Top Electronice

Starter auto portabil

Cel mai bun starter auto portabil din 2024: Top 6 Roboți de pornire + ghid de cumpărare

Când cumperi prin link-uri de pe site-ul nostru, este posibil să câștigăm un comision de afiliat care ne ajuta la finanțarea activităților noastre și la testarea celor mai bune produse pe care să le achiziționezi.  Detalii aici.

Tabel de conținut
Cel mai bun starter auto portabil

Am fost cu toții acolo: Sari în mașină, întorci cheia și auzi acea temută clic-clic-clic a unei baterii de mașină descărcate care nu mai poate porni motorul. Acum întârzii la serviciu, cafeaua ta s-a răcit, și apare frustrarea. Aici intervine un cel mai bun auto starter portabil pentru baterii care vine să salveze situația.

Nu este nevoie să aștepți un alt vehicul să te ajute să pornești; poți să o faci singur în câteva secunde. Dar de care ai nevoie? Este o marcă mai bună decât alta? Și cât de puternic trebuie să fie? Am supus mai mulți roboți de pornire pentru baterii la teste practice în lumea reală pentru a te ajuta să decizi care starter portabil pentru baterii este potrivit pentru tine.

Cele mai bune startere auto portabile: Top 6 Modele

ProdusPreț
1. Noco Genius GB70 BOOSTVezi Prețul
2. Xiaomi 70 Mai MAX Midrive PS06Vezi Prețul
3. UTRAI JSTAR 4Vezi Prețul
4. YatoVezi Prețul
5. TELWINVezi Prețul
6. NEOVezi Prețul

5/5

Noco Genius GB70 este, fără îndoială, o alegere excelentă pentru a-ți face față problemelor cu bateria mașinii tale. Cu un design compact și o putere uluitoare de 2000 de amperi, acest starter auto portabil este un adevărat salvator în momentele de disperare. Efectuarea pornirii nu a fost niciodată atât de ușoară!

Pe lângă faptul că îți va reda rapid mobilitatea, Noco Genius GB70 vine cu o funcție de încărcare USB pentru dispozitivele tale mobile. Astfel, poți să-ți încarci telefonul sau tableta în timp ce aștepți să-ți pornească mașina.

Cu toate acestea, trebuie să menționăm că Noco Genius GB70 poate părea un pic costisitor în comparație cu alte modele de pe piață. De asemenea, poate fi perceput ca fiind greu și mai puțin potrivit pentru cei care au nevoie de un dispozitiv ușor și portabil.

Specificații:

 • Tip functionare: Incarcare, Pornire, Incarcare rapida
 • Functii: Indicator baterie, Protectie suprasarcina, Protectie la polaritate inversa
 • Tensiune de iesire: 12 V
 • Curent maxim de incarcare: 15 A
 • Curent maxim de pornire: 2000 A
 • Clasa de protectie: IP65
 • Tensiune alimentare: 12 V

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

Xiaomi 70 Mai MAX Midrive PS06 este alegerea perfectă pentru cei care caută versatilitate într-un starter auto portabil. Acest dispozitiv nu doar că poate porni mașina ta în caz de nevoie, dar vine și cu o baterie mare de 18000 mAh, care poate fi folosită pentru a încărca dispozitivele tale electronice.

Un alt aspect minunat al acestui starter auto este dimensiunea compactă, care face ușor de transportat. Poți să-l iei cu tine în excursii lungi sau în aventuri în aer liber.

Cu toate acestea, Xiaomi 70 Mai MAX Midrive PS06 are și dezavantaje. Unul dintre ele este faptul că poate dura ceva mai mult pentru a porni un vehicul mai mare. De asemenea, prețul său poate fi considerat destul de ridicat în comparație cu alte modele similare.

