| Verificat de Raluca Sas
Când cumperi prin link-uri de pe site-ul nostru, este posibil să câștigăm un comision de afiliat care ne ajuta la finanțarea activităților noastre și la testarea celor mai bune produse pe care să le achiziționezi. Detalii aici.
Cu ajutorul unui aparat de etichetare, poți imprima etichete pentru recipientele de depozitare și sertarele frigiderului, poți organiza cămara și poți identifica toate cablurile, uneltele și dispozitivele electronice. De fapt, aproape întotdeauna folosește un producător de etichete atunci când organizează casele clienților și le recomandă tuturor celor care doresc să creeze un sistem simplificat.
Pentru a te ajuta să găsești opțiunea potrivită, am testat 13 aparate de etichetare într-un cadru acasă. După pornirea lor, inspectarea designului, tipărirea etichetelor și explorarea diferitelor funcții, le-am evaluat în funcție de instrucțiunile, asamblarea, funcționalitatea, portabilitatea și valoarea generală. Îți prezentăm aici o listă amănunțită de opțiuni de înaltă performanță în categorii cheie.
Produs | Preț |
---|---|
1. Brother P-Touch PT-E110VP, Brother PT-105 | Vezi Prețul |
2. DYMO Omega | Vezi Prețul |
3. Dymo Labelmanager 160P | Vezi Prețul |
4. DYMO DY19757 LetraTag LT-100H Plus | Vezi Prețul |
5. Dymo LabelWriter 450 Twin Turbo S0838870 | Vezi Prețul |
Cel mai bun aparat de etichetat per total
Specificații:
Cel mai bun aparat de etichetat ieftin
Specificații
Cel mai bun Aparat de etichetat cu laser
Specificații
Aparate de inscriptionat etichete manual
Specificații
Imprimanta de etichetat
Specificații
Cu aceste oferte și promoții, cumpărătorii pot beneficia de reduceri, pachete promoționale sau alte avantaje pentru achiziționarea aparatelor de etichetat la prețuri mai accesibile. Poți găsi oferte speciale pentru un aparat de etichetat de calitate pe următoarele magazine:
Aparatele de etichetat sunt instrumente utile de imprimare care pot ajuta la organizarea diverselor obiecte din casă și din atelier. Sunt deosebit de utile într-un birou de acasă, fiind utile pentru clasificarea fișierelor, documentelor și altor obiecte legate de muncă.
Desigur, cei care rareori au nevoie de etichete imprimate ar putea să se descurce mai bine cumpărând foi cu etichete autocolante de utilizat cu un program de procesare a textelor obișnuit și o imprimantă de acasă, în loc să adauge încă un obiect pe un birou deja aglomerat. Dar cei care decid să investească într-un aparat de etichetat ar trebui să ia în considerare caracteristici cheie precum fonturile disponibile, configurația tastaturii, dimensiunea și dacă unitatea este portabilă.
Unitățile portabile sunt relativ mici, având doar câțiva centimetri în lățime și lungime, și sunt ușor de depozitat într-o geantă sau într-un buzunar mare. Modelele de birou ocupă mai mult spațiu: Cele mai mari au o lățime de până la un picior și tot atât de adânci, dar există și unități disponibile care au aproximativ 15 centimetri în lățime și adâncime. În plus, unele dintre aparatele de etichetat de birou de astăzi se conectează la un PC, deci dacă spațiul pe birou este sever limitat, alegeți un model fără fir care poate fi plasat pe o raftă din apropiere – astfel nu va împiedica alte periferice, cum ar fi un monitor sau o tastatură.
Aparatele manuale vechi de etichetat nu au ecrane; în schimb, utilizatorul alege numerele și literele, rotind o roată pentru a selecta fiecare literă pe rând. Dar multe dintre aparatele de etichetat de astăzi (atât portabile, cât și de birou) vin cu ecrane LED care variază de la 1,5 cm în înălțime și câțiva centimetri în lățime – suficient pentru a introduce o singură linie de text – până la aproximativ 5 cm în înălțime și 10 cm în lățime pentru a afișa fonturi mari și text multiline.
Cele mai mari ecrane nu sunt pe aparatele de etichetat în sine, ci mai degrabă pe monitoarele PC-urilor, dacă aparatul de etichetat poate fi conectat la un computer sau tabletă. Proiectarea etichetelor pe un ecran de monitor de dimensiuni mari este excelentă dacă aparatul de etichetat permite utilizatorilor să aleagă dintr-o varietate largă de fonturi și imagini. Aceste aparate de etichetat “conectate” adesea nu au un ecran pe unitatea în sine.
Aparatele de etichetat de astăzi acceptă o gamă largă de baterii, inclusiv baterii alcaline standard AA sau AAA, baterii de 9 volți și chiar baterii reîncărcabile de tip litiu-ion. Multe vin cu opțiunea de a funcționa cu baterii sau cu un cablu de alimentare conectat la priză. Unele modele vin cu baterii interne care sunt încărcate prin conectarea unității la un încărcător, în timp ce altele acceptă baterii care sunt scoase din unitate și înlocuite când este nevoie.
