Telefoane semnal retea

Cel mai bun telefon semnal retea din 2023: Top 5 telefoane semnal retea + Ghid de cumpărare

Când cumperi prin link-uri de pe site-ul nostru, este posibil să câștigăm un comision de afiliat care ne ajuta la finanțarea activităților noastre și la testarea celor mai bune produse pe care să le achiziționezi.  Detalii aici.

Tabel de conținut
cel mai bun telefon semnal retea

Smartphone-urile au devenit o parte esențială a vieții noastre și ne bazăm pe ele pentru orice, de la a rămâne conectat cu cei dragi până la a lucra. Afișaj excelent, cip puternic, viteză mare a datelor; toate aceste lucruri drăguțe sunt destul de inutile dacă calitatea antenei este proastă și este nasol pe multe telefoane populare. Dar uneori ai putea avea cel mai bun telefon semnal retea în ceea ce privește recepția, dar operatorul tău nu are un serviciu bun în zona ta. Și poate fi motivul pentru care nu primești un semnal mai bun. Așadar, asigură-te că consultezi hărțile de acoperire a telefonului pentru a te asigura că operatorul tău are servicii în zona ta.

Pe de altă parte, Unele telefoane au antene mai bune decât altele și sunt capabile să capteze un semnal mai bun în zonele în care alte telefoane au probleme și nu au un semnal mai bun. Cu toate acestea, poate fi dificil să știi care telefoane au cea mai bună putere de semnal. Dar nu mai plânge. Am făcut toată munca pentru tine. Vezi lista cu cele mai bune telefoane semnal retea pe care am creat-o pentru tine.

ProdusePreț
1. Motorola Moto One VisionVezi pretul
2. Huawei P30Vezi pretul
3. Samsung Galaxy A50Vezi pretul
4. Sony Xperia ZX3Vezi pretul
5. Samsung Galaxy S9 PLUSVezi pretul
 
5/5

Telefonul mobil Motorola One Vision combină calitatea excelentă pe toate caracteristicile esențiale ale cel mai bun telefon semnal retea cu un preț destul de senzațional și are o tehnologie de antenă destul de impresionantă și oferă un semnal mai bun. Este capabil să capteze semnale în locuri unde alte telefoane nu pot, ceea ce este de mare ajutor dacă încercați să rămâneți conectat într-o zonă rurală sau îndepărtată.

Telefonul mobil Motorola One Vision vine cu un full HD care arată bine pe ecranul mare de 6,3 inchi. Un lucru grozav despre ecran, nu există crestătură, totuși, există un mic orificiu în colțul din stânga sus pentru camera selfie. Formatul ecranului este 21:9, deci este un telefon mai îngust decât în ​​mod normal, ceea ce îl face de fapt mai ușor de manevrat cu o singură mână.

Camera este mult mai bună decât indică prețul, peisaj, macro și portret sunt toate grozave. Se chinuie puțin să facă poze grozave în situații întunecate, dar, de obicei, face poze grozave tot timpul. Și poate, uneori, să se potrivească cu cei mai buni profesioniști în întuneric.

Valoarea SAR pe telefonul mobil One Vision indică o calitate excelentă a antenei, care are, de asemenea, un efect pozitiv asupra duratei de viață și a performanței bateriei. Interfața cu utilizatorul este aproape Android pur, deoarece este un telefon Android one, ceea ce înseamnă viteză de navigare rapidă. Motorola One Vision este unul dintre cele mai bune smartphone-uri cu cel mai bun semnal retea la preț în acest moment și are un raport calitate-preț excelent.

Specificații:

  • Puterea semnalului: 9/10
  • Valoare Sar: 0,33 W/kg

Avantaje:

Dezavantaje:

4.5/5

Telefonul mobil Huawei P30 este echipat cu antene care sunt concepute pentru a capta cel mai slab semnal. De fapt, s-a demonstrat că Huawei P30 depășește alte telefoane la testele de putere a semnalului și oferă un semnal mai bun. Acest lucru nu înseamnă doar că este mai puțin probabil să renunți la apeluri, dar înseamnă și că vei avea o conexiune mai bună în zonele în care alte telefoane se luptă. P30 este, de asemenea, unul dintre ultimele dispozitive emblematice Huawei care acceptă serviciile Google împreună cu fratele său mai mare, p30 pro.

