Top Electronice

5 motive pentru a cumpăra un laptop de gaming pentru serviciu, chiar dacă nu te joci.

laptop de gaming pentru serviciu

Tabel de Conținut

De ce ar cumpăra cineva un laptop de gaming pentru serviciu dacă nu îl folosește pentru jocuri?

Răspunsul la întrebarea de mai sus este simplu de răspuns cu o altă întrebare. Ți-ai cumpăra o camionetă fără cârlig de remorcă?

Chiar dacă nu tragi o remorcă foarte des sau niciodată, probabil că ai vrea totuși cârligul pentru scenariul pentru orice eventualitate. Și dacă nu acesta este motivul, atunci de ce să nu cumperi o mașină?

Motivul este probabil pentru că este plăcut să ai funcții suplimentare. Este plăcut să ai capacitatea de a transporta articole, să fii mai înalt pe drum și să ai siguranța suplimentară găsită în camioneta.

Există mai multe motive pentru care laptopurile de gaming sunt cele mai bune laptopuri pentru serviciu.

Află din ghidul nostru care este cel mai bun laptop de gaming pentru tine.

Iată câteva avantaje ale laptopurilor de gaming:

1. Viteza

Acest avantaj este unul dintre preferatele noastre și vizibile asupra unui laptop de gaming. Din momentul în care apeși butonul de pornire după ce a fost oprit, durează aproximativ cinci secunde înainte ca acesta să fie pornit și gata de funcționare.

Acest lucru este grozav atunci când trebuie să obți rapid o prezentare de afaceri sau să ai date pregătite pentru o întâlnire. Laptopul poartă aceeași viteză și în deschiderea programelor.

Această viteză se datorează procesării necesare pentru jocuri. Calculatoarele de jocuri pot gestiona mai multe informații simultan în comparație cu calculatoarele obișnuite și tind să nu se blocheze.

Acest lucru este deosebit de plăcut când editezi videoclipuri sau pur și simplu rulezi un program mai mare, cum ar fi QuickBooks, pentru a urmări operațiunile de afaceri.

2. Ușurința în utilizare

Ceea ce mulți oameni nu realizează este că laptopurile de gaming fac TOT CE poate face calulatorul tău standard.

De exemplu, poți avea Microsoft Office, QuickBooks și Google Chrome toate pe laptopul de jocuri. Este un laptop cu Windows 8 și aspectul este același cu orice calculator pe care l-ai văzut.

Acest lucru înseamnă că nu există nicio curbă de învățare doar pentru că faci investiția într-un calculator de calitate superioară, ceea ce înseamnă mai puțin timp pentru a face prostii și mai mult timp pentru a fi eficient și a lucra!

3. Piese de calitate superioara

Deoarece calculatoarele pentru jocuri sunt construite pentru jocuri, ele trebuie să fie construite pentru a gestiona jocurile! Aceasta înseamnă o imagine mai bună, un sunet mai bun, mai multă memorie și procesoare mai eficiente, care utilizează eficient energia bateriei.

Toate acestea sunt necesare pentru a le avea într-un calculator, iar calitatea înseamnă că vor exista mai puține probleme hardware și de procesare.

4. Laptopurile de gaming rezistă mai mult

Dacă cumpei un laptop de gaming astăzi, acesta nu va fi depășit la fel de repede ca și calculatoarele obișnuite. Motivul? Laptopurile pentru jocuri sunt construite pentru programele și jocurile de mâine, nu pentru cele de astăzi.

Există un decalaj în continuă creștere între tehnologia calculatoarelor de jocuri și laptopurile obișnuite. Iată un exemplu. Ai fost nevoit vreodată să îți transferi toate datele și fișierele de pe un calculator vechi pe unul nou?

Este un proces dureros și chiar și atunci nu ești sigur dacă toate fișierele au fost transferate în primul rând. Cu laptopurile de gaming care durează mai mult, nu va trebui să treci la fel de des prin procesul de transfer pe calculator.

Află și cât de mult rezistă un laptop de gaming.

5. Versatilitatea

Calculatoarele de jocuri pot fi actualizate mai ușor decât cele obișnuite. Piesele trebuie pur și simplu schimbate. Este asemănător cu schimbarea anvelopelor la o camionetă sau la orice vehicul pe care îl ai.

Atunci când un vehicul are nevoie de anvelope noi, se întâmplă pentru că cele actuale sunt uzate și nu sunt capabile să se descurce la fel de bine pe drum ca cele noi. Așa că ai conduce la un magazin de anvelope și ai lua altele noi.

Este același concept cu un laptop de gaming

Oricum, dacă ai un laptop de gaming care are cinci ani și simți că nu funcționează așa cum ar trebui, pur și simplu îl poți duce la un magazin de calculatoare și poți cumpăra exact piesa de care ai nevoie pentru a o înlocui pe cea existentă. Astfel, economisind bani și timp în comparație cu cumpărarea unui computer complet nou.

Partea de „investiție” a acesteia

Acest blog nu ar fi complet fără motivul pentru care toată lumea nu cumpără doar un laptop de gaming. Motivul? Costul. Este greu să raționalizezi prețul ridicat la ceva, mai ales când plătești pentru asta.

Cu toate acestea, trebuie să ții cont de avantaje și să te gândești la asta ca o strategie de investiție, precum și să îți amintești că obții ceea ce plătești. În medie, oamenii cumpără laptopuri noi la fiecare cinci ani.

Un laptop de gaming dublează această durată de viață, deoarece este capabil să țină pasul cu noua tehnologie care apare. Acest lucru este în plus față de timpul și actualizarea te economisește.

Merită să îți cumperi un laptop de gaming? Află aici.

Distribuie

ABONEAZĂ-TE!

Cele mai recente știri hi-fi, home cinema și tehnologie, recenzii, sfaturi de cumpărare și oferte, direct în căsuța ta de e-mail!

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.