Top Electronice

Cum să folosești tigara electronică corect? Recomandări pentru vape

cum sa folosesti tigara electronica corect

Tabel de conținut

Așadar, ai un vaporizator. Dar te-ai întrebat vreodată cum se folosește o tigară electronică corect? Dacă ești un vaper nou, atunci s-ar putea să fi fost dezamăgit de experiențele tale timpurii.

Aceasta este o problemă comună cu care se confruntă oamenii, de obicei pentru că sunt obișnuiți să fumeze țigări tradiționale și încearcă să-și abordeze vape-urile în același mod. De fapt, a învăța cum să vapezi este o formă de artă – dar nu știință rachetă. Iată câteva sfaturi simple pentru a începe corect.

Dacă ești în căutarea unei țigări electronice, echipa noastră îți recomandă cea mai bună țigară electronică pentru tine.

Alegerea vaporizatorului potrivit

Dacă ești nou-nouț în vaping, primul lucru pe care trebuie să-l știi este cum să-ți folosești vape-ul. Cel mai bine este să începi simplu cu un dispozitiv care este proiectat pentru ușurință în utilizare, portabilitate și eficiență.

Cu toate acestea, „simplu” în termeni de vaping cu siguranță nu înseamnă „inferior”. Poți găsi vaporizatoare pentru începători de foarte înaltă calitate și la prețuri accesibile, care îți vor ușura începutul și îți vor oferi o experiență excelentă de vaping. Probabil că vei dori o țigară electronică, o țigară electronică de unică folosință sau un sistem de capsule de unică folosință sau reîncărcabil, astfel încât să nu îți mai faci griji pentru o întreținere complicată, mai ales în timp ce înveți.

Vrei să afli care este diferența dintre vapori și fum? Citește aici.

Alegerea e-lichidului

Poate fi un proces de a alege e-sucul potrivit pentru tine. Există o mulțime de alegeri de făcut precum, puterea nicotinei și, desigur, aroma (partea distractivă). În general, lichidele cu PG mai mare oferă o aromă mai puternică, mai intensă și lovituri mai puternice, în timp ce opțiunile cu VG mai mare sunt grozave pentru persoanele care doresc nori de vapori mari și masivi la expirare.

Cel mai bun mod de a găsi sucul de vape potrivit pentru tine este să experimentezi. Cumpă câteva tipuri diferite de suc (sau câteva arome diferite dacă cumperi dispozitive de unică folosință) și încearcă-le. Odată ce ai găsit combinația potrivită de factori, experiența ta de vaping se va îmbunătăți.

Îți recomandăm și ghidul nostru pentru a te lăsa de fumat și a face trecerea la vape.

Cum să folosești țigara electronică corect

O greșeală pe care o fac mulți foști fumători atunci când încep cu vape-uri este să ia pufuri prea scurte.

Această tehnică funcționează bine cu țigările, dar atunci când o faci cu un vape, nu există timp pentru ca suficient lichid să treacă peste elementul de încălzire. Ai răbdare și ia o pufăială mai lungă și mai lentă și te vei bucura de o sesiune mai satisfăcătoare. Există două tehnici principale pentru cum să inhalezi:

  • Gură la plămân. Acest tip de inhalare este potrivit pentru vape-uri mai mici, cu mai multă nicotină. Este foarte asemănător cu fumatul unei țigări. Vei trage vapori încet în gură, îi vei ține în gură pentru câteva secunde și apoi îi vei respira în plămâni. Odată ce vaporii intră în plămâni, expiră Această metodă este perfectă pentru persoanele care doresc să înlocuiască fumatul cu vaping.
  • Direct la plămâni. Pentru o lovitură mai lină, încearcă metoda direct la plămâni folosind un dispozitiv mai mare, cu mai puțină nicotină. Acesta este un mod mai simplu de a inspira, care implică doar atragerea rapidă și directă a vaporilor în plămâni, la fel ca acțiunea pe care ai face-o pentru a respira adânc. Apoi, expiră vaporii imediat.

Este o idee bună să aștepți câteva minute între sesiunile de vaporizare pentru a permite elementului de încălzire să se răcească și, de asemenea, pentru a preveni probleme precum iritația gâtului. Dacă ești în căutarea unei alternative mai bune la fumat, ai ajuns la locul potrivit – iar acum știi cum să vapezi corect pentru cea mai bună experiență.

ABONEAZĂ-TE!

Cele mai recente știri hi-fi, home cinema și tehnologie, recenzii, sfaturi de cumpărare și oferte, direct în căsuța ta de e-mail!

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.