Telefonul mobil subțire, compact și ușor se simte bine în mână, nu veți fi deranjat să îl folosești nici măcar pentru ore lungi. Afișajul este strălucitor, iar culorile puternice sunt vibrante datorită afișajului său AMOLED. Acceptă funcțiile de deblocare facială și un senzor de amprentă în afișaj. Amprenta este, de asemenea, rapidă și precisă, există o întârziere de o secundă în deblocarea dispozitivului. Acest dispozitiv are o mufă pentru căști, care este caracteristicile de bază, dar una dintre cele mai importante ale unui smartphone.

P30 este cunoscut ca un telefon cu cameră, iar ieșirea camerei nu dezamăgește niciodată. Camera principală este proiectată în comun de Leica și este alimentată și de tehnologia AI. Camera acestui dispozitiv produce fotografii grozave, aproape aproape de camerele digitale. Există o mulțime de moduri din care să alegi, dar utilizarea setării automate funcționează foarte bine. Imaginile surprinse de acest dispozitiv sunt vibrante și detaliate.

Când vine vorba de performanță, acest dispozitiv reușește să funcționeze bine în sarcinile zilnice, fără probleme de întârziere și fără navigare înghețată. Performanța de joc este solidă, indiferent de setări. Acesta este un dispozitiv vechi de doi ani, dar este încă unul dintre cele mai rapide dispozitive în comparație cu alte smartphone-uri emblematice de pe piață astăzi. Când vine vorba de telefoane mobile, una dintre cele mai importante caracteristici este antena. Dacă ești în căutarea unui telefon care să se potrivească nevoilor tale și să te mențină conectat chiar și în condiții grele, Huawei P30 este ceea ce ai nevoie.

Specificații

  • Puterea semnalului: 9/10
  • Valoare Sar: 0,33 W/kg

Avantaje:

Dezavantaje:

4.5/5

Noua serie telefonul mobil Galaxy A este o linie grozavă de telefoane low, mid, dar și high-end, cu, în cele mai multe cazuri, etichete de preț grozave și oferă un semnal mai bun. Cel mai interesant telefon din serie este A50. Ceea ce este o revenire excelentă pentru Samsung în segmentele low și mid-end. Poate cele mai uimitoare lucruri despre A50 sunt afișajul și antena. Telefoanele ieftine, cum ar fi telefonul mobil Samsung galaxy A50, nu au în mod normal un afișaj atât de grozav (Super AMOLED de 6,4 inchi cu rezoluție full HD+) și o antenă. Spre deosebire de alte telefoane, care se bazează pe o singură antenă, Galaxy A50 folosește un sistem cu antene multiple care este conceput pentru a capta chiar și cele mai slabe semnale.

Caracteristica pe care nimeni nu o comentează este calitatea antenei. Este de multe ori mai bun decât un iPhone și alte telefoane scumpe și, de asemenea, mult mai bine decât majoritatea telefoanelor de la Xiaomi și Oppo, de exemplu. Valoarea sunetului pentru Samsung Galaxy A50 este 0,27. Valoarea sunetului pentru un telefon precum Oppo F11 este 1,32. Acest lucru nu are doar un impact negativ asupra calității antenei, dar are și un impact negativ asupra performanței și duratei de viață a bateriei atunci când valoarea sunetului este mare și calitatea antenei este slabă.

A50 nu poate concura cu cele mai bune telefoane cu cameră de pe piață. Cele mai scumpe telefoane au camere grozave și există o diferență față de telefoanele cu un nivel de preț ca A50. Dar, este încă o cameră destul de bună pe care o găsim pe telefon. O cameră triplă cu de 25 de ori de opt ori cinci megapixeli, o deschidere de 1,7 și, de asemenea, focalizare automată cu unghi larg și detecție a feței. Este destul de frumos și destul de neobișnuit să găsești și unghi larg pe un telefon ca acesta.