Specificații

 • Tip functionare: Incarcare, Pornire
 • Functii: Protectie supraincalzire, Protectie supraincarcare, Protectie supratensiune, Lanterna integrata, Protectie suprasarcina, Protectie scurtcircuit, Protectie la polaritate inversa, Protectie supradescarcare
 • Continut pachet: 1 x Cablu USB, 1 x Manual de utilizare, 1 x Cablu de pornire, 1 x Starter auto, 1 x Cablu Prelungitor Priza Bricheta
 • Tensiune de iesire: 12 V
 • Curent maxim de incarcare: 1000 A

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

UTRAI JSTAR 4 aduce o abordare inovatoare pentru pornirea mașinii tale, oferind și funcția de încărcare wireless pentru dispozitivele tale. Acest starter auto vine cu o lanternă puternică, care este utilă în situațiile de urgență sau în timpul activităților în aer liber.

Cu toate acestea, una dintre dezavantajele notabile ale acestui produs este dimensiunea sa mai mare și greutatea mai mare în comparație cu alte modele portabile. De asemenea, prețul său poate fi un impediment pentru unii cumpărători.

Specificații

 • Tip: Portabil
 • Tip functionare: Pornire
 • Culoare: Rosu, Negru
 • Tensiune de iesire: 12 V
 • Curent maxim de incarcare: 2500 A
 • Curent maxim de pornire: 1250 A
 • Greutate: 2 Kg

Avantaje:

Dezavantaje:

3.5/5

Dacă ești în căutarea unui starter auto eficient care să nu îți golească portofelul, YATO ar putea fi alegerea potrivită. Cu o baterie Li-Po de 9000mAh, acest dispozitiv oferă o putere de pornire fiabilă și este perfect pentru utilizarea sporadică.

Cu toate acestea, YATO nu vine cu toate clopoțele și fluierele pe care le găsești la modelele mai scumpe. Acesta nu are funcții de încărcare USB sau lanterne puternice, ceea ce poate fi un dezavantaj pentru unii utilizatori.

Specificații

 • Tip: Acumulator extern
 • Tip functionare: Incarcare, Pornire
 • Functii: Lanterna integrata
 • Culoare: Negru, Portocaliu
 • Tensiune de iesire: 12 V
 • Curent maxim de incarcare: 3.5 A, 200 A
 • Curent maxim de pornire: 400 A
 • Greutate:5 Kg

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

TELWIN Drive 13000 este o opțiune excelentă pentru cei care doresc un robot de pornire auto la un preț rezonabil. Cu o capacitate de 12000mAh, acesta poate face față cu ușurință pornirii autovehiculelor și motocicletelor.

Totuși, trebuie să menționăm că TELWIN Drive 13000 nu vine cu funcții suplimentare, precum încărcarea dispozitivelor mobile sau o lanternă puternică. De asemenea, poate fi perceput ca fiind un pic mai greu și mai puțin portabil în comparație cu alte modele.

Specificații

 • Tip: Acumulator extern, Cabluri transfer curent auto
 • Tip functionare: Incarcare, Pornire
 • Continut pachet: 1 x Acumulator
 • Culoare: Rosu
 • Curent maxim de pornire: 1500 A

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

NEO vine cu un plus valoros: un compresor integrat. Acest lucru îl face potrivit pentru cei care doresc să verifice și să umfle pneurile mașinii înainte de a pleca într-o călătorie lungă. Cu o capacitate de 3.5 bar, acest compresor poate face treaba într-un timp scurt.

Cu toate acestea, trebuie să ținem cont că NEO este mai mare și mai greu decât starterele auto fără compresor. De asemenea, nu oferă funcții avansate precum încărcarea dispozitivelor mobile sau o lanternă puternică.

