Detector de metale

Cel mai bun detector de metale și aur din 2023: Top 6 detectoare de metale + Ghid de cumpărare

Când cumperi prin link-uri de pe site-ul nostru, este posibil să câștigăm un comision de afiliat care ne ajuta la finanțarea activităților noastre și la testarea celor mai bune produse pe care să le achiziționezi.  Detalii aici.

Tabel de conținut
detector de metale

Fiorul de a găsi aur este o mare graba și poate fi o activitate extrem de profitabilă. Dar localizarea acelor pepite strălucitoare nu este ușor. Din fericire, există multe produse pe piață pentru a îți ajuta explorarea. Deținerea de cel mai bun detector de aur sau cel mai bun detector de metale poate face diferența între a obține bogații și a găsi gunoi.

Nu toate detectoarele de metale sunt proiectate pentru a găsi aur. Un detector de metal potrivit trebuie să măsoare și inductanța și conductibilitatea.

 • Inductanța se referă la cantitatea de curent produsă în țintă
 • Conductibilitatea se referă la cât de ușor curg curenții

Pentru a găsi cel mai bun detector de aur sau cel mai bun detector de metal potrivit pentru tine, am analizat recenzii și recomandări de la oameni care au folosit detectoarele și au avut succes în găsirea aurului. Mai jos vei găsi lista noastră cu cele mai bune detectoare de metale.

ProdusePreț
1. Macelan MCE991Vezi pretul
2. Pentru monedeVezi pretul
3. Pentru copiiVezi pretul
4. Vanquish 540 Pro-PackVezi pretul
5. Minelab Go-Find 11Vezi pretul
6. SubacvaticVezi pretul
 
5/5

Acest dispozitiv excepțional nu este orice detector de metale obișnuit; este partenerul tău de încredere pentru a descoperi comori ascunse și a debloca aventuri de neuitat. Cu capacitatea sa impresionantă de detectare a adâncimii de până la 120 cm, poți explora noi teritorii și poți descoperi cu ușurință artefacte prețioase.

Imaginează-ți fiorul de a te împiedica de o relicvă îngropată care ține un loc special în inima ta. Indiferent dacă ești un pasionat de istorie, un arheolog aspirant sau pur și simplu cineva care iubește fiorul vânătorii, acest detector de metale este conceput pentru a îți aprinde curiozitatea și emoțiile.

Echipat cu un afișaj analogic și semnale auditive, acest detector asigură o experiență perfectă și ușor de utilizat. Oferă indicații clare ale prezenței metalului, permițându-ți să îți identifici cu precizie constatările. Fiecare bip și mișcare a acului îți vor spori așteptarea, creând o conexiune emoțională de neuitat cu procesul.

Înțelegem că hobby-urile tale sunt profund personale și ne străduim să oferim produse care rezonează cu pasiunile tale. Detectorul de Metale cu Adâncime de Detectare Mai departe la 120cm exemplifică angajamentul nostru de a oferi instrumente de top care să îți îmbunătățească experiențele și să îți transforme visele în realitate.

Îmbrățișează fiorul explorării, îmbarcă-te în noi căutări și creează amintiri de neuitat cu Detector de Metale cu Adâncime de Detectare Pînă la 120cm. Lază acest dispozitiv remarcabil să fie aliatul tău de încredere în descoperirea comorilor ascunse și crearea de momente care îți vor rămâne pentru totdeauna.

Specificații:

 • Tip: cu baterii
 • Tip produs: Detector de metale
 • Unitate de masura: cm
 • Funcții: Control volum Difuzor Semnal acustic Reglare automata Avertizare baterie descarcata Baterie impermeabila
 • Distanta maxima masurata: 1,2 m
 • Baterii necesare: 1 x 9V

Avantaje:

Dezavantaje:

4.5/5

Acest detector de metale pentru monede excepțional nu este doar un instrument; este un catalizator pentru momente extraordinare și conexiuni sincere. Imaginează-ți entuziasmul de a păși într-un peisaj vast, înarmat cu acest dispozitiv puternic, gata să se îmbarce într-o vânătoare de comori de o viață.

