fi portbagajul electric, luminile sau alte accesorii ale mașinii.

Senzori de șoc

Acești senzori detectează șocurile sau vibrațiile neobișnuite, cum ar fi o încercare de spargere sau o încercare de intrare în mașină. Când sunt activați, pot declanșa alarma și pot trimite alerte către proprietar.

Dispozitiv de localizare

Un dispozitiv de localizare poate utiliza tehnologia GPS pentru a urmări poziția mașinii. Acesta poate fi util în caz de furt sau în urmărirea mașinii în caz de pierdere.

Întrerupătoare pentru blocarea motorului

Aceste întrerupătoare pot întrerupe fluxul de combustibil sau aprinderea motorului în cazul în care mașina este furată sau în cazul în care sistemul de alarmă detectează o încercare de pornire fără cheie corespunzătoare.

Ușurința la instalare

Instalarea unui sistem de alarmă auto implică multe fire și bâjbâieli cu sistemul electric al mașinii tale. Deoarece poate fi complicat, recomandăm instalarea profesională.

Cu toate acestea, acest lucru poate crește prețul total al unei alarme auto cu câteva sute de dolari. Dacă dorești să încerci instalarea personal, nu ești singur. Mulți proprietari pricepuți de mașini și-au instalat cu succes propriul sistem de alarmă. Dar ai grijă, căci instalarea DIY ar putea afecta orice garanție a echipamentului.

Senzori

Ca minim, sistemul tău de alarmă auto ar trebui să facă un pic de zgomot atunci când senzorii sunt declanșați. Alege senzori de șoc avansați care vor reacționa atunci când se sparge geamul sau când vehiculul este lovit de un impact semnificativ.

Acești senzori vor declanșa telecomanda alarmei sau smartphone-ul tău. Caută sirene care depășesc 100 de decibeli și care fac mai mult decât să claxoneze și să aprindă luminile pentru a atrage atenția.

Facilități de conveniență

Multe alarme auto îți permit, de asemenea, să îți pornești mașina de la distanță, ceea ce poate fi un mare beneficiu în diminețile reci când trebuie să îți dezmorți geamurile și să încălzești scaunele înainte de naveta ta.

Sistemele de alarmă auto adesea oferă și extra-uri precum accesul fără cheie, modul valet și deblocarea portbagajului, care îți pot face viața puțin mai ușoară atunci când ai mâinile ocupate.

Protecție împotriva jafurilor auto

Protecția împotriva jafurilor auto este o serie de caracteristici care împiedică activ furtul mașinii. Aceste opțiuni includ întrerupătoare de dezactivare, sirene cu înaltă frecvență și alarme cu bipuri care pot deranja hoțul să renunțe la mașina ta.

Deși aceste măsuri de securitate pot părea redundante, s-a demonstrat că descurajează eficient hoții de mașini sau întrerup furtul de vehicule în acțiune.

Telecomenzi și afișaje bidirecționale

Sistemele moderne de alarmă auto au în general comunicare bidirecțională, ceea ce înseamnă că poți să îți activezi mașina de la distanță și să primești și notificări de la sistemul de alarmă pe telecomanda ta.

În unele cazuri, aceste brelocuri chiar folosesc un afișaj LCD pentru a detalia condițiile mașinii tale, cum ar fi temperatura internă sau ușile deschise.

Transmisie criptată

Nu toți hoții de mașini folosesc o levieră sau un instrument de deblocare Slim Jim pentru a intra în mașina ta. Hoții pricepuți în tehnologie știu cum să spargă semnalul de la brelocul tău și să îți deblocheze mașina de la distanță. De aceea, companiile de alarme auto inteligente adaugă criptare la alarmele lor auto wireless.

Dacă îți place conveniența accesului de la distanță, ai putea căuta un sistem de securitate auto care integrează criptarea pentru a ține hackerii departe de mașina ta.

Alarme auto cu închidere centralizată

Alarmele auto cu închidere centralizată permit proprietarilor să închidă sau să deschidă simultan toate ușile ale mașinii cu ajutorul unei telecomenzi sau a butonului din interiorul mașinii. Aceasta adaugă o comoditate suplimentară, eliminând necesitatea de a închide fiecare ușă în parte.