Specificații

 • Tip produs: Compresor auto portabil
 • Tip alimentare: Priza auto 12V
 • Tip panou de comanda: Digital
 • Presiune maxima de lucru: 3.5 bar
 • Putere:8 W
 • Tensiune alimentare: 12 V
 • Greutate:5 Kg

Avantaje:

Dezavantaje:

Ghid de cumpărare: Cum alegi cel mai bun starter auto portabil

Membrii echipei noastre au petrecut zi după zi cercetând și testând cele mai apreciate dispozitive de pornire auto de pe piață. Iată câteva criterii de luat în considerare pentru a găsi cel mai bun starter auto pentru vehiculul tău.

Cumpărarea Unui Starter Auto: Sfaturi De Experți

Îți recomandăm să ții un starter auto la îndemână atunci când ești pe drum. Întotdeauna păstrez unul în mașină în caz că se întâmplă ceva. Niciodată nu știi când se poate întâmpla ceva și nu ai putea ajunge la muncă sau acasă.

Cum Să Alegi Un Starter Auto

Estimează Utilizarea Ta

Cât de des îl folosești și cât timp trebuie să fie încărcat? Dacă ești cineva care are nevoie să folosească frecvent un starter auto sau lucrează într-un domeniu care depinde de calitatea ridicată, probabil vei dori să optezi pentru o opțiune mai scumpă și mai durabilă care să dureze mai mult.

Gândește-Te La Scenarii De Utilizare

În cele din urmă, orientează-te la un moment și un loc pentru a utiliza atât un starter auto mai prietenos cu bugetul, cât și o opțiune mai premium. În plus față de durabilitatea și frecvența estimată de utilizare, gândește-te la alte nevoi pe care le poți avea de la echipament, care pot include funcții adăugate precum funcționalitatea de compresor de aer sau porturi USB suplimentare.

Ia În Considerare Ce Poți Să Îți Permiți

Care este bugetul tău? Deși este important să ai un starter auto la îndemână pentru a fi în siguranță, ia în considerare și ce îți permiți sau nu. Dacă nu ai nevoie de funcționalități suplimentare sau nu vei utiliza caracteristici mai avansate, un starter auto standard poate fi cea mai bună opțiune pentru tine.

Ce Să Cauti Într-Un Starter Auto

În secțiunile de mai jos, vom intra în detalii suplimentare despre cele mai importante aspecte de luat în considerare atunci când cauți un starter auto portabil.

Tipuri De Starturi Auto

Starterele auto pentru baterii de mașină vin de obicei în două tipuri: cu baterii cu acid de plumb și cu baterii cu ioni de litiu. Deși mai rare, poți găsi și starturi auto cu supercapacități pe piață.

Cu toate că starturile auto cu baterii cu acid de plumb există de mulți ani, cele cu baterii cu ioni de litiu și cele cu supercapacități sunt relativ noi pe piață. Mai jos sunt descrieri pentru toate cele trei tipuri:

Starturi auto cu baterii cu acid de plumb: Starturile auto cu baterii cu acid de plumb există de mulți ani și sunt mai durabile și mai puternice decât cele cu baterii de litiu. Cu toate acestea, sunt voluminoase, ceea ce face ca starterul să fie mai mare.

Starturi auto cu baterii cu ioni de litiu: Starturile auto cu baterii cu ioni de litiu sunt mai compacte și au în general doar câteva kilograme. Pe lângă faptul că le poți pune ușor în mașină, starturile auto cu ioni de litiu mai versatile pot încărca și alte dispozitive precum telefoanele și laptopurile. Dezavantajul cel mai mare al starturilor auto cu ioni de litiu este că, în general, sunt mai puțin puternice și mai scumpe decât versiunile cu baterii de plumb cu aceeași putere.

Starturi auto cu supercapacități: În loc să folosească o baterie separată pe care trebuie să o încarci, starturile auto cu supercapacități se bazează pe încărcarea slabă a vehiculului tău (sau a altei surse de energie) pentru a reîncărca condensatoarele din unitate. Cu toate că starturile auto cu supercapacități pot avea o durată de viață mai lungă și se pot încărca rapid, adesea nu pot păstra o încărcare la fel de mult timp ca starturile auto cu baterii de litiu și cu acid de plumb.

