Top Electronice

Fier de călcat

Cel mai bun fier de calcat vertical cu aburi din 2024: Top 5 fiare de calcat verticale

Când cumperi prin link-uri de pe site-ul nostru, este posibil să câștigăm un comision de afiliat care ne ajuta la finanțarea activităților noastre și la testarea celor mai bune produse pe care să le achiziționezi.  Detalii aici.

Tabel de conținut
cel mai bun fier de calcat vertical

Dacă încă folosești un fier de călcat tradițional pentru a îndepărta cutele de pe haine, este timpul să încerci un aparat de calcat vertical de îmbrăcăminte mai rapid și mai eficient. În acest ghid te vom ajuta să alegi cel mai bun fier de calcat vertical cu aburi pentru tine.

Cele mai bune aparate de calcat pentru haine vor lăsa orice articol din garderoba ta să arate impecabil în cateva minute. Există o mulțime de opțiuni pe piață, inclusiv opțiuni portabile pentru profesioniștii care călătoresc și există un model care se potrivește tuturor bugetelor.

Top 5 cele mai bune fiare de calcat verticale din 2023

ProdusPreț
1. Philips STH7050/30 Seria 7000Vezi Prețul
2. Tefal Access Steam Easy DT7130E1Vezi Prețul
3. Daewoo DGS1500PKVezi Prețul
4. Heinner HGS-1100PPVezi Prețul
5. Philips GC628/80 all-in-one AiO Seria 8000Vezi Prețul
 
4.8/5

Am avut o experiență excelentă cu acest aparat de calcat vertical portabil din Seria 7000 de la Philips. Deși inițial am fost sceptici în privința eficienței și performanțelor acestui produs, am fost plăcut surprinși de rezultatele obținute.

Unul dintre aspectele care ne-a impresionat cel mai mult este puterea sa de 1500W, care asigură un debit de abur constant de 28 g/min. Acest lucru a făcut călcatul rufelor să fie o sarcină ușoară și rapidă. În plus, rezervorul de apă detasabil de 100 ml și rezervorul suplimentar de 200 ml asigură o autonomie generoasă în timpul procesului de călcare.

Talpa aparatului este echipată cu tehnologia OptimalTEMP, care permite reglarea temperaturii în mod automat și inteligent în funcție de tipul de țesătură, astfel încât să nu existe riscul de a arde sau deteriora hainele. De asemenea, timpul scurt de încălzire de doar 30 de secunde este un mare avantaj, deoarece nu mai trebuie să aștepți mult pentru a începe să călcești.

Un alt aspect pozitiv al acestui aparat de călcat vertical portabil este capul reglabil în două niveluri. Această caracteristică permite ajustarea înălțimii capului, facilitând astfel călcatul vestimentației de diverse dimensiuni și forme. Am fost mulțumiți de rezultatele obținute pe diferite tipuri de țesături, de la bumbac la mătase.

Un alt avantaj important este ușurința de utilizare a aparatului de călcat. Designul ergonomic face ca manevrarea să fie confortabilă și fără efort, iar cablul lung de alimentare oferă flexibilitate în timpul utilizării. De asemenea, dispozitivul este compact și ușor de depozitat, fiind ideal pentru călătorii sau pentru persoanele care au spații limitate.

În concluzie, aparatul de călcat vertical portabil Philips Seria 7000 este un produs excelent pentru cei care doresc să-și ușureze munca de călcare a hainelor netede. Performanțele sale superioare, designul ergonomic și caracteristicile inovatoare îl recomandă cu încredere. Suntem foarte mulțumiți de rezultatele obținute și îl recomandăm cu căldură tuturor celor interesați de un aparat de călcat eficient și ușor de utilizat. Acest dispozitiv profesional este alegerea perfectă.

