Top Electronice

Hota Fara Evacure

Cea mai bună Hota Fara evacuare cu filtru de carbon fara burlan: Top 5 Hote bune incorporabile

Când cumperi prin link-uri de pe site-ul nostru, este posibil să câștigăm un comision de afiliat care ne ajuta la finanțarea activităților noastre și la testarea celor mai bune produse pe care să le achiziționezi.  Detalii aici.

Tabel de conținut
cea mai buna hota fara evacuare

Dacă te-ai săturat să simți mirosuri persistente după ce ai gătit în bucătărie, există o soluție. Poți instala o hotă fără conducte peste aragazul tău. Instalarea unei hote fara burlan în bucătărie îți va permite să filtrezi eficient aerul în timp ce gătești pentru a elimina efectele fumului, aburului, grăsimii și altor impurități ale aerului care apar în timp ce pregătești mesele.

Hotele fără evacuare sunt perfecte pentru persoanele care locuiesc în apartamente, apartamente sau oriunde unde nu există un coș de fum sau capacități de evacuare adecvate. Echipa noastră a făcut cercetări aprofundate pentru a îți aduce cele mai bune cinci hote fara evacuare disponibile chiar acum.

ProdusPreț
1. Beko CTB6250BVezi Prețul
2. Turbionaire Lisa TIS60WBVezi Prețul
3. Heinner CH-201SSVezi Prețul
4. Star-Light HA-260SSVezi Prețul
5. Bosch DHL555BLVezi Prețul
 
5/5

Hota incorporabila telescopică Beko este o alegere excelentă pentru cei care doresc să își îmbunătățească bucataria cu un aparat de calitate și performanță superioară. Această hotă combină un aspect rafinat și modern cu funcții avansate care asigură un mediu curat și fără mirosuri neplăcute în bucătărie.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale acestei hote este puterea de absortie de 420 mc/h. Aceasta asigură o capacitate excelentă de a extrage aerul încărcat cu fum, abur și mirosuri neplăcute din bucătărie, menținând aerul proaspăt și curat în timpul gătitului. Hota este echipată cu un motor puternic și eficient, care asigură o performanță optimă.

Cu ajutorul celor 3 trepte de viteză, utilizatorul poate ajusta puterea de absorbtie în funcție de necesități și de cantitatea de fum și abur generată în timpul gătitului. Această versatilitate face ca hota să fie adecvată pentru orice tip de bucătărie și stil de gătit.

Un alt avantaj al acestei hote este filtrul lavabil, care permite o curățare ușoară și convenabilă. Acest filtru metalic reține grăsimea și alte particule nedorite, menținând hota într-o stare optimă și asigurând un randament ridicat în timp.

Aspectul rafinat al hotei încorporabile Beko, cu sticlă neagra, se potrivește perfect cu orice stil de bucătărie modernă. Aceasta adaugă un aspect sofisticat și atrăgător spațiului, îmbunătățind estetica generală a bucătăriei.

Ca dezavantaj, trebuie menționat că această hotă are o lățime de 60 cm, ceea ce poate fi inadecvat pentru bucătăriile mai mici sau pentru spațiile înguste. Este important să se măsoare cu atenție spațiul disponibil înainte de achiziție pentru a se asigura o potrivire corectă.

În concluzie, hota incorporabila telescopică Beko oferă performanță excelentă și un aspect atractiv. Cu o putere de absorbtie ridicată, trepte de viteză ajustabile și un filtru metalic lavabil, aceasta asigură un mediu curat și fără mirosuri în bucătărie. Cu toate că are o lățime de 60 cm, care poate fi un dezavantaj în anumite situații, această hotă este o opțiune recomandată pentru cei care doresc să își upgradeze bucătăria cu un aparat de calitate și performanță superioară. Aspectul rafinat și sticla neagra adaugă un aspect modern și sofisticat, îmbunătățind estetica generală a bucătăriei.