Samsung Galaxy A50 este un telefon destul de bun pentru gaming datorită ecranului mare și foarte frumos și se descurcă fără probleme cu majoritatea jocurilor, dar și cu jocurile provocatoare din punct de vedere grafic. Sunetul este mediu, dar în cele mai multe cazuri, joci fără sunet sau cu căști. Bateria este impresionantă, cu 4.000 de miliamperi-oră.

Bateria de 4.000 mAh durează cu ușurință două zile. În cutie există un încărcător de 15 wați. Am văzut încărcătoare mai puternice pentru telefoane la acest nivel de preț, dar este o capacitate ok. Este nevoie de aproximativ o oră și 25 de minute pentru a încărca telefonul de la zero la 100%. Un preț scăzut, combinat cu afișajul excelent, calitatea antenei și durata de viață a bateriei, plus performanță excelentă la cameră, ușurință în utilizare și jocuri, fac din acesta unul dintre cele mai bune telefoane dacă ești în căutarea unui telefon ieftin. bine, atunci este telefonul pe care il cauți.

Specificații

  • Puterea semnalului: 10/10
  • Valoare Sar: 0,27 W/kg

Avantaje:

Dezavantaje:

4.5/5

Telefonul mobil Sony a livrat întotdeauna când vine vorba de calitate, dar au întârziat să adopte aspectul popular și plăcut și oferă un semnal mai bun. Acum, telefonul mobil Sony Xperia XZ3 este unul dintre acele telefoane care este cel mai tare, arătos și are antene avansate, telefonul mobil Xperia XZ3 este capabil să capteze semnal într-o zonă rurală cu acoperire celulară neregulată sau într-o zonă urbană cu multe clădiri și obstacole. De asemenea, funcționează excelent pentru toate funcțiile.

Sony Xperia XZ3 este sticlă încorporată frumos pe față și pe spate, Gorilla Glass Five cu un cadru din aluminiu pentru a le menține pe toate împreună. Pe lângă designul frumos, este și rezistent la apă și praf. Ecranul este pur și simplu uimitor, poate cel mai bun ecran de pe un telefon vreodată, mai bun decât ecranele de pe iPhone 10 XS Max și Samsung Galaxy Note 9. Culorile, claritatea, luminozitatea și detaliile sunt toate remarcabile.

Sony este, de asemenea, cunoscut pentru abilitățile sale de cameră. În mod surprinzător, nu există o cameră dublă pe spatele telefonului, doar o singură cameră. Cu toate acestea, folosește software pentru a face fotografii cu efectul bokeh chiar mai bine decât majoritatea telefoanelor cu două camere. Fotografiile în general sunt de primă clasă pe acest telefon în toate tipurile de medii. Când vine vorba de video, poate înregistra videoclipuri în 4K. Este normal pentru toate telefoanele high-end. Ceea ce nu este normal este că puteți înregistra videoclipuri super slow motion cu 960 de cadre pe secundă în full HD 1080 pixeli. Doar acesta și alte câteva telefoane Sony pot face asta. Alte telefoane pot gestiona doar mișcarea super lentă la HD 720 pixeli.

Interfața cu utilizatorul a telefonului este destul de simplă, construită cu doar câteva dintre elementele proprii ale Sony și este o interfață de utilizator foarte rapidă și ușor de utilizat. Deci, dacă sunteți în căutarea unui telefon care vă va oferi cel mai bun semnal retea posibil. telefonul mobil Xperia XZ3 este smartphone-ul cu cea mai bună antenă.

Specificații

  • Puterea semnalului: 10/10
  • Valoare Sar: 0,44 W/kg

Avantaje:

Dezavantaje:

4.5/5

Telefonul mobil Samsung Galaxy S9+ este echipat cu o serie de antene avansate care sunt concepute pentru a oferi o recepție fiabilă a semnalului într-o varietate de circumstanțe și oferă un semnal mai bun. În timp ce alte telefoane se bazează pe o singură antenă atât pentru transmiterea, cât și pentru recepția semnalelor, Galaxy S9+ folosește mai multe antene pentru a optimiza puterea semnalului și pentru a minimiza apelurile și întreruperile de date. În plus, Galaxy S9+ dispune de tehnologie avansată de procesare a semnalului care ajută la creșterea puterii semnalului în zonele în care recepția este de obicei slabă.