Cu o capacitate remarcabilă de detectare a adâncimii de 150 cm, acest detector îți va duce într-o călătorie încântătoare, descoperind artefacte care au așteptat cu răbdare să îți împărtășească poveștile. Fiecare descoperire va aprinde un val de emoție pe măsură ce îți imaginezi viețile care se învârteau cândva în jurul acestor comori ascunse.

Ecranul LCD reglabil adaugă o notă de modernitate și comoditate experienței tale de vânătoare de comori. Oferă informații clare și precise, ghidându-te către descoperirile tale râvnite. Designul galben vibrant nu numai că adaugă un strop de personalitate echipamentului tău, dar reflectă și luminozitatea și entuziasmul care te așteaptă în căutarea ta.

Înțelegem că această călătorie este profund personală pentru tine și de aceea suntem mândri să oferim un produs care rezonează cu pasiunea ta. Detectorul de Metale cu Adâncime de Detectare de 150 cm este mai mult decât un simplu detector de metale; este o poartă către amintiri de neuitat, o invitație la conectarea cu trecutul și o oportunitate de a crea legături de durată cu prietenii și cei dragi.

Lasă acest detector de metale să fie partenerul tău de încredere în timp ce explori noi peisaje, urmărește-ți instinctele și te scufunzi adânc în misterele trecutului. Pregătește-te să pornești într-o aventură palpitantă plină de anticipare, bucurie și emoții sincere.

Specificații

 • Tip: cu baterii
 • Tip produs: Detector de metale
 • Valori masurate: Adancime
 • Unitate de masura: cm

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

Acest detector de metale excepțional depășește așteptările, invitându-te să pornești în aventuri palpitante și să descoperi comori ascunse. Imaginează-ți fulgerul de entuziasm în timp ce scanezi peisajul, știind că fiecare leagăn al acestui dispozitiv puternic ar putea dezvălui o bucată de istorie.

Cu capabilitățile sale inovatoare de scanare la 360°, acest detector asigură că niciun colț al zonei tale de căutare nu trece neobservat. îți dă putere să te scufunzi în teritorii neexplorate și să descoperi pietre prețioase ascunse care așteptau cu răbdare să fie găsite. Senzația de a ține în mâini un artefact pierdut de mult timp va evoca un sentiment profund de conexiune cu trecutul, stârnind emoții pe care nu le-ai crezut niciodată posibile.

Designul portocaliu vibrant al detectorului adaugă o explozie de energie și entuziasm experienței tale de vânătoare de comori. Oglindește entuziasmul și anticiparea care îți umplă inima de fiecare dată când porneștii într-o nouă aventură. Această alegere de culoare nu este doar o caracteristică de design; este o declarație a angajamentului tău de a explora, de a învăța și de a te conecta cu lumea din jurul tău.

Înțelegem că călătoria ta ca vânător de comori este personală și profundă. De aceea suntem mândri să-ți oferim un produs care rezonează cu spiritul tău de aventură. Detectorul Metale 3 Moduri Scanare 360° este mai mult decât un simplu detector de metale; este un catalizator pentru experiențe extraordinare, un canal către trecut și o sursă de amintiri de-a lungul vieții.

Lasă acest detector de metale să devină partenerul vostru de încredere în timp ce navighezi în teritorii neexplorate, urmărești fiorul descoperirii și crează o legătură de neîntrerupt cu minunile ascunse ale lumii. Îmbrățișează emoțiile, scufundă-te în magie și creează un tezaur de amintiri care va dura toată viața.

