Top Electronice

Cel mai bun telefon semnal retea din 2024: Top 5 telefoane semnal retea + Ghid de cumpărare

| Verificat de Raluca Sas

Când cumperi prin link-uri de pe site-ul nostru, este posibil să câștigăm un comision de afiliat care ne ajuta la finanțarea activităților noastre și la testarea celor mai bune produse pe care să le achiziționezi.  Detalii aici.

Tabel de conținut
cel mai bun telefon semnal retea

Smartphone-urile au devenit o parte esențială a vieții noastre și ne bazăm pe ele pentru orice, de la a rămâne conectat cu cei dragi până la a lucra. Afișaj excelent, cip puternic, viteză mare a datelor; toate aceste lucruri drăguțe sunt destul de inutile dacă calitatea antenei este proastă și este nasol pe multe telefoane populare.

Dar uneori ai putea avea cel mai bun telefon semnal retea în ceea ce privește recepția, dar operatorul tău nu are un serviciu bun în zona ta. Și poate fi motivul pentru care nu primești un semnal mai bun. Așadar, asigură-te că consultezi hărțile de acoperire a telefonului pentru a te asigura că operatorul tău are servicii în zona ta.

Pe de altă parte, Unele telefoane au antene mai bune decât altele și sunt capabile să capteze un semnal mai bun în zonele în care alte telefoane au probleme și nu au un semnal mai bun. Cu toate acestea, poate fi dificil să știi care telefoane au cea mai bună putere de semnal. Dar nu mai plânge. Am făcut toată munca pentru tine. Vezi lista cu cele mai bune telefoane semnal retea pe care am creat-o pentru tine.

ProdusePreț
1. Motorola Moto One VisionVezi pretul
2. Huawei P30Vezi pretul
3. Samsung Galaxy A50Vezi pretul
4. Sony Xperia ZX3Vezi pretul
5. Samsung Galaxy S9 PLUSVezi pretul
 

Cel mai bun telefon semnal retea per total

5/5

Specificații:

 • Puterea semnalului: 9/10
 • Valoare Sar: 0,33 W/kg

Cel mai bun telefon semnal retea calitate/preț

4.5/5

Specificații

 • Puterea semnalului: 9/10
 • Valoare Sar: 0,33 W/kg

Cel mai bun telefon semnal retea popular

4.5/5

Specificații

 • Puterea semnalului: 10/10
 • Valoare Sar: 0,27 W/kg

Cel mai bun telefon semnal retea varianta bună

4.5/5

Specificații

 • Puterea semnalului: 10/10
 • Valoare Sar: 0,44 W/kg

Cel mai bun telefon semnal retea Premium

4.5/5

Specificații

 • Puterea semnalului: 10/10
 • Valoare Sar: 0,27 W/kg

Oferte și Promoții

Cu aceste oferte și promoții, cumpărătorii pot beneficia de reduceri, pachete promoționale sau alte avantaje pentru a achiziționa un telefon semnal retea la prețuri mai accesibile. Poți găsi oferte speciale pentru un telefon semnal retea pe următoarele magazine:

Ghid de cumpărare: Cum să alegi cel mai bun telefon semnal retea

Dacă nu ai căutat de ceva timp un nou plan de telefonie mobilă, este posibil să plătești un preț pentru loialitatea sau inerția ta pentru un semnal bun.

Dacă te gândești la un plan nou, este posibil să vrei și un telefon nou. Mulți operatori wireless oferă un telefon gratuit sau cu reduceri atunci când schimbi și înlocuiești telefonul vechi. Poți consulta ghidul nostru de cumpărare a telefoanelor mobile și cele mai bune telefoane ale anului (disponibile pentru membrii CR) pentru asistență cu acea achiziție.

Înainte de a alege un plan, gândește-te la câte date ai nevoie. Dacă nu ai nevoie de mult, poți economisi cu o opțiune cu costuri reduse. Dar dacă redai în flux multă muzică sau filme prin rețeaua ta celulară, un plan nelimitat poate fi o mișcare inteligentă.

Intrebari frecvente despre telefoane semnal retea

Există mai multe modalități de a îmbunătăți semnalul de rețea al telefonului tău:

  • Utilizează amplificatoare de semnal: Aceste dispozitive pot amplifica semnalul în zonele cu acoperire mai slabă.
  • Reorientează antena: Încercați să vă deplasați într-o zonă deschisă sau să vă orientați antena telefonului către o direcție mai favorabilă.
  • Actualizează software-ul: Asigură-te că telefonul tău rulează cea mai recentă versiune de software, deoarece actualizările pot aduce îmbunătățiri ale performanței rețelei.

Există mai mulți factori care pot contribui la pierderea semnalului, inclusiv:

  • Distanța față de turnurile de emisie: Cu cât ești mai departe de o stație de emisie, cu atât semnalul poate fi mai slab.
  • Obstacole: Clădirile, munții sau alte obiecte masive pot interfera cu semnalul de rețea.
  • Congestie de rețea: În zonele cu mulți utilizatori, rețeaua poate deveni congestionată, afectând calitatea semnalului.

Pentru a verifica calitatea semnalului pe telefonul tău:

  • Verifică barele de semnal: În colțul ecranului tău, vei vedea obișnuit bare care indică nivelul de semnal. Cu cât sunt mai multe bare, cu atât semnalul este mai puternic.
  • Accesează meniul Setări: În setările telefonului, poți găsi secțiuni dedicate informațiilor despre rețea și semnal, precum „Stare rețea” sau „Starea cartelei SIM”.
  • Folosește aplicații de testare a vitezei: Există aplicații disponibile pentru testarea vitezei de descărcare și încărcare, oferindu-ți o perspectivă mai detaliată asupra performanței rețelei tale.
Friendly and carefree funny bearded gay man in grey sweater edit profile picture online dating app

Marcel Popa

Blogger

Marcel Popa este editorul șef  al Top Electronice și a acoperit tehnologia de peste 5 de ani. În plus față de supravegherea direcției Top Electronice, Marcel Popa este specializat în acoperirea tuturor lucrurilor mobile, după ce a revizuit zeci de smartphone-uri și alte gadget-uri.

Abonează-te!

Obține acces instantaneu la știri de ultimă oră, cele mai tari recenzii, oferte excelente și sfaturi utile.

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.

ABONEAZĂ-TE!

Cele mai recente știri hi-fi, home cinema și tehnologie, recenzii, sfaturi de cumpărare și oferte, direct în căsuța ta de e-mail!

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.