Specificații:

 • Tip produs: Aparat de calcat cu aburi profesional
 • Tip: Vertical
 • Utilizare: Rezidential
 • Functii: Indicator luminos, Recipient apa detasabil
 • Continut pachet: 1 x Manusa 1 x Husa 1 x Aparat de calcat vertical cu abur 2x Rezervoare detasabile (100ml si 200ml)
 • Tehnologie: OptimalTEMP
 • Putere: 1500 W
 • Tip panou de comanda: Mecanic
 • Capacitatea rezervorului de apa: 100 ml 200 ml
 • Debit abur (g/min): 28

Avantaje:

Dezavantaje:

4.7/5

Am avut o experiență foarte pozitivă cu acest aparat de calcat vertical cu abur Tefal Access Steam Easy. Produsul a reușit să ne ofere rezultate remarcabile în ceea ce privește călcatul hainelor, fiind un ajutor de încredere în procesul de întreținere a ținutelor noastre.

Una dintre caracteristicile notabile ale acestui aparat de călcat este puterea sa de 1400W, care asigură un debit de abur constant de 25 g/min. Acesta este suficient pentru a îndepărta cutele neplăcute și a reda aspectul proaspăt al vestimentației. Rezervorul de apă de 150 ml este suficient de generos pentru a calca mai multe haine fără a fi nevoie de reumplere frecventă.

Un aspect remarcabil al acestui aparat de călcat vertical este timpul scurt de încălzire de doar 15 secunde. Acest lucru este deosebit de util în situațiile în care timpul este prețios și este necesar să călcăm rapid hainele. Nu mai este nevoie să așteptăm mult pentru ca aparatul să fie gata de utilizare.

Designul ergonomic și ușurința de utilizare sunt alte puncte forte ale acestor aparate de calcat. Cablul electric lung de 2,6 metri oferă o libertate de mișcare suficientă pentru a calca hainele în mod confortabil. De asemenea, aparatul este ușor și manevrabil, facilitând călcatul hainelor de diferite dimensiuni și forme.

Cu toate acestea, există și câteva aspecte care pot fi considerate dezavantaje ale acestui produs. Rezervorul de apă de 150 ml poate necesita reumplere frecventă, în special atunci când avem multe haine de călcat. De asemenea, debitul de abur de 25 g/min poate fi considerat mai mic în comparație cu alte modele disponibile pe piață.

În concluzie, aparatul de călcat vertical cu abur Tefal Access Steam Easy este un produs excelent pentru cei care doresc să obțină rezultate bune în călcatul hainelor. Puterea sa, timpul scurt de încălzire și ușurința de utilizare fac din acesta un aparat eficient și practic. Cu toate că are câteva dezavantaje minore, considerăm că este o alegere bună pentru întreținerea hainelor de zi cu zi. Pe scurt, alegerea ideală!

Specificații

 • Tip produs: Aparat de calcat cu aburi profesional
 • Tip: Vertical
 • Utilizare: Rezidential
 • Continut pachet: 1 x Aparat de calcat cu abur
 • Tehnologie: Steam
 • Putere: 1400 W
 • Debit abur (g/min): 25 (cateva minute)
 • Lungime cablu: 2.6 m

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

Am avut o experiență excelentă cu acest aparat de călcat vertical cu abur de la Daewoo. Este un produs puternic și eficient care a făcut procesul de călcare a hainelor mult mai ușor și mai rapid.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale acestui aparat de călcat este puterea sa de 1500W, care asigură un abur puternic și constant de 60 g/min. Acest lucru ajută la îndepărtarea eficientă a cutelor și la obținerea unor rezultate profesionale în timp scurt. Rezervorul generos de apă de 280 ml oferă o autonomie suficientă pentru a calca mai multe haine fără întreruperi frecvente pentru reumplere.

De asemenea, apreciem designul ergonomic și manevrabilitatea acestui aparat de călcat. Greutatea redusă și mânerul confortabil fac ca călcatul să fie ușor și fără efort. Cablul electric lung oferă o libertate de mișcare suficientă pentru a calca hainele într-un mod comod. Aparatul este compact și ușor de depozitat, fiind ideal pentru spații limitate sau pentru a fi transportat în călătorii.

Un alt aspect pozitiv al acestui aparat de călcat vertical este opțiunea de auto-curățare. Această funcție simplifică întreținerea aparatului, eliminând reziduurile de calcar și menținând performanțele optime pe termen lung.

