Top Electronice

Trotineta Electrică Kugoo G2 Pro: Recenzii și Păreri – Tot ce trebuie să știi

kugoo g2 pro

Tabel de Conținut

Aceasta este o revizuire cuprinzătoare a trotinetei electrice Kugoo G2 Pro, probabil cea mai bună trotinetă electrică cu un raport calitate-preț în ceea ce privește performanța, specificațiile și puterea absolută, dar și confort, siguranță și caracter complet.

De ce ar trebui să cumperi modelul Kugoo G2 Pro?

Spre deosebire de majoritatea trotinetelor electrice, Kugoo, G2 Pro, deși este încă un raport calitate-preț nebun, nu este tocmai un model de buget.

Trotineta este foarte dură, versatilă, de o calitate puternică și are un set bine echilibrat de caracteristici și specificații. Cu toate acestea, această trotinetă electrică probabil se înclină mai mult spre capătul avansat al spectrului decât spre capătul de începător.

Noi spunem că trotineta electrică Kugoo G2 Pro va fi perfectă pentru oricine caută ceva mai mult din acea putere de foc chineză brută, fără a fi nevoie să-și vândă un rinichi pentru a-și permite modelul. Trotinetele cu specificații și performanțe similare vor costa probabil dublu, așa că Kugoo G2 Pro poate fi descris cu siguranță ca o trotinetă electrică cu putere medie în funcție de buget.

Anvelopele acestei trotinete electrice vor putea face față plimbărilor offroad fără probleme. Trotineta poate suporta multe pedepse, așa că, în afară de offroad, orice fel de teren accidentat, drumuri proaste sau alte probleme pe care le întâmpini, nu va fi o mare sarcină pentru această trotinetă electrică.

Cel mai mare atuu al lui Kugoo G2 Pro este faptul că are o autonomie mare de 50 km / 31 mi. Aceasta înseamnă că trotineta va fi și un foarte bun însoțitor de navetă, dar și oricine caută plimbări distractive fără sfârșit va găsi această trotinetă ca fiind grozavă pentru ei.

Povestea Brandului Kugoo

Este aproape imposibil pentru un pasionat de trotinete electrice din Europa să nu fi auzit niciodată de marca Kugoo. Trotinetele lor sunt unele dintre cele mai utilizate trotinete vreodată și asta se datorează în mare parte raportului calitate-preț oferit de modelele lor.

Acesta nu a fost întotdeauna cazul.

Acum câțiva ani, dacă ai fi spus Kugoo cuiva, probabil că s-ar uita amuzant la tine și s-ar întreba ce fel de zgomot ai făcut cu gura. Xiaomi și Ninebot au avut o stăpânire globală pe piața trotinetelor în general și același lucru a fost valabil și în Europa.

Dar Kugoo a lansat cu răbdare model după model de succes, lovind cuiul în cap cu fiecare lansare următoare. Toate trotinetele lor au sens, au o viziune clară despre cine sunt făcute și vin întotdeauna la prețuri accesibile.

Astăzi, Kugoo împarte tronul cu cele două mărci vechi, eventual chiar depășește unul dintre ele (sau ambele). G2 Pro este una dintre cele mai bune oferte ale lor și asta spune multe pentru acest model.

Asamblarea trotinetei Kugoo G2 Pro

Pachetul cântărește 26 kg / 57 lbs și include:

 • Trotineta electrică Kugoo G2 Pro
 • ghidon
 • trusă de instrumente și șuruburi
 • încărcător
 • manual de utilizare
 • card de garantie

Pentru a asambla trotineta, trebuie doar să instalezi ghidonul în pipă și să înșurubezi cele două șuruburi. Totuși, se recomandă insistent să efectuezi o verificare rapidă a mai multor alte lucruri și să te asiguri că nu au existat daune la livrare, inclusiv să te asiguri că nu există șuruburi slăbite, bateria este plină, anvelopele sunt umflate și frânele sunt operațional și suficient de puternic pentru nevoile tale.

Cum se folosește trotineta electrică Kugoo G2 Pro?

Utilizarea trotinetei Kugoo G2 Pro nu poate fi mai simplă. Aceasta este o trotinetă electrică cu pornire zero, iar cele două lucruri pe care trebuie să le faci pentru a începe să conduci sunt să pornești trotineta și să apeși pedala de accelerație.

Kugoo G2 Pro are 3 moduri de viteza (Eco, Standard, Turbo), fiecare cu propria sa limita de viteza.

Trotineta este destul de puternică, așa că va trebui să rămâi concentrat pe plimbare tot timpul. De asemenea, amintește-ți întotdeauna să porți casca și, de preferință, una care oferă mai multă protecție.

Plierea trotinetei

Mecanismul de pliere al trotinetei Kugoo G2 Pro este probabil cel mai sigur mecanism de pliere disponibil în scutere astăzi.