Specificații:

 • Putere de absorbtie minima: 220 m³/h de aer
 • Putere de absorbtie maxima: 420 m³/h de aer
 • Nivel zgomot: 69 dB, 57 dB
 • Putere: 196 W
 • Trepte putere: 3 viteze
 • Număr motoare: 1
 • Tip panou de comanda: Mecanic
 • Material: Inox
 • Tip filtru: Filtru lavabil
 • Număr filtre: 2
 • Material filtru: Metal
 • Tip lumina: Halogen
 • Număr becuri: 2
 • Tip incastrare: Standard, hota incorporabila

Avantaje:

Dezavantaje:

5/5

Hota incorporabila decorativă Turbionaire Lisa este o alegere excelentă pentru cei care doresc să își upgradeze bucătăria cu un produs de înaltă performanță și aspect rafinat. Această hota fara evacuare îmbină puterea de absorbtie impresionantă de 800 mc/h cu caracteristicile avansate, oferind o experiență superioară în eliminarea fumului și aburului din bucatarie.

Cu o clasă energetică A, această hota fara burlan se remarcă prin eficiența sa în economisirea energiei, contribuind astfel la reducerea consumului și costurilor de funcționare. Motorul brushless asigură o funcționare silențioasă și o durabilitate sporită, oferind o performanță excelentă pe termen lung.

Caracteristicile inovatoare precum Quick Timer și display-ul digital cu control tactil facilitează utilizarea și controlul eficient al hotăi. Iluminarea LED integrată oferă o vizibilitate clară asupra suprafeței de gătit, facilitând pregătirea mâncărurilor într-un mediu bine luminat și plăcut.

Hota Lisa oferă trei trepte de viteză și o funcție Boost pentru a satisface nevoile individuale de absorbtie a aerului în bucatarie. Această hota fara evacuare asigură o aspirație circulară eficientă, eliminând eficient fumul, aburul și mirosurile neplăcute.

Aspectul rafinat și compact, cu o lățime de 60 cm, se integrează perfect în orice tip de bucatarie. Materialele de calitate superioară și finisajele atent realizate conferă un aspect sofisticat și modern.

În concluzie, hota incorporabila decorativă Turbionaire Lisa este o alegere excelentă pentru cei care caută o hotă performantă, silențioasă și estetică. Cu puterea sa de absorbtie de 800 mc/h, caracteristicile avansate și aspectul rafinat, această hota fara evacuare va aduce un plus de funcționalitate și frumusețe bucătăriei tale.

Specificații

 • Tip incastrare: Standard, hota incorporabila
 • Utilizare: Rezidential
 • Design: Decorativa
 • Metoda de ventilare: sistem de Evacuare, Recirculare
 • Tip panou de comanda: Touch screen
 • Material: Sticla termorezistenta
 • Tip filtru: Filtru lavabil
 • Număr filtre: 2
 • Material filtru: Aluminiu
 • Tip lumina: LED
 • Functii: Iluminare, Functie Turbo

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

Hota tradițională Heinner este un produs excelent pentru cei care doresc să aducă o notă de eleganță și eficiență în bucătăria lor. Cu o putere de absorbtie de 209 mc/h și un motor puternic, această hota fara evacuare asigură eliminarea eficientă a fumului și aburului în timpul gătitului.

Unul dintre avantajele majore ale acestei hote este aspectul său clasic și durabil, realizat din inox de înaltă calitate. Aceasta conferă bucătăriei un aspect elegant și modern, completând perfect orice decor.

Hota Heinner este echipată cu un motor puternic, care oferă o performanță remarcabilă în absorbția fumului și aburului, asigurând astfel un mediu curat și proaspăt în bucatarie. De asemenea, cu un nivel de zgomot redus, această hota fara evacuare oferă o experiență silențioasă în timpul utilizării.

Cu dimensiuni compacte și o lățime de 60 cm, această hota fara evacuare se potrivește perfect în orice bucatarie. Montarea sa este ușoară și convenabilă, permițându-vă să beneficiați rapid de avantajele ei.

Un posibil dezavantaj al acestei hote este puterea sa de absorbție mai mică în comparație cu alte modele de pe piață, ceea ce poate necesita o atenție suplimentară în timpul gătitului cu aburi sau în timpul pregătirii mâncărurilor prăjite.