Specificații

 • Tip: cu baterii
 • Tip produs: Detector de metale
 • Unitate de masura: cm
 • Funcții: Vibratii, Afisaj LCD
 • Distanta maxima masurata: 5,02 cm
 • Baterii necesare: 1 x 9V

Avantaje:

Dezavantaje:

5/5

Acest detector de metale extraordinar nu este doar un instrument; este poarta ta către o lume a minunilor ascunse și a aventurilor palpitante. Imaginează-ți viteza anticipării în timp ce pășești pe un teren neexplorat, înarmat cu acest dispozitiv puternic, gata să descopere comorile care se află sub suprafață.

Pachetul Minelab Vanquish 540 Pro este conceput pentru a îți depăși așteptările și pentru a îți alimenta sentimentul de descoperire. Tehnologia sa avansată și performanța excepționalăîțiă vor captiva simțurile și îți vor cufunda în fiorul vânătorii. Cu fiecare bip și semnal, inima ta va accelera, știind că ești cu un pas mai aproape de a descoperi ceva cu adevărat extraordinar.

Pachetul Pro oferă un set cuprinzător de caracteristici și accesorii care răspund tuturor nevoilor tale. Îți oferă instrumentele necesare pentru a îți ajusta căutările, pentru a îți adapta la diferite terenuri și pentru a vă maximiza șansele de a găsi comori valoroase. Este ca și cum ai avea alături un asistent personal, care te îndrumă în căutarea unor pietre prețioase ascunse.

Înțelegem că această călătorie este profund personală pentru tine și de aceea suntem mândri să oferim un produs care rezonează cu pasiunea ta. Pachetul Detector de Metale Minelab Vanquish 540 Pro este mai mult decât un simplu detector de metale; este un catalizator pentru emoții de neuitat și conexiuni profunde cu trecutul.

Lasă acest detector de metale premium să fie aliatul tău de încredere în timp ce navighezi în teritorii neexplorate, urmărește șoaptele istoriei și crează o tapiserie de amintiri care va dura toată viața. Îmbrățișează entuziasmul, îmbrățișează emoția și lasă pachetul Minelab Vanquish 540 Pro să deblocheze o lume de comori ascunse care așteaptă să fie descoperite.

Specificații

 • Tip: cu acumulator
 • Tip produs: Detector de metale
 • Unitate de masura: cm
 • Funcții: Pliabil, rezistent la apa, bluetooth
 • Lungime: 1450 mm
 • Baterii necesare: 4 x AA

Avantaje:

Dezavantaje:

4.5/5

Acest detector de metale excepțional nu este doar un instrument; este însoțitorul tău într-o călătorie palpitantă de explorare. Imaginează-ți entuziasmul de a păși pe un teren necunoscut, înarmat cu acest dispozitiv portabil și puternic, gata să descopere comori ascunse care se află sub suprafață.

Minelab Go-Find 11 este conceput pentru a îți aprinde pasiunea pentru descoperire. Caracteristicile sale ușor de utilizat și designul ușor îl fac alegerea perfectă atât pentru începători, cât și pentru vânătorii de comori experimentați. Cu câteva ajustări simple, vei fi pe cale de a descoperi artefacte și de a crea conexiuni sincere cu trecutul.

Indiferent dacă ești în căutarea unor relicve istorice, bijuterii pierdute sau monede prețioase, Go-Find 11 este echipat pentru a te ghida în căutarea ta. Interfața sa intuitivă și capacitățile de detectare precise asigură că fiecare semnal și bip vor evoca un val de entuziasm, în timp ce anticipi fiorul de a descoperi o bijuterie ascunsă.

Înțelegem că această călătorie este profund personală pentru tine și de aceea suntem mândri să oferim un produs care rezonează cu simțul tău de aventură. Detectorul de metale Minelab Go-Find 11 este mai mult decât un simplu detector de metale; este o cheie pentru a debloca o lume de minuni ascunse și pentru a crea amintiri prețuite.

Lasă acest detector de metale să devină partenerul tău de încredere în timp ce explori teritorii neexplorate, urmărești șoaptele istoriei și stabilești o legătură profundă cu trecutul. Îmbrățișează emoțiile, îmbrățișează fiorul și lasă Minelab Go-Find 11 să fie catalizatorul pentru experiențe de neuitat care vor lăsa un impact de durată asupra vieții tale.