Pe de altă parte, telefonul mobil Samsung Galaxy S9+ are un ecran Super AMOLED de 6,2 inci 1440p realizat din sticlă Corning Gorilla 5. Este rezistent la apă și praf și poate rezista până la 30 de minute când este scufundat la 1,5 metri în apă. Opțiunile SIM duale sau simple sunt disponibile pentru cardurile nano SIM și, de asemenea, pentru cardurile micro SD. Avem două configurații de cameră în spate, o cameră lată de 12 megapixeli și o cameră teleobiectivă de 12 megapixeli pentru fotografii detaliate de prim-plan. Are, de asemenea, un senzor de bătăi ale inimii și o poziție mai convenabilă pentru scanerul de amprente din față. Veți obține camera selfie lată de 8 megapixeli, indicator LED al camerei iris de 2 megapixeli și senzorul principal chiar în partea de sus a dispozitivului. Dacă sunteți în căutarea unui telefon care să îți ofere un semnal mai bun, telefonul mobil Samsung Galaxy S9 este smartphone-ul cu cel mai bun semnal retea.

Specificații

  • Puterea semnalului: 10/10
  • Valoare Sar: 0,27 W/kg

Avantaje:

Dezavantaje:

Ghid de cumpărare pentru cel mai bun telefon semnal retea din 2023

Dacă nu ai căutat de ceva timp un nou plan de telefonie mobilă, este posibil să plătești un preț pentru loialitatea sau inerția ta pentru un semnal bun.

Dacă te gândești la un plan nou, este posibil să vrei și un telefon nou. Mulți operatori wireless oferă un telefon gratuit sau cu reduceri atunci când schimbi și înlocuiești telefonul vechi. Poți consulta ghidul nostru de cumpărare a telefoanelor mobile și cele mai bune telefoane ale anului (disponibile pentru membrii CR) pentru asistență cu acea achiziție.

Înainte de a alege un plan, gândește-te la câte date ai nevoie. Dacă nu ai nevoie de mult, poți economisi cu o opțiune cu costuri reduse. Dar dacă redai în flux multă muzică sau filme prin rețeaua ta celulară, un plan nelimitat poate fi o mișcare inteligentă. /// Furnizor: Prima alegere pe care o vei face

Cel mai bun telefon semnal retea din 2023

Utilizatorii mari de date, în special cei care doresc trei sau mai multe linii telefonice, vor fi cel mai probabil mai mulțumiți de unul dintre marii operatori care vor un semnal bun. Dacă deții un ceas inteligent sau o tabletă cu o conexiune celulară, este posibil să găsești un suport mai bun pentru acele dispozitive și la un operator mai mare.

Cel mai bun telefon semnal de top

Pentru a confirma acoperirea de bază în zona ta pentru un semnal bun, mai ales dacă cauți 5G, utilizează hărțile cu coduri poștale și alte resurse furnizate pe site-urile web ale transportatorilor. Dar reține că acele referințe nu iau în considerare micile zone moarte din cartierul tău, așa că încearcă să întrebi prietenii locali cât de bine funcționează telefoanele lor în zona ta.

De asemenea, ar trebui să te asiguri că poți anula serviciul și poți returna orice telefon achiziționat prin plan dacă apare o problemă de acoperire. Pentru unii transportatori, perioada de grație este scurtă de 14 zile. Ei ar putea percepe și o taxă de reaprovizionare.

Cel mai bun telefon semnal retea WIFI

Este ușor: ești tu plus familia ta imediată, dar este în regulă să acoperi și oamenii care nu locuiesc cu tine pentru un semnal bun.

Cel mai bun semnal la telefon

Pentru utilizatorii de smartphone-uri pentru un semnal bun, cea mai mare decizie este dacă să te înscrii pentru o alocare lunară de date sau un plan nelimitat. În general, cu cât ai mai multe linii, cu atât planul nelimitat devine mai atractiv și semnal bun.

Cel mai bun telefon semnal retea de vanzare

Cantitatea de date pe care o consumi în fiecare lună depinde de accesul WiFi (cu cât ești mai departe de acesta, cu atât folosești mai multe date celulare) și cât de mult folosești o conexiune celulară pentru a transmite în flux sau descărca conținut sau pentru a juca jocuri online și pentru un semnal bun.