Cu toate acestea, trebuie menționate câteva aspecte mai puțin favorabile ale acestui produs. Uneori, rezervorul generos de apă poate deveni un pic greu, în special atunci când aparatul este folosit pentru o perioadă mai lungă de timp. De asemenea, timpul de încălzire poate dura puțin mai mult decât la alte modele similare.

În concluzie, aparatul de călcat vertical cu abur Daewoo este un produs puternic și eficient care oferă rezultate remarcabile în călcare. Cu o putere mare, un abur constant și o capacitate generoasă a rezervorului de apă, acest aparat este ideal pentru călcatul hainelor în mod rapid și profesionist. Cu toate că are câteva aspecte mai puțin favorabile, în ansamblu, este o alegere excelentă pentru cei care caută un aparat de călcat vertical fiabil și eficient.

Specificații

 • Tip produs: Aparat de calcat cu aburi
 • Tip: Vertical
 • Utilizare: Rezidential, umeras
 • Functii: Incalzire rapida, Rezervor apa detasabil
 • Continut pachet: 1 x Aparat de calcat vertical cu abur, Recipient de umplere
 • Putere: 1500 W
 • Folosit pentru: calcarea materialelor, elimină bacteriile, cutele, pentru materiale groase precum perdele, elimina orice miros neplacut
 • Tip panou de comanda: Mecanic
 • Capacitatea rezervorului de apa: 0.28 l
 • Material talpa: Inox
 • Debit jet abur (g/min): 60

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

Am avut o experiență satisfăcătoare cu aparatul de călcat vertical Heinner. Acest produs compact și puternic a făcut procesul de călcare al hainelor mai ușor și mai eficient.

Una dintre caracteristicile notabile ale acestui aparat de călcat vertical este puterea sa de 1100W, care asigură călcare rapidă și eficientă. Debitul de abur de 17.4g/min ajută la îndepărtarea cutelor neplăcute și la obținerea unui aspect proaspăt al hainelor. Rezervorul detașabil de 0.25l este ușor de umplut și de curățat, oferind suficientă apa pentru a calca mai multe haine într-o singură sesiune.

Designul compact și portabil al acestui aparat de călcat este un alt punct forte. Greutatea redusă și mânerul ergonomic fac ca utilizarea să fie confortabilă și ușoară. Aparatul este ușor de manevrat și depozitat, fiind ideal pentru spații limitate sau pentru a fi transportat în călătorii.

Un alt aspect pozitiv al acestui aparat de călcat vertical este jetul de abur continuu, care oferă un plus de putere și performanță în călcare. Acesta contribuie la eliminarea cutelor dificile și la obținerea unor rezultate profesionale într-un timp mai scurt.

Cu toate acestea, există și câteva aspecte care pot fi considerate dezavantaje ale acestui produs. Puterea de 1100W poate fi considerată mai mică în comparație cu alte modele disponibile pe piață, ceea ce poate afecta eficiența în cazul călcatului unor materiale mai dense sau mai încăpățânate. De asemenea, debitul de abur de 17.4g/min poate fi considerat mai mic în comparație cu alte modele similare.

În concluzie, aparatul de călcat vertical Heinner este un produs compact și puternic, potrivit pentru călcatul hainelor într-un mod rapid și eficient. Cu un design ergonomic, rezervor detașabil și jet de abur continuu, acesta oferă rezultate satisfăcătoare. Cu toate acestea, puterea și debitul de abur pot fi considerate mai mici în comparație cu alte modele disponibile pe piață. În ansamblu, este o alegere potrivită pentru cei care caută un aparat de călcat vertical portabil și practic. Este suficient să cheltui acești bani pentru a fi mulțumit.

