Top Electronice

Cele mai bune lentile pentru iphone din 2024: Top 4 lentile telefon + Ghid cumpărare

| Verificat de Raluca Sas

Când cumperi prin link-uri de pe site-ul nostru, este posibil să câștigăm un comision de afiliat care ne ajuta la finanțarea activităților noastre și la testarea celor mai bune produse pe care să le achiziționezi.  Detalii aici.

Tabel de conținut
cele mai bune lentile pentru iphone

Vrei să-ți îmbunătățești fotografia cu iPhone-ul? Am cercetat o multime de lentile pentru a găsi cele mai bune lentile pentru iPhone înainte să găsim top 4 modele. Testele noastre au pus la încercare lentilele pentru a-și arăta punctele tari și slăbiciunile în condiții reale, precum și în cele mai clinice.

Am conceput patru teste și am evaluat aceste lentile pentru performanța lor atât în laboratoarele noastre de testare, cât și în mediul natural. Testele au inclus de la fotografia selfie obișnuită până la misiunea de fotografiere a peisajelor în dimineața devreme. Mai jos găsești cele mai bune lentile pentru fotografie cu iPhone.

Top 4 cele mai bune lentile pentru iPhone

ProdusePreț
1. Super MacroVezi pretul
2. MacroVezi pretul
3. ApexelVezi pretul
4. MacroVezi pretul

cele mai bune lentile pentru iphone per total

cele mai bune lentile iphone
5/5
Lentila Professional HD 100mm, 10X Super Macro

Specificații:

 • Tip produs: Obiectiv
 • Brand compatibil: Universal
 • Sistem de operare compatibil: Nu
 • Funcții: Lentila Professional HD 100mm, 10X Super Macro
 • Conținut pachet: 1 x Lentila Professional HD 100mm, 10X Super Macro
 • Material: Aliaj aluminiu
 • Conectivitate: Clip de prindere

cele mai bune lentile pentru iphone la buget

lentile pentru iphone la buget
4.2/5

Specificații:

 • Tip produs: Obiectiv
 • Brand compatibil: Universal
 • Model compatibil: Galaxy A20e, iPhone 12
 • Funcții: Wide angle, Macro
 • Conținut pachet: 1 x Husa, 1 x lentila MACRO, 1 x Lentila Wide, 1 clip universal pentru atașare

cel mai bun set de 11 lentile pentru iphone

set de 11 lentile pentru iphone
4.5/5

Specificații:

 • Tip produs: Obiectiv
 • Brand compatibil: Samsung, Huawei, Apple, OnePlus, OPPO
 • Culoare: Negru

cele mai bune lentile pentru iphone ieftine

lentile pentru iphone ieftine
4/5

Specificații:

 • Tip produs: Obiectiv
 • Brand compatibil: Universal
 • Conținut pachet: 1 cutie pentru păstrare, 1 lavetă de curățat, 1 clip universal pentru atașare, 2 Lentile Macro 12X
 • Material: ABS/Plastic, Sticlă optică Multicoated
 • Greutate: 41 g
 • Conectivitate: Clip de prindere

Oferte și Promoții

Cu aceste oferte și promoții, cumpărătorii pot beneficia de reduceri, pachete promoționale sau alte avantaje pentru a achiziționa deschizatoare de conserve electrice la prețuri mai accesibile. Poți găsi oferte speciale pentru deschizatoare de conserve pe următoarele magazine:

Ghid de cumpărare: Cum alegi cele mai bune lentile pentru iphone

În mod implicit, obiectivul incorporat al iPhone-ului este un obiectiv wide-angle. Poate captura multe scene într-un singur cadru, ceea ce îl face ideal pentru peisaje și fotografii de grup.

Cu toate acestea, datorită câmpului său larg de vedere, obiectele aflate la distanță pot părea mai mici decât sunt în realitate. Dacă dorești să te apropii mai mult de subiectul tău, va trebui să investești într-un obiectiv de cameră pentru iPhone cu o lungime focală mai mare.

Acest articol va discuta despre diferitele tipuri de lentile pentru iPhone, cum să alegi un obiectiv bun pentru camera ta de smartphone și cele mai bune lentile pentru iPhone-urile Apple.

Cunoaște Mai Întâi Obiectivul iPhone-ului

Să înțelegem mai întâi un iPhone, acesta poate veni cu până la 3 lentile încorporate:

 • Lentila wide
 • Lentila telephoto
 • Lentila ultra-wide

Fiecare dintre ele are punctele sale forte și slăbiciuni.

Lentila wide este obiectivul implicit pe majoritatea iPhone-urilor. Este un obiectiv versatil, excelent pentru fotografiile de zi cu zi. Are o diafragmă de f/1.5 și un câmp de vedere de aproximativ 26mm, suficient de larg pentru a captura un grup de oameni sau un peisaj.

Lentila telephoto este al doilea tip de obiectiv pentru iPhone. iPhone 11 Pro, iPhone 12 Pro, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 14 Pro au astfel de obiective tele. Are un câmp de vedere mai îngust decât lentila wide, dar este mult mai bun pentru fotografii close-up. Are o diafragmă de f/2.8 și un câmp de vedere de aproximativ 77mm, ceea ce este ideal pentru portrete și close-up-uri.