Transportatorii mai mici, care închiriază spațiu de rețea de la cele trei mari companii, îți vor vinde pachete de gigaocteți în fiecare lună (divizați pe linie sau reuniți într-o singură sumă forfetară), dar unii oferă și un plan nelimitat. AT&T, T-Mobile și Verizon oferă diferite niveluri de planuri nelimitate, cu diverse alocări de date pentru lucruri precum utilizarea datelor hotspot-ului mobil atunci când folosești telefonul pentru a accesa internetul pe computer la, de exemplu, Starbucks pentru un semnal bun sau un semnal puternic. Și de la telefonul mobil Apple iphone.

Pentru familiile cu mai multe linii și cel puțin unul sau doi utilizatori grei de date, planurile nelimitate oferă adesea o ofertă mai bună, deoarece gălețile partajate de date nu merg prea departe. Cu planurile de alocare a datelor, poți uita și de extra, cum ar fi abonamentele gratuite la serviciile de streaming preferate.

Telefon semnal puternic

Șansele sunt că nu ai făcut modificări serviciului tău de telefonie mobilă de ani de zile. E prea rău. Potrivit celui mai recent sondaj al membrilor Consumer Reports, 59% dintre persoanele care au schimbat recent operatorul de telefonie mobilă au spus că au economisit bani. Mulți dintre ei au mai spus că acum se bucură de o acoperire mai fiabilă, un serviciu de date mai rapid și un serviciu mai bun pentru clienți. Dar doar 6% dintre membrii noștri au schimbat operatorul de telefonie mobilă în ultimul an – poate că mai mulți ar trebui să ia în considerare cumpărăturile. Telefoanele mobile Apple iphone sunt in general telefoane mobile cu semnal bun.

Telefon semnal retea ieftin si bun

Odată cu încetarea contractului de doi ani, costul telefonului tău este acum clar separat de costul serviciului tău. Asta te lasă cu două opțiuni solide.

Cel mai bun telefon semnal retea ieftin

Nu este o alegere rea dacă modelul de telefon pe care îl urmărești nu este prea scump. De asemenea, are sens dacă problemele de credit te împiedică să cumperi un telefon în rate.

Cel mai bun telefon semnal retea din Romania

Aceasta este o modalitate excelentă de a cumpăra un telefon, mai ales dacă ai gusturi scumpe. Prețul complet de vânzare cu amănuntul este de obicei împărțit în 24 sau 36 de rate lunare. După doi ani, poți elimina această taxă din factură. Planurile diferă în funcție de furnizor, așa că citește scrisul mic înainte de a te înscrie.

Dacă cumperi telefonul de la operatorul tău, trebuie să te angajezi față de acel operator până când telefonul este plătit. Dacă pleci, soldul este probabil să fie datorat imediat. Reține că, dacă primești un telefon nou la un preț redus de la operator, ca parte a unei promoții sau pentru că ai tranzacționat cu un telefon vechi, s-ar putea să ți se solicite să plătești prețul integral al telefonului dacă pleci înainte ca telefonul să fie plătit. Odată ce l-ai plătit, totuși, operatorul tău wireless trebuie să-ți deblocheze telefonul gratuit, astfel încât să poți comuta la o altă rețea. Retailerii precum Apple Store și Samsung îți permit, de asemenea, să-ți finanțezi achiziția. Și îți vor vinde un telefon deblocat, astfel încât să nu fii legat de un anumit operator.

Friendly and carefree funny bearded gay man in grey sweater edit profile picture online dating app

Marcel Popa

Blogger

Marcel Popa este editorul șef  al Top Electronice și a acoperit tehnologia de peste 5 de ani. În plus față de supravegherea direcției Top Electronice, Marcel Popa este specializat în acoperirea tuturor lucrurilor mobile, după ce a revizuit zeci de smartphone-uri și alte gadget-uri.

Abonează-te!

Obține acces instantaneu la știri de ultimă oră, cele mai tari recenzii, oferte excelente și sfaturi utile.

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.

Lasă un răspuns