Specificații

 • Tip produs: Aparat de calcat cu aburi
 • Tip: Vertical
 • Utilizare: Rezidential, umeras
 • Functii: Rezervor apa detasabil
 • Continut pachet: 1 x Aparat de calcat vertical cu abur
 • Putere: 1100 W
 • Tip panou de comanda: Mecanic
 • Folosit pentru: calcarea materialelor, elimină bacteriile, cutele, pentru materiale groase precum perdele, elimina orice miros neplacut
 • Capacitatea rezervorului de apa: 0.25 l
 • Material talpa: Inox
 • Debit abur (g/min): 17
 • Lungime cablu: 190 cm

Avantaje:

Dezavantaje:

5/5

Am avut o experiență excepțională cu aparatul de călcat vertical Philips All-in-One AIO. Acest produs avansat și performant oferă rezultate profesionale în călcare și aduce multe funcții inovatoare care îmbunătățesc experiența utilizatorului.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale acestui aparat de călcat vertical este puterea sa impresionantă de 2200W. Această putere înaltă asigură o încălzire rapidă și eficientă, permițând utilizatorului să înceapă călcatul în doar 5 secunde de la pornirea aparatului. Tehnologia de încălzire dublă și placa încălzită OptimalTEMP asigură distribuția uniformă a căldurii și menținerea temperaturii ideale pentru diferite tipuri de tesaturi, fără riscul de a le arde.

O altă funcție excelentă este boost-ul de abur de 90 g, care permite îndepărtarea cutelor dificile și obținerea unor rezultate impecabile în timp scurt. Placa de călcat este reglabilă în mai multe unghiuri, oferind o flexibilitate sporită și accesibilitate pentru a călca în zone mai greu accesibile ale hainelor.

Designul acestui aparat de călcat vertical este ergonomic și intuitiv. Manerul confortabil și butoanele plasate strategic facilitează utilizarea și controlul aparatului. Rezervorul generos de apă asigură autonomie suficientă pentru a călca mai multe haine fără întreruperi frecvente pentru reumplere.

Cu toate acestea, trebuie menționate și câteva aspecte mai puțin favorabile ale acestui produs. Prețul său poate fi mai ridicat în comparație cu alte modele similare de pe piață, ceea ce poate fi un dezavantaj pentru unii cumpărători. De asemenea, din cauza caracteristicilor avansate și a puterii ridicate, aparatul poate fi mai greu decât alte modele mai simple.

În concluzie, aparatul de călcat vertical Philips All-in-One AIO din seria 8000 este un produs impresionant, care oferă rezultate profesionale și aduce multe funcții inovatoare. Cu o putere mare, tehnologie avansată și o varietate de opțiuni de călcare, acest aparat își justifică investiția pentru cei care caută performanțe superioare. Cu toate că prețul poate fi un impediment. Este o alegere excelentă!

Specificații

 • Tip produs: Aparat de calcat cu aburi
 • Tip: Vertical
 • Utilizare: Rezidential
 • Folosit pentru: calcarea materialelor, elimină bacteriile, cutele, pentru materiale groase precum perdele, elimina orice miros neplacut
 • Functii: Oprire automata, Rezervor apa detasabil, Mod Eco
 • Continut pachet: 1 x Manusa 1 x Aparat de calcat vertical cu abur 1 x Tija reglabila
 • Tehnologie: OptimalTEMP
 • Putere: 2200 BTU/h
 • Tip panou de comanda: Mecanic
 • Presiune maxima: 6 bar
 • Capacitatea rezervorului de apa: 200 ml

Avantaje:

Dezavantaje:

Ghid de cumpărare: cum să alegi cel mai bun fier de calcat vertical pentru tine

Dacă urăști să tragi masa de calcat și fierul de calcat, dar vrei și să scapi de hainele șifonate, atunci ia în considerare cumpărarea unui fier de calcat vertical. Un aparat de calcat vertical pentru haine este un instrument ușor de utilizat și eficient pentru îndepărtarea ridurilor de pe îmbrăcăminte, lenjerie de pat, huse de mobilă și draperii. Dacă este utilizat corect, temperatura ridicată a aburului va ucide și bacteriile de pe țesăturile care provoacă mirosuri și lasă hainele să mirosească mai proaspăt între călătorii prin mașină de spălat sau curățătorie chimică.