Lentila ultra-wide este cea mai nouă adiție la gama de camere iPhone, devenind rapid preferata fotografilor. Are o diafragmă de f/1.8 și un câmp de vedere de aproximativ 13mm, mult mai larg decât celelalte două lentile. Acest lucru o face excelentă pentru fotografia de peisaj și alte cadre wide-angle.

Pe piața de astăzi, lentilele externe sunt, de asemenea, o opțiune pentru fotografia cu smartphone-ul. Aceste lentile pot fi atașate la iPhone-ul tău cu o carcasă specială sau cu o clema specială, oferind fotografiilor tale o nouă perspectivă.

Există diferite tipuri de lentile pentru camera iPhone, de la cele fish-eye până la cele telephoto. Cel mai important lucru este să înțelegi tipurile de lentile pentru camera iPhone disponibile și ce face fiecare pentru a putea lua o decizie informată cu privire la ce să cumperi.

Portrait of smiling young woman taking selfie with smartphone in winter forest

Principalele Tipuri de Lentile pentru Camera iPhone

Sunt mai multe tipuri de lentile pe care poți achiziționa. Mai jos vom intra in detalii despre fiecare.

Obiectiv Wide-Angle

Acest obiectiv este binecunoscut pentru abilitatea sa de a te ajuta să capturezi fotografii și videoclipuri ultra-wide, focalizate în mod clar. Cu această caracteristică, poți captura o mare parte a scenei de la o distanță mică fără să te miști în spate câțiva pași.

Lentila Fish-Eye

Lentila fish-eye este o lentilă ultra-wide angle care surprinde un câmp de vedere mult mai larg decât o lentilă wide angle obișnuită. Este numită astfel datorită abilității sale de a crea un efect “fish-eye” în care imaginea pare curbată în jurul marginilor.

Obiectiv Telephoto

Obiectivul telephoto îți permite să faci fotografii de subiecte aflate la distanță. Are o lungime focală lungă de aproximativ 70mm până la 300mm, ceea ce înseamnă că elementele lentilelor sunt departe de senzorul de imagine. Acest lucru rezultă într-un câmp de vedere îngust care îți permite să faci fotografii de la distanță.

Obiectiv Macro

Obiectivul macro îți permite să faci fotografii close-up ale obiectelor mici. Are o lungime focală foarte scurtă de aproximativ 10mm până la 30mm, ceea ce înseamnă că elementele lentilelor sunt foarte aproape de senzorul de imagine. Acest lucru rezultă într-un câmp de vedere larg, care îți permite să faci fotografii close-up ale obiectelor mici.

Obiectiv Anamorphic

Obiectivul anamorphic afectează modul în care imaginile sunt proiectate pe senzorul camerei. Are o lungime focală lungă de aproximativ 40mm până la 100mm, ceea ce înseamnă că elementele lentilelor sunt departe de senzorul de imagine. Acest lucru rezultă într-un câmp de vedere îngust, ceea ce înseamnă că proiectează imaginile într-un mod comprimat pe senzor.

Întrebări frecvente despre lentile pentru iphone

Lentilele pentru iPhone sunt accesorii optice suplimentare care se atașează la camera telefonului tău și îmbunătățesc capabilitățile fotografice. Acestea includ obiective cu diferite funcții, precum macro, wide-angle și telephoto, pentru a-ți permite să capturezi imagini de înaltă calitate și să explorezi noi stiluri fotografice cu telefonul tău.

Nu toate lentilele pentru iPhone sunt compatibile cu toate modelele de iPhone. Unele lentile sunt create special pentru anumite modele de iPhone, în timp ce altele sunt compatibile cu o gamă mai largă de dispozitive. Este important să verifici compatibilitatea lentilei cu modelul tău de iPhone înainte de achiziționare.

Lentilele pentru iPhone se pot atașa la telefon folosind diferite metode de montare, cum ar fi o carcasă specială sau un clip universal. Majoritatea lentilelor se fixează cu ușurință pe camera telefonului, permițându-ți să le schimbi rapid pentru diferite situații fotografice.

Utilizarea lentilelor pentru iPhone îmbunătățește calitatea fotografiilor tale și îți oferă versatilitate în fotografiere. Poți realiza fotografii macro cu detalii fine, imagini wide-angle spectaculoase și portrete cu efecte profesionale. Acestea extind considerabil capacitățile camerei tale iPhone.

Friendly and carefree funny bearded gay man in grey sweater edit profile picture online dating app

Marcel Popa

Blogger

Marcel Popa este editorul șef  al Top Electronice și a acoperit tehnologia de peste 5 de ani. În plus față de supravegherea direcției Top Electronice, Marcel Popa este specializat în acoperirea tuturor lucrurilor mobile, după ce a revizuit zeci de smartphone-uri și alte gadget-uri.

Abonează-te!

Obține acces instantaneu la știri de ultimă oră, cele mai tari recenzii, oferte excelente și sfaturi utile.

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.

ABONEAZĂ-TE!

Cele mai recente știri hi-fi, home cinema și tehnologie, recenzii, sfaturi de cumpărare și oferte, direct în căsuța ta de e-mail!

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.