Specificații

 • Tip: cu acumulator
 • Tip produs: Detector de metale
 • Unitate de masura: cm
 • Funcții: Rezistent la apa
 • Greutate: 1000 g
 • Baterii necesare: 4 x AA

Avantaje:

Dezavantaje:

4.5/5

Acest dispozitiv excepțional nu este doar un instrument; este biletul tău către o lume de minuni subacvatice care așteaptă să fie descoperite. Imaginează-ți fiorul scufundării în ape cristaline, echipat cu acest detector fiabil și versatil, gata să descopere comori ascunse sub valuri.

Detectorul Metale Subacvatic este conceput pentru a evoca un sentiment de mirare și aventură. Designul său compact și submersibil îți permite să explori tărâmuri subacvatice, deblocând o lume de entuziasm și mister. Fiecare scufundare devine o oportunitate de a te conecta cu trecutul, în timp ce cauți artefacte scufundate și comori pierdute.

Pe măsură ce te scufunzi mai adânc în ocean, inima ta se va bate cu anticipare. Fiecare bip și semnal de la detector va rezona cu entuziasm, pe măsură ce vă apropiați de o descoperire remarcabilă. Fie că este vorba despre o relicvă pierdută de mult sau despre un tezaur ascuns de bogății subacvatice, fiecare descoperire va fi o dovadă a hotărârii tale și a frumuseții uimitoare a lumii subacvatice.

Înțelegem că această călătorie este profund personală pentru tine și de aceea suntem mândri să oferim un produs care rezonează cu simțul tău de explorare. Detectorul Metale Subacvatic este mai mult decât un simplu detector de metale; este o fereastră către un tărâm plin de aventuri, intrigi și momente de neuitat.

Lasă acest detector de metale pentru scufundări să devină partenerul tău de încredere în timp ce te scufunzi în adâncurile oceanului, dezvăluind secrete care au fost ascunse de secole. Cufunda-te în magie, îmbrățișeazăi emoțiile și pornește într-o călătorie care îți va modela pentru totdeauna perspectiva asupra lumii de sub valuri.

Specificații

 • Tip: cu baterii
 • Tip produs: Detector de metale
 • Unitate de masura: nu
 • Numar valori masurate: 1
 • Lungime: 360 mm
 • Baterii necesare: da

Avantaje:

Dezavantaje:

Ghid de cumpărare: Cum să alegi cel mai bun detector de metal sau cel mai bun detector de aur pentru tine

Detectarea metalelor este un hobby care crește în popularitate. Din ce în ce mai mulți oameni sunt interesați să se îmbarce în propria lor aventură de vânătoare de comori. Dacă dorești să te lansezi și în acest hobby, trebuie să învestești în instrumentele potrivite. Un detector de metale este, evident, cel mai important instrument de care ai nevoie.

Cumpărarea detectoarelor de metale nu este însă o sarcină ușoară. Există o mulțime de modele din care să alegeți și variază în ceea ce privește caracteristicile disponibile și gama lor de preț. Nu există un model unic care să poată face tot felul de lucrări de detectare a metalelor. Este important să studiezi caracteristicile de care ai nevoie și tipul de detectare a metalelor pe care dorești să o efectuezi. Acest lucru îți va permite să găsești caracteristicile potrivite pentru cerințele tale.

Utilizește acest ghid pentru a te ajuta să găsești detectorul de metale potrivit pentru a explora acest nou hobby al tău.

Caracteristici de căutat atunci când cumperi un detector de metale - care este cel mai bun detector de metale pentru incepatori ?

Cel mai bun detector de metale pentru incepatori depinde și să te uiți la caracteristicile oferite. Este și cea mai buna abordare. Aici, vei vedea o defalcare a acestor caracteristici, astfel încât să poți fi luminat atunci când faci alegerea.