După cum știu curățenii profesioniști, aburirea este mai rapidă decât calcarea și nu va pârjoli sau deteriora majoritatea țesăturilor. Cu toate acestea, dacă vrei cute ascuțite și cămăși crocante, amidonate, un aparat de aburi pentru haine nu poate produce aceste rezultate și vei avea nevoie de un fier și o masa de calcat.

În calitate de experți în spălătorie și consultanți, am testat multe tipuri fiare de calcat verticale și te putem ghida pe măsură ce decizi ce tip de fier de calcat vertical să cumperi. Odată ce ai un aparat cu abur, vei descoperi că nu numai că îndepărtează ridurile de pe haine, dar există multe modalități de a-l folosi în toată casa pentru a curăța cu abur alte suprafețe. Alegerea ta potrivita reprezinta succesul nostru.

Înainte de a cumpăra un fier de calcat vertical cu aburi

Cât de des și unde intenționezi să utilizezi fierul de calcat vertical te va ajuta să decizi ce tip să cumperi. Modelele de aparate de calcat portabile sunt perfecte pentru utilizare ocazională acasă sau pentru călătorii. Modelele de podea sunt mai puternice și ideale pentru sesiuni de aburi mai lungi și mai frecvente.

Considerații de cumpărare pentru aparat de calcat vertical

Caracteristici și atașamente

Înainte de a cumpăra fie un model de podea, fie un aparat de calcat vertical portabil pentru haine, ia în considerare caracteristicile care sunt importante pentru tine, precum aburul fierbinte.

Setări de căldură: Având o gama de setări de căldură, se va potrivi mai ușor diferite tipuri de tesaturi, de la șireturi delicate la bumbac rezistent.

Rezervor de apă: compară capacitățile rezervoarelor de apă atunci când cumpăeri un fier de calcat. Un rezervor mai mare va oferi o sesiune mai lungă de abur între reumpleri. Un rezervor transparent este un plus pentru a prezice când va rămâne fără abur.

Mâner: dacă intenționezi să utilizezi un fier de calcat portabil, verifică dacă are o prindere confortabilă pentru dimensiunea mâinii tale. Majoritatea modelelor verticale au o prindere mult mai mică.

Comenzi Pornire/Oprire: Dacă aburești mai multe articole de îmbrăcăminte, nu vrei ca aparatul de calcat vertical să degaje continuu abur atunci când nu îl utilizezi. Este posibil ca modelele mai puțin costisitoare să nu aibă un mod „în așteptare”. Un dispozitiv de blocare a declanșatorului pentru a produce abur continuu este util pentru sesiuni mai lungi și previne oboseala mâinilor.

Siguranță: Stabilitatea este importantă pentru a preveni vărsarea apei fierbinți atunci când aparatul de calcat vertical nu este utilizat. Modelul se oprește automat când nu este utilizat sau dacă rezervorul de apă s-a uscat?

Atașamente: atât pentru modelele portabile, cât și pentru cele verticale, o selecție de perii sau capete pentru aburi este un plus pentru a se potrivi cu o varietate de tesaturi. Compară lungimea furtunului flexibil la modelele verticale pentru draperiile aburinde și draperiile.

Accesorii: o geantă de depozitare rezistentă la căldură și un cuier pliabil sunt accesorii de dorit pentru aburile portabile cu aburi.

Depozitare

Fiarele de calcat verticale pot fi ascunse pe dulapul pentru lenjerie sau pe raftul spălătoriei. Modelele de podea sunt semnificativ mai mari și necesită spațiu pe podea pentru depozitare. Când cumperi un aparat de calcat vertical, caută mânere care se prăbușesc pentru a împacheta ușurința.

Tipuri de aparate de calcat vertical cu aburi

Unde vei folosi cel mai des vaporul – acasă sau când călătorești? Aparatele de aburi pot fi modele de podea sau portabile sau în funcție de aburul fierbinte oferit.

Fierul de călcat, dotat cu funcție anti bacterii, este alegerea perfecta pentru a obține o călcare profesionala și impecabilă a unor perdele sau haine intinse pe umeras, eliminând în același timp mirosurile nedorite, prin simpla apăsare a unui buton.

Vezi și gidul nostru pentru cele mai bune fiare de calcat.