În concluzie, hota tradițională Heinner reprezintă o opțiune atrăgătoare pentru cei care caută un produs fiabil și eficient în eliminarea fumului și aburului din bucătărie. Cu un aspect clasic și rezistent din inox, această hota fara evacuare adaugă un plus de eleganță în bucătăria ta. În ciuda puterii sale de absorbție mai reduse în comparație cu alte modele, această hotă oferă performanță și fiabilitate la un preț accesibil.

Specificații

 • Tip incastrare: Standard
 • Utilizare: Rezidential
 • Design: Conventionala
 • Metoda de ventilare: sistem de Evacuare, Recirculare
 • Tip panou de comanda: Mecanic
 • Număr filtre: 1
 • Tip lumina: LED
 • Număr becuri: 1
 • Functii: Iluminare
 • Putere de absorbtie maxima: 209.7 m3/h
 • Putere: 85 W
 • Număr motoare: 1

Avantaje:

Dezavantaje:

4.4/5

Îți prezentăm o hota fara burlan de excepție, care îmbină eficiența cu aspectul rafinat – Hota tradițională Star Light. Această hota fara evacuare impresionează cu puterea sa de absorbție de 326.4 mc/h și cu cele două motoare puternice, oferind o performanță superioară în eliminarea fumului și aburului din bucătăria ta.

Unul dintre punctele forte ale acestei hote este puterea sa de absorbție, care asigură un mediu curat și proaspăt în bucatarie. Indiferent dacă gătești mâncăruri prăjite sau pregătești mese cu aburi, Hota tradițională Star Light face față cu succes eliminării tuturor mirosurilor neplăcute și vaporiilor.

Designul său elegant, realizat din inox de înaltă calitate, adaugă o notă de rafinament bucătăriei tale. Cu o lățime de 60 cm, această hota fara evacuare se integrează perfect în orice tip de amenajare și oferă un aspect bine proporționat.

De asemenea, Hota tradițională Star Light dispune de două motoare puternice, asigurând o performanță remarcabilă în eliminarea fumului și aburului. Această caracteristică îți oferă garanția că bucătăria ta va fi mereu proaspătă și lipsită de mirosuri neplăcute.

Montajul și utilizarea hotei sunt ușoare și convenabile, astfel că vei putea beneficia rapid de avantajele ei. Controalele intuitive și ușor de utilizat îți permit să ajustezi cu ușurință puterea de absorbție și viteza ventilatoarelor, în funcție de nevoile tale.

Totuși, este important să menționăm că în timpul funcționării, această hotă poate produce un nivel moderat de zgomot. Cu toate acestea, eficiența și performanța superioară pe care le oferă compensează acest aspect.

În concluzie, Hota tradițională Star Light este alegerea ideală pentru cei care doresc eficiență și performanță superioară în eliminarea fumului și aburului din bucatarie. Cu un aspect elegant din inox, putere de absorbție ridicată și două motoare puternice, această hota fara evacuare oferă o soluție eficientă și practică pentru a menține aerul proaspăt în bucătăria ta. Cu toate acestea, utilizatorii trebuie să aibă în vedere nivelul moderat de zgomot generat în timpul funcționării.

Specificații

 • Tip incastrare: Standard
 • Utilizare: Rezidential
 • Design: Conventionala
 • Metoda de ventilare: Mixta
 • Tip panou de comanda: Mecanic
 • Material: Inox
 • Tip filtru: Filtru lavabil
 • Număr filtre: 2
 • Material filtru: Aluminiu
 • Putere de absorbtie minima: 191.1 m3/h de aer
 • Putere de absorbtie maxima: 326.4 m3/h de aer
 • Nivel zgomot: 70 dB, 63 dB
 • Putere: 120 W
 • Trepte putere: 3 viteze
 • Număr motoare: 2

Avantaje:

Dezavantaje:

5/5

Îmbunătățește aerul și aspectul bucătăriei tale cu Hota incorporabila Bosch! Această hota fara burlan impresionantă oferă o putere de absorbție remarcabilă de 681 mc/h, asigurându-te că fumul, aburul și mirosurile neplăcute sunt eliminate în mod eficient. Indiferent dacă gătești mâncăruri aromate sau pregătești prânzul de familie, această hota fara evacuare te ajută să menții un mediu proaspăt în bucatarie.