Alarma auto bună de la Viper, Maat, Pandora sau Discovery

Alarma auto este considerată bună atunci când oferă o gamă largă de funcționalități de securitate, cum ar fi detectarea încercărilor de furt sau intrare neautorizată. Brandurile precum Viper, Maat, Pandora și Discovery sunt recunoscute în industrie pentru calitatea și performanța sistemelor lor de alarmă auto.

Cele mai bune alarme auto cu montaj

Cele mai bune alarme auto cu montaj sunt cele care nu doar oferă caracteristici de securitate avansate, dar care și asigură instalarea corectă și profesională a sistemului. Aceasta asigură o funcționare eficientă și reducerea riscului de probleme ulterioare. Când cauți cele mai bune alarme auto cu montaj, este important să optezi pentru companii sau tehnicieni calificați care au experiență în instalarea acestor sisteme.

Alarme auto smart

Nu este o surpriză că unele mașini fără cheie vin cu o securitate auto pe care o poți controla de pe smartphone-ul tău. Companiile de securitate auto de top, cum ar fi Viper, folosesc tehnologie cloud pentru a pune controlul și monitorizarea la îndemâna ta.

Aplicațiile mobile îți permit să verifici starea mașinii tale și să primești alerte prin e-mail și mesaje text fără a trebui să porți în plus o telecomandă sau breloc. Adesea, aceste aplicații oferă și urmărirea GPS, care poate fi de ajutor enorm în caz de furt. Există și alarme care vin cu un detector de fum și cu numere de telefon.

Întrebări frecvente despre alarmele auto

Când sunt instalate corect, sistemele moderne de alarmă auto aftermarket nu ar trebui să pună o presiune semnificativă asupra bateriei tale. Aceasta este una dintre multele motive pentru care recomandăm instalarea profesională pentru sistemele de alarmă auto pe care le analizăm.

Dacă ai îngrijorări, verifică specificațiile producătorului pentru detalii despre încărcarea anticipată a bateriei tale. 

La fel ca și în cazul majorității produselor, capacitatea ta de auto-instalare va depinde de complexitatea sistemului și de expertiza ta.

Recomandăm instalarea profesională pentru sistemele de alarmă auto deoarece există riscul că ai putea invalida garanția sau pune o presiune asupra bateriei prin instalarea incorectă.

Evitarea furtului de mașini presupune mai mult decât echiparea vehiculului tău cu un sistem de alarmă de ultimă generație. Ia în considerare măsuri suplimentare precum blocarea volanului sau alege o opțiune din cele mai bune camere auto pentru un plus de securitate.

Cu cât iei mai multe măsuri de protecție redundante, cu atât mai puțin probabil este să devină mașina ta o țintă.

Evident, ar trebui să contactezi autoritățile, dar poți face acest lucru având informații suplimentare dacă ai un sistem de alarmă auto cu urmărire GPS.

Există măsuri de bun simț pe care le poți lua și dacă te confrunți cu o spargere de mașină pentru a face lucrurile precum cererile de asigurare și rapoartele la poliție puțin mai ușoare pentru toți cei implicați.

Cât de repede sistemul tău de alarmă auto poate fi dezactivat depinde de caracteristicile de securitate cu care este echipat și de priceperea hoțului care încearcă să-ți fure mașina.

Deși ar putea provoca bătăi de cap în caz de alarme false, protecțiile împotriva jafurilor auto, cum ar fi întrerupătoarele de dezactivare și criptarea avansată, sunt două factori cheie care pot determina cât de ușor hoții de mașini pot realiza pornirea prin cablurile incandescente sau să ocolească alarma ta auto.

Depinde. Unii hoți nu sunt descurajați de alarme pentru că mulți oameni sunt atât de obișnuiți să audă alarme încât le ignoră.

Alarmele cu o singură cale doar trimit un semnal de la brelocul cheii către alarma. Cele cu două căi trimit un semnal de la breloc la alarmă și îți trimit informații prin intermediul unei aplicații.

Friendly and carefree funny bearded gay man in grey sweater edit profile picture online dating app

Marcel Popa

Blogger

Marcel Popa este editorul șef  al Top Electronice și a acoperit tehnologia de peste 5 de ani. În plus față de supravegherea direcției Top Electronice, Marcel Popa este specializat în acoperirea tuturor lucrurilor mobile, după ce a revizuit zeci de smartphone-uri și alte gadget-uri.

Abonează-te!

Obține acces instantaneu la știri de ultimă oră, cele mai tari recenzii, oferte excelente și sfaturi utile.

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.

Lasă un răspuns