Până în clasa a șaptea, majoritatea copiilor sunt deja familiarizați cu tastatura QWERTY standard, care oferă aceeași configurare de litere și cifre găsită pe tastaturile de computer și laptop. Pentru mulți, aceasta este configurația preferată, deoarece este cea pe care o folosesc zilnic la muncă și în corespondență fiind ușor de utilizat. Ține cont că tastaturile de la aparatele de etichetat sunt de obicei prea mici pentru a folosi degetele așa cum ar face utilizatorii la tastare.
În schimb, planifici să utilizezi un singur deget (sau un stylus) atunci când introduceți litere, similar cu modul în care se introduce textul pe un telefon mobil. Pe lângă literele și numerele standard, aparatele de etichetat includ taste “funcție” pentru a schimba fonturile sau pentru a adăuga imagini și margini la etichete.
Toate aparatele de etichetat imprima o singură linie de text, dar multe imprima două linii, iar câteva imprima trei sau patru linii. Aparatele de etichetat cu mai multe linii de obicei acceptă etichete mai late, până la 5 cm în lățime. Utilizatorul poate adesea să selecteze să imprime mai multe linii sau să opteze pentru imprimarea unei singure linii cu un font mai mare, în funcție de opțiunile particulare ale unității.
Codurile de bare sunt folosite în vânzările cu amănuntul pentru a marca diferite produse pentru identificare rapidă cu un scanner de coduri de bare. Nu toate aparatele de etichetat sunt capabile să imprime coduri de bare, dar dacă cumpărătorii doresc să creeze acest tip de etichetă, vor dori să selecteze un model care fie vine cu un software care creează coduri de bare, fie utilizează o aplicație descărcabilă care se sincronizează cu aparatul de etichetat.
Aparatele de etichetat cu această funcție nu vor avea caracteristicile suplimentare găsite la aparatele de etichetat standard, cum ar fi capacitatea de a selecta fonturi și de a include imagini.
Marginea unei etichete se referă la porțiunea de bandă goală care apare înainte și după textul tipărit. Selecția dimensiunii marginii nu este disponibilă la toate aparatele de etichetat, dar atunci când este posibil, utilizatorul poate alege între margini atât de late ca 2,5 cm pe ambele părți, cât și margini înguste de doar 2 mm pe ambele părți. Pentru modelele fără reglaje de margine, utilizatorii pot tăia pur și simplu excesul de bandă cu ajutorul unei perechi de foarfece.
Capacitatea de a alege din fonturi diferite (tipuri de caractere) permite celor pasionați de bricolaj să-și personalizeze proiectele, cum ar fi albumele de amintiri sau decorarea borcanelor de dulceață făcută în casă. Majoritatea aparatelor de etichetat oferă cel puțin trei sau patru alegeri de font, dar unele oferă 20 sau mai multe, permițând utilizatorilor să aleagă între fonturi de tip bloc, tip simplu și chiar fonturi de tip scrisoare de mână. În plus față de tipul de font, multe aparate de etichetat oferă opțiuni suplimentare de font, cum ar fi italic sau bold.
Am testat fiecare aparat de etichetat conform unui regulament stabilit, care includea instalarea și instrucțiunile, portabilitatea, funcționalitatea și valoarea generală. Am evaluat aparatele de etichetat pe o scară de la 0 la 5 pentru a determina scorul lor.
După ce au fost scoase din cutie, am încărcat fiecare dispozitiv cu cartușul de etichete potrivit. Apoi, fiecare aparat de etichetat a fost conectat la curent și încărcat, sau au fost adăugate baterii. Am descărcat aplicația (dacă era necesar) și am tipărit zeci de etichete pentru a testa funcțiile de design. Am luat în considerare ușurința instalării, cât de ușor a fost să navigăm în aplicație, calitatea tipăririi și cât de rapid a tipărit. În cele din urmă, am aplicat etichetele pe diverse suprafețe pentru a vedea cât de ușor a fost să înlăturăm suportul adeziv, cât de bine s-au lipit de diferite suprafețe și cât de ușor au fost de înlăturat.
Majoritatea aparatelor de etichetat au un ecran mic și o tastatură care îți permite să introduci linii de text, care sunt apoi tipărite pe o bandă autoadezivă ce vine cu un suport de desprindere.
Aplicarea unei etichete lucioase și clare peste o etichetă tipărită de un aparat de etichetat o va proteja de ștergere. Acest lucru poate fi util dacă etichetele vor fi folosite în aer liber sau într-un mediu de lucru unde ar putea fi expuse la umiditate.
Cel mai frecvent, se utilizează pentru a organiza obiecte în jurul casei și biroului, cum ar fi etichetarea cutiilor și recipientelor cu privire la conținutul lor.
Marcel Popa
Blogger
Marcel Popa este editorul șef al Top Electronice și a acoperit tehnologia de peste 5 de ani. În plus față de supravegherea direcției Top Electronice, Marcel Popa este specializat în acoperirea tuturor lucrurilor mobile, după ce a revizuit zeci de smartphone-uri și alte gadget-uri.
Obține acces instantaneu la știri de ultimă oră, cele mai tari recenzii, oferte excelente și sfaturi utile.
Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.
Cele mai recente știri hi-fi, home cinema și tehnologie, recenzii, sfaturi de cumpărare și oferte, direct în căsuța ta de e-mail!
Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.