Unul dintre punctele forte ale acestei hote este designul său eleganta și funcționalitatea incorporabila. O poți integra perfect în designul bucătăriei datorită dimensiunilor sale compacte de 50 cm. Finisajul său argintiu conferă un aspect modern și sofisticat, care se potrivește cu orice stil de decor.

Hota Bosch este echipată cu iluminare LED, oferind o lumină clară și puternică asupra plitei, pentru o vizibilitate îmbunătățită în timpul gătitului. Astfel, puteți vedea cu ușurință starea preparatelor și puteți monitoriza procesul de gătire.

În plus, această hotă beneficiază de o clasă energetică C, oferind un echilibru optim între performanță și eficiență energetică. Astfel, poți bucura de beneficiile unei hotă puternice, fără a te îngrijora în privința consumului de energie.

Un alt aspect notabil al acestei hote este ușurința în utilizare. Controalele intuitive îți permit să ajustezi puterea de absorbție și viteza ventilatoarelor cu ușurință, adaptându-le nevoilor tale în timpul gătitului.

Cu toate acestea, trebuie menționat că această hota fara evacuare are o clasă energetică C, care poate fi considerată un dezavantaj în comparație cu produsele de clasă superioară. Totuși, beneficiile sale în ceea ce privește puterea de absorbție, designul elegant și funcționalitatea în ansamblu fac din Hota incorporabila Bosch o alegere excelentă pentru oricine caută un produs de calitate în bucătăria lor.

În concluzie, Hota incorporabila Bosch este un produs impresionant, cu o putere de absorbție excelentă și un aspect atrăgător. Oferă funcționalitate și eficiență în îmbunătățirea calității aerului din bucatarie. Cu toate că are o clasă energetică C, beneficiile sale compensă acest aspect. Alege Hota incorporabila Bosch pentru o bucatarie curată, proaspătă și cu un aspect impecabil

Specificații

 • Tip incastrare: hota Incorporabila
 • Utilizare: Rezidential
 • Design: Decorativa
 • Metoda de ventilare: Evacuare, Recirculare
 • Tip panou de comanda: Mecanic
 • Material: Metalice
 • Tip filtru: Filtru lavabil
 • Număr filtre: 1
 • Material filtru: Metalic
 • Tip lumina: LED
 • Număr becuri: 2
 • Putere de absorbtie: 618 m3/h de aer
 • Nivel zgomot: 56 dB
 • Putere: 206 W
 • Trepte putere: 3 viteze
 • Tensiune alimentare: 220 V, 240 V
 • Numar motoare: 2

Avantaje:

Dezavantaje:

Ghid de cumpărare: Cum să alegi cea mai buna hota fara evacuare cu filtru de carbon fara burlan

Cum am selectat cele mai bune hote fără conducte

Am dezvoltat lista noastră cu cele mai bune hote fara evacuare, identificând mai întâi concurenții care îndeplinesc criteriile de bază. Apoi, echipa a analizat peste 35 dintre cele mai disponibile hote fara burlan din acea listă și le-a punctat pe toate pe baza a 25 de atribute. Ne-am redus în continuare lista la hote de top fara evacuare. Evaluările noastre iau în considerare factori precum prețul mediu, recenziile clienților, numărul de comercianți disponibili, garanția, temporizatoarele de evacuare, vitezele ventilatorului și opțiunile panoului de control cu ecran tactil. Toate evaluările sunt stabilite exclusiv de echipa noastră editorială.

De ce poți avea încredere în TopElectronice: Echipa TopElectronice se angajează să-ți ofere evaluări și informații independente, impartiale. Folosim date și sfaturi de specialitate pentru a informa întregul conținut. În plus, consiliul nostru consultativ de profesioniști autorizați verifică faptele și examinează conținutul nostru pentru acuratețe și relevanță.