Tensiunea Starterului Auto

Veți dori o tensiune suficientă pentru a se potrivi cu bateria vehiculului dvs. și pentru a porni în mod fiabil de pe o sursă de energie descărcată. Dimensiunea bateriei vehiculului tău va determina tensiunea corectă pentru starterul dvs. auto. În timp ce unele vehicule vechi funcționează cu 6.0 volți, majoritatea vehiculelor au o tensiune de 12.0 volți. Dacă conduci un vehicul mai mare sau un camion, este posibil să aveți nevoie chiar și de 24.0 volți.

Caracteristici Ale Starterului Auto

Starterele auto noi oferă în mod obișnuit mai multă funcționalitate decât doar pornirea unei baterii descărcate. Înainte de a cumpăra un starter auto, va trebui să decideți ce caracteristici ar fi utile și care sunt cele mai potrivite pentru mașina ta. Dacă ai mai multe cazuri de utilizare intenționată pentru echipamentul tău, ia în considerare următoarele cazuri de utilizare atunci când căutați un starter auto:

Porturi USB: O baterie de litiu versatilă are în mod obișnuit porturi de încărcare USB care îi permit să funcționeze ca o stație de energie portabilă. Acest combo poate permite starterelor auto să funcționeze ca o formă mai flexibilă de energie portabilă care poate fi utilizată pentru a încărca lucruri precum telefoanele mobile sau accesorii pentru drumeții.

Compresor de aer: Unele starturi auto pot face chiar și dublu ca un compresor de aer, ceea ce îți permite să faci și alte lucruri utile, cum ar fi să umfli pneurile.

Moduri de încărcare: Cele mai comune moduri de încărcare sunt priza electrică, porturile USB și panourile solare. Pentru unele modele avansate, poți utiliza toate cele de mai sus pentru a încărca starterul tău auto.

Lanternă și afișaje: Multe starturi auto portabile vin cu lanterne și/sau afișaje bine iluminate, care pot fi utile dacă trebuie să porniți mașina în timpul nopții.

Portabilitatea Starterului Auto

Starterele auto pot varia de la 0,5 kg la 3-4 kg. Dacă conduci o mașină sedan și nu ai mult spațiu pentru un starter auto, s-ar putea să vrei unul mai mic. Cu toate acestea, dacă conduci un vehicul greu sau ai nevoie de un încărcător de baterii mai puternic sau de o stație de energie portabilă pentru a alimenta starterul tău auto, starterele mai mari pot funcționa mai bine pentru tine.

Lungimea Ideală A Cablurilor De Pornire

Starterul auto va veni cu cabluri pe care le atașezi la bornele bateriei pentru a trimite electricitatea de la starter la bateria mașinii. Deși cablurile vor funcționa în majoritatea situațiilor, experții recomandă o lungime a cablului de cel puțin 3 metri.

Atunci când utilizezi un starter auto în timp ce un vehicul este în spatele altuia, vei dori un cablu de 6 până la 7 m, cu cabluri de 8 m pentru situații mai extreme.

Durabilitatea Cablurilor De Pornire

În cele din urmă, șoferii de motoare diesel și V08 vor dori cabluri mai grele, mai groase. Ține minte că, dacă utilizezi cabluri mai groase sau mai lungi decât media, acestea vor ocupa mai mult spațiu în portbagaj.

