Top Electronice

Recenzie Samsung AU7172: televizor grozav de gamă medie cu culori vibrante

televizor pentru filme SAMSUNG 50AU7172

Tabel de Conținut

De multă vreme am observat că gama medie a lui Samsung are televizoare excelente, care urmăresc să ofere utilizatorilor performanțe bune fără a fi nevoie să plătească sume foarte mari pentru un televizor din această categorie. Cu această ocazie dorim să vorbim despre Samsung 50AU7172 care ni se pare o opțiune interesantă care se remarcă în principal prin diferitele caracteristici pe care le integrează, evident că în acest articol urmează să vorbim la nivel general despre acest model, adică vom aminti atât cele bune, cât și cele rele.

Avantaje:

Dezavantaje:

Specificații tehnice:

  • Diagonala display: 139 cm
  • Tip TV: Smart TV
  • Tehnologie display: OLED, Full HD
  • Tehnologie speciala: HDR
  • Claritate imagine: 4K
  • An aparitie: 2021
  • Rezolutie: 3840 x 2160
  • Aplicatii Video Streaming: Youtube, HBO Go, Netflix

Design exterior al Samsung AU7172

Remarcăm că Samsung 50AU7172U are un design izbitor care nu se vede de obicei în gama medie, prin urmare, ajunge să fie un punct pozitiv, mai ales acum că utilizatorii preferă design-uri mai elaborate. În primul rând, vorbim despre varianta de 50 de inci, perfectă pentru încăperile de dimensiuni medii.

La fel, găsim un aspect mai bine lucrat din față care oferă rame subțiri, care oferă un mediu elegant și oferă televizorului mai multă prezență. Un alt detaliu interesant este că conținutul va avea un răspuns mai bun, deoarece ecranul va fi mai subțire datorită spațiului său util de 94%.

Ne confruntăm cu un aspect aproape minimalist care arată detalii interesante . Același lucru este menținut și de partea din spate care elimină toată grosimea și oferă o mai bună acomodare cutiei de conectori. Daca cautam ceva negativ putem mentiona ca singurul lucru rau este constructia lui care pare nu foarte rezistenta.

Connectivitate

Acest televizor prezinta o conectivitate simpla care asigura conectorii necesari pentru a primi o experienta conform nevoilor noastre. Pentru început, găsim trei intrări HDMI 2.0 care sunt perfecte pentru transmiterea semnalului de la dispozitive externe. Avem un singur USB pe care îl putem folosi pentru a reda conținut sau pentru a-l înregistra dacă dorim.

Pe tema wireless evidențiem prezența Wi-Fi, Bluetooth și DLNA. Daca vrei sa vezi restul conexiunilor care sunt disponibile, o poti verifica in tabelul de specificatii pe care ti-l lasam mai sus.

Calitatea imaginii și funcțiile în general ale Samsung AU7172

Samsung AU7172 are o calitate pe care o considerăm suficientă pentru a vizualiza conținutul tău preferat. Acest lucru se datorează optimizării bune pe care au implementat-o, de asemenea, include anumite tehnologii care îmbunătățesc experiența. În primul rând, oferă rezoluție 4K pentru a vedea detalii mai realiste.

Totuși, principalul dezavantaj este panoul său Edge LED, întrucât am observat că în funcție de mediu putem primi unele pierderi de calitate. Acest lucru este observat cel mai adesea atunci când se află în medii foarte întunecate sau luminoase deoarece acest tip de iluminare de fundal nu atinge puterea necesară.

La început am menționat că acest model echipează câteva funcții care ne vor oferi o experiență mai bună. Aici scoatem in evidenta prezenta PurColor care mareste spectrul culorilor cu ideea ca acestea sunt expuse intr-un mod mai viu si mai intens pentru a putea vizualiza mai bine detalii.

Pentru a obține imagini fluide, a fost integrată noua tehnologie Motion Xcelerator Turbo, care oferă mari beneficii în timpul jocului. Pentru ca totul să funcționeze optim avem procesorul 4K. Nu putem uita că acest model ne oferă compatibilitate HDR+ care ne va oferi imagini mai clare și mai precise.

Conectivitate

Acest televizor prezinta o conectivitate simpla care asigura conectorii necesari pentru a primi o experienta conform nevoilor noastre. Pentru început, găsim trei intrări HDMI 2.0 care sunt perfecte pentru transmiterea semnalului de la dispozitive externe. Avem un singur USB pe care îl putem folosi pentru a reda conținut sau pentru a-l înregistra dacă dorim.

Pe tema wireless evidențiem prezența Wi-Fi, Bluetooth și DLNA. Daca vrei sa vezi restul conexiunilor care sunt disponibile, o poti verifica in tabelul de specificatii pe care ti-l lasam mai sus.

Sunet

Principala slăbiciune a acestui model este calitatea sa audio și nu spunem acest lucru pentru că îl considerăm rău, însă nu este suficient pentru conținutul cel mai pretențios. Detaliul se regaseste in difuzoarele sale care abia ajung la o putere totala de 20W .

Singurul avantaj este că include îmbunătățiri precum Adaptive Sound, Dolby Digital Plus și Q-Symphony pentru a auzi un sunet mai captivant și mai precis, mai ales în dialoguri. Cu toate acestea, pentru a obține un sunet de calitate, va fi necesar să achiziționați o bară de sunet.

Analiza software-ului / Smart TV și mai multe caracteristici notabile

Samsung 50AU7172 funcționează cu propriul sistem cunoscut sub numele de Tizen , care se remarcă prin munca sa excelentă și este considerat unul dintre cele mai bune, mai ales că vine cu o optimizare și securitate foarte bune, de asemenea, are un catalog de destul de multe aplicații. Este bine ca integreaza tot felul de optiuni .

Trebuie să evidențiem câteva funcții exclusive pentru acest sistem, de exemplu, Tap View care ne permite să redăm conținut direct de pe smartphone-ul nostru, cel mai bun dintre toate este că îl detectează automat, făcând astfel mult mai ușor pentru noi să îl redăm. Ideal pentru vizualizarea și gestionarea rețelelor sociale.

O altă funcție izbitoare este Samsung TV Plus care ne permite să vedem mai multe canale gratuit. De parcă nu ar fi de ajuns, are un mod de joc care ne permite să ne bucurăm de mișcări mai fluide și mai precise cu o calitate foarte ridicată a imaginii. Fără îndoială, acest model este o opțiune grozavă fără a fi nevoie să cheltuiești prea mult.

Dacă vrei să vezi mai multe televizoare te sfătuim să consulți ghidul nostru cu cele mai bune televizoare.

Distribuie

ABONEAZĂ-TE!

Cele mai recente știri hi-fi, home cinema și tehnologie, recenzii, sfaturi de cumpărare și oferte, direct în căsuța ta de e-mail!

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.