Vezi și cele mai bune hote cu recirculare.

Ce este o hota fara evacuare sau fara burlan?

O hota fara evacuare (alias o hotă fără ventilație) este un aparat poziționat deasupra plitei de gatit care captează fumul, aburul, mirosurile puternice și uleiurile din aer care altfel ar umple bucătăria.

Prin deturnarea acestor contaminanți în sus și departe de aragaz, hotele fără conducte creează o experiență de gatit confortabilă și plăcută, reducând în același timp pelicula grasă care se acumulează pe suprafețele din apropiere.

Hotă cu conductă vs. hotă fără conducte

Hotele cu conducte necesită un sistem de aerisire pentru a elimina mirosurile de gatit din casa ta. Hotele fără sistem de evacuare nu. Hotele fără conducte nu au conducte și uneori nici măcar nu sunt ventilate.

Deoarece modelele fără conducte sunt atât de autonome, pot fi instalate practic oriunde, cum ar fi sub dulap. Majoritatea proprietarilor de locuințe folosesc hote fără conducte atunci când nu au spațiu și nu au spațiu pentru a trece conductele în exterior.

Cum funcționează o hotă fără conducte?

Este simplu, folosește un filtru de carbon pentru a curăța aerul din interiorul casei și îl recirculează înapoi în casa.

Un ventilator trage aerul în hotă și printr-un filtru de carbon (denumit și filtru de cărbune sau cărbune activ), captând contaminanții. Aerul filtrat și curat se întoarce în bucătărie prin orificiile de ventilație din hotă. Multe modele au, de asemenea, filtre deflectoare. Acestea sunt bobine din oțel inoxidabil lavabile care captează particulele de ulei și grasime pe măsură ce aerul trece.

Caracteristici hote fără conducte

Pentru a vă asigura că alegeți cea mai bună hotă fără conducte pentru bucataria ta., ține cont de acești factori:

Dimensiune: ar trebui să fie cel puțin la fel de largă ca gama dvs. pentru a captura eficient toți contaminanții.

Iluminare: o hotă cu iluminare integrată luminează suprafața de gătit, astfel încât să puteți vedea mai bine. De asemenea, oferă o lumină scăzută convenabilă pe care să o lase aprinsă pentru oricine caută gustări până târziu.

Viteze ale ventilatorului: obțineți unul cu viteze diferite. Vitezele mai mici sunt bune pentru sarcini mici de gătit; vitezele mai mari funcționează pentru proiecte mai intense, cum ar fi prăjirea puiului. Vitezele mai mici sunt, de asemenea, mai silențioase.

Material: Asigură-te că exteriorul se potrivește cu restul bucătăriei tale. Hotele fără conducte pot fi achiziționate de obicei din oțel inoxidabil, negru sau alb.

Cum se instalează o hota fara evacuare

Deoarece nu au conducte, hotele fara evacuare nu necesită instalare profesională. Majoritatea proprietarilor de case pot instala singuri o hotă fără conducte dacă sunt la îndemână. Tot ce aveți nevoie sunt niște instrumente de bază – o nivelă, un burghiu și un ciocan.

Procesul specific de instalare variază în funcție de modelul tău și de locul în care vei monta hota. Aceste instrucțiuni ar trebui să îți ofere o idee despre domeniul de aplicare al proiectului:

Poziționează hota deasupra plitei de gătit: conform manualului, hota ar trebui să fie plasată la 70 cm deasupra suprafeței aragazului. Orice mai mare și nu va fi eficient; orice scădere poate duce la deteriorarea termică a unității.

Montează hota pe perete: găsește și marchează centrul peretelui în care vei instala hota. Consultă instrucțiunile incluse și utilizează un nivel pentru a găsi punctele de montare. Poziționează capota și găurește șuruburile în poziție. (Acest lucru necesită o a doua persoană).