Fier de calcat vertical cu aburi (aparat de calcat vertical cu aburi)

Modelele de podea sau aparatele de aburi verticale sunt cele mai puternice și au rezervoare mari de apa concepute pentru a gestiona sesiuni mai lungi de aburire a mai multor articole de îmbrăcăminte. Cele mai multe au umerașe încorporate pentru acces la 360 de grade la articole de îmbrăcăminte și mai multe capete pentru a găzdui diferite tipuri de țesături. Sunt voluminoase, mai scumpe și mai puțin portabile decât aparatele cu aburi portabile.

Fier de calcat vertical cu aburi portabil

Aparatele portabile cu aburi au rezervoare de apa mai mici, dar sunt mult mai compacte și mai ușor de depozitat decât modelele de podea. Multe modele portabile sunt la fel de puternice ca un aburi vertical, dar au rezervoare de apa mai mici. Mai multe mărci oferă mai multe capete de abur pentru diferite tipuri de țesături. Aceste aparate cu aburi sunt mai accesibile și este posibil să găsești unul suficient de mic pentru a fi împachetat pentru călătorie.

Fier de calcat vertical cu aburi pentru călătorii

Cel mai mic tip de fier de calcat, aparatele de aburi de călătorie sunt ușoare, adesea cu un mâner pliabil și ușor de împachetat. Aceste aburi sunt mai puțin puternice decât alte modele, rezervorul de apă este mic și, de obicei, vin cu un singur cap de abur.

Cum să alegi un aparat de calcat vertical cu aburi

Aparatele de aburi pot fi modele de podea, portabile sau de călătorie. Selectarea ar trebui să se bazeze pe cât de des credeți că îl vei folosi, bugetul tău, spațiul de stocare și locul în care intenționezi să îl utilizezi cel mai des.

Fierul de călcat cu funcție anti bacterii și abilitatea de a elimina mirosurile reprezintă alegerea perfectă pentru călcatul perdelelor. Cu un simplu apăsare a butonului, acest dispozitiv profesional transformă orice țesătură într-o apariție impecabilă.

Cât de des și unde vei folosi un fier de calcat vertical?

Modelele de podea sau aburii verticale sunt concepute pentru a fi utilizate de către un abur frecvent și serios. Au rezervoare mari de apa și o putere mai mare pentru a face față sesiunilor lungi de aburire a mai multor articole de îmbrăcăminte. Deși majoritatea modelelor au roți, acestea sunt voluminoase și nu sunt ușor de transportat din spălătorie sau dressing.

Aparatele portabile cu abur sunt mult mai compacte și mai ușoare de manevrat, dar sunt proiectate pentru sesiuni scurte de abur. Aparatele de călătorie cu aburi sunt o versiune și mai mică și ușoară a unui abur portabil.

Fier de calcat vertical vs Fier de calcat

În timp ce ambele aparate folosesc abur pentru a îndepărta ridurile, modul în care se utilizează un fier de călcat și un fier de calcat vertical, iar rezultatele finale sunt destul de diferite. Atenție când folosiți aceste dispozitive, s-ar putea ca aburul să fie prea fierbinte. La fel, măsurați nivelul apei și asigurați-vă că nu e prea fierbinte.

Gama Fier de calcat:

 • Îndepărtează ridurile de îmbrăcăminte
 • Nu creează pliuri sau finisaje ascuțite
 • Nu necesită alte echipamente pentru utilizare
 • Mai blând cu toate tipurile de țesături
 • Mai rapid de utilizat decât un fier de calcat
 • Nu necesită masa de calcat

Gama Fier de calcat vertical:

 • Îndepărtează ridurile de îmbrăcăminte
 • Creează pliuri și finisaje clare
 • Necesită masa de calcat
 • Nu este potrivit pentru toate tipurile de țesături

Vezi și ghidul nostru pentru cele mai bune statii de calcat.

Întrebări frecvente despre cel mai bun fier de calcat vertical cu aburi

Utilizarea unui fier de călcat vertical oferă mai multe avantaje pentru aceasta gama, printre care: ușurința în utilizare, posibilitatea de a calca haine direct pe umeras, economisirea timpului și eliminarea necesității unui spațiu de calcat mare.