Pentru a debloca mecanismul de pliere, trebuie să deșurubezi știftul de blocare din partea din față a tijei și apoi să îl tragi spre față. Abia atunci poți plia ghidonul în jos. Ghidonul nu se blochează în spatele trotinetei electrice.

Plierea trotinetei este simplă, dar sigură, așa că cele câteva secunde suplimentare pe care le poate dura în comparație cu alte mecanisme de pliere mai puțin sigure merită foarte mult.

Calitatea și design-ul

La fel ca toate trotinetele adevărate offroad, este construită pentru a rezista multor abuzuri fără a scoate un bip. Probabil că vei obține mult kilometraj și distracție din ea și o vei folosi mult timp fără un defect major.

Ingineria trotinetei este concepută pentru durabilitate care traduce în designul său și îi conferă un aspect și o senzație asertivă, încrezătoare, dominantă. Trotineta este un vehicul de teren puternic și arată și așa.

Experiența utilizatorului

A deține și a conduce Kugoo G2 Pro se simte ca a avea o superputere. Doar să stai pe puntea înaltă și puternică, să apeși pedala de accelerație și să simți o zguduire de energie în timp ce motorul trotinetei electrice scoate un sunet puternic tocăit, este o experiență proprie. Trotineta are anvelope mari umplute cu aer, suspensie excelentă și multă putere, iar aceasta este o combinație pentru o călătorie lină și bogată.

Viteza și accelerația

Kugoo G2 Pro are o viteză maximă oficială de 50 km/h / 31 mph.

Viteza maximă oficială este obținută în condiții ideale, de laborator, dar a fost confirmată de testele și rapoartele utilizatorilor de mai multe ori. Media din mai multe puncte de date pare a fi undeva în jur de 48-49 kmh, dar câțiva proprietari raportează viteze de peste 50 kmh, așa că putem spune cu siguranță că viteza maximă reală va fi aceeași sau apropiată de cea anunțată. Au existat câțiva cicliști mai grei care au raportat viteze maxime de 45 km/h / 28 mph sau mai puțin.

Accelerația este destul de bună, trotineta se ridică la viteză rapid, dar durează ceva timp pentru a atinge viteza maximă, deoarece accelerația este treptată.

Urcarea

Trotineta urcă bine, dar nu atât de bine pe cât te-ai aștepta judecând după celelalte specificații. Unghiul de urcare este de 15 grade, ceea ce înseamnă că trotineta ar trebui să abordeze majoritatea dealurilor obișnuite pe care le poți întâlni în plimbările zilnice fără probleme. Dacă vrei să urci dealuri mai abrupte, va trebui să îțo dezvolți un anumit impuls.

Autonomie

Raza oficială de acțiune a lui Kugoo G2 Pro este de 50 km / 31 mi, iar această rază de acțiune a fost confirmată în câteva teste independente de utilizatori.

Acum, reține că toți proprietarii au fost în limita de greutate a trotinetei cu o marjă sănătoasă și, de asemenea, au existat câteva teste de utilizator care raportează intervale mai apropiate de 47 km / 29 mi. Acest lucru este comun cu specificațiile trotinetei, indiferent de model, dar cred că este ceva de care ar trebui să fii conștient – trotineta electrică va oferi o autonomie de aproape 50 km / 31 mi, dar poate să nu fie chiar atât de mare.

Puterea motorului

Kugoo G2 este o trotinetă electrică cu tracțiune spate, iar motorul butuc BLDC este integrat în roata din spate.

Are un nivel de putere de 800 Watt. Kugoo nu a specificat dacă aceasta este puterea reală sau de vârf, dar judecând după performanța trotinetei și în comparație cu specificațiile altor trotinete electrice, acesta este probabil nivelul său de putere maxim.

Bateria și alimentarea

Bateria cu litiu 18650 a lui Kugoo are o tensiune de 48 V și o capacitate de 13 Ah, 624 Wh. Este situată pe puntea trotinetei și este bine protejat împotriva intemperiilor.

Portul de încărcare este situat în capătul din stânga din spate al punții. Este protejat de un capac de plastic, dar totuși trebuie să spunem că este o alegere neobișnuită pentru locația unui port de încărcare, deoarece tot praful, murdăria și chiar lichidul pe care îl aruncă învârtirea roții din spate pot ajunge cu ușurință. în jurul lui. Asigură-te că îl curățeți în mod regulat și nu încarci trotineta imediat după mers.

Kugoo spune că trotineta electrică ar trebui să se încarce în 4 până la 6 ore, dar datele empirice și rapoartele utilizatorilor sugerează un timp de încărcare între 5,5 și 6,5 ore.