Conectează-te la alimentare: majoritatea hotelor fără conducte sunt dotate cu o priză cu trei fire, astfel încât să nu fie nevoie să fie conectate. Dacă nu există deja o priză pe perete, angajează un electrician pentru a instala una.

Atașează coșul de fum: Conectează coșul de fum la partea superioară a hotei. Este posibil să ai nevoie de o șurubelniță pentru acest pas.

Introduce filtre: plasează filtrele de carbon în setările lor. Acestea au făcut să fie rotite sau făcute clic în poziție.

Cum să determini care hota fara evacuare este cea mai bună pentru tine

Putere de absorbtie (mc h)

Când alegi o hota fara burlan, este posibil să vezi literele W sau m³/h sau mc h, care reprezinta ce putere are hota sau puterea de absorbtie. Adicaă, cât de mult aer este capabil să miște o hotă. Hotele fără conducte folosesc în mare măsură filtre (filtru de carbon). Motorul hotei este important pentru funcționarea acesteia.

Mărimea

Dimensiunea hotei fără conducte este, de asemenea, importantă dacă vrei să funcționeze corect. Vrei ca hota să filtreze fumul și grăsimea, așa că trebuie să acopere suficient de pe aragazul tău pentru a putea face acest lucru cu succes. Hota trebuie să fie cel puțin la fel de largă ca gama în sine, dar, dacă este posibil, vrei să o faci cu 12 cm mai lată; aceasta îți oferă încă 6 cm pe latură.

Viteza ventilator/zgomot

În funcție de ce fel de gătit ai tendința de a face, îți vei dori un ventilator care să țină pasul. Dacă gătești mult cu grasime, de exemplu, ai nevoie de ceva care poate funcționa puțin mai greu. Având mai multe viteze ale ventilatorului, se va adapta o varietate mai mare de nevoi de gătit. Vei dori să găsești unul care să facă în continuare zgomot minim, chiar și atunci când lucrează cel mai mult.

Montabil pe perete

Hotele montate pe perete sunt o opțiune accesibilă și flexibilă pentru mulți proprietari. Poți alege stilul și dimensiunea care se potrivește cel mai bine bucătăriei tale, inclusiv modelele convertibile pentru funcționare fără conducte sau conducte. Acest tip îți oferă un aspect elegant, cu instalare și curățare ușoară.

Filtru

Majoritatea hotelor fără evacuare au fie un filtru de carbon, fie un ecran de plasă metalică. Filtrul de carbon este cel mai comun tip de filtru pentru hotele fără evacuare, chiar dacă unele pot avea oțel inoxidabil sau plasă. Un filtru de cărbune folosește cărbune activ pentru a absorbi lucruri precum grăsimile și mirosurile. Rețini că pentru ca acesta să fie cel mai eficient, filtrul de cărbune trebuie înlocuit la fiecare câteva luni. Și, ca rezultat, de obicei, sunt vândute separat. Lucrul bun este că sunt relativ ieftine și ușor de găsit. De obicei, ai un filtru permanent care trece peste filtrul de cărbune care nu ar trebui să fie înlocuit. Cu toate acestea, trebuie curățat pentru a evita deteriorarea

Motive pentru a alege o hotă fara evacuare

Liniște

O hota fara evacuare va filtra aerul din bucătărie cu un zgomot minim.

Instalare usoara

Deoarece nu există nicio conductă de care să se ocupe, instalarea durează mai puțin. Se poate face în câteva ore.

Flexibilitate

O hota fara evacuare poate fi instalată pentru a funcționa cu un aerisire extern tradițional sau integrată în insula la alegere, ceea ce creează o suprafață suplimentară pentru gătit și spațiu suplimentar pe tejghea.

Sfaturi pentru întreținerea și curățarea unei hote fara evacuare

Întreținerea periodică a filtrelor și a sistemelor de filtrare poate ajuta la îmbunătățirea performanței acestora și poate asigura o durată de viață a unei hote fără conducte pentru anii următori. Prin urmare, se recomandă citirea manualului de utilizare cât mai curând posibil pentru a te familiariza cu modul de îngrijire și întreținere a filtrului.