Caracteristici De Siguranță

Unele starturi auto sunt mai sigure decât altele. Pentru a te asigura că utilizezi în siguranță starterul auto pe parcursul vieții acestuia, caută starturi auto portabile cu caracteristici precum:

 • Protecție împotriva alimentării inverse
 • Protecție împotriva scurtcircuitelor
 • Tehnologie anti-scânteie
 • Protecție împotriva suprasarcinii
 • Polaritate inversă

De ce să alegi cel mai bun starter auto portabil

Alegerea celui mai bun starter auto portabil este crucială pentru asigurarea funcționării vehiculului tău în cazul în care bateria se descarcă sau în situații de urgență. Iată câteva motive pentru care să acorzi atenție selecției tale:

 • Fiabilitate în Situații Critice: Un starter auto de înaltă calitate poate fi un salvator în situații critice, precum întreruperi ale bateriei sau când te afli într-un loc izolat. Alegând un model de încredere, poți fi sigur că mașina ta va porni rapid și eficient.
 • Portabilitate și Ușurință de Utilizare: Starterele auto portabile sunt concepute să fie ușor de transportat și utilizat, ceea ce le face potrivite pentru oricine, indiferent de cunoștințele tehnice. Ele sunt compacte și pot fi stocate în portbagajul mașinii tale fără a ocupa prea mult spațiu.
 • Economie de Timp și Bani: Folosirea unui starter auto în loc să aștepți o remorcă sau ajutor din partea altor șoferi poate economisi timp și bani. Poți continua rapid călătoria ta fără întârzieri semnificative.
 • Versatilitate și Funcționalități Suplimentare: Unele starturi auto vin cu funcționalități adăugate, cum ar fi porturi USB pentru încărcarea dispozitivelor mobile sau compresoare de aer pentru umflarea pneurilor. Alegerea unui starter care îndeplinește și alte nevoi poate aduce beneficii suplimentare.
 • Prevenirea Situațiilor Neplăcute: Cu un starter auto la îndemână, poți preveni situațiile neplăcute în care rămâi blocat pe drum din cauza bateriei descărcate. Alegând un model de calitate, poți fi sigur că vei face față oricărei situații.

Întrebări frecvente despre starterele auto portabile

Atât timp cât puterea și tensiunea de ieșire ale starterului auto se potrivesc cu specificațiile bateriei și motorului mașinii, poți folosi starterul la orice vehicul.

Asta depinde de starterul auto, bateria mașinii tale și temperatura. Cu cât puterea de ieșire a starterului auto este mai mică, cu atât va dura mai mult să pornești mașina. Același lucru este valabil și pentru o baterie care este mai descărcată. De asemenea, poate dura mai mult să pornești mașina în temperaturi reci.

Da. Deși este neplăcut să pornești o mașină în ploaie, este puțin probabil să fii electrocutat. Sistemul electric al mașinii tale are doar 12.0 volți. Acest lucru este mult mai mic decât cei 120.0 volți de electricitate din prizele casnice, care te pot electrocuta.

Atât timp cât urmezi instrucțiunile pentru pornirea mașinii cu ajutorul starterului și folosești un starter cu puterea și tensiunea de ieșire potrivite pentru nevoile vehiculului tău, nu vei deteriora mașina.

Experții în domeniul auto spun că cele mai bune starturi auto pentru vehiculele obișnuite ale consumatorilor variază între 400.0 și 600.0 amperi. Vehiculele comerciale precum camioanele și autobuzele pot necesita un pachet de baterii de mare putere în gama de 1.500.0 amperi.

Friendly and carefree funny bearded gay man in grey sweater edit profile picture online dating app

Marcel Popa

Blogger

Marcel Popa este editorul șef  al Top Electronice și a acoperit tehnologia de peste 5 de ani. În plus față de supravegherea direcției Top Electronice, Marcel Popa este specializat în acoperirea tuturor lucrurilor mobile, după ce a revizuit zeci de smartphone-uri și alte gadget-uri.

Abonează-te!

Obține acces instantaneu la știri de ultimă oră, cele mai tari recenzii, oferte excelente și sfaturi utile. Completează cu adresa ta de email. câmpurile obligatorii sunt marcate obligatorii.

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.

ABONEAZĂ-TE!

Cele mai recente știri hi-fi, home cinema și tehnologie, recenzii, sfaturi de cumpărare și oferte, direct în căsuța ta de e-mail!

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.