1. Nivelul de profunzime de detectare - De ce sa cumperi un detector de metale de mare adancime?

Primul lucru pe care îl vei observa când cumperi detectoare de metale este că acestea vor indica adesea cât de adânc pot ajunge detectoarele de metale. Deși este imposibil să știi exact adâncimea cu care detectorul de metale poate identifica obiectele țintă, ar trebui să vă ofere o idee vagă despre cât de adânc poate ajunge.

În general, detectoarele entry-level pot detecta obiecte care nu sunt prea adânci. Dar modelele profesionale sunt capabile să detecteze obiecte care sunt mult mai adânci decât aceste modele. De asemenea, este important să reții că există mai mulți factori care pot afecta capacitatea detectorului de a găsi o țintă. Unii dintre acești factori includ dimensiunea obiectului, orientarea acestuia în pământ, perioada de timp în care a fost îngropat pe pământ și condițiile solului.

2. Dimensiunea bobinei - utilizarea unui detector de metale pe plaja

Dimensiunea bobinei este o altă caracteristică pe care trebuie să o iei în considerare atunci când cumperi detectoare de metale. Dimensiunea bobinei nu este un indicator al capacității sale de a detecta în mod eficient obiectele îngropate sub pământ. Fiecare dimensiune a bobinei servește unui scop diferit.

De exemplu, bobinele mai mici sunt mai eficiente în detectarea obiectelor mai mici într-o zonă înaltă de gunoi. Pe de altă parte, o bobină mai mare este recomandată pentru căutarea profundă.

Forma bobinei poate varia foarte mult, de asemenea. Nu toate au formă rotunjită. Unele sunt ovale pentru a-i permite să pătrundă în zone greu accesibile.

3. Indicator

Nu toate detectoarele de metale sunt echipate cu un mod pinpointer. Din acest motiv, mulți pasionați aleg să cumpere unul ca accesoriu.

Un indicator este esențial, deoarece depășește cu mult precizia unui detector de metale singur. Puteți economisi o mulțime de ore de căutare cu acest instrument. Capătul în miniatură al indicatorului vine cu propria bobină mai mică, care oferă o examinare mai atentă a zonei către care îl îndreptați.

4. Greutatea la cel mai bun detector de aur

Greutatea detectorului de metale este o considerație practică atunci când cumperi un detector de metale. Deoarece îl veți lua cu tine într-un cadru în aer liber, este util dacă poți obține un model care ar fi ușor de transportat. Dacă este prea greu pentru a fi ridicat, s-ar putea să îți împiedice activitatea de detectare a metalelor.

Alege un model care este conceput să fie ușor și ergonomic.

5. Scopul la un detector de metal

Există o varietate de modele de detectoare de metale pe piață. Unele sunt proiectate pentru detectarea universală, în timp ce altele sunt concepute pentru obiecte specifice, cum ar fi monede, relicve sau aur. Dacă dorești să cauți articole specifice, poate dorești să iei în considerare acele modele care au fost concepute în acest scop.

De exemplu, există detectoare de aur care sunt concepute pentru a identifica pepitele de aur. Există și detectoare de relicve care pot identifica obiectele metalice și bijuterii de pe pământ. De asemenea, puteți găsi detectoare de metale care le pot găsi pe ambele.

6. Costul unei detector de metal

Costul detectorilor de metale variază semnificativ. Poți restrânge opțiunile în funcție de cât ești dispus să cheltui pe acest dispozitiv.

Pentru începători, poți începe cu un model entry-level care este mai ieftin, deoarece sunt realizate cu caracteristici de bază. Pentru profesioniști, poți obține modele superioare care costă mai mult, deoarece sunt echipate cu funcții mai avansate.

Cât costă detectoarele de metale?

Trebuie să te uiți la caracteristicile atunci când cumperi un detector de metale, dar trebuie să îți sortezi și opțiunile în funcție de preț. Trebuie să identifici cât ești dispus să cheltuiești. Acest lucru îți va permite să îți restrângi opțiunile în funcție de ceea ce îți poți permite.