Curățarea filtrului hotei

Pentru a curăța filtrul de carbon al hotei, șterge-o cu un burete sau o cârpă udă, dar nu folosește perete de curățat sau abrazivi. Dacă alege să folosești săpun și apă fierbinte, asigură-te că vei clăti bine filtrul înainte de a-l lăsa să se usuce.

Verificarea sistemului de ventilație al hotei

În calitate de proprietar, vrei să te asiguri că aparatele tale sunt instalate în siguranță și funcționează conform prevederilor. Inspectarea și curățarea orificiului de ventilație al hotei este o necesitate, deoarece se poate înfunda cu grasime de gătit și crește riscul de incendiu. Asigură-te că vei consulta manualul de utilizare pentru a afla cum să verifici corect sistemul de ventilație al hotei clasice.

Intretinere preventiva

O hota fara evacuare bine întreținută se va asigura că funcționează la performanțe de vârf și, în cele din urmă, va prelungi durata de viață a motorului și a componentelor motorului, reducând astfel șansa de a avea nevoie de o înlocuire. De la curățări adecvate până la schimbarea filtrelor și tot ceea ce este între ele, un program de întreținere preventivă și o listă de verificare poate ajuta la îngrijirea adecvată a hotei tale.

Vezi și ghidul nostru pentru cea mai buna hota de bucatarie.

Întrebări frecvente despre cele hote fara evacuare

Daca aveti nevoie de o hota fara evacuare, recomandam hota Electrolux EFB90400X. Aceasta hota are trei trepte de viteza, un filtru de carbon si un filtru aerosol. Daca ai nevoie de aer curat in casa ta, aceasta este solutia. Hota fără evacuare este o soluție practică și eficientă pentru a elimina fumul și mirosurile rezultate în timpul gătitului pe gaz. Aceasta poate fi instalat ușor și rapid, iar funcționarea sa se face automat și permite o livrare constantă a aerului curat în bucătărie.

Cand vine vorba de hotele fara evacuare sunt o optiune excelenta pentru cei care locuiesc intr-o zona unde evacuarea aerului nu este posibila. Acestea permit inlaturarea prafului si a mirosurilor din locuinta fara a necesita o conexiune la o teava de evacuare.

Hota Electrolux EFB90400X are mai multe avantaje, printre care trei trepte de viteza, un filtru de carbon si un filtru aerosol. De asemenea, aceasta hota are si un sistem de iluminare LED si un senzor de lumina pentru a ajusta luminozitatea in functie de nevoile dumneavoastra.

Hota Electrolux EFB90400X este foarte silentioasa. Cu o viteza maxima de functionare, zgomotul produs este de doar 55 dB.

Hota Electrolux EFB90400X are o garantie de 2 ani.

Hota telescopica este o hota retractabila in exterior, ce realizeaza aceeasi sarcina de absorbtie si filtrare sau evacuare in exterior a aerului ca orice alt tip de hote clasice.

Hota incorporabila – o hota incorporabila se incastreaza in mobilier, economisind spatiu. Unele modele au elemente telescopice, care se pot extinde in timpul functionarii. Dintre acestea, se remarca in mod special modelele de hota incorporabila Down Draft, care se monteaza in blatul de bucatarie

Friendly and carefree funny bearded gay man in grey sweater edit profile picture online dating app

Marcel Popa

Blogger

Marcel Popa este editorul șef  al Top Electronice și a acoperit tehnologia de peste 5 de ani. În plus față de supravegherea direcției Top Electronice, Marcel Popa este specializat în acoperirea tuturor lucrurilor mobile, după ce a revizuit zeci de smartphone-uri și alte gadget-uri.

Abonează-te!

Obține acces instantaneu la știri de ultimă oră, cele mai tari recenzii, oferte excelente și sfaturi utile.

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.

ABONEAZĂ-TE!

Cele mai recente știri hi-fi, home cinema și tehnologie, recenzii, sfaturi de cumpărare și oferte, direct în căsuța ta de e-mail!

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.