Luminile și călătoriile pe timp de noapte

Farul principal este situat în partea de jos a tijei, chiar deasupra roții din față. Oferă o lumină puternică la o distanță de aproximativ 8 metri / 26 de picioare și va fi suficient de puternic pentru a călători noaptea. Aceasta este o caracteristică foarte binevenită, deoarece majoritatea trotinetelor electrice au lumini de substituție slabe, pe care trebuie să le actualizezi dacă intenționezu să mergi noaptea și, din fericire, nu este cazul cu lumina lui Kugoo G2 Pro.

Partea laterală a punții are benzi LED roșii, care arată destul de grozav dacă ne întrebi pe noi.

Pe partea superioară a aripii din spate, există o lumină roșie de frână care luminează ori de câte ori folosești frânele.

Frânele și siguranța

Kugoo G2 Pro are un sistem de frânare dublă foarte sigură și foarte puternică. Ambele sunt frâne cu disc și, de obicei, vor veni deja setate la o sensibilitate și o capacitate de răspuns ridicate. Desigur, le poți modifica cu ușurință sensibilitatea, doar ajustând puțin șuruburile de pe ele.

Cu un sistem de frânare redundant și ușor de reglat, Kugoo G2 Pro poate fi etichetat ca o trotineta electrica foarte sigură. Are o distanță de frânare de 4 metri / 13 picioare.

Dacă ai avut vreodată o bicicletă sau un o altă trotinetă, probabil că știi deja acest lucru, dar încearcă întotdeauna să utilizezi frâna din spate mai întâi, mai ales atunci când oprești de la o viteză mare, deoarece frânarea cu frâna din față poate provoca cu ușurință răsturnarea trotinetei electrice.

Suspensia

Suspensia este una dintre cele mai puternice caracteristici ale trotinetei electrice Kugoo G2 Pro. Trotineta dispune de un sistem de suspensie cu arc dublu, cu amortizoare pe ambele roți.

Acest lucru face această trotinetă electrică foarte confortabil de condus. Orice tip de stradă sau drum, indiferent cât de rău sau cât de adânci ar fi gropile, va fi o glumă pentru acest model. De fapt, atât suspensia, cât și anvelopele scuterului vin pregătite pentru plimbări offroad, iar unele trotuare sau crăpături de pe stradă nu vor fi nimic pentru G2 Pro.

Roțile

Anvelopele pneumatice sunt un alt punct forte al trotinetei electrice. Cu un diametru de 10 inci, un profil larg și modele adânci, Kugoo G2 Pro este practic o trotinetă electrică offroad, chiar dacă nu se prezintă ca atare.

De asemenea, calitatea anvelopelor este foarte bună, iar platurile sunt aproape nemaiauzite la această trotinetă electrică. Marca anvelopelor este Yuanxing, iar presiunea lor ideală în anvelope este de 30 PSI.

Una peste alta, anvelopele sunt un alt câștig uriaș pentru acest model.

Ecranul și modul de utilizare

Ecranul LED este destul de mare și este destul de ușor să vezi informațiile afișate pe el. Ocupă locul central pe ghidon. Este bine luminat, și are un contrast ridicat, ceea ce face ca informațiile să fie vizibile chiar și în zilele luminoase.

Ecranul afișează o multitudine de informații:

 • viteza curentă (cu sistemul de unitate preferat)
 • modul viteză
 • viteza maximă și medie a călătoriei
 • nivelul bateriei și procentul
 • odometru (distanta si parcurs)
 • starea luminilor
 • coduri de eroare
 • Voltaj

Ghidonul din stânga trotinetei găzduiește maneta de frână din spate și toate comenzile și butoanele:

 • putere
 • setări și butonul de meniu
 • butoanele plus și minus
 • buton claxon (galben)
 • buton luminos (rosu)

Ghidonul din dreapta are accelerația cu degetul mare pentru accelerare și maneta de frână pentru frâna față.

Puntea și ghidonul

Puntea trotinetei Kugoo G2 Pro este destul de largă și confortabilă. Sigur, există punți mai mari acolo, dar acesta va fi destul de mare chiar și pentru oamenii mai mari.

În spate, puntea se extinde în sus într-un suport pentru picioare, care servește și ca apărător de noroi. Acest lucru conferă punții puțin mai lungi și face întreaga trotinetă mai ergonomică și mai distractivă de condus.

Trotineta are un suport mare și robust.

Rezistența la apă

Se pare că Kugoo G2 Pro nu are nicio evaluare oficială. Dacă da, atunci nu este specificat. Aceasta înseamnă că cel mai bine este să eviți plimbările pe timp de ploaie și pe vreme umedă.

Limita de greutate

Trotineta poate suporta greutăți de până la 130 kg / 287 lbs pe puntea sa.

Utilizatorii cu greutatea de până la 110 kg / 243 lbs nu vor avea aproape nicio scădere a performanței. Utilizatorii mai aproape de limita de greutate pot vedea o autonomie mai mică cu un kilometru sau doi.