Prețul pentru detectoarele de metale variază semnificativ în funcție de o serie de factori și de producător. Puteți obține un model entry-level la un preț de pornire de 170 USD. Cele mai ieftine modele sunt disponibile și pentru cei care sunt pasionați de buget. Aceste modele funcționează cu detectarea monedelor, bijuterii și alte articole de bază.

Puteți obține un model mai scump, care ar costa oriunde între 1.000 USD și 5.000 USD. Aceasta este o gamă vastă, astfel încât unele dintre modele vă pot oferi capabilități de detectare de bază pentru o gamă largă de condiții de sol. Cele de la capătul superior al acestei game de prețuri sunt echipate cu funcții avansate care sunt cele mai potrivite pentru profesioniști sau cei care își câștigă existența din detectarea metalelor.

Merită să fie cumpărate detectoarele de metale?

Depinde de cât de mult vă place hobby-ul detectării metalelor. În funcție de modelul pe care îl cumperi, detectoarele de metale pot fi ieftine sau scumpe. Alegi punctul de preț care este cel mai potrivit pentru bugetul și nivelul de experiență, astfel încât să poți profita la maximum de funcțiile oferite.

Dacă intenționezi să o faci ca un hobby, este cu siguranță o investiție demnă. Poți folosi acest dispozitiv pentru a găsi comori ascunse și care poate fi distractiv atunci când descoperi obiecte interesante. În plus, te ajută să petreci  mai mult timp în aer liber.

Întrebări frecvente despre cea mai bună stație radio

Detectoarele de metale funcționează generând un câmp magnetic și apoi detectând întreruperi în acel câmp cauzate de prezența obiectelor metalice. Când un obiect metalic intră în câmpul magnetic, acesta creează o reacție electromagnetică pe care detectorul o preia și alertează utilizatorul.

Detectoarele de metale au diverse aplicații, inclusiv vânătoare de comori, explorare arheologică, control de securitate, construcții și utilități și activități de hobby, cum ar fi găsirea de monede, bijuterii sau relicve.

Detectoarele de metale pot detecta o gamă largă de metale, inclusiv metale feroase (cum ar fi fierul și oțelul) și metalele neferoase (cum ar fi aurul, argintul, cuprul și aluminiul). Cu toate acestea, capacitățile de detectare pot varia în funcție de tehnologia și setările detectorului specific.

Nu toate detectoarele de metale sunt potrivite pentru utilizare în apă sau sub apă. Unele modele sunt concepute special pentru utilizare subacvatică și sunt complet submersibile, în timp ce altele pot avea rezistență limitată la apă. Este esențial să verificați specificațiile unui detector de metale pentru a determina dacă acesta poate fi utilizat în medii umede.

Detectoarele de metale pot varia în complexitate, dar multe modele moderne sunt concepute pentru a fi ușor de utilizat, cu comenzi intuitive și afișaje clare. Începătorii pot învăța rapid elementele de bază, în timp ce utilizatorii mai avansați se pot adânci în setări și tehnici avansate pentru a-și maximiza capacitățile de detectare. Este întotdeauna recomandat să citiți manualul de utilizare și să vă exersați pentru a vă familiariza cu un anumit detector de metale.

Friendly and carefree funny bearded gay man in grey sweater edit profile picture online dating app

Marcel Popa

Blogger

Marcel Popa este editorul șef  al Top Electronice și a acoperit tehnologia de peste 5 de ani. În plus față de supravegherea direcției Top Electronice, Marcel Popa este specializat în acoperirea tuturor lucrurilor mobile, după ce a revizuit zeci de smartphone-uri și alte gadget-uri.

Abonează-te!

Obține acces instantaneu la știri de ultimă oră, cele mai tari recenzii, oferte excelente și sfaturi utile.

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.

Lasă un răspuns