Top Electronice

LG OLED55A13LA – Televizor inteligent 4K Ultra HD OLED cu review complet

Televizor LG OLED55A13LA

Tabel de Conținut

LG OLED55A13LA este un televizor inteligent de ultimă generație, cu caracteristici remarcabile și imagini uimitoare. Acest televizor oferă o experiență de vizionare premium, cu un ecran OLED 4K Ultra HD și un sistem de sunet Dolby Atmos.

Avantaje:

Dezavantaje:

Specificații tehnice:

  • Diagonala display: 139 cm
  • Tip TV: Smart TV
  • Tehnologie display: OLED, Full HD
  • Tehnologie speciala: HDR, televizor LED Smart
  • Claritate imagine: 4K
  • An aparitie: 2021
  • Rezolutie: 3840 x 2160
  • Aplicatii Video Streaming: Youtube, HBO Go, Netflix
  • Sistem de operare: WebOS
  • Opțiuni: Magic Remote

Caracteristici și specificații tehnice

LG OLED55A13LA are un ecran OLED de 55 inch, cu rezoluție 4K Ultra HD (3840 x 2160 pixeli). Acest ecran oferă culori vii și detalii clare, cu un contrast exceptional și o gamă largă de culori. De asemenea, acest televizor are un procesor avansat AI, care optimizează în mod automat imaginile și sunetul, pentru o experiență de vizionare mai bună.

Sistemul de sunet Dolby Atmos oferă o experiență audio captivantă, cu sunet clar și puternic. De asemenea, televizorul are conexiuni multiple, inclusiv HDMI, USB și Wi-Fi, astfel încât să poată fi conectat la diverse dispozitive externe, precum laptopuri, console de jocuri sau sisteme de home cinema.

Design

Televizorul LG 139 cm Smart 4K Ultra HD OLED Clasa G (OLED55A13LA) este un produs de înaltă calitate, care se distinge prin designul său elegant și modern. Acest televizor are un ecran OLED curbat, care oferă o experiență de vizionare de neuitat, cu imagini clare și culori vibrante.

Cu dimensiunea de 139 cm, acest televizor este potrivit pentru orice camera, fie că este vorba despre living, dormitor sau birou. Datorită tehnologiei 4K Ultra HD, toate detaliile sunt redate cu precizie, iar imagini sunt mai clare și mai bine definite decât în cazul televizoarelor standard.

Pe lângă calitatea imagini, acest televizor se distinge și prin funcțiile inteligente, precum accesul la aplicații precum Netflix sau Amazon Prime Video prin intermediul sistemului Smart TV. De asemenea, televizorul este dotat cu un sistem de sunet de înaltă calitate, care completează experiența de vizionare.

Designul său elegant și minimalist face ca acest televizor să se integreze perfect în orice decor, fiind un element de design care nu va fi niciodată în afara atenției. Cu un finisaj negru mat, acest televizor are un aspect premium, care poate fi completat cu suportul TV potrivit.

Sunet

Sunetul oferit de Televizorul LG 139 cm Smart 4K Ultra HD OLED Clasa G (OLED55A13LA) este unul de înaltă calitate, care se distinge prin claritate și putere. Acest televizor este dotat cu un sistem audio avansat, care oferă o experiență auditivă completă și intensă.

Cu tehnologii precum Dolby Atmos și DTS-HD, sunetul este redat cu precizie și detaliere, oferind un spațiu audio tridimensional care poate fi perceput ca fiind în jurul utilizatorului. Acest sistem audio permite utilizatorilor să se bucure de muzică, filme și jocuri cu un sunet mai bogat și mai profund.

În plus, televizorul dispune de un sistem audio integrat, care oferă o putere sonoră suficientă pentru a umple întreaga cameră cu sunet. Acest sistem audio include difuzoare integrate, care asigură o acustică optimă, fără distorsiuni sau probleme de claritate.

În cazul în care utilizatorul dorește o experiență audio mai personalizată, acest televizor poate fi conectat la un sistem audio extern, prin intermediul conexiunilor disponibile, cum ar fi HDMI, Optical sau ARC. Acest lucru permite utilizatorilor să se bucure de sunet de înaltă calitate, fără compromisuri.

Conectivitate

Acest televizor LG OLED55A13LA oferă conectivitate avansată pentru a fi în măsură să satisfacă nevoile tale de divertisment. Acesta dispune de 3 porturi HDMI, 2 porturi USB, LAN Ethernet și Wi-Fi integrat pentru a te bucura de conținut online fără probleme. Poți conecta dispozitive externe precum playere de DVD sau sisteme de gaming la porturile HDMI și USB, iar LAN Ethernet îți permite să te conectezi la rețeaua ta locală pentru acces la internet. Wi-Fi-ul integrat te ajută să accesezi diverse aplicații precum Netflix, YouTube sau Amazon Prime Video.

Cu LG OLED55A13LA, poți accesa o gamă largă de conținut multimedia, de la filme la muzică și fotografii, prin intermediul porturilor USB. De asemenea, poți să te bucuri de conținutul tău preferat direct pe televizor, fără a mai fi nevoie să te conectezi la un computer sau laptop.

Pe lângă acestea, acest televizor dispune de tehnologia AirPlay 2 și de compatibilitate cu Google Assistant și Amazon Alexa, care îți permit să controlezi televizorul prin intermediul unei voci sau al unui dispozitiv compatibil. De asemenea, cu LG OLED55A13LA, poți să te bucuri de conținutul tău preferat fără întreruperi prin intermediul tehnologiei Dolby Atmos și DTS-HD.

Calitatea imaginii

Televizorul LG OLED55A13LA cu diagonala de ecran de 139 cm este echipat cu tehnologia 4K Ultra HD și OLED, oferind o calitate a imaginii impresionantă. Tehnologia OLED asigură un contrast infinit și culori vibrante, fiecare pixel putând fi controlat independent pentru a oferi o imagine clară și detaliată. 4K Ultra HD îmbunătățește claritatea și detaliile imaginii prin oferirea unei rezoluții de patru ori mai mare decât Full HD.

Acest televizor de clasa G dispune de caracteristici avansate de procesare a imaginii, cum ar fi tehnologia de procesare a semnalului și tehnologia de îmbunătățire a culorilor, care asigură o imagine clară și naturală chiar și în scene cu mișcare rapidă. De asemenea, oferă suport pentru tehnologii precum HDR și HDR10, care îmbunătățesc contrastul și culorile imaginii.

În plus, acest televizor vine cu tehnologia LG ThinQ AI, care permite utilizatorilor să acceseze un număr mare de aplicații și servicii de streaming prin intermediul asistentului vocal integrat. De asemenea, poate fi controlat prin intermediul telefonului sau al unei tablete, prin intermediul LG TV Plus.

Vezi ghidul nostru cu cele mai bune televizoare.

Distribuie

ABONEAZĂ-TE!

Cele mai recente știri hi-fi, home cinema și tehnologie, recenzii, sfaturi de cumpărare și oferte, direct în căsuța ta de e-mail!

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.