Top Electronice

Televizorul LG 55UP77003LB – Un Review Detaliat

Televizorul LG 55UP77003LB

Tabel de Conținut

Televizorul LG 55UP77003LB este un dispozitiv inteligent 4K cu o diagonală de 139 cm, oferind o calitate a imaginii Ultra HD de excepție. Este un televizor care poate fi folosit pentru a viziona filme și seriale online, dar și pentru a naviga pe internet sau pentru a juca jocuri.

Avantaje:

Dezavantaje:

Specificații tehnice:

Acest televizor inteligent este dotat cu caracteristici avansate, cum ar fi:

  • Diagonală de 139 cm (55 inch) cu rezoluție Ultra HD 4K (3840 x 2160 pixeli)
  • Procesor Quad Core
  • HDR 10 Pro și HLG
  • LG ThinQ AI și Google Assistant
  • 4 porturi HDMI și 3 porturi USB
  • Wi-Fi integrat și Bluetooth 5.0
  • Suport pentru Dolby Atmos și DTS-HD

Designul Elegant al Televizorului LG 55UP77003LB

Televizorul LG de 139 cm cu tehnologie Smart 4K Ultra HD LED de clasa G (55UP77003LB) este un produs de top, cu un design modern și atractiv. Carcasa neagră cu linii fine și elegante se integrează perfect în orice decor.

Ecranul de 139 cm cu rezoluție 4K Ultra HD oferă imagini clare și detaliate, cu culori vii și naturale. Acest televizor are tehnologie LED, care oferă un contrast excelent și o lumină uniformă.

Interfața Smart a televizorului permite accesul la o gamă largă de aplicații, cum ar fi Netflix, YouTube, Amazon Prime Video și multe altele. Puteți naviga prin meniu cu ajutorul telecomenzii, sau puteți utiliza aplicația Magic Remote pentru a controla televizorul prin intermediul smartphone-ului sau al tablettei.

Caracteristicile audio și video ale acestui televizor sunt la nivel înalt. Sunetul clar și puternic este asigurat de tehnologia DTS Virtual X, care oferă o experiență audio surround virtuală. De asemenea, televizorul are suport pentru Dolby Vision, care oferă culori mai bogate și un contrast mai puternic în scenele cu lumină scăzută.

Conectivitatea și Caracteristicile Inteligente

Televizorul LG de 139 cm cu tehnologie Smart 4K Ultra HD LED de clasa G (55UP77003LB) este echipat cu multiple opțiuni de conectivitate, care vă oferă acces la o gamă largă de dispozitive și servicii multimedia.

În primul rând, televizorul are conexiuni HDMI și USB pentru a vă conecta dispozitive externe precum un decodor sau un player de blue-ray. Acestea vă permit să vizionați conținut de înaltă calitate fără întreruperi. De asemenea, televizorul are și un slot CI +, care vă permite să accesați conținut criptat prin intermediul unui card smart.

În plus, televizorul este dotat cu tehnologie Wi-Fi, care vă permite să accesați conținut multimedia prin intermediul internetului fără a fi nevoie să vă conectați la un cablu Ethernet. Acest lucru vă permite să accesați aplicații populare precum Netflix, Amazon Prime Video sau YouTube fără a fi nevoie să vă conectați la alt dispozitiv.

Televizorul are, de asemenea, conexiune Bluetooth, care vă permite să vă conectați la difuzoare sau căști wireless pentru o experiență audio mai personalizată. În plus, televizorul are și opțiunea de conectare la o rețea LAN prin intermediul unui cablu Ethernet, care vă oferă acces la internet de mare viteză.

Sunetului

Acest televizor LG de 55 inch cu tehnologie 4K Ultra HD și LED, modelul 55UP77003LB, este echipat cu sunet de înaltă calitate pentru a oferi o experiență audio superioară. Sunetul este susținut de sistemul audio LG AI Sound care optimizează calitatea sunetului în funcție de conținutul redat. De asemenea, acest televizor are un sistem audio intern cu 20 W putere, care oferă un sunet clar și puternic.

În plus, acest televizor oferă o gamă largă de opțiuni de conectivitate audio, inclusiv Bluetooth și Wi-Fi, astfel încât să puteți să vă bucurați de sunet de înaltă calitate atât din propriile dispozitive cât și din servicii de streaming online. Puteți conecta difuzoare externe, cum ar fi bara de sunet sau sistemul de sunet surround, prin intermediul porturilor HDMI sau optical pentru o experiență audio îmbunătățită.

Tehnologia AI Sound din acest televizor analyzează conținutul redat și ajustează automat setările de sunet pentru a se potrivi cu acesta. De exemplu, dacă redați un film cu acțiune, sistemul AI Sound va ajusta setările de sunet pentru a oferi un sunet mai puternic și mai clar pentru efectele sonore. Dacă redați muzică, AI Sound va ajusta setările pentru a oferi un sunet clar și echilibrat.

Concluzie

Televizorul LG 55UP77003LB este un dispozitiv inteligent 4K cu un design elegant și caracteristici avansate. Calitatea imaginii și a sunetului sunt excepționale, oferind o experiență de vizionare realistă și captivantă. De asemenea, conectivitatea Wi-Fi integrată și caracteristicile inteligente fac din acest televizor un dispozitiv ușor de utilizat și de controlat.

Acest televizor inteligent LG 55UP77003LB este un dispozitiv de top, cu caracteristici tehnice și de conectivitate excelente, precum și o calitate a imaginii și a sunetului de excepție. Dacă sunteți în căutarea unui televizor performant, acest dispozitiv ar putea fi alegerea perfectă pentru dvs.

Vezi topul nostru de cele mai bune televizoare.

Distribuie

Contactează-ne

ABONEAZĂ-TE!

Cele mai recente știri hi-fi, home cinema și tehnologie, recenzii, sfaturi de cumpărare și oferte, direct în căsuța ta de e-mail!

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.