Cu toate acestea, limita oficială de greutate a scuterului este exactă, iar acest lucru face ca această trotinetă electrică să fie una dintre cele mai bune alegeri pentru adulții mai grei.

Greutatea, dimensiunea și portabilitatea trotinetei electrice

Greutatea trotinetei electrice Kugoo G2 Pro este de 23 kg / 50 lbs. Asta o plasează în categoria trotinetelor electrice destul de grele. O mare parte din greutate merge în baterie, care, pentru a fi corect, oferă destul de multă autonomie și este un compromis demn. Dar totuși, trotineta nu va fi ușor de transportat pe distanțe lungi.

Când este pliată, trotineta nu este încă tocmai mic și ocupă mult spațiu.

Având în vedere ambele aceste puncte, putem spune că Kugoo G2 Pro nu este o trotineta electrica foarte portabil și asta pentru că nici măcar nu încearcă să fie una.

Accesorii și personalizare

Se pare că încă nu există atât de multe accesorii specializate disponibile pentru Kugoo G2 Pro.

Din fericire, designul trotinetei electrice este destul de standard în multe puncte de personalizare și sunt șanse ca multe dintre accesoriile obișnuite și generice pentru trotinetele electrice să se potrivească perfect. Pentru această trotinetă, îți recomandăm să obții o geantă de depozitare sau un portbagaj pe care îl poți agăța în față și, eventual, un suport de transport sau o curea.

De asemenea, trotineta nu vine cu nicio caracteristică nativă de blocare și va trebui să cumperi o încuietoare suplimentară dacă intenționezi să o lași afară. Deoarece trotineta pare destul de scumpă (chiar dacă nu este), mulți hoți ar putea fi tentați să-și încerce norocul, așa că o blocare mai puternică ar avea mai mult sens. Consultă ghidul nostru despre cele mai bune încuietori pentru trotinete electrice pentru alegerile ideale pentru fiecare buget și caz de utilizare.

Dezavantaje

Există câteva lucruri de care ar trebui să fii conștient atunci când te gândești să cumperi trotineta electrica Kugoo G2 Pro. Deși nu are defecțiuni majore sau erori de proiectare, vine cu câteva compromisuri și există și câteva mici probleme prezente.

O decizie inginerească care ne deranjează este lipsa unui mecanism de blocare pentru atunci când trotineta este pliată. Bănuim că inginerii au prezis că trotineta va fi rar purtată într-o mână (ceea ce credem că este corect), dar totuși, lipsa unei astfel de caracteristici de bază nu este ceva ce putem înțelege cu ușurință.

Vorbind despre transport, Kugoo G2 Pro nu va fi cea mai ușoară trotinetă electrică de transportat și de încadrat în locuri. Există problema de a nu putea bloca trotineta atunci când este pliat, ceea ce înseamnă că trebuie să folosești ambele mâini pentru a o transporta, dar mai există și greutatea de 23 kg / 50 lbs și un volum destul de mare chiar și atunci când este pliată. Din fericire, trotineta are o autonomie mare și nu va trebui să o porți atât de mult, dar totuși, atunci când trebuie, ar putea fi o corvoadă.

 

O altă problemă mică este locația portului de încărcare. Credem că ceva la fel de important și la fel de vulnerabil ca portul de încărcare ar trebui plasat cât mai departe de anvelopele care stropesc murdărie și gunoi peste tot și o pot deteriora. Sună doar ca o soluție mai elegantă. Pentru a fi corect, nu au fost raportate probleme din această cauză, așa că, până la urmă, s-ar putea să nu fie o problemă uriașă.

În cele din urmă, au existat câteva rapoarte privind citirile de pe ecran și unele dintre stările sale nefiind exacte, în special nivelul bateriei fiind inconsecvent. Kugoo a declarat că aceasta a fost o problemă doar în versiunile mai vechi și ar trebui remediată acum.

Concluzie

Sugerăm să începi cu creierul tău analitic și să te gândești mai întâi la nevoile și scenariul tău. Evident, nu lua decizii neplăcute și emoționale de la început și gândește-te dacă aceasta trotinetă electrică te-ai putea distra sau ți-ar putea fi utilă pentru deplasare.

Apo, după ce te-ai gândit un timp la asta și probabil că ți-ai restrâns opțiunile, aș sugera să-ți urmezi instinctul pentru a lua decizia finală. Acesta este o trotinetă puternică și probabil că știi deja dacă o vei cumpăra și vei începe o călătorie foarte interesantă cu ea. Pentru noi, această trotinetă cu siguranță își merită primul loc în lista de cele mai bune trotinete electrice 2022.

Distribuie

ABONEAZĂ-TE!

Cele mai recente știri hi-fi, home cinema și tehnologie, recenzii, sfaturi de cumpărare și oferte, direct în căsuța ta de e-mail!

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.