Câteva caracteristici importante de luat în considerare sunt: puterea fierului de călcat vertical, capacitatea rezervorului de apa, opțiunile de reglare a temperaturii și setările de abur, lungimea cablului, accesorii suplimentare (cum ar fi peria pentru abur) și siguranța utilizării.

Majoritatea fierurilor de calcat verticale sunt concepute pentru a calca o varietate de țesături, inclusiv bumbac, mătase, lână, sintetice și alte materiale delicate. Cu toate acestea, este întotdeauna recomandat să verificați instrucțiunile producătorului pentru a se asigura că fierul de calcat este potrivit pentru țesătura respectivă sau pentru hainele tale.

Dacă este utilizat în mod corespunzător conform instrucțiunilor producătorului, un fier de călcat vertical nu ar trebui să dăuneze îmbrăcămintelor vestimentare. Cu toate acestea, este important să respectați setările de temperatură potrivite pentru fiecare tip de material și să nu mențineți fierul de calcat vertical pe o anumită zonă a hainei prea mult timp pentru a evita arderea sau deteriorarea.

Există mai multe mărci de încredere pe piață pentru fiarele de calcat verticale. Câteva dintre cele mai apreciate mărci includ Philips, Rowenta, Tefal, Singer și J-2000. Aceste mărci sunt recunoscute pentru calitatea produselor lor și pentru caracteristicile avansate pe care le oferă în domeniul fiarelor de calcat verticale.

 1. Un fier de calcat vertical poate începe de la aproximativ 100 de lei și poate ajunge până la 1500 lei. Diferența de preț constă în calitatea oferită pentru hainele tale sau pentru un material textil. Nu influențează printr-un niciun miros.

 2.  

Fierul de calcat este un aparat electrocasnic esențial în fiecare gospodărie, iar un model profesional cu abur poate face diferența în obținerea unor haine și textile impecabile. Cu ajutorul aburului generat, acest fier poate transforma calcarea într-o sarcină ușoară și eficientă.

Pentru a utiliza fierul de călcat, se recomandă umplerea rezervorului cu apa și așteptarea câtorva minute până când acesta se încălzește la temperatura dorită. Odată ce talpa fierului este fierbinte, poate fi trecută cu ușurință peste toate cutele și pliurile, asigurând un aspect impecabil.

In cazul materialelor delicate sau groase, precum perdele, se poate utiliza funcția de abur pentru a obține o călcare perfecta și fără a le deteriora. Înainte de a călca perdelele, este recomandat să le agățați pe un umeraș și să le neteziți cu o perie specială, astfel încât să se așeze uniform pe masa de călcat.

Pe lângă îndepărtarea cutelelor și a pliurilor, aburul generat de fierul de călcat ajută și la eliminarea bacteriilor și a mirosurilor neplăcute. Astfel, obțineți nu doar un aspect impecabil al hainelor, ci și o igienă sporită.

Indiferent dacă călcați hainele de zi cu zi sau articolele delicate, un fier de călcat profesional cu funcție de abur este partenerul ideal pentru a obține rezultate perfecte și rapide. Investiția într-un astfel de aparat electrocasnic vă va facilita sarcinile de călcare și vă va permite să economisiți timp prețios în fiecare zi.

Friendly and carefree funny bearded gay man in grey sweater edit profile picture online dating app

Marcel Popa

Blogger

Marcel Popa este editorul șef  al Top Electronice și a acoperit tehnologia de peste 5 de ani. În plus față de supravegherea direcției Top Electronice, Marcel Popa este specializat în acoperirea tuturor lucrurilor mobile, după ce a revizuit zeci de smartphone-uri și alte gadget-uri.

Abonează-te!

Obține acces instantaneu la știri de ultimă oră, cele mai tari recenzii, oferte excelente și sfaturi utile.

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.

ABONEAZĂ-TE!

Cele mai recente știri hi-fi, home cinema și tehnologie, recenzii, sfaturi de cumpărare și oferte, direct în căsuța ta de e-mail!

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.